Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4517)
Foto
(16749)
Firmy
(156)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(846)
Czateria
(50)
Opinie
(452089)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Korwiniści krytykują CDS. ''Szału nie ma''
  • Zlikwidowano szmateks z krawcową - gdzie ją znajdę?
  • Droga konieczna - kwestie prawne
  • Likwidacja sklepu FRAC na Guzikówce
  • Obiecują tańszy rachunek? Bądź ostrożny

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8871
  • Wszystkich wpisów: 452089
  • Zarejestrowanych użytkowników: 72441
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ceny w aptekach krośnieńskich"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: amelia89  
    Data: 2014-06-30 15:14

    Ja zdecydowanie polecam zamawianie leków przez internetową apteke doz, można wybrać najbliższą apteke do której przyjdą leki,oczywiście nie płaci sie za przesyłkę, a różnica w lekach to czasami nawet 10zł,czas oczekiwania jakieś 48h,
    jeśli ktoś raczej nie preferuje tego typu zakupów to mając już troszkę rozeznania bo co miesiąc kupuje leki najtańszą apteką dla mnie jest ta na kolejowej21 koło solarium.
    Byłam pare razy na guzikówce w tej aptece w przychodni bo pisano tu że jest nie drogo, ale niestety wielu leków nie mają na stanie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: skarpetka  
    Data: 2014-03-30 13:26

    zielona kawa za 18zl jest tez we waptece.pl calkiem okej cena, mysle.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: margogo  
    Data: 2014-03-27 20:22

    Zieloną kawę mają też na kolejowej:) w Mediq a i Singulair 10 tam kupuję za około 18 zł. A ostatnio byłam i trafiłam na ceny hurtowe powiedziano mi, że codziennie od 16 do 17 mają 15 zł rabatu miałam!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: fafara  
    Data: 2014-03-27 06:53

    A ja i wielu moich znajomych zaopatruje sie w aptece Mediq przy ul. Paderewskiego. Jest tam super i ceny dobre. Polecam .

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: macie_k  
    Data: 2014-03-26 23:38

    Jupi jupi kolejny raz udało mi się kupić coś taniej w aptece Centrum na guzikówce niż w innych aptekach :)
    I jedyna chyba apteka w której można kupić zieloną kawę w tabletkach :)a żona za przesyłkę nie musi dodatkowo płacić a Singulair faktycznie tańszy nawet o 10 zł niż w innych. No i promocje na kosmetyki i rabaty nawet do 30%.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wist122  
    Data: 2014-03-08 08:07

    Każda apteka ma swoje wybrane leki tańsze, więc w rezultacie na jedno wychodzi!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jubilato  
    Data: 2014-02-26 11:13

    ciężko wyczuć, gdzie są najniższe, apteki mają różne promocje itp. moim zdaniem i tak najataniej mają internetowe. Nasz maluszek ma skazę białkową, kupujemy mu mleko przez intetnet, dokładnie tu: http://www.nowafarmacja.pl/bebilon-pepti-2-4[...] - wychodzi taniej o 3-5zł na puszcze, zamawiamy zwykle 10-20, może jakiś rodzic tez tym karmi malucha to się przyda, zawsze też można pomyśleć o wspólnych zamawianiu, przy większej ilości można liczyć na rabat. jakby co - priv :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jubilato  
    Data: 2014-02-26 11:09

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu (prosimy zignorować ostrzeżenie)



    Autor: macie_k  
    Data: 2014-02-25 19:34

    Do monia
    zgodzę się z Tobą w 100% bo sam na "własne oczy" się przekonałem. Ceny mają niższe jak w niektórych sieciówkach a trochę leków miesięcznie wykupuje. Dodatkowo załapałem się przed walentynkami na rabaty na kosmetyki to i prezent za jednym razem kupiony. Miła obsługa, wszystkiego się człowiek dowie, i o poradę tylko tam idę. Polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: monia82  
    Data: 2014-02-25 16:00

    Co jak co, ale chodzę do lekarzy od dziecka i biorę Singulair10, jeszcze taniej za ten lek nie zapłaciłam co wczoraj. 17,90zł w tej dużej aptece na guzikówce, normalnie szok. Pierwszy raz tam byłam bo tak tylko przejazdem, ale weszłam tam na samoobsługę no i nie wyszłam z niczym. Szukałam i w internecie i w większości aptek serii szamponów Klorane a tu oni mieli i to cena też szok od razu 2 wzięłam. Więc polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Ranata  
    Data: 2014-02-20 20:49

    ja też często korzystam z aptek internetowych. Kupowałam już w różnych, ale w wapteka jest na prawdę tanio. Ja akurat kupuję zazwuczaj suplementy, nie wiem jak z innymi artykułami.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: hadam  
    Data: 2014-02-19 20:01

    Polecam apteke na ulicy paderewskiego skrzyzowanie z podwalem. Miła obsługa ceny niskie. Tylko tam sie zaopatruje.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ankac  
    Data: 2014-02-19 11:02

    Apteka całodobowa to większa ilość personelu, który przecież kosztuje właściciela - więc muszą jakoś na to zarobić...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: PersonaNonGrata  
    Data: 2014-02-19 10:13

    z przykrością muszę stwierdzić ze Alba juz nie należy do najtańszych aptek w Krośnie..odkąd stała się apteka całodobową to i ceny poszły mocno w gorę.

    Natomiast apteka internetowa aptekagemini.pl owszem jest bardzo tania, zamawiałam z niej dwa razy, ale mam wrażenie że z niektórymi kosmetykami z tzw "górnej półki" jest coś nie tak, ale być może to tylko mylne wrażenie..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ankac  
    Data: 2014-02-18 23:08

    do Aga2908, jeżeli możesz podaj jeszcze raz link do tej apteki internetowej, ponieważ z podanym jest coś nie tak...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ankac  
    Data: 2014-02-18 23:01

    do Aga2908, jeżeli jesteś z Krosna to zaglądnij do Vity, ceny lepsze niż w Egidzie, wiem; ponieważ moja mama mieszka w Iwoniczu-Zdroju i kupuję dla niej leki w Krośnie - w Vicie, ponieważ w większości przypadków wychodzi taniej.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Aga2908  
    Data: 2014-02-18 22:50

    witam, generalnie apteki - jak i reszta sklepów w tym mieście - do tanich nie należą! moja siostra pracuje w aptece w Lublinie, i zawsze dzwonię do niej w celu porównania cen - i nigdy nie zdarzyło mi się kupić w krośnie coś taniej. Najtańsza apteka jest w Iwoniczu-Zdroju "egida" przed Gloriettą (wiem, kupuje dużo rzeczy, leki oraz "drogie" drobiazgi dla niemowlaka). a tak w ogóle polecam bezkonkurencyjna aptekę internetową www.gemini.pl (fakt, aby uniknąć opłaty za przesyłkę trzeba zakupić na ok. 300 zł - wystarczy 3 koleżanki i załatwione... ale nawet doliczając te 10 zł przesyłki to i tak wyjdzie taniej...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ascoli  
    Data: 2014-02-13 13:22

    W albie ciasno i kolejki :(

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: veroni123  
    Data: 2014-02-09 17:58

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis bez wiarygodności, opublikowano nieprawdziwe informacje



    Autor: ka_ma123  
    Data: 2014-02-09 17:23

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis bez wiarygodności, opublikowano nieprawdziwe informacje



    [1] 2 3 4 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej