Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(179)
Anonse
(4377)
Foto
(16697)
Firmy
(156)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(847)
Czateria
()
Opinie
(450802)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • PWSZ promuje się filmem przygodowym
  • ''Bombowy żartowniś'' zatrzymany przez policję
  • Gdzie najlepszy węgiel?
  • Sklep z farbami na Lwowskiej
  • Tankowanie na stacji Shell w Krośnie

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8816
  • Wszystkich wpisów: 450802
  • Zarejestrowanych użytkowników: 71835
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: moto  
    Data: 2011-02-10 16:05

    http://wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa[...]
    Klich mówi, że nie wie kto podjął decyzję o stosowaniu 13 załącznika Konwencji Chicago'wskiej, więc wygląda na to, że decyzję podjął człowiek niemający kompletnie wyobrażenia, jakie skutki będzie to niosło. Tym człowiekiem była zapewne ta miernota i namiastka płemieła jakim jest Donek. Cóż może wiedzieć i na czym może się znać człowiek, który tylko kominy malował, skończył historie na Uniwerku Gdańskim (nigdy nie praktykował jako nauczyciel lub pracownik naukowy) a był tylko partyjnym aparqatczykiem KLD UW i PełO.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (4) Oceń ten wpis negatywnie 50% (4)


    Autor: goorol  
    Data: 2011-02-09 23:13

    Pytania ws katastrofy
    http://www.youtube.com/watch?v=-auMnscz9q4[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 57.14% (4) Oceń ten wpis negatywnie 42.86% (3)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-09 18:29

    Armia baranów (opóźniony raport Millera).
    [i]„Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana”[/b]. To przemyślenie Napoleona Bonaparte.

    Gdyby ten cytat próbować odnieść jakoś do miłościwie panującej PO z umiłowanym premierem, to co mamy począć, gdy armia baranów jest prowadzona przez barana?

    L. Balcerowicz powiedział, że rząd traktuje Polaków jak stado baranów. Pewnie w dużej mierze ma rację, tylko mam wrażenie, że coraz mniejsza część społeczeństwa (sądząc choćby po sondażach) ma chęć wpisywać się w tę baranią grupę.

    Komisja J. Millera ogłosiła dziś rano, że jej raport w sprawie katastrofy smoleńskiej będzie gotowy najwcześniej za 6 tygodni, to jest około połowy kwietnia. Przyczyną opóźnienia ma być awaria TU-154M z numerem bocznym 102, na której miał być wykonany lot testowy.

    Jakiejkolwiek awarii zaprzecza szef 36 pułku, płk Jemielniak twierdząc, że maszyna jest sprawna i gotowa do lotu. Inny wojskowy twierdzi jednak, że zepsuła się jakaś kontrolka, a TU-154M musi być w pełni sprawny, aby odbywać loty o statusie HEAD, więc trzeba zamówić część z zagranicy (chyba z Rosji, więc nie wiem, co to za zagranica?) i czekać....)

    http://niepoprawni.pl/blog/1790/armia-barano[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-07 22:52

    I mamy nową gazietkę!

    "obok tekstów ww. dziennikarzy, na łamach nowego pisma chciałbym widzieć artykuły Stanisława Janeckiego, Stanisława Michalkiewicza, Janusza Korwin-Mikke, prof. Jerzego Przystawy, dr Roberta Gwiazdowskiego, Andrzeja Sadowskiego, prof. Ryszarda Legutki, prof. Bogusława Wolniewicza, Tomasza Terlikowskiego i paru jeszcze innych ludzi dobrej woli...”.

    http://www.liiil.pl/link/?url=revelstein.blo[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: stefan114  
    Data: 2011-02-07 22:49

    u nas w lubatowy to mówili koło sklepu , ze ten zamach to pan Jarosław Kaczyński dokonał bo chciał prezydentem polaków zostać i sam nie polecieli z panem macierewiczem tylko to łoni uknuli ten zamach a teraz pyskujom i pyskujom jeden przez drugiego

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (4) Oceń ten wpis negatywnie 50% (4)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-07 22:46

    "Będziemy poruszać niebo i ziemię"

    http://www.tvn24.pl/-1,1691939,0,1,leca-do-u[...]

    Obiad załatwiony

    ..." I tak jest w Ameryce, tak w Ameryce się stosuje, to jest zwyczaj amerykański."

    http://www.liiil.pl/link/?url=glosrydzyka.bl[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-07 22:36

    Autorze: - enemigos
    To są RETORYCZNE pytania zadawane na NIEZALEŻNYCH portalach,forach i w NIEZALEŻNYCH mediach, przez ludzi różnej profesji.
    Są to też opinie NIEZALEŻNYCH ekspertów z różnych dziedzin nauki jak i praktyków lotnictwa tak cywilnego jak i wojskowego.

    Natomiast Ty prezentujesz i "po"wielasz kłamstwa i matactwa putinowców i ich agentów(może sam jesteś jednym z nich?),polskiego nie_rządu i mainstreamowych midiów "po"dległych tej bandzie nieudaczników,w których BRYLUJĄ pseudoeksperci kupowani za pieniądze,którzy mogą co najwyżej wypowiadać się na temat LATAWCA,a w najlepszym przypadku SZYBOWCA.
    I tym się RÓŻNIMY - enemigos!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-07 22:32

    Nie przejmuj się versalciu tym co PiSze enemigos - my wiemy swoje!

    "- Ja uważam, że ten raport został napisany jeszcze przed zamachem. Bo z jego przecieków cytowali te MAK-owe tezy w 20 minut po upadku samolotu panowie Sikorski, Palikot, Niesiołowski i inny. A kassandrycznie z dużym wyprzedzeniu panowie Komorowski, gdy mówił o ślepym snajperze i Tusk o wyginięciu jak dinozaury. Chyba że, mówiąc o ślepym snajperze, Komorowski robił przytyk do generał Anodiny, która nawet mgły zadziwiającej o tej porze dnia w Siewiernym nie zauważyła, a co dopiero inne dowody, które przeoczyła. A ogólnie to ręce opadają za niechlujstwo, kłamstwa i oszczerstwa z przebiegu tego zdarzenia i z zaprezentowania go w raporcie MAK."

    http://www.liiil.pl/link/?url=glosrydzyka.bl[...]

    Radio Maryja nadzieją dla Polski - i świata!

    http://www.liiil.pl/link/?url=glosrydzyka.bl[...]

    A "jeść" się chce...

    "Jeżeli jest o-biad, bo o-biad jest też, prawda, sobie robią o-bia-dy, niezależnie od spotkań w kościele jest spotkanie np. w restauracji i jest obiad. I ja nie wiem ile jest za ten obiad, bo ja na przykład byłem zapraszany. Ale nie sądzę, żeby 50 dolarów, to jest bardzo dużo pieniędzy.
    - To już ktoś chyba przesadził. Proszę pana, fantazja jest duża. Obiad normalnie kosztuje, bo to jest w restauracjach, przygotowane jest to. I tak jest w Ameryce, tak w Ameryce się stosuje, to jest zwyczaj amerykański."

    http://www.liiil.pl/link/?url=glosrydzyka.bl[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-07 22:16

    O ironio, tylko zamach ich usprawiedliwia...
    http://niepoprawni.pl/blog/1790/o-ironio-tyl[...]

    P.S. Czy ktoś z rządu mógłby pokusić się o odpowiedź na następujące pytanie: na podstawie czego polska prokuratura ma potwierdzić (lub wykluczyć) hipotezę o zamachu lub usterce samolotu, skoro wrak TU-154 (zniszczony i zardzewiały) i oryginały czarnych skrzynek są w Rosji, a zgody na ekshumację nie ma? Co prokuratura (niewykluczająca tych hipotez) chce przebadać?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: enemigos  
    Data: 2011-02-07 22:10

    wersalka musisz mieć dochody jakieś od szurniętego jarka czy rydzyka za nieugięte przedłużanie linii i tuby propagandowej fanatyzmu pisiorów i rydzyka. Albo masz coś pod kopułką przestawione że działasz niczym fanatyk po praniu mózgu.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 57.14% (4) Oceń ten wpis negatywnie 42.86% (3)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-07 20:59

    gra Putina

    osmieszyć i skłócić Polaków, niech radzą się czarta

    i swiatu pokazać, że Polska jest gówno warta!


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: wolski  
    Data: 2011-02-07 20:53

    Macierewicz i Fotyga znowu jadą "po prośbie" do USA.Podobno wzięli ze sobą solidne gumowe nakolanniki.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-07 20:00

    Już raz wyrażałęm ZDZIWIENIE i ZDUMIENIE,iluż to POMOCNIKÓW ma KGB-owiec putin i jego MAK-owa anodina w takiej "mieścince" jak Krosno???
    Czytaj i słuchaj agencie w niezależnych mediach i niezależnych portalach a nie przytaczaj wypocin jakiegoś zgangrenowanego moralnie komunistycznego kłapoucha i jemu "po"dobnych.

    Obróbka "obróbki"...w 30 sekund


    No to dowiedzieliśmy sie od ministra Millera, że przywieziony przez niego materiał z czarnych skrzynek wymaga "obróbki". Trzydzieści sekund mu zajęło poinformowanie o tym polskiego społeczeństawa. Wcześniej dowiedzieliśmy się, że to tandem Putin - Tusk zadecyduje , czy mozna ujawnić, a jeżeli już, to co i komu, w jakiej objętości.

    A mnie te czarne skrzynki nie ineresują, bo mają wartość zerową. Mają wartość zerową bez udostępnienia nagrań z wieży kontrolnej lotów.

    Dziwnym jest, że nikt z przedstawicieli Państwa Polskiego nie zabiegał o udostępnienie tych zapisów.

    Zapisy z kabiny pilotów oraz z wieży kontrolnej są "czasem dokonanym, niezmiennym" i nie ma to wpływu na dalsze postępowanie wyjasniające.

    Gdybym nazywał się Rokita, to nazwałbym to zwykłym mataczeniem.

    Ja nie jestem jednak Rokitą i nazywam to po prostu zacieraniem śladów lub też indolencją, czy też głupotą.

    Na cholerę nam więc te taśmy do kolejnego odczytu i analizy, jak nie znamy tresci rozmów z wieży kontrolnej.

    Na cholerę nam o to pytać, jak zgadzamy się z wersją rosyjską.

    Na cholerę nam taka Polska, z takim Rządem i takim p.o. Prezydenta ?

    Walczmy o siebie i naszą przyszłość.

    Zapewniam, jeszcze jest szansa. Wybory tuż, tuż.

    http://niepoprawni.pl/blog/804/obrobka-obrob[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-07 18:40

    Tym gorzej dla faktów, bo przecież nic o tym nie mówi Sakiewicz, ani Rydzyk...
    Ale cóż to się stało, że versalcia nie wkleja wieści o zatrzymaniu dziennikarzy Rydzyka, gdy u Rosjan chcieli swoje porządki zaprowadzać?!

    Tu też o Błasika mołodcach:

    "- Jest taki fragment, gdzie kontrolerzy rozmawiają między sobą: "Ani razu nie otrzymałem od niego potwierdzenia" mówi jeden z nich, "mówisz mu w prawo, a on poszedł w lewo", "dziesięć razy mu mówiłem, kołuj po prostej" - wskazuje kolejne fragmenty Waldemar Łubowski...
    - Pogoda bardzo zła, nikt nic nie widział i lądowanie odbywało się na ślepo - twierdzi mjr Waldemar Łubowski. W jego ocenie JAK mógł podjąć próbę podejścia do lądowania, ale w żadnym razie lądować nie powinien..."

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,807[...]

    I jakie wyjście miał nieszczęsny Protasiuk, który już raz przeżył Gruzję, ale PiS go Prokuraturą zastraszał?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (4) Oceń ten wpis negatywnie 50% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-07 17:49

    Autor: Nostradamus
    Data: 2011-02-07 15:13
    Versailles "po"czytaj o cudach Blasika :)


    Jeżeli dla Ciebie BRUKOWIEC urbana jest WIARYGODNĄ WYKŁADNIĄ,to zasługujesz już tylko na WSPÓŁCZUCIE i modlitwy o zdrowie!!!

    Raport J. Millera

    Komisja J. Millera (który to Miller jest sędzią we własnej sprawie) przekaże sporządzony (bez kluczowych dowodów) polski raport o katastrofie smoleńskiej w pierwszej kolejności Donaldowi Tuskowi (który również będzie sądzić we własnej sprawie) i to premier Tusk zdecyduje, czy raport upublicznić czy nie?

    Sugeruję porozmawiać o pogodzie lub mojej ulubionej murenie cętkowanej…

    http://niepoprawni.pl/blog/1790/raport-j-mil[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: Sarabanda1  
    Data: 2011-02-07 17:33

    Autor: kjern - Rysiek z Klanu na prezydenta!


    Pewnie by się lepiej nadawał niż bredzisław-gafa

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: Nostradamus  
    Data: 2011-02-07 15:13

    Versailles "po"czytaj o cudach Blasika :)
    http://www.nie.com.pl/art24347.htm

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: mixtet  
    Data: 2011-02-07 08:38

    do "versailles" : czy odpowiesz mi wkoncu na pytanie : dlaczego rozdielasz -po od reszty wyrazu????
    nie znasz odpowiedzi na to pytanie???? pewnie przepisujesz lub swoim zwyczajem ciagle wklejasz teksty z innych stron - nie rozumiejac tresci. bo jak inaczej to wytlumaczysz? kolejny raz juz , nie dopowiedziales mi na to pytanie.
    a co do katastrofy - to odpowiedz jest oczywista oczywistoscia - za to ladowanie w tak skandalicznych warunkach odpowiada osoba nr1 na pokladzie - a oto podpowiedz :
    nie jest nia pierwszy pilot..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: kjern  
    Data: 2011-02-06 23:00

    Rysiek z Klanu na prezydenta!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (4) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-06 22:22

    Błaszczak z PiS – u powiada, że jeżeli Macierewicz i jemu podobni maryjni krzykacze mówią, że w smoleńsku był zamach – to są to tylko pytania, a mamy prawo pytać, to ja wzorem Błaszczaka i Macierewicza też pytam:

    1 -Oprócz Lecha Kaczyńskiego kto mógł na tym samolocie powiedzieć jedno, męskie zdanie: - Nie lądujemy!

    2 - Czy prezydent Lech Kaczyński miał na tym samolocie prawo powiedzieć, że jest zbyt gęsta mgła i zawracamy, nie lecimy?!

    3 - Czy Lech Kaczyński był w danej chwili odpowiedzialnym politykiem, mężem stanu, który mając na pokładzie takie towarzystwo mimo gęstej mgły nie odwołał lotu?!

    4 - Czy Lech Kaczyński nie leciał tam tylko po to aby dokopać ruskim?

    5 - Lech Kaczyński miał do wyboru obciach spowodowany nie przybyciem na uroczystości albo zbyt ryzykowne lądowanie – co wybrał?!

    6 - Media w korzystnym świetle przedstawiały Tuska na uroczystościach katyńskich - czy Lech Kaczyński mógł wypaść gorzej ?!


    7 - Czy trzeba być wybitnym mężem stanu aby, uwzględniając bezpieczeństwo osób które się zaprosiło, zadecydować o losach organizowanej”imprezy”?

    8 - Co jest ważniejsze – odbycie się imprezy, czy bezpieczeństwo osób na nią zwołanych?!

    Wolno pytać? To ja pytam...
    Panie Jarosławie Kaczyński idąc śladami pana Błaszczaka i Macierewicza pytam się pana :

    9 - Czy pański brat Lech Kaczyński dokonał podczas lotu do Smoleńska zamachu samobójczego?!
    Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, iż wiedząc o kiepskim stanie lotniska i złych warunkach pogodowych pod Smoleńskiem, nie wpłynął na decyzję pilotów aby zawrócić i odwołać wizytę?

    10 - Czy ktoś panu panie Kaczyński powiedział, że się brzydzi sposobem prowadzenia przez pana polityki?!

    http://amico.mojeforum.net/post-vp9152.html#[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (4) Oceń ten wpis negatywnie 50% (4)


    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 247 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej