Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4530)
Foto
(16807)
Firmy
(149)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(844)
Czateria
(37)
Opinie
(453453)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Krótkofalowcy z Krosna dostali wojskową radiostację
  • Remont kładek na finiszu
  • Akrobacje na niebie, na lotnisku piknik
  • Dziesięć plusów wolontariatu seniorów
  • Pijany kierowca uciekał przed policją. Skończył w rowie

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8923
  • Wszystkich wpisów: 453453
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73012
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-22 23:34

    Dokument ważna rzecz!

    Pisał już "Autor: versailles
    Data: 2011-01-27 20:46:48
    [...]
    Ludzie MYŚLĄCY,a jest ich dużo,są zgoła innego zdania niż chomosovietikusy.

    http://www.bibula.com...

    Polska tragedia to nie wypadek – Gene Poteat

    A czy Rydzyk wie, że Gene Poteat jest też masonem 32. stopnia?!

    Toż ta sama www.bibuła pisze:
    "KOMENTARZ BIBUŁY:
    [...]
    Pomimo, iż BIBUŁA jako pierwsza opublikowała tłumaczenie tekstu tego oficera wywiadu z 1 czerwca 2010 r. (zob. Polska tragedia to nie wypadek – Gene Poteat), to jednak polecamy pewną ostrożność wobec wypowiedzi b. pracowników wywiadu amerykańskiego. Tę wstrzemięźliwość w przyswajaniu ich opinii powinniśmy zwielokrotnić szczególnie wtedy gdy mamy do czynienia na dodatek z masonami. A pan Poteat jest masonem 32-stopnia, z czym się zresztą nie kryje."


    Trzeba chyba nieco zmodyfikować wersje...


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: art  
    Data: 2011-02-20 12:00

    ryszardo zobacz najpierw dokument, bo wydaje mi się , że nie widziałeś go. Nie do końca trafiłeś w sedno sprawy. Tu chodzi o dużo głębszy problem, nie chodzi w prost o smoleńsk,Tuska cz Kaczyńskiego...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (6) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-20 08:35

    "Bunt. Sprawa Litwinienki". I wiecie co mnie najbardziej dotkneło w tym filmie,nawiązując do smoleńska??? Obraz Putina, człowieka obłudnego, klepiącego po plecach Tuska. Kłamliwe słowa otuchy, skrajny cynizm..."

    Mistrzem w klepaniu po plecach Tuska widziałem chyba lepszych od Putina

    http://www.tvn24.pl/-1,1568768.1,0,1,kaczyns[...]

    Lech Kaczyński [...]i tak poleci do Brukseli. Tymi wypowiedziami przekreślił inne możliwości rozwiązania konfliktu i za wszelką cenę musiał starać się dostać na szczyt..."

    http://dziennikarzpress.pl/czytaj_publikacje[...]

    I się dostał, na szczyt...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: art  
    Data: 2011-02-20 00:24

    Troche odbiegnę od tematu. Nie chcę oskarżać nikogo z rosjan o tragedię pod smoleńskiem, wysuwać daleko idących wniosków. Jednak chciałem wam pokazać dokument z nie tak dawnej sprawy Aleksandra Litwinienko pt."Bunt. Sprawa Litwinienki". I wiecie co mnie najbardziej dotkneło w tym filmie,nawiązując do smoleńska??? Obraz Putina, człowieka obłudnego, klepiącego po plecach Tuska. Kłamliwe słowa otuchy, skrajny cynizm...
    Ku pamięci Aleksandra Litwinienko, Anny Politkowskiej i innym sprzeciwiającym się obecnej władzy w Rosji

    http://www.iplex.pl/filmy/bunt-sprawa-litwin[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 71.43% (5) Oceń ten wpis negatywnie 28.57% (2)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-19 13:36

    Autor: ryszardo
    Data: 2011-02-18 22:54
    "23 MILISEKUNDY[...]przerabiali 1.000.000 kawałków Tupolewa na 2.000.000" - dobre ale możesz rozwinąć skąd akurat takie liczby?:)


    O to zapytaj blogera - rolexa
    W tekście chodzi o podkreślenie faktu niszczenia wraku.
    Ale czy zaczadzony czadem MAKowych oparów absurdalnych kłamstw i manipulacji - leming może to "po"jąć???

    Okienka w TU-154M wybito, aby wyciągnąć przez nie ciała ofiar katastrofy.

    Tak należy rozumieć odpowiedź jednego z członków rosyjskiej komisji śledczej na pytanie polskiego dziennikarza, czy słyszał zarzut mecenasa Rogalskiego o niszczeniu wraku TU-154M.
    Rosyjski śledczy pouczył naszego prawnika, że gdyby był na miejscu katastrofy to by wiedział, że ciała ofiar znajdowały się nie tylko na zewnątrz wraku, ale również w jego wnętrzu.
    Niepoprawne pytanie sprzed kilku dni o „defragmentację” wraku znalazło zatem dziś jednoznaczną odpowiedź: wiązki przewodów zostały pocięte, gdyż przeciągano przez nie szczątki ofiar, wybito okienka w części pasażerskiej, gdyż łatwiej było przeciągać ciała naszych rodaków przez te okienka, niż wydobywać je z drugiej, w pełni otwartej (bo zniszczonej) strony.

    Czy teraz jasne?


    Ten sam śledczy (wybitny i bardzo zajęty, więc nie miał dla dziennikarzy zbyt wiele czasu) prosił, aby mu nie zadawać trzech pytań naraz, bo jak dziennikarz kończy zadawać trzecie, to on nie pamięta pierwszego.

    Bez komentarza.
    http://niepoprawni.pl/blog/1790/okienka-w-tu[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: bezdzietna  
    Data: 2011-02-19 09:21

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-18 22:54

    "23 MILISEKUNDY[...]przerabiali 1.000.000 kawałków Tupolewa na 2.000.000" - dobre ale możesz rozwinąć skąd akurat takie liczby?:)

    No to...
    "Załóżmy, że dowódca załogi Arkadiusz Protasiuk nie ulega presji prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego otoczenia a zwłaszcza pijanego gen. Błasika. Nawet takiej:
    "Prezydent wszedł do kabiny załogi i zapytał: panowie, kto jest zwierzchnikiem sił zbrojnych? Odpowiedziałem: Pan, Panie Prezydencie. To proszę wykonać polecenie i lecieć do Tbilisi - powiedział Prezydent i wyszedł, nie czekając na żadne wyjaśnienia".

    I nie podejmuje próby lądowania lub odchodzi na 120/100 metrach nie widząc lotniska, odlatuje na lotnisko zapasowe.

    Historia alternatywna

    Prezydent Lech Kaczyński spóźnia się na obchody rocznicy mordu katyńskiego (ten prezydent zawsze się spóźnia, na lotnisko się spóźnił a i do Gruzji też się spóźnił, dotarł gdy Sarkozy ustalił porozumienie kończące konflikt rosyjsko-gruziński). A dalej już z górki na PISpazurki:

    - Lech Kaczyński do dziennikarzy o pilocie: „Jeśli ktoś decyduje się być oficerem, to nie powinien być lękliwy.”

    - Karol Karski: "Żołnierz ten przyniósł wstyd Państwu Polskiemu oraz jego Siłom Zbrojnym. Wykazał się tchórzostwem...";

    - Przemysław Gosiewski: "Czy Minister (…)będzie premiował w przyszłości przypadki niesubordynacji, tchórzostwa i odmawiania wykonywania rozkazów?";

    - groźby prezydenta Lecha Kaczyńskiego wobec Protasiuka: „Jeszcze się policzymy” po zakończonym locie.

    - nasyłanie na pilota prokuratury: poseł PiS Karol Karski złożył do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez kapitana samolotu, który "odmówił wykonania rozkazu";

    - interpelacja Przemysława Gosiewskiego do szefa MON: "Czy Minister, podejmując decyzję o odznaczeniu, chciał pokazać, iż będzie premiował w przyszłości przypadki niesubordynacji, tchórzostwa i odmawiania wykonywania rozkazów?";

    - złamanie kariery zawodowej Arkadiusza Protasiuka (lata już tylko jako pomocniczy na Jak-ach).

    Niczego nie wymyśliłem.

    Przytoczyłem zachowania PISiorów w analogicznej sytuacji odmowy "wykonania rozkazu" prezia.
    DEBEŚCIAK

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 44.44% (4) Oceń ten wpis negatywnie 55.56% (5)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-18 17:49

    23 MILISEKUNDY


    (...Każde śledztwo to drobiazgowe ustalanie materialnej rzeczywistości i dopiero po jej ustaleniu stawia się hipotezy...)


    (...W przypadku polskiego śledztwa można zaobserwować jeszcze jedną ciekawą, nieznaną innym śledztwom cechę, mianowicie paniczną ucieczkę od dowodów materialnych, co prokurator Parulski wyznał wprost, oświadczając, po miesiącach po katastrofie, że nie wie, czy na lotnisku w Smoleńsku jest jakiś hangar. O twórczości Wańki i Saszy, którzy przerabiali 1.000.000 kawałków Tupolewa na 2.000.000 kawałków przy pomocy pił i łomów prokurator Parulski dowiedział się z prasy. Szczątki ubrań ofiar były do prokuratorów tak niebezpieczne, że postanowili je spalić, a gdy spraw wyszła na jaw, zamknęli na dziesięć miesięcy, coby ślady chemiczne utrwaliły się w procesie wietrzenia. Rzecz jasna analiz chemicznych nie przeprowadzili, bo twardo należy trzymać się zasady: „Dowód rzeczowy wrogiem ustroju”. Bogdan Klich pytany przez Antoniego Macierewicza, czy na miejscu katastrofy badał skrzydło, z przerażeniem odpowiedział, że nie badał. Zrozumiałe, w końcu jest specem od wypadków, a w przypadku wypadków lotniczych wraku się nie bada, bo wrak – w nowoczesnej katastrofomniemanologii teoretycznej nie ma znaczenia...)

    http://niepoprawni.pl/blog/2574/23-milisekun[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: sputnik  
    Data: 2011-02-18 14:30

    http://wybrzeze24.pl/gazeta-gdanska-temat-dn[...]

    Piloci nie znali języka rosyjskiego..?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ilovepl  
    Data: 2011-02-17 08:59

    Wina jak zwykle "lezy pośrodku"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-16 21:40

    Gra katastrofą

    Trafiłem przypadkiem na program "Młodzież kontra", Macierewicz był "przesłuchiwany" przez partyjne młodzieżówki. "Przy głosie" był akurat działacz UPR i wyrażał ogólną pretensję, że PiS "gra katastrofą", że PO robi to samo i nie ma rozmowy o innych sprawach, jak choćby stan gospodarki.

    Sam oczywiście o to nie pytał, wolał "Smoleńsk
    Te "grę katastrofą" "niezależne media" przypisują Macierewiczowi właśnie, ale nie tylko. "Gra" też cały PiS, a szczególnie Jarosław Kaczyński. Grają "pisowscy dziennikarze", gra "Gazeta Polska", "Nasz Dziennik", "Radio Maryja", grywa "Rzeczpospolita".

    A kto tak na prawdę "gra katastrofą"? Kto ma wszystkie narzędzia administracyjno - prawne, kto ma fundusze i wszystko co jest potrzebne do sprawnego i szybkiego zakończenia sprawy? Oczywiście rząd PO i PSL. Co przez dziesięć miesięcy udało się ustalić? Właśnie, dokładnie tyle.

    Prawda jest taka, że to wymienione wyżej gazety, "pisowscy dziennikarze" i parlamentarna komisja dążą do jak najszybszego wyjaśnienia i zamknięcia sprawy. Kontrolą poczynań polityków PO i PSL nie zajmują się "niezależne media", który dysponują budżetami, ludźmi i sprzętem. Robią to blogerzy.

    Komu jest na rękę przeciągać sprawę tak długo jak tylko się da? Kto chce rozgrywać kolejne kontrolowane przecieki? Komu zależy na tym, aby uwaga mediów - tych które na serio starają się rząd kontrolować - skupiona była właśnie na "Smoleńsku"? Komu zależy żeby nie rozmawiać o stanie gospodarki, finansów, długu, podatkach, demografii, przemyśle itd?

    Komu zależy żeby nie pytać o ważący się właśnie los polskiej energetyki?

    niepoprawni.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-16 21:05

    hipotezy - katastrofa w Smoleńsku

    Poza ruską zonę

    http://niepoprawni.pl/blog/74/poza-ruska-zon[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: Nostradamus  
    Data: 2011-02-16 16:55

    Doczekalem :)

    http://glosrydzyka.blox.pl/html


    Autor: Nostradamus
    Data: 2010-05-18 18:51

    Autor: dzialka
    Data: 2010-05-17 06:57
    czy ty czlowieku choc raz moglbys cos od siebie napisac, a nie wklejac z niezaleznej i waszego dziennika?

    Namawiasz do samowolki :)

    Tu obowiazuje regulamin zabijania. Samodzielne myslenie to zbrodnia, mozna atakowac tylko cele wyznaczone przez dowodztwo:)

    Wramach samowolki, chcialem podac jedynie sluszna teorie o zamachu na TU 154. Putin dokonuje zamachu cwiczebnego!?, dalej malo wiarygodne to prawda. Jezeli dodamy element ekonomiczny ---> zyski materialne, sprzedaz organow. To mamy teorie na 100%

    Zarobione pieniadze Putin inwestuje w alkohol. No kiedy NND poda teorie do druku?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-15 22:18

    O jakim lądowaniu mówisz, skoro nie było tam zgody na żadne lądowanie, ani dla Jaka, ani dla Tutki, albo może stenogram Kaczyńskiego dotyka i znika?!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (4) Oceń ten wpis negatywnie 50% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-15 19:55

    Gdzie są wycięte fragmenty stenogramów?
    W stenogramach i kopiach zapisów rozmów z kokpitu Tu-154 brakuje fragmentów wyjaśniających, dlaczego wieża nakazała polskiej załodze wykonanie podejścia od wschodniej, bardziej niebezpiecznej strony lotniska. Nie ma też zapisów poleceń wieży naprowadzających samolot według radaru RSP, a takie komendy kontrolerzy musieli wydawać. – W lądowaniu według RSP, jakie tego dnia obowiązywało na Siewiernym, odpowiedzialność za bezpieczeństwo ponosi wieża – mówi „GP” jeden z kontrolerów lotu na Okęciu.

    Fragmenty te musiały zostać wycięte. Nie widzę innego wytłumaczenia – mówi „GP” kontroler lotów na Okęciu, jeden z najbardziej doświadczonych fachowców w branży.

    http://niezalezna.pl/5965-gdzie-sa-wyciete-f[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-15 08:39

    Jarek swoje wie!

    "Jarosław Kaczyński nie zachowuje się jak polityk. Pełni rolę strażnika pamięci swojego brata. I staje się coraz bardziej nieprzewidywalny...

    Sejm. Początek lipca 2010. Grzegorz Schetyna właśnie został wybrany na marszałka.
    Jarosław Kaczyński ogląda wydruk z głosowania, z którego wynika, że niektórzy posłowie PiS zamiast podnieść rękę przeciw Schetynie wstrzymali się od głosu. Wśród nich - Joanna Kluzik-Rostkowoska i Lena Dąbkowska – Cichocka (wtedy jeszcze posłanki PiS). Kaczyński wpada we wściekłość.
    - Powiedział publicznie, że Joanna Kluzik-Rostkowska nie jest godna zaufania. Następnie rzucił Lenie w twarz, że zawdzięcza mandat jego bratu, więc powinna się go zrzec –
    relacjonuje jeden ze świadków. Posłowie PiS byli zszokowani reakcją prezesa.

    Nieprzewidywalność lidera Prawa i Sprawiedliwości zatacza coraz szersze kręgi. Najpierw obarczył Donalda Tuska moralną odpowiedzialnością za katastrofę smoleńską. Ostatnio orzekł pośrednią winę Bronisława Komorowskiego za śmierć trojga polityków PiS, którzy do Smoleńska (rzekomo przez ówczesnego marszałka sejmu) musieli polecieć samolotem...
    http://www.wprost.pl/blogi/grzegorz_lakomski[...]
    Grzegorz Łakomski

    Ale trochę "Jarków" dalej już nie tak czarno-biało:

    "- Uważam, że przyczyny katastrofy należy wyjaśnić do bólu. Ale nie powinien to być temat, który nadaje sens istnienia partii. A prezes Kaczyński właśnie to próbuje z PiS zrobić" - mówi też o "zemście za śmierć brata - Myślę, że trudno będzie PiS o nowe otwarcie z tą grupą paladynów, która skupiła się wokół prezesa"
    Grzegorz Banaś, senator PiS z rozwiązanych świętokrzyskich struktur Prawa i Sprawiedliwości, o "budowanie nielicznego zespołu, zwartego i wiernie oddanego sprawie zemsty za śmierć Lecha Kaczyńskiego"
    ---------------------
    Według eurodeputowanego Michała Kamińskiego, Prawo i Sprawiedliwość ani nie będzie miało zdolności koalicyjnej, ani w wyborach do Sejmu nie uzyska wystarczającej większości, by rządzić samodzielnie.
    "- Ja nie wierzę w to, że PiS jest w stanie zdobyć czterdziści parę procent głosów. Z kim miałby rządzić, kiedy, w oczach PiS, dookoła sami zbrodniarze, wariaci i złodzieje. Sam PiS wyklucza zdolność koalicyjną
    - W PiS następuje moment konsolidacji wokół prezesa. Prezes chce stawiać na ludzi do których ma bezgraniczne zaufanie, czy ludzi którzy są mu bezwzględnie posłuszni. (...) Prezes w PiS ma ogromną władzę i jej używa.
    "...temat Jarosław Kaczyński nowym premierem Polski jest równie egzotyczny, jak temat Michał Kamiński na Księżycu".

    W marcu 2008 roku, Lech Kaczyński wręczył Hosni Mubarakowi Krzyż Wielki Orderu Zasług RP...

    "Kto Kaczyńskiego dotyka, ten znika"
    Leszek Miller


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 55.56% (5) Oceń ten wpis negatywnie 44.44% (4)


    Autor: kevin1  
    Data: 2011-02-14 10:15

    CAŁĄ PRAWDĘ już przed wiekami odkrył rzymski polityk Gaius Sallustius Crispus - "Discordia civium plerumque magnas civitates pessumdedit".
    A Smoleńsk jest tylko jedną z kostek tego domina.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (2) Oceń ten wpis negatywnie 60% (3)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-13 19:50

    Prawda jest już znana wszystkim co maja więcej o dwa zwoje mózgowe niż kura.
    Ale wg mnie, jej niektóre elementy będą dopiero ujawnione podczas kampanii wyborczej do sejmu.
    Jarek znowu zacznie strzelać z grubej rury o sPiSku Putina z Tuskiem, Rydzyk będzie powtarzał stare teorie, a tu... jak pierdutnie bomba z tekstem rozmowy braci K., tudzież Błasika poleceniem lądowania bez oglądania sie na brak zgody... aż Jarek orła wywinie z wrażenia!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: wolski  
    Data: 2011-02-13 18:49

    Dywagacje:Co by to było gdyby Kaczyński nie spóźnił się pół godziny na samolot?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: r81  
    Data: 2011-02-12 21:43

    Do ''versailles'' popieram twoją wypowiedz PRAWDA musi ujrzeć światło dzienne a nie tylko mydlić oczy ludziom którzy chcą ''CAŁEJ PRAWDY''o tragedii,

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (4) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (2)


    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 249 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej