Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3943)
Foto
(17426)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(811)
Czateria
(65)
Opinie
(472686)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Więcej Krosna w TVP Rzeszów?
  • Polsko - dokąd zmierzasz?
  • Wielkanocna palma stanęła na rynku. Zobacz film
  • W piątek strajk nauczycieli
  • Radio ZET posadzi w Krośnie drzewo

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11057
  • Wszystkich wpisów: 472686
  • Zarejestrowanych użytkowników: 88981
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Media - "czwarta władza""

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-03-28 22:48

    Autor: VERSAILLES
    Data: 2017-03-28 22:24

    Niemiecki zespół pod dyr.Marka Dekana


    A może szwajcarski -

    Na początku lat 90. Jarosław Kaczyński i jego towarzysze kupili na preferencyjnych warunkach poczytny dziennik. Błyskawicznie stracili czytelników. To, co z gazety zostało, sprzedali koncernowi ze Szwajcarii. Dziś PiS chce "repolonizować" media należące do niemieckich wydawców.

    Rok 1990, dwa dni przed sylwestrem. Jarosław Kaczyński zostaje szefem kancelarii nowo wybranego prezydenta Lecha Wałęsy.

    Poświadcza to zwykła kartka wpięta do segregatora: kilka słów o nominacji, podpis prezydenta.

    Po raz pierwszy w życiu Kaczyński jest jednym z bardziej wpływowych polityków w Polsce. Ma swoją partię – Porozumienie Centrum. Myśli o założeniu dziennika, który byłby konkurencją dla gazet postkomunistycznych i „Wyborczej”. Tak zaczyna się prasowa przygoda dzisiejszego prezesa PiS.
    Wy bierzecie, my bierzemy

    Okazja jest niepowtarzalna – prywatyzacja Robotniczej Spółdzielni Wydawniczej „Prasa-Książka-Ruch”. Był to największy koncern prasowy w tej części Europy: 178 tytułów, d...


    http://natemat.pl/204051,tej-gazety-pis-juz-[...]

    Jak PiS uwłaszczał się na państwowym majątku

    http://www.robertdee.pl/jak-pis-uwlaszczal-s[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (10) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-28 22:30

    ...no tak:):):):) pierdzielewicz już nachlany:):):):) obrazki wkleja:):):):):)

    Jak tam z pluralizmem w TVP? Sprawdzamy ich flagowy program. Miesiąc po miesiącu

    "Gość Wiadomości" to flagowy program publicystyczny TVP. W marcu występowali w nim niemal wyłącznie politycy związani z obozem władzy. Można by to uznać za zbieg okoliczności - gdyby nie twarde dane.

    Jacek Kurski stoi na czele telewizji publicznej od stycznia zeszłego roku. Od tamtej pory prawicowe środowiska przekonują, że na Woronicza "powróciła" różnorodność poglądów i opinii. Tak sytuację w TVP już na początku prezesury Kurskiego oceniła m.in. posłanka PiS Joanna Lichocka - członkini Rady Mediów Narodowych. - Na pewno przywraca pluralizm - stwierdziła wówczas w wywiadzie dla "Polska The Times". - Jacek Kurski stara się poprawić standardy w polskiej telewizji i spluralizować ją bardziej - mowił ostatnio w Polsat News wicepremier Piotr Gliński.

    Deklaracje to jedno, a twarde dane - to drugie. Dlatego sięgnęliśmy po listę polityków zapraszanych do jednego z flagowych programów TVP, miesiąc po miesiącu - od momentu, kiedy Kurski został prezesem telewizji. Pod lupę wzięliśmy "Gościa Wiadomości", czyli rozmowę emitowaną tuż po głównym wydaniu "Wiadomości" [do listopada 2016 roku program nosił nazwę "Dziś wieczorem" - red.].

    Efekt?

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    Pierwszy sprawdzany przez nas miesiąc to styczeń 2016 roku - kiedy Kurski obejmował stanowisko. Wtedy politycy obozu rządzącego oraz pozostałych partii byli zapraszani mniej więcej tak samo często. To łącznie 54 procent dla PiS, Solidarnej Polski, Polski Razem i Kancelarii Prezydenta RP (KPRP) oraz 46 procent dla reszty.

    Kolejne miesiące (oprócz maja 2016) to przewaga - miejscami bardzo wyraźna - na korzyść rządzących (z rekordowym lipcem 2016, kiedy TVP obszernie relacjonowała Światowe Dni Młodzieży). Trwający marzec również jest dowodem na miażdżącą dominację polityków PiS i obozu władzy. Ich przewaga wyniosła łącznie aż 85 procent.

    Wszystkie dyktatury zaczynały się od dobrej zmiany dla ludu. Dla dobra tego ludu nacjonalizowano przemysł i banki i tworzono "wolne" media. Kończyło sie to tragicznie.A zaczynało, jak tu, teraz.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (10) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-03-28 22:28

    Niemiecki zespół pod dyr.Marka Dekana

    https://pbs.twimg.com/media/C8BKyZqXwAAkeNu.[...]
    https://pbs.twimg.com/media/C8AngHHXQAA5C2X.[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (10)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-03-28 22:24

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    Wpis usunięty na prośbę autora



    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-03-28 07:32

    Jak widać po pisowskich półgłówkach władza w Polsce spisonizowała media publiczne.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (10) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: gauss  
    Data: 2017-03-28 00:04

    Jak widać po polsacie i tvn, 4 władza w Polsce, w imieniu państwa europy zachodniej DZIELNIE stoi na straży antypolonizmu

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (11)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-26 20:16

    ...UBywatel pierdzielewicz,resortowa szpara oralna i totalna tuba propagandowa na posterunku:):):):) nawet w "nidziele po kłościele":):):) taka jego katolicka natura:):)

    Szydło, pani w żółtym, dalej twierdzi, że wina Tuska. Żółć przeniosła się na papiery, oto żółte papiery PiS

    Beata Szydło przekonuje braci Karnowskich w ich tygodniku „wSieci”, że Donald Tusk chciał dokonać zamachu.

    „Tusk chciał obalić rząd”.

    Ta pani z logoreą ma specyficzną logikę, bo wg takiego myślenia Tusk zniszczył Trybunał Konstytucyjny, z mediów publicznych zrobił gadzinówki, Tusk wyzywa Polaków od najgorszego sortu, elementu animalnego, gestapo.

    Wg logiki Szydło Tusk robi zamach na sądownictwo – Krajową Radę Sadownictwa – na media prywatne, zabrania gromadzić się protestującym tam, gdzie Kaczyński depcze w comiesięcznych marszach smoleńskich.

    Taka jest logika pani w żółtym, chiałby się powiedzieć, iż żółte przeszło jej na rozum, ma żółtaczkę, ma żółte papiery.

    Tusk chciał obalić rząd, więc nie mógł -wg pani w żółtym – zostać poparty na szefa Rady Europejskiej – wina tuska jest, że ona i jej kolesie przerżnęli 1:27.

    Oto ciąg dalszy pisowskeigo brnięcia w brednie.

    http://www.tokfm.pl/blogi/fawkes/2017/03/szy[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (10) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-03-26 19:55

    Łżemedia
    https://pbs.twimg.com/media/C7olbtpXwAE5dlX.[...]

    Nagabujący Lis na TT
    https://pbs.twimg.com/media/C7ocqfuXwAEbomr.[...]

    - stracił program w TVP
    - stracił reklamy SSP w Newsweeku
    - spada mu sprzedaż, więc nagabuje ludzi na TT

    Brawo PiS!

    https://www.youtube.com/watch?v=N0GL1dpVQ4A<[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (11)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-26 17:18

    Widmo klęski nad prezesem. W PiS panika!

    Prezes Jarosław Kaczyński (68 l.) chodzi po mediach i powtarza, że spodziewał się spadków sondażowych. Prawda jest jednak taka, że oczekiwał tzw. premii za rządzenie - jak PO za swoich rządów czy PiS 11 lat temu. Jednak kolejny sondaż potwierdza, że przewaga nad PO stopniała do minimum. W PiS zapanowała panika, że plany rządzenia przez więcej niż jedną kadencję już można włożyć między bajki.

    Po wyborczym zwycięstwie Jarosław Kaczyński zakładał wzrost sondażowych notowań PiS. Nawet do takich, które w przypadku wyborów dałyby wymarzoną konstytucyjną większość.

    http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/pis-o[...]

    ...i tyle są pijackie bredzenia towarzysza versalisa:):):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (10) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-26 17:13

    ...katopisiacki burek,kapuś/złodziej nawklejał obrazków dla totalnego matołectwa pisiackiego i "myśli" pajac że ktoś to kupi:):):)

    TVP skarży się na dyskryminację prawno-ekonomiczną. Spadają wpływy z reklam i abonamentu

    W 2016 r. wpływy TVP z abonamentu spadły niemal o 10 proc., a z reklam o 5,4 proc. Tak źle było ostatnio w 2013 r. TVP żali się, że na rynku reklamy jest dyskryminowana.

    "2016 r. był dla TVP S.A. czasem pełnym wyzwań i zmian, a mimo to Spółka zakończyła go jako lider polskiego rynku medialnego, notujący średnio największe udziały w wysokości 29,4 proc." – pisze TVP w sprawozdaniu abonamentowym za 2016 r.

    Jednak po wczytaniu się w dane finansowe widać jasno, że TVP ma kłopoty. W 2016 r. wpływy z reklam spadły o 5,4 proc. rok do roku i wyniosły 872 mln zł. Spadły też wpływy z abonamentu i to niemal o 10 proc. rok do roku. TVP zebrała z tego tytułu 365,5 mln zł - o 38,7 mln zł mniej niż rok wcześniej.

    http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/ar[...]

    Sory ale na taką tv to ja ani zł nie dam
    A dlaczego????
    Wystarczy włączyć wiadomości


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (10) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-26 17:08

    Zrobił sobie lisek- dziennikarska hiena sondaż

    ...tak szczeka w "świyntom nidziele" katopisiacki kundel złodziej i poormowski kapuś:):):):):)

    Donald Tusk wrzuca zdjęcie ze spotkania z papieżem. Znajdź Beatę Szydło

    Na oficjalnym profilu przewodniczącego Rady Europejskiej znalazło się zdjęcie z wieczornego spotkania przywódców unijnych państw w Watykanie. Obok papieża Franciszka, w pierwszym rzędzie stoją m.in.: Donald Tusk, Francois Hollande, prezydent Litwy Dalia Grybauskaite. Premier Polski gdzieś zniknęła.

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    ...powiatowa poleciała po pasztet:):):):):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (10) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-03-26 15:14

    Zrobił sobie lisek- dziennikarska hiena sondaż, a tu taka WTOPA!!!
    To nie to, co opublikowanie wybranych korzystnych dla POszustów wypowiedzi tel. od tysiącai i coś resPOndentów wedle zamówienia POst PRL-owskiej agentury w jakims "irbisie" czy "cebosie". Tu jest kilka tysięcy nie zmanipulownych deklaracji wyborczych Polaków!!!

    https://pbs.twimg.com/media/C7wi7tdXUAABUFR.[...]
    https://pbs.twimg.com/media/C7pc1DAXUAEfwkI.[...]
    https://pbs.twimg.com/media/C7tDbBMXQAER9ag.[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (10)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-25 19:38

    ...coś ruskim kundlem jedzie:):):):)

    Internauci pod wrażeniem przemówienia Tuska. Było "mocne, osobiste i wzruszające"

    Polscy i zagraniczni internauci szybko skomentowali dzisiejsze wystąpienie szefa RE Donalda Tuska podczas szczytu Unii Europejskiej. Chwalą, że były premier jest doskonałym mówcą, piszą, że jego słowa ich wzruszyły, były mocne i osobiste. "Bardzo dobry speech! Brawo!" – komplementują przemówienie Polaka.

    "Nie wystarczy wzywać do jedności i protestować przeciwko wielu prędkościom. Jest dużo ważniejsze, żebyśmy wszyscy szanowali wspólne zasady, takie jak prawa człowieka i swobody obywatelskie, wolność słowa i zgromadzeń, równowagę władz oraz rządy prawa. To jest prawdziwy fundament naszej jedności" – mówił w Rzymie przewodniczący Rady Europejskiej Donald Tusk. Więcej o tym pisaliśmy w naTemat.

    Natychmiast na słowa byłego premiera zareagowali polscy i zagraniczni internauci.
    W ich komentarzach przewijają się opinie, że mowa Tuska była "osobista, mocna i wzruszająca". "Bardzo dobry speech DT" – pochwalił wystąpienie Tuska były europoseł Marek Migalski. Wtórował mu Marcin Makowski z "Do Rzeczy": "Bardzo osobiste przemówienie Tuska na #EU60, dużo polskich akcentów, Gdańsk centralną metaforą jednoczącej się Europy. Ciekawe".

    http://natemat.pl/204507,internauci-pod-wraz[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (10) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-03-25 19:31

    Przedstawicielka Ringier Axel Springer w Polsce chciała złagodzić burzę, jaka została wywołana po instrukcji szefa koncernu dla polskich dziennikarzy. Jednak nieświadomie rozpaliła jeszcze większy płomień. Okazało się, że takie komunikaty Marka Dekana są wysyłane do pracowników koncernu… co tydzień!

    „Wiadomości” informując o sprawie, zacytowały Agnieszkę Odachowską, dyrektor ds. komunikacji korporacyjnej Onet-RAS Polska, która chciała złagodzić obraz tej skandalicznej instrukcji.
    Redakcja zacytowała jej maila, w którym padają słowa o „cotygodniowym liście do pracowników”.

    http://media.wplm.pl/pictures/830x600/path/2[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (11)


    Autor: wyborca_PiSu  
    Data: 2017-03-25 19:30

    Podnieść słupki w sondażach to i każdy wyborca PO umie. Żadna filozofia. Ale podnieść słupki, i nie tylko słupki, to umie tylko CZŁONEK PiS.

    http://natemat.pl/204435,czlonek-pis-zostal-[...]

    No i kto ma najdłuższego? Pan z filmu? Hofman? Kot? Czy... Prezes?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (10) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-03-25 19:22

    Panika w redakcji „Newsweeka”. Te wyniki sondażu będą się Lisowi śniły po nocach

    Tygodnik kierowany przez Lisa postanowił zrobić sondaż. I jak to bywało już wcześniej (niejednokrotnie!), po raz kolejny nie poszło po ich myśli. Miny w redakcji „Newsweeka” musieli mieć nietęgie widząc,że Prawo i Sprawiedliwość uzyskało 60 proc. poparcia ankietowanych.
    W sondzie głos oddało 7783 osób.Ugrupowanie Jarosława Kaczyńskiego otrzymało aż 60 proc. poparcia! Na drugim miejscu znalazła się Platforma Obywatelska – 23 proc., na trzecim Kukiz’15 – 9 proc., a na czwartym Nowoczesna – 8 proc.

    https://pbs.twimg.com/media/C7tHka8XwAAZ0PJ.[...]

    https://pbs.twimg.com/media/C7o-noGXUAATVj0.[...]

    https://pbs.twimg.com/media/C7vXXqvVwAAdIiA.[...]

    Początek depresji lisa....☺☺☺☺☺
    https://twitter.com/WspanialyF/status/845364[...]


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (12)


    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-03-24 13:46

    http://demotywatory.pl/4755754/Jak-Bartosz-W[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 91.67% (11) Oceń ten wpis negatywnie 8.33% (1)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-03-24 12:42

    Komu spadają,temu spadają

    W 2016 roku słońce Polsatu mocniej zaświeciło. A TVP1 i TVP2 przygasły
    http://businessinsider.com.pl/media/tv-radio[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 90.91% (10) Oceń ten wpis negatywnie 9.09% (1)


    Autor: asmodeus  
    Data: 2017-03-24 12:30

    Właśnie dobitnie widać jak media w skali kraju lub w skali lokalnej angażują się w politykę i próbują kształtować spojrzenie na rzeczywistość. Dlatego spada im oglądalność / sprzedaż.
    Takie są skutki politycznego angażowania ponad miarę.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (10)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-23 20:21

    Czy raczej lewacki dziennikarz z wysp!?

    ...to na Wyspach tez jest poormowski kapuś/złodziej versalisowaty?:):):):):)

    "To pisyzacja mediów, a nie repolonizacja. Wszystkie media mają być jak 'Gazeta Polska'"

    - Mamy zerową rozliczalność polityków i jak nie będzie niezależnych mediów, to w ogóle nikt nie będzie im patrzył na ręce - mówiła w TOK FM dr Anna Materska-Sosnowska. Ministerstwo kultury zapowiada, że do połowy roku będą gotowe przepisy dotyczące repolonizacji mediów.

    Głównym celem rządu jest obniżenie poziom udziałów zagranicznych koncernów w polskim rynku medialnym. Resort kultury wyznacza termin zakończenia prac, ale sam minister Piotr Gliński przyznał w czwartek w Sejmie, że przygotowanie odpowiednich rozwiązań jest bardzo trudne.

    - Główny problem polega na tym, że to nie jest repolonizacja tylko pisyzacja i próba zrobienia ze wszystkich gazet i telewizji „Gazety Polskiej” - oceniła w "Poranku Radia TOK FM" Anna Dryjańska z serwisu Natemat.pl.

    Według Elizy Olczyk z "Wprost", takie postawienie sprawy to "przykład histerii". Bo zdaniem dziennikarki, nie da się znacjonalizować mediów prywatnych.

    - Obawiam się, że jest pani niepoprawną optymistką. Obawiam się, że można przejąć media - ripostowała dr Anna Materska-Sosnowska. Zdaniem politolożki z UW, wystarczy wprowadzić, worem kilku innych państw UE, przepisy dotyczące koncentracji mediów.

    - A poza tym, jeśli kładzie się na stół i zapowiadasz, że warunki do pracy będą w naszym kraju jeszcze trudniejsze, to zagraniczni właściciele mediów będą gotowi do sprzedania. To jest biznes, wszystko jest kwestią ceny - mówiła dr Materska-Sosnowska.

    http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,21536922,[...]

    niech mi jakiś moherowy pisior odpowie w czym podobno miłującej demokracje i nie mającej niczego do ukrycia władzy przeszkadza obecność niezależnych mediów i pluralizm opinii?
    PS. telewizji Trwam czy innej Republiki nawet najwięksi wyznawcy Rydzyka nie są w stanie strawić, sadząc po frekwencji oglądalności

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (20) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1] 2 3 4 ... 108 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej