Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3622)
Foto
(17469)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(792)
Czateria
(52)
Opinie
(476676)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Zielone Krosno alarmuje: uwaga na opryski!
  • Piloci będą mogli zatankować w Krośnie
  • Centrum Leczenia Nerwic "Nervus"
  • Promocja pomogła. MKS przybyło pasażerów
  • ''Rusz cztery kółka'' - spacer z wózkiem i fitness w jednym

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11247
  • Wszystkich wpisów: 476676
  • Zarejestrowanych użytkowników: 90609
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Kościół w Polsce"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: Franek64  
    Data: 2017-06-25 19:46

    Księża to raczej wykształcona grupa zawodowa. Nie zbyt dobrze ale zawsze. I nie są oni aż takimi głupcami by wierzyć
    w te religijne opowiastki, dyrdymały które serwują owieczkom. Gdyby wierzyli nie byłoby w kościele telu niegodziwości,
    wręcz przestepstw, zboczen, pijaństwa. Te opowiastki są by dobrze żyć z otumanionych.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-24 23:37

    ...SŁOWO NA NIEDZIELĘ:):):)::):)

    Zatrzymano księdza z Wejherowa. Miał wysyłać uczniom pornograficzne zdjęcia

    40-letni ksiądz z Wejherowa jest podejrzewany o rozpowszechnianie treści pornograficznych wśród małoletnich uczniów. Został zatrzymany przez policję w piątek rano. Prokuratura nie podaje na razie szczegółów sprawy, ale potwierdza, że doszło do zatrzymania duchownego.

    http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,3[...]

    poseł Piotrowicz wybroni a Adrian ułaskawi

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jeger  
    Data: 2017-06-24 19:56

    Tuczą się na marżach zachłanni pośrednicy
    Klną ich producenci, plują nań rolnicy
    Ale najpodlejszym konsumenta wrogiem
    Jest pośrednik, co zarabia na relacjach z Bogiem…

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-20 22:49

    PILNE: Czarna Madonna żegna się z Jasną Górą. Ma ją zastąpić Maryja o jaśniejszym odcieniu skóry

    http://aszdziennik.pl/120349,czarna-madonna-[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (6) Oceń ten wpis negatywnie 25% (2)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-20 19:43

    Pedofilia w Kościele. Ksiądz gwałcił 13-latkę. Nadal odprawia msze [REPORTAŻ JUSTYNY KOPIŃSKIEJ]

    Ksiądz Roman podstępnie wywiózł od rodziców 13-letnią Kasię, więził ją i przez kilkanaście miesięcy gwałcił. Pedofil odprawia dziś msze w Puszczykowie. I koresponduje z dziećmi na Facebooku.
    Minęło dziesięć lat, a ja nadal nie mogę zasnąć przy zgaszonym świetle. Koszmary wracają. Pamiętam, jak wysłał mi kartkę: „Gorące pozdrowienia dla mojej Kasi, za którą często się modlę!”. Miałam 12 lat. Kilka miesięcy później wywiózł mnie daleko od rodziców i zgwałcił po raz pierwszy.

    http://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,21210[...]

    ""A upadek Jego będzie wielki"!

    Nareszcie "świętym" starcom łydy u ołtarzy
    dygocą pod brzemieniem grzechów ukrywanych!!
    Nareszcie z przerażenia głos mają zadrgany,
    zaś psalmy - ością w gardłach im pouwięzały!!

    Nie trzeba hord Proroka, cicho siedzą "Icki..."
    A tu wali się z hukiem... Kościół Katolicki!
    Wystarczy trącić próchno ręką albo nogą
    By runął ten, co go "piekielne bramy nie przemogą"!

    Oto wreszcie nadchodzi, oto "Pan u bramy"
    "...za co Panie, ach, za co? Cóż takie skrywamy"?
    Że zarówno kapłani, jako i cywile
    Kościół nasz opuszczają"? - "...boście pedofile"!!!
    - rzecze im. "Wiedzieliście o mym Drugim Przyjściu"
    i o Waszym, zaprzańcy, z "moich śladów" wyjściu!

    Nimi to postępować, i kroczyć mieliście
    a wy?! W cieniu ołtarzy pe-do-fi-li-li-ście!!!
    Pójdźcie w ogień piekielny, w ogień zatracenia
    Na nic wasze złocenia, i nabożne pienia!
    Głos popedofilonych woła do mnie z Ziemi!
    Zmieszany z biciem w dzwony, z psalmy fałszywemi!

    Niezliczone miliony na wieków przestrzeni
    Waszych chuci ofiary!! - a wy? - wy-świę-ce-ni!
    W czasie gdyście się wzajem kanonizowali
    Ministranci swych księży onanizowali!
    Chłopcy oraz dzieweczki, jako te jagnięta
    szły "pod nóż" - o milionach któż, prócz Mnie, pamięta?!

    Za to, coście czynili - twarz odwracam z wstrętem
    od Kościoła, co sobie "sterem, żeglarzem, okrętem",
    policjantem był, sędzią - lecz przenigdy katem
    Down'ów o głowach złotym sypanych brokatem!!

    Nawet islamskich starców z dziewczętami w tyle
    zostawiacie... zboczeni rzymskopedofile!!
    Jako przepowiedziałem - tako wam się stanie!
    "Dom modlitw waszych drętwych pusty wam zostanie"!
    Wam, coście "piętnowani na swoim sumieniu"
    Nogi z dup rwać, a "kamień... nawet na kamieniu..."!!!

    Sennym marzeniem moim jest świat bez kapłanów
    nadętych buców, odętych purpurat-cabanów
    Świat bez wojennych, świętych podżegaczy
    stosy podżegających Świata Podpalaczy

    Ach, jak mi we snach tęskno, ach, jak mi się marzy
    Świat mądrych, wolnych ludzi, bez rewerendarzy
    wiecznie stroszących pióra Świata Gospodarzy
    tych sacralnych, niebieskich ptaszków-altanników
    Mistrzów nieodpowiedzialności i prawnych uników!

    Do każdej megazbrodni dniem i nocą zdolnych
    Choć bajecznie bogatych - bulimicznie głodnych!
    Wiek wieków purpurowych Świata Zegarmistrzów
    intryg i prowokacji niedościgłych mistrzów!

    Spiżem buta "złączonych" z każdym mechanizmem
    o ile ten nie "tyka"... zgodnie z Katechizmem!
    Czy innym, objawionym pastuchom nad ranem
    złotymi literami spisanym Koranem...

    Świat mi się marzy od tych wszystkich "świętych" wolny
    i tysięcznej, kolejnej religijnej wojny...
    Świat mi się marzy wolny... od stad "świętych" mężów
    jak "prastary kusiciel" jadowitych wężów

    miliardom wciskających swe oszustwa grube:
    Islamską, szinto i każdą równą im podróbę!!
    Wolnych od religiozy, prawych mądrych ludzi
    Których żaden "mąż święty" do złego nie judzi...

    Oręża nie poświęci, tych "świętej pamięci"
    Do Nieba za łapówki już nigdy nie wkręci.
    Dziecka już żaden nigdy nie popedofili
    In nomine Patris, et pedofili, et spiritus fili...

    Zrywam się, gdy sen ów snuć mi się przydarza
    i ćwiczę... cmoki w pierścień Kato-Gospodarza...!
    Cwiczę na wsiakij słuczaj, żeby nie wyjść z wprawy:
    - "cień Lecha" rządzi z... Jarkiem Sprawiedliwie Prawym!

    "Prawie" robi różnicę - dziw to ponad dziwy:
    Podlactwem rządzi karzeł Prawie Sprawiedliwy!!
    Ćwiczę ot tak, dla wprawy, na wszelki wypadek
    - "rzondzom" PiS & Pan JaPa - Wielki Święty Dziadek!"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (6) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (3)


    Autor: Sutanna  
    Data: 2017-06-20 16:37

    Pani Sobecka ma rację ! Modlitwy nigdy dość. My służki Kościoła Świętego bardzo mocno się sprzeciwiamy ciągłej krytyce kościoła przez opozycję ateistyczną. Nikt tak jak Księża Wielebni czy Ojciec Dyrektor nie kocha ludzi wiary katolickiej bo to są Prawdziwi Polacy. Co do reszty ludzi mieszkających pomiędzy nami katolikami to już Pan Prezes Kaczyński dosadnie powiedział, że to są złodzieje, komuniści, lewacy a do tego esbecy i ubowcy. Tak dość tej krytyki kościoła i naszej władzy DOŚĆ TEGO !!!
    Obudź się Polsko ! Dość tej krytyki kościoła i Prawa i Sprawiedliwości !!! DOŚĆ

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 27.27% (3) Oceń ten wpis negatywnie 72.73% (8)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-06-20 06:13

    "Ze smutkiem, niestety, informujemy Waszą Świątobliwość, że w naszej Ojczyźnie wolność katolickich mediów jest bardzo poważnie zagrożona. To zagrożenie wynika z działań 'totalnej opozycji'" - napisała właśnie w liście do papieża Anna Sobecka, toruńska posłanka PiS.

    Hipokryzja sięgnęła szczytów, a Kościół, Kościół milczy, "nic się nie stało"?!

    Wszystko to to i tak "wina Tuska" i notowań...

    http://www.radiomaryja.pl/informacje/prof-ry[...]

    Zażrą się własnym pokarmem...

    https://wpolityce.pl/polityka/344759-rusza-s[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (8) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (4)


    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-06-19 22:36

    http://demotywatory.pl/4775172/Pora-juz-skon[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 70% (7) Oceń ten wpis negatywnie 30% (3)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-19 21:59

    Kościół w końcu dostrzegł problem pedofilii czy to tylko mydlenie oczu?

    Co zmieni ta konferencja?
    Co będzie oznaczać dla ofiar księży-pedofilów takie czterodniowe spotkanie przedstawicieli Episkopatu w Rzymie ? To dobre pytanie, bo w czasie rozmów zapewne nie zapadną żadne wiążące decyzje. Samo mówienie o tym, że wśród księży są osoby wykorzystujące seksualnie dzieci, niewiele tak naprawdę zmieni.

    http://mamadu.pl/131815,kosciol-w-koncu-dost[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 63.64% (7) Oceń ten wpis negatywnie 36.36% (4)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-18 16:35

    ...to versalisenko ryjabowaty nie jest katolikiem?:):):):)

    "Kościół toruński głosi zupełnie inną nowinę niż Kościół katolicki. To wygląda na schizmę"

    To wygląda albo na jakąś schizmę, która się szykuje, bo Kościół toruński głosi zupełnie inną nowinę niż Kościół katolicki z papieżem na czele, albo po prostu Kościół się zdemokratyzował - tak o różnym stosunku duchowieństwa do uchodźców w Polsce mówił Michał Broniatowski, szef biura Politico w Warszawie.

    W "Godzinie komentatorów" w Radiu TOK FM goście dyskutowali m.in. o słowach biskupów na temat uchodźców podczas uroczystości Bożego Ciała, a także stosunku do tej sprawy obecnie rządzących.

    http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,21967743,[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 64.29% (9) Oceń ten wpis negatywnie 35.71% (5)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-18 09:45

    SŁOWO NA NIEDZIELĘ

    ...czytać versalisowato-ryjabowate:)::):):) może coś do pustego łba trafi:):):):) o ile trzeźwy:):):):):):)

    "Droga do nieba nie prowadzi przez PiS i Telewizję Trwam". Ksiądz Walczak odsłania hipokryzję władzy

    Post na Facebooku zatytułowany "Relatywizm moralny" to kolejna próba ukazania hipokryzji władzy autorstwa księdza Stanisława Walczaka. Duchowny przekonuje, że ani Prawo i Sprawiedliwość, ani Telewizja Trwam nie są wykładnią prawdy, wiary i zasad postępowania dla ludzi, którzy marzą o wstąpieniu do nieba.

    Ksiądz Walczak, który się PiS-owi nie kłaniał – tak opisaliśmy w naTemat duchownego, który już niejednokrotnie na portalach społecznościowych obnażał niedostatki moralne obozy rządzącego i osób związanych z ojcem Rydzykiem i jego mediami. O PiS pisał, że to partia "neopogańska", Rydzykowi przypiął łatkę "polskiego ajatollaha", a jego media to zdaniem Walczaka "organy narodowo-katolickiego reżimu".

    http://natemat.pl/210567,droga-do-nieba-nie-[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 68.42% (13) Oceń ten wpis negatywnie 31.58% (6)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-15 20:20

    ...ciekawe co na to dyżurny katopisacki burek versalisowaty o czerwonej ryjabie:):):):)

    "To ciężki grzech". Ksiądz zbulwersowany językiem partyjnym PiS

    Ksiądz Stanisław Walczak, który zasłynął z używania ostrego języka w mediach wprost skrytykował słowa Beaty Szydło, które padły podczas uroczystości w byłym obozie koncentracyjnym. "Język partyjny często prowadzi do objawienia tego, co człowiek nosi w sercu" - stwierdził duchowny.

    https://wiadomosci.wp.pl/to-ciezki-grzech-ks[...]

    Pasztetowa ledwie dukała to, co jej ktoś napisał. Wstyd i hańbę dla naszego kraju przynosi ta PIS-lamska sekta, pazernych na własne korzyści kłamców bez sumienia i zasad moralnych.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 70.83% (17) Oceń ten wpis negatywnie 29.17% (7)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-15 16:21

    http://matkazonaiklopoty.mamadu.pl/120811,in[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 70.83% (17) Oceń ten wpis negatywnie 29.17% (7)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-15 11:38

    Ćwierć miliarda złotych – tyle Kościół może zarabiać na ślubach, chrzcinach i pogrzebach. "To trochę, jak w mafii"

    Trudno to nawet nazwać tajemnicą poliszynela. Na polskich parafiach obowiązują nieformalne cenniki usług: ślubów, chrzcin czy pogrzebów. Zwyczajowe datki bywają różne, w zależności od wielkości parafii czy liczby parafian, jednak ich istnienie nie jest kwestionowane. Zdarzają się jednak sytuacje, w których „petent” zaczyna domagać się od kapłana... paragonu. Niedoczekanie jednak, nad Wisłą przyjęto system, który miał być elastyczny i dostosowany do specyfiki posługi kapłańskiej. Dziś ten system zaczyna coraz częściej wiernych irytować.

    Ta historia obiła się echem w całej Polsce. Pan Bartłomiej chciał wziąć ślub, rozmowę z duchownym zarejestrował. Dialog na plebanii był treściwy: zapytany o wysokość datku duchowny odparł „tak jak wszyscy”. To oznaczało kwotę siedmiuset złotych. - 500 mogę dać, więcej nie mam – odparł pan Bartłomiej. – To przykro mi – usłyszał.

    ...czytaj bo warto

    http://innpoland.pl/130213,cwierc-miliarda-z[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 65.38% (17) Oceń ten wpis negatywnie 34.62% (9)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-12 07:14

    Puszki pożyczą od Kijowskiego.

    ...oby tylko nie pożyczali od tego HOJNEGO KATOLICKIEGO KSIĘDZA:):):):):):)

    To nagranie to hit internetu. W trakcie miesięcznicy żebrak podszedł do księdza i… sami zobaczcie, co się stało

    Do idącego w pochodzie duchownego podchodzi w pewnym momencie mężczyzna i prosi o jałmużnę. Ksiądz w portfelu ma jednak tylko karty płatnicze i banknoty, więc portfel… z powrotem chowa. Potem jednak zaczyna z nim rozmowę.

    http://natemat.pl/210173,to-nagranie-to-hit-[...]

    ..."ksionc" nie dał?Bo prezes nie wypłacił mu jeszcze delegacji za przyjazd na ten cyrk polityczny:):):):):):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (18) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (9)


    Autor: rujaba  
    Data: 2017-06-11 23:17

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    treść nie miała nic wspólnego z tematem dyskusji



    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-10 23:43

    ...słowo na niedzielę:):):):)

    Pedofilia w Kościele. Jak biskupi chronili księdza Pawła Kanię [CYKL ZŁY DOTYK W KOŚCIELE]

    Kuria bydgoska i wrocławska przerzucały księdza pedofila do kolejnych parafii. Dzięki temu molestował chłopców przez co najmniej siedem lat.

    http://wyborcza.pl/duzyformat/1,127290,20825[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 70.97% (22) Oceń ten wpis negatywnie 29.03% (9)


    Autor: siostra_Nalewka  
    Data: 2017-06-10 22:56

    Szczęść Boże!
    Polskie Pany katolickie, na czele z PANEM Kaczyńskim, ignorują nauki Jezusa z Nazaretu, pewnie dlatego, że był tylko cieślą.

    PAN Kaczyński zaleca modlić się na ulicach i mówi, że to komuniści zabraniali się tam modlić, tymczasem Jezus z Nazaretu tak pouczał:

    … Gdy się modlicie, nie bądźcie jak obłudnicy. Oni lubią w synagogach i na rogach ulic wystawać i modlić się, żeby się ludziom pokazać. Zaprawdę, powiadam wam: otrzymali już swoją nagrodę. (6) Ty zaś, gdy chcesz się modlić, wejdź do swej izdebki, zamknij drzwi i módl się do Ojca twego, który jest w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie. (7) Na modlitwie nie bądźcie gadatliwi jak poganie. Oni myślą, że przez wzgląd na swe wielomówstwo będą wysłuchani. (8) Nie bądźcie podobni do nich! Albowiem wie Ojciec wasz, czego wam potrzeba, wpierw zanim Go poprosicie. Wy zatem tak się módlcie: (9) Ojcze nasz, który jesteś w niebie, niech się święci imię Twoje! (10) Niech przyjdzie królestwo Twoje; niech Twoja wola spełnia się na ziemi, tak jak i w niebie. (11) Chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; (12) i przebacz nam nasze winy, jak i my przebaczamy tym, którzy przeciw nam zawinili; (13) i nie dopuść, abyśmy ulegli pokusie, ale nas zachowaj od złego! (14) Jeśli bowiem przebaczycie ludziom ich przewinienia, i wam przebaczy Ojciec wasz niebieski. (15) Lecz jeśli nie przebaczycie ludziom, i Ojciec wasz nie przebaczy wam waszych przewinień. …
    (Ew. Mateusza 6:1-34, Biblia Tysiąclecia)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 71.88% (23) Oceń ten wpis negatywnie 28.12% (9)


    Autor: katolyk_intensywny  
    Data: 2017-06-10 12:19

    Módlmy się za zboków z sutannach,przykościelnych pedofili i ich pomagierów naganiających dzieci na plebanie.
    Modlitwy nigdy dość!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 73.33% (22) Oceń ten wpis negatywnie 26.67% (8)


    Autor: sutanna  
    Data: 2017-06-10 11:05

    Módlmy się ! Modlitwy nigdy dość ! Już sam Arcypasterz- Eminencja Arcybiskup Michalik, tłumaczył niewiernym i ateistom, że każdy wielebny pasterz ma wpisaną miłość do dzieci. Wielebni często głaszczą dzieci , przytulają, całują ..... bo dzieci czują wewnętrznie potrzebę zbliżenia się do kapłana. Każdy ministrant po odprawieniu mszy świętej bardzo pragnie aby kapłan utulił go, pogładkał czy przycisnął do swojego łona. Dzieci lgną do księży bo wiedzą że to są osoby w stanie łaski uświęcającej !
    Obudź się Polsko ! Obudź się Krosno !
    Razem z Duchem Świętym pokonamy zło. Duch Święty wspiera Dobrą Zmianę !

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25.81% (8) Oceń ten wpis negatywnie 74.19% (23)


    [1] 2 3 4 ... 365 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej