Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3629)
Foto
(17549)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(775)
Czateria
(52)
Opinie
(480044)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Wygraj wejściówki na specjalny seans w Heliosie!
  • Karnet za krew
  • Byliśmy na placu budowy basenów. Zobacz film i zdjęcia
  • Poszerzenie granic Krosna: prezydent Przytocki wchodzi w pokrzywy
  • W piątek nie siadaj za kółkiem, pomożesz środowisku

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11419
  • Wszystkich wpisów: 480044
  • Zarejestrowanych użytkowników: 93989
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: lyterat  
    Data: 2017-09-19 22:38

    Kruszy się podkomisja smoleńska? Odchodzą kolejni eksperci Macierewicza

    Z podkomisji smoleńskiej, powołanej przez ministra obrony Antoniego Macierewicza, odchodzi coraz więcej jej członków. Z czteroosobowego prezydium została już tylko jedna osoba, informuje TVN24. Dlaczego rezygnują?

    https://wiadomosci.wp.pl/kruszy-sie-podkomis[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-09-19 19:13

    - Ze szczególną radością chciałbym przedstawić państwu i powitać pana Franka Taylora, twórcę całej szkoły badania wypadków lotniczych - ogłaszał= na konferencji prasowej podkomisji smoleńskiej w październiku ub.r. szef MON Antoni Macierewicz.

    Jak poinformował Taylor redakcję TVN24, "nie będzie dalej komentował sprawy wypadku w Smoleńsku". Na pytanie o zakończenie współpracy z podkomisją odpowiedział: "mam nadzieję, że jej nie skończyłem, ale tak naprawdę jej nie zacząłem".


    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    Znudziła się Antkowi zabawa trupami, że już dla Versaillisów nie tworzy?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-09-16 22:14

    Macierewicza 22 miesięcznica tupolewizmu, tj. nieodzyskania złomu smoleńskiego

    Antoniemu Macierewiczowi przypomniał miesięcznicę Radosław Sikorski.

    Mój apel do Macierewicza:

    „Chłopie, to nie w kij dmuchał. Okrągłe 22 miesiące. Wyłaź pacjent na Krakowskie Przedmieście, bierz se metalowe barierki, różaniec od Błaszczaka – i zasuwaj! Kaftan, raczej zostaw w domu! Chyba, że go wyprałeś”.

    http://www.tokfm.pl/blogi/cola/2017/09/macie[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-09-14 23:40

    ...
    - Nie pasujemy do siebie, więc niech pan nie zabiera mnie na tę swoją wyspę. Nie jest mi z panem po drodze i na tej osamotnionej wyspie szczęśliwości nie będzie ze mnie pożytku - zaznaczył.

    Jednocześnie zasugerował, by w miejsce, o którym mówi Kaczyński, wybrał się sam prezes PiS ze swoim 18-procentowym elektoratem.

    - A może przeprowadzi pan ten swój lud smoleński przez Morze Czerwone? Może tam będzie ta Wasza ziemia obiecana…? - zapytał. - A nam dajcie żyć normalnie! - zaapelował.

    - Pochodzę ze zwykłej rodziny, z ojca AK-owca i mamy robotnicy. Nie było w domu kokosów. Skromne wojskowe mieszkanko i czterech braci, wychowywanych na patriotycznych wzorcach AK. Nie to, co pan - arystokrata żoliborski. Mógł się pan cieszyć kontaktami z niezwykłymi ludźmi, którzy podpisywali wyroki śmierci na polskich bohaterów. Przy tak mocnych osobach opływał pan ptasim mleczkiem. Mieszkał pan w wygodnej willi, odebranej rodzinie bohatera wojny z bolszewikami. Korzystał pan z luksusów, stworzonych ludziom, będącym na usługach władzy - dyktatury proletariatu. Nawet, gdy zbrzydła panu nauka, sam kurator oświaty najwyższej władzy PZPR pomógł. Wprawdzie trzeba było szkołę zmienić, ale promocję do klasy maturalnej pan otrzymał - tłumaczył Mazguł

    Wytknął Kaczyńskiemu też to, że nie służył w wojsku.

    - Potem chłopaki szły do wojska. U mnie było łatwo, ciągle w mundurze harcerskim, do szkoły oficerskiej poszedłem jakby z marszu, naturalnie. Przepraszam, ale nie słyszałem, gdzie pan służył, prawdopodobnie prasa tego nie zauważyła, ale powszechny obowiązek obrony ojczyzny zapewne był panu nieobcy i odsłużył pan te dwa obowiązkowe lata dla ojczyzny, żeby, jak wtedy mawiano, stać się mężczyzną. Pewnie podziela pan mój pogląd, że trudno było się od wojska wymigać, chyba że ktoś ręki lub nogi nie miał albo na tzw. żółte papiery, bo wariatom wtedy broni nie dawali, prawda?! - dodał

    Zadał też odważne pytanie: - To kiedy stał się pan mężczyzną? Ludzie mówią, ale nie wierzę, że to prawda, że nadal trudno panu zrobić cokolwiek samemu - stwierdził.

    Przypomniał też czasy studenckie, swoje i Kaczyńskiego.

    - Z pisaniem pracy inżynierskiej czy magisterskiej też nie miałem problemów. Pamiętam jednak to stukanie jednym palcem na maszynie, bo maszynistka była zbyt droga. Przepraszam, ale nie doczytałem, czy pisał pan jakąś pracę magisterską? Niektórzy mówią, że wtedy można się było od razu doktoryzować, szczególnie gdy pisało się o umacnianiu władzy i samorządów w socjalistycznym państwie. Mówią też, że szczególnie trudno było, gdy się miało wymagających promotorów, rodem z kraju ojczyzny socjalistycznych przemian. Oni to się znali na rzeczy - napisał.

    Zobacz też: Szymon Majewski skomentował przemówienie prezesa PiS. Chodzi o "wyspę wolności"

    Na tym nie skończył. Nawiązał też do doświadczeń z walki o Polskę.

    - Kiedy zostałem oficerem, szkoliłem wojsko od rana do późnej nocy, od pobudki do capstrzyku w jednostce. Wolnych sobót nie było, a służby w niedziele dla młodych oficerów były jakby przypisane. Ale było świetnie, można się było wylegiwać w drodze na poligon w bydlęcym wagonie eszelonu nawet przez całą dobę. Ale, co tam, wiele wspomnień zostało… Słyszałem, że pan wtedy też służył, jako TW Balbina… Ciekaw jestem, czy ma pan z tego czasu jakieś fajne wspomnienia. Wiem, że jest pan ode mnie dużo starszy, ale zapytam: czy nadal pan służy? - zapytał.

    - Słyszałem, że chciał pan do Solidarności, ale się pan nie zapisał. Szkoda, bo teraz mówią, że był pan tam przywódcą i tylko przez nieuwagę nie internowano pana w stanie wojennym. A to ci dopiero nieodpowiedzialni partacze. W stanie wojennym zajmowałem się zwykłym zabezpieczaniem Sztabu 2 Dywizji i nawet na żaden patrol mnie nie wysłano. Moi koledzy wspominali, że ludzie przynosili im gorące napoje w siarczysty mróz. Wszyscy mówili, że to nie ich wojna. Panie Kaczyński, a pana internowali albo bili? W. Frasyniuk opowiadał, że ci, z którymi pan współpracował, jako TW Balbina, podobno robili ścieżki zdrowia. Niech pan przyzna, naprawdę spał pan do 12.00 i zawiódł pan zarówno jednych, jak i drugich? Nie wierzę! - kontynuował.

    Na koniec Mazguła odniósł się do miesięcznic smoleńskich. Powiedział, że widział modlącego się Kaczyńskiego i nie rozumie jego zachowania.

    - Każe pan tysiącom policjantów, wspieranych zasiekami i wysokimi płotami, pilnować siebie w tym akcie religijnym i pacyfikować tych, którzy stoją i przyglądają się z boku. Czy wszystkich tych policjantów też pan zabierze na tę wyspę dobrobytu? Jako ateista nie wszystko muszę rozumieć, ale widzę, jak bardzo długo trwają te modły… Modlicie się najpierw w kościele, potem w zamkniętej wydzielonej strefie w czasie procesji, a na zakończenie tej ceremonii - ogłasza pan rzeczy najważniejsze. To kto jest tam Bogiem? - zapytał.

    https://wiadomosci.wp.pl/adam-mazgula-uderza[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-09-09 22:03

    Gosiewska nie dostanie 750 TYSIĘCY odszkodowania za Smoleńsk. "Nie zawarto ugody"

    http://www.pudelek.pl/artykul/116558/gosiews[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (5) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-08-29 22:02

    Tak tu cicho, że...

    ...przypomnę i zapytam -

    Autor: versailles
    Data: 2010-07-08 21:56

    PRAWDA MA NIE WYJŚĆ NA JAW
    "Ponieważ w swojej pracy zawodowej zajmuję się m.in. postępowaniami prokuratorskimi za czasów PRL, wiem, że prowadzono je właśnie w taki sposób, by nie ujawnić prawdy".
    Z Magdaleną Mertą, żoną Tomasza Merty, wiceministra kultury poległego w katastrofie smoleńskiej, rozmawia Dorota Kania ("Gazeta Polska").
    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania

    Autor: versailles
    Data: 2010-07-30 20:03

    Dlaczego nigdy nie dowiemy się prawdy o Smoleńsku.

    Pierwszą i zasadniczą kwestią, dla której nigdy nie będziemy pewni na 100%, co właściwie wydarzyło się w Smoleńsku jest fakt, że śledztwo we własnej sprawie prowadzą Rosjanie. Napisano o tym już tak wiele słów i wytoczono tyle argumentów, obnażono tak wiele kłamst, że nie będę już tego nawet wspominał. Nie warto się powtarzać.

    Sądzę jednak, że w dotychczasowych analizach pominięto zasadniczą kwestię: otóż obecnym władzom Polski również nie zalezy na ujawnieniu prawdy, jakkolwiek bolesna by ona nie była! Weźmy pod uwagę najłagodniejszy wariant: niefrasobliwość strony rosyjskiej i błędy niezamierzone obsługi naziemnej.

    I teraz wyobraźmy sobie, jak polityk tego rozmiaru co Tusk, zareagowałby na ujawnienie tej informacji. Otóż musiałby zająć jakieś zdecydowane stanowisko, twarde wobec strony rosyjskiej, co nie jest mu w ogóle na rękę, a co ważniejsze: on nawet nie potrafiłby tego zrobić! Tusk jest politykiem, który świetnie się sprawdza w odbieraniu odznaczeń, świetnie przyjmuje poklepywanie po plecach, nie krzywi się, kiedy Putin określa go mianem "nasz człowiek w Warszawie". Jednak nie ma on ani pomysłu, ani chęci, aby twardo stać na straży polskich interesów - bo wtedy nagle okaże się, że przestanie być pieszczochem obcych mocarstw, a media nie będą się zachwycać jego postępowościa. Do skutecznej polityki trzeba mieć wielkie, włochate cojones, których naszemu płemiołowi błakuje.

    Proszę też zwrócić uwagę, że ja ciągle mówię o najłagodniejszej wersji przyczyny katastrofy, czyli o niefrasobliwości, a co dopiero, kiedy rozwazyć możliwość zamachu? Wykonajmy eksperyment myślowy i wyobraźmy sobie, że Polscy śledczy, albo niezależna międzynarodowa komisja prowadzi śledztwo i ogłasza wszem i wobec, że Rosjanie przeprowadzili zamach. A teraz wyobraźcie sobie, co robi płemił Tusk! Zrywa wszelkie stosunki dyplomatyczne? Ogłasza zimną wojnę? Rząda sakcji ONZ i UE?

    Sądzę raczej, że na kolanach prosiłby Putina o przebaczenie, a publicznie udawałby, że deszcz pada


    - I CO, NIE MA TUSKA, JEST JAREK, ANTEK..., A VERSAILLES JUŻ NIE PYTA, a może p_y_t_a?!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-08-25 07:48

    Janusz Śniadek: To Lech Kaczyński jest symbolem "Solidarności", nie Wałęsa

    http://fakty.interia.pl/raporty/raport-dokum[...]

    Kłam, proszę kłam, nie chcę znać Twoich wad,
    niewiele przyjdzie nam z odkrywania prawd,
    ideału wciąż na tym świecie brak
    Więc żyjmy dalej tym o czym marzy każdy z nas


    https://image.slidesharecdn.com/internetbeta[...]

    https://twitter.com/KoziolMK/status/84713703[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-08-20 23:31

    Autor: versailles
    Data: 2010-09-28 21:32

    GDZIE SĄ RANNI ZE SMOLEŃSKA

    W tajnych aktach prokuratury znajduje się zeznanie funkcjonariusza BOR, który po katastrofie widział trzy karetki pogotowia odjeżdżające z miejsca katastrofy na sygnale – twierdzą informatorzy „Gazety Polskiej”.
    http://niezalezna.pl/article/show/id/39473[.[...]

    Przez pół roku prokuratura nie wykorzystała tych informacji. Gdyby nadała im bieg, obraz śledztwa byłby dziś zupełnie inny. Jeśli rzeczywiście karetki zabrały z miejsca katastrofy rannych, w jakim celu ukrywano fakt ich przeżycia? Na nasze pytanie: czy prokuratura zweryfikowała te informacje – płk Zbigniew Rzepa, rzecznik Naczelnej Prokuratury Wojskowej w Warszawie, nie odpowiedział...)


    ...teeee jusek? znaleźli się ci zaginieni, czy nadal łażą po gminie chorkówka?:):):):):):) zmądrzej pajacu:):):):)

    ...i pytanko:) gdzie jest wrak tu-polewa?:):):)

    http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/kiedy[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (8) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-08-15 09:44

    ...ale naczelnik drabinkowy już zapowiedział koniec tego chocholego tańca na trumnach, tej swego rodzaju nekrofili.
    Tyle tylko, że to prawdziwy wolak i pisor więc wiemy że łgał jak bura suka:):):):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 90.91% (10) Oceń ten wpis negatywnie 9.09% (1)


    Autor: BF  
    Data: 2017-08-14 08:55

    Miesięcznice smoleńskie nie cieszą się uznaniem policjantów
    List policjanta od miesięcznic: Nie chcę, aby osoby przychylne władzy uważały, że „jestem z nimi”.

    List policjanta pozwala wierzyć, że służby mundurowe odmówią jakiemukolwiek pisowskiemu ministrowi rozwiązań siłowych, gdy dojdzie do prowokacji z ich strony.

    Bo dojdzie.

    Ten fragment przekonuje do policji:

    „Muszę wykonywać polecenia przełożonych. Chcę czy nie chcę, muszę brać udział w zabezpieczeniach manifestacji. Proszę, abym był odbierany jedynie jako osoba pragnąca zadbać o bezpieczeństwo osób biorących udział w powyższych zgromadzeniach”.


    Chciałam bardzo przeprosić za poniższy wpis.
    Leki i alkohol zrobiły swoje...

    Przepraszam!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 87.5% (7) Oceń ten wpis negatywnie 12.5% (1)


    Autor: bulbul  
    Data: 2017-08-14 00:31

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji, pomówienia



    Autor: REDEEMER  
    Data: 2017-08-12 21:35

    Antoni wielkimi krokami zbliża się ku prawdzie w siedmiomilowych butach! - z Dzieł Klasyka.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 77.78% (7) Oceń ten wpis negatywnie 22.22% (2)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-08-01 19:51

    No i gdzie te Jarko_Antkowe zamach, wybuchi, dobijanie etc - już ciemnego luda nie trzeba karmić?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 72.73% (8) Oceń ten wpis negatywnie 27.27% (3)


    Autor: REDEEMER  
    Data: 2017-07-30 16:47

    Znacie kogo, kto 7 lat po śmierci brata jeździ co miesiąc na jego grób w towarzystwie kolegów z pracy?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 64.71% (11) Oceń ten wpis negatywnie 35.29% (6)


    Autor: ula  
    Data: 2017-07-16 22:11

    Cóż to za bomba była, co samolot obróciła?
    Kołami do góry.
    Śrubowa jakaś musiała być.
    Ta bomba.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 59.09% (13) Oceń ten wpis negatywnie 40.91% (9)


    Autor: jeger  
    Data: 2017-07-14 08:23

    Instalacjami, mikrofonami
    Tupolew przez ruskich był naszpikowany
    Kiedy kto pierdnął, gdzie się podrapał
    Co mówił bradziak do swego brata

    Wszystko wiedzieli i cicho się śmieli
    Że taki numer Polakom wycięli

    Jak teraz oddać samolot taki
    Aby uniknąć światowej draki
    Niech lepiej się biją zawzięte Lachy
    I wierzą w spisek, bomby, zamachy

    A Antoniemu i ekipie jego
    Damy kiedyś medal
    Spasiba kolego!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 59.09% (13) Oceń ten wpis negatywnie 40.91% (9)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-07-12 01:02

    Rekordowa liczba policjantów obsługiwała miesięcznicę smoleńską. Ile to kosztowało? Jeszcze liczą

    2,3 tys. osób - rekordowa liczba funkcjonariuszy zabezpieczała 87. miesięcznicę smoleńską i towarzyszącą jej kontramifestację obywateli RP. Koszt całej akcji poznamy w ciągu najbliższych dwóch tygodni.

    http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,22080953,[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 71.43% (20) Oceń ten wpis negatywnie 28.57% (8)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-07-07 07:35

    http://deser.gazeta.pl/deser/56,111858,22055[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 57.89% (11) Oceń ten wpis negatywnie 42.11% (8)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-07-06 22:52

    Tramp był, Antek, Duda cieszą - komisja ucichła, Versaillis tysz, no to kto winny?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 55% (11) Oceń ten wpis negatywnie 45% (9)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-24 19:29

    ...smoleńskim hienom ciągle mało...

    Oko.press: trzecia fala wniosków o zadośćuczynienie za katastrofę smoleńską

    Do sądów od kilku miesięcy napływa kolejna fala wniosków o zadośćuczynienie w związku z katastrofą smoleńską - podaje oko.press. Portal informuje, że od ubiegłego roku naliczył już ponad 50 nowych wniosków o wypłatę. Niektórzy z krewnych ofiar żądają ponad 1 mln złotych. Powodem kolejnych wniosków jest przedłużające się śledztwo oraz ekshumacje, które ujawniają nieprawidłowości.

    Portal oko.press podkreśla, że rekompensat w związku z katastrofą smoleńską domagają się także ci, których roszczenia już się przedawniły. Krewnych ofiar katastrofy do składania kolejnych wniosków zachęca samo ministerstwo, m.in. wiceszef MON Bartosz Kownacki. Oko.press przypomina, że minister stwierdził, iż "nieprawidłowości, które wyszły na jaw przy ekshumacjach to naruszenie dóbr osobistych rodzin, pamięci po zmarłych".

    Zdaniem portalu, ministerstwo zazwyczaj godzi sie na wypłatę rekompensat. Dostają je ci, którzy już wcześniej zadośćuczynienia dostali oraz osoby, które wcześniej nie otrzymały pieniędzy. Od zeszłego roku wpłynęło już ponad 50 wniosków o kolejne wypłaty.

    Odszkodowania za katastrofę smoleńską

    Dotychczas rodziny ofiar otrzymały ponad 75 mln złotych. Pierwsze odszkodowania były w 2011 r. - państwo wypłaciło wówczas po 250 tys. zł współmałżonkom, dzieciom i rodzicom ofiar (łącznie 67 mln 500 tys.). W 2013 roku część rodzin złożyła kolejne wnioski, ale rząd PO-PSL je odrzucił. Kiedy Prawo i Sprawiedliwość doszło do władzy, rodziny po raz kolejny zawnioskowały o rekompensaty. Przekazano im wówczas 8 mln 125 tys. złotych.

    10 kwietnia 2010 roku na lotnisku pod Smoleńskiem rozbił się prezydencki samolot Tu-154. W katastrofie zginęło 96 osób - w tym para prezydencka, ostatni prezydent Polski na uchodźstwie Ryszard Kaczorowski oraz wszyscy najważniejsi dowódcy wojskowi.

    http://wiadomosci.onet.pl/kraj/okopress-trze[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 68.97% (20) Oceń ten wpis negatywnie 31.03% (9)


    [1] 2 3 4 ... 296 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej