Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3623)
Foto
(17470)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(792)
Czateria
(52)
Opinie
(476817)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Na tym przejściu tragedia wisi w powietrzu [film]
  • 2.07: Miejska Górska Orkiestra Dęta - koncert na rynku
  • Zdrowa woda - jak uzdatnić wodę?
  • Ptaki w ''lesie'' na Guzikówce na Lelewela
  • Policjant wskoczył do rzeki i uratował tonącego

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11253
  • Wszystkich wpisów: 476817
  • Zarejestrowanych użytkowników: 90646
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Odchudzanie - pomoc dietetyka"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: jmx  
    Data: 2017-05-19 12:42

    No dokładnie. Znam wiele osób, które stosowały rózne diety. Często bardzo restrykcyjne. I na początku wielka radosć,że udało im sie zrzucić tyle kilogramów. I potem rozpacz, ze wszystkie kilogramy wróciły ( i to z nadwyżka).

    Bez aktywności fizycznej nie pozbędziecie sie na stałe kilogramów. Polecam bieganie:
    https://sklepgwinner.pl/blog/5-powodow-dla-k[...]

    W artykule jest przynajmniej kilka powodów dla których warto jest zacząć biegac.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Izolda123  
    Data: 2017-03-17 14:30

    nic nie zrobisz bez silnej woli.
    Nie rozumiem trochę sformułowania diety. Dieta powinna być cały czas, bo niektórzy odchudzają się zawzięcie, dieta się kończy i wszystkie kg wracają :P
    dieta to styl zycia, jedzmy wszystko, ale mądrze

    nie jak świnki, tylko ograniczać się a jak pojemy to więcej ruchu. Ja od x lat utrzymuje figurę a serniczka u babci nigdy nie odmawiam :)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: loya  
    Data: 2017-03-16 10:38

    Mi się udało bez pomocy dietetyka za to z http://therm-line.com/therm-line-fast , myślę że podstawa to zdrowe jedzenie w rozsądnych ilościach i odrobina sportu i do tego dobry naturalny spalacz załatwi sprawę

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Ismena  
    Data: 2017-03-01 20:34

    Co prawda, to prawda. Na pewno jedna pomoc dietetyka ułatwi odchudzanie każdemu, kto po prostu nie wiem, jak się za to zabrać. Ciekawą opcją ona pewno jest także dieta, bazująca na analizie naszego kodu genetycznego. Po zrobieniu badań w http://www.dfmedica.eu , otrzymujemy gotową receptę na to, jak się odżywiać, aby nie tylko zgubić zbędne kilogramy, ale także cieszyć się świetnym samopoczuciem.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: glajt  
    Data: 2017-01-10 17:20

    Ja polecam Naturhouse.
    Mam dwie sąsiadki, które tam się odchudzały z pozytywnym efektem.
    Na razie waga im się utrzymuje na pożądanym poziomie, ale zmieniły nawyki żywieniowe.
    Bez silnej woli żaden dietetyk cudów nie zdziała.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: wenga1  
    Data: 2016-10-04 14:04

    Może macie namiary na dietetyka.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: aris20  
    Data: 2016-10-01 14:14

    Owszem ustala ale często robi to sztampowo - wiem o czym mówię. nieznajoma1 jeśli chcesz schudnąć odpuść sobie Naturhouse i zadzwoń do P.Kamili tel. 882 461 241.Sama schudła 65 kg a teraz odchudza innych i robi to nie na zasadzie-jogurt i ciecierzyca. Jesz to co lubisz wg. jej wskazówek i dobranej gramatury, jesz i chudniesz! Możesz zajrzeć na facebooka Projekt Zdrowie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: ab10  
    Data: 2016-10-01 12:41

    Bez znaczenia. Dietetyk w większości ustala jadłospis i menu które powinno pasować.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: wenga1  
    Data: 2016-09-30 20:45

    A czy polecilibyście kontakt z dietetykiem na odległość kontakt emailowy ,czy to nie ma sensu.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: nieznajoma1  
    Data: 2016-09-30 12:39

    Gdzie szukać dietetyka w Krośnie? Polecacie Naturhouse czy coś innego?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    [1]


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej