Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(179)
Anonse
(4695)
Foto
(16401)
Firmy
(159)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(839)
Czateria
(12)
Opinie
(446410)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Spawanie TIG - jaka firma w Krośnie?
  • Zakazany Owoc - Rynek
  • Nauczyciele w Koperniku
  • Wybór szkoły ponadgimnazjalnej 2014/2015
  • Porządki czas zacząć. Odbiorą wielkogabaryty

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8630
  • Wszystkich wpisów: 446410
  • Zarejestrowanych użytkowników: 69948
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ceny w aptekach krośnieńskich"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: skarpetka  
    Data: 2014-03-30 13:26

    zielona kawa za 18zl jest tez we waptece.pl calkiem okej cena, mysle.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: margogo  
    Data: 2014-03-27 20:22

    Zieloną kawę mają też na kolejowej:) w Mediq a i Singulair 10 tam kupuję za około 18 zł. A ostatnio byłam i trafiłam na ceny hurtowe powiedziano mi, że codziennie od 16 do 17 mają 15 zł rabatu miałam!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: fafara  
    Data: 2014-03-27 06:53

    A ja i wielu moich znajomych zaopatruje sie w aptece Mediq przy ul. Paderewskiego. Jest tam super i ceny dobre. Polecam .

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: macie_k  
    Data: 2014-03-26 23:38

    Jupi jupi kolejny raz udało mi się kupić coś taniej w aptece Centrum na guzikówce niż w innych aptekach :)
    I jedyna chyba apteka w której można kupić zieloną kawę w tabletkach :)a żona za przesyłkę nie musi dodatkowo płacić a Singulair faktycznie tańszy nawet o 10 zł niż w innych. No i promocje na kosmetyki i rabaty nawet do 30%.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wist122  
    Data: 2014-03-08 08:07

    Każda apteka ma swoje wybrane leki tańsze, więc w rezultacie na jedno wychodzi!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jubilato  
    Data: 2014-02-26 11:13

    ciężko wyczuć, gdzie są najniższe, apteki mają różne promocje itp. moim zdaniem i tak najataniej mają internetowe. Nasz maluszek ma skazę białkową, kupujemy mu mleko przez intetnet, dokładnie tu: http://www.nowafarmacja.pl/bebilon-pepti-2-4[...] - wychodzi taniej o 3-5zł na puszcze, zamawiamy zwykle 10-20, może jakiś rodzic tez tym karmi malucha to się przyda, zawsze też można pomyśleć o wspólnych zamawianiu, przy większej ilości można liczyć na rabat. jakby co - priv :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jubilato  
    Data: 2014-02-26 11:09

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu (prosimy zignorować ostrzeżenie)



    Autor: macie_k  
    Data: 2014-02-25 19:34

    Do monia
    zgodzę się z Tobą w 100% bo sam na "własne oczy" się przekonałem. Ceny mają niższe jak w niektórych sieciówkach a trochę leków miesięcznie wykupuje. Dodatkowo załapałem się przed walentynkami na rabaty na kosmetyki to i prezent za jednym razem kupiony. Miła obsługa, wszystkiego się człowiek dowie, i o poradę tylko tam idę. Polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: monia82  
    Data: 2014-02-25 16:00

    Co jak co, ale chodzę do lekarzy od dziecka i biorę Singulair10, jeszcze taniej za ten lek nie zapłaciłam co wczoraj. 17,90zł w tej dużej aptece na guzikówce, normalnie szok. Pierwszy raz tam byłam bo tak tylko przejazdem, ale weszłam tam na samoobsługę no i nie wyszłam z niczym. Szukałam i w internecie i w większości aptek serii szamponów Klorane a tu oni mieli i to cena też szok od razu 2 wzięłam. Więc polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Ranata  
    Data: 2014-02-20 20:49

    ja też często korzystam z aptek internetowych. Kupowałam już w różnych, ale w wapteka jest na prawdę tanio. Ja akurat kupuję zazwuczaj suplementy, nie wiem jak z innymi artykułami.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: hadam  
    Data: 2014-02-19 20:01

    Polecam apteke na ulicy paderewskiego skrzyzowanie z podwalem. Miła obsługa ceny niskie. Tylko tam sie zaopatruje.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ankac  
    Data: 2014-02-19 11:02

    Apteka całodobowa to większa ilość personelu, który przecież kosztuje właściciela - więc muszą jakoś na to zarobić...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: PersonaNonGrata  
    Data: 2014-02-19 10:13

    z przykrością muszę stwierdzić ze Alba juz nie należy do najtańszych aptek w Krośnie..odkąd stała się apteka całodobową to i ceny poszły mocno w gorę.

    Natomiast apteka internetowa aptekagemini.pl owszem jest bardzo tania, zamawiałam z niej dwa razy, ale mam wrażenie że z niektórymi kosmetykami z tzw "górnej półki" jest coś nie tak, ale być może to tylko mylne wrażenie..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ankac  
    Data: 2014-02-18 23:08

    do Aga2908, jeżeli możesz podaj jeszcze raz link do tej apteki internetowej, ponieważ z podanym jest coś nie tak...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ankac  
    Data: 2014-02-18 23:01

    do Aga2908, jeżeli jesteś z Krosna to zaglądnij do Vity, ceny lepsze niż w Egidzie, wiem; ponieważ moja mama mieszka w Iwoniczu-Zdroju i kupuję dla niej leki w Krośnie - w Vicie, ponieważ w większości przypadków wychodzi taniej.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Aga2908  
    Data: 2014-02-18 22:50

    witam, generalnie apteki - jak i reszta sklepów w tym mieście - do tanich nie należą! moja siostra pracuje w aptece w Lublinie, i zawsze dzwonię do niej w celu porównania cen - i nigdy nie zdarzyło mi się kupić w krośnie coś taniej. Najtańsza apteka jest w Iwoniczu-Zdroju "egida" przed Gloriettą (wiem, kupuje dużo rzeczy, leki oraz "drogie" drobiazgi dla niemowlaka). a tak w ogóle polecam bezkonkurencyjna aptekę internetową www.gemini.pl (fakt, aby uniknąć opłaty za przesyłkę trzeba zakupić na ok. 300 zł - wystarczy 3 koleżanki i załatwione... ale nawet doliczając te 10 zł przesyłki to i tak wyjdzie taniej...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ascoli  
    Data: 2014-02-13 13:22

    W albie ciasno i kolejki :(

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: veroni123  
    Data: 2014-02-09 17:58

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis bez wiarygodności, opublikowano nieprawdziwe informacje



    Autor: ka_ma123  
    Data: 2014-02-09 17:23

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis bez wiarygodności, opublikowano nieprawdziwe informacje



    Autor: wacus  
    Data: 2014-02-08 07:55

    Najtańsza i najlepsza apteka jest na dawnej Marksa a obecnie Paderewskiego - Podwale -Mediq.Obsługa bardzo sprawna i miła a i ceny mniejsze niż gdzie indziej . Polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1] 2 3 4 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej