Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(179)
Anonse
(4222)
Foto
(16702)
Firmy
(156)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(847)
Czateria
(45)
Opinie
(450908)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Taka sytuacja: zielone dla pieszych i kierowców
  • Atak na portal. Ucierpiało całe Krosno
  • PWSZ promuje się filmem przygodowym
  • ''Bombowy żartowniś'' zatrzymany przez policję
  • Gdzie najlepszy węgiel?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8818
  • Wszystkich wpisów: 450908
  • Zarejestrowanych użytkowników: 71875
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ostrzegam przed..."

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: Gizun  
    Data: 2014-02-14 08:05

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    opublikowano informacje, które mogą obarczać innych niesprawdzonymi zarzytami (pomówienia), autor wpisu nie potwierdził przedstawionych informacji



    Autor: rzeszki  
    Data: 2014-02-06 15:30

    Ostrzegam przed ZŁODZIEJEM który grasuje w przychodni dziecięcej na Guzikówce. Mojej córeczce dzisiaj po między 14-tą a 14:30 ukradł(a) z wózka kocyk i podusie. Gratuluje Ci złodzieju łupu. Niech Cię bydlaku ch.j strzeli albo auto potrąci.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: madzienka21  
    Data: 2014-02-03 11:20

    a skąd takie wiadomosci? co sadzicie o redakcji speedmax??

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: berusajk  
    Data: 2014-01-29 23:44

    Wysyłaniem CV. Zajmują się pisaniem prac mgr, działają nielegalnie. Więc i dane osobowe pozyskują w sposób nielegalny.


    Serwis naukowy poszukuje redaktora z zakresu ekonomii, administracji. Wymagania:
    - wykształcenie min. licencjat z powyższych kierunków
    - biegła obsługa komputera,
    - odpowiedzialność i szybkość działania.
    CV prosimy przesyłać na maila.

    Kontakt: e-mail: redakcja.speedmax@o2.pl
    tel.: 538774284

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: smerfetka1234  
    Data: 2014-01-27 13:02

    Ostrzegam przed wynajmowaniem mieszkania na ul. Lewakowskiego od Pana W. Gość jest niesłowny, robi wiecznie problemy i podwyższa opłaty z dnia na dzień

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: miki21  
    Data: 2014-01-21 16:06

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu (prosimy zignorować ostrzeżenie)



    Autor: ogien  
    Data: 2014-01-20 15:55

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu (prosimy zignorować ostrzeżenie)



    Autor: kotek12  
    Data: 2014-01-19 23:46

    OSTRZEGAM PRZED KRADZIEŻAMI PRZY WSIADANIU DO BUSÓW W RZESZOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: beskidniski  
    Data: 2014-01-17 17:38

    Uwaga na hutę szkła przy lotnisku - nie płacą pensji w terminie albo płacą w ratach.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Sybir  
    Data: 2014-01-17 15:44

    INFORES-Serwis komputerowy,który znajduje się na rynku w Krośnie.Czekałem na naprawe 3 tyg,i w rezultacie,nie naprawiono,bo stwierdzono zbyt poważne uszkodzenia płyty głównej.Po odbiorze zawiozłem go do serwisu na ul.Lwowskiej BIT ADAXLand,w ten sam dzień,został,zrobiony,za małe pieniądze,i okazało sie,że płyta główna wcale nie była uszkodzona.Takich mają ekspertów w INFORESIE.OSTRZEGAM PRZED INFORESEM!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: katol12  
    Data: 2014-01-13 21:52

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    opublikowano informacje, które mogą obarczac innych niesprawdzonymi zarzutami (pomówienia), autor wpisu nie odpowiedział na e-mail - wpis zarchiwizowano do dalszego postępowania



    Autor: gopel215  
    Data: 2014-01-13 18:12

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis poniżej pewnego poziomu



    Autor: vxb  
    Data: 2014-01-13 17:38

    Słyszałam od koleżanki ,że zatrzymuje samochody i jak trafi na kobietę to tak własnie mówi.Raz zapomniał nawet w aucie gdzie kierowała kobieta walizkę a w niej byly noże i narzędzia ostre,więc ta pani walizke oddala na policję i podała jego rysopis.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: najasia  
    Data: 2014-01-12 19:52

    do Pań ..Ostrzegam przed pewnym panem co jeździ autobusami i potrafi bez przerwy patrzeć się na ciebie i potem wyjeżdza z hasłem cytuje" ale by pani pięknie wyglądała w trumnie " podobno już paru kobietom to się przytrafiło ...gość jest chyba nieżle nawiedzony ...a ponoć wygląda całkiem normalnie .Miał już ktoś z nim styczność?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: najasia  
    Data: 2014-01-12 19:48

    do Pań ..Ostrzegam przed pewnym panem co jeździ autobusami i potrafi bez przerwy patrzeć się na ciebie i potem wyjeżdza z hasłem cytuje" ale by pani pięknie wyglądała w trumnie " podobno już paru kobietom to się przytrafiło ...gość jest chyba nieżle nawiedzony ...a ponoć wygląda całkiem normalnie .Miał już ktoś z nim styczność?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wist122  
    Data: 2013-12-19 19:06

    młodzi kierowcy chca się wyszaleć i nauczą ich jeździć popełniane błędy-oby tylko to nie kończyło się tragicznie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kremowka  
    Data: 2013-12-13 21:14

    popieram UTOZ ci kierowcy nie mają wyobraźni. nie dość że wąska droga, brak chodnika, a pobocza jak na Ukrainie to oni jeżdżą aż siwy dym za nimi się unosi. po tej drodze poruszają się też piesi a w szczególności dzieci wracające ze szkoły, trochę rozsądku nie zaszkodzi nikomu

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sciemniacz_delphi  
    Data: 2013-12-13 18:10

    Kedar naucz się czytać ze zrozumieniem, garnki które kupiłem na allegro są i na portalach typu skąpiec czy na ceneo w takich cenach 1100-1300 zł za komplet, gdzie mam więc porównać ceny skoro nigdzie indziej ich nie znajdę ? Widziałem je kiedyś w Ikei ale były po 1200 zł za komplet... Kedar przeczytaj dokładnie co kupiłem i za ile... Owszem nie zapłaciłbym za ten sam towar 3000 zł czy 5000 zł bo nie jestem głupi , bo też uważam to za naciągactwo, ale skoro mogłem kupić je taniej, mam na oba komplety gwarancję z pieczęcią firmy, umowę na raty też przejrzystą bo jest wypisane ile jest rat jakie oprocentowanie jakie odsetki, a sprzedawca u mnie w domu legitymuje się swoim dowodem osobistym, to nie mam się czego obawiać. Bowiem gdyby coś było nie tak to wiem kogo pociągnąć za odpowiedzialność. Prowadzę też działalność gospodarczą, jak już wspomniałem sklep i uwierzcie mi że znam prawo o niebo lepiej niż Wy, co za tym idzie wiem co wolno komu a czego nie wolno. Też na początku myślałem tak jak Wy, podobnie jak użytkownik "zawszeiwszedzie", nawet po zakupie miałem wątpliwości ale wszystko sobie sprawdziłem i okazało się że nikt nie zrobił mnie w wała, co nie oznacza że wszystkie firmy jak ta z Krosna działają uczciwie. Nie rozumiem tylko dlaczego naród Polski zawsze we wszystkim próbuje szukać podstępu, ale jaki naród taka jego kondycja gospodarcza.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kedar  
    Data: 2013-12-13 15:04

    Autor: sciemniacz_delphi
    Data: 2013-12-12 20:37 co ty piszesz ,ze garnki sprzedają 2 komplety po 1500zł .Chyba nie chodzisz na te pokazy bo komplet garnków kosztuje po promocji 4500,a jak na raty to ponad 5000.Więc swoim wpisem udawadniasz ,ze wiesz ,ale nic nie wiesz.Stop naciagaczom !!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: zawszeiwszedzie  
    Data: 2013-12-13 10:09

    do sciemniacz delphi ,pomyslałes chociarz ze moze wystawiaja z ceną 1500 ,by pokazac jak tanio oni sprzedają za 750? a tak to się odbywa:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    « 1 [2] 3 4 5 ... 25 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej