Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3576)
Foto
(17416)
Firmy
(121)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(60)
Opinie
(470138)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • A może zamiast łącznika większy park?
  • Gdzie można kupić jelita na kiełbasę?
  • Lekarz ginekolog - mój pierwszy raz
  • Pomysł na biznes w Krośnie (edycja 2017)
  • Platforma wibrujaca w Eurogym

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10978
  • Wszystkich wpisów: 470138
  • Zarejestrowanych użytkowników: 88362
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Pożyczka"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: kris35  
    Data: 2017-02-18 18:57

    a dla tych którzy potrzebują pomocy w wyjściu z zadłużenia proponuje sprawdzić ofertę zamieszczoną na stronie https://kredyt123.pl/upadlosc-konsumencka Znajdziecie tam możliwość pełnego oddłużenia, wstrzymanie postępowania egzekucyjnego, spłatę zadłużenia w niskich ratach. Sprawdźcie sam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jolanta000  
    Data: 2017-01-09 19:10

    Mój mąż wziął 30000 w kredyt ok w krośnie w nest banku i to nie była pochopna decyzja ponieważ szukał od jakiegoś czasu plusem było wyczyszczenie bik za darmo!!! polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: NeilYoung  
    Data: 2008-08-29 18:20

    Spoko, spoko. Twoją kasę możesz wydawać na co chcesz. Ja po prostu przeglądałem różne tematy na tym forum i skojarzyłem nicka.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: miscol  
    Data: 2008-08-29 17:43

    NeilYoung a co Cie to obchodzi po co ja biore te pozyczki. Ty mi nie dajesz to co sie odzywasz. Ja tez widze ze tez nie jest ci obojetny tamten temat

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: NeilYoung  
    Data: 2008-08-29 11:09

    No to teraz już wiem po co miscol bierze te pożyczki:
    http://www.krosno24.pl/opinie.php?podstr=tem[...]

    ;-)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: miscol  
    Data: 2008-08-29 10:56

    Gosiu(czarnamateria) zagladnij na swoja skrzynke. Wysłałem Ci maila. prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: czarnamateria  
    Data: 2008-08-25 19:59

    Miscol, podaj mi swój e-mail (mój jest w moim profilu)to ci wyślę symulację, ale jutro wieczorem, bo dopiero wtedy będę mieć tę symulację i dostęp do neta. Jeśli ci zależy na czasie, to zadzwoń do SKOK-u w godz. 8:45-16:15 to od razu ci powiem co chcesz wiedzieć. Nr tel. podawałam już wcześniej, ale powtórze: 013 436-60-64.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Vira  
    Data: 2008-08-25 16:34

    taką przybliżoną ratę, to i ja Ci mogę podać :) 540zł :)
    Jeżeli pracujesz, to nie ma co kombinować, nawet jeżeli bankiem w którym prowadzisz ROR jest krwiożercze PKO, na tak krótki okres dostaniesz tam preferencyjne warunki i na 99% będzie to najlepsza (a najwygodniejsza napewno) oferta dla Ciebie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: miscol  
    Data: 2008-08-25 15:36

    BArdzo bym Cie prosil abys przeprowadzila taka symulacje. Chodzi mi o ta pozyczke z zaswiadczeniem. Kwota 3000 na 6 miesiecy. Napisz mi taka przyblizona rate jaka bym mial miesiecznie i ile by wyniosl całkowity koszt kredytu. Z góry dziekuje. Pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: czarnamateria  
    Data: 2008-08-23 22:04

    Oprocentowanie nominalne 16.50%, prowizja 4%. Pożyczka bez zaświadczenia jest na okres od 12-48 mies. Można by wziąć na ten okres i spłacić wcześniej, albo wziąć standardową pożyczkę z zaświadczeniem na 6 miesięcy. Na taki okres i sumę mamy bardzo tanią pożyczkę - oproc.nom.2% i 4%prowizji. Wybór zależy oczywiście od priorytetów klienta. Zawsze można zadzwonić do SKOK-u (13 4366064)lub przyjść, po zrobieniu odpowiedniej symulacji udzielę konkretnych informacji.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: miscol  
    Data: 2008-08-23 20:50

    czarnamateria a na jakim oprocentowaniu jest ta pożyczka. Dużo trzeba bedzie dołożyc do pozyczki w kwocie 3000 na 6 miesięcy.
    Czekam na odpowiedz
    Pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: czarnamateria  
    Data: 2008-08-22 20:41

    W SKOK Chmielewskiego rusza oferta pożyczki do 18 000 zł bez poręczycieli i zaświadczenia o zarobkach, wystarczy wypełnić oświadczenie o zatrudnieniu i zarobkach. Wypłata tego samego dnia. Oferta od 23.08.08, czyli praktycznie od 25.08.08. Zainteresowanych zapraszam. ul. Niepodległości 3

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ludek  
    Data: 2008-07-26 21:59

    Potrzebuje co najmniej 50 000 i to już!!!!!!!!!! ale kto mi tyle pozyczy???? i gdzie mnie najmniej oskubią?????? proszę pomóżcie!!!!!!!!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: czarnamateria  
    Data: 2008-07-26 20:17

    A wicie dlaczego każdy bank żąda zaświadczeń? Bo ludziska się wycwanili! Teraz tak łatwo się zadłużyć, że niektórzy tracą kompletnie kontrolę, całkiem jak z kartami kredytowymi. Są też przypadki wyłudzeń. Nie każdy jest nieuczciwy, ale ludzie zrozumcie! Widać już nawet te wszystkie providenty się "najadły" i zaczęły zabezpieczać swoje interesy. Krótka wizyta w kadrach, czy księgowości firmy i po strachu. Wstydzicie się, że wszyscy będą wiedzieć? Przecież teraz podobno wszyscy biorą pożyczki, czego tu się wstydzić! Macie lewe dochody? Weżcie dobrego znajomego albo krewnego z legalnymi dochodami. Jego papierek będzie dla formalności a i tak będzie płacił główny zainteresowany. Jeśli chodzi o SKOK-i to pracuję w Chmielewskim i zapraszam. Z ręka na sercu mogę powiedzieć, że mamy dużo lepsze oprocentowanie niż inne instytucje, a wymagamy to co większość, więc może warto sprawdzić ofertę.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: fryc85  
    Data: 2008-07-24 17:47

    Nie wiem czy bez zaswiadczen to drugie tyle.Provident niby bez a wymagaja wszystko a oprocentowanie kismiczne ja nie wiem czy tam ktos bierze wogole.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: miscol  
    Data: 2008-07-24 06:35

    Ja w 100% poleciłbym PBS Krosno na ulicy Tysiąclecia. Mialem juz wziete tam 4 kredyty. Ostatnio wziąłem 7000 tysiecy na 24 miesiące i do spłaty mam 7659 z groszami. Ale zeby wziac tam pożyczke to trzeba okazac zaswiadczenie. A bez zaswiadczenia poleciłbym równiez Lukas Bank. Tez nie narzekam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Irra  
    Data: 2008-07-23 19:36

    Czyli w takich bankach bez żadnych zaświadczeń oprocentowane wynosi drugie tyle?
    a co oprócz providentu, bo w SKOKach wszędzie trzeba zaświadczenia.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: fryc85  
    Data: 2008-07-23 17:14

    Porazka na maxa z tymi pozyczkami takim firma jak provident to sie chyba w glówkach dawno poprzewracalo.Nie lepiej jest w Aigo takie oprocentowanie to moglbym sie zgodzic ale tylko i wylacznie na dowod a te papiery co oni chca to ide do Biecza Spoldzielczego i mam kredyt ze za 3 tys zaplacilem cos 200 zl oprocentowania.
    A tak wogole to powinni zakazac im reklam bo nigdzie kredytu mi nie dali bez zaswiadczen.
    To ze ja pracuje za granica to nie ,to ze nie mam 25 lat ,to ze nie mam uregulowanej sluzby....ehh co za porazkowe panstwo.......

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ruda_wydra  
    Data: 2008-07-23 07:53

    W ostatnim sobotnim dodatku do Gazety Wyborczej - W Wysokich Obcasach był wywiad z byłą agentką Providentu. Ponoć jak pożyczają 1 tys. to oddajesz im 1,7 tys. Mało zachęcające.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: oliwka44  
    Data: 2008-07-22 20:54

    PROVIDENT:)))

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1] 2 3 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej