Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3635)
Foto
(17416)
Firmy
(121)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(67)
Opinie
(470308)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • 175 miejsc w miejskim żłobku. Zapisy od 6 marca
  • 1.04: Beata i BAJM - koncert w hali MOSiR
  • Uczniowie ''Kopernika'' budują minisatelitę
  • A może zamiast łącznika większy park?
  • Gdzie można kupić jelita na kiełbasę?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10981
  • Wszystkich wpisów: 470308
  • Zarejestrowanych użytkowników: 88403
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ginekolog w Krośnie"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: magda88  
    Data: 2013-03-23 14:34

    Ja polecam dr Kotiuszko. Swietna babka, wszystko wytlumaczy co i jak, nie droga wizyta. Przyjmuje za kwadraciakiem. Wielu ginekologow odwiedzalam ale Ona jest najlepsza!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: trini  
    Data: 2013-03-23 10:05

    http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: gaga22  
    Data: 2013-03-16 15:14

    stefan jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się najlepiej nie odzywaj...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: stefan114  
    Data: 2013-03-16 14:03

    godejcie co kcecie ale w lubatowy najlepszy giniekolog to jo. to nawet sklepowa wie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: yoasia  
    Data: 2013-03-16 11:55

    askab25, dziękuję. Planuję właśnie wybrać się prywatnie do niej bo w w przychodniach są strasznie długie terminy. A wie ktoś ile kosztuje wizyta prywatna do pani Gierad Pietrzkiewicz ???

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: pacjent30  
    Data: 2013-03-15 15:16

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu (prosimy zignorować ostrzeżenie)



    Autor: bek_71  
    Data: 2013-03-14 17:27

    Judyta88 ja chodzę do dr Kuczy. Jestem zadowolona. Jest sympatyczny, zawsze można dzwonić do niego w razie jakichkolwiek problemów.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: bek_71  
    Data: 2013-03-14 17:25

    Byłam u dr Gonet-Sebastianki rok temu. Na wizytę czekałam ok 1,5 tygodnia. Zapłaciłam 80 zł (razem z cytologią).

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: judyta88  
    Data: 2013-03-14 15:52

    potrzebuje pomocy, jestem w ciazy i nie moge sie zdecydowac na lekarza, niedawno przeprowadzilam sie z krakowa i nawet nie wiem czego sie spodziewac, czy ktos moze kogos mi polecic z NFZ-u. z gory dziekuje:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Qzka  
    Data: 2013-03-14 14:07

    Ostatnio byłam u dr. Wajdy na NFZ i czekałam tydzień na wizytę, a nie miesiąc :) Kompetentny i miły lekarz, polecam :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: milosz2  
    Data: 2013-03-14 10:00

    chodzi któraś z Was do doktor Gonet - Sebastianki? ile kosztuje u niej teraz prywatna wizyta i czy długo trzeba czekac, wiecie może?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: onaa2929  
    Data: 2013-03-10 18:16

    Pan T.Warchalowski nie ma prywatnego gabinetu,przyjmuje w Jedliczu w Medikorze i w Krosnie w przychodni na ul.Wojska Polskiego

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: czatka  
    Data: 2013-03-10 17:47

    Lekarz T. Warchałowski przyjmuje na NFZ w Medikor - Jedlicze ul. Rejtana. Proszę tam przedzwonić i dowiedzieć się gdzie przyjmuje prywatnie i ile kosztuje wizyta :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: askab25  
    Data: 2013-03-09 23:56

    Ja chodzę do doktor Gierad i jestem bardzo zadowolona. Kobieta konkretna, kompetentna i wogóle ok. Polecam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: inzynier  
    Data: 2013-03-09 23:30

    Czy posiada ktoś aktualny numer do dr Warchołowskiego? i orientuje się ile kosztuje wizyta u tego doktora?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: yoasia  
    Data: 2013-03-02 09:07

    Witam, poszujuję PANI ginekolog przyjmującej na NFZ w krośnie. Konkretnie chodzi mi o problem z zajściem w ciążę. Którą możecie polecić???

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: nika21  
    Data: 2013-02-22 13:47

    do poczytania o nadżerkach http://www.kolposkopia.com/index.php/__Nadze[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: mysza_077  
    Data: 2013-02-21 13:32

    Dr Węklar owszem specjalizuje się w niepłodności ale jeśli chodzi o skuteczność to marnie mu chyba wychodzi, leczyłam się u niego 2 lata zalecał mnóstwo kosztownych badan które jak się później okazało były zbyteczne, na szczęście trafiłam do dr Pelca i po trzech miesiącach terapii hormonalnej zaszłam w ciążę. Fantastyczny lekarz polecam i powodzenia życzę

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (3) Oceń ten wpis negatywnie 50% (3)


    Autor: Bufet  
    Data: 2013-02-21 13:25

    Dziewczyny napiszcie coś więcej o Dr Gierd-Pietrzkiewicz bo wybieram się do tej pani w najbliższym czasie prywatnie. Czy trzeba np.prosić o wykonanie usg? Czy jest kompetentna i miła? Opinii jest nie za wiele. W większości są pozytywne. Z góry dziekuje:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: balonik42  
    Data: 2013-02-20 15:56

    ja tez ją miałam ale robiłam prywatnie bo sama wolałam na laserze.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    « 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 127 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej