Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4514)
Foto
(16748)
Firmy
(157)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(846)
Czateria
(81)
Opinie
(452040)
Autozłom LOSTARK - złomowanie samochodów - Krosno, Jasło, Sanok

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Zlikwidowano szmateks z krawcową - gdzie ją znajdę?
  • Droga konieczna - kwestie prawne
  • Likwidacja sklepu FRAC na Guzikówce
  • Obiecują tańszy rachunek? Bądź ostrożny
  • Mikrokosmos Krosna: wino, szkło, len, chleb...

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8870
  • Wszystkich wpisów: 452040
  • Zarejestrowanych użytkowników: 72412
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Sklepy "S" - czy szybko i tanio?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: wzorek  
    Data: 2008-03-04 12:01

    lukii ,ile dostales za reklamowanie s-ki????? ;-)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kokode  
    Data: 2008-02-29 18:43

    Z tego, co wiem, to w s-kach można realizować talony womarowskie-esowskie, sodexho i PIG, ale jeżeli ktoś ma wybór w swoim zakładzie pracy to polecam rezygnację z talonów na rzecz pomocy rzeczowej, polega to na tym, że na określoną kwotę robi się w wybranej sieci zakupy i zostawia tam paragon do wypisania faktury. Zostaje to potem w zakładzie zaksięgowane jako pomoc rzeczowa i nie płaci się już od tej kwoty podatku, co ma miejsce w przypadku talonów. Kwestia dogadania się z zarządem myślę, u nas jest różnie, raz są talony a raz faktury.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: P57  
    Data: 2008-02-24 17:39

    Lukki o jakiej ty klimatyzacji mówisz?Chyba jak mocno wieje.W sezonie letnim w S-8 jest taka palma ,że sie pot pracownicom po tyłkach leje.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (4) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: c_tec  
    Data: 2008-02-24 14:33

    Masz rację z P. kierownik, w S8 jest tak samo, tyle że właściciel obarcza wielką presją kierowników.
    Co oczywiście nie tłumaczy ich ordynarnego zachowania w obec klientów i pracowników.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: japycz  
    Data: 2008-02-24 14:30

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu



    Autor: c_tec  
    Data: 2008-02-19 22:24

    1. TALONY - nie wiem jak to wygląda w chwili obecnej, bo kiedyś rzeczywiście "S" miało swoje talony i rzeczywiście można było robić zakupy tylko w sklepach "S".
    Jeśli chodzi o sprawę z talonami SODEXHO to dzięki tym talonom można robić zakupy w sklepach które mają umowę z SODEXHO i PASS więc wybór jest duży.
    2. Co do obsługi w sklepach "S" to w S-8 nawet sprawnie to idzie, bo P. Winiarski tam czuwa, ale już gdzie indziej to porażka, gorzej niż ślimaki na ślizgawce pod górkę.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Lukii  
    Data: 2008-02-19 20:47

    S-8 w sumie fajny sklep... Duży parking!(na ok 160 aut) W środku: klimatyzacja, ruchome drzwi, dużo przestrzeni w środku...! ładnie wszystko poukładane duża różnorodność artykułów w sumie mamy tam prawie wszystko...! + galleria czyli:
    (AGD, RTV, SOLARIUM, ODNOWA, KWIACIARNIA z PAMIATKAMI i UPOMINKAMI, DROGERIA, KOSMETYCZNY, slon KOMPUTEROWY, LOTEK, APTEKA, BANK, BANKOMAT, PIZZERIA-BAR, SALON MEBLOWY, ODZIEŻOWY i coś tam jeszcze buduja. Sklep sie stale rozbudowywuje. :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: asia1983  
    Data: 2008-02-19 18:26

    Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu pracownik mógł 50% talonów w sklepach S a 50% w innych sklepach, ale niestety nie pamiętam gdzie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: spironol  
    Data: 2008-02-19 17:44

    Ja dostałem talony Sodexho i mogłem zrobić zakupy i w esce i w albercie a i w społem za pół litram zapłacił
    polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wzorek  
    Data: 2008-02-18 10:10

    jeszcze nie nadeszly takie czasy ,ze zmuszaja nas do robienia zakupow w danym sklepie.jak byly talony w Albercie to tez huta narzekala.....wlasciwie to oni ciagle narzekaja! robie zakupy na s-8 i widze przy tym jak sie zachowuja w okresie realizowania talonow,,,o zgrozo!!!!!wstyd mi za nich choc pracuje w EC,no ale czego mozna wymagac? wazne,ze obsluge potrafia krytykowac na kazdym kroku a co ze swoimi manierami???????

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: defx  
    Data: 2008-02-16 11:51

    Ale "nadzwyczajna" teoria :)
    Przecież w okresie przedświątecznym ceny rosną w każdym sklepie... chyba każdy sprzedawca chce właśnie wtedy więcej zarobić, bo ludzie i tak będą robić zakupy...
    A co do talonów to pozwolę się nie do końca zgodzić, ponieważ są one do wykorzystania nie tylko w S-kach, ale w całym pasażu w S8, czyli w komputerowym, w agd i tych innych więc wzrost cen chyba nie jest tylko tym spowodowany.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: grzes2306  
    Data: 2008-02-16 10:45

    Ja mam swoją teorię na temat cen w S-kach. Generalnie ceny rosną 2 razy w roku. Kiedy ?
    Przed świętami Bożego Narodzenia i przed świętami Wielkanocnymi. Dlaczego ? Ponieważ największy pracodawca w regionie ( KHS Krosno) daje swoim pracownikom talony ( ok. 400 zł/ pracownika ) właśnie w tej sieci sklepów. Nie mają oni możliwości wyboru innego sklepu tak jak w innych zakładach. Muszą robić zakupy tylko i wyłącznie w sklepach S. Ile jest zatrudnionych pracowników w Hucie nie wiem, ale myślę że 2 tysiące napewno. Wystarczy pomnożyć 2 tys x 400 zł i mamy odpowiedź. Ci ludzie nie mają wyboru i kupują po takich cenach jak właściciel "S" sobie wymyśli. Pozostaje pytanie kto, komu i ile "posmarował" żeby pracownicy Huty nie mieli wyboru...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: japycz  
    Data: 2008-02-15 19:58

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu



    Autor: andusia237  
    Data: 2008-01-26 16:31

    no i cisza o kierowniczce z S8... haha ona uwaza ze jak o niej pisza to slawna jest no ok, ale w jaka strone ;D pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: edytha3  
    Data: 2008-01-16 16:38

    To będzie ten sklep przeniesiony z Asortu

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: defx  
    Data: 2008-01-16 11:05

    Tak... będzie sklep, tam gdzie były meble VOX...
    Zaraz za eScafe.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: agawu  
    Data: 2008-01-16 09:58

    wszędzie drożeje. Słyszałam, że na s8 mają otworzyć odzieżowy, coś ktoś wie na ten temat?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Kasiak  
    Data: 2008-01-13 16:23

    w tych eskach coraz drożej :(

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kasiulka_21  
    Data: 2008-01-13 14:04

    co tam?? temat wymarł??
    kawiarnie na s-8 otworzyli już??
    był tam ktoś?? pozdrawiam!!!

    udanych ferii:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: piotr13  
    Data: 2007-12-26 19:39

    Zgadzam sie ze syfiaste sklepy, bo w S-3 sprzedaja przeterminowany towar. Mozna to sprawdzic.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 25% (1) Oceń ten wpis negatywnie 75% (3)


    « 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej