Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3177)
Foto
(17404)
Firmy
(127)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(51)
Opinie
(468493)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Porównaliśmy ceny w supermarketach. Zobacz, gdzie najtaniej
  • Niech przeżyje choćby jedno z nas. Wspomnienie Holokaustu
  • 23-latek z Krosna napisał powieść. Myśli o kolejnej
  • Nie żyje zaginiony Paweł Bogusz
  • Tylko jedna Agata i Grzesiek. Ranking imion 2016

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10924
  • Wszystkich wpisów: 468493
  • Zarejestrowanych użytkowników: 87962
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Dietetyk"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: paulusmaximus  
    Data: 2017-01-10 15:31

    ja przez 3 miesiące zrzuciłem 12 kg i zalecenia Pani Alicji pomogły mi uniknąć efektu jo-jo, polecam Jurek

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: fantasmagoria  
    Data: 2017-01-09 16:02

    mi pomogła Pani Ania z Naturhouse, wreszcie udało się zrzucić te dodatkowe kilogramy, polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Gumis_krosno  
    Data: 2017-01-05 17:19

    ponawiam temat.prosze o wpisy jakiego dietetyka polecacie w krośnie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Ismena  
    Data: 2016-11-16 12:44

    A powiedźcie mi czy znacie w Krośnie jakiegoś psychodietetyka, takiego jak chociażby http://twojcel.eu/dietetyk-gdynia/ ? Pewnie wiele osób podobnie jak ja, po pewnym czasie trzymania ścisłej diety, oraz przy regularnym wysiłku fizycznym, traci motywację. Wobec czego myślę sobie, że taka psychologiczna pomoc mogłaby przynieść bardzo dobre efekty.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: rmx333  
    Data: 2016-10-11 16:09

    Polecam Panią Dietetyk Alicję Gancarz, w Krośnie przyjmuje na ul. Łukasiewicza 63 (Dom Nauczyciela), ma podobno gabinet również w Rzeszowie. Więcej info: superdietetyk.com

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: robka  
    Data: 2014-06-24 14:27

    Pani Aneta przyjmuje na rynku w Centrum dietetycznym, i są tam bezpłatne konsultacje. Chyba , że chcesz diete i suplementy to wtedy płacisz.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Juleczka  
    Data: 2014-05-26 18:58

    Czyta pani Aneta Stasiowska przyjmuje na kase chorych czy prywatnie. Jaki byłby koszt wizyty. Długo trzeba czekać na wizytę ?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: millmar  
    Data: 2014-05-23 00:13

    Najlepsza jest Pani Aneta Stasiowska z Naturhouse w Krośnie przy ul.Franciszkańskiej 1. Mogę Wam podać numer tel. 886-619-999. Polecam wszystkim ' naprawdę warto

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: mustafi  
    Data: 2013-10-10 09:07

    nie każdy jest zdrowy, żeby tańcować do utraty "wagi"i nie każdy może sobie sam wybierać dietę bez kontroli lekarza,ja mam dobry przykład bo na własna rękę poddałam się diecie Dukana.....i co wylądowałam w ciężkim stanie w szpitalu z niewydolnościa nerek..tak że bieżcie się sami za dietę i nie próbujcie,najlepiej pod okiem fachowca...powodzenia,wiadomo że to się wiąże z kosztami i to nie małymi :-(

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: PersonaNonGrata  
    Data: 2013-09-20 11:04

    a co sądzicie o Pani Sawickiej? Przyjmuje na Lwowskiej chyba..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Juleczka  
    Data: 2013-06-02 19:22

    Witam widzę że znalazły się nowe odpowiedzi na mój post tylko troszeczkę nie na temat. Celem mojej wizyty u dietetyka jest to że mam anamię i doktorzy mi mówią żebym sobie poszła do dietetyka żeby ustalić dietę ponieważ często mam okres że chudnę a czasami że przytyję a jem ciągle tak samo.
    Więc chciałabym aby mi ktoś ustalił taka dietę. pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: martna77  
    Data: 2013-05-30 16:32

    Juleczka nie wiem czy znalazłaś w krośnie dietetyka który ci pomógł. Ja wiem od mojej kosmetyczki że w zielonej górze jest bardzo dobra dietetyk. do babki jeżdżą nawet z Wrocławia. sama nie byłam, ciągle sobie mówie że jutro jutro ale wiesz jak to jest. nazwya się pogoda-marcinkiewicz albo odwrotnie. na google ma strone mojadietetyczka24. powodzenia PS. jak dobije do 100kg to też do niej idę :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: PanNikt  
    Data: 2013-04-10 14:57

    Julka,
    Jaki jest cel Twojej diety?
    -sportowy
    -schudniecie
    -przytycie
    -inny

    Pozdr

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Juleczka  
    Data: 2013-04-05 22:32

    Czy może mi ktoś podać namiary do jakiegoś dietetyka w Krośnie ?
    Najlepiej żeby przyjmował na ubezpieczalnie :)
    czekam na odpowiedz
    Z góry dziękuję

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: taniec24  
    Data: 2013-02-19 09:18

    wszystkim mającym problemy z nadwagą polecam dietę warzywno owocową Ewy Dąbrowskiej oraz duzo ruchu i tańca (np. w szkole tańca w Krośnie) taniec24.eu
    dobry ośrodek prowadzący dietę na terenie woj. podkarpackiego to Villa Carpatia

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: amitiel  
    Data: 2013-02-11 16:01

    Ma ktoś informacje, czy oprócz przychodni na Paderewskiego jest jeszcze jakaś poradnia dietetyczna? Wszystko jedno czy prywatna czy na NFZ. I jakie są ewentualnie stawki za wizytę prywatną.
    Z góry dzięki :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ISABELLE  
    Data: 2012-06-04 13:16

    Ale dałaś ciała..
    Nie ważne co się je - ważne aby smakowało,a "smak" to każdy ma inny..
    Ja lubię sobie np. na śniadanie zjeść witaminki w postaci kropelek, które sam sobie przygotowuję i to nie boli..a cerę mam jak niemowlak..:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: getsqim  
    Data: 2012-06-03 22:29

    Najwybitniejszymi specjalistami w dziedzinie potrzeb żywieniowych są nasze ciała, one wiedzą najdokładniej czy potrzebują kalafiora, czekolady, czy spaceru.
    Można też pytać kogoś, to też jest ok. Jednak podobne jest do chodzenia w chodziku a mając -naście czy -dziesiąt lat prościej jest samemu się nauczyć chodzić.
    :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: saba11  
    Data: 2012-06-03 18:03

    Rymar Elżbieta na ul.Paderewskiego ubezpieczalnia tel. 502 581 123.Przyjmuje prywatnie raz w tygodniu rejestracja telefoniczna

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: angelika28  
    Data: 2012-05-31 10:12

    Witam bardzo chciałabym prosic o namiar na jakiegoś dietetyka w krośnie może byc prywatnie byłabym wdzięczna za odpowiedz.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1] 2 3 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej