Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4678)
Foto
(16762)
Firmy
(151)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(34)
Opinie
(452397)
Autozłom LOSTARK - złomowanie samochodów - Krosno, Jasło, Sanok

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Młodzi chcą poruszyć świat. Spotkali się w Krośnie
  • Żytni z Anwitu. Ulubiony chleb krośnian 2014
  • Kto na prezydenta: Przytocki, Krzanowski, Habrat, Lenik?
  • Znaleziono Bramę Węgierską. Mogła być ogromna
  • Korwiniści krytykują CDS. ''Szału nie ma''

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8875
  • Wszystkich wpisów: 452397
  • Zarejestrowanych użytkowników: 72542
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "Gdzie smacznie zjeść w Krośnie i poza nim? (edycja 2013-14)"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: budremkrosno  
    Data: 2014-02-05 15:17

    W mojej skromnej opini restauracja parkowa7 w centrum miasta obok parku jordanowskiego. Bardzo dobre tanie i smaczne jedzenie wszystko przyzadzane na swiezo a malo ludzi o tym wie. Dobre miejsce na wypad z dzieciakami na obiad :-)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: johny11palcow  
    Data: 2014-02-02 16:15

    Ambrozja a za niedługo Posmakuj Krosno, może jeszcze Oberża

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: anonimek  
    Data: 2014-02-02 16:13

    Mogliby zrobić restauraje SPHINX w Krośnie! :<< Coś w rodzaju chłopskie jadło albo dobrą chińszczyznę !! <marzenia>
    -
    Trafunek? to chyba jakieś nieporozumienie, co raz gorzej karmią.
    W Rynku nie ma nawet gdzie iść z rodziną na dobry obiad..., nieporozumienie Krosno powinno się wstydzić bo trzeba jeździć to tu to tam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: wyborca  
    Data: 2014-02-02 10:41

    Nie bardzo zgadzam się z opinią, że w Krośnie nie można nigdzie smacznie zjeść. Próbujcie zajazd Wodnik przy wylocie na Sanok. Kto chce smacznie i tanio zjeść A nie zależy mu "na salonach" to Chata Trafunek albo ich bar w OBI.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (1)


    Autor: gabb90  
    Data: 2014-02-01 14:06

    scirokk a można wiedzieć gdzie śrubki w Krośnie serwują?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: scirokk  
    Data: 2014-02-01 14:03

    Raz byłam świadkiem jak Facet ze stolika obok obok znalazł w placku śrubkę:)) Także czasami zwróćcie uwagę czy nie macie jakichś gratisów..

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (1) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: gabb90  
    Data: 2014-01-31 13:59

    W pełni zgadzam się z politykierka.
    W Krośnie nie ma miejsca, w którym można zjeść smacznie oraz mieć pewność że dania są przygotowywane ze świeżych produktów i w odpowiednich warunkach. A dlaczego? Może dlatego że jest u nas zdecydowanie za dużo lokali gastronomicznych... A poza tym to większości osób nie stać na to, żeby pozwolić sobie na obiad w restauracji (co nie oznacza że ceny są za wysokie, lecz raczej że zarobki zbyt małe i duże bezrobocie). Mało który lokal utrzyma się długo na rynku, co zresztą widać po stale zmieniających się właścicielach...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: politykierka  
    Data: 2014-01-27 16:37

    Stanowczo najsmaczniej to we wlasnym domu,bo raz, ze wiesz CO jesz a dwa, ze jedzonko jest przygotowane czysto i higienicznie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 75% (3) Oceń ten wpis negatywnie 25% (1)


    Autor: ml706  
    Data: 2014-01-26 20:23

    Potwierdzam AMBROZJA zarówno dania włoskie , jak i nasza tradycyjna kuchnia . Tam zjecie coś czego nie zjecie nigdzie w Krośnie , jedna z lepszych pizz , placki ziemniaczane z sosem z bakłazanów - pycha , super makarony. Produkty uzywane do dań włoskich oryginalne włoskie , pesto robione osobiscie przez właściciela :)- oryginalnego Włocha :)
    Zamawiałam tam obiad (stypa ) na ok 20 osób , rzecz jasna dzien przed... nie miałam głowy oczywiscie do tego , co i jak ... było bardzo smacznie , profesjonalnie i niedrogo .
    Polecam AMBROZJĘ ,bo ma swoj klimat i kulturę obsługi , która u nas w Polsce bywa nam obca .

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: cole  
    Data: 2014-01-25 11:04

    Oberża , Ambrozja i dawna Stara Huta

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: gest1100  
    Data: 2014-01-24 21:33

    Zajazd 'Kamieniec" w Bajdach. Polecam placek po węgiersku.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    Autor: John_Doe  
    Data: 2013-11-22 06:40

    polecam steka w Oberży przy Carefourze na Czajkowskiego. Rewelacja

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: Reaktor  
    Data: 2013-11-22 00:55

    I owszem smaczne i w rozsądnej cenie tylko, że czasami niezbyt gorące, takie letnie, a ja lubię wszystko co gorące.. dziewczyny też..;)
    W sumie ładny wystrój-taki spokojny, co nie psuje smaku.
    Bywaliśmy i tam, widzieliśmy w Elwicie też mundurowych co zjadali w pośpiechu danie dnia i smakowało jak domniemywam. Tylko dla mnie obiad musi być gorący ..! Mimo wszystko też polecam.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: krystiano46  
    Data: 2013-11-21 22:55

    restauracja elwit smaczne obiady w rosadnej cenie

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 50% (1) Oceń ten wpis negatywnie 50% (1)


    Autor: schepi  
    Data: 2013-11-21 19:24

    Chodzi o "krysztalowa sala "

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: schepi  
    Data: 2013-11-21 19:23

    Taaaa... ten lokal to porazka. Wszystko mrozone, najtanszy towar z ktorego kucharz musi zrobic cos jadalnego...

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 100% (2) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: agnieska  
    Data: 2013-11-21 15:11

    Ja polecam Restauracje Ambrozja w rynku.Oprocz pysznej pizzy, naprawde pyszne obiady ,lazania ,pierogi jak u mamy.Super wystroj,bardzo klimatycznie ,domowo.Polecam!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: Reaktor  
    Data: 2013-11-21 01:31

    Można też dobrze zjeść np. w Iwoniczu Zdroju w barze "Na Górce" czy jak go tam zwią, tam kiedyś jeździliśmy na pstrągi dobrze przyprawione z frytkami i sałatkami, nie byłem tam jakieś kilka miesięcy ale myślę, że nic się nie zmieniło.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 66.67% (2) Oceń ten wpis negatywnie 33.33% (1)


    Autor: Reaktor  
    Data: 2013-11-21 01:01

    A na ul. Pużaka ta "Kryształowa Sala" (tak ją nazywam z uwagi na wiszące tam żyrandole) w rest."Twist" to byle co jest ?
    Tam dopiero można smacznie zjeść ! :) Tam zapraszam moich gości biznesowych. Nie, nie mam nic wspólnego z właścicielami tej restauracji bo ich nie znam, ale polecam smaczne jedzenie, które tam serwują.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 33.33% (1) Oceń ten wpis negatywnie 66.67% (2)


    Autor: grzyba  
    Data: 2013-11-20 23:53

    Polecam Masis. Oryginalna kuchnia. Ichnie śliwki w czekoladzie i przekąski. Warto zaglądnąć do Starego Lwowa w Krasnej. Nie jest tak źle.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 100% (2)


    [1] 2 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej