Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4067)
Foto
(17124)
Firmy
(136)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(837)
Czateria
(38)
Opinie
(473651)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Zrzucił 65 kg, zaczął nowe życie
  • Firma Wu tex
  • Wyprawy rowerowe
  • Choroby weneryczne - czy to duży problem?
  • Opłata rekrutacyjna w PWSZ Krosno

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9658
  • Wszystkich wpisów: 473651
  • Zarejestrowanych użytkowników: 78846
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Firma przewozowa "Kubuś""

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: anna_gli  
    Data: 2015-04-30 22:01

    1 maja jeżdżą tak jak w niedzielę ;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jezyk11  
    Data: 2015-04-30 14:27

    Nadal za szybko.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: lilou  
    Data: 2015-04-29 21:29

    Czy wie ktoś jak jeżdżą "Kubusie" 1 maja? :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: tuttyu  
    Data: 2015-02-12 12:49

    normalny 8 zł, studencki 7

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: nivea91  
    Data: 2015-02-11 23:52

    nie wiem czy dokładnie tyle bo ceny się co chwilę podnoszą, ale normalny około 9zł.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kawka24  
    Data: 2015-01-29 23:10

    ile kosztuje bilet krosno-sanok?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ab10  
    Data: 2015-01-04 10:33

    Kurcze, szkoda gdyż ja byłem przekonany że wozi mnie ktoś z zewnątrz i przyszedł już z TiR-ów i ciężarówek ten trend dotyczący kobiet na stanowisku kierujących pojazdem.

    Widocznie transport osób fizycznych to jeszcze domena mężczyzn, kiedy w transporcie towarów to się zmienia.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: kasandra2015  
    Data: 2015-01-02 21:30

    Ja tu piszę oficjalnie skargę na dzisiejsze potraktowanie was mnie , chodzi o to że dzisiaj wstałam rano bo potrzebowałam się dostać do Jasła do szpitala do matki waszym busem , stałam około 40 minut na mrozie czekając na kurs poranny do Jasła , co się okazało przyjechał wasz kierowca i powiedział że on jedzie na Podwale a nie do Jasła teraz i że za 40 minut dopiero kolejne wyjedzie. Ja próbowałam się dodzwonić 31 grudnia do was , 1 stycznia też , dzisiaj rano też i telefon był wyłączony komórkowy i stacjonarny też . Na przystanku na dworcu nie było żadnej kartki że macie dzisiaj kursy jak w sobotę. Uważam to za wielkie chamstwo !!! Dobrze że zdążyłam podejść na peron PKS i tam jechał PKS Krosno i pojechałam nim do Jasła. Uważam że się tak nie robi szczególnie w zimie żeby nie wywiesić kartki na przystanku że nie będą jechać wszystkie kursy lub przynajmniej odebrać telefon a nie wyłączyć przez 3 dni telefon lub nie odbierać telefonu stacjonarnego. Naprawdę czyste chamstwo z waszej strony ale to wy nie musicie stać w zimnie jak za przeproszeniem ostatnie śmiecie. Naprawdę chamstwo u was w tej firmie brak poszanowania klienta !

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: monikaaaa  
    Data: 2014-12-21 19:13

    To jest córka właścicielki,o ile już sama nie jest właścicielką tej firmy...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: rujaba  
    Data: 2014-12-21 17:57

    Bardzo często mijam się z autobusem firmy Kubuś, prowadzonym przez młodą elegancką panią często rozmawiającą przez telefon. Czyżby ta niewątpliwie sympatyczna kobieta nie zdawała sobie sprawy z faktu, że jej ręce decydują o życiu kilkudziesięciu osób, często naszych dzieci jadących do szkoły. Nie neguję tu w umiejętności zarówno teoretyczne jak i praktyczne prowadzącej pojazd pani. Uważam iż należy zwracać uwagę na zabronione tego typu praktyki. Lepiej dmuchać na zimne!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: monikaaaa  
    Data: 2014-12-19 18:51

    Hej,znacie może Grześka,kierowcę Kubusia,który jeździ na trasie Krosno-Jasło,żółtym busem?Fajny,bardzo fajny z wyglądu??:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    Autor: MarekPogromcaSzparek  
    Data: 2014-10-17 16:16

    W KUBUSIU bardzo ładne dziewczyny, szoferki prowadzą samochody. Czy zna może tych piękności namiary?. Nieraz widuje je w akwarium.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: monikaaaa  
    Data: 2014-10-17 16:06

    Kruszynka to jak znasz go osobiście,to napisz mi przynajmniej jego imie,proszę:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: monikaaaa  
    Data: 2014-10-16 08:12

    Tak ma czarne okularki i ciemne włoski...Ale nigdy nie zauwazyłam,żeby żuł gumę a co do telefonu,to az tak się nie przypatrywałam...Z wygladu natomiast jest fajny no i bardzo miły ;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (4)


    Autor: kruszynka07  
    Data: 2014-10-15 19:58

    Czy ten Pan może często korzysta z dość porządnego telefonu i często żuję gumę oraz ma takie czarne okulary? Wysoki, chudy , ciemne włosy? ;) Jak tak to osobiście go znam ;>

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: monikaaaa  
    Data: 2014-10-15 19:34

    I trafiłam na tego cudownego Pana dzisiaj w kursie o 17.15 z Krosna do Jasła...Oby tak częściej,bo jest Pan wspaniały :)Pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (4)


    Autor: carynska  
    Data: 2014-10-15 13:13

    Firma i kierowcy spoko. Szkoda, że nie jeżdzą w Bieszczady (np. do Ustrzyk Górnych), gdzie Arriva jeździ sporadycznie i w takich porach, jakby jej zależało tylko na zlikwidowaniu kursu.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: monikaaaa  
    Data: 2014-10-14 19:45

    Kierowcy z Kubusia są w porządku.W sumie jeżdzę tą firmą do krosna od niedawna,ale nie narzekam...Szczególnie fajny jest pewien młody Pan,który często jeździ w okularkach.Pan na pewno bedzie wiedział,że to o niego chodzi,Jeździ na trasie krosno-jasło i jak trafia na niegi,to aż mi sie coś w serduszku dzieje...Pozdrawiam super przystojnego Pana i mam nadzieje,że będę Pana częsciej spotykać!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: mscgs24  
    Data: 2014-07-10 10:15

    Skoro dyskusja o "Kubusiu" -
    Koleżko "kierowco" z Kubusia, który wczoraj jechałeś z Jasła ok godziny 10-tej rano, kij z Tobą, bo jesteś idiotą, ale szkoda tych ludzi, których wozisz.

    Wielki bus-driver'ze, PSEUDO! Wiesz, jaką sztuką jest wyhamować 36 TON 5-6 metrów od wyjeżdżającego idioty, który ma wy....ne na patrzenie w lusterka, przy włączaniu się do ruchu?! Czy Ty sobie człowieku zdajesz sprawę, że wozisz ludzi?!
    Kiedy spotkamy się następnym razem, przy takim prostackim zachowaniu, to obiecuję, że spotkamy się na następnym przystanku, a wtedy, będzie Ci potrzebny zmiennik na dalszej trasie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: anb1  
    Data: 2012-12-23 18:00

    jeżdżę od czasu do czasu na trasie Krosno - Rajsy i nie przydarzyło mi się nic niemiłego u tego przewoźnika a wręcz przeciwnie ...
    a przy okazji dziękuję za uprzejmość bo to najbardziej cenię

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    [1] 2 3 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej