Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(179)
Anonse
(4892)
Foto
(16388)
Firmy
(160)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(839)
Czateria
(40)
Opinie
(446169)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • ''Wszystkich pokropiło?'', czyli święcenie na Rynku
  • Dźwięk palników w balonach ma być budzikiem
  • Os. Markiewicza: nocny pożar piwnicy
  • Lekcje gry na perkusji dla początkujących
  • Wypożyczalnia naczyń

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8617
  • Wszystkich wpisów: 446169
  • Zarejestrowanych użytkowników: 69874
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Alergolog dziecięcy"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: 30r  
    Data: 2014-04-19 16:49

    Pełna diagnostyka to tylko w Lesku u doktora Ciółkowskiego, oczywiście terminy długie. Można wybrać się na wizytę prywatną, natomiast badania w szpitalu są na NFZ.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: andzia  
    Data: 2014-04-18 22:03

    wtajcie musze wybrac sie do alergologa z dzieckiem na nfz. Kogo polecacie?? Chodzi mi o lekarza gdzie nie ma zbyt dlugich kolejek.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: war  
    Data: 2013-11-19 20:04

    również polecam PANA JANUSZA CIÓŁKOWSKIEGO z Leska.
    Dziękujemy i pozdrawiamy Pana doktora

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: abba  
    Data: 2013-11-18 14:57

    DO ja33 - najczęściej oceniają ludzi w taki sposób osoby zakompleksione, słabo wykształcone, mogące się wyżalić jedynie na forach internetowych, topiący swoje frustracje w denaturacie. Niemiły pisze się razem, każdy kto ma maturę o tym wie. To nie jest ocena merytoryczna pana doktora, a jedynie chamstwo. Zawsze będę bronił tych którzy niosą pomoc i pomagają innym.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ja33  
    Data: 2013-11-18 11:47

    Doktor Taneta - wyjątkowo nie miły lekarz, tak niesympatycznego lekarza to nie widziałem.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: janusz  
    Data: 2013-10-30 07:57

    Mam pytanie odnośnie doktor Haliny Lorenc czy ona nadal przyjmuje bo od kilku dni prubuje się do niej dodzwonić na nr 134364080 i nikt nie odbiera i może ktoś podać namiary gdzie można się do niej zarejestrować prywatnie, chodzi o osobę dorosłą.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: oman  
    Data: 2013-10-21 20:58

    Skoro tak piszesz to nigdy nie byłaś chora a twoje dzieci nie wiedzą co to alergia astma lub duszności gratuluje . nie pouczaj innych bo kapustą śie nie można wyleczyć z wszystkich chorób

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: maja007  
    Data: 2013-09-10 17:07

    dr Taneta może i dobry jest ale drogi wszystkie badania prywatnie trzeba robić są one bardzo drogie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: abba  
    Data: 2013-09-03 09:50

    Ja także uważam, ze najlepszym alergologiem w Krośnie i okolicach jest doktor Teneta. Ale faktycznie gdybym czekał na przyjęcie w szpitalu( wielkie dzięki panie dyrektorze) to pewnie bym wykorkował. Wolałem zainwestować w swoje zdrowie i umówiłem się w prywatnym gabinecie doktora na ul. Krakowskiej. pan doktor Teneta jest nie tylko fachowcem w dziedzinie alergologii ale także doskonałym pulmunologiem. Nie chciałbym nikogo obrażać ale wcześniej byłem raz ( na szczęście ) u pana S. i pani S. tragedia.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: janmosk  
    Data: 2013-09-02 13:34

    Niestety mam przykra wiadomość dla tych wszystkich co chcą się zarejestrować do dr Tenety na ten rok już się nie można. To skandal jedyny lekarz , który może pomóc jest nieosiągalny. Pani rejestrująca kazała pytać w listopadzie. Co na to dyrekcja - może za mały kontrakt - ale dlaczego mają cierpieć chorzy?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (4) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: autochton  
    Data: 2013-09-02 12:44

    A ja powiem krótko: jak dobry lekarz alergolog to tylko doktor Teneta. Jego z czystym sumieniem mogę polecić jako znakomitego fachowca od tych spraw. Wiem co mówię bo wcześniej leczyłem się u jednej takiej pani ale...spuśćmy zasłonę milczenia na jej dokonania.Leczenie nie jest łatwe bo długotrwałe ale warto.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (4) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ankraw  
    Data: 2013-09-02 12:38

    Moja córka miała problemy zdrowotne lekarz rodzinny skierował ja na badania. Chodziłam od lekarza do lekarza przez dwa lata i nic - stan zdrowia się nie poprawiał. Leczona była przez ten czas głównie antybiotykami. Dopiero kiedy wzięłam skierowanie do poradni alergologicznej okazało się,ze nie są to żadne anginy, nieżyty dróg itp a alergia. Ale o tym dowiedziałam się dopiero od pana dr Tenety któremu jestem bardzo wdzięczna za prawidłowa diagnozę i leczenie. Wprawdzie kuracja jest długotrwała ale daje znakomite efekty. Przy okazji dowiedziałam się , że nie cierpię na żadne zapalenia spojówek ale też mam alergię co wykazały przeprowadzone przez pana doktora testy. Zdecydowanie polecam pan dr Tenetę, który wykona niezbędne testy i badania i poprowadzi jako pacjenta - wystarczy dostać skierowanie od rodzinnego. Jedyny problem to długa kolejka w szpitalu ale warto.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (5) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: maja007  
    Data: 2013-09-02 10:36

    Poszukuję dobrego alergologa dla dorosłych który wykonuję testy skórne na 1 wizycie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: pawel1981  
    Data: 2013-08-15 14:02

    również polecam dr. Ciółkowskiego z Leska. Nie znam lepszego alergologa.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: piotrek2  
    Data: 2013-08-01 19:48

    Ja od dziecka leczyłam się u dr. Kowalewskiej. Według mojej opinii bardzo dobry lekarz. Fachowa i przynajmniej dla mnie zawsze była miła i poświęcała mi dużo czasu. Leczyłam się u niej ponad 10 lat. Zanim poszłam do niej pierwszy raz to chorowałam przez pół roku prawie bez przerwy, a po zrobieniu testów i podaniu odpowiednich leków ciągłe przeziębienia ustały. Brałam też odczulanie i naprawdę pomogło.

    Wybieram się teraz do niej z własną córką, u której podejrzewam, że odziedziczyła po mnie skłonność do alergii.

    Jako dorosła osoba kończyłam odczulanie u dr Lorenc i jej NIE polecam, bardzo nie miła i patrząca z góry na pacjentów. Od 7 lat nie chodzę do alergologów i sama radzę sobie z objawami alergii które są teraz niewielkie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: Zuzetka  
    Data: 2013-04-05 22:57

    Polecam dr Tenetę. Leczyłam się u niego kilka ładnych lat, byłam bardzo zadowolona.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (4) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: alexis  
    Data: 2012-12-27 16:44

    Witam!
    Jeżeli ktoś poszukuje skutecznego rozwiązania problemów z alergią, polecam porady dietetyka, który ma swój gabinet przy ul. Łukasiewicza w Krośnie. Współpracuje on z alergologiem z Lublina. W przypadku mojej córki, która przyjmowała leki od pięciu lat,po zastosowaniu kuracji dietetyka przez okres 6 miesięcy, mogła odstawić leki.Tel.793715864

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: gabi143  
    Data: 2012-12-25 22:38

    Ja byłam z rocznym dzieckiem u DR.Ciółkowskiego w Lesku i testy zrobił mu bez problemu.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: chantal  
    Data: 2012-12-23 01:10

    "WAM NIE JEST POTRZEBNY ALERGOLOG, ALE SOLIDNA EDUKACJA NA TEMAT ŻYWNOŚCI, DIETETYKI. WIEDZĘ MACIE W ZASIĘGU WASZEJ KLAWIATURY"
    To, o czym piszesz to, święta racja ale kobiety będące w ciąży nie stosują się do tego..Bywa,że piją kawę, herbatę i alkohol też..a poźniej błagają aby im pomóc bo dziecko jest niepełnosprawne..a jakie ma być !
    Prawda jest taka - jesteś w ciąży to musisz zrezygnowć z używek,również karmiąc dziecko już narodzone bo jednak pokarm matki jest najważniejszy..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    Autor: mistrzdrugiegoplanu  
    Data: 2012-12-22 21:02

    BĘDĘ KRZYCZAŁ. ALE MOŻE KTOŚ MNIE USŁYSZY.
    WAM NIE JEST POTRZEBNY ALERGOLOG, ALE SOLIDNA EDUKACJA NA TEMAT ŻYWNOŚCI, DIETETYKI. WIEDZĘ MACIE W ZASIĘGU WASZEJ KLAWIATURY.
    JESTEŚMY PRZECIEŻ TYM CO JEMY.
    TYM CO SPOŻYWASZ ODŻYWIANE SĄ TWOJE KOMÓRKI.
    JESZ CHEMIĘ OBECNĄ W ŁADNIE ZAPAKOWANYCH PRODUKTACH,A Z NIĄ TOKSYNY OBECNE W KONSERWOWANEJ, PRZETWORZONEJ ŻYWNOŚCI?
    TO NIE BĄDŹ ŹDZIWIONY, ŻE MASZ NADWAGĘ, PODWYŻSZONE CIŚNIENIE, CELLULITIS I JESTEŚ OGÓLNIE PRZEMĘCZONY.
    TWOJE DZIECKO MA ALERGIĘ?
    CIEKAWE SKĄD?
    PRZECIEŻ PIJE "ZDROWE" SOKI Z KARTONÓW, ŻUJE PIĘKNE KOLOROWE GUMY, REKLAMOWANE CHIPSY I COLĘ.
    WYELIMINUJ TO Z JADŁOSPISU.

    I jeszcze takie spostrzeżenie:
    Państwo zadbało o ITD.
    ITD dba o nasze zdrowie i życie mandatując piratów drogowych.
    A wg. mnie powinni mandatować za kupowanie takich produktów z wszechobecnymi e-ileś tam, które są głównymi sprawcami naszych alergii i innych chorób cywilizacyjnych.

    Katar sienny? Zapalenie spojówek? Duszności?
    Można o tym zapomnieć.
    Ceritirizini? Alertec? Encorton? Po co i komu?

    Ale nikt Wam tego na tacy nie przyniesie, bo nie jest to w niczyim interesie.
    Na chorobach robi się nizły biznes, a mogą o tym świadczyć wszechobecne reklamy.

    Powodzenia. :)


    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    [1] 2 3 4 ... 7 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej