Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3176)
Foto
(17404)
Firmy
(127)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(44)
Opinie
(468493)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Porównaliśmy ceny w supermarketach. Zobacz, gdzie najtaniej
  • Niech przeżyje choćby jedno z nas. Wspomnienie Holokaustu
  • 23-latek z Krosna napisał powieść. Myśli o kolejnej
  • Nie żyje zaginiony Paweł Bogusz
  • Tylko jedna Agata i Grzesiek. Ranking imion 2016

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10924
  • Wszystkich wpisów: 468493
  • Zarejestrowanych użytkowników: 87962
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-01-03 15:47

    ''to nie jest TEN wrak'' , "może Tramp"... pajacyki i pajace w swojej fałszywości zapętlają się równo :)

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25% (1) Oceń ten wpis negatywnie 75% (3)


    Autor: kotpali  
    Data: 2016-12-26 21:19

    https://www.youtube.com/watch?v=uUHwbppl00s

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2016-12-25 11:06

    Antka wojny hybrydowe?

    Program podszywający się pod "Teleexpress"

    "Podczas spotkań, które odbyłem z mieszkańcami Grudziądza, wielokrotnie zgłaszano mi zastrzeżenia związane z odbiorem programów nadawanych przez Telewizję Polską S.A., w szczególności programów informacyjnych i publicystycznych" - poinformował radny na początku pisma. Okazało się, że problem leżał nie tyle w jakości sygnału, co w nadawanych treściach. Jak to ujął Napolski, zamiast "Teleexpressu", "Wiadomości" i innych programów publicystycznych leciały ich propagandowe podróbki.

    Mieszkańcy informowali mnie, że w godzinach, w których powinny być nadawane m.in. "Panorama" czy "Serwis Info" nadawane są programy o tych samych nazwach, w podobnie wyglądających studiach telewizyjnych, jednakże prowadzone przez osoby ściśle związane z partią PiS - poskarżył się radny.

    Jak podkreślił radny, w programach tych podawane są nieprawdziwe informacje, "będące najczęściej stanowiskiem lub tzw. przekazem dnia partii PiS oraz manipulujące faktami". Następnie prześmiewczo zasugerował, że "może być to wynikiem prowadzonej wojny hybrydowej, działań dezinformacyjnych lub używanej na terenie RP broni magnetycznej".


    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    Jak taki Paweł Napolski z Grudziądza trafił i uchował się w PiS - V kolumna pane Versaisenko?

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: lyterat  
    Data: 2016-12-25 09:55

    ...zemsta smoleńskich oszołomów?

    Tu-154 rosyjskiego MON spadł do Morza Czarnego. 91 osób na pokładzie, m.in. artyści Chóru Aleksandrowa

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: lyterat  
    Data: 2016-12-23 20:30

    Wrak tupolewa nie wróci do Polski

    Jarosław Kaczyński i jego niedojdy (Duda i Szydło) w trakcie kampanii obiecywali: „Ciemny ludzie, sprowadzimy wrak tupolewa smoleńskiego, przeznaczy się go na relikwie wiary smoleńskiej”.

    Nawet termin został podany: szybciej niż rok od objęcia władzy pisowskiej.

    Minał rok, miną następne lata, a tupolewa niet, bo Władimir Putin na dorocznej konferencji prasowej powiedział, że „dopóki Komitet śledczy Federacji Rosyjskiej nie zakończy śledztwa w sprawie katastrofy, to wrak tupolewa nie wróci do Polski.”

    Koniec, kropka, toczka.

    Teraz pacjenci: prezes i jego kum,pel Macierewicz z sąsiedniego łóżka będą grzać temat, że oto dowód, że zamach był i temu podobne terefere-kuku, itd.

    Blog: cola

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.86% (3) Oceń ten wpis negatywnie 57.14% (4)


    Autor: josef_giergul  
    Data: 2016-12-21 22:47

    http://demotywatory.pl/4717304/Rosja-nic-nie[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 63.64% (7) Oceń ten wpis negatywnie 36.36% (4)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2016-12-21 11:04

    Dodam -
    - No i gdzie ta międzynarodowa komisja?

    Odpowiadam - a po co, ciemny lud już nas wybrał!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 61.54% (8) Oceń ten wpis negatywnie 38.46% (5)


    Autor: Franek64  
    Data: 2016-12-20 23:40

    No i gdzie ten wrak?
    Pary zabrakło?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 58.33% (7) Oceń ten wpis negatywnie 41.67% (5)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2016-12-18 19:07

    No to profesor podpadł...

    Przebieg katastrofy smoleńskiej jest moim zdaniem najlepiej zbadany, w dziejach lotnictwa, od strony technicznej. Sukces Macierewicza polega na tym, że udało mu się przekonać część opinii, że jest odwrotnie. Tworzy teorie, które kojarzą mi się z łysenkizmem; pseudonauką. Za sprawą Łysenki Związek Radziecki sam się pozbawił prawdziwej genetyki. Tylko że początkowo była to autopromocja samego Łysenki. Dopiero znacznie później została zaakceptowana przez partię, która przyjęła jego linię jako jedynie słuszną. Z teorią zamachu smoleńskiego jest na odwrót. Inicjatywa wyszła od „komitetu centralnego” partii PiS i za sprawą partii rodziły się i były nagłaśniane pseudonaukowe teorie alternatywne.

    Spróbujmy je pokrótce prześledzić. Według zespołu Macierewicza zaczęło się od nieprawdziwych informacji podawanych pilotom przez kontrolerów, którzy dostawali rozkazy z Moskwy, tupolew mimo to odchodził już na drugi krąg, przeleciał nad brzozą, a potem nastąpiła seria eksplozji i samolot rozpadł się w powietrzu.

    Kontrolerzy mogli najwyżej przyczynić się, stworzyć okoliczności sprzyjające katastrofie, ale nie ją spowodować. Nie mogli rozkazywać załodze samolotu kraju NATO. Byłoby to też sprzeczne z cywilnymi przepisami UE. Nie mogli też ani nie powinni zamknąć lotniska


    http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (10) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (5)


    Autor: ula  
    Data: 2016-12-18 10:18

    Po wypadku, Rosjanie wzięli tyczkę i zmierzyli na jakiej wysokości samolot ucinał gałęzie i na tej podstawie ustalili tor lotu samolotu.
    Profesor Artymowicz, naukowiec przebywający w USA opracował komputerową symulację lotu, która z dokładnością do kilkudziesięciu centymetrów potwierdziła rosyjskie ustalenia.
    I co ? I nic.
    Dalej puszki po coli i kiełbaski.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 64.71% (11) Oceń ten wpis negatywnie 35.29% (6)


    Autor: kotpali  
    Data: 2016-12-15 15:05


    Duda wręcza nagrody, wchodzi profesor fizyki i zamiast pochwał mówi o parówkach i puszkach coli

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 63.16% (12) Oceń ten wpis negatywnie 36.84% (7)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2016-12-15 07:44

    I co tam pene z wybuchamy, zamachamy, trotylo-mgło-gmyzamy - już nieaktualne?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 65% (13) Oceń ten wpis negatywnie 35% (7)


    Autor: lyterat  
    Data: 2016-12-12 19:36

    ...ja przynajmniej nie wylądowałem w ruskich burakach jak twój idol, "pper":):):):):)

    Po ekshumacji byłego prezesa PKOl Ziemkiewicz domaga się przeprosin od jego żony... która od pół roku nie żyje

    Rafał Ziemkiewicz spekulował na Twitterze, czy wdowa po Piotrze Nurowskim przeprosi za sprzeciwianie się ekshumacjom ofiar katastrofy smoleńskiej. Żona Nurowskiego zmarła jednak ponad pół roku temu.

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60.71% (17) Oceń ten wpis negatywnie 39.29% (11)


    Autor: iglok  
    Data: 2016-12-12 19:31

    Co tam bredzisz cmentarna mendo?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 60% (15) Oceń ten wpis negatywnie 40% (10)


    Autor: Whippersnapper  
    Data: 2016-12-12 19:26

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    Wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji.



    Autor: reaktywator  
    Data: 2016-12-11 16:38

    Dobre rzutniki do bajek z przezroczami i kliszami ma ten gość

    antoni.macierewicz@sejm.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 57.14% (16) Oceń ten wpis negatywnie 42.86% (12)


    Autor: ka9  
    Data: 2016-12-06 02:05

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    Wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji.



    Autor: josef_giergul  
    Data: 2016-12-03 22:42

    http://demotywatory.pl/4713756/Lech-Kaczynsk[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 53.57% (15) Oceń ten wpis negatywnie 46.43% (13)


    Autor: lyterat  
    Data: 2016-12-03 21:16

    ...większość społeczeństwa?:):):):) banda oczadziałych półgłówków to większość społeczeństwa?:):):):):)

    "Niewykluczone, że to fałszerstwo". Jürgen Roth podobno miał dowody na zamach w Smoleńsku, teraz zmienia zdanie

    Dla wielu Polaków, którzy wierzą, iż w Smoleńsku doszło do zamachu, koronnym dowodem na to są publikacje niemieckiego dziennikarza Jürgena Rotha. Na budowanie przekonania, że przeciwnicy PiS i Rosjanie zorganizowali zamach na prezydenta Lecha Kaczyńskiego poświęcił on aż dwie książki. Teraz jednak... prawie wszystkiemu zaprzeczył. I to na łamach sympatyzującej z PiS "Gazety Polskiej".

    Choć Jürgen Roth jest Niemcem, popularność na polskiej prawicy zdobył za sprawą tego, iż rzekomo dotarł do tajnego raportu niemieckiej Federalnej Służby Wywiadowczej, z którego wynikało, że na pokładzie rządowego Tu-154M, który leciał 10 kwietnia 2010 roku do Rosji, założono ładunki wybuchowe. Co więcej, dokumenty na które powoływał się Roth, wskazywały podobno, iż zleceniodawcą zamachu był "polski polityk", a wykonawcą oficer rosyjskiej Federalnej Służby Bezpieczeństwa.

    http://natemat.pl/195497,niewykluczone-ze-to[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 64.29% (18) Oceń ten wpis negatywnie 35.71% (10)


    Autor: Mowmitomek  
    Data: 2016-12-03 18:39

    Wiekszosc społeczeństwa uważa ze był.Ludzie nie sa głupi.Gdzie główny dowód w sprawie?Miedzynarodowe śledztwo bezstronnych ekspertów oraz co z kłamstwami i mataczeniem?Zdrada narodowa i kulka w łeb.Proste.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 35.71% (10) Oceń ten wpis negatywnie 64.29% (18)


    [1] 2 3 4 ... 289 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej