Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4157)
Foto
(17049)
Firmy
(137)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(838)
Czateria
(2)
Opinie
(470047)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Łaty w drogach. Trzeba się cieszyć, że są
  • Dzień Dziecka. Jak go spędzić
  • Poszerzą Jagiellońską, wybudują rondo
  • Konkurs Nivea: głosujcie, bo spadamy
  • Prezydent naruszył prawo, ale nie rażąco

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9520
  • Wszystkich wpisów: 470047
  • Zarejestrowanych użytkowników: 77660
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ginekolog w Krośnie"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: ms1405  
    Data: 2013-08-23 12:06

    Wajda bierze 100 zł (badanie cytologia i usg)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: olumek  
    Data: 2013-08-23 09:17

    ile za prywatną wizytę bierze dr. Wajda?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: kasandra29  
    Data: 2013-08-21 21:57

    Tak, dr Łysikowski przyjmuje na ul.krakowskiej w środy od godz.15. Tel do rejestracji 134361015

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: M83  
    Data: 2013-08-19 11:26

    Nie wiecie może czy dr Łysikowski przyjmuje nadal prywatnie na krakowskiej i czy nr do rejestracji pozostał bez zmian?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: 02071984  
    Data: 2013-08-08 20:49

    Witam mam pytanie do pań które rodziły w Krośnie napiszcie czy umawiałyście się ze swoim lekarzem prowadzoncym na to aby mógł być przy porodzie i jak to pózniej cenowo wygląda? Bardzo proszę o odpowiedz...POZDRAWIAM.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: niemowle_k  
    Data: 2013-08-05 10:35

    A ja ze swojej strony bardzo polecam dr. Oskarbską. Prowadziła mi 2 ciąże, chodziłam do Niej na NFZ i bardzo jestem z opieki zadowolona. Częste wizyty, badania kontrolne, USG i wszystko na miejscu. Dostałam nr. komórki i w każdej chwili mogę dzwonić gdy coś się dzieje a nie ukrywam że podczas ciąży korzystałam z tego przywileju. Po porodzie wykonuje wszystkie badania kontrolne łącznie z USG dopochwowym. Serdecznie wszystkim polecam!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: MilkyMelody  
    Data: 2013-08-02 10:19

    Ja nie polecam dr Oskarbskiej.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: vxb  
    Data: 2013-08-01 18:40

    Polecam dr Oskarbską-Bazia przyjmuje na Staszica teraz obowiązkowo kazdej pacjentce robi usg narządow rodnych.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: fafara  
    Data: 2013-08-01 18:19

    Do nika13

    tak jest refundacja z własnej kieszeni.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: nika13  
    Data: 2013-07-31 21:07

    Czy inseminacja w krośnieńskim szpitalu lub w którejś z klinik jest refundowana?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: bek_71  
    Data: 2013-07-31 12:52

    A ja polecam dr Kucze.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: elaborated  
    Data: 2013-07-16 13:55

    justys93: mogę Ci z czystym sumieniem polecić dr M. Stapińską, bardzo miła i kompetentna osoba. Przyjmuje w Poradni dla Kobiet na ul. Wojska Polskiego :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: justys93  
    Data: 2013-07-16 13:36

    merylka - dlaczego?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: merylka  
    Data: 2013-07-16 11:51

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    opinia bez podania argumentów i faktów, wpis bez potwierdzenia przez e-mail, konto zablokowane



    Autor: justys93  
    Data: 2013-07-15 21:57

    Możecie polecić jakąś miłą Panią Ginekolog na NFZ w Krośnie?
    To będzie pierwsza wizyta i chodzi mi głównie o przypisanie tabletek i sprawdzenie czy wszystko jest w porządku ;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-07-01 14:39

    Ponawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-28 10:51

    A czy dr Wajda, który przyjmuje w szpitalu na Korczyńskiej wypisuje skierowania na mammografie?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-26 19:54

    Ponawiam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: lady25  
    Data: 2013-06-26 15:49

    Czy wie ktoś może czy dr Żuraw- Wiśniewska wypisuje skierowania na mammografię?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: monstap  
    Data: 2013-06-18 14:25

    tel do dr Agaty Nowak : 134361015. Rejestracja we wtorki od godziny 13.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    « 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 119 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej