Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3521)
Foto
(17571)
Firmy
(110)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(774)
Czateria
(52)
Opinie
(481499)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Wandalizm na ul. Szpetnara. W kilku autach przebito opony
  • Nie igraj z losem, wyczyść komin z sadzy!
  • ''Nie poddajemy się''. W sobotę kolejne sprzątanie Wisłoka
  • Rynek pustoszeje z handlu
  • Dwa polityczne spotkania. Z wicemarszałkiem Sejmu i biskupem

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11470
  • Wszystkich wpisów: 481499
  • Zarejestrowanych użytkowników: 94950
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: 8444  
    Data: 2011-11-27 11:55

    Coś mi się wydaje, że w głowie pilota mógł majaczyć głos: LĄDUJ DZIA.U !!

    Ale coż, nie jestem ekspertem, więc nie wiem czy miałoby to mieć jakiś związek z katastrofą.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25% (2) Oceń ten wpis negatywnie 75% (6)


    Autor: wolski  
    Data: 2011-11-26 12:38

    "Górnolotne"-pierdoły.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: ula  
    Data: 2011-11-26 12:29

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    Autor: stefan114  
    Data: 2011-11-25 11:23

    w lubatowy od dzisiej wiemy kto winien. sklepowa nom powiedziała. ale my nikomu nie powiemy choćby nie wiem co

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 14.29% (1) Oceń ten wpis negatywnie 85.71% (6)


    Autor: sutanna  
    Data: 2011-11-24 07:35

    Modlimy się za Was, modlimy co dnia, módlcie się również i Wy. Jesteśmy w jednej polskiej rodzinie katolickiej. Postawmy krzyż pamięci pod Urzędem Miasta Krosna

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 55.56% (5) Oceń ten wpis negatywnie 44.44% (4)


    Autor: griszka  
    Data: 2011-11-24 01:29

    Winny nie jest pilot bo zrobił wszystko, co można było zrobić.Wylądował jednak kołamii na brzuchu( na bagnie w sumie), a co się później na obcej ziemi działo to napisał Versailles, podając link.Dlaczego Sikorski nie chciał przyjąć pomocy z NATO w sensie wyjaśnienia sprawy ? Dlaczego odmówił współpracy ! dlaczego nie chciał tych zdjęć satelitarnych z USA ?
    Mam ich wszystkich w d...e. "banda"?.Ja jednak mam mimo wszystko ludzkie odczucia i tego oczekiwałem,
    też od innych, a jednak..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 55.56% (5) Oceń ten wpis negatywnie 44.44% (4)


    Autor: griszka  
    Data: 2011-11-24 00:15

    Teraz kolejny kolega napisał tak:

    "Ta hipoteza ma wszelkie symptomy prawdopodobieństwa".(to ten, co był kiedyś "asem wywiadu" w PRL).

    Nie, nie napiszę więcej bo on i tak jest poza granicami naszego państwa, ale kolegów mam fajnych, kompatybilnych i nie tylko ;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 62.5% (5) Oceń ten wpis negatywnie 37.5% (3)


    Autor: griszka  
    Data: 2011-11-23 22:29

    Wiesz co Versailles-przeczytałem ten artykuł i byłem zaniepokojony informacjami w nim zawartymi.
    Przypomniałem sobie to, o czym kiedyś tam pisał w tym,czy innym temacie pilot- PLL LOT o nicku:"epinicjon".Tak z pamięci zacytuję: pilot nie był winny..
    Dlatego też rozesłałem tego linka do znajomych i nie ukrywam, też takich co pracowali w służbach specjalnych.
    Jeden z nich przysłał mi wiadomość na gg, w sumie lakoniczną, ale brzmiącą tak: "ta wersja jest jak najbardziej prawdopodobna"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 55.56% (5) Oceń ten wpis negatywnie 44.44% (4)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-11-23 17:39

    http://www.polonikmonachijski.de/197492/2055[...]

    Też ciekawa hipoteza

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 57.14% (4) Oceń ten wpis negatywnie 42.86% (3)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-11-23 07:39

    "Autor: versailles
    Kilkunastu profesorów mechaniki chce zorganizować konferencję naukową na temat katastrofy smoleńskiej, ale odmawia się im dofinansowania w jej organizacji."

    A co, tych "kilkunastu profesorów mechaniki" nie ma już gdzie i za co się produkować, że Państwo Polskie ma finansować ich "konferencje;
    - Macierewicza wyjazdy za pieniądze podatnika po świecie i Polsce nie przyniosły pożądanego efektu;
    - o. Rydzyk już zaprzestał emitowania na swojej antence prof. Piotra Małoszewskiego z
    Helmholtz Zentrum Miinchen Institut fur Grundwasserökologie, Neuherberg, Niemcy w sprawie katastrofy prezydenckiego samolotu w Smoleńsku;
    - prof. Zdzisław Gosiewski z Politechniki Białostockiej, który też pod listem o dofinansowanie "konferencji" się podpisał nie może chociażby ze względu na zbieżność nazwisk (przypadkowa?) wynająć sali by sobie pogadali, a nie do pytali/stwierdzali na "Uważam rze" - "Czy minister Kudrycka pokaże klasę?" - czytaj - czy da kasę;

    - Jarosław Kaczyński z partyjnej, czyli naszej kasy też im odmawia sfinansowania jakieś salki domu lodowym w Koziej Wólce;
    - nasi krośnieńscy PiS posłowie nie załatwią np. jakiejś salki katechetycznej gdzie już sami występowali i "profesorów zapraszali ???

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (2) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (4)


    Autor: griszka  
    Data: 2011-11-22 23:07

    ""Jeżeli zapomnimy o nich,
    Niech Bóg zapomni o nas"
    Adam Mickiewicz"

    Versailles, a gdzie był wtedy Twój Bóg, czy niektórych(nie wszyscy uznawali Boga),lecących do Smoleńska ? Gdzie On był ?

    Przecież jako ortodoksyjny katolik
    powinieneś się cieszyć,że są wreszcie w Niebie, że nie muszą mieć powłoki ludzkiej, fizyczności, która podobno przeszkadza w osiągnięciu tego Najwyższego szczęścia - jakim jest obcowanie z Bogiem i wreszcie brak problemów "ziemskich".

    Przecież każdy katolik(umierający już,czy na łożu śmierci) powinien być szczęśliwy, że będzie miał wreszcie faktyczny kontakt z Bogiem,powinien się cieszyć,że ma raka bo prędzej,czy później pójdzie do Nieba i kłopoty egzystencjonalne znikną.
    Po co się leczyć, chodzić na badania, kupować drogie lekarstwa ? Czy nie lepiej przenieść się do innego lepszego świata ?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (3) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (6)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-11-22 22:47

    Z Ciebie bracie kropidło,to takie kropidło jak z tej przytoczonej włśnie "końcówki"
    A do prawdy trzeba dążyć nawet z uporem maniaka
    A bałamutne to są krętactwa i kłamstwa MAKowych i ich polskich POmocników.
    Ja przytaczam opinie i ekspertyzy niezależnych specjalistów tak polskich jak i zagranicznych
    A szef polskiej komisji niezależnej to nie Maciarewicz,a Macierewicz panie "końcówka"

    "Jeżeli zapomnimy o nich,
    Niech Bóg zapomni o nas"

    Adam Mickiewicz


    http://www.pomniksmolensk.pl/news.php?readmo[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: kropidlo  
    Data: 2011-11-22 17:40

    Umiłowani , i ty nieufny bracie Versailles, niegodne jest orażać człowieka Ci życzliwego nazywając go " końcówką boruty". Widzę jednak, że wszyscy ci , którzy z uporem maniaka "drążą" smoleńską katastrofę mają już gotową i bardzo konkretną przyczynę tragedii. Ty jesteś jednym z nich bracie Versailles. Radzę Ci jednak bracie Versailles, módl się szczerze za ofiary katastrofy a pożytku z tego będzie więcej niż pisanie bałamutnych sensacji. Dociekać prawdy mogą wybitni specjaliści i znawcy tematu a Ciebie bracie Versailles nawet nie zaproszono do powołanej komisji Pana posła Maciarewicza, więc nie wymądrzaj się i ustatkuj swój temperament . Przypominam Ci również bracie Versailles , że Jan Paweł II prosił "NIE LĘKAJCIE SIĘ" , ja się nie lękam , Ty też bracie Versailles się nie lękaj , Amen.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-11-21 22:20

    Boją się prawdy o Smoleńsku

    Kilkunastu profesorów mechaniki chce zorganizować konferencję naukową na temat katastrofy smoleńskiej, ale odmawia się im dofinansowania w jej organizacji.

    Wcześniej „nie” powiedział Komitet Mechaniki Polskiej Akademii Nauk, a teraz Narodowe Centrum Badań i Rozwoju - dowiedział się portal TVP Info.

    http://niezalezna.pl/19298-boja-sie-prawdy-o[...]

    Nie wystraczy tylko się modlić "końcówko boruty",trzeba dociekać PRAWDY, "bo tylko PRAWDA nas wyzwoli" - JP II

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: kropidlo  
    Data: 2011-11-20 19:50

    Umiłowani, błagam i proszę, proszę i błagam ! zostawcie Smoleńsk w spokoju. Już nic nowego nie powierz bracie Versailles. Lepiej pomódl się za duszę wszystkich tragicznie zmarłych w tym wypadku. Bierz udział w niedzielnych nabożeństwach i przy tej okazji módl się za ofiary tej tragedii. Pisanie bez końca o Smoleńsku bierze wręcz odwrotny do zamierzonego skutek, Amen.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (2) Oceń ten wpis negatywnie 60% (3)


    Autor: versailles  
    Data: 2011-11-20 17:51

    Smoleńsk: czy Unia oferowała pomoc?

    (...„Organy dochodzeniowe Unii Europejskiej oraz innych państw wyraziły chęć uczestnictwa w pracach Komisji Technicznej (...)” - powiedziała 13 kwietnia T.G Anodina z Międzypaństwowego Komitetu Lotniczego na posiedzeniu komisji rządowej.

    Mec.Hambura w liście pyta kto występował personalnie w imieniu tego organu, kiedy oraz o której godzinie i dlaczego organ ten nie wziął ostatecznie udziału w pracach Komisji Technicznej. Czy przyczyną była odmowa strony rosyjskiej czy polskiej?...)


    http://niezalezna.pl/19247-smolensk-czy-unia[...]


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (3) Oceń ten wpis negatywnie 40% (2)


    Autor: griszka  
    Data: 2011-11-19 21:41

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    Autor: griszka  
    Data: 2011-11-19 21:29

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    Autor: man  
    Data: 2011-11-19 21:10

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    Autor: wolski  
    Data: 2011-11-19 20:56

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, prywatne "polemiki" użytkowników



    « 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 296 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej