Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3731)
Foto
(17425)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(812)
Czateria
(8)
Opinie
(472202)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Aeroklub sprzedał ''antki''. Trafiły do Wenezueli
  • Ekstremalna Droga Krzyżowa: wyzwanie nie tylko dla wierzących
  • Posłanka PO sadzi i rozdaje drzewa. Na znak protestu
  • 21 marca: emerytura to dopiero wagary! [film]
  • Peugeot uderzył w audi, a audi w pomnik

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11042
  • Wszystkich wpisów: 472202
  • Zarejestrowanych użytkowników: 88867
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Czy w Krośnie jest dobry serwis komputerowy?"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: luko20  
    Data: 2016-12-04 16:45

    "serwis-krosno" strona się nazywa a to jest Iwoniczu ..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: barneysm  
    Data: 2016-11-23 11:21

    Ja ze swojej strony mogę polecić http://serwis-krosno.pl/. Miałem problemy sieciowe, oraz sprzętowe w mojej firmie. Po darmowej wycenie ich serwisant pojawił się u mnie w ciągu kilku godzin i naprawił usterki :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kankan  
    Data: 2016-08-01 07:11

    Jeżeli chodzi o serwis związany ze sprzętem do monitorowania sklepów, monitoringu wewnętrznego i zewnętrznego, to warto jeszcze dopytać w NVR, czyli tutaj http://nvr.pl/
    Kamery głównie IP - jakość nagrania bardzo dobra. Do tego rejestrator - z funkcją transmisji przez internet (bądź nie).

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: adambajor  
    Data: 2016-07-07 11:54

    W Krośnie raz oddałem laptopa, był w gorszym stanie niż przed oddaniem - dziękuje, nigdy więcej.
    Teraz jak mam coś zepsutego to przy okazji wizyty u brata na Rudzie od razu zabieram ze sobą lapka, żeby go sprawdzili, ewentualnie wymienili co potrzeba, firma nazywa się Bignet: http://bignet.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: rmx333  
    Data: 2016-05-10 14:09

    Polecam nowo otwarty serwis komputerowy w Krośnie na ulicy Piłsudskiego 78 - IKU.pl
    Naprawiałem tam ostatnio laptopa, zostawiłem rano a po południu już był naprawiony.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: dors  
    Data: 2016-03-07 11:29

    Nie wiem czy coś da się zrobić w tym kierunku, z tego względu, że one są sklejane. A więc dostanie się do środka jest utrudnione na maksa. Ma to służyć temu, aby były to elementy jednorazowego użytku ;/
    Gdyby nie udało Ci się naprawić zasilacza, to szukaj tutaj: http://zasilaczeonline.pl/category/do-laptop[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: pewniak28  
    Data: 2016-03-05 18:00

    Zepsuł mi się zasilacz do laptopa. Chodzi o Dell. Nie ładuje. Gdzie mogę naprawić lub kupić nowy w Krośnie?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: mentos  
    Data: 2014-07-15 13:57

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    Obraźliwe sformułowania.



    Autor: AXELSERWIS  
    Data: 2014-02-28 12:34

    Jest to najwyraźniej złośliwy wpis konkurencji.Po pierwsze skąd wiesz jaki był powód jego zdziwienia? Po drugie nikt z klientów nie ma możliwości wglądu lub wejścia na serwis.Po trzecie dane zawarte w komputerach klientów są objęte tajemnica zakładową.Natomiast testowanie komputera po naprawie jest jak najbardziej pozytywnym działaniem serwisanta.AXEL pozdrawia klientów i zaprasza do korzystania z naszych usług

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: 0o0o0o  
    Data: 2014-02-27 14:56

    Bardzo mili panowie którzy po skończonej naprawie testują twój komp i przeszukuja twój twardy dysk. Kiedys naprawiali mojego lapka bo się wyłamało gniazdo zasilania. Nie powiem bo zrobione było szybko i całkiem nieźle ale jak przyszedłem po po odbiór o wyznaczonej godzinie to pan siedział na zapleczu przy moim sprzecie i był bardzo zdziwiony ze chce go odebrać. pewnie nie zdążył jeszcze wsyztskich filmów lub zdjęć przeglądnąć ;)
    to było parę lat temu już ale więcej do nich nie poszedłem

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: dryblasek123  
    Data: 2014-02-26 21:23

    Zakupy oraz ewentualną naprawę wykonuję w Axlu. Bardzo mili panowie, którzy znają się na rzeczy :) Serwis na wysokim poziomie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Danuta11  
    Data: 2014-02-22 15:10

    naprawiałam już komputer w kilku serwisach od kilku lat chodzę tylko do serwisu AXEL. Trafiłam tam przypadkowo i zostałam. Miła atmosfera bardzo pomocni i uprzejmi pracownicy a ceny moim zdaniem dobre, kilka razy za drobne usterki które usunięto na poczekaniu w kilka minut nic nie płaciłam. Jak najbardziej polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Marecky  
    Data: 2014-02-20 18:09

    Korzystałem wielokrotnie z usług AXLA i mam bardzo dobre zdanie.Ceny w porównaniu do np. Krakowa bardzo korzystne i obsługa fachowa.Śmiało mogę polecić

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: GLOBAL  
    Data: 2014-02-19 15:45

    Jestem stałym klientem tego sklepu od wielu lat i bardzo dziwi mnie taka opinia. Nigdy nie odesłali mnie z niczym a bardzo często za drobne naprawy nic nie płaciłem. Serwis jest na wysokim poziomie. Ceny moim zdaniem adekwatne do włożonego czasu i wysiłku i wiedzy nie sądzę aby były wygórowane. Jak najbardziej polecam serwis AXEL i jako uczciwy rzetelny i profesjonalny

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: wojtek26  
    Data: 2014-02-19 11:56

    Ja od dawna korzystam z ich usług i mam inne zdanie dobrze robią i ceny są rozsadne

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: vito2002  
    Data: 2014-02-10 18:27

    Polecam http://serwispckrosno.pl

    Niskie ceny i profesjonalne podejście

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: wisienka18  
    Data: 2013-08-19 16:37

    nie polecam Axela, ceny z kosmosu poza tym podeszli do mnie bardzo lekceważąco i zrobili z lapkiem całkowicie coś innego niż mieli zrobić, do tego wciskają bajki nie z tej ziemi, totalny brak profesjonalizmu.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: perska124  
    Data: 2013-07-23 22:48

    Kiedyś korzystałem z Axela jednak kwoty które sobie ostatnio tam zażyczyli zwiększyły się. Rok temu za to samo chcieli 60zł mniej. Poszedłem z laptopem do Mteku na Lewkowskiego. Ceny bardzo dobre, laptop działa. Czego chcieć więcej? Polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: dj_megalomaniak  
    Data: 2013-06-04 18:07

    tylko Od orange -mam 1-10mb/s i jest tak dobry że zaraz wezmę sekator na wysięgniku i uczynię go lepszym

    http://postimg.org/image/tgfau1cl7/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: eseses  
    Data: 2013-05-23 13:24

    Od kogo macie dobry internet kolo Krosna?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    [1] 2 3 4 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej