Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4459)
Foto
(16845)
Firmy
(144)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(5)
Opinie
(455266)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Platforma poparła Piotra Przytockiego
  • Gdzie zainwestować pieniądze ze sprzedaży mieszkania?
  • Pomoc w na pisaniu wniosku do PIG na firmę
  • Praca w nowej galerii w Miejscu Piastowym
  • Kawiarnie w Krośnie

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9006
  • Wszystkich wpisów: 455266
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73562
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Gitara - gdzie pobierać lekcje?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: 11673  
    Data: 2009-06-09 17:03

    buddy aka chicken!hehe pozdro

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: felek39  
    Data: 2009-06-08 17:38

    szkoła muzyczna YAMAHA w instytucie nafty i gazu(za naftówką)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: buddy  
    Data: 2009-06-08 12:07

    Edwarda? - Ja chodziłem do Henryka Eka :)
    Owszem, polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: princesselicious  
    Data: 2009-06-07 13:32

    jeśli chodzi o naukę gry na gitarze, swego czasu chodziłam do pana Edwarda Eka, który uczy w Szkole Muzycznej. Świetny nauczyciel, jak najbardziej go polecam ;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: polozespol  
    Data: 2009-06-06 23:07

    nowo powstały zespół chałturniczy poszukuje Gitarzysty(najlepiej śpiewającego) i basisty Proszę o kontakt na e-mail.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Monster_91  
    Data: 2007-12-08 17:22

    A ja pozdrawiam Sz. P. Szymona, który biernie wspomagał mi w nauce gry na gitarze kiedy to wkońncu nauczyłem się jako tako grać:) Polecam .

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: blondas  
    Data: 2007-12-06 20:41

    A ja pozdrawiam Pana Waldka, extra nauczyciel zreszta jakich w Krośnie i w okolicy brakuje :( ale mi sie udało z nim skontaktować wyczailem stronke www :)
    http://naukanagitarze.krosno.gu.pl/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: blanky  
    Data: 2007-11-21 19:10

    nie nie nie ma czegoś takiego lekcje instrumentu głównego zawsze są osobno Cx wiem bo sama chodziłam do muzyka i w każdej szkole tak jest

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lulkowa  
    Data: 2007-11-20 12:51

    ejjjj ale mi chodzilo o to żeby NIe bylo indywiduwalnie ;] :P ale NAPEWNO nie ma czegos takiego że w grupie, jakies takie zajecia razem z innymi?:| bo ja cos slyszalam...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: blanky  
    Data: 2007-11-18 10:50

    lulkowa zagadaj do mnie na gg to dam Ci kontakt
    tzn. ja z tego co ja wiem to każdy uczy się indywidualnie i chyba nie ważne kiedy jedna lekcja kosztuje 30 zł

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lulkowa  
    Data: 2007-11-17 21:02

    ja tez bym sie chciala nauczyć;] a sluchajcie: w tej szkole muzycznej to mozna sie zapisać jak sie chce czy od II semstru juz? i wogole to jest jakies kolko muzyczne, że są inni ludzie itp.? o ja Nic kompletnie nie umie i chce zacząć sie uczyc. I jescze: ile sie placi?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: blanky  
    Data: 2007-11-17 17:10

    no cóż Corcie mój tato jest nauczycielem w szkole muzycznej i uczy prywatnie gry na gitarze klasycznej i elktrycznej i jeśli chcesz wiedzieć więcej na ten temat to zagadaj do mnie na gg 8689753

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: blanky  
    Data: 2007-11-17 17:08

    pentagonie co Ci się stało z Gitarką ?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Monster_91  
    Data: 2007-11-17 14:46

    hmm wydaje mi się ze w Rogach jest lutnik, który robi tego typu rzeczy wiem ze basy a czy elektryki;] jak będziesz potrzebował jego tel to pisz:) Pozdro

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Pentagon  
    Data: 2007-09-02 21:30

    Koledzy nie wiecie gdzie w Krosnie albo w okolicy można naprawic gitare elektryczną??

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: szczypior  
    Data: 2007-08-29 21:50

    Dzieki KicajRZ! Pozdrawiam rowniez.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: KicajRZ  
    Data: 2007-08-29 19:15

    Szczypior nie napisał, że tylko w szkole muzycznej można nauczyć się grać :) Chodziło mu pewnie o to, że pod okiem nauczyciela nauka będzie bardziej efektywna, niż podczas nauki z internetu. Nauczyciel może ocenić, kiedy w wystarczającym stopniu opanujemy jeden materiał i możemy zabrać się za inny.
    Pozdrawiem, Kicaj.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: realperformer  
    Data: 2007-08-29 17:13

    zupelnie sie niezgadzam,ze to tylko szkola muzyczna daje mozliwosc zapoznania sie z technikami gry na gitarze(czy innym instrumencie).Uwazam ,ze szczypior nie ma racji.Zupelnie nie!Nauczyciel jest potrzebny na pewnym etapie,ale szczerrze mowiąc wszystko jest w internecie,nauczyciel koryguje tylko blędy,ustawia ręke..itp

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: szczypior  
    Data: 2007-08-26 16:11

    Musze jeszcze dodac, ze w Krosnie, oprocz PSM, dziala Prywatna Szkola Muzyczna, gdzie lekcji udzialaja ludzie po studiach muzycznych. Szkola wyposazona jest w sale koncertowa, wiec uczniowie od najmlodszych lat maja kontakt z publicznoscia, co pomaga w pozbyciu sie tremy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: szczypior  
    Data: 2007-08-26 15:27

    Zgadzam sie z somebody. Jest to wedlug mnie jedyna placowka w Krosnie w ktorej ucza ludzie wyksztalceni i przygotowani do pracy z mlodzieza. Mysle, ze pobieranie lekcji u jakiegos samouka moze byc dobre tylko na pewna mete, ze szkoda dla ucznia. Osoba nieprzygotowana do edukacji ma problemy z przekazaniem wiedzy, nie mowiac juz o wpajaniu wlasciwych nawykow niezbednych do pojmowania bardziej zaawansowanych technik gry. Chcesz sie uczyc - prosze bardzo, ale najpierw zapytaj, czy twoj nauczyciel ma na to jakies papiery.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    [1] 2 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej