Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4435)
Foto
(16863)
Firmy
(141)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(843)
Czateria
(79)
Opinie
(456190)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Wszystkich Świętych: zmian w ruchu więcej niż zwykle
  • Program Przytockiego. ''Chcemy poprawić jakość życia''
  • Październik: DKF ''16mm''
  • Winny, niewinny, w więzieniu przecież siedział
  • Hałaśliwa noc na Guzikówce

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9031
  • Wszystkich wpisów: 456190
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73749
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Fabryka Amortyzatorów Krosno sp. z o.o."

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: metalik  
    Data: 2013-09-11 18:09

    Trzeba mieć nadzieję że auditor przypomni ,że w tej fabryce wszyscy powinni być motywowani bo wszyscy pracują ciężko(pomimo to iż nie są szwagrami i pociotkami)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wilga3  
    Data: 2013-06-17 15:03

    W '89 od pewnego działacza Solidarności usłyszałem że przez kilka lat musimy zacisnąć pasa żeby naprawić to co zepsuła komuna, a później będzie nam coraz lepiej. Ja od 24 lat zaciskam pasa i końca nie widać. Za komuny dzieci miały darmową szklankę mleka i bułkę w szkole. Teraz mają tylko religię, bez bułki.
    Natomiast byli działacze "S" mają się całkiem nieźle.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: metalik  
    Data: 2013-06-16 20:32

    I dlatego misiek kto jest mądrzejszy odchodzi i szuka pracy z perspektywami z normalnym podejściem do ludzi gdzie za uczciwą pracę się płaci odpowiednio ale podkreślam wszystkim.I wtedy można od ludzi wymagać.Ale jak wymagać od ludzi dla których od 7 lat nie znalazło się nawet 10 złotych inflacji i na święta daje się na kilo zwyczajnej kiełbasy i to z Funduszu socjalnego czyli de facto
    ich pieniędzy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: misiek660  
    Data: 2013-06-01 21:19

    Zapomniałeś o premii miesięcznej. 7 lat x 12 miesięcy x średnio 250 zł, na okrągło 21 000 zł a to już musi boleć !!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: metalik  
    Data: 2013-05-18 13:44

    Panowie i Panie to już 7 lat!!
    7 obiecanych inflacyjnych,7 premii wakacyjnych,
    14 premii świątecznych.Jednak jak ktoś daje słowo to je dotrzymuje.Dziwić się tylko można tym którzy odchodzą przecież tak jest fajnie.Taka motywacja do pracy rzadko się zdarza.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: metalik  
    Data: 2013-04-15 20:20

    http://biznes.onet.pl/biedronka-podnosi-plac[...]
    W Fa dla większości płace nadal stoją w 2006roku

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: misiek660  
    Data: 2013-04-14 14:04

    Z tym kochaniem to bez przesady bo jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. Trzeba mu przyznać, że znał się na produkcji i radził sobie z lizusami. Następca będzie miał z tym duże problemy bo nie ma pojęcia o produkcji.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: metalik  
    Data: 2013-04-13 07:41

    Śpieszmy się kochać mądrych ludzi w naszej firmie
    bo tak szybko odchodzą.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: PIDZAM007  
    Data: 2013-04-02 10:22

    Zgadza się metalik tak właśnie jest.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: metalik  
    Data: 2013-03-31 15:20

    Z okazji Świąt Wielkiejnocy wszystkiego najlepszego
    dla wszystkich pracowników FA oraz dla tych co zostali zwolnieni dawno i ostatnio (w imię wielkiej rodziny jaką podobno tworzymy) i dla tych co liżą i co nie liżą)ale pamiętajmy że przy stole świątecznym też biesiadują Judasze którzy cię całują i uśmiechają się a potem noż w plecy.Wot taki to beznes.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: metalik  
    Data: 2013-01-12 15:26

    Pomyślności w nowym roku dla wszystkich pracowników który zapewne tak jak wszystkie poprzednie dla pracowników będzie kryzysowym.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: metalik  
    Data: 2012-12-19 15:20

    http://praca.wp.pl/title,Po-19-tys-zl-nagrod[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: guderian  
    Data: 2012-12-16 12:09

    W "Superekspresie" z piątku, z okazji rocznicy stanu wojennego był artykuł jak to esbecy pławią się do dzisiaj w luksusach podczas gdy solidaruchy żyją w nędzy i biedzie. Warto przeczytać z pewnych względów.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: armagh  
    Data: 2012-12-15 20:01

    Siabada, siabada, mydełko Fa.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: metalik  
    Data: 2012-12-15 16:24

    Podobno na święta po 50 zeta!!!!!!
    I to z naszego funduszu socjalnego.
    KHS w upadłości dał po 400 zł i to od
    włascicela nie z FSs.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: armagh  
    Data: 2012-12-02 16:59

    "Spółka komandytowo-akcyjna, podobnie jak pozostałe spółki osobowe, nie jest podatnikiem podatku dochodowego, podatnikami tego podatku są natomiast bezpośrednio wspólnicy tej spółki. Przychody z udziału w spółce komandytowo-akcyjnej u każdego wspólnika określa się proporcjonalnie do jego prawa w udziale w zysku. W przypadku braku odmiennego zastrzeżenia przyjmuje się, że prawa do udziału w zyskach spółki są równe dla wszystkich wspólników. Zgodnie z interpretacją ogólną Ministra Finansów z dnia 11 maja 2012 roku (sygn. DD5/033/1/12/KSM/DD-125) akcjonariusze spółki komandytowo-akcyjnej nie płacą na bieżąco podatku dochodowego od zysków osiąganych przez tę spółkę. Podatek ten pojawia się dopiero wówczas, gdy akcjonariuszom zostanie przyznana dywidenda. W praktyce oznacza to, że akcjonariusze spółki komandytowo-akcyjnej mogą odroczyć opodatkowanie zysków do wybranego przez nich momentu."

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: finn  
    Data: 2012-12-02 13:54

    A może w FA SAS.K.A. jest dobrze;
    http://www.krs-online.com.pl/fa-krosno-s-a-s[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: metalik  
    Data: 2012-12-02 11:55

    http://gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,2957[...]
    W FA ich multum.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: metalik  
    Data: 2012-10-28 10:52

    http://praca.wp.pl/strona,2,title,Placa-mini[...]
    co to będzie????

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: metalik  
    Data: 2012-09-30 13:27

    Podobno mechanicy i szwagry za mało zarabiają i napisali pismo do związków aby im płacili za nadgodzimy bo w godzinach robić się nie chce

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    [1] 2 3 4 ... 15 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej