Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3673)
Foto
(17441)
Firmy
(114)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(30)
Opinie
(473749)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Na Jasnej wciąż ciemno, mimo nowoczesnych latarni
  • Pożar w budynku banku. Spłonęło jedno z biur
  • Zmarł Bolesław Bajorski, fotograf nafty i szkła
  • Na niebie balony, a na scenie gwiazdy. Majówka tuż, tuż
  • Krosno pobiegnie już po raz trzeci

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11106
  • Wszystkich wpisów: 473749
  • Zarejestrowanych użytkowników: 89364
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Polska pod PiS-owskim nie-rządem"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-04-26 14:28

    https://paczaizm.pl/kaczynski-gdyby-nie-my-n[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-04-25 22:02

    ...kolejny katopisiacki "prawy i sprawiedliwy":):):):)

    Poseł PiS na celowniku prokuratury. Chodzi o korupcję!

    Poseł Piotr Olszówka (36 l.) z PiS będzie się tłumaczył śledczym! Prokuratura Okręgowa w Zamościu sprawdza czy w 2011 r. polityk przekupił urzędników ze Starostwa Powiatowego w Biłgoraju i załatwił sobie prawo jazdy kat. A i C. – Dochodzą do nas sygnały, że dostał dokumenty bez egzaminu – mówi Faktowi prokurator Bartosz Wójcik, rzecznik zamojskiej prokuratury okręgowej.

    Od 2011 r. na terenie Biłgoraja działała zorganizowana grupa przestępcza pod przewodnictwem Krzysztofa L. (43 l.) z Wydziału Komunikacji i Drogownictwa biłgorajskiego starostwa. Urzędnicy handlowali dokumentami, ale w 2015 r. policjanci rozbili gang. Z czasem miało się okazać, że jednym z klientów L. był… Piotr Olszówka, dziś poseł PiS!

    http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/posel[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (3) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-04-25 21:14

    i... wentylowane siedzenia!

    http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/wielk[...]

    Pierwszą umowę SKW-FSB ratyfikował prezydent Kaczyński. Do 2013 r. Rosjanie podpisali z obcymi służbami 201 takich dokumentów

    http://wyborcza.pl/7,75398,21678791,umowe-sk[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-04-23 23:11

    – Dziennikarze i politycy prawią sobie sami na ekranie dusery. Nikt nie zapyta w TVP o kwotę zebraną przez WOŚP. Za to pokazuje się graficznie przekłamaną trasę jazdy pani premier, żeby usprawiedliwić niejasny udział jej samochodu w wypadku. Toż to czysty PRL – mówi nam dziennikarka Anna Grzeszczuk-Gałązka, prowadząca przed laty kultowy program Telewizji Polskiej „100 pytań do...”.

    http://www.newsweek.pl/historia/jaka-byla-tv[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-04-23 20:06

    ...i skończą sie pis-ki katopisiackiej "pienkności":):):):)

    Zawiadomienie do prokuratury ws. słów Małgorzaty Gosiewskiej. Znamy treść dokumentu

    Posłanka PiS Małgorzata Gosiewska popełniła przestępstwo - tak uważa Stowarzyszenie Polska Laicka. I zgłasza sprawę do prokuratury.

    http://wiadomosci.wp.pl/zawiadomienie-do-pro[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-04-23 13:14

    aleksandra aleksandrowna obywatelsto też zmieniła?

    http://www.pomponik.pl/plotki/news-luksusowe[...]

    http://www.se.pl/wiadomosci/polska/marta-kac[...]

    http://polityczek.pl/index.php/uncategorised[...]

    Z nikim innym DNA nie porównano?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-04-22 23:26

    Jarosław Kaczyński w czapce "Sex instructor" i wiele innych perełek. Takie fotografie wkrótce ma opublikować senator PiS

    enator Prawa i Sprawiedliwość Grzegorz Czelej zapowiedział wydanie albumu z unikalnymi zdjęciami Jarosława Kaczyńskiego. I przekonuje, że po ich obejrzeniu nic już nie będzie takie samo. Można w to uwierzyć po zapowiedzi, iż na jednym ze zdjęć Prezes pozuje ponoć w bardzo oryginalnym nakryciu głowy.

    http://natemat.pl/206529,prezes-kaczynski-w-[...]

    "Sex instructor", "Człowiek honoru", czy "Zasłużony opozycjonista" - brzmią tak samo abstrakcyjnie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 80% (4) Oceń ten wpis negatywnie 20% (1)


    Autor: josef_giergul  
    Data: 2017-04-22 19:17

    PRZESŁUCHANIE DONALDA TUSKA TRWAŁO DŁUŻEJ NIŻ INTERNOWANIE JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO
    https://paczaizm.pl/przesluchanie-donalda-tu[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 85.71% (6) Oceń ten wpis negatywnie 14.29% (1)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-04-21 23:33

    Kaczątko prezesa wysiedziane w gnieździe nienawiści przez niego samego - Nowosielska

    http://www.tokfm.pl/blogi/blondynka/2017/04/[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 80% (8) Oceń ten wpis negatywnie 20% (2)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-04-21 22:54

    ...to też się da "pane" pierdzielewicz:):):):):)

    Reformie oświaty Anny Zalewskiej Polacy mówią "nie"

    Niechęć Polaków wobec zmian w szkolnictwie widać nie tylko w liczbie podpisów pod obywatelskim wnioskiem o przeprowadzenie referendum, ale również w sondażach. Gdyby deklaracje badanych przełożyły się na odpowiedzi w wiążącym referendum, reforma zostałaby odwołana.

    http://wiadomosci.wp.pl/reformie-oswiaty-ann[...]

    ...nie mylić z katopisiackimi wolakami/lumpenwyborcami żoliborskiego czopka:):):):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 81.82% (9) Oceń ten wpis negatywnie 18.18% (2)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-04-21 22:50

    Autor: VERSAILLES
    Data: 2017-04-21 21:27

    Da się? Da się!!!


    ...a no da się lamusie:):):):)

    Gowin wsypał Szydło. Świadomie okłamała Polaków w tej sprawie?

    Jarosław Gowin znany jest z tego, że często ma własne zdanie na wiele tematów, o których PiS mówi jednym głosem. Wicepremierowi czasem zdarza się powiedzieć również nieco więcej niż powinien. Tak też było podczas rozmowy w Radiu ZET, gdzie minister nauki i szkolnictwa wyższego nieświadomie potwierdził, że Beata Szydło okłamała Polaków w kampanii wyborczej w kwestii Antoniego Macierewicza! Jak próbował z tego wybrnąć?

    8 października 2015 roku. Kampania wyborcza jest na finiszu, a kandydatka PiS na premiera Beata Szydło zmaga się z atakami Platformy Obywatelskiej, która pyta o Antoniego Macierewicza. Powód? Wiceprezes PiS przez dłuższy czas był w cieniu kampanii, aż nagle postanowił o sobie przypomnieć. Na spotkaniu z Polonią w Chicago, mówiąc o Donaldzie Tusku, rzucił: – Tu jest takie miłe pytanie, czy jest prawdą to, że Tusk był agentem Stasi. To ja państwu zostawię, żebyście państwo po czynach sami odpowiedzieli sobie na to pytanie.

    http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/jaros[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 80% (8) Oceń ten wpis negatywnie 20% (2)


    Autor: kotpali  
    Data: 2017-04-21 22:31

    Wszystko w górę,a najbardziej zadłużenie.
    Na koniec roku przekroczyło bilion.
    1 000 000 000 000

    http://www.newsweek.pl/polska/polityka/ile-w[...]

    W styczniu i lutym wzrosło o dalsze 16 miliardów.

    Gierkowi doradzał prof.Paweł Bożyk.Wtedy hasło brzmiało:pomożecie?-pomożemy.
    PIS-ową ekonomią rządzi Morawiecki a hasło brzmi:Da się?Da się!!!

    Na razie miłe złego początki.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 72.73% (8) Oceń ten wpis negatywnie 27.27% (3)


    Autor: VERSAILLES  
    Data: 2017-04-21 21:27

    wPolityce.pl - strefa wolnego słowa

    Kolejne raporty GUS zadają kłam histerii opozycji o niegospodarności PiS. Sprzedaż detaliczna, liczba mieszkań, koniunktura - wszystko w górę!

    Optymistyczne wieści dla polskiej gospodarki płyną z Głównego Urzędu Statystycznego. Urząd opublikował cztery raporty, z których jasno wynika, że czarne scenariusze opozycji o upadku gospodarki można odłożyć do lamusa. Z badań dowiadujemy się o poprawie oceny bieżącej koniunktury, znaczącym wzroście produkcji przemysłowej oraz sprzedaży detalicznej, a także o wzroście liczby oddanych od użytku mieszkań......

    http://wpolityce.pl/gospodarka/336387-kolejn[...]

    Da się? Da się!!! Wystarczy tylko PspolitychOszustów oraz PSL-owskie arbuzy odpędzić od budżetowego koryta i samemu nie kraść. PiS będzie rządził bardzo długo, jeśli zwykłym ludziom przybędzie w portfelach.....

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 28.57% (4) Oceń ten wpis negatywnie 71.43% (10)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-04-21 15:33

    , a... Pajace pajacykują...

    - Panie przewodniczący, czy mogę odpowiedzieć? Pani mnie oczerniła – włączył się dyrektor Mirosław Łosiński.

    -To nie jest oszczerstwo, jeżeli... – oponował Suski.

    - Ja nie mam syna Krzysztofa, panie przewodniczący, pan po prostu zmyśla – bronił się dalej dyrektor.

    - Nie? a Mirosława? – dociekał poseł.

    - A Mirosław to jestem ja. Dalej pan nie wie – odpowiedział Łosiński.

    - A. Dobrze. Można mieć syna o tym samym imieniu – usiłował uspokoić sytuację Suski.

    - Wie pan, tak jak z tą carycą pewnie będzie – skomentował dyrektor i odpowiedział na pytanie posłanki.


    https://www.wprost.pl/light/10051701/Kolejna[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 72.73% (8) Oceń ten wpis negatywnie 27.27% (3)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-04-20 22:39

    "Drzewo zetną, bażanta zastrzelą, ale Was nie zmogą". Tusk nie przestaje grillować PiS i daje wyraźny sygnał sympatykom

    Prawo i Sprawiedliwość długo starało się, by Donald Tusk wrócił do rozgrywania w polskiej polityce i chyba wreszcie się doczekali tego momentu. Ten triumfalny powrót zwiastuje nie tylko wczorajszy show urządzony przez twórcę Platformy Obywatelskiej na ulicach Sopotu i Warszawy, ale także słowa, które do Polaków skierował on w czwartkowe popołudnie na Twitterze.

    Kiedy okazało się, że Donald Tusk zostaje na stanowisku przewodniczącego Rady Europejskiej na kolejne dwa i pół roku, wielu sądziło, iż nadal będzie stronił od polskiej polityki. Do jak najszybszego powrotu na nadwiślańską scenę zaczęli go jednak bardzo mocno zachęcać politycy Prawa i Sprawiedliwości. Najpierw chcieli odebrać mu fotel szefa najważniejsze unijnej instytucji, a następnie wciągnęli w pierwsze lepsze śledztwo, by sprawić wrażenie, że to człowiek mający problemy z prawem.

    I wygląda na to, że Donald Tusk z tego "zaproszenia" postanowił skorzystać. Takie wrażenie można odnieść nie tylko po tym, co działo się w środę. Dość wymowny jest też czwartkowy wpis, który szef RE zamieścił na swoim prywatnym profilu na Twitterze. Brzmi on nie tylko jak zwykłe podziękowania dla sympatyków, ale zarazem wyraźne wezwanie do ich mobilizacji.

    http://natemat.pl/206429,drzewo-zetna-bazant[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 80% (8) Oceń ten wpis negatywnie 20% (2)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-04-19 23:12

    Od PiS-u i Kaczyńskiego - niestety - zajeżdża obornikiem

    Ofermowaty Waszczykowski swoją antydyplomację uprawia w kontaktach z Amerykanami, nie potrafi wykorzystać szansy, aby spotkać się z odpowiednikami amerykańskimi, ani ustawić spotkania Andrzeja Dudy z Donaldem Trumpem, bo mu przeszkadzają Bałtowie, którzy są uważani przez tego intelektualnego Kononowicza za mali dla Polski.

    Takie ciury obozowe decydują o obrazie Polski, takie „nikty” weszli na salony, niestety zajeżdża od nich obornikiem, a słoma wyłazi z butów.

    Patrzysz na Waszczykowskiego, nos musisz zatykać. Tak działają receptory w zetknięciu z takimi osobnikami, którzy nawet nie potrafią wyglądać.

    Rozpoczęło się polowanie na Donalda Tuska.

    Ściągnięcie go do Warszawy na przesłuchanie w prokuraturze, po którym będą następne i następne, skończy się jak słynny „sukces” PiS – 1:27.

    Naród się wkurzy i walnie Kaczyńskiego za to, że stara się pomiatać najlepszym z Polaków, a takim jest Tusk, a nie kmiot Kaczyński, typowy człowiek z czworaków, który dostał kawałek sukna i od razu go obsmarkał.

    Tak dorwała się do władzy Polska pisowska – zasmarkana, która publicznie wciąga gluty, jakby to był jakiś hasz. Poprzewracało się im we łbach od narkotyku władzy i nieróbstwa.

    Karzełki. Ale Polska się odwinie, jak Ukraina Janukowyczowi.

    A Kaczyński znowu był na Wawelu „prywatnie” na „rodzinnym” grobie. Tfu. Z Wawelu zrobiono jakieś gumno.

    http://www.tokfm.pl/blogi/off2/2017/04/od_pi[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (9) Oceń ten wpis negatywnie 25% (3)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-04-18 23:29

    A może do KC PiS aspiruje?

    http://wpolityce.pl/polityka/335994-blaszcza[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 69.23% (9) Oceń ten wpis negatywnie 30.77% (4)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-04-18 23:27

    Ja cie, było przyzwolenie prezesa to i Kukiz się podpiął do zatapiania Antka?
    BOCHATER, PAJACYK czy LIZUS?!

    http://wiadomosci.onet.pl/kraj/pawel-kukiz-u[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 69.23% (9) Oceń ten wpis negatywnie 30.77% (4)


    Autor: lyterat  
    Data: 2017-04-18 23:15

    Polska wstrząśnięta sprawą dręczenia żony przez radnego. Tylko PiS, który chwali się, że stoi na straży rodziny, milczy

    Nie było żadnej ostrej reakcji, żadnego potępienia bicia żony i znęcania się na nią. Właściwie nie było żadnej reakcji w ogóle. Od dnia, gdy bulwersująca historia rodziny Piaseckich ujrzała światło dzienne, PiS konsekwentnie milczy. Dlaczego nie słyszymy choćby słowa potępienia? Gdzie reakcja partii rządzącej, która na każdym kroku tak mocno podkreśla, jak ważne są dla niej wartości rodzinne? Aż taki szczyt obłudy nam właśnie zaserwowano? Bo trzy lata temu Jarosław Kaczyński osobiście obiecywał ustawę o ochronie kobiet przed przemocą.

    Internet jest wstrząśnięty, ludzie piszą, że byli w stanie wysłuchać tylko 30 sekund przerażającego nagrania, a w PiS nikt nie zabiera głosu. Rafał Piasecki był radnym tej partii i choć już nim nie jest, to wciąż takie jest oczekiwanie społeczne – PiS, jako największy strażnik rodziny w tym kraju, powinien wreszcie potępić bestialskie zachowanie tego człowieka. A tego nie robi. Wielu Polaków chciałoby wiedzieć, dlaczego. Pytają ministra Ziobrę, czy taka przemoc nie jest ścigana z urzędu?

    http://natemat.pl/206267,polska-wstrzasnieta[...]

    Nóż się w kieszeni otwiera na to haniebne odcinanie się od sprawy, bo to koleś i partyjny towarzysz. Pisowska hipokryzja nie zna granic. Jak to mówi Pismo Święte "po owocach ich poznaci" I poznajemy ich po owocach, nie po gadaniu, nie po gębach pełnych frazesów. Nie będę powtarzała po panu, panie Wojtku, jakie owoce produkuje pis i że to co robi czyni najsłabszych, kobiety i dzieci będące ofiarami przemocy - bezbronnymi coraz bardziej. I na to wszystko nakładają się indywidualne przemocowe zachowania reprezentantów pisu jak te Piaseckiego . Przypomnę jeszcze, że poseł pis - nie pamiętam nazwiska - który też znęcał się nad żoną i którego na pokaz wyrzucono za to z pis, niedawno wrócił do partii i przyjęto go z fanfarami.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 72.73% (8) Oceń ten wpis negatywnie 27.27% (3)


    Autor: reaktywator  
    Data: 2017-04-18 19:17

    Skąd my to znamy, czy nie z "własnego" podwórka

    „Ja też byłem w PZPR i co w tym złego?”


    Tak powiedział Berczyński w grudniu 2015 roku na spotkaniu opłatkowym amerykańskiej Polonii w Filadelfii. Chwilę wcześniej się pochwalił, że będzie szefem Podkomisji do Ponownego Zbadania Katastrofy Smoleńskiej. Jego słowa – odpowiedź na zarzut, że Antoni Macierewicz „jednych ubeków uznaje za swoich, a innych tępi” – wzbudziły konsternację.

    Członkiem partii został już w 1968 roku. Magdalenie Rigamonti, która zwróciła uwagę, że był nawet w egzekutywie PZPR, wyjaśniał: „Przez bardzo krótki okres. Po to, żeby rozbijać to od wewnątrz, bo wtedy byłem też szefem ‚Solidarności’ w moim instytucie”.

    Jak ujawniło „Wprost”, w PRL żył – jak na tamte czasy – dostatnio. Na wakacje jeździł do Turcji, Grecji, Włoch, Libanu, Afganistanu i Indii. Czyli w miejsca, które przeciętny Kowalski, mógł zobaczyć co najwyżej w PRL-owskiej telewizji (od 1971 r. – nawet w kolorze).


    https://oko.press/killer-caracali-teoretyk-s[...]

    Wygląda na to że wielkie żarcie zacznie się po świętach, Duda dostał zezwolenie na dobijanie Antka?

    http://natemat.pl/206287,ten-dokument-pokazu[...]

    http://pikio.pl/wojna-domowa-w-srodowisku-pi[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 72.73% (8) Oceń ten wpis negatywnie 27.27% (3)


    [1] 2 3 4 ... 99 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej