Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4460)
Foto
(16845)
Firmy
(144)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(9)
Opinie
(455266)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Platforma poparła Piotra Przytockiego
  • Gdzie zainwestować pieniądze ze sprzedaży mieszkania?
  • Pomoc w na pisaniu wniosku do PIG na firmę
  • Praca w nowej galerii w Miejscu Piastowym
  • Kawiarnie w Krośnie

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9006
  • Wszystkich wpisów: 455266
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73562
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ginekolog w Krośnie"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: jerrykk  
    Data: 2013-01-26 22:51

    piotr29

    Trans ? :D

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: laurka  
    Data: 2013-01-26 22:14

    polecam dr Warchołowskiego przyjmuje w poradni na wojska polskiego na fundusz i w Jedliczu w poradni Medikor

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: piotr29  
    Data: 2013-01-26 14:55

    ja w 2009 chodziłam do Kuczy i nie spoko troche roztrzepany ale ok pozatym

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: trini  
    Data: 2013-01-25 09:03

    Chyba żartujesz !

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: nat25  
    Data: 2013-01-24 21:42

    polecam lekarza Kucze

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: maja007  
    Data: 2013-01-24 15:39

    Hej mam pytanko:
    Czy dr Ewelina Gładysz przyjmuje prywatnie???

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: bek_71  
    Data: 2013-01-24 14:49

    Dziewczyny a czy dr Kucza dobrze prowadzi ciążę? Polecacie go?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: eseses  
    Data: 2013-01-23 12:03

    U dr Słowika płacilam we wrzesniu 80 zł wizyta plus 30 zł USG

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: pigi  
    Data: 2013-01-23 11:33

    wizyta u dr Slowika kosztuje 80 zl, ale dawno nie byllam wiec moglo sie cos zmienic.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sebuseusz2  
    Data: 2013-01-22 23:23

    Witam moja dziewczyna szuka miłej PANI ginekolog kogo polecacie?
    Obecnie chodzi do Pani Płutniak i nie jest zadowolona

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: nana11  
    Data: 2013-01-22 21:14

    Mam pytanie: gdzie prywatnie przyjmuje dr A.Zuraw- Wiśniewska? Czy mógłby ktoś podać namiary? Czy długo trzeba czekać na wizytę?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Qzka  
    Data: 2013-01-17 21:25

    Czy ktoś się orientuje ile kosztuje wizyta u dr. Słowika?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: enula  
    Data: 2013-01-17 18:39

    Również polecam doktora Łysikowskiego. Prowadził moją ciąże był przy porodzie. I mimo że przeklinałam z bólu przy łyżeczkowaniu on nie reagował i pocieszał ze już kończy. Ja na pewno ponownie poszła bym do niego.
    Ma pamięć do pacjentek w trakcie pobytu mojego w szpitalu 10 dni zaglądał i pytał jak się czuje itp. Nawet jak byłam 6 miesięcy później w szpitalu (przejazdem że tak powiem) podszedł i zapytał czy może do niego.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kermitka  
    Data: 2013-01-16 18:23

    do hanna0022: Mogę śmiało Ci polecić dr. Łysikowskiego. Sama chodziłam do niego w ciąży, zlecał badania, można śmiało pytać o wszystko, zawsze odpowie rzeczowo i wytłumaczy a poza tym pracuje w szpitalu krośnieńskim, więc myślę, że to jest duży plus. Akurat rodziłam jak nie było Go na dyżurze, ale gdy tylko był w szpitalu przychodził, pytał o samopoczucie także polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: hanna0022  
    Data: 2013-01-16 18:12

    Nikt sie nie wypowie? a moze w ogole jakiego polecacie lekarza ginekologa do prowadzenia ciazy??

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: hanna0022  
    Data: 2013-01-14 12:59

    a co sądzicie o dr Łysikowskim jezeli chodzi o prowadzenie ciazy??

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: magda88m  
    Data: 2013-01-12 21:44

    Ja też polecam Pana Warchałowskiego, prowadził cała moją ciąże. Wszystko wytłumaczy miły i można o wszystko zapytać tylko szkoda że go nie ma w szpitalu.Pozatym mały minusik nie zleca końcoych badań potrzebnych do porodu(na obecność bakterii)które są potrzebne.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sloneczko24  
    Data: 2013-01-12 20:36

    Witam
    Również jestem pacjentką dr Warchałowskiego i bardzo go polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: monalisa24  
    Data: 2013-01-12 18:25

    Wlasnie zmienilam lekarza i pojde 1 raz do Wachołowskiego niedlugo :)jak dobrze ze go polecacie;)wiec moge sie tylko cieszyc :)
    Chodzilam do Zuraw Wisniewskiej ale niestety mialam nieciekawa sytuacje z pania Urszula -recjepcjonistka az mnie krew niezle wypruła!!Ostrzegam!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Amelia89  
    Data: 2013-01-12 12:32

    Byłam już u wielu lekarzy, Obecnie jestem pacjentką dr Łysikowskiego polecam bardzo dobry lekarz, dr Warchołowskiego też miałam przyjemność poznać i również jestem zadowolona, gdybym miała prowadzić ciąże to tylko tych dwóch lekarzy brała bym pod uwagę!;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    « 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 114 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej