Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4184)
Foto
(16915)
Firmy
(140)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(846)
Czateria
(75)
Opinie
(460104)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • 114 litrów podejrzanego alkoholu na bazarze
  • Świąteczne Krosno. W sobotę Wigilia na Rynku
  • Jak wybrnąć z zadłużenia i założyć konto w banku?
  • Sklep Zielony Koszyk na Krościenku
  • Pożar na ul. Popiełuszki. Nikt nie ucierpiał

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9152
  • Wszystkich wpisów: 460104
  • Zarejestrowanych użytkowników: 74626
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Chiński sklep na ul.Pużaka "

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: delfinek  
    Data: 2014-11-28 14:21

    Fakture w chinczyku wystawią bez problemu,tylko czeka się na nią tydzien.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: terror  
    Data: 2014-11-28 13:54

    a ten chińczyk za ladą obciął wreszcie paznokcie czy już mu się podwijają jak pazury ptakom?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: fyfunia  
    Data: 2014-11-28 13:24

    vxb- wystarczy powiedzieć, fakturę mają obowiązek wystawić więc wystawią ale podejrzewam że nie od 'ręki' :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: vxb  
    Data: 2014-11-28 11:23

    czy robiąc zakupy w chińczyku moge otrzymać fakture

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: asiulek1004  
    Data: 2014-11-27 23:18

    Beti3097....Nie unoś się tak...Jeśli jesteś jedną z tych co tam sprzedają, to moim zdaniem Od tego tam jesteś, żeby pilnować porządku..., żeby poprawiać za tą "hołotą"-jak to ujęłaś...Ja też pracuje w sklepie i uważam, Klient nasz Pan...Gdyby nie on to jakaś część społeczeństwa nie miałaby pracy...Bo jeśli jest KLIENT, to jest i UTARG, a jak jest dobry UTARG to jest i dobry OBRÓT...A bez tych 3 rzeczy sklep by się nie utrzymał...Więc nie narzekaj, tylko szanuj klientelę, abyś mogła jak najdłużej tam pracować ... POZDRAWIAM

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: nieznajomaa  
    Data: 2013-07-13 11:51

    pon-sob: 9-19
    niedziela :9-18

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: hania_04  
    Data: 2013-07-13 10:11

    A wie moze ktos w jakich godzinach jest otwarty ten sklep?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kasiaw  
    Data: 2013-01-07 07:12

    beti nie obrażaj się , bo gdziekolwiek w cywilizowanym świecie robiąc zakupy można korzystać z przymieżalni.W tym przypadku my kupujący jestesmy traktowani jak bydło,które kupując kota w worku nie może złożyć reklamacji.Nie ma znaczenia czy to jest u "chinczyka"czy gdziekolwiek indziej.Co się tyczy odkładania rzeczy na swoje miejsce od tego jest personel sklepu.Pamiętać należy ,ze to my ,klienci jesteśmy dla was a nie odwrotnie.Sama również robię zakupy w tym sklepie ,ale nie lubię jak ktoś mnie w ten sposób podsumowuje.Cierpliwości życzę i szacunku dla siebie nawzajem.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Paulola  
    Data: 2013-01-07 00:48

    hehe no paznokcie chinczyka powalają ;p

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: nieznajomaa  
    Data: 2013-01-05 16:39

    W czym macie problem?? Nikt nikogo nie zmusza do zakupów w tym sklepie.Zawsze możecie iść do jakiejś galerii czy na targ. Ja jednak mam całkiem inne zdanie niż wy.Polecam ten sklep jak najbardziej. Można kupić tam fajne rzeczy. Fakt że nie każda rzecz jest taka tania jakbyśmy chcieli ale nie ma co narzekać.Ja kupuję w większości ubrania dla dzieci i naprawdę w tych pieniądzach co tam wydaje w galerii bym nawet połowę ubrań nie kupiła. Jedna rzecz jest tania inna trochę droższa. Fakt że zanim kupię to sprawdzam czy dany ciuch nie ma jakiejś wady. Ale jeszcze nigdy nie było tak żebym od chińczyka wyszła z pustymi rękami. Zawsze się coś fajnego znajdzie czy dla mnie czy dla dzieci:) Wszystko zależy od ludzi czego oczekują.Ja jak najbardziej mogę polecić ten sklep. A tym którym się nie podoba ten sklep niech po prostu tam nie chodzą a nie oczerniają wszystkich .Obsługa jak najbardziej w porządku.Polecam!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: jurek54  
    Data: 2013-01-05 13:08

    ZAL MI TYCH LUDZI KTORZY CZEPIAJA SIE BYLE CZEGO JESLI CHODZI O HANDEL ITP.!!!ZAPYTAJCIE SIE RODZICOW ,DZIADKOW I OSOB KTORZY PAMIETAJA LATA 60,70,80 A NAWET 90 TO OTWORZCIE "GALY"SZERZEJ !! POZDRAWIAM !

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Amelia89  
    Data: 2013-01-05 10:51

    holahola może i trafi sie klient, który nie odłoży danej rzeczy na miejsce, ale nie wszyscy są od razu "hołotą"! przypuszczam,że beti3097 jesteś jedną z tych dziewczyn, które tam "pracują" i ktoś ci przeszkodził lać ploty z koleżankami stąd teraz te pretensje!
    co do reklamacji to właściciel łaski nie robi że obniży cenę widząc dziurkę w końcu i tak już ma tam ceny jak w galerii!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: beti3097  
    Data: 2013-01-05 09:11

    Ludzie co wy piepszycie o jakichs reklamacjach i o przymierzalni?! Święte Krowy siebie nie widzicie!! Mało kto z was jak wchodzi do sklepu to nawet Dzien Dobry nie powie tylko wchodzicie jak do siebie!Następnie robiąc zakupy rzucacie ubrania byle gdzie na wieszaki i na podłoge na buty a potem przychodzicie do kasy i chcecie taniej bo jest dziurka albo brudne!SZANUJCIE CZYJĄŚ WŁASNOŚĆ I PRACE TO UBRANIA TEŻ BEDZIECIE MIEĆ BEZ DZIUR! I nie dziwcie się ze chińczyk nie chce wam sprzedac taniej albo uznać reklamacji bo to tylko i wyłacznie macie na własne życzenie! Idąc na buty odkładajcie na swoje miejsce a i dobrze by było JAKBYŚCIE NIE RZUCALI NIMI BYLE GDZIE PUDEŁKA ZAMYKALI I ODNOSILI TAM GDZIE ICH MIEJSCE! Bo leża nawet w majtkach. JESTEŚCIE NIE KULTURALNĄ HOŁOTA KTORA ROBI W CZYIMŚ SKLEPIE TAKI SAM BAŁAGAN JAK W DOMU POD SOBĄ !!!!!!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: xwiecznyzacieszxx  
    Data: 2012-12-02 00:13

    Jako sklep jest okej, ale jednak widok sprzedawcy z Chin jest odrażający. Swoimi paznokciami mógłby mieszać zupę i używać ich jako łyżki ...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (4) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: eseses  
    Data: 2012-06-17 12:55

    a gdzieś w Turraszówce jest podobno jakiś sklep ogromny chiński....wie ktoś gdzie i co tam jest?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: lidka0208  
    Data: 2012-06-13 19:46

    tyś się allan chyba z choinki urwał,co ty za pierdoły wypisujesz ...niewolnice seksualne???

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: allan  
    Data: 2012-06-13 19:05



    A działo się podobno, wiem to co mi baba mówi, że tam to był jeden wielki przekręt, bez podatków i niczego, nawet pracownice podobno były traktowane jak niewolnice seksualne..
    Mnie się tam nie podobało, byłem tylko raz i o ten raz za dużo..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: gwiazdka20  
    Data: 2012-06-12 20:09

    Czy ktos wie co sie dzialo dzisiaj w chinskich sklepach ?? bylem w jednym i deugim i obydwa byly zamkniete w godzinach poludniowych , pracownicy wszyscy stali na polu pod skelpem a w srodu sklepu policja i sluzba celna :((
    co sie stalo ? czy sklepy nadal funkcjonuja ??

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: allan  
    Data: 2012-06-07 02:43

    Można polecać lub nie bo obsługa jest chamska zarówno panie, które tam pracują jak i ten co siedzi przy ladzie i pobiera kasę(obcokrajowiec z wyglądu).
    Ja wziąłem tam sobie do przymierzania bluzę to ile musiałem się nasłuchac-przy przymierzalni, że niby mam powiedzieć ile szt. mam przymierzać, ile mam mam towaru ,etc..Mam w dupie takie sklepy..:)
    Szkoda słów !

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 80% (4) Oceń ten wpis negatywnie 20% (1)


    Autor: PO_TRUPIE_DO_CELU  
    Data: 2012-06-06 23:42

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    treść nie miała nic wspólnego z tematem dyskusji



    [1] 2 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej