Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4262)
Foto
(16975)
Firmy
(141)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(850)
Czateria
(6)
Opinie
(464940)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Balony 2015
  • U kogo najlepiej zrobić implant zęba i mostki?
  • Dlaczego zwolniły prace przy "obwodnicy"?
  • Zbrodnia w Hucie Pieniackiej – 28 lutego 1944
  • Pociągiem do Rzeszowa w godzinę?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9326
  • Wszystkich wpisów: 464940
  • Zarejestrowanych użytkowników: 76079
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Endokrynolog w Krośnie"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: amigo13  
    Data: 2015-01-19 15:30

    Kedar przeglądłam wszystkie posty i znalazłam tylko stacjonarny 134391050, na który nie bardzo idzie się dodzwonić. Czy znasz może adres prywatnego gabinetu dr Kuczmy ?????

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kedar  
    Data: 2015-01-15 14:48

    Wydaje mi się ze nizej jest numer do doktora ,a trzeba dzwonić chyba w poniedziałki i moze wtorek ale koło 15

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: amigo13  
    Data: 2015-01-14 16:58

    Witam serdecznie czy ktoś ma numer tel na kom do dr Kuczmy bo stacjonarny dodzwonić sie tam to graniczy z cudem

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: mistrzdrugiegoplanu  
    Data: 2014-09-17 20:39

    http://www.youtube.com/watch?v=oVHmm12vT_Q[...]

    Spróbujcie pomóc sobie sami, bo jak to mówią... choroby nie wynikają z niedoboru tabletek.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: amigo13  
    Data: 2014-09-16 16:03

    Dodzwonić do Samborskiego się to graniczy z cudem ale czasami się udaje od 8 do 10 trzeba cierpliwie na tel siedzieć i dzwonić.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: zuzu28  
    Data: 2014-01-30 14:44

    poszukuje dobrego endokrynologa może być prywatnie w szpitalu są duże kolejki... a na necie brak informacji gdzie jeszcze w krośnie przyjmują...;/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: enula  
    Data: 2014-01-14 15:42

    Nie za bardzo jestem w temacie endokrynologa dla dzieci ale jest mało endokrynologów w Krośnie więc może być problem ze znalezieniem w ogóle endokrynologa dla dzieci przynajmniej w Krośnie.
    W Szpitalu jest Poradnia Maja i są tam specjaliści dziecięcy. Możesz tam zadzwonić i jak nawet nie rejestrować tam dziecka to zapytać o endokrynologów dziecięcych.

    W internecie znalazłam
    Poradnia Endokrynologiczna dla Dzieci
    ul. Korczyńska 57
    38-400 Krosno (woj.podkarpackie)
    013-4364110
    ale jak już szukałaś to pewnie już sama to znalazłaś

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: gracz  
    Data: 2014-01-13 22:55

    A czy jest jakiś endokrynolog dla dzieci w Krośnie?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: tereska27  
    Data: 2014-01-13 19:12

    Pani dr Harasimowicz przyjmuje także w Dukli rejestracja nr tel. 134330011. Bardzo dobry specjalista.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Nataaalcia  
    Data: 2014-01-13 14:48

    Na jaki numer dzwonić kiedy i w jakich godzinach aby móc sie zarejestrować na wizytę do Dr Kuczmy????

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: enula  
    Data: 2013-10-20 22:45

    Do rejestracji do dr Kuczmy jest jeden numer 134391050 (w sierpniu korzystałam z tego numeru) i mówisz gdzie chcesz umówić się na wizytę. Ale dodzwonić się nieraz jest bardzo ciężko.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wacus  
    Data: 2013-10-18 16:50

    Borka i krośnieńskich konowałów omijajcie z daleka.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Grysia  
    Data: 2013-10-18 11:11

    czy ktoś wie ile czeka się na wizytę u dr Kuczmy? czy numer telefonu 13 43 095 52 jest aktualny? i to jest numer do Brzozowa czy Haczowa? będę wdzięczna za odpowiedź

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-26 20:08

    Czy ktoś robił może usg tarczycy u dr Tabak
    w przychodni koło huty? dobra jest?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-24 21:11

    a może się ktoś wypowiedzieć o innym endokrynologu dr. Harasimowicz? czy polecacie,gdzie przyjmuje i ile bierze za wizytę?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: enula  
    Data: 2013-06-24 18:27

    dr Samborski nie wiem jak prywatnie
    dr Kuczma przyjmuje w Haczowie i Brzozowie rejestracja poniedziałek i środa po 15 dzwonić tel. 134391050 ale ostrzegam że nieraz dodzwonienie się tam graniczy z cudem.
    Za wizytę z usg płaciłam 100zł. Ponoć sama wizyta 70zł a usg 30zł ale tego nie wiem na pewno.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kingad  
    Data: 2013-06-24 13:43

    a czy możecie podać konkretne namiary na dr Kuczme? ile kosztuje wizyta?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-24 13:41

    enula,a jak przyjmuje prywatnie nie wiesz?
    w jakich godzinach i w jakie dni?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: enula  
    Data: 2013-06-24 13:01

    Mam nadczynność tarczycy byłam u dr Paweł Samborski w Jaśle na kasę chorych. Dodatkowo miałam lekko obciążoną wątrobę więc Pan dr chciała mnie wysłać na leczenie jodem. Mama 1,5 roczną córą która się zajmuje więc trochę się wystraszyłam i odmówiłam dostałam tab Thyrozol 1 dziennie 5mg.
    Koleżanka jeździ z mamą na naświetlanie i powiedziała że tam jest informacja że nie można mieć po naświetlaniu przez okres 2 tygodni stycznością z dziećmi do lat 13 oraz osobami starszymi.
    Pojechałam ponownie na wizytę wyniki wątroby w normie. Pan dr ponownie o naświetlaniu to mu mówię że nie bo opiekuje się córą i mieszkam z moją babcią (no ją bym mogła jeszcze unikać). A nie mam się gdzie wyprowadzić i nie miał by kto przez 2 tyg zajmować się małą. Dr powiedział mi że wystarczy że nie będę ją brała na ręce. A jak wyjaśnić 1,5 rocznemu dziecku że mama nie przytuli, nie uśpi bo nie może.

    Troszkę męczyło mnie jazda 40km na 7 rano żeby zostać przyjętym i czekanie pół dnia oraz proszenie mamy (mąż nie może) żeby wzięła urlop i została z dzieckiem.
    Poszłam do dr Kuczmy prywatnie. Zrobił usg i stwierdziła że dobrze że dostałam taką małą dawkę bo nadczynność u mnie szybko mogła by przejść w niedoczynność.
    Po 6 miesiącach brania 1 tab teraz biorę 0,5 tabletki.
    Jestem zadowolona z dr Kuczmy i polecam każdemu właśnie tego endokrynologa.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-24 08:59

    Ponawiam pytanie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1] 2 3 4 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej