Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4437)
Foto
(16846)
Firmy
(144)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(28)
Opinie
(455302)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Wrzucił psa do studzienki kanalizacyjnej
  • Platforma poparła Piotra Przytockiego
  • Gdzie zainwestować pieniądze ze sprzedaży mieszkania?
  • Pomoc w na pisaniu wniosku do PIG na firmę
  • Praca w nowej galerii w Miejscu Piastowym

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9007
  • Wszystkich wpisów: 455302
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73568
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Najtańsza mieszalnia lakierów samochodowych"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: pawel2000  
    Data: 2013-08-20 13:16

    Witam
    Widze ze ludzie nie potrafią trzymać się tematów. Jest on o najtańszej mieszalni a nie o najgorszej czy najlepszej. Ale propo waszych wypowiedzi to jestem ciekawy czy wy macie takie pojecie o lakierowaniu?? Pewnie trzymacie w rece pistolet 2 raz w roku i wielcy fachowcy sie znaleźli. Ja jeźdże czasem do standoxa czasem do duponta a czasem jeszcze gdzies indziej. W jednej mieszalni maja to dobre w innej cos innego. Takie opinie na forum to robienie komus reklamy a wcale nie musi to byc prawda. Najlepiej jak ktos chce znac opinie to niech jedzie do jakiegos dobrego lakiernika nie za 100zł za element i niech zaczerpnie opini. Takie jest moje zdanie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: aga79aga  
    Data: 2013-08-20 10:29

    na pużaka gość dobiera bardzo dobrze i tanio ma szyld z milesii. z podkarpackiej widać mieszalnię lakierów na tysiąclecia nie jedź tam dziewczyny nie mają zielonego pojęcia.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: MacTwister  
    Data: 2013-08-19 10:01

    mam bardzo nietypowy kolor autka a w tabliczce VIN nie było podane i polecono mi firme Arscolor tu mi gość dobierał www.arscolor.pl/
    z tego co już wiem to chłopak ma punkty w kilku miejscach w Polsce wiec nie jest to jakaś firma "uduś"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: WOOOW  
    Data: 2013-08-16 22:32

    NAJLEPIEJ NA JANA PAWLA NA TYSIACLECIA TO TRAGEDIA LASKI NIE WIEDZA Z CZEGO ZYJA

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: lukas93cs  
    Data: 2013-08-16 20:41

    Panowie gdzie w krośnie najlepiej dobierają lakier?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sofix  
    Data: 2011-11-16 13:28

    Witam polecam Ci mieszalnie PLUS S.C ul. tysiąclecia 22c mają mieszalniki firmy STANDOX DEBEER i KAPCI pasowalność znakomita ze standoxa pozostałe tańsze ale i krycie gorsze.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: windom_earle  
    Data: 2011-04-26 20:47

    P9 fordowski występuje w przynajmniej w 3 odcieniach. Zapytaj w mieszalni obok "Pakera" na Jana Pawła-może będzie taniej.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: marduk89  
    Data: 2011-04-26 19:14

    Hmm... być moze, ze została tylko reklama. Nie wiem co tam za lakiery mają... ostatnio byłem tam pytać o czerwień ford p9 ale trzeba by dobierać z elementu a wtedy miałem tylko kod lakieru z dyny 420 więc pojechalem na fiata bo zależało mi na czasie. Zdziwiło mnie tylko, ze tam gosc powiedzial mi 160zł za litr takiego lakieru a na fiacie kosztuje 300zł.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Emili  
    Data: 2011-04-26 13:28

    wejdź na http://www.dupontrefinish.com.pl/portal/pl?p[...] i tu masz dystrybutora DUPONT-a na podkarpaciu, Tym z Okrzei to tylko chyba została reklama bo ich na mapie nie ma jest tylko Ars Colors.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: miniek  
    Data: 2011-04-25 23:46

    Daj jeszcze chociaż numer telefonu, bo słabo Ci wyszła ta reklama..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: marduk89  
    Data: 2011-04-25 22:09

    Chodzi mi o cene samego lakieru. W lakierowanie sam sie bawie więc koszta robocizny mnie nie interesują. A co powiecie na mieszalnie na S. Okrzei, z tego co widzialem mają tam duponta. No i cena o połowe mniejsza niz na fiacie gdzie ostatnio brałem lakiery.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Emili  
    Data: 2011-04-25 11:39

    Polecam ARS COLORS, goście dobierają naprawdę profesjonalnie, ale jak poprzednik mówi trzeba umieć pomalować, sam lakier to nie wszystko do tego dobry fachowiec musi być :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: nok  
    Data: 2011-04-24 18:45

    Mieszalnia ARS COLOR ul. Podkarpacka 2 i Sikkens na salonie fiata ulicy nie pamiętam a co do ceny to jeżeli chcesz mieć dobrze zrobiona robotę to trzeba dobrze za nią zapłacić bo poza dobrze dobranym kolorem trzeba jeszcze wiedzieć jak to pomalować

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: marduk89  
    Data: 2011-04-21 21:51

    Panowie lakiernicy, gdzie w Krośnie lub okolicach zaopatrujecie się w lakiery samochodowe? Gdzie jest w miarę tanio i dobrze dobierają?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1]


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej