Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4336)
Foto
(17012)
Firmy
(143)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(836)
Czateria
(36)
Opinie
(467623)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Uczeń poprawia rozkład jazdy MKS. Zna go na pamięć
  • PGE: Biuro Obsługi (nie każdego) Klienta
  • Koła pszczelarzy
  • Sklep z dekoracjami wnętrz w Krośnie i okolicach
  • Futbol amerykański w Krośnie

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9444
  • Wszystkich wpisów: 467623
  • Zarejestrowanych użytkowników: 77055
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ostrzegam przed..."

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: amenhotep  
    Data: 2014-10-17 17:37

    Ostrzegam przed idiotami i idiotkami którzy/które nie mają co robić tylko spędzają pewnie większość dnia na K24 i w każdym nowym temacie doszukują się spisku i zastraszają autorów tychże tematów sugerując im na przykład sprawy cywilne z tytułu rzekomego pomówienia.
    Czyżby jakaś prowizja od zaprzyjaźnionego prawnika?
    Red?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 73.91% (17) Oceń ten wpis negatywnie 26.09% (6)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2014-10-15 07:26

    Ano_właśnie @Red_aktor "ciupią", ciupią równo i pod siebie, a nawet próbują to sprzedać jako "cuda ,wianki" "ciemnemu ludowi", chociaż trafiłem też nie na sprzedaż lecz na prośby o zrzutkę czy coś w tym stylu, a nawet jako łatwy zarobek...
    Żałośnie żałosne te "redaktorskie" podchody z autoreklamą, gloryfikacją, podgryzaniem, opluwaniem, naciąganiem...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 63.64% (14) Oceń ten wpis negatywnie 36.36% (8)


    Autor: Red_aktor  
    Data: 2014-10-14 23:53

    Poza tym jak już jestem przy tym temacie to ostrzegam przed sektą, która nawiedziła dzisiaj nasze miasto, sprzedawali "cuda ,wianki" np. na ul.Staszica i było to przynajmniej kilka osób nieźle ubranych a "prowodyr" pytał czy może jakąś książkę sprzedać.. Ja na to jak zobaczyłem "strażnicę" to stwierdziłem, że moja wiara sięga kilku tysięcy lat i nie jest z tego świata...hahahaha

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 41.46% (17) Oceń ten wpis negatywnie 58.54% (24)


    Autor: Red_aktor  
    Data: 2014-10-14 23:47

    Faktem jest też to, że podczas ogłoszenia o tym "badaniu" podczas mszy nic nie wspominano o jakiejkolwiek odpłatności za to "badanie"..
    Jednak w półmroku jaki panuje o tej porze dnia i po wręczaniu wyników "badań" żądano jednak pieniędzy..!! i babcie i dziadkowie posłusznie je wpłacali.. Pytam gdzie byli wówczas redaktorzy portali, miejscowych gazet, że niczego nie widzieli.. Pewnie mają tylko teraz na tapecie tematy związane z wyborami na dzień dzisiejszy i tylko te tematy "ciupią". Do d..y z takimi dziennikarzami z Bożej Łaski !! Spadać tam gdzie pójdziecie na zmywak i nauczycie się jak się ma tak naprawdę pracować..!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 40% (16) Oceń ten wpis negatywnie 60% (24)


    Autor: Red_aktor  
    Data: 2014-10-14 23:30

    Ostrzegam , chociaż jest to już przysłowiowa „musztarda po obiedzie”..

    Na mszy u O. Franciszkanów w niedzielę o godz. 12.30 (komunikat) namawiano ludzi na badania gęstości kości, które miały odbyć się w dniu wczorajszym ok. godz. 18-j.Odbyły się i owszem lecz nie były to badania bezpłatne ! bo w sumie każdy emeryt (podobno tacy tam się głównie zgłosili czyli na plac przylegający do kościoła) bo każdy z nich musiał zapłacić ok.100 zł a badanie polegało na tym, że coś na nogę zakładali i już..(jakąś zabawkę no bo co to ma być jak widzę jakieś takie „urządzenie”, które nawet nie da się podłączyć do prądu i ma wejścia jakby na komputer i tel. .. taki mały kabelek jakby do ładowania tel. komórkowego..o, nein !
    A mieści się w sumie w dłoni..(zabawka za 5 zł dla dzieci aż do wyczerpania baterii..).

    Osoby prowadzące „badania” nie dały żadnych namiarów na siebie: brak adresu firmy, NIP, Regonu, etc.. a „badania” te są chyba jakimś żartem !! albo gorzej ,bo wyłudzeniem pieniędzy od głównie emerytów miejscowych, chociaż rodzice jednego z lekarzy miejscowych też dali się na to nabrać !

    Mam pytanie – czy o. franciszkanie zrobili to celowo , czy też nie… i oczekujemy odpowiedzi ( w imieniu osób, które dały się na to nabrać), bo nagranie mszy i owszem JEST !!

    Szczęść Boże ! ale możemy spotkać się w sądzie…

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 42.5% (17) Oceń ten wpis negatywnie 57.5% (23)


    Autor: piksel  
    Data: 2014-10-10 21:45

    Kilka miesięcy temu kończyła mi się umowa z Orange, przedłużyłem bo miałem otrzymać prezent. Do dzisiaj mi nie przysłali mimo kilkakrotnych interwencji.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (4) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: miniek  
    Data: 2014-09-22 14:55

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu (prosimy zignorować ostrzeżenie)



    Autor: maria255  
    Data: 2014-09-13 12:34

    Witam ostrzegam przed Stolarzem ze Zrecina p . Karolem J . Ten pan jest nie słowny nie umie wymierzyć dobrze mebli co skutkuje za dużymi szafkami ponad to meble są zle poskładane a o poprawki do tego pana się nie doprosicie nie odbiera telefonu ! Ponad to na początku naobiecuje co on nie zrobi a wychodzi później brak doświadczenia i odpowiedzialności za swoją pracę !!! Ostrzegam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: admin123  
    Data: 2014-09-03 12:54

    Ostrzegam wszystkich przed podjęciem pracy w full markecie jako Portier-Dozorca! Firma Specjał jest to jedna z najgorszych firm na podkarpaciu! pod wzgledem zarobków jak i spraw socjalnych i przełożonych. Podstawowe rzeczy jak np. : ubrania są używane po byłych pracownikach, uzupełnianie normy miesiecznej urlopem , ryczałty za godziny nocne + dodatek do wyrownania placy najnizszej,umowy po2,3 miesiące.Firma ta wyzyskuje ludzi w perfidny sposób. Przyjmują ludzi tylko z symbolami P.(psychicznie chorzy) Chwalą sie osiagnieciami ktore maja dzieki temu ze wykorzystuja pracownikow niepełnosprawnych.Ponadto Ochrona specjał teraz łamie prawa kodeksu pracy. Każdy komu kończy się umowa to mu nie przedłużają dlatego że w załodze mają takiego brygadzistę szpicla który donosi na każdego do przełożonych. Ten pan ma za nic tych ludzi bo sam boi się o pracę! Ta firma to dziad i nic więcej,panuje tam wielki Haos i tyle.Praca tam bez perspektyw, zero rozwoju, tylko nerwy,kapowanie i poniżanie ludzi przez przełozonych nie polecam nikomu tam pracy!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: bryk  
    Data: 2014-09-03 07:53

    Ostrzegam przed ogłoszeniem ,,Sklep wszystko po 5 zł zatrudni kobietę ,,ogłoszeniodawca to oszust.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: bacha1  
    Data: 2014-08-23 17:32

    Super pralnia jest w budynku S8 pełen profesjonalizm , korzystałam parę dni temu ,polecam .

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Nostradamus  
    Data: 2014-08-23 16:52

    Na wstępie mojego wpisu chciałbym pozdrowić światłe kierownictwo firmy transportowej która ma czerwone konie i zółte naczepy albo odwrotnie dokładnie nie pamiętam. Ta firma tak słyszałem, niestety nie pamiętam od kogo zatrudnia kierowców na własnej działalności gospodarczej. I znów muszę powtórzyć tak słyszałem, niestety nie pamiętam od kogo ze płaci 8,5 euro za godzinę jazdy według tacho!! a 13% z frachtu to fikcja. Pewno wszystkich ciekawi jak kierownictwo tej firmy liczy faktury kierowcy. I znów muszę powtórzyć tak słyszałem, niestety nie pamiętam od kogo.

    Przykład
    Kierowca wyjechał w na tachu w 2 tygodnie 81g. i w następne 2 tygodnie przejechał 86g. czyli w miesiącu przejechał 167g. Kierownictwo tej firmy mnoży 167godzin x 8,5 euro i uzyskuje 1419,5euro po przeliczeniu na złotówki po kursie z dnia powrotu na baze np. 4,17za 1 euro daje sumę 5919,31gr netto

    Musze przyznać ze dużo zarobił jak na Podkarpacie tyle ze teoretycznie. I znów muszę powtórzyć, tak słyszałem niestety nie pamiętam od kogo. Na tą kwotę zostaną narzucone obciążenia za
    Bramki na A4 - 49zl za dwa bilety obowiązkowo!!
    Pląby 10szt. gdy pobiera przed wyjazdem kierowca !!
    CMRki gdy pobiera przed wyjazdem kierowca !!

    1 Gdy kierowca musi jechać płatnym mostem, tunelem gdziekolwiek one są płaci kierowca x ilość przejazdów,kierownictwo tej firmy marności oddaje a potem zabiera z wypłaty.
    2 Za płatne parkingi gdziekolwiek one są płaci kierowca x ilość parkingów kierownictwo marności oddaje a potem zabiera z wypłaty.
    3 Bywa ze trzeba zapłacić za wjazd na teren fabryki, płaci kierowca x ilość wjazdów, kierownictwo marności oddaje a potem zabiera z wypłaty.
    4 Mandat za gabaryt, kierownictwo marności oddaje a potem zabiera z wypłaty.
    5 Wydatki nieudokumentowane , kierownictwo marności oddaje a potem zabiera z wypłaty.
    To tylko potrącenia nieuniknione gdy jezdzi dla tej firmy.
    Gdy kierowca jest sprytny i nie robi kosztów wyżej wymienionych, kierownictwo tej firmy kalkuluje jego wypłatę by dobrze wyszła, nie była zbyt wysoka w odniesieniu do innych kierowców mniej sprytnych co robią koszty. Dlatego kierownictwo tej firmy obniży jego wynagrodzenie do średniej. Ale przypominam ja tak słyszałem, niestety nie pamiętam od kogo, ze tak robi ta firma.
    Tak wygląda 13% z frachtu gdy się jezdzi w kołchozie. A teraz każdy kierowca sam może sprawdzić wyliczyć czy jego zarobki pokrywają się z godzinami jazdy minus koszty co narobił. Tak wygląda dziki kapitalizm na Podkarpaciu, ciekawi mnie tylko czy kierownictwo tej firmy wytoczy mi proces za to co napisałem.
    Gdy kierowca w kołchozie pracuje na umowę o prace musi odliczyć ZUS 1050zl. Czyli z sumy 5919,31gr. odejmuje 1050zł i uzyskuje 4869,31gr,netto i z tej sumy musi odliczyć koszty co narobił. Ale przypominam to tylko plotka tak słyszałem…
    Ciąg dalszy ostrzeżeń o tej firmie nastąpi…

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: slodziak  
    Data: 2014-07-29 09:46

    Ostrzegam przed pralnią chemiczną "Foka" ul. Lwowska 1. Ciuchy wyprane, ale nieuprasowane jak krowie z ****** wyglądają okropnie, gorsze jak się oddaje. Owszem zaproponowano reklamację ale sukienka odebrana w piątek na sobotnie wesele raczej nie wróciłaby do krosna w 24 godziny. Brak profesjonalizmy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Juiceman  
    Data: 2014-07-28 19:50

    heh
    dzisiaj widziałem cyganke na guzikówce na ulicy Batorego jak próbawała coś wciskać ludziom na parkingu. Ciekawe czy to ta sama? :D

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: normalnadziewczyna21  
    Data: 2014-07-28 15:25

    Ostrzegam przed cyganką,która kręci się w okolicach dworca i ulicy kolejowej, naciąga ona w bardzo sprytny sposób,ludzi na pieniądze!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: marekglon  
    Data: 2014-05-06 21:55

    Mam Neostrada do 80 Mb rozmowy Mam do UNI i USA za fre zapraszam cie do mnie możesz zadzwonić i się przekonać pozdrawiam zadowolonych z Orange.Nie ostrzegam klientów na złość tylko dla ich dobra i zaoszczędzenia kasy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: agnieska  
    Data: 2014-05-06 20:14

    Kozrystam codziennie od 2 lat z telefonii internetowej Voip Orange i nigdy mi sie nie zdazyla zadna awaria :)Ten telefon zalezy od internetu moze masz za slabe lacze ?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: marekglon  
    Data: 2014-05-06 19:50


    Ostrzegam przed telefonią VOIP z Orange usługa awaryjna 12 reklamacji przez 2 miesiące karny k.u.t.a.. dla firmy.




    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jaktakmozna  
    Data: 2014-05-05 13:17

    Ostrzegam przed BIEDRONKĄ w KORCZYNIE!!
    ceny przy kasie są o wiele wyższe od tych na półkach- to zwykłe oszustwo

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: johny11palcow  
    Data: 2014-05-05 12:37

    Bo mogą zapewne...

    http://wyborcza.pl/duzyformat/1,138063,15876[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    « 1 [2] 3 4 5 ... 27 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej