Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4576)
Foto
(16765)
Firmy
(149)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(26)
Opinie
(452456)
Autozłom LOSTARK - złomowanie samochodów - Krosno, Jasło, Sanok

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Rok szkolny 2014/2015. Formy pomocy
  • Fryzjerka z ul. Bursaki
  • Odbiór tworzyw sztucznych
  • Kartoniarnia Maximus - opinie o pracy
  • Zimny prysznic w centrum miasta

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8882
  • Wszystkich wpisów: 452456
  • Zarejestrowanych użytkowników: 72584
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Punkty ksero w Krośnie"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: osama  
    Data: 2013-02-06 00:55

    taa jest ??>

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: PO_TRUPIE_DO_CELU  
    Data: 2012-06-06 23:41

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    treść nie miała nic wspólnego z tematem dyskusji



    Autor: pan_samochodzik  
    Data: 2012-05-20 20:41

    Ja polecam rynek krośnieński punkt ksero, miłe i uprzejme panie :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: JACKBUD  
    Data: 2008-10-30 11:10

    Jeżeli chodzi o ksero i usługi poligraficzne to tylko na Kolejowej 13. Prace wydrukowali mi w ciągu 20 min i zdjęcia wyszły w super jakości.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: MystiQ  
    Data: 2008-02-13 20:38

    Ja polecam osobiście Millenium na Placu Konstytucji. Jakoś b. dobra, mają zniżkę dla uczniów i studentów i odrazu można jakiś zakład sportowy puścić :D

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: skorpion  
    Data: 2008-02-13 17:54

    Odnośnie ksera w kolorze to tylko na Magurów. Robiłem u nich ostatnio pracę inżynierską. Wydruk czarno biały 10 gr a za kolor wzieli 70 gr. Do tego oprawili mi pracę z nadrukiem: "praca inżynierska" za 14 zł. a jak się połapałem, że zrobiłem błąd w pracy to mi to złożyli i z powrotem oprawili za darmo.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: diana123  
    Data: 2007-12-02 22:33

    KSERO JEST W POLACE NA OSEDLU

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Kamila  
    Data: 2007-11-28 15:16

    Dzięki. Trochę daleko.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: skorpion  
    Data: 2007-11-28 14:15

    A mnie właśnie kilka razy zdarzyło się, że odszedłem z kwitkiem z punktów ksero w okolicach rynku, bo akurat mieli zajętą kopiarkę. A na Magurów mają ich cztery i nie ma problemów z czekaniem chyba, że obsługuje akurat tylko jedna osoba, co im się zdarza. Po za tym inni spiewają sobie 20 gr. za stronę wydruku komputerowego a na Magurów robią wydruki w cenie ksero i w formacie A3.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kruk  
    Data: 2007-11-28 08:50

    A co to za problem wydrukować bez czarnych obramówek? Ustawienia wszelkie są, tylko trzeba umieć je wykorzystać. Byłam na Magurów i jakoś nie zauważyłam, żeby mieli szybsze ksero niż w PWSZcie lub na podcieniach.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: skorpion  
    Data: 2007-11-28 08:36

    Taka duża szkoła przy ul. Krakowskiej. Jak jedziesz od centrum miasta w kierunku Jasła. Zaraz za szkołą jest krzyżówka z ulicą Magurów, trzeba w nią skręcić i zaraz po prawej stronie jest ciąg sklepów w bloku a ta firma znajduje się w pierwszym lokalu. Nie wiem jak się nazywają, bo chyba nawet nie mają szyldu.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Kamila  
    Data: 2007-11-27 19:58

    Mógłbyś wyjaśnić mniej więcej gdzie jest ta szkoła nr 10? :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: skorpion  
    Data: 2007-11-27 18:07

    Ja polecam małą firemkę na ulicy Magurów. Ostatnio zauważyłem, że się przenieśli obok apteki naprzeciw szkoły podstawowej nr 10. Jakoś kserokopii wręcz rewelacyjna, nie ma porównaniania z badziewiażami z okolic rynku. Cena 10 gr. i taka sama cena za wydruk. Można bindować. Goście mają nowoczesny i szybki sprzęt i żadne zadania są im nie straszne. Widziałem jak wieczorami przewalają tysiące kopii. Można wydrukować w kolorze. Cena od 30 gr. do 1 zł. Ostanio kserowałem u nich kilka książek i wyobraźcie sobie, że zrobili to tak, że nie było na kopiach ciemnych obramówek i dopasowli format książki do kartki. Ja dużo kseruję ale do tej pory to dla mnie najlepsza firma. Polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sam_son  
    Data: 2007-11-27 10:45

    Znalazłem, dzięki wielkie. Nie wiedziałem, że jak się oprawi pracę, to można ją jeszcze "rozszyć" i wymienić kilka kartek :))

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: katja90  
    Data: 2007-11-13 14:03

    Wydrukują ci też w kolorze jeśli masz pracę na jakimś nośniku. Trafisz na pewno, są czerwone naklejki na witrynie i pisze jak byk KSERO ;P

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: grey_man  
    Data: 2007-11-13 12:51

    Czerwony Punkt jest tam gdzie kiedyś był sklep obuwniczy "13", w tym ciągu sklepów gdzie jest Marhaba, sklep z dewocjonaliami, salon Ery i kawałek dalej jest owy punkt ksero ;) O ile pamiętam to można też oprawić prace.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sam_son  
    Data: 2007-11-13 12:29

    Czerwony punkt? Gdzie to? Można tam od razu oprawić pracę?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Llewellyn  
    Data: 2007-11-13 12:09

    Jasne, np. w Czerwonym Punkcie na podcieniach.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kruk  
    Data: 2007-11-13 10:19

    Z tego co wiem, to na podcieniach koło Marhaby można.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sam_son  
    Data: 2007-11-12 12:53

    Czy można w Krośnie skserować coś w kolorze?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1] 2 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej