Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(179)
Anonse
(4723)
Foto
(16404)
Firmy
(159)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(839)
Czateria
(5)
Opinie
(446442)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • 26.04: Jam session w klubie Melanż
  • 25-26.04: VII Podkarpackie Spotkania Pianistyczne
  • Dwulatek mało mówi? Idź z nim do logopedy
  • Spawanie TIG - jaka firma w Krośnie?
  • Zakazany Owoc - Rynek

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8633
  • Wszystkich wpisów: 446442
  • Zarejestrowanych użytkowników: 69959
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ostrzegam przed..."

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: kotek12  
    Data: 2014-01-19 23:46

    OSTRZEGAM PRZED KRADZIEŻAMI PRZY WSIADANIU DO BUSÓW W RZESZOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: beskidniski  
    Data: 2014-01-17 17:38

    Uwaga na hutę szkła przy lotnisku - nie płacą pensji w terminie albo płacą w ratach.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Sybir  
    Data: 2014-01-17 15:44

    INFORES-Serwis komputerowy,który znajduje się na rynku w Krośnie.Czekałem na naprawe 3 tyg,i w rezultacie,nie naprawiono,bo stwierdzono zbyt poważne uszkodzenia płyty głównej.Po odbiorze zawiozłem go do serwisu na ul.Lwowskiej BIT ADAXLand,w ten sam dzień,został,zrobiony,za małe pieniądze,i okazało sie,że płyta główna wcale nie była uszkodzona.Takich mają ekspertów w INFORESIE.OSTRZEGAM PRZED INFORESEM!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: katol12  
    Data: 2014-01-13 21:52

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    opublikowano informacje, które mogą obarczac innych niesprawdzonymi zarzutami (pomówienia), autor wpisu nie odpowiedział na e-mail - wpis zarchiwizowano do dalszego postępowania



    Autor: gopel215  
    Data: 2014-01-13 18:12

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis poniżej pewnego poziomu



    Autor: vxb  
    Data: 2014-01-13 17:38

    Słyszałam od koleżanki ,że zatrzymuje samochody i jak trafi na kobietę to tak własnie mówi.Raz zapomniał nawet w aucie gdzie kierowała kobieta walizkę a w niej byly noże i narzędzia ostre,więc ta pani walizke oddala na policję i podała jego rysopis.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: najasia  
    Data: 2014-01-12 19:52

    do Pań ..Ostrzegam przed pewnym panem co jeździ autobusami i potrafi bez przerwy patrzeć się na ciebie i potem wyjeżdza z hasłem cytuje" ale by pani pięknie wyglądała w trumnie " podobno już paru kobietom to się przytrafiło ...gość jest chyba nieżle nawiedzony ...a ponoć wygląda całkiem normalnie .Miał już ktoś z nim styczność?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: najasia  
    Data: 2014-01-12 19:48

    do Pań ..Ostrzegam przed pewnym panem co jeździ autobusami i potrafi bez przerwy patrzeć się na ciebie i potem wyjeżdza z hasłem cytuje" ale by pani pięknie wyglądała w trumnie " podobno już paru kobietom to się przytrafiło ...gość jest chyba nieżle nawiedzony ...a ponoć wygląda całkiem normalnie .Miał już ktoś z nim styczność?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wist122  
    Data: 2013-12-19 19:06

    młodzi kierowcy chca się wyszaleć i nauczą ich jeździć popełniane błędy-oby tylko to nie kończyło się tragicznie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kremowka  
    Data: 2013-12-13 21:14

    popieram UTOZ ci kierowcy nie mają wyobraźni. nie dość że wąska droga, brak chodnika, a pobocza jak na Ukrainie to oni jeżdżą aż siwy dym za nimi się unosi. po tej drodze poruszają się też piesi a w szczególności dzieci wracające ze szkoły, trochę rozsądku nie zaszkodzi nikomu

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sciemniacz_delphi  
    Data: 2013-12-13 18:10

    Kedar naucz się czytać ze zrozumieniem, garnki które kupiłem na allegro są i na portalach typu skąpiec czy na ceneo w takich cenach 1100-1300 zł za komplet, gdzie mam więc porównać ceny skoro nigdzie indziej ich nie znajdę ? Widziałem je kiedyś w Ikei ale były po 1200 zł za komplet... Kedar przeczytaj dokładnie co kupiłem i za ile... Owszem nie zapłaciłbym za ten sam towar 3000 zł czy 5000 zł bo nie jestem głupi , bo też uważam to za naciągactwo, ale skoro mogłem kupić je taniej, mam na oba komplety gwarancję z pieczęcią firmy, umowę na raty też przejrzystą bo jest wypisane ile jest rat jakie oprocentowanie jakie odsetki, a sprzedawca u mnie w domu legitymuje się swoim dowodem osobistym, to nie mam się czego obawiać. Bowiem gdyby coś było nie tak to wiem kogo pociągnąć za odpowiedzialność. Prowadzę też działalność gospodarczą, jak już wspomniałem sklep i uwierzcie mi że znam prawo o niebo lepiej niż Wy, co za tym idzie wiem co wolno komu a czego nie wolno. Też na początku myślałem tak jak Wy, podobnie jak użytkownik "zawszeiwszedzie", nawet po zakupie miałem wątpliwości ale wszystko sobie sprawdziłem i okazało się że nikt nie zrobił mnie w wała, co nie oznacza że wszystkie firmy jak ta z Krosna działają uczciwie. Nie rozumiem tylko dlaczego naród Polski zawsze we wszystkim próbuje szukać podstępu, ale jaki naród taka jego kondycja gospodarcza.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kedar  
    Data: 2013-12-13 15:04

    Autor: sciemniacz_delphi
    Data: 2013-12-12 20:37 co ty piszesz ,ze garnki sprzedają 2 komplety po 1500zł .Chyba nie chodzisz na te pokazy bo komplet garnków kosztuje po promocji 4500,a jak na raty to ponad 5000.Więc swoim wpisem udawadniasz ,ze wiesz ,ale nic nie wiesz.Stop naciagaczom !!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: zawszeiwszedzie  
    Data: 2013-12-13 10:09

    do sciemniacz delphi ,pomyslałes chociarz ze moze wystawiaja z ceną 1500 ,by pokazac jak tanio oni sprzedają za 750? a tak to się odbywa:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: UTZ  
    Data: 2013-12-13 09:41

    a ja ostrzegam przed "hamowatymi" kierowcami z firmy RENOMA na ul. Wisze. Myślą, że jak mają duże auta to moga wszystko. Brak jakiejkolwiek kultury. Tylko straszą Prezydentem Miasta i szefem. Ważne, żeby oni przejechali po trupach przez wąską ulice a inni moga nawet do rzeki zjechać. HAMY i tyle przynajmnie trochę kultury bo źle to sie dla nich skończy

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sciemniacz_delphi  
    Data: 2013-12-12 20:37

    Przepraszam bardzo, ale nie możesz wrzucać wszystkich do jednego wora, piszę to całkowicie obiektywnie patrząc, ponieważ posiadam garnki od tej firmy z Krosna już dwa lata zapłaciłem 1500 zł za dwa komplety, jeden używamy z żoną, drugi czeka na wesele córki. To wychodzi po 750 zł za komplet na allegro te same naczynia są po 1500 zł za komplet, więc nie rozumiem gdzie Ty tutaj widzisz ich jakąś duża marżę skoro kupiłem je o połowę taniej niż na allegro. Jasne na pewno zarabiają na tym ale na tym polega handel ale dzięki temu że są podejrzewam duża hurtownią, to różnica między hurtem a detalem to ich zarobek jak domniemam bo też prowadzę sklep. Co do garów po dwóch latach z żadnego nic nie odpadło, można w nich ugotować dużo szybciej niż w aluminium czy emalii i długo trzymają ciepło, a gwarancje mam na nie na 20 lat i póki co odpukać jestem zadowolony.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: czarna_mamba  
    Data: 2013-12-12 19:24

    sciemniacz_delphi
    Te garnki czy też jak chce ich prezenterka są w takiej samej jakości jak te sprzedawane przez Eco-Vital. Najlepsze jest to,że w ich sprzedaży stosowane są dokładnie te same metody.
    Jak podczas prezentacji pada tekst " aluminium jest metalem ciężkim" to jest to tekst wprost powalający na kolana.
    Druga perełka " W wodzie przepuszczonej przez filtr naszej firmy nie ma wodoru" jest odkryciem na miarę nagrody Nobla.
    Jeśli chodzi o gwarancję -znam przypadki odpadania uchwytów, rozpadania się pokryw,odkształcenia się dna.
    Cena podawana na prezentacji zawiera marżę kilku osób, tak więc cena faktyczna wynosi 70% podawanej ceny.
    Wszystkie te firmy oferujące super okazje żerują na osobach chcących skorzystać z " jedynej okazji"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sciemniacz_delphi  
    Data: 2013-12-12 18:41

    W Krośnie jest firma, u której o niebo lepsze garnki ze stali chirurgicznej 304 z wieloletnią gwarancją można kupić w sklepie jak i w formie prezentacji domowej taniej niż na allegro, czy innych serwisach typu skąpiec. Można działać uczciwie jak się tylko chce, niestety tego typu firmy jak Eco-Vital narzucające cholendarne marże psują opinie nie tylko sobie ale przeszkadzają w zdobywaniu klientów uczciwym sprzedawcom.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: oskar66  
    Data: 2013-12-12 10:06

    http://www.hotmoney.pl/http://www.hotmoney.p[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: oskar66  
    Data: 2013-12-12 10:05

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu (prosimy zignorować ostrzeżenie)



    Autor: czarna_mamba  
    Data: 2013-12-11 21:28

    Uwaga !!!
    Firma Eco-Vital z Poznania ponownie w akcji. Zapraszają na spotkanie w Restauracji Twist na ul. Pużaka. Zwracam się do mieszkańców Krosna o ignorowanie zaproszeń tej firmy-niech się nauczą,że nie jest tutaj jakiś ciemnogród ,w którym można ludzi bezkarnie oszukiwać. Niechaj wspaniała firma razem ze swymi garami za 10 tysięcy uda się gdzie indziej. Zostali już ukarani finansowo za nieuczciwe postępowanie z klientami, ale to dla nich chyba zbyt małe upomnienie i teraz zapraszają na 12 stycznia 2014 szukając frajerów do wpuszczenia w maliny.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    « 1 [2] 3 4 5 ... 25 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej