Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3485)
Foto
(17562)
Firmy
(110)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(774)
Czateria
(52)
Opinie
(481710)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Czy dostajecie kosze prezentowe z firm
  • Bar u Halby na Bohaterów
  • Galeria Vivo!
  • Karmazyn na Szkle: Lustrzane Odbicia vol.2 - gra miejska Krosno
  • Biskup Pieronek krytycznie o PiS. ''Dlaczego psy nie szczekają?''

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11478
  • Wszystkich wpisów: 481710
  • Zarejestrowanych użytkowników: 95027
  • Opinie

    Dyskusja na temat: " Weterynarz 24h pilnie poszukiwany"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Weterynarz 24h pilnie poszukiwany- Czy istnieje w Krośnie nocna pomoc weterynaryjna? - pyta czytelniczka. To kolejna osoba, która miała problem z awaryjnym znalezieniem lekarza dla swojego pupila. Sprawdziliśmy, czy po zamknięciu gabinetów ktoś w Krośnie udziela zwierzętom pomocy.
    Pokazuj posty:

    Autor: gbarba  
    Data: 2017-09-16 13:54

    Pirania i kontakt 24h na dobę to jakaś pomyłka, dzwoniłam z nagłym wypadkiem przynajmniej z 10 razy i nic, pofatygowałam się na miejsce nikt nie otworzył i to ma być dyżur?!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: zumba  
    Data: 2017-01-14 15:26

    Jeśli ktoś nie może liczyć na nocną lub świąteczną pomoc w Krośnie, to polecam:
    Przychodnię i szpital dla zwierząt w Rzeszowie, Podkarpacka 52. Przyjmują całodobowo. Tel. (17)85 291 83 oraz kom. 606-120-720

    http://www.weterynarz-rzeszow.pl/pl/

    Gdy nasz lekarz musiał wyjechać, pokierował nas do w/w placówki, a zwierzątko było w ciężkim stanie. Otrzymaliśmy profesjonalną pomoc. I nasze maluszek wrócił do zdrowia, a wyglądała sytuacja bardzo nieciekawie. Pozdrowienia dla Pana Witolda Błaża i lekarzy z rzeszowskiej przychodni :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: martinoz6  
    Data: 2017-01-14 13:11

    W d... się Wam przewraca widać, że nie macie innych problemów, dobrobyt w tej Polsce

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (3)


    Autor: basia030  
    Data: 2017-01-14 05:09

    Macie wszyscy taki problem bo nie leczycie zwierząt w gabinecie na ul. Krakowskiej u dr. Pelczara. Wszystkie moje zwierzęta mają fachową, najlepszą opiekę również w nocy, niedziele i święta. Niejednokrotnie budziłam, w tym roku nawet doktor przyjął mnie w wigilię o 15. Jeśli chodzi o zabiegi operacyjne to poprawia po wyżej wymienionych :) serdecznie polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: aklex  
    Data: 2017-01-12 16:37

    przez 20 lat obszedłem wszystkich a ci obdzierali ze skóry aż miło... trzy psy i 4 koty dotrwały przez gabinet na Szpetnara, chociaż zapłaciłem za złe parkowanie naprzeciwko

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: Nostradamus1  
    Data: 2017-01-12 16:11

    Pani lek. wet. Natalia Frączek to najlepszy lekarz weterynarii w Krośnie.
    Piesek i kotki leczone u Pani Natalii - jeżeli trzeba dojedzie do pacjenta.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: zumba  
    Data: 2017-01-12 15:38

    A ja polecam OGROMNIE lek.wet.Pana Witolda Błaża z Haczowa. Uratował nasze poważnie chore zwierzątko. Poświęca dużo uwagi swoim pacjentom i udziela szerokiej informacji ich opiekunom. Jest osobom niezwykle otwartą i oddaną swojej pasji weterynaryjnej. Posiada doskonale wyposażony gabinet w RTG, USG, sprzęt do badania kwi, a przy okazji ma przystępne ceny. W gabinecie i poczekalni jest czysto. I mimo zakończonych godzin pracy - przyjmował nasze chore zwierzątka.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: elina  
    Data: 2017-01-12 14:38

    Ja mam zaufanie do p. Zygmunt , nie zawiodłam się do tej pory.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: natala1985  
    Data: 2017-01-12 12:49

    Polecam Pana Marszałka z Odrzykonia, bardzo dobry i ciepły człowiek nigdy nie odmawia gdy zwierze potrzebuje pomocy.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: kubus84  
    Data: 2017-01-12 07:48

    Pani lek. wet. Natalia Frączek to bardzo dobry specjalista który nie boi się podjąć leczenia nietypowych pacjentów jak: ptaki (gołębie) czy alpaki.
    Jeśli chodzi o leczenie gołębi to jest jednym z najlepszych fachowców w kraju. Potrafi zrobić sobie sama badania i antybiogram co jest szczególnie istotne u tych delikatnych ptaków.
    Wielokrotnie pomagała "moim zwierzątkom" w godzinach nocnych po 23. Ja polecam ją z całego serca wszystkim znajomym.
    Ps. moim zdaniem Pani dr nie jest niemiła a jedynie potrafi powiedzieć do właściciela zwierzątka żeby ten nie pajacował. Bo jak wiadomo część ludzi ma punkcie swoich zwierzątek "fioła" i lekko mówiąc przesadza. Pani doktor jest czuła na cierpienie zwierząt ale nie na ich fochy i co gorsze fanaberie właścicieli.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: mattithespeedie  
    Data: 2017-01-11 23:57

    Nigdzie nie uzyskasz pomocy! Mowie z autopsji. Pies potrącony 2 lapy zlamane. Potworny ból. Godzina 22.30 Nikt nie odbiera w zadnej z przychodni. Cierpial do rana w strasznym bólu na ketonalu ktory mi zostal po zlamaniu ręki. ZERO POMOCY po godzinach pracy!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: chloe  
    Data: 2017-01-11 21:23

    Ja absolutnie NIE polecam p. Natalii z gabinetu Cywil. Poszłam do niej z pieskiem, który miał mały guzek a ona nawet go nie dotknęła! Patrząc na niego z daleka stwierdziła że to nowotwór i przepisała tabletki (na raka piersi dla kobiet) twierdząc że do zabiegu to się nie nadaje. Dzięki Bogu że się go nie podjęła! Pojechałam do weterynarza w Jedliczu przestraszona i okazało się, że to zwykły gruczolak! godzinny zabieg i po sprawie! żadnych tabletek! Pies bawił się jak gdyby nigdy nic już następnego dnia! Tej pani nie można ufać...Nie polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (4)


    Autor: ErwinSzrot  
    Data: 2017-01-11 21:11

    Co my własciciele mamy zrobić słysząc skowyt i piszczenie z bólu w nocy zwierzęcia?

    Najlepiej nie faszerować czekoladą, makowcem i ciastem drożdżowym.
    Przyswoić sobie myśl, że to co dla nas jest smakołykiem, dla naszych pupilusińskich jest zabójcza trucizną.

    Cukier dla psa to jak to jak metamfetamina dla człowieka - raz na kwartał nie zabije - ale nie można tego bezkarnie żreć łyżkami, nawet w Święta

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: agawajs  
    Data: 2017-01-11 20:49

    Bardzo dobrze,że poruszono ten temat.Dzień przed Wigilią tez obdzwaniałam weterynarzy w nocy .Strach,że idą Swięta i znikąd pomocy dla zwierzaka bo urlopy.Sunia całą noc wyła z bólu, a ja nie mogłam pomóc jej. Gdyby to był człowiek po prostu zawiozłabym do szpitala, dlaczego w takim razie wszystkie telefony weterynarzy milczą w nocy. Co my własciciele mamy zrobić słysząc skowyt i piszczenie z bólu w nocy zwierzęcia?Numery wszystkie spisałam,mam nadzieję nie będę musiała do nich dzwonić.Nie uważam ,że to reklama. Teraz wiem gdzie szukać ratunku i dziekuję za artykuł oraz namiary.Pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (2) Oceń ten wpis negatywnie 50% (2)


    Autor: Krzywa_13  
    Data: 2017-01-11 18:28

    Nie zwracajcie uwagi na komentarze innych, że P.Frączek jest taka czy siaka. Jest specyficzna, chociaż na mnie zrobiła dobre wrażenie, mimo że nastawiałam się na jej "humor" o którym piszecie. To nie jest ważne jak się zwraca do ludzi, ma leczyć zwierzęta, od tego jest i robi to wspaniale. Najlepszy weterynarz (a byłam u wielu) z jakim mój zwierzak miał do czynienia. P. Lorenz może i jest uśmiechnięta od ucha do ucha, ale gdyby zrobiła mojemu kotkowi potrzebne badania (kotek cały czas miał biegunki i wymiotował 2x dziennie) zamiast robić zastrzyki nie znając przyczyny- które pomagały na krótki czas, to pewnie mój kotek żyłby po dziś dzień. Za późno trafiłam do Pani Natalii Frączek, która po badaniu (którego nie zrobiła P Lorenz) stwierdziła, że bakteria gronkowca wykończyła stopniowo jelita, żołądek, a następnie narządy, które nie były odżywione. Zrobiła co się dało aby wydłużyć życie mojemu umierającemu kotkowi. Widziałam, że była przejęta stanem kotka podczas badania nie dając wielkich szans, ale nie powiedziała "a uśpijmy nie ma sensu leczyć". Stan się poprawiał, ale było już po prostu za późno o kilka miesięcy. Bo uwierzyłam przemiłej Pani z Tygryska... Polecam całym sercem Panią Natalię

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: crucify_your_mind  
    Data: 2017-01-11 17:22

    Powyszukuję weterynarza behawiorysty.

    Kotka - jako osesek wychowana z psami - instynktownie potrafi podać łapę i aportować, jednak rzuca się na ludzi z pazurami... przegryza tętnicę ... ma już na sumieniu kilka zgonów...gdzie szukać ratunku?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: Dominika112  
    Data: 2017-01-11 15:52

    Nie również zawiodła PIRANIA z Potoka!

    Straciłam przez nich się ukochane zwierzątko. Źle dobrali leczenie i uspokajali słowami: jak nie pomoże to za tydzień spróbujemy coś innego, wtedy zrobimy badania. Dzwoniłam do nich wielokrotnie w niedzielę wieczorem - numer wywieszony na drzwiach jako do kontaktu w nocy i w święta. Nikt nie odebrał, a moje zwierzątko odeszło pod zamkniętą kliniką, w stresie spowodowanym podróżą...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: rudiok  
    Data: 2017-01-11 14:51

    Jedynymi sprawdzonymi weterynarzami 24h są Panowie z TrioVet z Frysztaka (tel. 508 741 377). W Krośnie nie ma co szukać niestety.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: GaGa  
    Data: 2017-01-11 14:03

    Najlepszy weterynarz jest w Haczowie :] niestety kawałek drogi jest, dlatego jeździmy bliżej, do również dobrego weta - do Pani Kasi z Tygryska :) jeśli nie udaje się dodzwonić to piszemy sms i zawsze oddzwania.
    Powinna u wszystkich być rzetelna wiadomość; jeśli mają dyżur to niech odbierają, albo usuną taką wiadomość ze strony, bo to wprowadza tylko ludzi w błąd. Tym bardziej, że takich informacji zazwyczaj szuka się nagle i może od tego zależeć zdrowie, a nawet życie pupila :/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: 683  
    Data: 2017-01-11 13:59

    Faktycznie ,nie ma całodobowej opieki weterynaryjnej.To jest duży problem.Jest tylko teoretycznie.W praktyce niestety zupełnie inaczej.Mój kolega jeżdził w niedziele z psem potraconym przez samochód i nikt mu nie udzielił pomocy dopiero dość daleko od Krosna ktoś się nad nim zlitował.Uratowali go w ostatniej chwili.Ja osobiście polecam panią Natalie ,chociaż jest może oschła ale to bardzo dobry lekarz i polecam pana Marszałka w Odrzykoniu.Natomiast nigdy Reksio.Kilka lat temu wydał złą diagnozę ,prosiłam błagałam ,że coś jest nie tak.Poszłąm do innego lekarza ale już było za póżno.Teraz mam pieska już kilka lat i jestem zadowolona z opieki tych dwóch lekarzy

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    [1] 2 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej