Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4181)
Foto
(16913)
Firmy
(141)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(846)
Czateria
(81)
Opinie
(460045)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Świąteczne Krosno. W sobotę Wigilia na Rynku
  • Jak wybrnąć z zadłużenia i założyć konto w banku?
  • Sklep Zielony Koszyk na Krościenku
  • Pożar na ul. Popiełuszki. Nikt nie ucierpiał
  • Czapa za pęczotto. Wyróżnienie dla Posmakuj

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9151
  • Wszystkich wpisów: 460045
  • Zarejestrowanych użytkowników: 74601
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: wolski  
    Data: 2011-04-16 22:52

    A cóż to? Złodziej krzyczy łapać złodzieja?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (3) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (6)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-04-16 21:46

    Wszystkim, miłośnikom obelg i zadymy - zamiast "Nerwosolu" specjalnie dla waszych chorych umysłów:
    http://youtu.be/Hj7DQ2zo9Hk

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 30% (3) Oceń ten wpis negatywnie 70% (7)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-04-16 08:40

    Jaja jak beretki, politykierka która wcześniej udowadniała istnienie mgły jak przyczynę, teraz mgłę rozwiała i znalazła faktyczne przyczyny - pytanie czego?

    Pozostaje sie tylko pośmiać, choć temat nie ten, ale tragedię smoleńską do tego sprowadziło PiS.
    Kilka przykładów:

    Nelly wie kto jest naiteligentniejszym POlakiem (wytrwaj do końca, żeby się Nelly upoić)

    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1016499,title,To[...]

    Przed wyborami każdy bije punkty u prezesa, licytacja trwa

    "do tej etyki trzeba doruść"

    http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,943[...]

    Ostateczne rozwiązanie wg posła Piety - "Więc zarepetuj broń!"

    http://www.wprost.pl/blogi/boguslaw_mazur/?B[...]

    A Błascak donosi za "nawoływanie do zbrodni"

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]

    Marzyła się Kępie inna wizja

    "- Rocznica przed Pałacem Prezydenckim to nie była jedynie awantura
    Scenariusz według Kempy mógł wyglądać tak: kiedy posłów 'zaatakowała' ochrona, to do pomocy im rzuciliby się zebrani.

    - "Kim pan jest i dla kogo pan działa? Na pewno nie dla Polski -
    - Jeśli nie przekonuje pana, że Lech Kaczyński był najlepszym prezydentem kraju, to niech pan z Polski wyjedzie!

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]

    Wielki Roman o koledze

    — Polska polityka jest zatruta Jarosławem Kaczyńskim. To polityk w stylu postsowieckim, jakich znamy z Białorusi, Uzbekistanu czy Tadżykistanu. To polityk, który użyje wszystkich możliwości, łącznie z aparatem państwa, by zdobyć i utrzymać władzę

    http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/polsk[...]

    Wytupali

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]

    Bp Pieronek o prezesie:
    - Ja już tego nie słucham

    http://www.tvn24.pl/12690,1699227,0,1,bp-pie[...]

    A prezes na to:

    - A smycz jest nadal moja!

    http://www.newsweek.pl/bins/Media/Pictures/8[...]

    Będzie następny wypad pod Smoleńsk, ale TU niet - Bolszewika goń

    http://www.newsweek.pl/bins/Media/Pictures/b[...]

    Muszę kończyć:)



    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 43.75% (7) Oceń ten wpis negatywnie 56.25% (9)


    Autor: politykierka  
    Data: 2011-04-15 21:42

    Wmawianie nam, że była mgła i nie było ILS-u to groteska. System UCHOD był w 101 i jest w 102 po to by odejść na drugi krąg jeszcze z groźniejszych opałów, nie zadziałał pytanie dlaczego???. Gererał z Moskwy też nakazał wieży (kontrolerom) sprowadzić samolot na 100m. SMS-y Tuska były analogiczne, po co schodzili na 100m, kto Im kazał? przecież była mgła.
    Wmawiają nam to co wmawiali przez 50 lat, że to Niemcy wymordowali Polskich oficerów w Katyniu!
    Rozmowy z czarnej skrzynki są zafałszowane, gdyż kiedy Protasiuk nakazł (odchodzimy) było 100m. Na tą rozmowę nałożono kontrolera, żę : "...jesteś na ścieżce i na kursie...". Był czas i wysokość dlaczego nie zadziałał sytem automatu UCHOD? - o to jest pytanie?. Dlaczego zadziałał w nr.102 pod Poznaniem 12 kwietnia a w nr 101 nie zadziałał?. Panie Miller proszę sprawdzić kto? wygrał przetarg na remont TU154M nr 101. Bronek był też udziałowcem tej spółki bynajmniej tak pisali w necie i nie zaprzeczył temu. Jego powiedzenie że : "może Prezydent gdzieś poleci i wszytko się zmieni"...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 31.58% (6) Oceń ten wpis negatywnie 68.42% (13)


    Autor: bezdzietna  
    Data: 2011-04-15 18:20

    Tak, w rzeczy samej !

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 18.18% (2) Oceń ten wpis negatywnie 81.82% (9)


    Autor: prawdziwy  
    Data: 2011-04-15 17:40

    Bezdzietna - mówisz rzecz jasna o Jarosławie Kaczyńskim i jego sekcie i zwolennikach ? :) Tak - popieram :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 27.27% (3) Oceń ten wpis negatywnie 72.73% (8)


    Autor: Bezdzietna  
    Data: 2011-04-14 19:00

    Mnie zaś przeraża myśl żyją w Polsce ludzie , którzy z tak straszliwej katastrofy, która pochłonęła tylu wartościowych naszych obywateli, urządzają : podłe, antyludzkie, ohydne, odrażające , wyszydzające i niebezpieczne igrzyska dla zaistnienia w mediach i zdobycia władzy. OHYDA!!!!!!
    Ci wszyscy którzy zginęli nie mogą po śmierci zaznać spokoju przez wasz chocholi tanieć na ich tragedii. Bądździe przeklęci !!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (16) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (8)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-04-14 18:41

    Przeraża mnie myśl, że to nie była zwykła katastrofa

    http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,13292890,[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 35.29% (6) Oceń ten wpis negatywnie 64.71% (11)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-04-13 23:23

    Nie pamietam czy w tym temacie dałem linki do "naszego" posła Piotrowicza podczas żałoby PiS w Warszawie polegającej na "wiecowaniu" i pieszych wycieczkach z wodzem wśród "ciemnego luda", ale do kolekcji i sputnika linki dodam i te

    http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/51,34962,94[...]

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_[...]

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/55,80[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 36.36% (4) Oceń ten wpis negatywnie 63.64% (7)


    Autor: wiesiek_gzk  
    Data: 2011-04-13 22:28

    za to mamy tanie państwo: wszystko minimum po 5 zł! jest co chwalić! nie ma co :/
    zwłaszcza prezydenta za podpisanie się pod podwyżką vat-u

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (6) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (8)


    Autor: wolski  
    Data: 2011-04-13 21:00

    Gdyby PIS (tfu,odpukać w niemalowane) doszedł do władzy to "dzieło literackie" ani chybi znalazłoby się w kanonie lektur.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 41.67% (5) Oceń ten wpis negatywnie 58.33% (7)


    Autor: Syriusz1  
    Data: 2011-04-13 20:51

    Sputnik,
    Dla stałych kuracjuszy w Tworkach, ta "pozycja literacka" niewątpliwie powinna stanowić Niezbędnik Inteligenta.
    Tylko czekać jak Episkopat ogłosi śp.Lecha Kaczyńskiego-Wawelczyka świętym- opiekunem ofiar lotniczych zamachów bombowych.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 43.75% (7) Oceń ten wpis negatywnie 56.25% (9)


    Autor: sputnik  
    Data: 2011-04-13 18:54

    Kto winny ?

    http://wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title,Tu-1[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 54.55% (6) Oceń ten wpis negatywnie 45.45% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-04-13 08:03

    Dlaczego Jarosław Kaczyński nie lubi Małysza?
    Bo miał więcej udanych lądowań niż Lech.

    P.S.
    Też uważam, że wszystkie Ryśki to fajne chłopy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25% (4) Oceń ten wpis negatywnie 75% (12)


    Autor: Syriusz1  
    Data: 2011-04-11 23:30

    Dzięki Ryszardo za właściwy link. Zawsze mówiłem, że wszystkie Ryśki to fajne chłopy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (2) Oceń ten wpis negatywnie 80% (8)


    Autor: lotnik  
    Data: 2011-04-11 23:20

    http://mychinaconnection.com/wp-content/uplo[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25% (2) Oceń ten wpis negatywnie 75% (6)


    Autor: Syriusz1  
    Data: 2011-04-11 21:44

    Versailles,
    Widzę, że nie odstajesz od tego zwartego szyku fanatyków z hasłem na ustach-
    Wodzu, prowadź Nas na Moskwę!!! mychinaconnection.com/wp-content/uploads/2010/10/g
    et-your-ducks-in-a-row1.jpg

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 41.18% (7) Oceń ten wpis negatywnie 58.82% (10)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-04-11 21:25

    Kłamstwo Katyńskie II

    Gdzie moskiewski kurs i ścieżka
    Gdzie kres życia wyznaczono
    Gdzie szyderców zdrada mieszka
    Mary w błocie ułożono

    Trzasło hukło poszarzało
    Jak w wojennym ruskim filmie
    Ciało z ciałem pomieszało
    W makabrycznej pantomimie

    Mgłą zasnute płaczą brzozy
    Szlocha ziemia krwią zroszona
    Na ten obraz pełen grozy
    Gdzie wyrwane z ciał ramiona

    Choć niedługo już rok minie
    Płacze nadal Polska cała
    Bo moskale grzmią o winie
    Pijanego Generała

    Łżą o winie Prezydenta
    Że naciskał na pilotów
    Lecz jest cicho o przekrętach
    W szopie zwanej wieżą lotów

    Układ polski chwali ruska
    Anodina jak caryca
    Wespół z rządem pana Tuska
    Gnoi Polskę - Targowica!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 37.5% (6) Oceń ten wpis negatywnie 62.5% (10)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-04-08 18:12

    Autor: versailles
    Data: 2011-04-07 21:23

    "Po tym filmie trudniej będzie kłamać"


    Ze zwiastunu filmu "Gazety Polskiej" "10.04.2010":

    "Dzień był jakiś złowieszczy, mgła jakby ktoś ją specjalnie..."

    Na zdjęciach widać rozpylanie sztucznej mgły, za białą chmurą, poruszają się cienie postaci i psy.

    - Coś przeleciało migiem, przemknęło, a potem wybuch. Jak żółtko, żółtko jajka, okrągłe. I takie maleńkie, jakby od komety coś i dosłownie za sekundę uderzenie - mówi mężczyzna.

    Widać, że rozmawia z kimś przez telefon. - No tak, mówię jak w prokuraturze i śledczym. Nic nowego nie powiedziałem - odpowiada.

    W zaśnieżonym krajobrazie widać milicyjny samochód. I zraz wypowiedź młodego mężczyzny. - Widzieliście, to jest rzeczywiście ciekawe. Zginęło prawie sto osób, a z tego powodu ja mam nic nie mówić - mówi...

    Całą prawdę w komentarzu ukazał autor
    cypich
    PRAWDA O ZAMACHU:
    1. 10 kwietnia rano Tusk przylatuje niewidzialnym helikopterem z zapasową brzozą (wzmacnianą) do Smoleńska
    2. Razem z Putinem montują zapasową brzozę w miejsce poprzedniej, która się zepsuła
    3. Następnie szybko biegną do Miediwediewa, który właśnie z Komorowskim siedzi w parowozie i tworzy sztuczną mgłe
    4. "Dmitrij daj czadu na maksa!" - krzyknął Putin do Miedwiediewa. Ten otwiera komin i wylatują z niego kłęby mgły. Na szczęście parowóz jest niewidzialny, pokryty materiałem Stealth USSR (lepszy niż amerykański nawet). W parowozie Komorowski wrzuca całe drewno i węgiel, żeby dać większe ciśnienie mgły. Żona Komorowskiego przynosi mu kanapki, ale Bronek mówi "nie teraz głupia pi..."
    5. Leci samolot TU-154M 101, pilotowi włożono tajne czopki do uszu żeby nie słyszał informacji o mgle, słyszy tylko "ląduj dziadu, ląduj dziadu!". To ruskie zmontowali nagranie głosem Jarka.
    6. Pilot ląduje, brzoza go dogania we mgle i ścina skrzydło, następnie brzoza przewraca samolot na plecy i ciska nim o ziemię.
    7. Podbiegają Putin i Tusk. Tusk przebrany za niedźwiedzia, żeby nie było widać a Putin za byka. Mają zamontowane na głowach karabiny maszynowe z plazmy, które nie zostawiają żadnych śladów.
    8. Ubij go! Ubij Donnie! - krzyczy Putin byk do niedźwiedzia Tuska.
    9. Ktoś uciekł, ale w karetce są szpiedzy KGB przebrani za sanitariuszy, łapią tych co uciekli i część wywożą na Sybierię, jednego ponoć na peron we Włoszczowie, a część dobijają mieczami samurajskimi żeby w razie czego było na Japończyków.
    10. Następnie Tusk w stroju niedźwiedzia niepostrzeżenie przechodzi przez granicę (w końcu niedźwiedzie nie przechodzą kontroli paszportowej) i trafia do Gdańska.


    resztę już zna, a może i dopowie Jarek K./Mularczyk/Kurski/vesrailles...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (5) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (10)


    Autor: Syriusz1  
    Data: 2011-04-08 12:15

    Podobno nie było żadnego wybuchu wulkanu na Islandii.
    To z Wawelu wiały prochy Jagiellonów...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 52.94% (9) Oceń ten wpis negatywnie 47.06% (8)


    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 255 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej