Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3514)
Foto
(17562)
Firmy
(110)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(774)
Czateria
(52)
Opinie
(481750)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Będzie budowa S19. Na eskpresówce skorzysta także Krosno
  • Do 4.11: Wystawa malarstwa Czesława Nogi w KBP
  • Czy dostajecie kosze prezentowe z firm
  • Bar u Halby na Bohaterów
  • Galeria Vivo!

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11480
  • Wszystkich wpisów: 481750
  • Zarejestrowanych użytkowników: 95040
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ceny w aptekach krośnieńskich"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: grazyna_wsk  
    Data: 2017-10-21 10:02

    Mówisz o tej z zespołem Marfana?traktowanie klientów jak intruzów i ciagle opuszczanie stanowiska pracy zeby poflirtować i podowcipkowac świadczy chyba o właścicielach.Najlepsza obsługa jest na lewakowskiego .Maja fachowa wiedzę.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: tereskaT  
    Data: 2017-10-21 09:04

    Ceny to nie wszystko,kiedys z mężem kupowaliśmy w Vicie ale elementarny brak kultury i wychowania jednej z pracownic spowodował ,ze zmieniliśmy aptekę.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: hadam  
    Data: 2017-10-20 21:52

    od 15 lat chodzę do apteki przy ulicy Paderewskiego- zawsze miła obsługa, robione leki są szybko i bardzo dobrze, przemiła obsługa -cały personel z panem kierownikiem, częste promocje, a Singulair 10 mg tabletki =-28 po 9,98 a w innych aptekach od 20 do 40 zł. Zawsze maja nowości ,a gdzie indziej różnie bywa. Podziękowania dla Całego personelu.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ruchacz  
    Data: 2017-10-20 11:47

    No!!!!!!!!!!!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: ruchacz  
    Data: 2017-10-20 11:46

    Do julex


    Do słonecznej nie chodzą normalni ludzie którzy chcą się leczyć !!!!!! wciskają same podróby, niewiadomego pochodzenia i wątpliwej jakości. Sąsiadka po ich zamianie leków o mało się nie przekręciła. Może są tańsze, ale nie wiadomo co jest w środku,najprawdopododniej gips. Zwróćcie uwagę, że znaczna część leków w słonecznej ma kolor opakowań pomarańczowy i wykonane na zlecenie UE. odrózniają się od wszystkich leków w normalnej aptece. Dziwi mnie to że są odpowiedzialne organy kontrolne, które nie reagują na taką patologię i to w dziedzinie w której chodzi o zdrowie i życie człowieka. Chodź w naszym rejonie apteki sloneczne rosną jak grzyby po deszczu, i kuszą ceną czy pseudo rabatami, ja wybieram apteki tradycyjne, gdzie mam pewność jakości zakupionych leków i fachowej obsługi.
    To wszystko prawda słoneczna omijam szerokim łukiem

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: ruchacz  
    Data: 2017-10-20 11:43

    Tylko apteka dr Max ul Paderewskiego 1 . Leki z długim terminem ważności, przesympatyczna obsługa miłych i kompetentnych pań oraz pana kierownika z bródką. Chodze od ponad 20 lat tylko tam. częste promocje. Pozdrawiam cały Zespół. Tak trzymajcie.! No!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: Vtls5y7j  
    Data: 2017-10-19 21:29

    Ktora aktualnie apteka w Krosnie jest najtańsza i ma najmilsza obsługę?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: daniello85  
    Data: 2016-09-20 12:35

    W aptece slonecznej robią klientów w ciula. Na jednym produkcie kilka złotych taniej a na nastepnym 10 zl drożej. Własnie sie na tym naciąłem i musze o tym napisać . W aptece internetowej na jedym opkawoaniu z przesyłką wyszło taniej niż to samo opakowanie kupione w słonecznej . Omijać szerokim łukiem

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: cerebrum  
    Data: 2016-09-09 22:56

    Tylko apteka na Paderewskiego 1 dr Max -miła obsługa , solidne robienie leków recepturowych, promocje i pewność że leki są o długim terminie ważności. Od ponad 35 lat zaopatruję się tylko w tej aptece.Pozdrawiam kierownika mgr Tadeusza Gałuszkę oraz cały zespół.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: kankan  
    Data: 2016-09-07 13:42

    Nizoral jest dosć dobry chociaz totalnie nie opłaca się kupować pojedynczych saszetek w sieci jak to robia niektóre osoby.
    Ja również mam problem z łupieżem tak więć zamówiłam sobie od razu całe opakowanie Nizoralu w aptece w sieci. Ceny są korzystniejsze:
    http://www.nowafarmacja.pl/ - zerknij sobie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: malajania  
    Data: 2016-09-07 11:43

    A jeżeli chodzi o leki bez recepty i takie produkty jak nizoran przeciwłupieżowy i inne szampony bez recepty. Możecie polecić coś w tym zakresie?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: DziedzicPruski  
    Data: 2016-05-23 21:57

    Jeśli komuś gips pomaga, nie widzę przeciwwskazań...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: joasiek  
    Data: 2016-05-21 22:23

    na ul. Mickiewicza od strony Biedronki

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    Autor: eseses  
    Data: 2016-05-21 18:49

    Gdzie w Kkrosnie jest ta apteka Słoneczna?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (5)


    Autor: zbych  
    Data: 2016-05-19 18:20

    Do "Julex"
    W normalnej aptece marża sięga 120%. Czas niektórym farmako-biznessmenom powiedzięc
    "pass"-i omijać np w "kwadraciaku"!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 71.43% (5) Oceń ten wpis negatywnie 28.57% (2)


    Autor: PersonaNonGrata  
    Data: 2016-05-17 21:47

    Słoneczna wcale taka tania nie jest ;)
    W dodatku sprzedają leki o krótkim terminie ważności i to w normalnej cenie...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 55.56% (5) Oceń ten wpis negatywnie 44.44% (4)


    Autor: calineczka2013  
    Data: 2016-05-17 18:47

    Pomarańczowy to jest wystrój apteki.pomarańczowo- zielony.Chyba że ktoś jest zielony i nie ma pojęcia to takie bzdury wypisuje. A leki jak w każdej innej aptece. O wiele taniej. I taka różnica.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: ka_ma123  
    Data: 2016-05-17 17:53

    Julex a Ty czasem nie działasz w innej konkurencyjnej aptece z Krosna? :) Bo Twój nick brzmi mi znajomo :) więc lepiej nie pisz takich bzdur bo to się staje nudne a Słoneczna była, jest i będzie najtańszą apteką w mieście :) i nie tylko w Krośnie ;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 16.67% (1) Oceń ten wpis negatywnie 83.33% (5)


    Autor: jolka101010  
    Data: 2016-04-08 22:14

    julex przecież nie musisz kupować zamienników jak nie chcesz. Prosisz o leki z recepty i to wszystko. Ja ostatnio w słonecznej zapłaciłam o 100 zł mniej za leki. Nie wybierając zamienników tylko to co miałam na recepcie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (2) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (5)


    Autor: julex  
    Data: 2016-04-08 18:34

    Do słonecznej nie chodzą normalni ludzie którzy chcą się leczyć !!!!!! wciskają same podróby, niewiadomego pochodzenia i wątpliwej jakości. Sąsiadka po ich zamianie leków o mało się nie przekręciła. Może są tańsze, ale nie wiadomo co jest w środku,najprawdopododniej gips. Zwróćcie uwagę, że znaczna część leków w słonecznej ma kolor opakowań pomarańczowy i wykonane na zlecenie UE. odrózniają się od wszystkich leków w normalnej aptece. Dziwi mnie to że są odpowiedzialne organy kontrolne, które nie reagują na taką patologię i to w dziedzinie w której chodzi o zdrowie i życie człowieka. Chodź w naszym rejonie apteki sloneczne rosną jak grzyby po deszczu, i kuszą ceną czy pseudo rabatami, ja wybieram apteki tradycyjne, gdzie mam pewność jakości zakupionych leków i fachowej obsługi.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (4) Oceń ten wpis negatywnie 50% (4)


    [1] 2 3 4 ... 5 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej