Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4476)
Foto
(16819)
Firmy
(147)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(47)
Opinie
(454099)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Jakie będzie Krosno w 2022? Wyraź swoją opinię
  • Okradzione piwnice w Krośnie (2014.09)
  • Sklep/serwis komputerowy w jednej z galerii krośnieńskiej?
  • Studio Fryzur Wiera
  • Chustowanie dzieci

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8955
  • Wszystkich wpisów: 454099
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73219
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: Nostradamus  
    Data: 2011-02-25 07:31

    "po"woli wychodzi kuchnia IVRP :)

    Szkoda Versailles...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (4)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-25 07:21

    http://wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa[...]

    Pilot nie chciał lecieć - o czym mieli zeznać pracownicy portu lotniczego i inni świadkowie. Generał Andrzej Błasik miał udzielić podwładnemu reprymendy i miał używać przy tym słów wulgarnych. To rzekomo przez kłótnię, która przeniosła się aż do trapu samolotu, prezydenta powitał generał Błasik, a nie kapitan Protasiuk.

    http://www.tvn24.pl/0,1693929,0,1,klotnia-of[...]

    Co na to Macierewicz, dzienniki vesrailles - zbojkotują bo kiedyś ci co to powiedzieli co najmniej widzieli gen Jaruzelskiego w TV?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-24 23:24

    http://www.youtube.com/watch?v=QUsnyYrHE3I[...]

    Nie paliło się...

    http://www.youtube.com/watch?v=-kzDds7q3Xk[...]

    http://www.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-Z[...]

    I co tam twój dziennik teraz napisze o mgle?

    "Na zdjęciach widać, że była fatalna
    pogoda. Bardzo gęsta mgła, o czym świadczy fakt, że z odległości 300 metrów widziałem tylko zarys skrzydła. A to przecież był duży samolot.(...)Samolot przeorał okolice bardzo głęboko. Wszystko znajdowało się w błocie. Nie dało się po prostu po nim iść. Zapadałem się w błoto. Inni świadkowie mówią, że wszystko się paliło, ale na moich zdjęciach widać, że nic się nie paliło. Może tylko trochę gałęzi...

    Film z prawami autorskimi

    http://www.youtube.com/watch?v=iQ_5PrVDl9g&f[...]

    Wiśniewski pokazał najpierw kilkuminutowy film, który jest powszechnie znany z telewizji i z internetu. Widać na nim elementy wraku, mgłę, strażaków i błoto, po którym idzie autor. Widać też w pewnym momencie czarną skrzynkę samolotu.

    Sławomir Wiśniewski na bieżąco komentował zdjęcia i odpowiadał na pytania posłów. Wyjaśnił między innymi, że słyszalny na filmie trzask pochodzi od palącego się drzewa...

    A może powiedz dlaczego po pokazie filmu w sejmie, PiSiacy na wyszli nie biorąc udziału w dyskusji o nim, bo... "nie będą dyskutować z tymi co zapraszają gen Jaruzelskiego" - dosłowny cytat i odnośnik do zachowania posłów PiS (nie będę określał jakiego) w innym temacie ?!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-24 22:11

    Posłowie obejrzeli nagrania ze Smoleńska

    Operator Telewizji Polskiej Sławomir Wiśniewski, który jako jeden z pierwszych był w Smoleńsku na miejscu tragedii 10 kwietnia, przedstawił posłom podczas posiedzenia parlamentarnego zespołu ds. katastrofy smoleńskiej materiały, jakie wówczas nagrał.
    (...Wiśniewski mówił też posłom o okolicznościach zatrzymania go przez rosyjskie służby 10 kwietnia. Podkreślił, że rosyjskim
    funkcjonariuszom towarzyszył polski dyplomata. Rozmowa była dość krótka. Przedstawiłem się kim jestem, powiedziałem, że jestem dziennikarzem, mam akredytację. Zapytali się polskiego dyplomatę, czy wie kim jestem. Powiedział: "nie znam tego człowieka, proszę go aresztować, zabrać mu i zniszczyć sprzęt" - relacjonował.

    http://niezalezna.pl/wydarzenia

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-23 23:03

    Wszedłem zobaczyć jaka to nową mgłę ci zaserwował twój dziennik i...

    "...nawet sprawny i zgodny z wymogami system świetlny mógł być dla załogi niewidoczny, to jednak piloci mogliby zaobserwować pewne efekty jego działania w postaci poświaty.

    Mogliby gdyby nie lecieli z "zamknietymi oczami", a poświatę, to oni zobaczyli...
    Powinniśmy zamilczeć i nie wypisywać idiotyzmów, które tylko nas w oczach świata osmieszają, przypominając że polscy piloci dla dobrego samopoczucia Prezydenta w jego wycieczce na rozpoczęcie kampanii wyborczej, zaryzykowali życie własne i cudze...
    Trzeba też mieć honor i przyznać się do błędów własnych nawet jeśli one są niewygodne.
    To już nie ten czas, że ciemnotę można każdemu wcisnąć i znowu cud nad Wisła się ogłosi. Szabelką to jeszcze tylko Rydzyk może machać nad antenkami berecików podając w tle nr swojego konta.

    Zeby ci jednak zrobic przyjemność - na dobranoc
    http://www.youtube.com/watch?v=WlRjtZWAjB0[...]

    P.S.
    Będzie odcinek o poświacie laserowej?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-23 22:12

    Strona polska kwestionuje wiarygodność informacji MAK dotyczącej rodzaju świateł funkcjonujących na lotnisku Smoleńsk Siewiernyj

    Nie takie światła? No i co z tego?


    Rosjanie pozwolili sobie na stwierdzenie, że na lotnisku Siewiernyj w dniu katastrofy pracował system ŁUCZ-2MU. W rzeczywistości światła zbliżania nie miały z nim nic wspólnego - ripostują w swoich "Uwagach" do raportu MAK polscy specjaliści. Co na to strona rosyjska? Uznała, że to bez znaczenia, bo przy gęstej mgle załoga na wysokości decyzji i tak nie miała szans na wypatrzenie świateł lotniska. O drzewach wrastających w system świetlny Rosjanie niemal zapomnieli, zapewne dlatego, że zostały wykarczowane zaraz po katastrofie.
    > Więcej <
    http://www.naszdziennik.pl/index.php?typ=ii&[...]



    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-22 23:43

    I koniecznie dorzucić do masonów "homolobbystów"

    http://www.fronda.pl/news/czytaj/terlikowski[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-22 23:34

    Dokument ważna rzecz!

    Pisał już "Autor: versailles
    Data: 2011-01-27 20:46:48
    [...]
    Ludzie MYŚLĄCY,a jest ich dużo,są zgoła innego zdania niż chomosovietikusy.

    http://www.bibula.com...

    Polska tragedia to nie wypadek – Gene Poteat

    A czy Rydzyk wie, że Gene Poteat jest też masonem 32. stopnia?!

    Toż ta sama www.bibuła pisze:
    "KOMENTARZ BIBUŁY:
    [...]
    Pomimo, iż BIBUŁA jako pierwsza opublikowała tłumaczenie tekstu tego oficera wywiadu z 1 czerwca 2010 r. (zob. Polska tragedia to nie wypadek – Gene Poteat), to jednak polecamy pewną ostrożność wobec wypowiedzi b. pracowników wywiadu amerykańskiego. Tę wstrzemięźliwość w przyswajaniu ich opinii powinniśmy zwielokrotnić szczególnie wtedy gdy mamy do czynienia na dodatek z masonami. A pan Poteat jest masonem 32-stopnia, z czym się zresztą nie kryje."


    Trzeba chyba nieco zmodyfikować wersje...


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: art  
    Data: 2011-02-20 12:00

    ryszardo zobacz najpierw dokument, bo wydaje mi się , że nie widziałeś go. Nie do końca trafiłeś w sedno sprawy. Tu chodzi o dużo głębszy problem, nie chodzi w prost o smoleńsk,Tuska cz Kaczyńskiego...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (6) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-20 08:35

    "Bunt. Sprawa Litwinienki". I wiecie co mnie najbardziej dotkneło w tym filmie,nawiązując do smoleńska??? Obraz Putina, człowieka obłudnego, klepiącego po plecach Tuska. Kłamliwe słowa otuchy, skrajny cynizm..."

    Mistrzem w klepaniu po plecach Tuska widziałem chyba lepszych od Putina

    http://www.tvn24.pl/-1,1568768.1,0,1,kaczyns[...]

    Lech Kaczyński [...]i tak poleci do Brukseli. Tymi wypowiedziami przekreślił inne możliwości rozwiązania konfliktu i za wszelką cenę musiał starać się dostać na szczyt..."

    http://dziennikarzpress.pl/czytaj_publikacje[...]

    I się dostał, na szczyt...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: art  
    Data: 2011-02-20 00:24

    Troche odbiegnę od tematu. Nie chcę oskarżać nikogo z rosjan o tragedię pod smoleńskiem, wysuwać daleko idących wniosków. Jednak chciałem wam pokazać dokument z nie tak dawnej sprawy Aleksandra Litwinienko pt."Bunt. Sprawa Litwinienki". I wiecie co mnie najbardziej dotkneło w tym filmie,nawiązując do smoleńska??? Obraz Putina, człowieka obłudnego, klepiącego po plecach Tuska. Kłamliwe słowa otuchy, skrajny cynizm...
    Ku pamięci Aleksandra Litwinienko, Anny Politkowskiej i innym sprzeciwiającym się obecnej władzy w Rosji

    http://www.iplex.pl/filmy/bunt-sprawa-litwin[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 71.43% (5) Oceń ten wpis negatywnie 28.57% (2)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-19 13:36

    Autor: ryszardo
    Data: 2011-02-18 22:54
    "23 MILISEKUNDY[...]przerabiali 1.000.000 kawałków Tupolewa na 2.000.000" - dobre ale możesz rozwinąć skąd akurat takie liczby?:)


    O to zapytaj blogera - rolexa
    W tekście chodzi o podkreślenie faktu niszczenia wraku.
    Ale czy zaczadzony czadem MAKowych oparów absurdalnych kłamstw i manipulacji - leming może to "po"jąć???

    Okienka w TU-154M wybito, aby wyciągnąć przez nie ciała ofiar katastrofy.

    Tak należy rozumieć odpowiedź jednego z członków rosyjskiej komisji śledczej na pytanie polskiego dziennikarza, czy słyszał zarzut mecenasa Rogalskiego o niszczeniu wraku TU-154M.
    Rosyjski śledczy pouczył naszego prawnika, że gdyby był na miejscu katastrofy to by wiedział, że ciała ofiar znajdowały się nie tylko na zewnątrz wraku, ale również w jego wnętrzu.
    Niepoprawne pytanie sprzed kilku dni o „defragmentację” wraku znalazło zatem dziś jednoznaczną odpowiedź: wiązki przewodów zostały pocięte, gdyż przeciągano przez nie szczątki ofiar, wybito okienka w części pasażerskiej, gdyż łatwiej było przeciągać ciała naszych rodaków przez te okienka, niż wydobywać je z drugiej, w pełni otwartej (bo zniszczonej) strony.

    Czy teraz jasne?


    Ten sam śledczy (wybitny i bardzo zajęty, więc nie miał dla dziennikarzy zbyt wiele czasu) prosił, aby mu nie zadawać trzech pytań naraz, bo jak dziennikarz kończy zadawać trzecie, to on nie pamięta pierwszego.

    Bez komentarza.
    http://niepoprawni.pl/blog/1790/okienka-w-tu[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: bezdzietna  
    Data: 2011-02-19 09:21

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-18 22:54

    "23 MILISEKUNDY[...]przerabiali 1.000.000 kawałków Tupolewa na 2.000.000" - dobre ale możesz rozwinąć skąd akurat takie liczby?:)

    No to...
    "Załóżmy, że dowódca załogi Arkadiusz Protasiuk nie ulega presji prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego otoczenia a zwłaszcza pijanego gen. Błasika. Nawet takiej:
    "Prezydent wszedł do kabiny załogi i zapytał: panowie, kto jest zwierzchnikiem sił zbrojnych? Odpowiedziałem: Pan, Panie Prezydencie. To proszę wykonać polecenie i lecieć do Tbilisi - powiedział Prezydent i wyszedł, nie czekając na żadne wyjaśnienia".

    I nie podejmuje próby lądowania lub odchodzi na 120/100 metrach nie widząc lotniska, odlatuje na lotnisko zapasowe.

    Historia alternatywna

    Prezydent Lech Kaczyński spóźnia się na obchody rocznicy mordu katyńskiego (ten prezydent zawsze się spóźnia, na lotnisko się spóźnił a i do Gruzji też się spóźnił, dotarł gdy Sarkozy ustalił porozumienie kończące konflikt rosyjsko-gruziński). A dalej już z górki na PISpazurki:

    - Lech Kaczyński do dziennikarzy o pilocie: „Jeśli ktoś decyduje się być oficerem, to nie powinien być lękliwy.”

    - Karol Karski: "Żołnierz ten przyniósł wstyd Państwu Polskiemu oraz jego Siłom Zbrojnym. Wykazał się tchórzostwem...";

    - Przemysław Gosiewski: "Czy Minister (…)będzie premiował w przyszłości przypadki niesubordynacji, tchórzostwa i odmawiania wykonywania rozkazów?";

    - groźby prezydenta Lecha Kaczyńskiego wobec Protasiuka: „Jeszcze się policzymy” po zakończonym locie.

    - nasyłanie na pilota prokuratury: poseł PiS Karol Karski złożył do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez kapitana samolotu, który "odmówił wykonania rozkazu";

    - interpelacja Przemysława Gosiewskiego do szefa MON: "Czy Minister, podejmując decyzję o odznaczeniu, chciał pokazać, iż będzie premiował w przyszłości przypadki niesubordynacji, tchórzostwa i odmawiania wykonywania rozkazów?";

    - złamanie kariery zawodowej Arkadiusza Protasiuka (lata już tylko jako pomocniczy na Jak-ach).

    Niczego nie wymyśliłem.

    Przytoczyłem zachowania PISiorów w analogicznej sytuacji odmowy "wykonania rozkazu" prezia.
    DEBEŚCIAK

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 44.44% (4) Oceń ten wpis negatywnie 55.56% (5)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-18 17:49

    23 MILISEKUNDY


    (...Każde śledztwo to drobiazgowe ustalanie materialnej rzeczywistości i dopiero po jej ustaleniu stawia się hipotezy...)


    (...W przypadku polskiego śledztwa można zaobserwować jeszcze jedną ciekawą, nieznaną innym śledztwom cechę, mianowicie paniczną ucieczkę od dowodów materialnych, co prokurator Parulski wyznał wprost, oświadczając, po miesiącach po katastrofie, że nie wie, czy na lotnisku w Smoleńsku jest jakiś hangar. O twórczości Wańki i Saszy, którzy przerabiali 1.000.000 kawałków Tupolewa na 2.000.000 kawałków przy pomocy pił i łomów prokurator Parulski dowiedział się z prasy. Szczątki ubrań ofiar były do prokuratorów tak niebezpieczne, że postanowili je spalić, a gdy spraw wyszła na jaw, zamknęli na dziesięć miesięcy, coby ślady chemiczne utrwaliły się w procesie wietrzenia. Rzecz jasna analiz chemicznych nie przeprowadzili, bo twardo należy trzymać się zasady: „Dowód rzeczowy wrogiem ustroju”. Bogdan Klich pytany przez Antoniego Macierewicza, czy na miejscu katastrofy badał skrzydło, z przerażeniem odpowiedział, że nie badał. Zrozumiałe, w końcu jest specem od wypadków, a w przypadku wypadków lotniczych wraku się nie bada, bo wrak – w nowoczesnej katastrofomniemanologii teoretycznej nie ma znaczenia...)

    http://niepoprawni.pl/blog/2574/23-milisekun[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: sputnik  
    Data: 2011-02-18 14:30

    http://wybrzeze24.pl/gazeta-gdanska-temat-dn[...]

    Piloci nie znali języka rosyjskiego..?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ilovepl  
    Data: 2011-02-17 08:59

    Wina jak zwykle "lezy pośrodku"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-16 21:40

    Gra katastrofą

    Trafiłem przypadkiem na program "Młodzież kontra", Macierewicz był "przesłuchiwany" przez partyjne młodzieżówki. "Przy głosie" był akurat działacz UPR i wyrażał ogólną pretensję, że PiS "gra katastrofą", że PO robi to samo i nie ma rozmowy o innych sprawach, jak choćby stan gospodarki.

    Sam oczywiście o to nie pytał, wolał "Smoleńsk
    Te "grę katastrofą" "niezależne media" przypisują Macierewiczowi właśnie, ale nie tylko. "Gra" też cały PiS, a szczególnie Jarosław Kaczyński. Grają "pisowscy dziennikarze", gra "Gazeta Polska", "Nasz Dziennik", "Radio Maryja", grywa "Rzeczpospolita".

    A kto tak na prawdę "gra katastrofą"? Kto ma wszystkie narzędzia administracyjno - prawne, kto ma fundusze i wszystko co jest potrzebne do sprawnego i szybkiego zakończenia sprawy? Oczywiście rząd PO i PSL. Co przez dziesięć miesięcy udało się ustalić? Właśnie, dokładnie tyle.

    Prawda jest taka, że to wymienione wyżej gazety, "pisowscy dziennikarze" i parlamentarna komisja dążą do jak najszybszego wyjaśnienia i zamknięcia sprawy. Kontrolą poczynań polityków PO i PSL nie zajmują się "niezależne media", który dysponują budżetami, ludźmi i sprzętem. Robią to blogerzy.

    Komu jest na rękę przeciągać sprawę tak długo jak tylko się da? Kto chce rozgrywać kolejne kontrolowane przecieki? Komu zależy na tym, aby uwaga mediów - tych które na serio starają się rząd kontrolować - skupiona była właśnie na "Smoleńsku"? Komu zależy żeby nie rozmawiać o stanie gospodarki, finansów, długu, podatkach, demografii, przemyśle itd?

    Komu zależy żeby nie pytać o ważący się właśnie los polskiej energetyki?

    niepoprawni.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-16 21:05

    hipotezy - katastrofa w Smoleńsku

    Poza ruską zonę

    http://niepoprawni.pl/blog/74/poza-ruska-zon[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: Nostradamus  
    Data: 2011-02-16 16:55

    Doczekalem :)

    http://glosrydzyka.blox.pl/html


    Autor: Nostradamus
    Data: 2010-05-18 18:51

    Autor: dzialka
    Data: 2010-05-17 06:57
    czy ty czlowieku choc raz moglbys cos od siebie napisac, a nie wklejac z niezaleznej i waszego dziennika?

    Namawiasz do samowolki :)

    Tu obowiazuje regulamin zabijania. Samodzielne myslenie to zbrodnia, mozna atakowac tylko cele wyznaczone przez dowodztwo:)

    Wramach samowolki, chcialem podac jedynie sluszna teorie o zamachu na TU 154. Putin dokonuje zamachu cwiczebnego!?, dalej malo wiarygodne to prawda. Jezeli dodamy element ekonomiczny ---> zyski materialne, sprzedaz organow. To mamy teorie na 100%

    Zarobione pieniadze Putin inwestuje w alkohol. No kiedy NND poda teorie do druku?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 20% (1) Oceń ten wpis negatywnie 80% (4)


    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 249 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej