Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3731)
Foto
(17425)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(812)
Czateria
(8)
Opinie
(472202)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Aeroklub sprzedał ''antki''. Trafiły do Wenezueli
  • Ekstremalna Droga Krzyżowa: wyzwanie nie tylko dla wierzących
  • Posłanka PO sadzi i rozdaje drzewa. Na znak protestu
  • 21 marca: emerytura to dopiero wagary! [film]
  • Peugeot uderzył w audi, a audi w pomnik

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11042
  • Wszystkich wpisów: 472202
  • Zarejestrowanych użytkowników: 88867
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Kościół w Polsce"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-18 22:48

    ...SŁOWO NA NIEDZIELĘ:):):):):)

    Ten ksiądz naraził się wielu duchownym. O. Żak samotnie walczy o to, by Kościół wreszcie zaczął walczyć z pedofilią

    Wielu wolałoby ten problem zamieść pod dywan. On natomiast – chyba jako jedyny w polskim Kościele – mówi o tym głośno, dobitnie i bez ogródek. Jezuita o. Adam Żak prowadzi odważną walkę z pedofilią wśród duchowieństwa. Sprzymierzeńców ma raczej niewielu.

    Kościół katolicki obchodzi dziś dzień modlitwy i pokuty za ofiary księży pedofilów. Polscy biskupi włączyli się w to na polecenie papieża Franciszka, choć wielu zrobiło to tak, by nie bardzo było wiadomo, o co w tych uroczystościach chodzi. Jak pisaliśmy, niektóre diecezje zaprosiły na wieczorne nabożeństwa Drogi Krzyżowej "w ramach Dnia Modlitwy i Pokuty za grzechy wykorzystania seksualnego małoletnich". Gdzie słowa o tym, czyimi ofiarami są te dzieci, kto był sprawcą? Gdzieś wypadły... Wiele kurii poszło jeszcze dalej i o takich uroczystościach w ogóle nie poinformowało. Czyżby zignorowano polecenie papieża?

    Opór jest duży
    To wydarzenie dobitnie pokazuje, jaki jest stosunek Kościoła w Polsce (a przynajmniej wielu hierarchów) do problemu pedofilii wśród księży. I gdyby nie jezuita – można być pewnym – byłoby jeszcze gorzej. Ojciec Adam Żak przyjechał do Polski w 2012 roku po 10 latach pracy zagranicą. Wrócił – i zajął się wymiataniem brudów spod dywanu. Naraził się przy tym wielu księżom, bo odważnie mówił o tym, że pedofilia w kościele istnieje i należy z nią walczyć. Wcześniej przez lata Kościół w Polsce właściwie w ogóle nie próbował się z tą kwestią mierzyć. O. Żak się mierzy i... Nie zawsze mu to wychodzi, bo opór materii jest duży.

    http://natemat.pl/202761,samotnie-walczy-o-t[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (21) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-15 21:48

    Ksiądz nazwał Kaczyńskiego łgarzem. "Wykorzystuje Kościół do celów politycznych. Tak nie wolno!"

    Ksiądz Stanisław Walczak skrytykował polskie władze. Ostro. W rozmowie z nami polski duchowny podkreśla, że tu nie o PiS, a o sam Kościół chodzi.
    Oto wpis Stanisława Walczaka, księdza, misjonarza, który sprawił, że jedni wychwalają go jako "niezależnego" kapłana, a inni odsądzają od czci - i wiary:

    "SKOŃCZYĆ ZE ZGORSZENIEM,
    Człowiek, który w imieniu duchownych i świeckich narodowych katolików w Polsce, nieustannie czyni wysiłki, by zniszczyć Unię Europejską, staje sobie przed kamerami i łże w żywe oczy: "Tusk łamie wszelkie zasady Unii Europejskiej!"
    Ten łgarz ma poparcie silnej grupy polskich biskupów i wielkiej rzesz polskich duchownych! To oni popierają kłamstwa na temat katastrofy smoleńskiej, to oni szczują Polaków przeciw wszystkiemu co obce i inne. A on, prezes, bezkarnie, rzuca oszczerstwa i kłamie! Jego konekcje z Radiam Maryja i TVTrwam dowodzą, że kłamstwo stało się oficjalnym orężem katolików narodowych w Polsce.
    Niszczenie dobrego imienia Kościoła Katolickiego przez prezesa i jego popleczników musi mieć swój kres! Nie ma zgody na to, by ludzie uczciwi byli skazani na codzienne zgorszenie siane przez tą grupę duchownych i świeckich, którzy, delikatnie mówiąc, pogubili się."

    http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,21[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75.76% (25) Oceń ten wpis negatywnie 24.24% (8)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-12 10:56

    ...SŁOWO NA NIEDZIELĘ:):):):):)

    Spowiedź w szkole, czyli jak biskupi przyczyniają się do upadku religii

    Dziś już nie rodzisz się chrześcijaninem, ale się nim stajesz. Poprzez wolny wybór. Jak bardzo status religii jako przedmiotu lekcyjnego w szkole musi zostać sprowadzony do podobnej roli jak zajęcia z matematyki, by tę prawdę zrozumieli nasi biskupi?

    Jesteśmy niby przyzwyczajeni, że państwo polskie spełnia żądania Kościoła. Chciał Kościół, by lekcje religii odbywały się w środku innych zajęć tak, by uczniowie nie rezygnowali z katechezy zbyt łatwo? Dało się to załatwić. Chciał Kościół, by pensje katechetów, duchownych i świeckich wzięło na swe barki państwo? Tak też się stało. Chce Kościół religii jako przedmiotu na maturze? Pewnie tak będzie. Ale na tym nie koniec. W mniejszych miejscowościach jest tak, że często ksiądz w szkole ma więcej do powiedzenia niż nauczyciel, a czasami i dyrektor placówki edukacyjnej. I to również wiemy. Sęk w tym, że to, co stało się w Suchej Beskidzkiej, zdumiewa chyba nawet tych, którzy są zwolennikami nauczania religii w szkole.

    Otóż w Suchej Beskidzkiej zorganizowano trzydniowy program rekolekcji w szkołach średnich. Nauki rekolekcyjne prowadzono oczywiście w gmachu szkoły. Nowość polega na tym, że w szkole zorganizowano także spowiedź. I to, jak się okazuje, wzburzyło również wierzących i praktykujących nauczycieli. Ale, co ciekawe: nikt nie ma odwagi powiedzieć tego głośno. Nikt nie chce postawić się proboszczowi. Także dyrektor szkoły ZS im. Witosa umywa ręce, tłumacząc, że jego rola sprowadza się do zarządzania budynkiem: „Ja się w szkole nie spowiadam i nie ja jestem organizatorem całego wydarzenia (…) Moim zadaniem jest tylko zadbać o to, by wszystko odbywało się bezpiecznie”.

    http://www.newsweek.pl/opinie/kosciol-i-eduk[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 74.29% (26) Oceń ten wpis negatywnie 25.71% (9)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-03-11 23:09

    No to ma Jarek kło, trechę tych biskupów jest więcej niż jeden Rydzyk, a kasy coraz mniej i nie wiadomo, czy nam więcej pożyczą..., może Putin?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 78.79% (26) Oceń ten wpis negatywnie 21.21% (7)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-11 22:34

    ...hahahahahaaa!!!

    Abp Muszyński pochwalił Tuska. Internauci: "Chroń nas Boże od takich biskupów"

    - Możemy się różnić w poglądach, ale na arenie międzynarodowej powinniśmy być solidarni i zabiegać o dobro Polski - powiedział w rozmowie z KAI abp Henryk Muszyński.

    Ponowny wybór Donalda Tuska na szefa Rady Europejskiej wywołał w kraju kolejny spór między prawicą a lewicą. Głos w sprawie zabrał abp Henryk Muszyński. Duchowny uważa, że bez względu na poglądy, na arenie międzynarodowej powinniśmy mówić jednym głosem.

    - Planowanie i kierowanie gremium 28 europejskich państw, z którego każdego interesy są przeciwstawne, nie jest proste. W wielu obszarach Donald Tusk pokazał, że porozumienie jest możliwe - ocenił dotychczasową działalność szefa Rady Europejskiej - stwierdził duchowny.

    - Podczas głosowania obserwowaliśmy solidarność Europy przeciwko stanowisku polskiego rządu. Choć wyraźnie stanowisko naszego rządu jest dziś w Unii odosobnione, jednak nie oznacza to odosobnienia Polski i Polaków - dodał prymas senior.

    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Abp-M[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 74.29% (26) Oceń ten wpis negatywnie 25.71% (9)


    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-03-11 22:25

    http://demotywatory.pl/4743684/Na-poczatku-X[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 74.29% (26) Oceń ten wpis negatywnie 25.71% (9)


    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-03-11 22:23

    http://demotywatory.pl/4751700/27---1

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 74.29% (26) Oceń ten wpis negatywnie 25.71% (9)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-08 22:41

    Dramat Jacka Międlara. Ma dziwne wrażenie, że jakiś Żyd ciągle patrzy na niego z góry

    http://aszdziennik.pl/119501,dramat-jacka-mi[...]

    :):):):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 73.68% (28) Oceń ten wpis negatywnie 26.32% (10)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-07 21:33

    Ksiądz na etacie w Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych. Nie musi nawet przychodzić, pracuje w systemie telepracy

    Ksiądz Tomasz Duszkiewicz na co dzień pracuje w parafii w Węgrowie. Nie przeszkadza to jednak w jego zatrudnieniu w Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych w Białymstoku. Miasta te wprawdzie dzieli ok. 130 kilometrów, ale duchowny do pracy w Białymstoku przyjeżdzać nie musi. Swoje obowiązki wykonuje na odległość. Jakie? To nieco skomplikowane.

    W środowisku leśników i myśliwych ksiądz Tomasz Duszkiewicz jest postacią dobrze znaną. Wśród polityków prawicy także. Duchowny od lat obraca się w tych kręgach i sam jest myśliwym. Dwa lata temu wystąpił w programie "Dzień Dobry TVN", gdzie tłumaczył, że zabijanie zwierząt nie kłóci się z nauką kościoła, bo "człowiek jest w hierarchii stworzenia najważniejszy, on jest na szczycie piramidy stworzenia". – Łowiectwo to nie jest zabijanie, to jest gospodarowanie tym, co Pan Bóg dał człowiekowi – wyjaśniał w TVN.

    http://natemat.pl/203059,ksiadz-na-etacie-w-[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 70% (28) Oceń ten wpis negatywnie 30% (12)


    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-03-07 17:54

    http://demotywatory.pl/4749252/Jak-Kosciol-z[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 71.79% (28) Oceń ten wpis negatywnie 28.21% (11)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-06 22:15

    ...coś dla farbowanego "katłolyka" versalisenki:):):):):)

    Pedofilia w Kościele katolickim. Gdy dobro Kościoła jest ważniejsze od dobra dziecka


    Te historie zawsze wyglądały podobnie. Gdy pojawiał się zarzut wykorzystywania seksualnego dzieci przez księży, reakcje - zarówno w Ameryce, Niemczech czy Polsce - były analogiczne. Najpierw niedowierzanie: „Jak to, ksiądz wykorzystuje seksualnie dzieci? Niemożliwe”. Potem, gdy pojawiało się coraz więcej dowodów, że to jednak prawda, gdy ofiary zaczynały mówić o swoim cierpieniu, przychodziła obrona: „To źli ludzie oczerniają księdza. To liberalne i lewicowe media atakują Kościół”. Aż w końcu, gdy prawda wychodziła na jaw, poszczególne diecezje starały się wyciszyć skandal, płacą odszkodowania ofiarom nadużyć seksualnych.

    Zaczęło w Ameryce. Był roku 2001. Spędziłem wtedy w USA kilka miesięcy. I przyglądałem się z bliska, jak „pedofilski skandal”, którego bohaterami byli duchowni, niszczy amerykański Kościół. Podważa zaufanie do księży i kościelnych instytucji. Pamiętam dokładnie rozmowę z jednym z amerykańskich jezuitów, który mówił, że rodzicie zabierają dzieci z katolickich szkół. Że księża boją się chodzić po ulicach w sutannach czy koloratce. Że lekcje, które prowadzili duchowni w katolickich szkołach, odbywały się już zawsze przy otwartych drzwiach. Symbolem pedofilii w Kościele stał się ks. John Geoghan z Bostonu, który został skazany na 10 lat więzienia. Liczba jego ofiar to ponad 130 nieletnich. Ten proces uruchomił lawinę: ofiary zaczęły mówić, posypały się kolejne pozwy. Pękła zmowa milczenia. Ale, co najgorsze, proceder seksualnego wykorzystywania dzieci przez księży nie dotyczył tylko diecezji bostońskiej. Nie dotyczył tylko Ameryki. Dotyczył, jak się okazało, całego Kościoła. Także Kościoła w Polsce.

    http://www.newsweek.pl/opinie/pedofilia-w-ko[...]

    ...smacznego siwy,zdegenerowany lamusie:):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 69.23% (27) Oceń ten wpis negatywnie 30.77% (12)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-04 23:03

    ...SŁOWO NA NIEDZIELĘ!:):):):):)

    Ksiądz oskarża proboszcza o gwałt. Jest reakcja kurii

    Ks. porucznik Adrian Kosendiak z wrocławskiej parafii w Miliczu oskarżył o gwałt obecnego proboszcza jednej z parafii w tym samym województwie. Sprawą zajmuje się policja; ma ją również zbadać specjalny zespół powołany przez wrocławskiego arcybiskupa Józefa Kupnego. Duchowny rozmawiał już z ks. Kosendiakiem.

    - Jeżeli człowiek występuje w takim nagraniu, to nie trzeba być psychologiem, żeby stwierdzić, że ma problem. Arcybiskup zrobi wszystko, żeby pomóc temu kapłanowi - skomentował ks. Rafał Kowalski, rzecznik wrocławskiej kurii.

    Ks. Kowalski zauważa, że do tej pory skrzywdzony kapłan milczał, i zastanawia się, "dlaczego w tym momencie i w taki sposób chciał sprawę rozwiązać". - Najpierw musimy dotrzeć do dokumentów, które ewentualnie potwierdzą albo zaprzeczą tezom stawianym przez kapłana na filmie. Postaramy się też dotrzeć do ludzi, którzy mogą posiadać jakieś informacje - dodaje.

    Ks. porucznik Adrian Kosendiak publicznie oskarżył kapelana wojskowego i proboszcza jednej z parafii o gwałt. - Chwycił mnie jakoś tak za gardło, że nie mogłem oddychać. Zaczął mnie dusić, a później rozebrał. I później doszło do czynów - mówi na trwającym ok. 25 minut nagraniu ks. Kosendiak.

    http://wiadomosci.wp.pl/kat,143594,title,Ksi[...]

    Koniecznie posyłajcie swoje dzieci na lekcje religii! Świeże mięsko jest kościołowi bardzo potrzebne!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 70.73% (29) Oceń ten wpis negatywnie 29.27% (12)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-04 15:05

    ...obraną marchewkę to masz we łbie przykościelny dziwaku o zachwianej osobowości:):):):):)

    Prezydent Duda chyba nie zje kiełbasy w Wielki Piątek. Ojciec Mądel obiecał mu dyspensę, ale postawił zaporowe warunki

    Informacja o piątkowym, a do tego wielkopostnym apetycie pobożnego prezydenta na kiełbaskę, zatacza coraz szersze kręgi. Do sprawy odniosła się nawet Kancelaria Prezydenta, ale okazuje się, że dla Andrzeja Dudy jest nadzieja na skosztowanie mięsa nawet w Wielki Piątek. Ale nic za darmo - w zamian głowa państwa musi uszanować warunki dyspensy, które postawił jezuita.

    "Daję panu dyspensę na jedzenie kiełbasy w Wielki Piątek, byle pan tylko nie łamał konstytucji" – napisał ojciec Krzysztof Mądel na Twitterze. We wpisie oznaczył samego prezydenta, a że Andrzej Duda z Twittera korzysta wyjątkowo chętnie, możemy mieć pewność, że ta propozycja do niego dotrze.

    Afera z niewinną kiełbaską zaczęła się w piątek, czyli postny dzień, a na dodatek w okresie Wielkiego Postu. "Tygodnik Podhalański" ustrzelił fotkę, na której prezydent w tym dniu zajada się mięsem na szczycie Kasprowego Wierchu. Dziennikarze tygodnika chcieli być zabawni i uznali, że górale nie będą zadowoleni, jak się dowiedzą o posiłku prezydenta. Jak się okazało, najbardziej niezadowolona była Kancelaria Prezydenta, która za to zdjęcie urządziła awanturę redakcji tygodnika. Zdaniem doradcy prezydenta Duda konsumuje faszerowanego pomidora.

    http://natemat.pl/202813,prezydent-duda-chyb[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 69.23% (27) Oceń ten wpis negatywnie 30.77% (12)


    Autor: sutanna  
    Data: 2017-03-04 14:25

    To był pomidor, obrana marchewka lub czerwona papryka. Pan Prezydent Andrzej Duda przestrzega jak nikt dogmatów naszej wiary. Podobnie jak Pan Premier Jarosław Kaczyński i Są zawsze blisko Kościoła Świętego i naszej wiary. To wściekły Belzebub, niechętny ważnym zmianom w Polsce, chcąc dokuczyć Panu Prezydentowi, podszeptuje ateistycznej opozycji, co jeszcze można złego wymyślić na Pana Prezydenta i Pana Premiera. Jednak nasze modlitwy i znak krzyża świętego odpędzi wnet szatana i pokarze prawdę o tych niepokalanych politykach, Prawdziwych Polakach. Złodzieje i lewacy, podpuszczani przez diabły, wciąż szukają złych mocy aby podszepnąć kłamstwo i obłudę.
    Obudź się Polsko ! , Kościół Święty przepędzi obłudników i tę całą ateistyczną i kłamliwą unię europejską, może wówczas wreszcie będziemy u siebie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 31.71% (13) Oceń ten wpis negatywnie 68.29% (28)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-03 22:07

    ...maliniak w piątek żre kiełbasę:):):)klecha w popielcową środę jeździ na bani:):):):):)
    BRAWO KATOLIKI!!!

    Tak pijany ksiądz rozrabiał w Środę Popielcową. Kuria przeprasza[b]

    39-letni ksiądz z Białej Podlaskiej (woj. lubelskie) po pijanemu spowodował kolizję. Duchowny złamał przepisy ruchu drogowego i kościelne reguły. Mając 1,2 promila siadł za kółkiem w dniu ścisłego postu, w Środę Popielcową. Po nagłośnieniu zdarzenia kuria siedlecka przeprosiła wiernych za zachowanie swojego podopiecznego i obiecała wyciągnięcie konsekwencji.

    Informacja o nocnym zdarzeniu ze Środy Popielcowej wywołała prawdziwą burzę. Około 23. pijany duchowny, na prostej drodze, na ul. Stacyjnej, około 400 metrów od kościoła, zjechał na przeciwległy pas i czołowo uderzył w land rovera. Nikomu nic się nie stało, ale terenówka jak i opel kapłana zostały dość poważnie zniszczone.

    http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/lublin/[...]

    [b]No i macie tych pseudo-wierzacych,Pija co drugi to alkoholik,pedofil i wyrywacz pieniedzy z kieszeni podatnika,Utrzymuja ich wszyscy czy jestes wierzacy czy nie rzadzacy wynagradzaja ich sowicie,Biednym zabiora ,dzeciom na leczenie byleby kler byl zadowolony i popieral ich,W tamtym roku tez byla taka sytuacja ze pijany ksiadz jechal od soltysa z kolacj w Srode Popielcowa najedzony i napity,Lecza sie za darmo zaden w kolejce do specjalisty nie czeka,Za friko opieka na ful,I wy to popieracie,A wygonic ich do ich enklawy watykanskiej,Tam tez pieniadze maja ,plyna szerokim strumieniem ,a nie okradac ludzi ktorzy z roku na rok sa biedniejsi,Jaki pan taki kram,

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 70% (28) Oceń ten wpis negatywnie 30% (12)


    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-03-02 21:20

    https://paczaizm.pl/jak-mogles-dac-sie-oszuk[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 67.5% (27) Oceń ten wpis negatywnie 32.5% (13)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-02 21:10

    Autor: VERSAILLES
    Data: 2017-03-01 18:48

    Taaa, toż sobie wynalazłeś lewusku kolejnego TW w sutannie bajdurzącego coś, o czym ten "misjonarz" albo nie ma zielonego POjęcia, albo co jest bardziej prawdopodobne bajdurzy coś co mu oficer prowadzący nakazał. Ten "zatroskany" o Tuska "misjonarz" nie tylko się POgubił, ale POdobnie jak "noblysta" Bolek idzie na całość precyzyjnie sterowany przez byłych UBoli. Wy lewaki możecie być pewni, że na takie plewy już niewielu Polaków się nabierze, ale cóż wam POzostało? Kłamać, oczerniać i szczuć, a nóż coś się z tego szamba przylepi.


    ...to jest komentarz chrześcijanina i polskiego katolika w popielcową środę:):):):):) BRAWO TY!!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 70% (28) Oceń ten wpis negatywnie 30% (12)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-02 21:08

    No i widzisz jaki jesteś nierozgarnięty biedny gimbusie skoro nie potrafisz nawet ogarnąć, że to jest mój komentarz w odpowiedzi lewakowi piotr73reda@piotr73reda Ale co się dziwić gimbazie???

    ...taaaa jasne siwy lamusie złodziejsko-kapusiowaty:):):):) takie głupoty to na zlocie byłych ormowców złgany niedorozwoju:):):):):)

    ...watykan ma twarz ojca marciela degollado, oszusta, narkomana i pedofila, przyjmowanego z honorami na dworze papieskim.

    Ale czy kogoś to jeszcze dziwi po tym co zdegenerowani księża i zakonnicy wyprawiali np. w Irlandii? Dziw bierze, że jeszcze nie rozwiązano kościoła katolickiego w Irlandii:):):):):):)

    ...ale załgane tępe versalictwo cmoka takich po rękach:):):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 69.23% (27) Oceń ten wpis negatywnie 30.77% (12)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-03-02 21:04

    No i widzisz jaki jesteś nierozgarnięty biedny gimbusie skoro nie potrafisz nawet ogarnąć, że to jest mój komentarz w odpowiedzi lewakowi piotr73reda@piotr73reda Ale co się dziwić gimbazie???

    "Chciano zabić Ojczyznę, przekreślić życie narodu". Przejmujące słowa abp. Jędraszewskiego o Żołnierzach Wyklętych

    http://wpolityce.pl/kosciol/329693-chciano-z[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 9.68% (3) Oceń ten wpis negatywnie 90.32% (28)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-03-02 20:53

    ...i pokazał się mały katoliczek złodziejaszek versalisenko:):):):):)

    Kardynał Nycz nie ma litości dla chorych Syryjczyków.

    ...oj bulgocze katolskie szambo,bulgocze:):):):):)

    Ofiara pedofilii opuszcza Papieską Komisję ds. Ochrony Nieletnich. Przez "haniebny opór" w Watykanie

    • Marie Collins zrezygnowała z pracy Komisji ds. Ochrony Nieletnich
    • Zarzuciła osobom w Watykanie "opór" i "brak współpracy"

    Collins, ofiara księdza pedofila, wyraziła "frustrację" i zarzuciła "brak współpracy ze strony urzędów Kurii Rzymskiej". Mówiła też o "haniebnym oporze" wewnątrz Watykanu. Dlatego zdecydowała się opuścić komisję, powołaną przez papieża Franciszka w 2014 roku. Deklarację rozpowszechnił przewodniczący papieskiej komisji, kardynał Sean Patrick O'Malley. Poinformował, że papież przyjął rezygnację i wyraził głębokie uznanie dla jej pracy na rzecz ofiar wykorzystywania. Amerykański kardynał dodał, że irlandzka działaczka zgodziła się dalej współpracować z komisją. Collins już wcześniej groziła wystąpieniem z komisji na znak niezadowolenia z rezultatów pracy.

    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114[...]

    ...katolik---to brzmi dumnie:):):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 69.23% (27) Oceń ten wpis negatywnie 30.77% (12)


    [1] 2 3 4 ... 360 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej