Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3815)
Foto
(17425)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(812)
Czateria
(86)
Opinie
(472420)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Krosno oczami maturzystów: fajne miasto, tylko ta praca
  • Bezpieczniej i czyściej na nowym torze żużlowym
  • Śmierć z zakładzie. Zginął pracownik obsługujący maszynę
  • Wybór zegarka
  • Na rynku stanie gigantyczna palma wielkanocna

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11047
  • Wszystkich wpisów: 472420
  • Zarejestrowanych użytkowników: 88909
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Gdzie kupić nowy dach? Pokrycia dachowe - rodzaj"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: mpire  
    Data: 2017-03-17 09:29

    Jeśli szukasz miejsca, w którym za rozsądną cenę będziesz mógł zaopatrzyć się w blachę, zerknij tu: http://www.loko.pl/oferta/stal_nierdzewna - specjalizują się w jej wytwarzaniu, przez co mogą zaoferować naprawdę rozsądne warunki współpracy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: piotrek454  
    Data: 2017-02-20 19:04

    jaka firme polecacie do usunięcia starego pokrycia dachowego i położenia nowej blachodachówki

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: blachtex  
    Data: 2017-02-13 10:51

    Jeżeli ktoś potrzebuje taniej blachy w 2 gatunku
    to zapraszam
    Rzeszów Reja 10
    Klęczany 275
    Kolbuszowa Górna 69a
    tel:660091664
    www.wycenablachy.pl
    lub
    www.blachatrapezowa.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ulencja  
    Data: 2017-01-23 13:54

    My kupiliśmy w KROSDACH. Mieliśmy fajną ofertę, Pan nam wszystko omówił co i jak. Nikt oferty konkurencji od nas nie chciał a ceny mieli i tak uczciwe. Jesteśmy bardzo zadowoleni i możemy polecić z pełną odpowiedzialnością. :)
    ps. jak widzę opinie że ktoś cztery razy jeździł po wycenę to sobie myślę, że pewnie w samym KROSDACHu nie był i pewnie mocno szukał ktoś ceny. Nie łódźmy się, za jakość i rzetelność trzeba uczciwie zapłacić a nie za grosze jeździć od punktu do punktu szukać kto da za darmo, a potem mieć pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: kapsulka  
    Data: 2016-08-01 22:50

    Ja swój dach kupiłem w firmie KROSDACH i jestem bardzo rozczarowany. Cztery razy jeździłem po wycenę. Za każdym razem cena była niższa ale trzeba było mieć wycenę od konkurencji. Zwykłe naciąganie klienta. Kiedy już uzgodniliśmy cenę i dach został zrobiony okazało się, że owszem było odrobinę taniej ale jak się później okazało nie wszystko było zgodne z wcześniejszymi ustaleniami. Wszelkie poprawki tylko i wyłącznie na koszt inwestora. O reklamacji nawet nie chcieli słuchać. Gorąco nie polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Brudnyharry  
    Data: 2016-07-12 20:32

    Czy opłaca sie zamawiać blache w "Maxima" w Krośnie koło Bwi?Jak z cenami w porównaniu z innymi?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: paulaKrosno  
    Data: 2016-06-29 16:23

    Polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: ja666  
    Data: 2016-06-28 13:15

    Witam
    Ja swój dach kupiłem w Dukli.W niedawno powstały sklep z Pokryciami dachowymi, ale maja wszystko to co w Krośnie,Jaśle tylko w lepszych cenach...
    Rzetelna wycena. Po skończonym dachu zostało mi tylko paczka wkrętów i blacha płaska które bez problemu oddałem.
    Polecam Sklep z pokryciami dachowymi DACHY DUKLA
    Tel: 600 995 662
    https://web.facebook.com/DACHY-DUKLA-3246137[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Lukii  
    Data: 2014-05-17 20:36

    sasiad masz racje z tym Budmatem ssab miał też koreańskie blachy. Podobno wycofali to bo reklamacji było co niemiara. Z Ruukki nie zgadzam się z twoją opinią. U moich 3 sąsiadów blacha Ruukki w połysku trzyma się już 13,15 lat! I nic się tam nie dzieje. Także czas pokazuje wszystko! A już nie mówię jaka może być wytrzymałość w tym PuralMacie co tak zachwalają. Ruuki ma swoją własna hutę i wie na czym robi. A te pseudo blachy jak zwą niemieckie, belgijskie, austryjackie czy polskie czyli tzw. koncernowe niewiadomego pochodzenia z nabijaną pieczątką od spodu rdzewieją po 3, 5 latach od pasa rynnowego. Wiem to z własnego doświadczenia.! Więc jeżeli ktoś już decyduje się na blachę to proponuję pojeździć trochę popytać znajome osoby które mają już blachę dobrych kilka lat i pozaglądać np. tam gdzie były cięcia blachy, gdzie zamontowano okna dachowe, jakieś obróbki, przy rynnie sprawdzić czy się farba nie rozwarstwia. Pierwszy rok każda blacha jest ładna ale już później nikt nie zagląda i nie zwraca uwagi co się z nią dzieje. Dopiero wtedy jak ktoś zauważy COŚ tworzy się spory problem. I płacz bo miała być dobra na nowym budynku mieszkalnym gdzie jeszcze 20, 30 letni kredyt nie spłacony. Żeby coś było dobre trzeba swoje zapłacić. Nic za darmo. Stal kupuje się na tony im bardziej odchudzona blacha z gorszymi parametrami tym tańsza.
    Pozdrawiam i życzę udanych wyborów.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: blachtex  
    Data: 2014-02-08 19:06

    blacha24.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: olcia157  
    Data: 2014-01-25 11:30

    http://www.krosdach.pl/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    Autor: olcia157  
    Data: 2014-01-25 11:30

    a ja z własnego doświadczenia polecam firmę KROSDACH na Zręcińskiej naprawdę warto!!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    Autor: BLACHTEX  
    Data: 2014-01-24 19:34

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    zawarto treści reklamowo-promocyjne



    Autor: BLACHTEX  
    Data: 2014-01-24 19:32

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    treści reklamowe, SPAM



    Autor: chuccknoris  
    Data: 2012-11-08 22:26

    Darmowe ogłoszenia i licytacje, a mojego pokrycia i tak nikt nie przebije!

    Walker

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: jakubus  
    Data: 2012-11-08 13:26

    Ja wszystko kupiłam w Dach systemie - koło kapliczki Emaus - pustaki ceramiczne na ściany i dachówka ceramiczna z Creatonu. Mój dach wyceniały wszystkie firmy oferujące dachówkę ceramiczną w Krośnie i Dachsystem wypadł najlepiej. Maxima też była bardzo konkurencyjna, w Robenie, niestety Creaton mieli droższy. Obsługa rzetelna i kompetentna zarówno w Maximie jak i Dachsystemie. Na sama wycenę w Dachsystemie czekałam krótko, w Maximie około tygodnia. Odnośnie okien dachowych obydwie firmy wypadły bardzo podobnie, może Dachsystem dał 50zł niżej, ale przy kwocie 10.000zł to zadna różnica.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: blondas  
    Data: 2012-11-07 12:40

    Polecam firmę Maxima - POKRYCIA DACHOWE autoryzowanego dystrybutora firmy Ruukki. Sprzedawcy mili uprzejmi – nie żeby tylko sprzedać ale naprawdę doradzą w każdej kwestii. Rzetelna i uczciwa wycena dachu. Jestem zadowolony.
    Najłatwiejszy kontakt:
    http://www.maximadachy.pl/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: nadroj  
    Data: 2010-08-29 20:07

    A ja polecam Regamet, kupiłem u nich hps200 z angielskiej huty Corus, lacha naprawde konkretna, i pozatym sprzedawcy są na luzie, polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    Autor: sasiad  
    Data: 2010-07-21 23:14

    Lukii to ze Budmat jest producentem nie ma dla krosnienskiego rynku pokryć dachowych zadnego znaczenia poniewaz blachstal, polonica, zartmet,regamet,transblach,bratex to również producenci.Ponadto budmat i owszem produkuje z blachy ssab jednak nie tej ze szwecji ale odpowiedniku robionym na licencjii ssaba w indiach.Podobnie jak maxima u której ruuki to nasz polski pruszyński. zorientowani wiedzą...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    Autor: Lukii  
    Data: 2010-07-19 14:17

    Mało kto wie ale Firma "BudMatPołudnie" ma nowy oddział w Krośnie. Jest to jedna z największych firm w Polsce produkujących blachy na dach elewacje itp.
    Maja kilku dostawców stali są producentem czyli bezpośrednio bez naliczanej marży jak u pośredników...
    Np. Koncern SSAB SZWEDZKIEJ STALI znany jest na całym świecie dorównuje jakością RUKKI.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    [1] 2 3 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej