Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3576)
Foto
(17416)
Firmy
(121)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(60)
Opinie
(470138)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • A może zamiast łącznika większy park?
  • Gdzie można kupić jelita na kiełbasę?
  • Lekarz ginekolog - mój pierwszy raz
  • Pomysł na biznes w Krośnie (edycja 2017)
  • Platforma wibrujaca w Eurogym

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10978
  • Wszystkich wpisów: 470138
  • Zarejestrowanych użytkowników: 88362
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Dowcip i humor"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:58

    Przychodzi Jasiu do mamy.
    - Mamo? Jak się robi syna? Na brzuchu czy na Boczku?
    - Precz mi stąd! - krzyknęła mama.
    Jasiu poszedł do taty.
    - Tato? Jak się robi Syna? Na brzuchu czy na boczku?
    - Co ty Mówisz?! Masz szlaban!
    Jasiu smutny idzie do Dziadka.
    - Dziadku... jak się robi Syna? Na brzuszku czy na boczku?
    - Co? - powiedział zdziwiony dziadek.
    - No bo "W imię Ojca" robi się na główce, a syna gdzie bo zapomniałem?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:57

    Dlaczego ksiądz kąpie się w majtkach?
    - Bo nie chce patrzeć na bezrobotnych.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:55

    Ostatnia wieczerza. Wchodzi Jezus do sali, a tam stoły zastawione, pełno wina różnego gatunku.
    - Co to jest i skąd mieliście na to pieniądze? - pyta zmieszany.
    Na co jeden z apostołów:
    - Nie wiem, podobno Judasz coś sprzedał!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:53

    Wchodzi staruszek do konfesjonału i nawija:
    - Mam 92 lata. Mam wspaniałą żonę, która ma 70 lat. Mam dzieci, wnuki i prawnuki. Wczoraj podwoziłem samochodem trzy nastolatki, zatrzymaliśmy się w motelu i uprawiałem seks z wszystkimi trzema...
    - Czy żałujesz synu tego grzechu?
    - Jakiego grzechu?
    - Co z Ciebie za katolik?
    - Jestem ateistą...
    - To czemu mi to wszystko opowiadasz?
    - Wszystkim opowiadam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-02-19 19:53

    Kościelny wchodzi do kościoła i widzi klęczącą przed figurą, modlącą się kobietę. Po mszy patrzy, a kobieta dalej się modli. Podszedł do niej i pyta:
    - A co wy tu starowinko tak długo się modlicie?
    - A bo mi ksiądz kazał 50 zdrowasiek do św. Piotra zmówić.
    - Ale to jest św. Antoni.
    Na to babka pod nosem:
    - Ku*wa mać, 47 zdrowasiek psu o dupę rozbić!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: bacha1  
    Data: 2017-02-18 15:03

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    Wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji.



    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-17 22:17

    ...Druga kadencja PiS.....

    Wycieczka uczniów szkoły podstawowej zwiedza Stolicę...
    - Uwaga, dzieci, dochodzimy do ulicy Lecha Kaczyńskiego, która przez wiele lat była nazywana Krakowskim Przedmieściem - mówi pani nauczycielka.
    - Jak to ? Przecież przed chwilą byliśmy na ulicy Lecha Kaczyńskiego !
    - Oj, Brajanku, znowu nie uważałeś. To nie była ulica, tylko aleja, i nie Lecha Kaczyńskiego, tylko Prezydenta Kaczyńskiego.
    - Psze pani, a co to za budynek ?
    - To Sanktuarium Lecha Kaczyńskiego Jedynego Prezydenta IV RP, dawniej był to Pałac Prezydencki. Chciałabym wam zwrócić uwagę na rosnący u bramy las... Las krzyży... Wiecie skąd się wzięły ?
    - Kogoś tu ukrzyżowali ?
    - Nie, Denisku. No jak to ? Nie wiecie ?
    - Nie wiemy, psze pani.
    - No przecież macie w tygodniu po 5 lekcji z historii życia Lecha Kaczyńskiego.
    - No tak, ale w podstawówce przerabia się tylko młodzieńcze lata Kaczyńskiego, ostatnio mieliśmy lekcje o Pierwszej Komunii pana prezydenta.
    - Jak to młodzieńcze lata ? A reszta ?
    - Resztę żywota Lecha Kaczyńskiego przerabia się dopiero w gimnazjum i liceum, psze pani.
    - Aaaa, chyba, że tak... No więc słuchajcie, drogie dzieci... Ten wielki krzyż postawiono tu po śmierci pana prezydenta, aby oddać cześć jego pamięci i przez długie lata toczono walki, aby mógł tu pozostać. Na szczęście teraz może tu stać i nikt go nie zabierze.
    - Psze pani, a można sobie przy nim zrobić zdjęcie ?
    - Można Andżeliko, ale uważaj, aby go nie dotknąć, bo jest na nim metalowa siatka pod wysokim napięciem. To takie zabezpieczenie, gdyby ktoś próbował zabrać stąd ten krzyż.
    - A te mniejsze krzyże to skąd ?
    - Te mniejsze postawiono, aby uczcić pamięć tych, którzy bronili tego dużego krzyża.
    - Psze pani, a wejdziemy do środka pałacu ?
    - Niestety, nie możemy, bo właśnie jest w nim remont. Włoscy malarze malują olbrzymi fresk na suficie.
    - Psze pani, a co to jest fresk ?
    - Takie malowidło na suficie. Widzieliście przecież fresk w Kaplicy Sykstyńskiej...
    - Ja nie widziałam.
    - Jak to, Dżesiko ? Nie byłaś z nami rok temu na wycieczce Śladami Wielkiego Męża Stanu ?
    - Nie, bo byłam wtedy chora.
    - A, psze pani, a co będzie na tym fresku namalowane?
    - Arcydzieło, moje drogie dzieci. Będzie na nim przedstawione jak Bóg przekazuje Lechowi Kaczyńskiemu berło i koronę, aby zaprowadził porządek na Ziemi.
    - Oj, to szkoda, że nie można wejść do środka i zobaczyć.
    - Mówi się trudno, ale możemy obejrzeć pałac, to znaczy sanktuarium z zewnątrz, też jest co oglądać.
    - Ooo, a co to są za tablice ?
    - To 14 stacji przedstawiających mękę Lecha Kaczyńskiego, jaką przeszedł w czasie swojego życia.
    - Stacja 7 - Lech Kaczyński kłóci się z Donaldem Tuskiem o krzesło w Brukseli po raz drugi... fajne!
    - A patrzcie tu: Lech Kaczyński przez Niemców kartoflem nazwany !
    - No już starczy, musimy iść dalej... mamy jeszcze tyle do zobaczenia w Warszawie.
    - O kurcze! Patrzcie to ! Co to za wielkie bryły, psze pani?
    - Oj, Patryczku, przecież widać, że to buty.
    - A po co ktoś postawił taki wielki pomnik butom ?
    - To nie jest pomnik butów, tylko pierwszy element budowanego pomnika Lecha Kaczyńskiego. Na razie zrobili mu tylko buty, ale cały czas budują resztę postaci.
    - Ale psze pani, ten pomnik będzie tak wielki, że jego głowy w ogóle nie będzie widać z ziemi !
    - No, w Warszawie na pewno nie da się zobaczyć twarzy pana prezydenta, ale za to z Moskwy jego srogie spojrzenie będzie widoczne doskonale.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 81.82% (9) Oceń ten wpis negatywnie 18.18% (2)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-16 22:54

    Warszawa, korek, do jednego kierowcy odzywa się drugi:
    -Słuchaj, porwali Kaczyńskiego, rządają 100 milionów złotych, bo inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę...
    -Tak? A po ile dają inni kierowcy?
    -No tak po 2 - 3 litry...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 39.13% (9) Oceń ten wpis negatywnie 60.87% (14)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-16 22:53

    Jedzie Ziobro samochodem i potrącił dwóch pieszych na przejściu. Przychodzi do sędziego i się pyta, co z tym zrobimy.
    Sędzia sie zastanowił i odpowiada:
    -myślę, że ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 5 lat za uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odleciał w krzaki 8 lat za próbę ucieczki.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 39.13% (9) Oceń ten wpis negatywnie 60.87% (14)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-16 22:52

    Asystent zwraca się do Kaczyńskiego:
    - Panie, jest problem. Według sondażu Polakom żyje się dobrze i są bardzo zadowoleni...
    - To świetnie! A problem?
    - Sondaż przeprowadzono w Wielkiej Brytanii...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 36.36% (8) Oceń ten wpis negatywnie 63.64% (14)


    Autor: carynska  
    Data: 2017-02-13 11:11

    Syn pyta ojca:Tato co kupić dupie na Walentynki?
    Papier toaletowy-odpowiada ojciec.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 36.36% (8) Oceń ten wpis negatywnie 63.64% (14)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-11 21:21

    Zatonął statek pasażerski. Uratował się tylko poseł PiS.
    Wylądował na niewielkiej, bezludnej wysepce, nawet roślinności nie było, nic do jedzenia...
    Pierwszy dzień - wytrzymał.
    Drugi dzień - wytrzymał.
    Trzeci dzień - nie wytrzymał; zaczął kraść piasek.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 45.16% (14) Oceń ten wpis negatywnie 54.84% (17)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-11 21:20

    Ilu Polaków potrzeba, aby ściąć drzewo?
    - 96 i samolot.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 46.67% (14) Oceń ten wpis negatywnie 53.33% (16)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-11 21:19

    W zaświatach wraków spotyka się Hindenburg, Titanic i Tu-154.
    - Jak zginąłeś? – pyta Titanic.
    - Wybuchł wodór. Ogień jak w piekle, minuta i było po wszystkim. A ty?
    - Góra lodowa. Nie miałem jak wykręcić, nie było szans. A ty, młody?
    - Zamach. Ruscy nas zwabili. Podłożyli miniaturową bombę atomową, wygenerowali sztuczną mgłę i siłą zmusili do lądowania. Wszystko dlatego, że największy kraj świata uważał nas na śmiertelne zagrożenie.
    Hindenburg i Titanic patrzą zszokowani, a Tu-154 oddala się spokojnie napić się piwa z Iłem 62-M „Kościuszko”.
    Piją, piją, w końcu „Kościuszko” nie wytrzymuje.
    - Ty? – pyta – Czemu ty im takie pierdoły opowiadasz?
    Tu-154 patrzy ponuro.
    - A co mam, k***a, powiedzieć? Że brzoza?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 46.67% (14) Oceń ten wpis negatywnie 53.33% (16)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-11 21:17

    W czasie "oblężenia" sejmu Marszałek zszedł do sejmowych piwnic. Po ciemku zobaczył parę jadowicie świecących oczu.
    - Szczur... - wyszeptał z obrzydzeniem.
    - Sam jesteś szczur! - krzyknął obrażony prezes.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 46.67% (14) Oceń ten wpis negatywnie 53.33% (16)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-11 21:15

    Pytają posła PiS-u:

    -Dlaczego chce pan kandydować?
    - Proszę spojrzeć, co się narobiło w naszym kraju! Władze pławią się w luksusach, korupcji i nieróbstwie!
    - I chce pan z tym walczyć?
    - Nie! Chcę w tym uczestniczyć!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 46.67% (14) Oceń ten wpis negatywnie 53.33% (16)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-09 17:43

    Lepiej boso wejść w psie gówno
    Pod sufitem mieć nierówno
    Pod kościołem być żebrakiem
    Sypiać, co noc z koczkodakiem
    Mieć mieszkanie zatopione
    Alzheimera z Parkinsonem
    Od fiskusa domiar dostać
    I na starość hyclem zostać
    Stracić na raz wszystkie zęby
    I wydzielać odór z gęby
    Być skopanym przez kelnera
    Niż mieć szydło za premiera.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (15) Oceń ten wpis negatywnie 50% (15)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-09 17:43

    W brzuchu Jarosława Kaczyńskiego spotykają się Ludwik Dorn i Ryszard Czarnecki.
    Dorn: To pana też prezes pożarł?
    Czarnecki: Nie proszę pana. Ja tu wszedłem z drugiej strony.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 45.16% (14) Oceń ten wpis negatywnie 54.84% (17)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-09 17:42

    Dlaczego prezes Kaczyński w czasie przemówienia trzymał ręce na stole??
    -on nie trzymał rąk na stole, on się podciągał...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 45.16% (14) Oceń ten wpis negatywnie 54.84% (17)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-02-09 17:41

    W zatłoczonym autobusie stoi lekko zawiany jegomość, który co pewien czas mówi
    głośno "O k..wa!". Pasażerowie zwracają mu uwagę, ale on nie reaguje, tylko
    powtarza swoje. W końcu kierowca zatrzymuje autobus, podchodzi do faceta i
    grozi, że jesli nie przestanie, to zawiezie go na policję. Na to facet nachyla
    się, mówi kierowcy kilka słów na ucho. Kierowca pobladł gwałtownie i mówi:
    - O k..wa! Ja bardzo państwa przepraszam, ale żona tego pana urodziła wczoraj
    bliźniaki i dała im na imię Lech i Jarosław.
    - O k..wa! - zgodnie chórem odpowiedzieli pasażerowie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 45.16% (14) Oceń ten wpis negatywnie 54.84% (17)


    [1] 2 3 4 ... 171 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej