Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3056)
Foto
(17401)
Firmy
(128)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(12)
Opinie
(468149)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Zaginął mieszkaniec Krosna. Widziałeś go?
  • Syndyk nie jest grabarzem. Rozmowa z Markiem Leszczakiem
  • Ponad 100 tys. zł na koncie WOŚP. Będzie więcej, będzie rekord
  • Trzy powody, dla których warto wspierać WOŚP
  • Osobowka wjechała wprost pod tira. Zobacz film

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10909
  • Wszystkich wpisów: 468149
  • Zarejestrowanych użytkowników: 87848
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Lakiernik w Krośnie lub okolicy"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: dk2  
    Data: 2017-01-07 19:01

    W miejscu piastowym jest osoba godna polecenia. 20 lat doświadczenie, a jak zobaczyłem jakie samochody robił to nie mogłem wyjść z podziwu. Ze szrotów robił perełki. Jakby ktoś chciał numer to prosze na maila odpisze. biuro@webstars.com.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: konradinho_18  
    Data: 2016-06-04 09:52

    Witam !
    Chciałem odświeżyć temat!
    Rdza coraz mocniej atakuje mi auto, potrzebuję zrobić parę zaprawek przy nadkolach i bagażniku, mam własny materiał dobrany pod kod lakieru i modela auta, szukam kogoś kto podjąłby się reszty w rozsądnej cenie, bardzo proszę o polecenie osób godnych zaufania w tej kwesti

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: pawelqqq1987  
    Data: 2014-03-07 07:10

    Dzieki za wszyatkie odp :-)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: agnieszka070974  
    Data: 2014-02-27 19:14

    Polecam Pana Karcza z Korczyny .

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: emilio  
    Data: 2014-02-26 16:33

    nie polecam gościa z zółkiewskiego nazwisko na g- niesolidny a i kasy bierze kosmicznie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: eurojanka  
    Data: 2014-02-23 22:26

    W Korczynie jest dobry lakiernik na pigonia. :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kropka102  
    Data: 2014-02-23 20:59

    dobrze nigdy nie będzie tanio za dobrą robotę trzeba zapłacic polecam chłopaka z potoka

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: pawelqqq1987  
    Data: 2014-02-20 15:36

    Wychodzi mi na drzwiach pare pecherzykow i warstwa do usuniecia i polozenia nowej i podmalowania (drzwi pasazera miejsce pod uszczelka skos obok lusterka - odcinek ok 5cm). Jak myslicie u kogo najlepiej to zrobic i w jakiej kwocie sie to zamknie?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: keerf  
    Data: 2014-02-19 23:03

    Kurzawa na zawodziu albo na ul.wisze

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: stefan  
    Data: 2014-02-18 14:03

    Czy mógłby ktoś polecić z czystym sumieniem jakiegoś dobrego lakiernika w Krośnie?
    PS. Czy serwis blacharski Skody nadal istnieje, jeśli tak to gdzie?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: LUKASZG977  
    Data: 2014-02-17 18:42

    Witam.Potrzebuje polakierowac kilka elementów w audi a 6.Korozja wychodzi z pod listw ozdobnych montowanych na drzwiach.Kogo polecacie,aby zrobił to dobrze?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jarek80  
    Data: 2014-02-14 19:05

    Witam

    Zajmuję się usuwaniem wgnieceń karoserii bez lakierowania. W niektórych przypadkach nie trzeba lakierować elementów. Technologia PDR jest skuteczna w przypadku tzw. szkód parkingowych ( uderzenie drzwiami innego samochodu), gradobicia, lub innych czynników wpływających na odkształcenie karoserii. W przypadku, gdy istnieje potrzeba lakierowania elementu to polecam Pana Wójcika z Bratkówki.

    www.auto-estetyka.pl
    513911619

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lochraw  
    Data: 2014-02-14 16:14

    Szczegolnie nie polecam goscia z Iwonicza co Dawid ma na imie :)) fuszere odpierdziela taka ze glowa mala ale dla mnie juz jest za pozno ! mial byc ok skonczylo sie jak zawsze

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2014-02-13 19:20

    Dobry i tani lakiernik był przy firmie Romplast z tyłu budynku drogą od Panmaru jakieś 200m - serwis blacharsko lakierniczy Skody, czy jeszcze jest?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: DORAMAFI  
    Data: 2014-02-13 14:21

    Witam szukam taniego lakiernika(nie koniecznie partacza)mam stare auto nie chce inwestować w nie ale muszę bo babka mi w bok wjechała proszę o namiary pozdrawiam...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: darek_c  
    Data: 2013-02-08 20:50

    Godnym polecenia lakiernikiem jest Krzysztof Górecki . Tel 785161785

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kropka102  
    Data: 2013-02-07 21:09

    Jeżeli chciałbym się pośmiać to zamieścił bym w kategorii śmieszne pytałem o poradę o nie o śmieszny żarcik ale niech Ci będzie nie chce się kłócić.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: mac  
    Data: 2013-02-07 18:09

    Powiedzcie mi ludzie skąd tyle jadu na tym forum, byle dopie....ic człowiekowi.
    "MAC pewnie byłbyś zadowolony z takiego lakiernika na twoim TRABANCIE"

    Skąd wiesz kropcia czym ja jeżdżę? Umieściłem ten link tylko i wyłącznie dlatego, bo wydał mi się pomysłowy i humorystyczny...
    Niestety większość ludzi spędzających czas na tym forum za bardzo odbiera pewne rzeczy do siebie. Nie wiem czy to wina kompleksów???

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: kropka102  
    Data: 2013-02-07 17:24

    MAC pewnie byłbyś zadowolony z takiego lakiernika na twoim TRABANCIE

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: mac  
    Data: 2013-02-07 14:42

    http://www.youtube.com/watch?v=BB_bzn55Xak

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    [1] 2 3 4 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej