Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4544)
Foto
(16810)
Firmy
(148)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(844)
Czateria
(12)
Opinie
(453504)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Skazany uciekł z sądu. Wyskoczył przez okno
  • Krótkofalowcy z Krosna dostali wojskową radiostację
  • Remont kładek na finiszu
  • Akrobacje na niebie, na lotnisku piknik
  • Dziesięć plusów wolontariatu seniorów

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8924
  • Wszystkich wpisów: 453504
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73028
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Ginekolog w Krośnie"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: monalisa24  
    Data: 2013-01-12 18:25

    Wlasnie zmienilam lekarza i pojde 1 raz do Wachołowskiego niedlugo :)jak dobrze ze go polecacie;)wiec moge sie tylko cieszyc :)
    Chodzilam do Zuraw Wisniewskiej ale niestety mialam nieciekawa sytuacje z pania Urszula -recjepcjonistka az mnie krew niezle wypruła!!Ostrzegam!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Amelia89  
    Data: 2013-01-12 12:32

    Byłam już u wielu lekarzy, Obecnie jestem pacjentką dr Łysikowskiego polecam bardzo dobry lekarz, dr Warchołowskiego też miałam przyjemność poznać i również jestem zadowolona, gdybym miała prowadzić ciąże to tylko tych dwóch lekarzy brała bym pod uwagę!;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Mundek1990  
    Data: 2013-01-11 22:03

    ja też badam się i dr Warchałowskiego, poszłam do niego z polecania sióstr i koleżanek i jestem bardzo zadowolona. Wszystko tłumaczy, badania robi bez żadnego narzekania.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sia  
    Data: 2013-01-11 19:46

    Do 140 jest w porządku, powyżej 140 powtarzasz test - tym razem 75 g glukozy i badanie krwi po godzinie i po dwóch.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: andzia  
    Data: 2013-01-11 18:33

    Dziewczyny jaka wartość po wypiciu glukozy 50g i pobraniu krwi po godz świadczy już o cukrzycy ciążowej??

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ms1405  
    Data: 2013-01-03 18:39

    Jeżeli chodzi o P.Łysikowskiego to dobry lekarz sympatyczny dbający o swoje pacjentki.Dr Guzik też bardzo dobry ginekolog z poczuciem humoru i bardzo serdeczny człowiek.Oczywiście plus dla nich to że pracują w szpitalu na oddziale.P.Warchałowskiego nie znam bo on nie pracuje w szpitalu.W szpitalu na ginekologii trochę leżałam wiec mogłam im się tam wszystkim przyglądnąć.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: kaktusik  
    Data: 2013-01-03 17:52

    Jestem pacjentką Dr Warchołowskiego. Polecam, miły, kompetentny i uśmiechnięty mimo, że chodzę do przychodni na W.Polskiego a nie do prywatnego gabinetu.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sylwia9975  
    Data: 2013-01-03 15:48

    lub p. Warchałowski - co sądzicie ?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sylwia9975  
    Data: 2013-01-03 15:45

    a może ktoś podzieli się informacjami dotyczącymi p. Guzika i Łysikowskiego ?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sylwia9975  
    Data: 2013-01-03 15:35

    u p. Wajdy już byłam i podziękuje

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Lady_Nancy  
    Data: 2013-01-03 14:48

    sylwia9975, sprawdź tu:
    http://www.sensimed.info/

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ms1405  
    Data: 2013-01-03 12:33

    polecam p.Węklara lub p.Wajde

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sylwia9975  
    Data: 2013-01-03 11:13

    Dziewczyny,
    Jakiego ginekologa polecacie, jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciąże i nieregularne cykle ?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: nat25  
    Data: 2012-12-28 10:54

    Doktor Węklar przyjmuje nadal w Dukli ale niestety tylko raz w miesiącu, także ciężko się do Niego dostac

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: agnieszka_money  
    Data: 2012-12-27 21:10

    dla mnie to nie lekarz, szczerze nie polecam, całą ciąże chodziłam do p.M.Pelca olewający człowiek, nieliczący sie z pacjentką i z jej rodziną, nie umiejący powedziec prawdy. Żałuje że mi go polecono

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: karmelka87  
    Data: 2012-12-27 14:38

    Pani doktor Gierad przyjmuje na pewno w przychodni w Głowience i chyba na Hutniczej w Krośnie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: senidia  
    Data: 2012-12-27 13:41

    witam:)) mam pytanie czy ktoś się orientuje czy doktor Węklar przyjmuje nadal w przychodni w Dulki a jak tak to jak często. I drugie gdzie można się dostać w ramach NFZ do doktor Gierad??

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: karmelka87  
    Data: 2012-12-19 13:18

    Zgadzam się z poprzedniczkami. Jest tyle osób szukających pracy, a ta "wielka dama" z rejestracji zamiast cieszyć się, że pracuje to robi wielką łaskę jak zapiszę pacjentkę.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: monalisa24  
    Data: 2012-12-19 10:46

    Marita napisalam ci na wiadomosc prywat.:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Marita  
    Data: 2012-12-19 09:12

    Zgadzam sie z Tobą monalisa pani w recepcji na guzikówce zachowuje sie jakby robiła łaske że tam siedzi.Jak jej sie nie podoba ta praca to niech sie zwolni a nie wyżywa sie na pacjentkach jest wiele młodych chętnych dziewczyn na jej miejsce.Jest opryskliwa,niemia i normalnie wydziera sie po kobietach, nie rozumie dlaczego jeszcze nikt nic z tym nie zrobił.I tak samo jak Ty nie mam nic do pani dr Agaty Żuraw-Wiśniewskiej ale nastepnym razem pójde do innego lekarza włsnie z powodu tej pani w recepcji.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    « 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 113 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej