Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3615)
Foto
(17469)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(792)
Czateria
(52)
Opinie
(476608)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Centrum Leczenia Nerwic "Nervus"
  • Promocja pomogła. MKS przybyło pasażerów
  • ''Rusz cztery kółka'' - spacer z wózkiem i fitness w jednym
  • Turyści zamknęli psa w aucie. Odmówili przyjęcia mandatu
  • Leszek Możdżer zagra w lotniskowym hangarze

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11245
  • Wszystkich wpisów: 476608
  • Zarejestrowanych użytkowników: 90597
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Gdzie robić prawo jazdy?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: kppk6  
    Data: 2010-08-19 14:27

    bolo18 - dzieki wielkie:)
    Wspomniałem o Impulsie jako chyba najbardziej znanej szkole.. Co według mnie nie znaczy największej. Widziałem juz ten link i w 2gim polroczu 2009 Impuls miał 51%-stosunkowo sporo, a patrzylem niedawno i w 1 polroczu 2010 mial cos 41% chyba.
    U mnie z tymi godzinami bylo tak, że do 60 godzin jazdy dokupilem sobie jeszcze 5 godzin. Chciałem być przygotowany na 200% na egzamin żeby za pierwszym zamachem mieć to z głowy. Bo wolałem teraz dołożyć 140 czy 150 zł i zdać za 1 razem, niż pozniej płacic za kolejne egzaminy (po 3 negatywnych trzeba jeszcze dokupywać godziny dodatkowe). Zostawiłem sobie przed samym egzaminem 3 h (2 autem 1 motorem) i elegancko zdałem:D

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: bolo18  
    Data: 2010-08-19 10:28

    kppk6 gratuluję zdanego egzaminu i życzę szerokości. Bez wątpienie szkoła którą wybrałeś jest ok., skoro dobrze Cie przygotowali do egzaminu i jesteś z niej zadowolony.
    Wspomniałeś o Impulsie jako największej szkole w Krośnie. Pokażę ci więc statysty zdawalności:

    http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article[...]

    sam oceń wiarygodność tego co napisałeś.

    a ile Ci godzin szkoła BEST zostawiła przed egzaminem???

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kppk6  
    Data: 2010-08-18 23:31

    siemka:) ja robiłem prawko w OSK BEST - zdałem za pierwszym razem na A i B:) polecam, fajna atmosfera, śmieszny i bardzo fajny wykładowca:D instruktor też do pogadania:)) widać że właścicielowi zależy na dobrej opinii:))
    Słyszalem różne opinie o innych szkołach, zdecydowałem sie na Besta, bo tam robił prawko kolega i byl zadowolony. To sie długo nie zastanawiałem. Mała szkoła, nie ma masówki i moglem sobie jezdzic praktycznie kiedy chciałem:) a skoro zdałem teorie i obie praktyki za 1 razem, to widocznie dobrze mnie nauczyli:)
    Zastanawiałem sie nad Impulsem, bo najbardziej chyba znana w Krosnie szkoła, ale z tego co słyszałem to zdawalność jest dużo niższa niz w tamtym roku. I nie ma czegoś takiego jak zostawianie godzin przed egzaminem. Że jak ktoś chce jezdzic przed samym egzaminem to trzeba sobie wykupic dodatkowe godziny. To jest takie dziwne troche, bo w innych szkołach nie ma z tym problemów:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lechpoznan303  
    Data: 2010-08-17 15:36

    spokojnie;))) brak ci cierpliwości jak niektórym instruktorom co tu pisali nie napinaj się tak bo ci sznurówki popękają:) jakie to młode pokolenie nerwowe....;)))

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: gosiak86  
    Data: 2010-08-17 13:54

    Sciemą to może i wali ale od ciebie. Chodziłam na kurs z 4 koleżankami i zdawałyśmy w różnych terminach. Z tego co się pytałam większość ludzi z kursu co zdawali ze mną jak i z przyjaciółkami to zaliczyli i są zadowoleni.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: violet_rose  
    Data: 2010-08-17 13:41

    Pierwszy egzamin i zaliczony pozytywnie! OSK Kropka górą! :)))

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lechpoznan303  
    Data: 2010-08-17 13:29

    ciekawe jak się dowiedziałaś ze wszyscy zdali;) wali tu ściemą:))

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: gosiak86  
    Data: 2010-08-17 11:24

    Nie wiem jak to jest z tą zdawalnością ale jak ja robiłam prawko w Amatorze to z 20 osobowej grupy zdali chyba wszyscy. Tak czy inaczej bardzo miło wspominam mój kurs prawa jazdy i gorąco polecam Amatora i pozdrawiam instruktorów.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kijanka  
    Data: 2010-08-16 16:25

    Wisiena nie pisz bzdur bo wynik AMATORA za pierwsze półrocze 2010 r z części teoretycznej to 92,6% na które praktycznie szkoła nie ma wpływu natomiast część praktyczna to 46,6% i gdzie to prawie 100% bo nawet średnia odbiega znacznie od 100%.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wisiena  
    Data: 2010-08-16 15:17

    Proponuję "AMATOR" szkoła mieści się na Staszica koło Foto-Busza. Cena jest atrakcyjna bo chyba 1000zł a zdawalność mają prawie 100%. Badania lekarskie robią na miejscu a instruktorzy są cierpliwi i profesjonalnie podchodzą do tematu
    Pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kingad  
    Data: 2010-08-13 08:49

    Ja polecam Duet, właśnie zdałam niedawno egzamin i jestem zadowolona, z tego jak to wszystko w tej szkole funkcjonuje:)
    W cenie kursu jest już koszt za badanie lekarskie i opłata za pierwszy egzamin, na który też umawiają.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: 11673  
    Data: 2010-08-11 21:28

    w quatro!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: abajur  
    Data: 2010-08-09 18:04

    piesiu1 musisz się ze mną spotkać na piwie, to wtedy Ci wytłumaczę, dlaczego niekiedy należy podnieść ton w stosunku do osoby siedzącej obok, chociaż za to płaci. Portal to nie miejsce na takie dyskusje, więc nie mam zamiaru dowodzić kto ma rację. Pozdrawiam serdecznie!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: samira  
    Data: 2010-08-08 10:12

    kurs w STARCIE kosztuje 1300 zł z egzaminem i badaniem lekarskim

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kosmetyczka  
    Data: 2010-08-07 22:36

    witam,polecam RENE z ulicy Kolejowej mają tanio
    kursy i starają się dla mnie ok, zachęcam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: piesiu1  
    Data: 2010-08-07 08:36

    Krzyczeć to sobie możesz na żonę lub kochankę a nie na kogoś kto płaci i wymaga od instruktora spokoju i opanowania a nie darcia pyska.Po to jest tam instruktor aby wytłumaczyć i uspokoić sytuację.Dolewanie oliwy do ognia stwarza kolejne błędy jakie popełnia kursant i co wtedy czy PAN INSTRUKTOR ma dalej krzyczeć ?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: abajur  
    Data: 2010-08-06 13:30

    Nieraz trzeba krzyknąć na kursanta jak nie myśli i stwarza zagrożenie, podobnie jak dziecku dać klapsa gdy nie słucha.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: smoq53  
    Data: 2010-08-05 21:25

    ja polecam POL-MOT, moze nie jest największym ośrodkiem, ale z pewnością jednym z najlepszych. Instruktorzy nie krzyczą na kursantów, nie jeździ sie cały czas tymi samymi drogami

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lechpoznan303  
    Data: 2010-08-05 10:34

    a jaka cena kursu?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: samira  
    Data: 2010-08-05 08:54

    Z cała odpowiedzialnościa polecam ośrodek START. Fachowi instruktorzy, bardzo pomocni i przede wszystkim bardzo mili, nie ma zadnego wydzierania sie na kursantów!!! do dziś wspominam ich z sentymentem :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    « 1 ... 13 14 15 [16] 17 18 19 ... 53 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej