Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4178)
Foto
(17046)
Firmy
(136)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(838)
Czateria
(7)
Opinie
(469989)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Poszerzą Jagiellońską, wybudują rondo
  • Konkurs Nivea: głosujcie, bo spadamy
  • Prezydent naruszył prawo, ale nie rażąco
  • Pokażą jak wózkiem pokonywać przeszkody
  • Mechanik motocyklowy

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9518
  • Wszystkich wpisów: 469989
  • Zarejestrowanych użytkowników: 77645
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Gdzie robić prawo jazdy?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: gosiak86  
    Data: 2010-08-17 11:24

    Nie wiem jak to jest z tą zdawalnością ale jak ja robiłam prawko w Amatorze to z 20 osobowej grupy zdali chyba wszyscy. Tak czy inaczej bardzo miło wspominam mój kurs prawa jazdy i gorąco polecam Amatora i pozdrawiam instruktorów.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: kijanka  
    Data: 2010-08-16 16:25

    Wisiena nie pisz bzdur bo wynik AMATORA za pierwsze półrocze 2010 r z części teoretycznej to 92,6% na które praktycznie szkoła nie ma wpływu natomiast część praktyczna to 46,6% i gdzie to prawie 100% bo nawet średnia odbiega znacznie od 100%.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: wisiena  
    Data: 2010-08-16 15:17

    Proponuję "AMATOR" szkoła mieści się na Staszica koło Foto-Busza. Cena jest atrakcyjna bo chyba 1000zł a zdawalność mają prawie 100%. Badania lekarskie robią na miejscu a instruktorzy są cierpliwi i profesjonalnie podchodzą do tematu
    Pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: kingad  
    Data: 2010-08-13 08:49

    Ja polecam Duet, właśnie zdałam niedawno egzamin i jestem zadowolona, z tego jak to wszystko w tej szkole funkcjonuje:)
    W cenie kursu jest już koszt za badanie lekarskie i opłata za pierwszy egzamin, na który też umawiają.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: 11673  
    Data: 2010-08-11 21:28

    w quatro!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: abajur  
    Data: 2010-08-09 18:04

    piesiu1 musisz się ze mną spotkać na piwie, to wtedy Ci wytłumaczę, dlaczego niekiedy należy podnieść ton w stosunku do osoby siedzącej obok, chociaż za to płaci. Portal to nie miejsce na takie dyskusje, więc nie mam zamiaru dowodzić kto ma rację. Pozdrawiam serdecznie!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: samira  
    Data: 2010-08-08 10:12

    kurs w STARCIE kosztuje 1300 zł z egzaminem i badaniem lekarskim

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: kosmetyczka  
    Data: 2010-08-07 22:36

    witam,polecam RENE z ulicy Kolejowej mają tanio
    kursy i starają się dla mnie ok, zachęcam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: piesiu1  
    Data: 2010-08-07 08:36

    Krzyczeć to sobie możesz na żonę lub kochankę a nie na kogoś kto płaci i wymaga od instruktora spokoju i opanowania a nie darcia pyska.Po to jest tam instruktor aby wytłumaczyć i uspokoić sytuację.Dolewanie oliwy do ognia stwarza kolejne błędy jakie popełnia kursant i co wtedy czy PAN INSTRUKTOR ma dalej krzyczeć ?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: abajur  
    Data: 2010-08-06 13:30

    Nieraz trzeba krzyknąć na kursanta jak nie myśli i stwarza zagrożenie, podobnie jak dziecku dać klapsa gdy nie słucha.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: smoq53  
    Data: 2010-08-05 21:25

    ja polecam POL-MOT, moze nie jest największym ośrodkiem, ale z pewnością jednym z najlepszych. Instruktorzy nie krzyczą na kursantów, nie jeździ sie cały czas tymi samymi drogami

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: lechpoznan303  
    Data: 2010-08-05 10:34

    a jaka cena kursu?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: samira  
    Data: 2010-08-05 08:54

    Z cała odpowiedzialnościa polecam ośrodek START. Fachowi instruktorzy, bardzo pomocni i przede wszystkim bardzo mili, nie ma zadnego wydzierania sie na kursantów!!! do dziś wspominam ich z sentymentem :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: lechpoznan303  
    Data: 2010-08-04 11:12

    koledzy gdzie robiliście prawko na kat.C i gdzie jest najtaniej???

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: lechpoznan303  
    Data: 2010-08-04 10:51

    najtańszy jak najtańszy bo ja teraz widze że na plakatach prawdziwy bummm cenowy
    impuls 999
    bolid 998
    senior 950
    polstop 900
    rene 850
    plus 1200
    duet 1100
    wystarczy zaglądnąć na strony internetowe też moge sie mylic o kilka zł;)))

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: adam19_19  
    Data: 2010-08-03 22:00

    Te statystyki
    1. OSK Auto – Szkoła – 103 osoby – 45,6 proc.
    2. OSK Start – 215 osób – 44,7 proc.
    3. OSK Klatka – 147 osób – 42,5 proc.

    Bolid ma bardzo mało kursantów dlatego procent świadczący o zdawalności jest większy. Robiłem tam prawo jazdy jedynie ze względu na to, że miałem tam bardzo blisko, teraz tego żałuję. W porównaniu do innych szkół Bolid wypada naprawdę słabo.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: anhor  
    Data: 2010-08-03 19:11

    "OSK Bolid – 54 osoby – 59,3 proc".
    Które statystyki?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: adam19_19  
    Data: 2010-08-03 18:29

    Gdyby mnie dobrze nauczyli to raczej bym zdał. Gdy wykupiłem kilka godzin w innej szkole, zdałem od razu. Zresztą statystyki mówią same za siebie, Bolid nie jest najlepszy w Krośnie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Piracik  
    Data: 2010-08-03 17:20

    w takim razie to nie jest wina szkoły..że koszt był większy..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: adam19_19  
    Data: 2010-08-03 16:12

    Człowieku naucz się czytać ze zrozumieniem. Pisałem, że nie zdałem w Bolidzie 3 razy, więc koszty lekarza i 3 egzaminów wzrosło o około 500 zł.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    « 1 ... 13 14 15 [16] 17 18 19 ... 52 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej