Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4448)
Foto
(16854)
Firmy
(145)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(2)
Opinie
(455720)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Troje kandydatów na prezydenta Krosna
  • Adwokat - prawo pracy - odszkodowanie
  • Trycholog
  • Chrzciny w Elwicie
  • Ubezpieczenia na życie

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9018
  • Wszystkich wpisów: 455720
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73672
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-26 20:12

    „Startuj, dziadu!”, czyli Imperium się nie poddaje!

    Jak słyszę, rządowa telewizja Tusk Vision Network dotarła ( ot, wzięła i dotarła! Brawo! Maładcy!) do nagrania kłótni generała Błasika z majorem Protasiukiem. Musiała być ta taśma strasznie daleko, tyle czasu musieli do niej docierać, wynajęty przez TVN Indiana Jones musi być już nieźle zmęczony, tempo docierania mu spada, tyle miesięcy! Pomyślmy, kwiecień, każdy kawałek nagrania, zdjęcia, zeznania, wspomnienia jest na wage złota, a tu nic. Nie ma. No, nie ma nic! Maj- nie ma. Jeszcze bardziej nie ma, niż w kwietniu, jak z Kubusiem Puchatkiem, co to im bardziej zaglądał do słoika, tym bardziej w nim miodku nie było. Czerwiec, kampania wyborcza- nie ma. Lipiec- druga tura- nie ma. Sierpień, ataki na Jarosława, wrzesień, październik, jeszcze większe ataki, zamach w Łodzi, kolejne miesiące- nic. Aż tu nagle luty- ZONK!!! Jest!!!! Znalazła się za biurkiem, pod makatką, zakurzona, oblana kawą, obsikana przez myszy, ale jest! Jeden szkopuł, nic nie słychać, jest sam obraz...)
    (...Zatem, obaj oficerowie kłócą się i negocjują wynik narady. O cóż mogliby się kłócić? Otóż, o wszystko, tylko nie o pogodę, bo pierwsze sygnały, że na lotnisku smoleńskim coś jest nie tak zaczynają się po godzinie 9 i o godzinie 9.26 na wieży zaczynają się zastanawiać, jak by tu o tym dać znać Polakom. W tym czasie, to wszyscy już siedzieli w samolocie, który grzał silniki.
    No, a już zupełnie poza wszystkim, samolot się rozbił, mimo, że kapitan Protasiuk wyraźnie mówi na wysokości 100 metrów, naciskany, czy nie naciskany, chce zostać majorem, czy mu to zwisa, sapie mu generał Błasik za plecami, czy nie, mówi „odchodzimy”. A samolot nie odchodzi, tylko się zniża. Tak więc, czy TVN pokaże nawet ( zapewne w przyszłym miesiącu), jak się obaj oficerowie kłócą na Okęciu, okładają pięściami, gazetami, koszami na śmieci, jeden skacze po drugim, nie ma żadnego znaczenia dla tego, co się stało potem, nad Smoleńskiem...)

    http://niepoprawni.pl/blog/1489/startuj-dzia[...]



    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 37.5% (3) Oceń ten wpis negatywnie 62.5% (5)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-26 19:55

    Taśma znaleziona w marcu, czyli: jest, jest świadek!]/b]
    Po fiasku wrzutki z kłótnią generała Błasika z kapitanem Protasiukiem, kiedy to [b]cudem znaleziona po blisko roku taśma okazała się nic nie warta, bo dźwięku na niej nie ma w ogóle i obrazu też niewiele
    , wiec za cholerę nie da się nic z tego zrobić, no, chyba, że Osiecki ze swoim paranormalnym czytnikiem myśli kapitana Protasiuka, najnowszy model, w opcji tłumaczenie z cyrylicy i dotykowy ekran. No, to znaczy da się, ale budzi to tylko zażenowane klikniecie pilotem i zmianę kanału, jedynie zawsze niezawodny biuletyn Świątyni Boga Antypisa z Czerskiej, czyli Wiodący Tytuł Prasowy podjął zew, niczym stary pies myśliwski na dźwięk trąbki zza lasu. Podjął zew i znalazł świadka! I jest tutuł: ”świadek potwierdza!” Pytanie, co może potwierdzać jeden świadek, skoro właśnie, jak widać, jest sam jeden, logicznie zatem, może jedynie potwierdzać swoje własne słowa, no, ale widocznie posługuję się jakąś ułomną logiką, może dlatego, ze jestem akurat na półkuli południowej, a tu wszystko jest do góry nogami, to i logika też...)
    http://seawolf.nowyekran.pl/post/4455,tasma-[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (3) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (6)


    Autor: krajan  
    Data: 2011-02-26 18:30

    Ja tylko zapytam, w czym był lepszy ŚP. generał Błasik od kapitana Protasiuka? Tym, że miał wyższy stopień? Czy to upoważnia wdowę po jednym, żeby wywyższać się nad drugą i bronić męża kosztem drugiej osoby?
    Teraz obydwaj są równi. Kto wie co jeszcze wyjdzie na jaw. I kto rzeczywiście odpowiada, przynajmniej moralnie, a może nie tylko moralnie, za katastrofę. Nie chciałbym, żeby spełniły się słowa wielu ludzi, że Wawel był przedwczesny. Bo i w tym kierunku idą oceny. Resztę sobie dośpiewajcie. I tak zaraz zostanę okrzyknięty bezbożnikiem, bo ośmieliłem się wątpić w ..............
    Jedno proponuję - nie ferujcie wyroków przed poznaniem wszystkich faktów. Skoro niektóre pozostaną na zawsze tajemnicą w grobach nie plujcie na innych ludzi. Zawłaszczanie prawdy dla celów politycznych to największa hańba i sprzeniewierzenie. To do zwolenników okrzyknięcia świętym ŚP Lecha Kaczyńskiego.
    A sądzenie zostawcie Panu Bogu - proponuję poczytać Ewangelię, między innymi słowa: nie sądźcie abyście nie byli sądzeni. I głęboko nad nimi zastanowić się.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 44.44% (4) Oceń ten wpis negatywnie 55.56% (5)


    Autor: Starykomuch  
    Data: 2011-02-26 07:42

    Tak "Ryszardo", pełna. Zgoda. Jarosław to zacietrzewiony i z gruntu złośliwy mitoman, który mimo śmierci brata bliźniaka, taki był , taki jest i taki pozostanie. Na pewno on namówił Lecha aby w tydzień po rządowej wizycie znów lecieć z nową delegacją do Katynia. Aby jako Prezydent Pisu, pokazać swoją władze i niezależność. Jarosław nigdy w swoim życiu nic innego nie robił tylko politykował. Nie ma nic gorszego jak chory z urojenia polityk i do tego stary kawaler bliźniak. Teraz mamy tego skutki.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 37.5% (3) Oceń ten wpis negatywnie 62.5% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-25 21:37

    "O nagraniu rozmowy gen. Andrzeja Błasika z dowódcą Tu-154 Arkadiuszem Protasiukiem wiemy od miesiąca - ujawnił piątek mec. Andrzej Werniewicz, pełnomocnik wdów po pilotach. Jego zdaniem, był nacisk Błasika na załogę.

    Przeczy temu prawnik wdowy po Błasiku.


    http://www.wprost.pl/ar/233342/Pelnomocnik-w[...]

    Premier nie komentuje doniesień

    http://www.rp.pl/artykul/2,618002.html

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-25 21:32

    Hahaha, a nie mówiłem że w stylu gebelsowskim będzie wszystko byle jak najdalej od faktów?
    Już nie ważne odczyty z "czarnej skrzynki" z głosem Błasika, nie ma już nawet sztucznej mgły, nie ważne że nie było zgody na lądowanie, nawet już dziennik versalki nie forsuje wersji o innym samolocie, dobijaniu itd., ale stała się aktualna wersja "na wieżę" i "ruskiego agenta" w płaszczu, może z procą?

    Pytam tylko po co ten dziennik, Jarosław Kaczyński i jego ludzie tak nakręcają i coraz rozkręcają swój taniec na grobach?
    Czy sądzą, że da się zamazać prawdę aż tak, że tylko Ruscy będą winni?
    Juz jest efekt - za łby się biorą mecenasi wdów po pilotach...
    Przykre to, aż chciałoby sie powiedzieć "ciszej nad tą trumną", tylko komu jeśli Macierewicz lub inny oszołom z "niezależnego" dziennika co dzień ma innego pomysła na zatarcie prawdy i wcale im niepotrzebne śledztwo, biegli, komisje - oni wiedzą lepiej!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-25 20:32

    Z kpt. rez. pil. Grzegorzem Kiedą, uczniem gen. Andrzeja Błasika, dowódcy Sił Powietrznych RP, który zginął w katastrofie rządowego Tu-154M niedaleko Katynia, rozmawia Piotr Czartoryski-Sziler

    (...Ostatnio Zbigniew Zawada zarzucił gen. Błasikowi w Polsat News, że zmusił w Krzesinach pilota do lądowania podczas śnieżycy, łamiąc procedury.
    - Nigdy to się nie zdarzyło, nie wiem, dlaczego ppłk Zawada mówi takie rzeczy. Co ciekawe, gdy mowa o domniemanych naciskach gen. Błasika na pilotów, to nie wypowiadają się osoby, których to bezpośrednio miałoby dotyczyć, lecz inne, które mówią: "Jak słyszeliśmy". Jakoś nie zauważyłem, żeby konkretna osoba powiedziała, że Andrzej na nią wywierał jakiś nacisk.
    Od ponad dziesięciu miesięcy dziennikarze konsekwentnie utrwalają tezę o obecności gen. Błasika w kokpicie w końcowej fazie lotu i jego jakoby naciskach na załogę.
    - Nie wiem, o co chodzi, bo w zasadzie jakby były jakiekolwiek dowody na to, że był w kokpicie, to myślę, że dawno już byłyby ujawnione, strona rosyjska na pewno by je udostępniła. Tak to już jest, że jak ktoś nie żyje i nie może się bronić, to przypisuje mu się różne rzeczy. Nie rozumiem nagonki na Andrzeja i odpieram wszystkie bezpodstawne zarzuty pod jego adresem.
    Gdy zastanawia się Pan nad przyczynami katastrofy, to jako pierwsze bierze Pan pod uwagę...
    - Przede wszystkim przychodzą mi na myśl kontrolerzy w Smoleńsku. Gdy lata się w trudnych warunkach, w chmurach, mgle i zachodzi się do lądowania w systemie RSL, wtedy słowa kontrolera są dla pilota święte. W momencie kiedy kontroler podaje, że samolot jest na ścieżce, a nie zgadza nam się to z tym, co pokazują przyrządy w kabinie, zaczyna się nabierać coraz większej wątpliwości i przestaje się wierzyć tym przyrządom. Gdy latałem na samolotach Mig-21, szło się po komendach kontrolera jak po sznurku, wierzyło się im. Zawsze czekało się na głos kontrolera i komendy. Gdy je podał, wykonywało się je bez zwłoki i zawsze doprowadził samolot na pas.
    To znaczy, że jeśli pilot słyszy od kontrolera, że jest na kursie i ścieżce, to automatycznie kieruje się tym przekazem?
    - Tak. Oczywiście kontroluje się to, sprawdza prędkość, wysokość. Gdy wszystko się zgadza, wtedy pilot jest pewny, że dobrze leci. Wiadomo, RSL nie jest systemem dokładnym i według tych przyrządów trudno jest wylądować.
    Nie uważa Pan, że przy tak trudnych warunkach, jakie 10 kwietnia 2010 roku panowały na Siewiernym, lotnisko powinno być zamknięte?
    - Oczywiście. Kontroler powinien też wydać konkretną komendę: "Pełne obroty, na drugi krąg". Powinien to powiedzieć zdecydowanie i głośno, by pilotom aż w uszach zadźwięczało. Wtedy nie ma żadnej dyskusji, pilot od razu daje pełne obroty i przechodzi na wznoszenie.
    Rosjanie odrzucają jednak możliwość nawet minimalnej odpowiedzialności kontrolerów z Korsarza.
    - Nie rozumiem, dlaczego oni od tego uciekają, bo jest tu ewidentna wina kontrolerów. Przecież oczywiste jest, że kontroler musiał widzieć na wskaźniku, że samolot jest pod ścieżką i zszedł poniżej dopuszczalnej wysokości i powinien natychmiast podać komendę, by odeszli na drugi krąg. Nie mam wątpliwości co do tego, że tak powinno być, bo to kontroler jest odpowiedzialny za strefę lądowania i to on wydaje komendy. Pilot od razu powinien na tę komendę zareagować. Tymczasem otrzymywali oni stale informację, że są na kursie i na ścieżce.
    Przekonują Pana argumenty rosyjskiej prokuratury, że wrak tupolewa musiał być cięty?
    - Ależ skąd. Dla mnie niezrozumiałe są ich niektóre czynności, wszystko na to wskazuje, że było to zacieranie śladów. No bo jak wytłumaczyć to, co widzieliśmy w telewizji, gdy wrak niszczono. Co prawda pierwszą wersję, jaką Rosjanie podali odnośnie do cięcia wraku, była ta, że muszą go przetransportować. Ale niszczone były również małe fragmenty, jak okna czy przewody. Gdy nie było sensu tego ciąć, to po co to robiono?...)


    http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=201[...]






    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-25 20:03

    Kto chciał zniszczyć dowody

    - Tak, to zdaje się ten człowiek, nawet krój płaszcza się zgadza - mówił Sławomir Wiśniewski, reporter TVP, kiedy pokazaliśmy mu zdjęcie ze Smoleńska z dnia katastrofy rządowego tupolewa na Siewiernym. Według relacji Wiśniewskiego, to właśnie ta osoba miała powiedzieć rosyjskim funkcjonariuszom, żeby zabrali mu kamerę i zniszczyli ją wraz z nagraniem. Jak ustalił "Nasz Dziennik", mężczyzna na fotografii to Grzegorz Cyganowski, II sekretarz Ambasady Rzeczypospolitej Polskiej w Moskwie.

    > Więcej <
    http://www.naszdziennik.pl/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-02-25 19:57

    CZY WOJSKOWY SAMOLOT, PILOTOWANY PRZEZ WOJSKOWYCH Z UZBROJONYMI WOJSKOWYMI
    NA POKŁADZIE, STARTUJĄCY Z WOJSKOWEGO LOTNISKA I MAJĄCY LĄDOWAĆ NA WOJSKOWYM
    LOTNISKU JEST WOJSKOWYM OBIEKTEM LATAJĄCYM I UŻYWAJĄCY MIĘDZYNARODOWYCH
    ZNAKÓW ROZPOZNAWCZYCH WOJSKOWYCH I POTWIERDZONYCH PRZEZ MOSKWĘ I MINSK -
    POLISH AIR FORCE 1-0-1, CZY CZARTEREM TURYSTYCZNYM LECĄCYM NA LIBACJĘ DO
    KATYNIA KULTYWUJĄC TRADYCJĘ PIJAŃSTWA NA GROBACH POMORDOWANYCH WZOREM
    PREZYDENTA KWAŚNIEWSKIEGO ? http://rafzen.eu.salon24.pl/281707,cisza-jes[...]

    Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich
    faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco
    często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej."
    - dyrektywa Stalina z 1943 r. :-)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-25 19:20

    Chyba trzeba mieć moto_mózg by zrozumieć co ma wspólnego "Tragedia pod Smoleńskiem.." z "warsztatami samochodowymi, hamownią silnikową" i dalej z jakąś "rozpierduchą".

    Ale juz jak lądował Jak, na którym bazował Tu przed rozpierduchą na własne życzenie i na podstawie wskazówek z Jaka jaka jest pogoda i warunki do lądowania, to moto dopuści?

    "Z zapisu rozmów na wieży z 10 kwietnia wynika, że kontrolerzy stracili na moment samolot z oczu.

    07:14:27

    Wieża – Nie widać, póki co nie widzę.

    07:14:30

    Nieznany – (niezrozumiałe)

    07:14:35

    Wieża – Gdzie, gdzie? Obserwujcie pas, wyżej!

    07:14:38

    Nieznany – Kur…, trzeba odejście

    Po chwili pada już wyraźna komenda wieży do odejścia na drugi krąg. Brak tu reakcji Jaka-40. Kolejny fragment stenogramu przytacza zapis z wieży, w którym kontrolerzy chwalą Jaka-40 za to, że udało mu się wylądować w tak trudnych warunkach.

    07:14:41

    Wieża – Odejście na drugi.

    07:14:44

    Nieznany – (niezrozumiałe)

    07:15:01

    Nieznany – (niezrozumiałe)

    07:15:06

    Wieża – Wylądował. Papa Lima three one, po zatrzymaniu na 180, zuch!"

    http://www.tvn24.pl/-1,1694039,0,1,tak-ladow[...]

    Czy generał mógł pozwolić na to żeby jakiś Jak przed nim wylądował, tym bardziej jeśli przed wylotem dowódca okrętu mu sie sprzeciwił i nie chciał lecieć ze względu na brak szczegółowych danych pogodowych, JAK myślisz, moto?

    Odpowiedz, gdyż ja czytający "bez zrozumienia" niJAK nie pojmuję - ..."bo PiS aby zrozumieć, trzeba brać z ukosa"

    http://piersi-blondynki.blog.onet.pl/2,ID422[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: moto  
    Data: 2011-02-25 19:04

    przepraszam, nie warsztaty samochodowe, tylko hamownia silnikowa.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: moto  
    Data: 2011-02-25 18:59

    Autor: crasher
    Data: 2011-02-25 15:20


    "Niezła rozpierducha prawdopodobnie będzie z powodu "świetnej pracy" polskiego "nierządu", drugiej Irlandi, cudow Tuska. Zaczeło się w Grecji, później kraje arabskie, Libia, dziś Chorwacja a na wiosnę Polska."

    Co ma rząd Tuska do Grecji, Libii czy Chorwacji?

    Czytanie ze zrozumieniem kłania się. Zresztą sądząc po wpisie kolegi w temacie "Warsztaty samochodowe" dużą inteligencją kolega nie grzeszy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-25 17:05

    Ogólnie się zgadzam, w szczególe nie zgadzam się.
    On sam tego nie wymyślił i nie jechał tam by oddać hołd pomordowanym.
    Dowód - skład wycieczki, w tym pociąg specjalny z całą wierchuszką PiS, nawet z żonami, jak choćby "nasz" senator oraz zaproszonymi na pokład samolotu osobistościami z innych partii, a także wojska, kościoła itp., dla dodania rangi i wydźwięku społecznego.
    Lech Kaczyński nie żyje, kto na jego śmierci chciał budować swoją i swojej partii wielkość, wszem i wobec wiadomo.
    Nawet moto i ociec to wiedzą, stąd ich zamglenia całej sprawy w 123000 teorii sPiSkowych.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 16.67% (1) Oceń ten wpis negatywnie 83.33% (5)


    Autor: starykomuch  
    Data: 2011-02-25 16:41

    Winny tragedii smolenskiej jest Prezydent Lech Kaczyński i jego słuzby, które przygotowywały całą tę eskapadę katyńską ....i tyle w temacie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 16.67% (1) Oceń ten wpis negatywnie 83.33% (5)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-25 15:29

    "Autor: moto
    Data: 2011-02-25 10:54

    Dlaczego mały człowieczku manipulujesz faktami? Jesteś taki jak część tzw. dziennikarskich ścierw....
    Typowa manipulacja w komuszo goebelsowskim stylu. Goebels bylby dumny

    Temat dyskusji: Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?

    Autor: moto
    Data: 2011-02-25 12:11

    Niezła rozpierducha prawdopodobnie będzie z powodu "świetnej pracy" polskiego "nierządu", drugiej Irlandi, cudow Tuska. Zaczeło się w Grecji, później kraje arabskie, Libia, dziś Chorwacja a na wiosnę Polska."

    I wszystko jasne - to wina Tuska, a motoPiSiaka życzenie i uciecha!

    No, może jeszcze Napieralskiego - I bulterier ds. dziadka Tuska:

    " Napieralski, ja nie kwestionuję jego olbrzymiej pracowitości (...), ale pokazywany jest przesadnie miło. Na tle kwaskowatego zgryzu i złych oczu Donalda Tuska to jednak..."

    Monika Olejnik - "czy oczy i zgryz Jarosława Kaczyńskiego są inne?

    - " Bardzo milutki, naprawdę, proszę się przyjrzeć.

    "Jarosław Kaczyński, którego świat się rozleciał po katastrofie smoleńskiej, ma prawo mówić w tej sprawie więcej niż inni..."

    moto też - że nie na temat to co?
    Tuska wrzucimy i... hejże ho, HO_HO!

    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Skand[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: crasher  
    Data: 2011-02-25 15:20

    "Niezła rozpierducha prawdopodobnie będzie z powodu "świetnej pracy" polskiego "nierządu", drugiej Irlandi, cudow Tuska. Zaczeło się w Grecji, później kraje arabskie, Libia, dziś Chorwacja a na wiosnę Polska."

    Co ma rząd Tuska do Grecji, Libii czy Chorwacji?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (4) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (2)


    Autor: moto  
    Data: 2011-02-25 12:11

    Niezła rozpierducha prawdopodobnie będzie z powodu "świetnej pracy" polskiego "nierządu", drugiej Irlandi, cudow Tuska. Zaczeło się w Grecji, później kraje arabskie, Libia, dziś Chorwacja a na wiosnę Polska.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-02-25 11:20

    Nie panikuj, "gebelsi", jak to ujmujesz, około toruńsko-sPiSkowi na pewno znajdą nową teorię i wyjaśnienie tej miłej rozmowy oraz dlaczego to nie Protasiuk, a Błasik meldoweał prezydentowi gotowość maszyny do wylotu.
    I "nikt nam nie udowodni", nawet biegli czytający z mimiki, gestów itd., że to była kłótnia, a nie znaki pokoju i miłości.
    To że reporterzy twierdzą, że dotarli do świadków, to pewnie taka tylko gadka "polskojęzycznych" mediów, no nie?
    Boję się jednak, że kiedyś i prokuratura ujawni zeznania świadków i coś mi mówi, że będzie to jeszcze w tym roku:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 16.67% (1) Oceń ten wpis negatywnie 83.33% (5)


    Autor: moto  
    Data: 2011-02-25 10:54

    Dlaczego mały człowieczku manipulujesz faktami? Jesteś taki jak część tzw. dziennikarskich ścierw. Szumny tytuł artykulu a naprawdę zapis z kamery przemysłowej bez głosu. Rownie dobrze mogli gestykulować na temat calkiem inny. Typowa manipulacja w komuszo goebelsowskim stylu. Goebels bylby dumny. Gdzie w artykule jest cokolwiek na temat wypowiedzi pracownikow portu lotniczego?.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: Nostradamus  
    Data: 2011-02-25 07:31

    "po"woli wychodzi kuchnia IVRP :)

    Szkoda Versailles...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (5)


    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 250 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej