Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3622)
Foto
(17469)
Firmy
(112)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(792)
Czateria
(52)
Opinie
(476676)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Zielone Krosno alarmuje: uwaga na opryski!
  • Piloci będą mogli zatankować w Krośnie
  • Centrum Leczenia Nerwic "Nervus"
  • Promocja pomogła. MKS przybyło pasażerów
  • ''Rusz cztery kółka'' - spacer z wózkiem i fitness w jednym

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11247
  • Wszystkich wpisów: 476676
  • Zarejestrowanych użytkowników: 90609
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Polska pod PiS-owskim nie-rządem"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-26 08:35

    ...i pomogło:):):):):) tawariszcz ryjaba na śmietniku:):):):) tam gdzie jego miejsce::):):)

    ...płaszczak znowu kombinuje:)

    "Policja była na miejscu od samego początku". Według ministra Błaszczaka policja w Radomiu zdała egzamin

    Nie milkną echa ostrych starć manifestacji Komitetu Obrony Demokracji i bojówek ONR-u do których doszło w Radomiu. Świadkowie i uczestnicy demonstracji twierdzą, że na miejscu nie było ani jednego policjanta. Minister spraw wewnętrznych twierdzi coś zupełnie innego.

    Pokojowa demonstracja KOD, która przeszła przez ulicę Radomia w rocznicę stłumieni robotniczych strajków przez władzę PRL w 1976 oku została zaatakowana przez bojówki związane z ONR-em i Młodzieżą Wszechpolską. Uczestnicy demonstracji twierdzą, że na miejscu nie było ani jednego policjanta, a pierwsze patrole zjawiły się dopiero 30 minut po zakończeniu starć.


    Innego zdania jest minister spraw wewnętrznych i administracji Mariusz Błaszczak, który w "Sygnałach Dnia" w radiowej "Jedynce" przedstawił zupełnie inną wersję wydarzeń. Co prawda, minister zapowiada kontrolę i wyciągnięcie konsekwencji ze sposobu zabezpieczenia demonstracji, jednak twierdzi, że "policjanci od samego początku byli na miejscu i zabezpieczali przemarsz manifestacji".

    Dodał także, że do bójki doszło z powodu "nieprzestrzegania znowelizowanej ustawy o zgromadzeniach". Minister Mariusz Błaszczak twierdzi, że "jeżeli byłby przestrzegany zapis o 100 metrach dzielących obie manifestacje, do starć na pewno by nie doszło".

    Nagrania i zdjęcia z zajść w Radomiu przeczą jednak wersji ministra MSWiA. Widać na nich, że na miejscu nie było ani jednego policjanta, który mógłby zapanować na wydarzeniami.

    Przypomnijmy, ze każda zgłoszona manifestacja ma prawo do obstawy policji.


    http://natemat.pl/211175,policja-byla-na-mie[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-06-25 23:00

    Jak się z władzy zaczynają śmiać, to koniec jej bliski
    2017

    Krzysztof Skiba, lider zespołu Big Cyc
    - W ostatnich latach w Polsce nastąpiło globalne ogłupienie – mówi w wywiadzie dla Onetu Krzysztof Skiba, lider zespołu Big Cyc. - PiS, który wkurza ludzi, boi się satyry. Rządzą nami klony aparatczyków z PRL, ale paradoksalnie, Jarosława Kaczyńskiego nawet lubię.

    Krzysztof Skiba przekonuje, że w państwowych stacjach istnieje nieformalna cenzura
    Lider zespołu Big Cyc: nie ma łagodnych pisowców, bo to tak jakby powiedzieć, że byli łagodni bolszewicy
    Krzysztof Skiba o czasach rządów PO: myśmy wszyscy dali się uśpić, siedzieliśmy na grillach i piliśmy piwo
    Satyryk wylicza absurdy obecnych rządów i wymienia polityków PiS, którzy swoim zachowaniem aż się proszą, by z nich żartować

    ***

    Piotr Olejarczyk, Onet: W ubiegłym tygodniu Jarek Janiszewski, lider zespołu Bielizna i Czarno-Czarni stracił audycję w Radiu Gdańsk. Uważa pan, że powodem było wyemitowanie przez niego piosenki Big Cyca "Viva San Escobar".

    Krzysztof Skiba, satyryk, lider zespołu Big Cyc: Tak. To jest wielka afera.

    Prezes Radia Gdańsk temu zaprzecza, mówi, że powody takiej decyzji nie miały nic wspólnego z wyemitowaniem waszej piosenki.

    Ale przecież wiadomo, że Andrzej Liberadzki, prezes Radia Gdańsk nie może się do tego oficjalnie przyznać. W Polsce zwalnianie kogoś za to, że puścił taką, a nie inną piosnkę jest łamaniem Konstytucji. Konkretnie artykułu 54, który zapewnia nam wolność wyrażania poglądów i wolność artystyczną. Nie może być takiej cenzury. Ale wie pan co? Jeżeli PiS tak bardzo boi się żartownisi, tak bardzo boi się kabaretów i satyry, to może uczciwiej byłoby powrócić do cenzury? Myślę, że może Krystyna Pawłowicz mogłaby opracować odpowiedni kodeks przepisów...

    http://trojmiasto.onet.pl/krzysztof-skiba-pi[...]

    2006

    Chłopaki nie kwaczą, czyli dlaczego ludzie śmieją się z władzy

    http://www.pomorska.pl/publicystyka/art/6835[...]

    Ten kiedyś też się śmiał, zanim się kupić dał, nie pierwszy raz -

    Urodziny, imieniny, 50 lat na scenie. Media publiczne honorują kolejne święta Jana Pietrzaka. Kabareciarza, który z opluwania opozycji uczynił sobie swój znak szczególny.

    http://wyborcza.pl/7,75968,22008762,pietrzak[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-25 20:22

    ...ludziska przestańcie pisać bo towarzysz ryjaba wylewu dostanie i znowu pójdzie na moje konto:):):):):):):)

    Nikt nie da ci tyle, ile Morawiecki obieca. Ponoć zapłacimy mniejsze podatki, ale nie wiadomo kiedy, ile i kto

    Wicepremier i Minister Finansów Mateusz Morawiecki zapowiedział właśnie zwiększenie kwoty wolnej od podatku. Sprawa jest dość enigmatyczna – ma ona wzrosnąć dwukrotnie i przynajmniej raz w tym roku. Ile i komu da wicepremier?

    Taką deklarację Morawiecki złożył na antenie Polsat News. Pochwalił się przy tym poprzednim zwiększeniem kwoty wolnej od podatku. Wedle wyborczych obietnic PiS-u i koalicjantów miała ona zostać podniesiona do 8 000 zł.


    Owszem, została zwiększona, ale jedynie do 6600 zł i tylko dla najmniej zarabiających. W praktyce dotyczy ona jedynie osób, które wykazują do 6600 zł dochodu w ciągu roku. Te osoby nie płacą podatku dochodowego. Im więcej zarabiamy, tym kwota wolna jest mniejsza. Przywilej ten nie dotyczy już osób zarabiających powyżej 127 000 zł rocznie.

    W praktyce Polacy zarabiający od 11 000 do 85528 zł rocznie (917 - 7127 zł miesięcznie) od lat mogą odliczyć jedynie 556 złotych. Morawiecki zdradził jedynie, że nowa kwota wolna ponownie objąć najgorzej zarabiających.

    http://innpoland.pl/134427,nikt-nie-da-ci-ty[...]

    p.s

    semyo@- wysłałem ci wiadomość:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Franek64  
    Data: 2017-06-25 19:52

    No to będzie coraz lepiej. Za te pobicia możemy wszyscy podziękować panu Prezesowi Kaczyńskiemu. Podburzanie i dzielenie Narodu powoli przynosi rezultaty.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (5) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Franek64  
    Data: 2017-06-25 19:41

    weszpolska gównarzeria pod pisowskim patronatem - ministranckie, wygładzone buźki rozdziewiczanych w zakrystii chłopaczków.
    Ta trauma bycia ofiarą księdza pedofila nie daje im spać, więc muszą poprawiać swoje ego kopiąc w pięciu bezbronnego człowieka.
    Katolicyzm pełną gębą !!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (5) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: sam_stag  
    Data: 2017-06-25 19:07

    Ten rząd osiągnął taki poziom niedorozwoju umysłowego, że pomimo oczywistego dla nas zachwytu PIS nad nazizmem, sam ich duchowy ojciec Adolf, wstydziłby sie za kojarzenie ich z jego dziedzictwem.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (5) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-25 17:36

    TERRORYSTÓW NIE MUSIMY WPUSZCZAĆ . SĄ WŚRÓD NAS

    Czy Przystanek Woodstock odbędzie się mimo podłożenia bomby? Czy marsz KOD pokona uzbrojone hordy zwolenników PiS ? Czy w Domu Literatów przy Krakowskim Przedmieściu prof. Łętowska zdąży odebrać nagrodę przed wybuchem trotylu?

    To nie są pytania retoryczne. PiS stworzyło społeczne przyzwolenie na likwidowanie imprez niemile na prawicy widzianych. PiS roztoczyło parasol ochronny nad dopuszczającymi się łamania prawa przez swoich zwolenników. PiS ręką ministra Macierewicza tworzy ochotnicze oddziały wojskowe wyposażone w broń ostrą i będące pod MON w celu tłumienia sporów wewnętrznych oraz inwigilowania sąsiadów.

    Dowodów na bezprawie PiS w ciągu dwóch lat uzbierało się aż nadto. Kiedy córka radnej PiS z Gdańska czynnie znieważyła policjanta,minister Ziobro osobiście nakazał znalezienie okoliczności łagodzących,a w sądzie bojówki PiS uniemożliwiały osądzenie agresorki. Kiedy zapadają wyroki nie po myśli PiS i Ziobry,natychmiast uaktywnia się minister,posłowie i kto tylko może rzuca gromy na sędziów- po nazwisku.

    Doszło do sytuacji,kiedy nie musimy obawiać się terrorystów o innym wyznaniu czy kolorze skóry. "Nasi" rodzimi spod ręki księdza Międlara,członkowie skrajnej prawicy posła Adama Andruszkiewicza,Młodzież Wszechpolska Winnickiego i ta z ONR "załatwi" każdą imprezę,wykona każde zlecenie.

    Bo w Polsce toczy się wojna,o czym bez ogródek poinformował na spotkaniu sędziów trybunałów konstytucyjnych w Budapeszcie znany polski dubler - prof. Lech Morawski. Wojna między siłami postępu (PiS i zwolennicy) a lewackim sortem. Wprawdzie prezes Trybunału Czech był stwierdzeniami polskiego sędziego wstrząśnięty, ale prof. Morawski pozostał zadowolony ze spełnienia nałożonego zadania.

    Niedawno jak worek kartofli potraktowano Władysława Frasyniuka, kilka dni temu przegoniono z Domu Literatów śmietankę intelektualną Polski, w Radomiu sprawiono manto KOD- owcom,którzy śmieli obchodzić rocznicę wydarzeń czerwcowych, a jutro minister Błaszczak ogłosi,że na terenach Jarocina należy wstrzymać przygotowania do największego festiwalu, bowiem do niego doszły glosy,że tam mogą leżeć bomby.

    Granice Polski przed uchodźcami mamy zamknięte obawiając się napływu terrorystów. Tymczasem nasi rodzimi terroryści mnożą się w Polsce jak przysłowiowe króliki. Przy pomocy pisowskiej władzy.

    Czy policja jest bezradna wobec prawicowej chuliganerii ? Nie, policjanci w sile kilku pułków ochraniają staruszków modlących się na ulicach każdego 10. miesiąca i torują drogę prezesowi z różańcem. A młody pisowski narybek poradzi sobie z demokracją.

    http://www.tokfm.pl/blogi/pod-prad/2017/06/_[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (6) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-25 17:35

    ...a to ty nie wiesz? resortowy burek jeszcze nie wywęszył?:):):)

    [b]Młody faszysta podany Błaszczakowi, jak na talerzu[b]

    Politycy się domagają interwencji od Błaszczaka, ktory na miesięcznice potrafi spędzić tysiące policjantów, aby chronić Kaczyńskiego.

    Panowie Ministrowie odpowiadacie dzisiaj za bezpieczeństwo w Polsce. Tolerowanie bezprawia doprowadza do wydarzeń jak w Radomiu!

    http://www.tokfm.pl/blogi/cola/2017/06/mlody[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (6) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: rujaba  
    Data: 2017-06-25 16:51

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis poniżej pewnego poziomu, prywatne docinki użytkowników. KONTO ZABLOKOWANE



    Autor: semyo  
    Data: 2017-06-25 15:22

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    usunięto na prośbę autora wpisu (prosimy zignorować ostrzeżenie)



    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-25 15:03

    ...uważaj sobie co chcesz towarzyszu:):):) nie moja sprawa:):):) to że cię wyzywają to tylko twoja zasługa gdyż to ty zacząłeś wyzywać wszystkich kto nie z katopisiacką hołotą,mam wszystko w archiwum:):):):) więc nie płacz tylko zrób to co potrafisz najlepiej: "NAŁYSKAJ SIĘ":):):):):):)

    ...wracając do tematu:)

    Kaczyński w gumofilcach, a faszyzm u bram

    Jarosław Kaczyński zrobił z Polski stodołę, tak mu słoma z gumofilców wystaje. W niemieckim dzienniku „Sueddeutsche Zeitung” Daniel Broessler pisze: Kaczyński wraz ze swoim „bratem” Viktorem Orbanem uważają, że UE to raczej stodoła, z której można kraść konie.

    „Prawdą jest jednak, że silny człowiek Polski – Jarosław Kaczyński – nie traktuje Unii Europejskiej jak supermarketu. W supermarkecie należałoby zapłacić”.

    To, co stało się w Radomiu podczas obchodzonej przez KOD rocznicy Czerwca 1976 roku, jest praktycznie przyzwoleniem na faszyzm.

    Policji nie było, straż miejska uciekla, a faszyści z ONR zaatakowali manifestantów.

    Agnieszka Gozdyra pyta Błaszczaka: Czy ten kopiący młodzieniec ze zdjęcia jest już ustalony i zatrzymany? Lubicie się chwalić skutecznością.

    http://www.tokfm.pl/blogi/off2/2017/06/kaczy[...]

    prawda jest brutalna mamy w Polsce faszyzm
    pisałem o tym
    h ttp://www.tokfm.pl/blogi/villk/2017/04/faszy[...]
    jest juz niestety tylko kwestią czasu rozlew krwi na polskich ulicach..

    Nie wiem kto kto kogo , ani komu nie starczy cierpliwości, jedno wiem na pewno to będzie KREW NA RĘKACH JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO . To on osobiście odpowiada za to co wydarzyło się w Radomiu tak samo jak Hitler odpowiada za eksterminacje Żydów mimo że przecież nie podpisał żadnego dokumentu.


    villk

    ...smacznego:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (5) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: rujaba  
    Data: 2017-06-25 14:53

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis poniżej pewnego poziomu, prywatne docinki użytkowników



    Autor: synalekproboszcza  
    Data: 2017-06-25 14:03

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis poniżej pewnego poziomu, prywatne docinki użytkowników



    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-25 13:48

    ...wybacz:):):) ale nie piję piwa z byłymi ormowskimi kapusiami:):):):) szukaj sobie towarzystwa za wschodnią granicą:):):):):):)

    Poseł Pięta: Nie daje na WOŚP, ale nie miałby nic przeciwko leczeniu go sprzętem z serduszkiem

    Najpierw Stanisław Pięta otwarcie przyznał, że nie "daje na WOŚP". Ale chwilę później w rozmowie z Jackiem Nizinkiewiczem poseł PiS przyznał: – Nie broniłbym się, gdyby do mojego leczenia wykorzystano sprzęt z serduszkiem WOŚP, ale dla mnie postać Owsiaka, który robił karierę w mediach za czasów PRL, jest niejednoznaczna.

    Nizinkiewicz zapytał posła PiS, członka komisji ds. Amber Gold, m.in. o przesłuchanie Michała Tuska przed tą komisją, poruszył także wątek Przystanku Woodstock.
    Dziennikarz "Rzeczpospolitej" dopytał posła Piętę o to, czy TVP powinna informować o akcjach Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Kilka dni temu Jerzy Owsiak oburzył się, że na konferencji dotyczącej zakupu sprzętu za pieniądze zebrane podczas ostatniego finału WOŚP, nie zjawili się dziennikarze TVP.

    http://natemat.pl/211083,posel-pieta-nie-daj[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (5) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: rujaba  
    Data: 2017-06-25 13:29

    Informacja od moderatora:
    ten wpis został skasowany z powodu złamania regulaminu
    Powód:
    wpis poniżej pewnego poziomu, prywatne docinki użytkowników



    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-25 12:45

    ...versalisenko "uruchomił" kolejny,dyżurny nick:):):):) i kradnie jak na katopisiaka przystało:):):):):)to stąd ta umysłowa miernota ukradła tekst:

    http://innpoland.pl/info/projekt

    Papierowe sukcesy PiS, czyli jak dobra zmiana manipuluje Polakami

    Prawo i Sprawiedliwość dotarło do miejsca, gdzie na wielu polach ciężko jest mu pochwalić się realnymi sukcesami. Dziedzina, w której państwo jest obecnie w najbardziej opłakanym stanie to bez wątpienia polityka zagraniczna. Polska została pozbawiona międzynarodowego znaczenia, jednak skala tej porażki przybrała takie rozmiary, że nawet najbardziej wierny elektorat zaczął ją zauważać. Chcąc ratować sytuację, PiS postanowił zacząć rozpowszechniać propagandę sukcesu rządu w oparciu o najgorsze narodowe kompleksy Polaków.

    Taktyka odwrócenia uwagi społeczeństwa od faktycznej bezsilności rządu polega na nadawaniu przesadnego znaczenie gestom i symbolom z całkowitym pominięciem milczeniem realnie wynegocjowanych rozwiązań.

    Świetnym przykładem takiego podejścia jest relacjonowanie przez prorządowe media i polityków obozu władzy wizyty Beaty Szydło w Niemczech. Premier bowiem wspólnie z Angelą Merkel zainaugurowała w Hanowerze Międzynarodowe Targi Przemysłowe. Nadanie Polsce statusu współorganizatora ważnego międzynarodowego wydarzenia zostało potraktowane w mediach prawicy jako manifest siły i znaczenia Beaty Szydło. Wg retoryki prorządowej, państwu w izolacji nie zaoferowano by takiego przywileju, co oznacza, że taktyka rządu twardej obrony polskiego interesu działa!

    Kryje się w tym jawnie propagandowe mylenie intencji kryjących się w konkretnych politycznych decyzjach. Politycy PiS grają na obecnym u wielu naszych rodaków poczuciu niedoceniania Polski zagranicą. Z tego powodu każdy gest czy forma uznania na arenie międzynarodowej jest bardzo pozytywnie odbierana, niezależnie od tego czy kryją się za nimi szczere intencje i decyzje, czy jest to tylko polityczny teatr. W ten sposób to co w Europie uchodzi za normę w dyplomacji, zaczyna być w Polsce podnoszone do rangi wydarzenia. Nasz kraj wchodzi w tej retoryce w rolę niekochanego i szukającego uwagi młodszego rodzeństwa zachodu.

    Oczywistym błędem w przypadku Hanoweru jest przekonanie, że to zaproszenie jest wyrazem uznania dla pozycji Beaty Szydło. W rzeczywistości propozycja wspólnej organizacji nie tylko tej, ale także kilku innych istotnych wydarzeń, wpisuje się w strategię wyciągania ręki do Polski ze strony Niemiec. Nasi zachodni sąsiedzi widzą dwustronne korzyści w dobrych stosunkach, zarówno gospodarczych jak i w ramach integracji europejskiej. Wynika to z więzi naszych gospodarek i położenia naszego kraju. Jest to oferta stricte biznesowa, oparta na dorobku o wiele bardziej dojrzałej demokracji, gdzie widzi się, że aby samemu wygrać, nie koniecznie ktoś inny musi ponieść porażkę.

    Faktem jest, że Angela Merkel przez szarżę brukselską została zmuszona do upokorzenia PiS na arenie międzynarodowej, co wysłało w Europę jasną informację, że wspieranie niszczącej wspólnotę retoryki polskiego rządu może narazić naszych europejskich partnerów na śmieszność. Była to konieczność, ponieważ aby przetrwać, Unia nie może toczyć wojny sama ze sobą. Jednak już kilka dni po awanturze, nawet prasa niemiecka zaczęła zauważać, że upokorzenie Polski nie jest dobrą sytuacją, stąd nie dziwi, że Angela Merkel jest gotowa na przyjęcie naszego kraju do europejskiego klubu, jednak na jej, a nie naszych warunkach. Propagandowy przekaz myli dobrą wolę rozdającego karty z okazaniem politycznej słabości.

    http://crowdmedia.pl/papierowe-sukcesy-pis-c[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (5) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: STARYWYGA  
    Data: 2017-06-25 12:39

    INN Poland to jakościowy, angażujący i innowacyjny serwis piszący o innowacjach i wdrożeniach. Łączy on środowiska nauki, biznesu i instytucje publiczne. Jest miejscem ich spotkania i rozmowy. Jednocześnie nie jest pozbawiony ambicji wpływania na rzeczywistość i zmieniania jej.

    Ot i co? Kolejny lewacki serwis do negacji osiągnięć Dobrej Zmiany!
    Usiłują "wpływać i zmieniać" na modłę Mazguły???

    Karolowski Karli
    Raport NIK nie pokazuje żadnej porażki, gdyż NIK badał tylko pół roku, natomiast pakiet paliwowy, JPK i prawdziwe uszczelnianie rozpoczęło się dopiero od sierpnia. Ten artykuł to jest dopiero manipulacja i porażka.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 14.29% (1) Oceń ten wpis negatywnie 85.71% (6)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-24 23:49

    ...a miało być tak pęknie:):):):):)

    Raport NIK pogrąża Morawieckiego. Uszczelnienie podatków i walka z szarą strefą to gigantyczna porażka

    http://innpoland.pl/135603,raport-nik-pograz[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (6) Oceń ten wpis negatywnie 25% (2)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-06-24 12:30

    PiS odkrył, że w Polsce można rządzić za pomocą cepów

    Magdalena Środa jest załamana. Pisze na Facebooku.

    „Dzisiejsze sondaże dla OKO press – porażające! 41% dla PiS, 12% dla Kukiza. Właściwie rozumiem dlaczego komunizm w Polsce tak dobrze się trzymał: ludzie lubią autorytaryzm, lubią jak władza nimi zarządza byleby tylko gotówkę dawała. W PRLu gotówki co prawda było mało, ale polityka socjalna: wczasy, żłobki, przedszkola, a zwłaszcza system przywilejów dla posłusznych – imponujący!”

    „Po co komu demokracja, po co trójpodział władzy? Wielu i z cenzurą nie było źle, bo po co komu wolność słowa? Na kolację się nie zje. A do tego to poczucie narodowej dumy. W PRLu też nam mówiono na czym polega prawdziwy patriotyzm (zdjęcia Gierka w każdej klasie) i że wszelkie zło bierze się z knowań obcych. Życie było proste i poukładane jak cep”.

    „Po co komu Europa? Mamy swoich żołnierzy wyklętych i żadne inne ideały nie są nam potrzebne. Po co komu chrześcijaństwo? Mamy ojca Rydzyka. Poza tym Nasz kościół mówi jak jest i jak ma być a ma być po bożemu, z Kaczyńskim, Szydło i Szyszką w świetlaną przyszłość. Od tego kraju to się chyba i Bóg i rozum odwrócił…”

    Ojciec Dudy, Jan Tadeusz Duda raptem wyznał dla „SE”, że „Polska powinna przyjąć uchodźców”. Rozłam w rodzinie?

    http://www.tokfm.pl/blogi/krzynowloga-w/2017[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (12) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Franek64  
    Data: 2017-06-23 20:40

    "Prawie pół miliona złotych i 1891 policjantów. Takie koszty poniosła w ostatnią miesięcznicę smoleńską policja"
    No i czego? To świadczy o wielkiej miłości do ukochanego przywódcy. Naród troszczy się o bezpieczeństwo swego...Wielkiego wodza.
    Ja tam sobie nie wyobrażam co by się stało gdyby mu się stała jakakolwiek, najmniejsza krzywda.
    No i im więcej policjantów z pałami tym gorliwsza...modlitwa. Taka z głębi...serca!

    Teee ryjaba-kprzyklej sobie protezę kiedy będziesz pluł bo nic tak żałośnie nie wygląda jak szczerbaty katolik...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 91.67% (11) Oceń ten wpis negatywnie 8.33% (1)


    [1] 2 3 4 ... 109 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej