Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3904)
Foto
(17426)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(811)
Czateria
(9)
Opinie
(472532)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Rodzina potrzebuje pani Danuty. Wesprzyj jej rehabilitację
  • Drogowcy łatają dziury, tym razem na gorąco
  • Krośnieńska brzydota wciąż ma się dobrze
  • Wakacje 2017 z dziećmi w Polsce
  • Szara strefa - handel bez działalności gospodarczej

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11052
  • Wszystkich wpisów: 472532
  • Zarejestrowanych użytkowników: 88947
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Dowcip i humor"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: Izolda123  
    Data: 2017-03-17 14:33

    dlaczego taboret ma depresje?
    Bo nie ma oparcia

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-03-14 21:55

    http://demotywatory.pl/2715811/Niektore-nazw[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 8.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 91.67% (22)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-14 20:58

    Jak J. Kaczyński wyglądałby w spodniach Romana Giertycha?
    - Rozporkiem.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 4.17% (1) Oceń ten wpis negatywnie 95.83% (23)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-14 20:57

    ...poormowski przygłup nawet w tym temacie wkleja obrazki:):):):):)

    Dlaczego Jarosław Kaczyński nie lubi Adama Małysza?
    - Bo Małysz przeżył wszystkie lądowania!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 4.17% (1) Oceń ten wpis negatywnie 95.83% (23)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-03-14 20:43

    https://pbs.twimg.com/media/C60W1MzWgAUP6Zl.[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 90.91% (20) Oceń ten wpis negatywnie 9.09% (2)


    Autor: carynska  
    Data: 2017-03-08 15:56

    Co trzeba zrobić, żeby wyhodować drzewo?
    Trzeba posadzić szyszkę.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 8% (2) Oceń ten wpis negatywnie 92% (23)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-25 21:36

    Przychodzi Duda do lekarza:
    - Panie doktorze, mam problemy z wypróżnianiem. Powiem wprost - zaparcia.
    Lekarz wejrzał w istotę problemu i stwierdził:
    - Nic dziwnego, ma tam pan sumienie, uczciwość i konstytucję.
    http://potworek.com/dowcipy/pokaz/przychodzi[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 14.81% (4) Oceń ten wpis negatywnie 85.19% (23)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-25 21:30

    Nowa wódka - Ziobrówka, skład: Advocat na kaczych jajach...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 17.86% (5) Oceń ten wpis negatywnie 82.14% (23)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-25 21:28

    Po wielu latach do nieba trafili prezydenci: Putin, Castro i Kaczyński. Siedzą sobie na niebieskiej łące i płaczą. Pan Bóg to dojrzał i pyta o powód ich żalu.
    - Nie udało mi się do końca stworzyć wielkiej Rosji - powiedział Putin.
    - Nie martw się, pokazałeś im drogę. Dalej pójdą sami...
    - Trzymałem naród za mordę, nic ode mnie nie mieli - ubolewa Castro.
    - Nie martw się, za rok na Kubie znajdą ropę i będą mieli dobrobyt - uspokaja Bóg.
    Następnie Bóg spojrzał na Kaczyńskiego, przysiadł się i ... też zapłakał.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 15.38% (4) Oceń ten wpis negatywnie 84.62% (22)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-25 21:27

    Dziś rano Lech Kaczyński ogłosił ambitny plan dla IV RP, plan dostał kryptonim AKCJA WISŁA. Akcja ma polegać na pogłębianiu dna i trzymaniu się koryta.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 18.52% (5) Oceń ten wpis negatywnie 81.48% (22)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-25 21:24

    Na jakim instrumencie muzycznym gra Kaczyński?
    Na dudach.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 15.38% (4) Oceń ten wpis negatywnie 84.62% (22)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-25 21:23

    Jarosław modli się do Lecha:
    - Słuchaj, my jesteśmy podobni jak dwie krople deszczu.
    - Taa... chyba kwaśnego.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 16% (4) Oceń ten wpis negatywnie 84% (21)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-25 21:22

    W PiS witają dzień słowami:
    "Niech Będzie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i Brat Jego Jarosław - zawsze Dziewica"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 15.38% (4) Oceń ten wpis negatywnie 84.62% (22)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-25 21:21

    Autor: VERSAILLES
    Data: 2017-02-25 21:04


    Jarosław Kaczyński trafił do nieba


    ...dobrze ze to temat o dowcipach:):):):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 12.5% (3) Oceń ten wpis negatywnie 87.5% (21)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-02-25 21:04

    Jarosław Kaczyński trafił do nieba, oprowadza go św. Piotr i mówi:
    - Widzisz Jarosławie, u nas każdy człowiek ma swój zegar, jak powie jakieś kłamstwo, to wskazówka przesuwa się o jedną działkę, tu jest twój zegar, trochę się twoja wskazówka przesunęła. A to jest zegar Matki Teresy stoi jak stał na godz. 12.
    - A gdzie jest zegar Michnika? - pyta Kaczyński.
    - Pracuje w korytarzu jako wentylator.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 86.96% (20) Oceń ten wpis negatywnie 13.04% (3)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:58

    Przychodzi Jasiu do mamy.
    - Mamo? Jak się robi syna? Na brzuchu czy na Boczku?
    - Precz mi stąd! - krzyknęła mama.
    Jasiu poszedł do taty.
    - Tato? Jak się robi Syna? Na brzuchu czy na boczku?
    - Co ty Mówisz?! Masz szlaban!
    Jasiu smutny idzie do Dziadka.
    - Dziadku... jak się robi Syna? Na brzuszku czy na boczku?
    - Co? - powiedział zdziwiony dziadek.
    - No bo "W imię Ojca" robi się na główce, a syna gdzie bo zapomniałem?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 21.43% (6) Oceń ten wpis negatywnie 78.57% (22)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:57

    Dlaczego ksiądz kąpie się w majtkach?
    - Bo nie chce patrzeć na bezrobotnych.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 18.52% (5) Oceń ten wpis negatywnie 81.48% (22)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:55

    Ostatnia wieczerza. Wchodzi Jezus do sali, a tam stoły zastawione, pełno wina różnego gatunku.
    - Co to jest i skąd mieliście na to pieniądze? - pyta zmieszany.
    Na co jeden z apostołów:
    - Nie wiem, podobno Judasz coś sprzedał!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 19.23% (5) Oceń ten wpis negatywnie 80.77% (21)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:53

    Wchodzi staruszek do konfesjonału i nawija:
    - Mam 92 lata. Mam wspaniałą żonę, która ma 70 lat. Mam dzieci, wnuki i prawnuki. Wczoraj podwoziłem samochodem trzy nastolatki, zatrzymaliśmy się w motelu i uprawiałem seks z wszystkimi trzema...
    - Czy żałujesz synu tego grzechu?
    - Jakiego grzechu?
    - Co z Ciebie za katolik?
    - Jestem ateistą...
    - To czemu mi to wszystko opowiadasz?
    - Wszystkim opowiadam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 21.43% (6) Oceń ten wpis negatywnie 78.57% (22)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:53

    Kościelny wchodzi do kościoła i widzi klęczącą przed figurą, modlącą się kobietę. Po mszy patrzy, a kobieta dalej się modli. Podszedł do niej i pyta:
    - A co wy tu starowinko tak długo się modlicie?
    - A bo mi ksiądz kazał 50 zdrowasiek do św. Piotra zmówić.
    - Ale to jest św. Antoni.
    Na to babka pod nosem:
    - Ku*wa mać, 47 zdrowasiek psu o dupę rozbić!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 22.22% (6) Oceń ten wpis negatywnie 77.78% (21)


    [1] 2 3 4 ... 171 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej