Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4348)
Foto
(16975)
Firmy
(141)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(851)
Czateria
(45)
Opinie
(464796)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Spowodował kolizję, potem uciekł i potrącił mężczyznę
  • Były sobie skocznie
  • Z Krosna na Marsa
  • Jakub czy Liam? Można nadawać obce imiona
  • Znów zamkną Sienkiewicza. Dokończą nawierzchnię

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9319
  • Wszystkich wpisów: 464796
  • Zarejestrowanych użytkowników: 76036
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: Palikut  
    Data: 2011-06-25 14:32

    niunius zamiast się cieszyć że ktoś przeżył katastrofę to Ty robisz aferę. Idź do rodzin tych co przeżyli i powiedz im że powinni umrzeć bo psują statystykę. Na drogach też zdarzają się bardzo podobne wypadki w jednych giną wszyscy pasażerowie a w innych ktoś przeżyje i nie ma tam mgły, bomby itp spisku Putina Tuska.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: josef  
    Data: 2011-06-23 22:37

    Polska: 30 mln lingwistów. 15 mln taktyków i trenerów piłki. 20 mln ekspertów od katastrof lotniczych. 25 mln specjalistów od budowy autostrad. 32 mln znawców dziejów Rosji. 32 mln znawców polityki Niemiec. 30 mln specjalistów marketingu i reklamy. 27 mln botaników i zoologów. 34 mln fachowców od powodzi i globalnego ocieplenia. Nie ma drugiego tak ambitnego narodu!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: stop  
    Data: 2011-06-23 22:12

    Wśród wspinaczkowców krąży taki żart: czym się różni upadek aaaaa..... dup od upadku dup aaaaa....
    To jest właśnie ta różnica - reszta to podobieństwa w sprawie przyczyn.

    Niewspinaczkowcom podpowiadam - sposobem lądowania a tym samym i skutkami.
    Natomiast przyczyny lądowania poza lotniskiem mogą być bardzo zbliżone. Co z tego, skoro warunki lądowania zupełnie inne.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: niunius  
    Data: 2011-06-23 20:56

    tylko dziwne że pod smoleńskiem nikt nie przeżył a tu proszę aż 8 osób, a sami rosjanie twierdzili że w takiej katastrofie nikt by nie miał szans przeżyć ...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (4) Oceń ten wpis negatywnie 50% (4)


    Autor: stop  
    Data: 2011-06-23 19:10

    Niuniuś poczytaj o tych podobieństwach dokładniej.
    Zaczynają i kończą się na tym, że jedni i drudzy "nie trafili" w lotnisko choć bardzo chcieli. Tyle, że ci drudzy piloci zapewne widzieli ziemię i lądowanie zaczęli od jakiejś drogi a nie bliskiego spotkania z drzewem.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-06-23 15:26

    :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (6)


    Autor: niunius  
    Data: 2011-06-21 22:43

    a ty dlaczego już się nie posługujesz pseudo "czarnateczka" ? hasła zapomniałeś ? a może konto zablokowali ? idź się przytul do putinka rysiu

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 57.14% (4) Oceń ten wpis negatywnie 42.86% (3)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-06-21 22:06

    @Twoj_Cien, a dlaczego osobiście Jarosław Kaczyński, jeśli tą działkę powierzył Macierewiczowi i Piotrowiczowi?
    Ja bym polecił niniusia - pierwszy trop już złapał...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 16.67% (1) Oceń ten wpis negatywnie 83.33% (5)


    Autor: niunius  
    Data: 2011-06-21 19:57

    we wczorajszej katastrofie samolot rozbił się i stanął w płomieniach, w rosji mówi się że ta katastrofa bliźniaczo podobna do tej pod smoleńskiem, tylko dziwne, że tutaj 8 osób jednak przeżyło a tam nikt, bardzo dziwne

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (4) Oceń ten wpis negatywnie 50% (4)


    Autor: Twoj_Cien  
    Data: 2011-06-21 12:46

    Katastrofa Tu w Rosji:

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]

    Podobno na miejsce jedzie już "prawdziwie polska" komisja śledcza: Jarosław Kaczyński i Antoni Macierewicz. Będą tropić sztuczną mgłę, służby specjalne i ich motywacje.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 37.5% (3) Oceń ten wpis negatywnie 62.5% (5)


    Autor: edekbezkredek  
    Data: 2011-06-17 21:40

    Winni są żydzi, murzyni, pedały i księża.
    Proszę się do mojej wypowiedzi nie odnosić.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 12.5% (1) Oceń ten wpis negatywnie 87.5% (7)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-06-17 21:15

    Nisztor doczytał w ostatniej chwili

    Wczorajsza "Rzeczpospolita" przynosi artykuł Piotra Nisztora pod tytułem "Tajemnica zasilania rządowego Tu-154M". W internetowym wydaniu gazety tekst zamieszczono pod nagłówkiem "Z ostatniej chwili".
    (...Natomiast zgodzić się wypada z autorem "analizy", gdy mówi o małej wiarygodności raportu MAK i zwraca uwagę, że "nie istniała możliwość skonfrontowania zawartych w nim informacji z dokumentami źródłowymi". Nisztor pisze, iż czeka na raport komisji Jerzego Millera, i wzywa do ostrożności. Jakże to chwalebne nawrócenie kogoś, kto mętnymi i nieudokumentowanymi tezami swojej książki, a także szeregiem artykułów i wypowiedzi walnie przyczynił się do spotęgowania chaosu informacyjnego na temat katastrofy smoleńskiej. Czyżby odnoszący sukcesy w wykrywaniu afer gospodarczych dziennikarz śledczy "Rzeczpospolitej" nie wiedział, co to znaczy "wrzutka"?
    Może więc lepiej zamilknąć, przynajmniej do czasu, gdy znajdzie się odpowiedź na jakieś poważne pytanie dotyczące Smoleńska, choćby nawet nie od razu, postawione w tytule książki Nisztora: "Kto naprawdę ich zabił?".
    http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=201[...]

    Albo to:

    Wszystko poszło perfekcyjnie, tylko dlaczego prezydent nie żyje?
    http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=201[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: bezdzietna  
    Data: 2011-06-12 11:39

    Zaczyna się tzw.przedwyborcza "jazda bez trzymanki". Ja wszystko rozumiem ale tego zakłamanego i obrzydliwego bełkotu pana prezesa Kaczyńskiego pojąć nie mogę. Jest to oszalały destruktor, jątrzyciel i mistrz w napuszczaniu jednych na drugich i to jeszcze nie koniec, przecież gdy był u władzy jako premier pokazał co potrafi ( lepper, pakty stabilizacyjne, układ itd.) moim zdaniem DOŚĆ tego szkodnika !!! )

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 37.5% (3) Oceń ten wpis negatywnie 62.5% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-06-11 13:55

    Też mam nadzieję, że społeczeństwo z tematu katastrofy wyciągnie samodzielne wnioski i nie da się nabrać znowu na nową twarz mumii, jak wtedy gdy na tej tragedii Jarosław K. oprócz ruskich, pokochał też Oleksego, a nawet Gierka:)

    http://lubczasopismo.salon24.pl/antyprzypis/[...]

    WŁaśnie w tej chwili przemawia tow. Jaroslaw K. do młodych zgonionych w Warszawie jak za czasów tow . Wiesława:

    "To, co dzisiaj wisi nad naszymi głowami, może nam naprawdę na przyszłość bardzo zagrozić...
    - Tam obradują syci i cokolwiek gnuśni. Z karkami schylonymi na Wschód i na Zachód...
    Tusk ma śnieżnobiałą koszulę...
    "

    http://fakty.interia.pl/polska/news/kaczynsk[...]

    Może egzorcysta by pomógł w napuszczaniu jednych na drugich i dzieleniu Polski i Polaków, łącznie z epitetami w wycieczkach osobistych gdy brak argumentów merytorycznych??

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 36.36% (4) Oceń ten wpis negatywnie 63.64% (7)


    Autor: karramba  
    Data: 2011-06-11 09:47

    Mam nadzieję, że społeczeństwo - pomimo skutecznego obrzydzania tematu katastrofy - wyciągnie samodzielne wnioski co do pracy rządu. Czuję, że jesienią będzie ciekawie :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (5) Oceń ten wpis negatywnie 50% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-06-11 08:47

    gooralu, a czy wczoraj 10 czerwca wśród tych kolejnych delegacji z kwiatami widziałeś może Jarosława Kaczyńskiego lub kogoś z jego dworu, a może wiesz kiedy Jarosław ostatnio był u brata?
    Jak to możliwe, że nawet nie wiedział o drugim pogrzebie?

    http://wiadomosci.dziennik.pl/smolensk-roczn[...]

    I czyżby Sprawiedliwi, którzy chcą "wysypać", są odsuwani od swoich stanowisk?

    "W poniedziałek rano machina ruszyła. Notatka Kowala była już gotowa a Adam Bielan i Michał Kamiński pojechali przekonywać Jarosława Kaczyńskiego (…).

    http://www.wprost.pl/ar/236531/Kulisy-Wawelu[...]

    Jeszcze niedawno mieli nieograniczony dostęp do ucha Jarosława Kaczyńskiego (61 l.) i ogromny wpływ na jego decyzje. Teraz znaleźli się na celowniku prezesa.
    Więcej
    http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/jaroslaw-ka[...]

    gooralu, Marek Migalski na swoim blogu i w wywiadzie zaręcza, że Jarosław Kaczyński nie jest wariatem...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (4) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (8)


    Autor: goorol  
    Data: 2011-06-11 01:41

    Dziś, a właściwie wczoraj 10 czerwca, byłem przejazdem w Krakowie i przy okazji wstąpiłem do Krypty na Wawelu. Surowa, miedziana trumna Marszałka Piłsudskiego jak zwykle w otoczeniu kwiatów, natomiast przed granitowym sarkofagiem Pary Prezydenckiej Marii z Mackiewiczów Kaczyńskiej i Lecha Aleksandra Kaczyńskiego przechodziły kolejne delegacje z kwiatami. Aż rośnie polski duch narodowy w takiej chwili! I przy tej okazji moja dygresja: realna polityka wschodnia J+L.Kaczyńskich tak kogoś boli, że jeden leży w grobie, z drugiego chce się zrobić wariata? Czyżby spisek? I czyżby Sprawiedliwi, którzy chcą "wysypać", są odsuwani od swoich stanowisk? Kto tu się boi prawdy?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 45.45% (5) Oceń ten wpis negatywnie 54.55% (6)


    Autor: moto  
    Data: 2011-06-10 21:51

    Autor: ryszardo
    Data: 2011-06-04 23:15


    A o ORMO nic?
    <tzw. "nasze" niby słuzby wysłały "nie ich" prezydenta a takze inne cenne i zasłużone dla Polski osoby...a koniec nastąpił wg innego, bzc moe ruskiego planu, ha? >
    Ale miło przeczytać takie teksty od kandydata na prezydenta Krosna:)

    P.S.
    Prezent dla ciebie gooralu:

    "I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy..."

    http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/arti[...]

    Jak napiszesz na priv to mogę dorzucić flaszkę ruskiej wódki, bo ponoć też lubisz:)

    Mnie natomiast niezbyt miło czytać takie teksty od byłego POsterunkowego Anatola W.
    Flaszkę wódki sam nawet mogę sprezentować ci. Nie ruskiej lecz lepszej. Wiem, że ty na ruskiej "jedziesz" Podobno za kołnierz nie wylewasz, tak w Polance mówią, więc przy takich "przepałach" ze względów finansowych pozostaje ci tylko ruska, ale ja prezent ci zrobie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 63.64% (7) Oceń ten wpis negatywnie 36.36% (4)


    Autor: STARYWYGA  
    Data: 2011-06-10 20:46

    Czy nie jest tak jak pisze Alina w komentarzu do art.

    Czy Marek Pasionek został odsunięty za ocenę działań Klicha i Arabskiego?

    Jeśli tylko znajdzie się ktoś uczciwy i odważny, jest dymisjonowany albo oskarżany o przekroczenie uprawnień. Ale cieszy, że są jeszcze w naszym kraju tacy ludzie jak prok. Pasionek.
    10 czerwca 2011 17:09 Alina

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (4) Oceń ten wpis negatywnie 50% (4)


    Autor: karramba  
    Data: 2011-06-10 20:02

    warta przeczytania notka na temat:

    http://wsieci.rp.pl/opinie/rekiny-i-plotki/D[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (4) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (2)


    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 260 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej