Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3391)
Foto
(17373)
Firmy
(131)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(808)
Czateria
(36)
Opinie
(465943)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • ''Niezauważeni'': oto zasłużeni dla Krosna wolontariusze
  • Na chodnikach jak na lodowisku
  • Wasze sprawy: potrzebne przejście, ''nie'' dla likwiadacji linii D
  • Średniozaawansowany. To nasz poziom języka angielskiego
  • Branża PR pod wrażeniem krośnieńskiego festiwalu

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10837
  • Wszystkich wpisów: 465943
  • Zarejestrowanych użytkowników: 87426
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ceny w aptekach krośnieńskich"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: daniello85  
    Data: 2016-09-20 12:35

    W aptece slonecznej robią klientów w ciula. Na jednym produkcie kilka złotych taniej a na nastepnym 10 zl drożej. Własnie sie na tym naciąłem i musze o tym napisać . W aptece internetowej na jedym opkawoaniu z przesyłką wyszło taniej niż to samo opakowanie kupione w słonecznej . Omijać szerokim łukiem

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: cerebrum  
    Data: 2016-09-09 22:56

    Tylko apteka na Paderewskiego 1 dr Max -miła obsługa , solidne robienie leków recepturowych, promocje i pewność że leki są o długim terminie ważności. Od ponad 35 lat zaopatruję się tylko w tej aptece.Pozdrawiam kierownika mgr Tadeusza Gałuszkę oraz cały zespół.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kankan  
    Data: 2016-09-07 13:42

    Nizoral jest dosć dobry chociaz totalnie nie opłaca się kupować pojedynczych saszetek w sieci jak to robia niektóre osoby.
    Ja również mam problem z łupieżem tak więć zamówiłam sobie od razu całe opakowanie Nizoralu w aptece w sieci. Ceny są korzystniejsze:
    http://www.nowafarmacja.pl/ - zerknij sobie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: malajania  
    Data: 2016-09-07 11:43

    A jeżeli chodzi o leki bez recepty i takie produkty jak nizoran przeciwłupieżowy i inne szampony bez recepty. Możecie polecić coś w tym zakresie?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: DziedzicPruski  
    Data: 2016-05-23 21:57

    Jeśli komuś gips pomaga, nie widzę przeciwwskazań...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: joasiek  
    Data: 2016-05-21 22:23

    na ul. Mickiewicza od strony Biedronki

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: eseses  
    Data: 2016-05-21 18:49

    Gdzie w Kkrosnie jest ta apteka Słoneczna?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: zbych  
    Data: 2016-05-19 18:20

    Do "Julex"
    W normalnej aptece marża sięga 120%. Czas niektórym farmako-biznessmenom powiedzięc
    "pass"-i omijać np w "kwadraciaku"!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: PersonaNonGrata  
    Data: 2016-05-17 21:47

    Słoneczna wcale taka tania nie jest ;)
    W dodatku sprzedają leki o krótkim terminie ważności i to w normalnej cenie...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: calineczka2013  
    Data: 2016-05-17 18:47

    Pomarańczowy to jest wystrój apteki.pomarańczowo- zielony.Chyba że ktoś jest zielony i nie ma pojęcia to takie bzdury wypisuje. A leki jak w każdej innej aptece. O wiele taniej. I taka różnica.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: ka_ma123  
    Data: 2016-05-17 17:53

    Julex a Ty czasem nie działasz w innej konkurencyjnej aptece z Krosna? :) Bo Twój nick brzmi mi znajomo :) więc lepiej nie pisz takich bzdur bo to się staje nudne a Słoneczna była, jest i będzie najtańszą apteką w mieście :) i nie tylko w Krośnie ;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: jolka101010  
    Data: 2016-04-08 22:14

    julex przecież nie musisz kupować zamienników jak nie chcesz. Prosisz o leki z recepty i to wszystko. Ja ostatnio w słonecznej zapłaciłam o 100 zł mniej za leki. Nie wybierając zamienników tylko to co miałam na recepcie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: julex  
    Data: 2016-04-08 18:34

    Do słonecznej nie chodzą normalni ludzie którzy chcą się leczyć !!!!!! wciskają same podróby, niewiadomego pochodzenia i wątpliwej jakości. Sąsiadka po ich zamianie leków o mało się nie przekręciła. Może są tańsze, ale nie wiadomo co jest w środku,najprawdopododniej gips. Zwróćcie uwagę, że znaczna część leków w słonecznej ma kolor opakowań pomarańczowy i wykonane na zlecenie UE. odrózniają się od wszystkich leków w normalnej aptece. Dziwi mnie to że są odpowiedzialne organy kontrolne, które nie reagują na taką patologię i to w dziedzinie w której chodzi o zdrowie i życie człowieka. Chodź w naszym rejonie apteki sloneczne rosną jak grzyby po deszczu, i kuszą ceną czy pseudo rabatami, ja wybieram apteki tradycyjne, gdzie mam pewność jakości zakupionych leków i fachowej obsługi.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (2) Oceń ten wpis negatywnie 60% (3)


    Autor: wenga1  
    Data: 2016-03-10 09:39

    Omijajcie aptekę w Miejscu Piastowym ,bardzo drogie leki ,w Krośnie kupicie nawet połowę taniej.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: patrycja25  
    Data: 2016-03-02 11:36

    Ja kupuje w aptece słonecznej albo rodzinej tam np singulair 4 kosztuje 9zł a w innych 28-32zł,różnica konkretna.antykoncepcja varenelle płaciłam też kolo 30zł a w słonecznej 10zł

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25% (1) Oceń ten wpis negatywnie 75% (3)


    Autor: borek  
    Data: 2016-03-02 09:45

    Zdecydowanie. Ceny w aptekach internetowych są znacznie niższe niż w stacjonarnych. Warto jest sobie oczywiście wszystko wczesniej porównać ale jak do tej pory wiem,żę sporo zaoszczędziłem na zakupie suplementów oraz kosmetyków. Raz na jakiś czas robię większe zamwówienie i dzięki temu mam wysyłkę w gratisie. Dobra jest apteka cefarm:
    http://www.cefarm24.pl/

    Jest tam praktycznie wszystko a zamówienie zawsze było realizowane w max 2-3 dni.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: kankan  
    Data: 2016-03-02 07:35

    Czyli polecacie jednak internetowe?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: amelia89  
    Data: 2014-06-30 15:14

    Ja zdecydowanie polecam zamawianie leków przez internetową apteke doz, można wybrać najbliższą apteke do której przyjdą leki,oczywiście nie płaci sie za przesyłkę, a różnica w lekach to czasami nawet 10zł,czas oczekiwania jakieś 48h,
    jeśli ktoś raczej nie preferuje tego typu zakupów to mając już troszkę rozeznania bo co miesiąc kupuje leki najtańszą apteką dla mnie jest ta na kolejowej21 koło solarium.
    Byłam pare razy na guzikówce w tej aptece w przychodni bo pisano tu że jest nie drogo, ale niestety wielu leków nie mają na stanie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: skarpetka  
    Data: 2014-03-30 13:26

    zielona kawa za 18zl jest tez we waptece.pl calkiem okej cena, mysle.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: margogo  
    Data: 2014-03-27 20:22

    Zieloną kawę mają też na kolejowej:) w Mediq a i Singulair 10 tam kupuję za około 18 zł. A ostatnio byłam i trafiłam na ceny hurtowe powiedziano mi, że codziennie od 16 do 17 mają 15 zł rabatu miałam!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    [1] 2 3 4 ... 5 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej