Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4577)
Foto
(16773)
Firmy
(149)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(844)
Czateria
(40)
Opinie
(452699)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Sarny na lotnisku jak antylopy na sawannie
  • Radni nieporadni. Popełnili błędy, mogli stracić stołki
  • Masz 60 lat? Zaszczep się przeciw grypie
  • 31.08: Wieczór z operą i operetką
  • Odwyk od poltramu, tramalu. Pomocy!

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8892
  • Wszystkich wpisów: 452699
  • Zarejestrowanych użytkowników: 72676
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Endokrynolog w Krośnie"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: zuzu28  
    Data: 2014-01-30 14:44

    poszukuje dobrego endokrynologa może być prywatnie w szpitalu są duże kolejki... a na necie brak informacji gdzie jeszcze w krośnie przyjmują...;/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: enula  
    Data: 2014-01-14 15:42

    Nie za bardzo jestem w temacie endokrynologa dla dzieci ale jest mało endokrynologów w Krośnie więc może być problem ze znalezieniem w ogóle endokrynologa dla dzieci przynajmniej w Krośnie.
    W Szpitalu jest Poradnia Maja i są tam specjaliści dziecięcy. Możesz tam zadzwonić i jak nawet nie rejestrować tam dziecka to zapytać o endokrynologów dziecięcych.

    W internecie znalazłam
    Poradnia Endokrynologiczna dla Dzieci
    ul. Korczyńska 57
    38-400 Krosno (woj.podkarpackie)
    013-4364110
    ale jak już szukałaś to pewnie już sama to znalazłaś

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: gracz  
    Data: 2014-01-13 22:55

    A czy jest jakiś endokrynolog dla dzieci w Krośnie?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: tereska27  
    Data: 2014-01-13 19:12

    Pani dr Harasimowicz przyjmuje także w Dukli rejestracja nr tel. 134330011. Bardzo dobry specjalista.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Nataaalcia  
    Data: 2014-01-13 14:48

    Na jaki numer dzwonić kiedy i w jakich godzinach aby móc sie zarejestrować na wizytę do Dr Kuczmy????

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: enula  
    Data: 2013-10-20 22:45

    Do rejestracji do dr Kuczmy jest jeden numer 134391050 (w sierpniu korzystałam z tego numeru) i mówisz gdzie chcesz umówić się na wizytę. Ale dodzwonić się nieraz jest bardzo ciężko.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wacus  
    Data: 2013-10-18 16:50

    Borka i krośnieńskich konowałów omijajcie z daleka.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Grysia  
    Data: 2013-10-18 11:11

    czy ktoś wie ile czeka się na wizytę u dr Kuczmy? czy numer telefonu 13 43 095 52 jest aktualny? i to jest numer do Brzozowa czy Haczowa? będę wdzięczna za odpowiedź

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-26 20:08

    Czy ktoś robił może usg tarczycy u dr Tabak
    w przychodni koło huty? dobra jest?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-24 21:11

    a może się ktoś wypowiedzieć o innym endokrynologu dr. Harasimowicz? czy polecacie,gdzie przyjmuje i ile bierze za wizytę?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: enula  
    Data: 2013-06-24 18:27

    dr Samborski nie wiem jak prywatnie
    dr Kuczma przyjmuje w Haczowie i Brzozowie rejestracja poniedziałek i środa po 15 dzwonić tel. 134391050 ale ostrzegam że nieraz dodzwonienie się tam graniczy z cudem.
    Za wizytę z usg płaciłam 100zł. Ponoć sama wizyta 70zł a usg 30zł ale tego nie wiem na pewno.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kingad  
    Data: 2013-06-24 13:43

    a czy możecie podać konkretne namiary na dr Kuczme? ile kosztuje wizyta?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-24 13:41

    enula,a jak przyjmuje prywatnie nie wiesz?
    w jakich godzinach i w jakie dni?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: enula  
    Data: 2013-06-24 13:01

    Mam nadczynność tarczycy byłam u dr Paweł Samborski w Jaśle na kasę chorych. Dodatkowo miałam lekko obciążoną wątrobę więc Pan dr chciała mnie wysłać na leczenie jodem. Mama 1,5 roczną córą która się zajmuje więc trochę się wystraszyłam i odmówiłam dostałam tab Thyrozol 1 dziennie 5mg.
    Koleżanka jeździ z mamą na naświetlanie i powiedziała że tam jest informacja że nie można mieć po naświetlaniu przez okres 2 tygodni stycznością z dziećmi do lat 13 oraz osobami starszymi.
    Pojechałam ponownie na wizytę wyniki wątroby w normie. Pan dr ponownie o naświetlaniu to mu mówię że nie bo opiekuje się córą i mieszkam z moją babcią (no ją bym mogła jeszcze unikać). A nie mam się gdzie wyprowadzić i nie miał by kto przez 2 tyg zajmować się małą. Dr powiedział mi że wystarczy że nie będę ją brała na ręce. A jak wyjaśnić 1,5 rocznemu dziecku że mama nie przytuli, nie uśpi bo nie może.

    Troszkę męczyło mnie jazda 40km na 7 rano żeby zostać przyjętym i czekanie pół dnia oraz proszenie mamy (mąż nie może) żeby wzięła urlop i została z dzieckiem.
    Poszłam do dr Kuczmy prywatnie. Zrobił usg i stwierdziła że dobrze że dostałam taką małą dawkę bo nadczynność u mnie szybko mogła by przejść w niedoczynność.
    Po 6 miesiącach brania 1 tab teraz biorę 0,5 tabletki.
    Jestem zadowolona z dr Kuczmy i polecam każdemu właśnie tego endokrynologa.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-24 08:59

    Ponawiam pytanie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ml706  
    Data: 2013-06-23 13:19

    Polecam tylko i wyłącznie doktora Kuczmę z Haczowa . Moja mama lat 77 była na odziale w Krosnie , powiekszona tarczyca , guzki ... bez wiekszych badan , bez biopsji Borek zadecydował operację ! oczywiscie dla osoby w tym wieku jest to ryzykowne , a jak wyglada zycie po operacji tarczycy widzą Ci , którzy ją mieli . Mamę wypisałam ze szpitala i zarejestrowałam do Kuczmy , ponowna diagnoza , badanie po podaniu jodu , biopsja , zastosowaniu leczenia farmokologicznego , skierowanie do Rzeszowa na leczenie jodem ... tarczyca zmniejszona , objawy minęły .
    Powiem tak , dziwne zwyczaje panują w szpitalu krośnienskim , osobiście kilkakrotnie uciekałam z niego , diagnoza była ,, kamien w woreczku ,, - natychmiast operacja , zwiałam ... nie wiem ile razy , tak od 25 lat , kamienia nie ma i nie było :) , a zespół jelita drazliwego :P
    Jednym słowem nasz szpital , to rzeznia , uciąc , skrócic i wyrzucic

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-22 07:33

    Nikt nigdy tam nie był i nic nie wie???

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kingad  
    Data: 2013-06-21 11:24

    ja w ogóle nie orientuje się jak teraz wyglądają wizyty kto i gdzie przyjmuje? pasowałoby odbyć kolejną wizytę ale nie wiem gdzie ruszyć. Proszę o jakiekolwiek namiary na lekarzy

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-21 08:13

    Czy ktoś dzwonił do doktora Pawła Samborskiego
    w Jaśle na wizytę prywatną? dzwonię o 8 rano
    w poniedziałki,ale nikt nie odbiera,a później jest cały czas przerywany sygnał. Może ktoś mi pomoże,bo to pilne.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: enula  
    Data: 2012-10-24 23:11

    Byłam dzisiaj w poradni w Jaśle i zamiast dr Bakcyla był dr Paweł Samborski jak na pierwszą wizytę mam bardzo miłe wrażenie. Tzn zrobił usg, nie dał od razu leków tylko kazał za miesiąc powtórzyć badania jak będzie źle to podejść poda leki. Przy winkach tsh miałam na tej samej kartce wyniki aiat które zleciła mi rodzinna i tam lekko podwyższony wynik to kazał iść do specjalisty i dokładnie się przebadać ponieważ leki które on da również mogą obciążyć wątrobę.
    Więc jak na pierwszy raz bardzo pozytywne wrażenie jedyny minus to to że mam tam 40km w jedna stronę co mnie nastawia negatywnie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1] 2 3 4 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej