Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3071)
Foto
(17402)
Firmy
(128)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(4)
Opinie
(468209)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Adwokat lub radca, kancelaria d/s kredytów frankowych
  • Czujniki czadu (edycja 2017)
  • Szybka pożyczka - Krosno (edycja 2017)
  • Narciarstwo biegowe
  • Usiadł za kierownicą kompletnie pijany

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10916
  • Wszystkich wpisów: 468209
  • Zarejestrowanych użytkowników: 87882
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Dowcip i humor"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: Jan_Maria_Lukrecja  
    Data: 2017-01-10 16:47

    Policjant zatrzymuje samochód i już z daleka krzyczy:
    - To skandal! Takie zachowanie na drodze jest niebezpieczne i karygodne.

    -Bardzo pana przepraszam - odpowiada mężczyzna - ale sporo wypiłem.

    - Doskonale pana rozumiem - mówi udobruchany policjant - ale to jeszcze nie powód, aby pozwolić żonie prowadzić.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: Jan_Maria_Lukrecja  
    Data: 2016-12-15 13:50

    "TO CHŁOPIEC!", krzyknął.
    "NIE DO WIARY, TO CHŁOPIEC!" - powtórzył i ze łzami, obficie ściekającymi mu po policzkach, obiecał sobie, ze już nigdy do Tajlandii na wakacje nie pojedzie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: radekK91  
    Data: 2016-11-04 21:30

    Mnie rozbroił ten dowcip http://www.blasty.pl/11890/chlopczyk-obserwu[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: Andry1  
    Data: 2016-07-24 12:40

    Chyba Panie Antku o 67 lat za późno.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (6) Oceń ten wpis negatywnie 25% (2)


    Autor: lyterat  
    Data: 2016-07-22 23:50

    "Przychodzi poseł o imieniu Antoni do lekarza, a lekarz mówi: No, nareszcie!".

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (8) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (4)


    Autor: bejbik  
    Data: 2016-07-22 23:29

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    treść nie miała nic wspólnego z tematem dyskusji



    Autor: lyterat  
    Data: 2016-07-22 22:40

    http://www.humor.sadurski.com/Tagi/Macierewi[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 58.33% (7) Oceń ten wpis negatywnie 41.67% (5)


    Autor: lyterat  
    Data: 2016-07-08 23:41

    http://vod.pl/programy-tv/zolte-papiery-poli[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 38.1% (8) Oceń ten wpis negatywnie 61.9% (13)


    Autor: kankan  
    Data: 2016-07-04 08:43

    Jeżeli lubicie tematykę związaną z nieudanymi biznesami, inwestycjami itd to polecam tą witryne: http://janusze-biznesu.pl/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: lyterat  
    Data: 2016-04-16 22:11

    http://hardcorowo.pl/43181_Ksiadz.html

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 53.33% (8) Oceń ten wpis negatywnie 46.67% (7)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2016-04-16 22:06

    http://content.hardcorowo.pl/uuaGirWEsoS6/1.[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 52.94% (9) Oceń ten wpis negatywnie 47.06% (8)


    Autor: jetrell  
    Data: 2016-03-14 18:08

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis poniżej pewnego poziomu



    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2016-03-14 18:06

    - Co robi 9zł. w portfelu?
    - Ledwo dycha!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 56.25% (9) Oceń ten wpis negatywnie 43.75% (7)


    Autor: libuch  
    Data: 2014-06-14 10:41

    Babcia pyta Jasia
    -czym się chcesz zajmować jak dorośniesz???
    -będę oszukiwał , kłamał i kradł...
    -Jasiu - dlaczego akurat chcesz być politykiem????

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (2) Oceń ten wpis negatywnie 60% (3)


    Autor: mscgs24  
    Data: 2014-06-01 21:25

    Przychodzi baba do lekarza i opowiada że jej mąż w ogóle nie ma ochoty się z nią kochać.
    Lekarz na to: No wie Pani co, no ciężko jest na to znaleźć jakiekolwiek lekarstwo, ale może.. taki sposób:
    żeby zainteresować męża jak wróci z pracy to proszę się rozebrać i wypiąć się w stronę drzwi. Jak zobaczy że Pani jest już gotowa na igraszki to może coś z tego będzie.

    Jak jej kazał, tak zrobiła. Mąż do domu wraca po 16 a ona czeka naga, wypięta w stronę drzwi.
    Mąż przychodzi do domu, otwiera drzwi...
    i ?! i Krzyczy, drze się, wybiega z domu i poleciał do najbliższego baru i od wejścia woła:
    Barman SETKA!
    barman polał, a facet drżącą ręką przechylił na raz kieliszek.
    Barman DRUGA SETKA!
    Barman lekko zdziwiony polał i znowu chłop wypił.
    Barman TRZECIA SETKA!
    Barman polał i pyta co sie stało?!
    Chłop wypił trzeci kieliszek i mówi:
    Co się stało?! Co się stało?! Wracam do domu k*rwa zmęczony, po robocie, otwieram drzwi i co widzę?
    a tam karzeł, metr na metr, broda po kolana, szrama przez pół ryja i jeszcze się k*rwa mać ślini ! ! !

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: libuch  
    Data: 2014-05-29 14:44

    rozmowa dwóch przyjaciół
    -wiesz - moja teściowa jest jak gazeta...
    -dlaczemu??????????????
    -bo zawsze wszystko wie najlepiej i ukazuje się codziennie...............

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (2) Oceń ten wpis negatywnie 60% (3)


    Autor: Lukas_Ec  
    Data: 2014-05-29 14:35

    Mąż wyjechał w delegację, a żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i kupiła nowiutką szafę do ich wspólnej sypialni.
    Przyjechała ekipa, zmontowała szafę.
    Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się złożyła.
    Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa montuje szafę i dzieje się tak kilka razy.
    Przy kolejnym razie kierownik ekipy monterskiej mówi:
    - Wie pani co, muszę wejść do szafy i zobaczyć od środka co się tam dzieje.
    Wchodzi do szafy. Tak się składa, że w międzyczasie wraca mąż i wchodząc do sypialni krzyczy z zachwytem:
    - Kochanie cóż za wspaniała szafa. Otwiera drzwi od szafy, a gość ze środka:
    - Panie, wal pan w ryj, bo i tak nie uwierzysz, że na tramwaj czekam!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    Autor: Lukas_Ec  
    Data: 2014-05-19 14:46

    Dresiarz podjeżdża beemką pod okna na blokowisku i drze się:<br />
    - Zaje*ala! Za*ebala! Za-je-ba-laaaa!!!<br />
    Z okna wychyla sie laska:<br />
    - Izabela, kretynie, Izabela! <br />
    <br />
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - <br />
    <br />
    Idzie facet brzegiem Wisły.<br />
    Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.<br />
    Spacerowicz woła:<br />
    -Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki!<br />
    -Was? Ich verstehe nicht!<br />
    -Powoli, bo zimna.<br />
    <br />
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -<br />
    <br />
    Trzej koledzy naradzają się przed wspólnym wyjazdem na polowanie:<br />
    - A wiec wyjeżdżamy jutro o piątej rano. Bierzemy strzelby, psy i skrzynkę piwa.<br />
    - A może dwie?<br />
    - Ostatnio, jak wzięliśmy dwie, zastrzeliliśmy psa.<br />
    - No to psów nie weźmiemy.<br />
    - Dobra, a wiec wyruszamy o piątej. Psów nie bierzemy. Zabieramy ze sobą strzelby i dwie skrzynki piwa.<br />
    - A może trzy?<br />
    - Czy nie pamiętasz, ze kiedyś, jak wzięliśmy trzy, to ty sam oberwałeś w nogę?<br />
    - Możemy nie brać broni.<br />
    - W porządku. Wyjazd o piątej. Psów i broni nie bierzemy, ale bierzemy trzy skrzynki piwa.<br />
    - A może weźmiemy jednak cztery?<br />
    - Jak wzięliśmy kiedyś cztery, to Mietek wychodząc z samochodu przewrócił się i złamał sobie rękę!<br />
    - Ale przecież możemy nie wychodzić z samochodu!<br />
    - Zgoda. Wiec podsumujmy: wyruszamy na polowanie jutro o piątej rano. Broni i psów nie bierzemy, bierzemy cztery skrzynki piwa i z samochodu nie wysiadamy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: lyterat  
    Data: 2014-05-16 12:21

    -Trafili za lat wiele do nieba prezydenci Putin, Castro i Kaczyński. Siedzą na niebieskiej łące i płaczą. Pan Bóg ich pyta, dlaczego płaczą.
    -nie udało mi się do końca stworzyć wielkiej Rosji - mówi Putin.
    Nie martw się pokazałeś im drogę, pójdą dalej sami.
    -Trzymałem naród za mordę, nic ze mnie nie mieli - mówi Castro.
    Nie martw się, za rok na Kubie znajdą ropę i będą mieli dobrobyt.
    -Spojrzał Pan Bóg na prezydenta Kaczyńskiego, przysiadł się i też zapłakał.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 47.06% (8) Oceń ten wpis negatywnie 52.94% (9)


    Autor: wolski  
    Data: 2014-05-15 21:48

    Przychodzi murzyn do chirurga plastycznego i mówi:
    - Chce żeby pan zrobił ze mnie roślinę.
    - To niemożliwe - odpowiada lekarz.
    - Jak to? A umiecie zrobić z kobiety mężczyznę?
    - Umiemy.
    - A umiecie zrobić z mężczyzny kobietę?
    - Umiemy.
    - Więc ja chce być rośliną, pieniądze nie grają roli.
    Lekarz zamyślił się, w końcu zabrał murzyna do gabinetu zabiegowego, kazał się mu rozebrać i położyć przyrodzenie na stole. Po czym wziął tasak i jednym cięciem uciął to co leżało na stole. Po czym rzekł:
    - Proszę bardzo teraz jest Pan "Czarny Bez"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 57.14% (4) Oceń ten wpis negatywnie 42.86% (3)


    [1] 2 3 4 ... 169 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej