Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4308)
Foto
(16912)
Firmy
(137)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(846)
Czateria
(10)
Opinie
(459911)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Czapa za pęczotto. Wyróżnienie dla Posmakuj
  • Druga sesja radnych. Komisja Rewizyjna dla ''opozycji''
  • Zamkną wyjazd z Grodzkiej na obwodnicę
  • Tak trenuje mistrz
  • 6.01: Orszak Trzech Króli

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9147
  • Wszystkich wpisów: 459911
  • Zarejestrowanych użytkowników: 74573
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Nauka tańca"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: Amelia40  
    Data: 2014-12-01 17:52

    A po 40stce nie jest za póżno?..czy nie ma chętnych? Nigdy nie miałam na to czasu a chętnie zrobiłabym coś dla siebie .

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: feeldance  
    Data: 2014-11-11 17:14

    Zapraszamy na zajęcia tańca dla dorosłych w przedziale wiekowym 25+ :)
    w programie zarówno tańce towarzyskie jak i weselne!

    oraz Latino solo dla pań ( sexydance, samba, rumba, cha cha, jive, salsa, merengue i bachata)

    Cyklicznie ruszają także kursy dla narzeczonych!

    Prowadzimy także zajęcia dla dzieci i kursy dla młodzieży pod kątem imprez i studniówek!

    Konkurencyjne ceny!
    Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą! :)
    www.feeldance.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: ewem  
    Data: 2014-05-29 17:50

    Witam,

    Mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze zagląda.
    Interesuje mnie indywidualna nauka tańca, chodzi o pierwszy taniec.
    Możecie mi kogoś polecić?
    Z góry dziękuję za info

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: tancerka77  
    Data: 2013-07-15 14:50

    Witam.Mam pytanie.Chodzi ktoś z Was na kurs tańca towarzyskiego po 30-stce? Lubię tańczyć,ale chętnie bym się nauczyła czegoś. Czy trzeba mieć kogoś do pary,czy tam kogoś zaproponują,bo niestety mąż nie lubi tańczyć...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: taniec24  
    Data: 2012-09-06 22:00

    Tego w Krośnie jeszcze nie było. Jedyne na podkarpaciu zajęcia biodanzy dla dzieci i dorosłych. więcej na www.taniecdlazdrowia.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: taniec24  
    Data: 2012-02-16 11:13

    Wyjątkowe zajęcia dla osób po 30stce i nie tylko :)

    Ruszają zajęcia w parach (towarzyski, weselny, dla narzeczonych) oraz solo (zumba, sexydance, salsa, samba, hip hop).

    W ofercie również zajęcia dla młodzieży i dzieci!

    Zapraszamy do działu zajęcia: www.taniec24.eu

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: ryszardo  
    Data: 2011-11-12 08:35

    Tylko skleroza, czy jeszcze coś?

    [i]Autor: Lothar
    Data: 2011-11-11 17:13[]
    Czy jest w Krośnie szkoła nauki tańca dla osób po trzydziesce?Czy można przyjść solo?

    Autor: Lothar
    [b]Data: 2011-01-19 11:30[]

    Mam pytanie.Czy ktoś wie gdzie są prowadzone w Krośnie kursy tańca dla dorosłych?.Prosze o namiary.Z góry dziekuje.
    *********************

    Autor: reszka
    [b]Data: 2011-01-21 13:53

    do Lothar;kurs tańca, na tej stronie są namiary:
    http://www.taniec-krosno.pl/
    albo coś takiego. Krosno - Bursaki http://rodzinnekrosno.pl/2010/09/22/szkola-t[...]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: Lothar  
    Data: 2011-11-11 17:13

    Czy jest w Krośnie szkoła nauki tańca dla osób po trzydziesce?Czy można przyjść solo?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: prac94  
    Data: 2011-11-11 15:53

    Elo, sa moze jeszcze wolne miejsca na hip-hop poczatkujacy?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: taniec24  
    Data: 2011-10-03 10:21

    nowe kursy tańca, zajęcia taneczne i formacje! hip hop, towarzyski, solo dla pań, zajęcia dla przedszkolaków, dla dzieci ze szkół podstawowych, młodzieży i dorosłych! start: wrzesień/październik 2011, krośnieńska szkoła tańca www.taniec24.eu zapraszamy!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: vadeer  
    Data: 2011-05-14 19:12

    Właśnie się zastanawiam nad przyjściem, solo niestety, ale może jakoś się przekonam, bo latka lecą, i kiedyś tańczyć się trzeba nauczyć, a nie tylko partnerki deptać;)Pozdrawiam...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: taniec24  
    Data: 2011-05-13 22:36

    już od 16 maja można się uczyć tańca towarzyskiego, salsy oraz tańca nowoczesnego w Krośnieńskiej Szkole Tańca. Zapisy i szczegóły: www.taniec24.eu

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: taniec24  
    Data: 2011-03-15 12:05

    Informujemy że już 31 marca w naszej Szkole Tańca ruszą nowe grupy dla dzieci: balet, towarzyski i nowoczesny oraz zajęci dla przedszkolaków. Ponadto w kwietniu rozpoczną się kursy tańca dla młodzieży i dorosłych. Zapraszamy na stronę www.taniec24.eu do działu zajęcia!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: taniec24  
    Data: 2011-02-14 17:09

    na wszystkie kursy można przyjść solo (bez partnerki/partnera) z wyjątkiem kursu dla narzeczonych....

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: vadeer  
    Data: 2011-02-14 10:06

    Witam:)Ja mam malutkie pytanie;czy można iść na takie kursy tańca mężczyźnie samotnemu?Bo niestety partnerki mi brakuje, a chęć nauki jako taka jest:)Z góry dziękuję za odpowiedź:) Wesołych Walentynek życzę:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: taniec24  
    Data: 2011-02-14 08:21

    już 21 lutego 2011 w Krośnieńskiej Szkole Tańca ruszają nowe kursy tańca dla początkujących:
    -dla narzeczonych,
    -towarzyski, użytkowy i weselny,
    -salsa solo,
    -hip hop.

    Ponadto w ofercie: przygotowanie choreografii na pierwszy taniec, kursy dla grup zorganizowanych, zajęcia dla dzieci: towarzyski, nowoczesny, balet, zajęcia dla przedszkolaków.

    Zapraszamy również młodzież do naszych formacji tanecznych!

    Szczegóły i zapisy na www.taniec24.eu

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: centrumfreetime  
    Data: 2010-11-22 09:05

    Zapraszamy na kursy tańca w Krośnie, najbliższy termin kursu to 26.11.2010 (piątek), więcej informacji znajdą Państwo na stronie www.taniec-krosno.pl

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: deejay  
    Data: 2010-06-20 13:21

    Jeśli chodzi o "EGO" to nowe stowarzyszenie od 2009 ,które będzie promowało taniec w różnej jego formie łącznie z kursami tańca.Będą prowadzone zajęcia i kursy o wszystkim powiadomimy.Mam nadzieję ,że będziemy konkurencyjni i bardziej dostępni od dotychczasowo już istniejących.
    Z poważaniem Prezes Stowarzyszenia.
    Wszystkie dane dotyczące Stowarzyszenia już niebawem na ich stronie.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: cha50  
    Data: 2010-06-19 12:40

    A czy słyszał ktoś o Stowarzyszeniu Pasjonatów Tańca"EGO",gdzie działa,kto jest prezesem,jaki ma program działania itd.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: zmijka12  
    Data: 2010-06-19 12:25

    Witam! Szukam szkoły tańca w krośnie lub okolicach, żeby były organizowane nauki dla nowożeńców na przełomie lipca i sierpnia bo we wrześniu mamy ślub i chcieli byśmy się czegoś ciekawego nauczyć?? Macie jakieś namiary?
    Pozdrawiam

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    [1] 2 3 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej