Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3669)
Foto
(17257)
Firmy
(129)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(815)
Czateria
(44)
Opinie
(458238)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Od piątku do niedzieli szklany festiwal. Zobacz program
  • Kino samochodowe nad Wisłokiem
  • Na dachu Hotelu Nafta Krosno stanęły ule
  • Nowa sala weselna Gąsiorów
  • Euro 2016 Strefa kibica

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10473
  • Wszystkich wpisów: 458238
  • Zarejestrowanych użytkowników: 84830
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ceny w aptekach krośnieńskich"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: DziedzicPruski  
    Data: 2016-05-23 21:57

    Jeśli komuś gips pomaga, nie widzę przeciwwskazań...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: joasiek  
    Data: 2016-05-21 22:23

    na ul. Mickiewicza od strony Biedronki

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: eseses  
    Data: 2016-05-21 18:49

    Gdzie w Kkrosnie jest ta apteka Słoneczna?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: zbych  
    Data: 2016-05-19 18:20

    Do "Julex"
    W normalnej aptece marża sięga 120%. Czas niektórym farmako-biznessmenom powiedzięc
    "pass"-i omijać np w "kwadraciaku"!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: PersonaNonGrata  
    Data: 2016-05-17 21:47

    Słoneczna wcale taka tania nie jest ;)
    W dodatku sprzedają leki o krótkim terminie ważności i to w normalnej cenie...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (2) Oceń ten wpis negatywnie 60% (3)


    Autor: calineczka2013  
    Data: 2016-05-17 18:47

    Pomarańczowy to jest wystrój apteki.pomarańczowo- zielony.Chyba że ktoś jest zielony i nie ma pojęcia to takie bzdury wypisuje. A leki jak w każdej innej aptece. O wiele taniej. I taka różnica.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: ka_ma123  
    Data: 2016-05-17 17:53

    Julex a Ty czasem nie działasz w innej konkurencyjnej aptece z Krosna? :) Bo Twój nick brzmi mi znajomo :) więc lepiej nie pisz takich bzdur bo to się staje nudne a Słoneczna była, jest i będzie najtańszą apteką w mieście :) i nie tylko w Krośnie ;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: jolka101010  
    Data: 2016-04-08 22:14

    julex przecież nie musisz kupować zamienników jak nie chcesz. Prosisz o leki z recepty i to wszystko. Ja ostatnio w słonecznej zapłaciłam o 100 zł mniej za leki. Nie wybierając zamienników tylko to co miałam na recepcie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: julex  
    Data: 2016-04-08 18:34

    Do słonecznej nie chodzą normalni ludzie którzy chcą się leczyć !!!!!! wciskają same podróby, niewiadomego pochodzenia i wątpliwej jakości. Sąsiadka po ich zamianie leków o mało się nie przekręciła. Może są tańsze, ale nie wiadomo co jest w środku,najprawdopododniej gips. Zwróćcie uwagę, że znaczna część leków w słonecznej ma kolor opakowań pomarańczowy i wykonane na zlecenie UE. odrózniają się od wszystkich leków w normalnej aptece. Dziwi mnie to że są odpowiedzialne organy kontrolne, które nie reagują na taką patologię i to w dziedzinie w której chodzi o zdrowie i życie człowieka. Chodź w naszym rejonie apteki sloneczne rosną jak grzyby po deszczu, i kuszą ceną czy pseudo rabatami, ja wybieram apteki tradycyjne, gdzie mam pewność jakości zakupionych leków i fachowej obsługi.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25% (1) Oceń ten wpis negatywnie 75% (3)


    Autor: wenga1  
    Data: 2016-03-10 09:39

    Omijajcie aptekę w Miejscu Piastowym ,bardzo drogie leki ,w Krośnie kupicie nawet połowę taniej.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: patrycja25  
    Data: 2016-03-02 11:36

    Ja kupuje w aptece słonecznej albo rodzinej tam np singulair 4 kosztuje 9zł a w innych 28-32zł,różnica konkretna.antykoncepcja varenelle płaciłam też kolo 30zł a w słonecznej 10zł

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: borek  
    Data: 2016-03-02 09:45

    Zdecydowanie. Ceny w aptekach internetowych są znacznie niższe niż w stacjonarnych. Warto jest sobie oczywiście wszystko wczesniej porównać ale jak do tej pory wiem,żę sporo zaoszczędziłem na zakupie suplementów oraz kosmetyków. Raz na jakiś czas robię większe zamwówienie i dzięki temu mam wysyłkę w gratisie. Dobra jest apteka cefarm:
    http://www.cefarm24.pl/

    Jest tam praktycznie wszystko a zamówienie zawsze było realizowane w max 2-3 dni.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: kankan  
    Data: 2016-03-02 07:35

    Czyli polecacie jednak internetowe?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: amelia89  
    Data: 2014-06-30 15:14

    Ja zdecydowanie polecam zamawianie leków przez internetową apteke doz, można wybrać najbliższą apteke do której przyjdą leki,oczywiście nie płaci sie za przesyłkę, a różnica w lekach to czasami nawet 10zł,czas oczekiwania jakieś 48h,
    jeśli ktoś raczej nie preferuje tego typu zakupów to mając już troszkę rozeznania bo co miesiąc kupuje leki najtańszą apteką dla mnie jest ta na kolejowej21 koło solarium.
    Byłam pare razy na guzikówce w tej aptece w przychodni bo pisano tu że jest nie drogo, ale niestety wielu leków nie mają na stanie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: skarpetka  
    Data: 2014-03-30 13:26

    zielona kawa za 18zl jest tez we waptece.pl calkiem okej cena, mysle.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: margogo  
    Data: 2014-03-27 20:22

    Zieloną kawę mają też na kolejowej:) w Mediq a i Singulair 10 tam kupuję za około 18 zł. A ostatnio byłam i trafiłam na ceny hurtowe powiedziano mi, że codziennie od 16 do 17 mają 15 zł rabatu miałam!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: fafara  
    Data: 2014-03-27 06:53

    A ja i wielu moich znajomych zaopatruje sie w aptece Mediq przy ul. Paderewskiego. Jest tam super i ceny dobre. Polecam .

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: macie_k  
    Data: 2014-03-26 23:38

    Jupi jupi kolejny raz udało mi się kupić coś taniej w aptece Centrum na guzikówce niż w innych aptekach :)
    I jedyna chyba apteka w której można kupić zieloną kawę w tabletkach :)a żona za przesyłkę nie musi dodatkowo płacić a Singulair faktycznie tańszy nawet o 10 zł niż w innych. No i promocje na kosmetyki i rabaty nawet do 30%.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: wist122  
    Data: 2014-03-08 08:07

    Każda apteka ma swoje wybrane leki tańsze, więc w rezultacie na jedno wychodzi!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: jubilato  
    Data: 2014-02-26 11:13

    ciężko wyczuć, gdzie są najniższe, apteki mają różne promocje itp. moim zdaniem i tak najataniej mają internetowe. Nasz maluszek ma skazę białkową, kupujemy mu mleko przez intetnet, dokładnie tu: http://www.nowafarmacja.pl/bebilon-pepti-2-4[...] - wychodzi taniej o 3-5zł na puszcze, zamawiamy zwykle 10-20, może jakiś rodzic tez tym karmi malucha to się przyda, zawsze też można pomyśleć o wspólnych zamawianiu, przy większej ilości można liczyć na rabat. jakby co - priv :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    [1] 2 3 4 ... 5 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej