Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3503)
Foto
(17511)
Firmy
(110)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(787)
Czateria
(52)
Opinie
(479015)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • 40-latek skoczył z mostu na ul. Okrzei
  • ''Pijcie wino węgierskie, będziecie weseli''
  • Bitcoin
  • Smród na Zawodziu w nocy
  • Konto w banku - gdzie ?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11360
  • Wszystkich wpisów: 479015
  • Zarejestrowanych użytkowników: 92804
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: Twoj_Cien  
    Data: 2011-11-03 14:20

    Ona pozjadała wszystkie rozumy, jest większym fachowcem od pilotów, specjalistów od lotnictwa, ekspertów. Dobrze jej powiedział kpt. Wrona:

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114[...]

    A budowanie emocji na bazie Smoleńska to już jest żenujące.

    Jeszcze raz powtarzam: Marto Kaczyńska! zajmij się swoim mężem, który z prawem jest na bakier!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 16.67% (1) Oceń ten wpis negatywnie 83.33% (5)


    Autor: sputnik  
    Data: 2011-11-02 16:27

    Jaka jest to pokazała.Traumę ma,chyba jest osobą b.wrażliwą tylko ,że to wszystko odbija się na życiu osobistym jej i obecnego męża, który jako w sumie znany prawnik pisze głupoty na temat policji.
    Kto winny ? Pewnie wszyscy !
    Gdzie byli wszyscy: nie będę wymieniał funkcji - gdzie ONI BYLI ?
    Smoleńsk to jest przeklęta ziemia, tam to nawet prezydent naszego państwa był pijany(a co, nie wolno ?), chociaż nikt go w takim stanie nigdy nie widział ..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 16.67% (1) Oceń ten wpis negatywnie 83.33% (5)


    Autor: sputnik  
    Data: 2011-11-02 16:18

    Ja zażenowany nie jestem bo kobieta straciła rodziców, kimkolwiek by nie byli.Jest jaka jest co pokazała zawierając związek małżeński z synem barona SLD, i to kolejny

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (5)


    Autor: djpavloo  
    Data: 2011-11-02 16:02

    Szuka kobitka poklasku bo Jarkowi grunt się pod nogami sypie, więc trzeba szukać czegoś co narobi szumu. Żałosne, to co ona wypisuje. Sprawa jest prosta: pilot pilotowi nierówny, jak w każdej dziedzinie ...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: Twoj_Cien  
    Data: 2011-11-02 15:56

    Jestem zażenowany tym, co pisze Marta Kaczyńska:

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114[...]

    "Boeing awaryjnie wylądował- bez otwartego podwozia, na betonowym pasie. Na pokładzie było 230 pasażerów. Nikt nie doznał obrażeń. Samolot jest w całości. Dnia 10 kwietnia 2010 roku TU-154M obniżywszy się znacznie poniżej 100m po zderzeniu z błotnistym podłożem miał się rozpaść na drobne kawałki. Proszę o komentarze"

    Ona jest chyba niespełna rozumu...

    Smoleńsk widać w jej głowie trwa nadal. Teorie spiskowe i sekciarstwo trzeba podtrzymywać.

    Żałość, pani Kaczyńska. niech się lepiej pani mężem zajmie, bo stracił prawo jazdy a jeździł autem nadal:

    http://deser.pl/deser/1,111856,10525273,Maz_[...]

    Bóg ma jeszcze jego pokarać?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: ornette  
    Data: 2011-11-02 14:07

    administracja!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: stefan114  
    Data: 2011-11-02 11:45

    winien ksionc ryżyk bo na imieninach jak wypili to siem przyznoł że siem zapomniał modlić jak samolot lecioł a mgła była i zamniast siem modlić to pyskowoł w radiu na żydów i przeksztów. sklepowa to nawet znalazła takom modlitwe o dobrom pogode i móg takom modlitwe odmawiać

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-11-02 08:59

    "Ostro zryty beret..." FredziaM, to tak nie do końca jego wina, skoro tragedię smoleńską wykorzystuje do plucia na Prezydenta RP, Premiera itd., jak to u ostro zrytych beretów stało sie normą i każdą nawet pozytywną, szczęśliwą do Polski i Polaków sytuację potrafią splugawić.
    Z historii dojścia do władzy i władzy braci K. zapamiętałem głównie takie ich osiągnięcie, jak spalenie pod Belwederem kukły urzędującego, demokratycznie wybranego prezydenta Lecha Wałęsy, co dało początek brutalizacji i schamienia życia politycznego w Polsce.
    Potem to już były "bure suki, ZOMO, oni, układy" itp. powszechnie znane epitety jakimi różne kreatury wykreowane przez Kaczyńskich jak Dorny, Ziobry, Brudzińskie, Hofmany, Błaszczaki i inne Kempy raczyły Nas, również na antenie ponoć jedynie prawdziwie katolickiego i polskiego radia z Torunia.

    Ot choćby poniższy artykuł pt. "Prawy Hak" - autor wprawdzie wskazuje na pewne błędy PiS i prezesa, ale co tam, najważniejsze jest u niego to, że "głównonurtowe ścierowjady" podchwyciły słowa wodza i nie przyswoiły je w sposób zamierzony przez prezesa dla wygrania wyborów.

    http://jasiocha.salon24.pl/359390,poklosie-z[...]

    Czy dziwić się FredziowiM, że wyzywa i charaka jadem w związku ze szczęśliwym, awaryjnym lądowaniem samolotu na Okęciu, jeśli polityk PiS, radny Warszawy, a wcześniej szef politycznego gabinetu Jarosława Kaczyńskiego Maciej Maciejowski pisze na twitterze o prezydencie RP Bronisławie Komorowskim w związku z tym wydarzeniem i gratulacjami dla bohaterskiej załogi boeinga: -"to bydle musi sie podlansować, podziękuj swoim panom z Kremla pajacu" -?

    http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artyk[...]

    Ja FredziowiM się nie dziwię, ja mu współczuję, że doznał takiego spustoszenia w swojej psychice.
    FredM nie jest odosobniony, patrząc nawet tylko na wyniki ostatnich wyborów.
    Takiego spustoszenia w mózgach i w psychice części narodu nie zrobiły czasy komunizmu, jakiego udało się prezesowi PiS i jego politykom.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: josef  
    Data: 2011-11-02 04:25

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    Autor: FredM  
    Data: 2011-11-02 02:19

    prez Komorowskij i primek Tuskij mówią , ze polscy piloci są najlepszymi na świecie ale gdy ruskije kacapy plują na nas , to żaden z tych panów nie odezwie się ani słowem . To śmichy na pustej sali !!! Ten rudy odszczep od Polski to bida z nędzą i chodzące ruskie popychadło , buachachachacha!!!!!!!!!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: wolski  
    Data: 2011-10-12 20:50

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu (prosimy zignorować ostrzeżenie)



    Autor: versailles  
    Data: 2011-10-12 20:38

    Smoleńsk: tajemnica ocalonych

    Marszałek Komorowski planował na początku kwietnia 2010 r. oddzielny lot na obchody 70. rocznicy zbrodni katyńskiej. Nie chciał lecieć 10 kwietnia z prezydentem Kaczyńskim Tu-154M 101. Nie poleciał też tupolewem 7 kwietnia z premierem Tuskiem. Z jakiego powodu? Jest jakaś tajemnica w organizacji trzech wizyt państwowych z okazji tej samej rocznicy.

    http://niezalezna.pl/17549-smolensk-tajemnic[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (2) Oceń ten wpis negatywnie 60% (3)


    Autor: stefan114  
    Data: 2011-09-22 11:27

    i jeszcze tak dodam, ze jakby nie ten jarosław prezes to by tego smolenska wogóle NIE BYŁO . to jego sprawka , sklepowa kiwa głowom że TAK

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: stefan114  
    Data: 2011-09-22 11:24

    jak tak to w tym temacie w lubatowy to wszystkie mówiom , że to kaczyński winien i tylko łon bo wcionż monci i monci o tym smolensku. jakby nic z tego nie miał to by tak już rok nie moncił. sklepowa też tak gada

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-09-21 19:40

    Domodiedowo a Siewiernyj

    http://lubczasopismo.salon24.pl/pionek/post/[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-09-18 20:28

    Ja czekam na spotkanie wyborcze z kandydatem do sejmu, senatorem Piotrowiczem, drugim po Macierewiczu, który tak jest przedstawiony na jednej z witryn:

    "Sylwetka kandydata do Sejmu RP: Stanisław Piotrowicz

    Stanisław Piotrowicz urodził się ponad 59 lat temu . mieszka w miejscowości Krosno. wykonywany zawód: prokurator."

    Pan "prokurator" na pewno będzie miał wieści z pierwszej ręki, tylko czy mu pozwolą przed wyborami mówić, skoro szef znowu twarz zmienił na czas wyborów?
    M.in. chciałem go zapytać o jego aktualny stosunek do stosunków pedofilicznych, ze wskazaniem na kościół...
    http://forum.gazeta.pl/forum/w,28,32557505,,[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 57.14% (4) Oceń ten wpis negatywnie 42.86% (3)


    Autor: Palikut  
    Data: 2011-09-18 01:20

    prawdziwy: no tak Tusk razem z Putinem postarali się aby Adamek przegrał, Macierewicz z Jarkiem chcieli przeszkodzić w tym nagannym incydencie ale nie dali rady, siła Tuska połączona z siłami wrogiego socjalistycznego narodu dowodzonego przez Putina była o wiele większa...........

    a tak poza Adamkiem............. ciekaw jestem kiedy skończy się ten temat o Smoleńsku? Mało to ludzi ginie w różnych wypadkach lotniczych , kolejowych i samochodowych i nikt o nich nie pisze. W czym ofiary smoleńskiej katastrofy były lepsze od innych????? Tym że ich twarze były znane z TV? i tow dodatku nie wszystkie.............. To chyba za mało żeby tyle o nich pisać, spadł samolot OK niech spoczywają w pokoju.......... gdyby spadł samolot z hutnikami z KHSu to już dawno temat by umarł....

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25% (1) Oceń ten wpis negatywnie 75% (3)


    Autor: wolski  
    Data: 2011-09-17 20:27

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis wykracza poza temat dyskusji (off topic)



    Autor: prawdziwy  
    Data: 2011-09-17 17:54

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis wykracza poza temat dyskusji (off topic)



    Autor: wolski  
    Data: 2011-09-14 23:35

    Temat trochę odszedł w zapomnienie,ale pis po wygranych wyborach jest gotów go zrobić swoim sztandarowym "priorytetem"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 295 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej