Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3783)
Foto
(17292)
Firmy
(127)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(804)
Czateria
(25)
Opinie
(461081)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • CDS: ''Witold Śliwiński to przede wszystkim artysta''
  • Pieniądze na koncie, umowa podpisana. KHS sprzedane
  • Cała droga „G” już przejezdna
  • W sobotę Bieszczadzki Żaczek pojedzie na Słowację
  • Nie będzie zadymiał Zawodzia. Rozbiorą komin

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10599
  • Wszystkich wpisów: 461081
  • Zarejestrowanych użytkowników: 85863
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-04-07 16:01

    "...zdecydowana większość Polaków...

    http://www.gadu-gadu.pl/68-proc-polakow-nie-[...]

    ...obywatel Korei Płn."

    http://www.youtube.com/watch?v=L_h53GcGKX4

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: Sarabanda1  
    Data: 2011-04-07 15:05

    Autor: Twoj_Cien
    Data: 2011-04-06 00:11

    "Ja dla wszystkich PiS-owców, którzy przeżywają żałobę polityczną (bo udają żałobników dla celów politycznych) mam radę, by wzięli przykład z wdowy po tym pośle PO:"

    Jednak zdecydowana większość Polaków z twojej rady nie skorzysta pomomo że nie są PiS-owcami.
    Ty zdaje się bardziej byś się nadawał jako obywatel Korei Płn.
    Tam rzeczywiście panuje "jednomyślność"?!
    I takie "zasady" chciałbyś urzeczywistniać w ponoć demokratycznej Polsce???


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: josef  
    Data: 2011-04-06 13:15

    prawdziwy, nie jestes sam. Wiekszosc ludzi mysli podobnie ale sie nie wypowiadaja, bo maja wazniejsze sprawy na glowach.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 41.67% (5) Oceń ten wpis negatywnie 58.33% (7)


    Autor: prawdziwy  
    Data: 2011-04-06 12:59

    Oczywiście że winę za tragedię pod Smoleńskiem ponosi nikt inny jak Lech Kaczyński i mam nadzieję że w końcu prawda ujrzy światło dzienne. Ps. Tego Lecha na Wawelu to i ja nie mogę zdzierżyć, bo taki był z niego świetny i zasłużony prezydent czy męczennik jak z Jarka katolik

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 41.67% (5) Oceń ten wpis negatywnie 58.33% (7)


    Autor: Twoj_Cien  
    Data: 2011-04-06 00:11

    Ja dla wszystkich PiS-owców, którzy przeżywają żałobę polityczną (bo udają żałobników dla celów politycznych) mam radę, by wzięli przykład z wdowy po tym pośle PO:

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 22.22% (2) Oceń ten wpis negatywnie 77.78% (7)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-04-05 22:39

    Premiera filmu „10.04.10”

    Odbyła się premiera pierwszego filmu śledczego o katastrofie smoleńskiej, którego autorką jest Anita Gargas. Gościa specjalnego pokazu prezesa Jarosława Kaczyńskiego przywitała burza oklasków.

    http://niezalezna.pl/8608-premiera-filmu-%E2[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (6) Oceń ten wpis negatywnie 40% (4)


    Autor: wolski  
    Data: 2011-04-02 20:39

    "Nasz dziennik-który ratuje honor polskiego dziennikarstwa".Zachwyty profesora nad tym pismem,są podyktowane tym że SAM TAM PUBLIKUJE.I gdzie tu honor komunistycznego profesora?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 41.67% (5) Oceń ten wpis negatywnie 58.33% (7)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-04-02 20:14

    Nowak: Oni nie zasługują na nazywanie ich zdrajcami – to jest po prostu grupa pętaków
    Niespełna rok po katastrofie samolotu rządowego, w wywiadzie dla Portalu ARCANA Profesor Andrzej Nowak dokonuje oceny rządu i śledztwa smoleńskiego.

    http://www.portal.arcana.pl/Nowak-oni-nie-za[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 54.55% (6) Oceń ten wpis negatywnie 45.45% (5)


    Autor: man  
    Data: 2011-04-01 19:51

    Osobniku v. - więc co wynika z tego tendencyjnego wywiadu w waszym dzienniku? NIC!
    Można to komentować na kilka sposobów, zależnie od potrzeb.
    Ale skoro uznał Dariusz Seliga, poseł PiS, to WSZYSTKO JASNE.
    Na pewno także myślący samodzielnie, jak ty i tobie podobni, nienawistni i plujący w jedną stronę jadem.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 63.64% (7) Oceń ten wpis negatywnie 36.36% (4)


    Autor: STARYWYGA  
    Data: 2011-03-31 21:26

    Ciekawe hipotezy

    http://zamach.eu/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-30 21:39

    Jeszcze żołnierz czy już polityk?

    Pozbawianie kompetencji dowódców, omijanie ich przez wydawanie poleceń dla ich podwładnych, to skandal - tak gen. rez. Waldemar Skrzypczak ocenił sytuację, w której gen. Artur Kołosowski, szef Departamentu Kadr MON, polecił mjr. Grzegorzowi Pietruczukowi zrelacjonowanie na nowo wydarzeń z 12 sierpnia 2008 r. związanych z tzw. incydentem gruzińskim. W wywiadzie udzielonym po wcześniejszych deklaracjach niechęci wracania do wydarzeń z 2008 r. mjr Pietruczuk żalił się na ataki na jego osobę związane z sugestiami, że notatka powstała na zamówienie szefa resortu obrony. Potwierdził także stanowisko MON, że o sporządzenie notatki poprosił go osobiście gen. Kołosowski. - W tych działaniach nie ma przypadku i są one czynione po to, by odsunąć uwagę od działań MON - uznał Dariusz Seliga, poseł PiS.

    > Więcej <
    http://www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (6) Oceń ten wpis negatywnie 50% (6)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-29 20:56

    Mości zombi z 2011-03-29 06:33
    Jak byś "po"trafił czytać zezrozumieniem,to byś zauważył,że ja przytaczam opinie ludzi NIEZALEŻNYCH i NIEPOPRAWNYCH POLITYCZNIE, a zarazem fachowców z dziedziny fizyki,aerodynamiki i innych dziedzin związanych z lotnictwem.
    Ludzie ci demaskują MATACTWA tak strony rosyjskiej jak i polskiej w "wyjaśnianiu" tej tragedii/zamachu.
    Wykazywanie sprzeczności i matactw których jest coraz więcej nie jest jątrzeniem a domaganiem sie PRAWDY.
    Tak samo jak domagano sie prawdy o MORDZIE KATYŃSKIM przez ponad 60 lat
    To tyle mości zombi.
    Tylko czy ktoś,za kogo myśli "gw" i "tvn", coś z tego zrozumie?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (6) Oceń ten wpis negatywnie 50% (6)


    Autor: Twoj_Cien  
    Data: 2011-03-29 20:34

    Dla tych, którzy uważają, że Lech Kaczyński nie ponosi odpowiedzialności za śmierć prawie 100 osób pod Smoleńskiem, polecam wywiad z pilotem Grzegorzem Pietruczukiem.

    http://wyborcza.pl/1,87648,9337581,__Tchorz_[...]

    Opowiada on, co go spotkało, gdy w 2008 r. odmówił prezydentowi Kaczyńskiemu lotu do objętej wojną stolicy Gruzji w trosce o jego bezpieczeństwo.

    "Tchórz zabolał mnie najbardziej" - mówi.

    Rok temu już pisałem, że właśnie słowa Lecha Kaczyńskiego były głównym powodem katastrofy. Pilot po prostu bał się takiego poniżenia.

    I nie mogę zdzierżyć, że ten człowiek leży na Wawelu, a PiS go tak hołubi... Żal.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 45.45% (5) Oceń ten wpis negatywnie 54.55% (6)


    Autor: Stefan114  
    Data: 2011-03-29 13:44

    A sklepowa wczoraj mamrała w sklepie, że pod tym smolnikiem to nie zginoł prezydent tylko prezes. Ponoć prezes szykowal zamach na putina i ze miał z tego samolotu rzucić bombę na tom delegacje ruskich co miała ich przywitać. a wiadomo ze mieli na pienku a teraz to wszystkie wymyślają co im ślina na jenzyk przyniesie. a sklepowa to w tym piersza.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: man  
    Data: 2011-03-29 12:44

    Jednak czasami wypociny osobnika v. czasami przydają się. Co prawda to nie jego tekst, tylko przekopiowany, ale skoro go firmuje własnym nickiem to zgadza się z nim.
    Otóż dowiedziałem się, że wirtuoz kuchni Pani Gessler gotuje antypatriotycznie i antypolsko.
    Ale co do tego ma jej wygląd?
    Schudnąć można, choć niektórzy lubią pulchne kobiety. Ale pozbyć się głupoty i nienawiści do innych, jak ma v., jest prawie niemożliwe.
    Cóż, całe życie to nauka. Polecam to samo osobnikowi v. Pomimo tego, że jest stary.
    Ja jednak poczekam z wyrokami odnośnie winy na orzeczenia fachowców. Choć swe typy mam, ale do włąsnej wiadomości.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (5) Oceń ten wpis negatywnie 50% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-03-29 07:31

    Ad. "Sowieckie metody" vesrailles:

    "Major Grzegorz Pietruczuk opowiada co go spotkało, gdy w 2008 r. odmówił prezydentowi Kaczyńskiemu lotu do objętej wojną stolicy Gruzji.

    -To "tchórzostwo" zabolało mnie najbardziej. Dla żołnierza to największa obelga
    Miałem wrażenie, że walę głową w mur. Bo na moje racjonalne argumenty nie było żadnej merytorycznej argumentacji. Żadnej
    - podkreśla major.
    - Była tylko argumentacja polityczna, że musimy wylądować przed prezydentem Sarkozym - dodaje.

    - Latam do Iraku, do Afganistanu, latałem w czasie konfliktu do Bośni, do Czadu i nigdy strachu nie czułem. Odmowa prezydentowi wymagała wielkiej odwagi - podkreśla pilot i ujawnia okoliczności towarzyszące tamtym wydarzeniom.
    -Byłem naciskany, żeby wykonać zadanie, które kolidowało z moimi wcześniejszymi obowiązkami - tak pilot wspomina rozmowy m. in. z prezydentem, gen. Krzysztofem Załęskim - p.o. dowódcy wojsk lotniczych i ministrem Stasiakiem.
    Pietruczuk nie chciał jednak odpowiedzieć na pytanie czy według niego przyczyną niezrozumiałych decyzji kpt. Arkadiusza Protasiuka mogły być naciski na niego, by lądował w Smoleńsku. - Przez głowę mi przeszło, że tak mogło być[/b] - powiedział tylko.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (3) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (6)


    Autor: zombi  
    Data: 2011-03-29 06:33

    Myślę versailles dlatego, aby wykluła się się w naszym kraju grupka ludzi która będzie jątrzyć i bredzić takie bzdury jak ty piszesz na tym forum.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (4) Oceń ten wpis negatywnie 60% (6)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-28 22:05

    Dlaczego delegacja państwowa do Katynia musiała zginąć

    http://grzegorz.rossa.nowyekran.pl/post/7824[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (5) Oceń ten wpis negatywnie 50% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-03-28 21:19

    Tańczy swój kaczy taniec Jarosław na grobie brata, to i dwóm Stefanom sie też tak marzy, by sie pokazać i zareklamować PUBLICZNIE.
    Polacy NIE oczekują takiej "merytorycznej" dyskusji, której celem jest eksponowanie Waszej chorej wizji, w którą może nawet i uwierzycie.
    Nie wystarczy wam, że Jarosław Kaczyński swojej starej, nieszczęśliwej Matce w głowie tam zamieszał, że bidula nie wie co mówi, a w dodatku jej wypowiedź upublicznił?
    Nieraz dawałem tu za przykład hipokryzji i fałszu postępowanie Jarosława K., który o swoim ojcu jakby zapomniał...
    Jednak po jego ostatnich występach raczej skłaniałbym się ku tezie, że w tej rodzinie to właśnie ojciec bliźniaków był najprzyzwoitszym człowiekiem.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: zombi  
    Data: 2011-03-28 20:53

    kończ już waść te swoje wypociny bo się od nich rzygać chce !!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25% (2) Oceń ten wpis negatywnie 75% (6)


    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 284 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej