Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3787)
Foto
(17232)
Firmy
(126)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(818)
Czateria
(3)
Opinie
(457127)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Dzień bez Tytoniu: najlepiej nigdy nie zaczynać palić
  • 18-latek uprawiał w szafie konopie indyjskie
  • Pijany za kółkiem, wjechał do rowu
  • Czego brakuje w Krośnie? (edycja 2016)
  • Tatuaż (edycja 2016)

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10421
  • Wszystkich wpisów: 457127
  • Zarejestrowanych użytkowników: 84481
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: bezdzietna  
    Data: 2011-03-24 12:13

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-03-23 22:38

    E-tam, patrz TU - coraz więcej PiSiaków chyba wie, że to Kara Boża:

    "Kto walczy z krzyżem ten pod krzyżem ginie.

    Zginął Prezydent, który podpisał Traktat Lizboński odbierający suwerenność naszej ojczyźnie."

    http://www.pardon.pl/artykul/13872

    Przecież uczestniczyli na tym spotkaniu senatorowie i poseł PiS, nie protestowali nawet tak jak Błaszczak bojkotujący Olejnik, ale na nic znaki i przestrogi

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]

    http://www.rp.pl/artykul/2,631303.html

    Oj bedzie się działo:

    "zginęli dziś NAD Smoleńskiem"

    http://www.pardon.pl/artykul/13867

    Że też tego nie odkrył męczennik, dr "święty Klemens"?

    http://wyborcza.pl/1,75478,9307974,O__Rydzyk[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-23 21:16

    Przemyślenia po katastrofie.

    Oni !
    Prezydenta Lecha zawsze upokarzali
    Pierwszą Damę też często wyśmiewali.

    Oni !
    Na Parę Prezydencką nagonkę zastosowali
    I do tragicznej śmierci się przygotowali.

    Oni !
    Po katastrofie(zamachu) ślady zacierali
    A byli też tacy co ich wspierali.

    Oni !
    Tamtym śledztwo w całości oddali
    A Tamci dobrze z tego się wywiązali.

    Tamci !
    Winę za katastrofę na mgłę zwalali
    Którą to sami spowodowali.

    Tamci !
    Gdy mgła „ nie wypaliła „
    To Anodina generała upiła.

    Tamci !
    Po katastrofie tupolewa poprzecinali
    I śledztwo w ten sposób zagmatwali.

    Tamci !
    Raport MAK-u mogli ogłosić 11 kwietnia
    Wyglądałby on tak samo jak 12 stycznia.

    Oni i Tamci !
    Całą winę na pilotów zwalają
    Tym też rodziny zmarłych upokarzają.

    Ich !
    Nie interesowało ilu Polaków zginie
    Ważne , że Lech raz na zawsze zaginie.

    Ich !
    Pytam więc – czy jesteście Polacy ?
    Nie – to tylko polskojęzyczni rodacy.

    Oni !
    Myślą już w innym obcym języku
    Brudnych pomysłów mają bez liku.

    Pytam !
    Co teraz z tą Polską będzie się działo ?
    Takie też zadaje pytanie to spalone ciało.

    Odpowiadam !
    Normalne życie w naszym kraju zanika
    Dlatego , że krajem rządzi dziwna klika.
    To wszystko otrzymujemy za poświęcenie
    Prawie nic nie zostało nam na pocieszenie.

    Proszę !
    Trzeba coś zrobić w tej trudnej sprawie
    Jedyna nadzieja w Tobie bracie Jarosławie.
    Ty możesz doprowadzić do normalności
    I do naszej lepszej polskiej przyszłości.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: starykomuch  
    Data: 2011-03-11 22:05

    Jak to versaillisie ? , przecież pisałeś wielokrotnie że ty nie wierzysz tym prokuratorom to po jaką cholerę powołujesz się teraz na ich opinię. Powołaj się na opinie prezia Jarosława . Przecież tylko on według ciebie prawdę o tragedii smoleńskiej. Bądź konsekwentny

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-11 19:46

    Kadr z awanturą nie istnieje

    Prokuratura nie dysponuje ani jednym kadrem obrazu, dokumentującym sytuację, w której mjr Arkadiusz Protasiuk i gen. Andrzej Błasik staliby naprzeciwko siebie na płycie wojskowego Okęcia przed wylotem do Smoleńska - przyznał prokurator generalny Andrzej Seremet. Zaznaczył również, że nie ma żadnych dowodów na jakiekolwiek naciski na pilotów tupolewa.


    > Więcej <

    http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=201[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-03-11 08:07

    A jednak jest nowa teoria - niezbadana jest pomysłowość muzgu o. Rydzyka!
    Nie bój żaby wersailles, Macierewicz komputerowo rekonstruuje wrak Tutki i na pewno znajdzie ślady po "strielali z kałasznikowow."

    Nie ma ekshumacji, a ten drugi pochówek na Wawelu to h..?!
    A może ktoś się boi, że zamiast ciała albo w ciele "małpki" znajdzie

    http://tygodnikpodhalanski.pl/www/index.php?[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-10 21:21

    O jedno was sie zapytam -stalinięta
    Dlaczego nadal nie ma zgody na ekshumację,przecież to by wyjasniło wszystko i właśnie...
    Tego się "udziałowcy" tego zamachy najbardziej boją.
    Polacy nie powinni grzeszyć naiwnością bo, nawet jak robiono sekcje zwłok J.F.Kennedy'ego. Jego, przestrzelony mózg zaginął i do dzisiaj niewiadomo skąd i ilu strzelało.

    A czy to "teoria spiskowa?- absolutnie nie, to bezwątpienia ciągle ta sama praktyka spiskowa.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-10 21:02

    Z zapisu magnetofonowego na stanowisku kierowania lotów na smoleńskim "Korsarzu" z rozmowy z meteorologiem wynika, że kontroler jeszcze o godz. 8.05 nic nie wiedział o ostrzeżeniu "sztorm". Może to świadczyć, że komunikat powstał później, był antydatowany - podnoszą w "Uwagach" do raportu MAK polscy eksperci
    Antydatowany "sztorm"

    Prognozy warunków meteorologicznych na lądowanie Tu-154M na Siewiernym przekazane załodze na Okęciu zawierały precyzyjniejsze informacje niż dane z biura meteo w Twerze. Rosjanie jeszcze w nocy przewidywali najmniejszą widzialność poziomą w zakresie 3000-4000 km, a najniższe podstawy chmur w granicach 600-1000 metrów. Rano wprowadzili poprawkę - podstawa chmur 150-200 m oraz widzialność 1500-2000 km. Co istotne, w tym czasie na lotnisku docelowym występowały już warunki znacznie poniżej prognozowanych. Mając do czynienia z taką ścieżką działań wojskowych służb meteo Federacji Rosyjskiej, antydatowanie ostrzeżenia "sztorm" już nie dziwi.
    > Więcej <
    http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=201[...]


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-10 20:53

    Komisja Badania Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego kwestionuje prawidłowość odczytu przez MAK wielu fraz zarejestrowanych na VCR tupolewa, który rozbił się pod Smoleńskiem - ustalił "Nasz Dziennik"
    Co znaczy "zrzut zakończyłem"

    "Zrzut zakończyłem" (ros. zakoncził wybrosku) to jedno z najbardziej tajemniczych słów zapisanych przez rejestrator pokładowy Tu-154M podczas ostatnich minut tragicznego lotu do Smoleńska. Podpisany jedynie słowem "bort" (załoga, lot, dosł. pokład) nadawca komunikatu pozostaje niezidentyfikowany. Rosyjscy specjaliści z MAK w żaden sposób nie wyjaśnili znaczenia tego określenia w swoim raporcie.

    > Więcej <
    http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=201[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-03-09 21:59

    Ja tam nie mam nic by wesrailles PiSał.
    Przecież on tylko dokumentuje faryzejstwo tego tałtajstwa!

    I tak to z :

    "Ten raport można, przynajmniej częściowo, między bajki włożyć"

    powstało u Rydzyka

    -"Raport MAK wkładam między bajki"

    Niezły jest też ten urywek

    "- Nie rozumiem, dlaczego pan premier Donald Tusk, jak również minister Bogdan Klich tak mało zajmowali się tą katastrofą w przeciwieństwie do Putina. Nie powinni dopuścić do tego, by w świat poszła nieprawdziwa informacja, że gen. Błasik był pijany."

    Nie ważne nawet ustalenie stanu faktycznego, nie ważne czy z formalnego i prawnego stanu rzeczy Tusk i Klich mieli prawo ingerować itd...

    Tęsknota za młodymi latami i metodami rodem z PRL, panie majorze rezerwy?
    ========================
    Podobnie gdy Olejnik zadała pytanie:

    - "Co miał prezes na myśli, mówiąc że aparat państwowy jest używany do walki politycznej, panie przewodniczący?"

    i Blaszczak ostentacyjnie wyszedł nie przygotowany i bez "gotowca" na takie pytanie, prezes goda -

    "- Nie przychodzimy na dyskusję, żeby być ofiarą ataku ze wszystkich stron, któremu przewodzi sama pani Olejnik, która ma prawo do swoich poglądów politycznych, ale w takim razie niech się zgłosi do PO i najmie do tamtejszej gazety - mają jakiś "POgłos"

    A jeszcze niedawno po bojkocie TVN, gdy prezes już nie miał gdzie godać, bi i Rydzyk go gonił, pan Jaruś tak się przymilał Pani Monice

    http://www.youtube.com/watch?v=9asHesw4R1M&f[...]

    POdobnie było jeszcze niedawno gdy POgonić chciał Komorowskiego by po bracie schedę objąć.
    Tak chętnie korzystał z usług córki brata i jej drugie męża, tak się z nimi afiszował, nawet Oleksego POlubił, by teraz stwierdzić, że szwagier to nie rodzina, a przy okazji redaktora zjeździć za niestosowne pytanie

    http://www.youtube.com/watch?v=QmrluNNmv5A&f[...]

    Teraz już wiadomo dlaczego wesrailles się POPiSuje i PiSze jak pisze

    Taka automatyczna sekretarka

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_[...]

    Na deser dla vesrailles i całej tej "rodziny"

    http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/marcin-dubi[...]

    I jeszcze

    Think tank im. L. Kaczyńskiego.

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]
    :)


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: bezdzietna  
    Data: 2011-03-09 21:44

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-09 21:28

    Jeden z ogólnopolskich tygodników przygotowuje materiał poświęcony dowódcy lotu do Smoleńska jako członkowi "grupy fałszerzy faktur" w 36. Specjalnym Pułku Lotnictwa Transportowego - dowiedział się "Nasz Dziennik"

    Nie wyszły naciski, to może faktury

    Tekst ma być gotowy przed pierwszą rocznicą katastrofy. Tym razem, po nieudanej akcji implementowania teorii nacisków na pilotów w wykonaniu gen. Andrzeja Błasika, akcenty mają zostać rozłożone inaczej. Dziennikarska wizja zakłada zaprezentowanie osoby Protasiuka jako zdesperowanego pilota, który chciał dowieść swoich umiejętności w pilotażu, ryzykując lądowanie w skrajnie trudnych warunkach. Manewr miałby zostać doceniony przez dowódcę Sił Powietrznych, co z kolei miałoby zapewnić mu jego wstawiennictwo w sprawie anulowania wyroku. Pełnomocnicy zwracają uwagę na niebezpieczne zjawisko, generowane przez dziennikarzy, jakim jest próba emocjonalnego szantażu i konfrontacji rodzin pilotów z rodziną gen. Błasika.

    > Więcej <
    http://www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&[...]


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-09 21:24

    Autor: Nostradamus
    Data: 2011-03-09 19:57
    Versailles - POczytaj i POmysl
    .


    Właśnie - "po"czytaj komentarze pod tym stekiem BZDUR napisanych w "hypkim" stylu.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: Nostradamus  
    Data: 2011-03-09 19:57

    Versailles - POczytaj i POmysl.

    http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=218[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-09 18:14

    Raport MAK wkładam między bajki

    Z mjr. rez. Sławomirem Kusewiczem, byłym zastępcą dowódcy ds. szkolenia 40. Pułku Lotnictwa Myśliwsko-Bombowego w Świdwinie, rozmawia Piotr Czartoryski-Sziler

    > Więcej <
    http://www.naszdziennik.pl/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-03-05 15:15

    A pisze coś twoja 'niezależna' dlaczego to nie Protasiuk lecz Błasik meldował gotowość maszyny do lotu, albo co stanowiło to przeciążenie samolotu o kilka ton i brak jego wyważenia?


    "- Z tej prognozy wynika, że widoczność wynosi od 1 tys. do 3 tys. metrów. Jest tam mowa o zachmurzeniu, o chmurach, o mgle - mówi gen. Pacek. - Czyli załoga samolotu miała wiedzę, że na lotnisku w Smoleńsku nie będzie warunków do lądowania albo że warunki te mogą być bardzo trudne.

    O bardzo złych warunkach w Smoleńsku załogę prezydenckiego tupolewa informował też pilot Jaka-40, który wylądował w Smoleńsku kilkanaście minut przed startem Tu-154 z Warszawy. - Już wtedy warunki na lotnisku były trudne, poniżej minimum bezpieczeństwa, i ciągle się pogarszały. Mgła gęstniała, nie było widać chmur - opowiadał "Gazecie" por. Artur Wosztyl, dowódca Jaka-40.

    Sam wylądował, choć warunki były poniżej minimum widoczności. Teraz bada to wojskowa prokuratura.

    Zgodnie z regulaminem lotów Lotnictwa Sił Zbrojnych, w sytuacji gdy prognoza przewiduje złą pogodę, samolot nie powinien lecieć do Smoleńska, tylko od razu na zapasowe lotnisko.

    Potwierdza to gen. Pacek: - Załoga miała dwa wyjścia: albo nie startować, albo lecieć na zapasowe lotnisko"

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]

    To te Ruskie już pewnie wcześniej tą mgłę se robili, jak myslisz vesrailes?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-04 20:00

    BOR-owcy: żadnej kłótni nie było

    Prokuratorzy przesłuchali wszystkich oficerów BOR, którzy byli na lotnisku Okęcie przed wylotem tupolewa do Smoleńska. Według nieoficjalnych informacji Radia ZET, ich zeznania nie potwierdzają wersji o kłótni między dowódcą sił powietrznych Andrzejem Błasikiem a kpt. samolotu Arkadiuszem Protasiukiem
    http://niezalezna.pl/7060-bor-owcy-zadnej-kl[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 57.14% (4) Oceń ten wpis negatywnie 42.86% (3)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-03-03 23:31

    No to niewiele było tych "rozsądnych"

    A każdy dzień przynosi coraz więcej PYTAŃ i odkrywa coraz to nowe rozbieżności i sprzeczności nawet samych MANIPULATORÓW,tak tych MAKowych,jak i polskich.

    A tu autor przedstawia manipulacje S.Wiśniewskiego(albo Wiśniewskim)
    Dark Side of the Moon
    http://niezalezna.pl/6944-dark-side-moon


    http://www.youtube.com/watch?v=ctNcvVAqLUk&f[...] (sejmowy materiał z SW)
    http://www.youtube.com/watch?v=d1_0g_XFEJY&f[...] (jeden z radiowych wywiadów SW)
    http://www.youtube.com/watch?v=yifz6Se52kE&f[...] (różne relacje SW)
    http://www.rmf24.pl/raport-lech-kaczynski-ni[...]
    http://www.rmf24.pl/raport-lech-kaczynski-ni[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (4) Oceń ten wpis negatywnie 60% (6)


    Autor: Twoj_Cien  
    Data: 2011-03-03 10:37

    Każdy rozsądny człowiek wiedział to już 10 kwietnia 2010 r., że za śmierć prawie setki ludzi odpowiedzialny jest Lech Kaczyński - prezydent RP. I każdy dzień, każdy dowód, każdy element układanki przybliża nas do tej prawdy.

    Przypomnę też wielokrotnie przytaczaną historię z Tibilisi. Wówczas pilot nie zgodził się na widzimisię Kaczyńskiego i nie wylądował w Tbilisi. Klich zażądał wówczas dymisji gen. Błasika. Wówczas nie zgodził się na to Pałac Prezydencki. Za to odznaczony został pilot. Co z kolei wkurzyło posła Gosiewskiego.

    Pisał wtedy wielkie słowa do ministra obrony narodowej:

    http://orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/4D0917[...]

    Pytał między innymi: "1. Czy pilot ma prawo odmówić wykonania rozkazu zwierzchnika Sił Zbrojnych RP?"

    Tak, panie Gosiewski. Pilot ma prawo chroniż życie swoje i innych. Ale Wy tego za życia nie dostrzegaliście. No i niestety poseł też zginął w katastrofie. Głupota niestety nie popłaca.

    PiS - najgorsza organizacja polityczna w historii Polski.

    PS. Pozdrawiam PiS-owski zespół ds. monitorowania for internetowych.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (6) Oceń ten wpis negatywnie 50% (6)


    Autor: lotnik  
    Data: 2011-03-03 10:00

    Oprócz osobistego rozkazu dowódcy statku powietrznego W KOKPICIE, proszę zwrócić uwagę na również bardzo istotny ten szczegół



    "Prezydent zadzwonił do szefa MON, Bogdana Klicha, aby ten kazał dowódcy samolotu wykonać jego rozkaz. Minister odmówił."

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]

    W locie ostatnim Prezydent wziął sobie na pokład wszystkich najważniejszych, żeby mu Broń Boże jakiś pilot nie podskoczył,stąd ta kłotnia przed wylotem pomiędzy gen Błasiekiem i pilotem?!
    Uprzednio przekonał się, że u min. Klicha nic nie załatwi "prawo prawem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie" - czytaj:"Kargul/PiS".



    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (4) Oceń ten wpis negatywnie 60% (6)


    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 282 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej