Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(179)
Anonse
(4377)
Foto
(16697)
Firmy
(156)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(847)
Czateria
()
Opinie
(450798)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • PWSZ promuje się filmem przygodowym
  • ''Bombowy żartowniś'' zatrzymany przez policję
  • Gdzie najlepszy węgiel?
  • Sklep z farbami na Lwowskiej
  • Tankowanie na stacji Shell w Krośnie

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8816
  • Wszystkich wpisów: 450798
  • Zarejestrowanych użytkowników: 71835
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Zakład pracy Panmar"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: _hubcio_  
    Data: 2014-03-19 00:01

    Jak tam obecnie wygląda sytuacja w Panmar wood?
    Jak układa się współpraca z IKEA?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: balceerek  
    Data: 2011-03-13 19:23

    Ja też podzielam Twoje zdanie,grizzly, myśle,że inni też.Piszą na stronie o Diamentach Forbesa dla Panmaru , a to sie okazuje ,że te diamenty powstały z potu tych co tam charują za minimalną zapłatę.A ten co tam na drzewie panuje to podobno już niedługo- takie słyszałem głosy,coś mu sie grunt pali.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: dr_etker  
    Data: 2011-03-12 21:57

    Na stacji diagnostycznej nie ma abstynentów

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: grizzly1  
    Data: 2011-03-12 21:38

    Nie wiem jak jest na stacji diagnostycznej bo tam akurat nie pracowałem(może to i lepiej), ale wiem ,że na tartaku to jest OBÓZ PRACY CHRONIONEJ.Najlepiej byłoby tych MATOŁÓW zapakować w kondon i na księżyc z biletem w jedną strone (z XXL -em włącznie)Zakładam, ze i ty Maurycy tam robiłeś i podzielasz moje zdanie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: tommy30  
    Data: 2011-03-11 09:33

    No to moze tobie zrobili akurat dobrze i dokładnie koło samochodu bo jak robiłem w swoim okresowy przaglad auta to wszystko bylo dobrze do czasu jak na dwa dni po przegladzie wyladowałem juz w innej stacji kontroli z powazna wadą tylnego koła która nie została zauwazona przec fachowców tam pracujacych dlatego nigdy tam juz nie pojade z własnych samochodem.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: anhor  
    Data: 2011-03-11 09:19

    Nie znam innych sfer działalności tej firmy,ale akurat przeglądy samochodowe robione są tam szczegółowo i kompetentnie na odpowiednim sprzęcie i przez fachowców.
    Ponadto niżej ktoś napisał,że "pracujacy w zakładzie to sami donosiciele i wazeliniarze".
    Tak nie ma w żadnym zakładzie,że "wszyscy".

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: tommy30  
    Data: 2011-03-10 23:04

    Widze ze same negatywne opinie o zakładzie Panmar i w sumie sie nie dziwie bo tak duza ilosc złych opini na temat zakładu jest napewno nie przypadkiem! I chce dodac z własnego doswiadczenia przekonałem sie ze ludzie pracujacy w zakładzie to sami donosiciele i wazeliniarze, juz nie wspominajac o biurze(koło wzajemnej adoracji) czy stacji kontroli moze najtanszej w krosnie a co za tym idze najgorszej gdzie nie zrobił bym nawet przegldu dziecinnego resoraka!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: maaurycy  
    Data: 2011-03-10 22:54

    grizzly- nie domyślasz się,że ten XXL.. TO jeden z tych co tam gnębią, to przecież czuć na odległość, dlatego tak sie wkurza i wije jak ....... bo się poczuwa że to co piszesz to sie tyczy m.inn i jego, albo przede wszystkim jego.Zaburzyłeś mu wizję, że go wszyscy kochają, a jest odwrotnie i nie może tego znieść.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: grizzly1  
    Data: 2011-03-10 15:48

    Ty XXL... Jak chcesz coś dodac to idz tam pracować...Gwarantuje że po paru tygodniach będziesz chodził do tyłu, albo na czworakach, a twojego przypadku nie rozwiąże żaden psychiatra (nawet pan Drecher). Kwestią czasu będzie jak twoja rodzinka wysle cię do Jarosławia, albo Żurawicy.Chłopie to są HIPOKRYCI

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kostran  
    Data: 2011-03-09 08:51

    Czy Ty "osmo" wiesz coś o zmianie władzy w Panmarze? Z tego co ja wiem właściciele nie zmienili się od początku. Jest ich dwóch, a ich dane można zobaczyć na paragonie (to spółka jawna).

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: XXL120  
    Data: 2011-03-08 19:02

    Oj, oj, oj jak się Paniusie spisały a czemu tak nie potrafiły wprost powiedzieć - bohatery. No nie to przecież "inteligencja" z krainy RK - tych po szkołach !!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: osmo  
    Data: 2011-03-06 18:49

    ooooooo...- widzę,że dyskusja sie rozkręca.Najwyzsza pora ,żeby świat dowiedział sie całej prawdy o tej firmie,bo obecnej 'władzy'wydaje się ,że jest super.Ludzie juz nie wytrzymuja nerwowo i zaczynaja mówić,ale na razie ci którzy stad mieli odwage odejść, bo ci co jeszcze akceptują niewolę- milczą,ale to kwestia czasu.Jakies pare lat temu, zanim nastała nowa władza PANMAR miał super opinię, a teraz schodzi na psy, czy tego nikt nie widzi?.Ale to juz nie moja sprawa.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: grizzly1  
    Data: 2011-03-05 16:55

    Ty, Maaurycy, najbardziej brakuje mi tych wiesniaków z krainy RBR, normalnie goscie są nie do wy... nia. Te CHAMY nie dość, że przychodziły nawalone do pracy to jeszcze w szatni waliły... I rób tu z takimi na pile.Do dziś sie dziwie, że mam całe ręce i nic mi sie nie stało...No może troche psycha mi siadła, ale dzień w którym sie zwolniłem był po prostu BOSKI.Wole kamienie rąbać aniżeli tam znowu robić z tą bandą bazczelnych BUROKÓW prostych jak linijka

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: maaurycy  
    Data: 2011-02-27 21:03

    Grizzly- zgadzam się z Tobą ,masz absolutna racje ,tam obok huku,rakotwórczego pyłu jeszcze śmierdzi podczas termowania drewna.Tak śmierdzi ,że pół miasta to czuje, ale niby nikt nie wie skad ten smród pochodzi.Od czasu do czasu tam sie to wszystko pali, ludzie sie mało nie poduszą,ale każą nakładać na łeb maske i do gaszenia. Już niejeden był podtruty, ale 2 bhp-owców czuwa i mówi,że to samo zdrowie. Też tam pracowałem ale też wziąłem nogi za pas.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: grizzly1  
    Data: 2011-02-27 11:47

    Ten PANMAR to wyjątkowy obóz pracy. Praca tam nie ma żadnych plusów. Na hali w zimie zimno, w lecie - gorąc, przez cały czas huk, rakotwórczy pył a ludzie tam pracujący szacunku do innych nie mają za grosz. W większości to goście z krainy RBR-ów, którzy zostali granatem oderwani od pługa a w dodatku rzadko kiedy przychodzą trzeźwi do pracy. Chcąc liczyć na podwyżkę, trzeba dobrze na innych kablować ale ludzie dobrze wychowani wolą stamtąd po prostu odejść i znaleźć inną pracę, z normalnymi ludźmi, w normalnej atmosferze i za takie same pieniądze.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: FANEC  
    Data: 2011-02-27 11:40

    Witam szanownych forumowiczów, czy może mi ktos odpowiedziec czy w firmie jest zapotrzebowanie na operatorów wózków widłowych samojezdnych i prowadzonych?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: maaurycy  
    Data: 2011-02-27 10:11

    spryciula- gratuluje odwagi,że napisałeś te prawde o firmie, może to otworzy troche ludziom oczy - tym co maja siłe jeszcze tam pracowac i tym którzy chcieliby sie tam wybierać.Jeśli wszyscy dajemy sie tak pomiatać to i mamy to co mamy.Jan 2004 - szkoda zachodu, najpierw ci naobiecują,aa potem jak juz dasz z siebie wszystko to na bruk., A co do przedstawiciela handlowego to paniczyk bedzie chciał tylko toba orać a sam zbierze plon.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jan2004  
    Data: 2011-02-20 12:55

    Hej, czy ktos cos wie o pracy przedstawiciela w Panmarze?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: spryciura  
    Data: 2011-02-20 11:51

    słuchaj warszawianka tak cie interesuje innych wykształcenie? a ty to może jesteś po studiach;-) ten cały Panmar to obóz pracy a Ci którzy tam pracują to nie maja żadnych perspektyw na lepsza prace, bo jak wszyscy są po podstawówce to samo za siebie mówi, zresztą wystarczy przeczytać wasze opinie to od razu widać jak każdy wszechstronnie wykształcony, jeżeli chodzi o kierowników to też mam swoje zdanie na ich temat, szkoda mi tych którzy tam harują a jednocześnie ich podziwiam bo tam trzeba mieć stalowe nerwy i końskie zdrowie, ale jak się ma rodzinkę która szefowi maści to może się dłużej popracuje;-) a ci "zaufani" pracownicy jak tak dalej będą dbać o firmę to jeszcze chwile i nikt tam nie będzie miał pracy

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jan2004  
    Data: 2011-02-18 13:40

    PONOĆ PANMAR ( TEN OD PANELI) SZUKA PRZEDSTAWICIELI. Jak tam jest , jaka pensja, jaki rejon , atmosfera i dlaczego szukaja przedstawi

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1] 2 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej