Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4472)
Foto
(16820)
Firmy
(147)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(25)
Opinie
(454154)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Głosy w dyskusji

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • 4.10: Corruption & Virgin Snatch w Ironie
  • Pies na uwięzi to wciąż norma
  • Jakie będzie Krosno w 2022? Wyraź swoją opinię
  • Okradzione piwnice w Krośnie (2014.09)
  • Sklep/serwis komputerowy w jednej z galerii krośnieńskiej?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8957
  • Wszystkich wpisów: 454154
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73242
  • Opinie

    Dyskusja na temat: "I LO - co sądzicie???"

    Powiadamiaj mnie o nowych wpisach

    Pokazuj posty:

    Autor: zigzaq
    Data: 2003-12-25 23:45

    Wy sobie tak tu rozmawiajcie.. a dla mnie wniosek - da się to przeżyc, o tym pamiętac, wspominać i do tego wracać :-) - mam nadzieję ze ja to będę robił za X lat/ pozdro zigzaq

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Wiedźma
    Data: 2003-12-25 23:22

    i jeszcze jedno- jesli ktos twierdzi ze do kopernika chodza same kujony, to chyba nie wie co mowi...albo zazdrosci...albo nie wiem co jeszcze, cos mu po prostu na glowisie padlo ;)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Wiedźma
    Data: 2003-12-25 23:18

    No tak- sprawdziany z prof Wronka byly niemalze tramuatycznym przezyciem:) zwlaszcza w IV klasie, powtorkowe pzred matura, gdy ktos ja z historii pisal...Pytania na zasadzie: przyporzadkuj albo uzupelnij tekst...Chyba jako kolejny przejaw tradycji w szkole... ale zeby nie bylo, ze tylko narzekamy:) jelsi ktos mial zaszczyt (tak, zaszczyt) spotkac sie w kopcu z cudowna prof Samlicka, to wie, ze sa jeszcze ( a raczej byli) prawdziiw nauczyciele, tacy z powolania...bo Ona taka byla...w klasie biol-chem, w ktorej bilogia i fizyka byly raczej na marnym poziomie, chemia byla poezja, zwlaszcza dla mnie..a tak sie zlozylo, ze wyladowalam po takiej klasie na polonistyce, co chyba swiadczy samo o sobie... na koniec opinia szanownej prof X z kopernika o kopernkiu- ta szkola was do studiow nie przygotuje...a jednak, a jadnak....

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Pawel
    Data: 2003-12-25 22:17

    Skoro wspomniana została prof. Wronka... Historia nie była tym, co lubiałem najbardziej. Prof. Wronka w szczególności nie potrafiła zrozumieć mojej niechęci do przyswajania sobie takich wiadomości jak daty lub nazwiska, a pytania o nie często pojawiały się na sprawdzianach. W IV klasie w pierwszym semestrze, a właściwie pod koniec semestru pisałem swój ostatni sprawdzian z historii i o dziwo odetek pytań o nazwiska i daty był bardzo niski. Po sprawdzianie stwierdziłem, że bardzo mi się podobał, że takie sprawdziany mógłbym pisać częściej. Cóż, zdziwienie odmalowało się w oczach pani profesor, a z ust jej wypłynęło pytanie "..ty coś piłeś?"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Wiedźma
    Data: 2003-12-25 20:11

    Ciekawa dyskujsa sie wywiazala, nie powiem, ciekawa...do kopca chodzilam, jesli dipi to ta dipi o ktorej mysle to nawet przesiedzialam z nia 2 lata w lawce, sluchajac zapamietale lekcji prof Wronki i prof Pudly, a co z tych naszych posiedzen wyszlo to tylko my dwie wiemy;)) a co do kopca..szkola jak kazda inna, tylko troche oplatana mitem o sobie samej...ze niby tradycja, owszem- kiepskiego podejscia nauczyciela do ucznia, dyzurow na pietrze i choinki podczas ferii...lekcji z prof Bargiel nie mialam ( zaluje, ze cie nie znalam;) , z prof Staron spotkania byly, ale o innym charakterze, bylo za to bardzo roznie na lekcjach z eks- dyr. G. czy aktualnym dyr. M...oj, naprawde, trzeba bylo miec troche cierpliwosci zeby to wytrzymac... kopca skonczylam, pare razy juz go odwiedzilam i racje przyznaje ciotce (tez jego absolwentce)ktora zawsze, gdy mialam ochote zmieniac szkole, powtarzala- zaczekaj, zobaczysz jak bedzie na studiach...wiec jesli jestescie w I LO to cieszcie sie, ze w nim jestescie, uczyc sie- nie uczcie, na to jeszcze przyjdzie pora i najlepiej wyrobcie sobie taka mala hierarchie wartosci: 1. wasze zainteresowania 2. to, co niekoniecznie was interesuje, ale pzryda sie w zyciu 3. albo na zupelnym koncu- to czego wymagaja nauczyciele... bo w moim przypadku sprawdzilo sie powiedzenie- zapomnial wol jak cieleciem byl... A do kopca chetnie bym wrocila, bo fajni ludzie tam chodza :) koniec kropka.

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: dipi
    Data: 2003-12-25 19:24

    moje "najmilsze" wposmnienia pani stefani to jej komentarz do moich odpowiedzi przy tablicy: "dobrze, dobrze, bardzo dobrze, siadaj, dostateczny.." :) jak chodzilam do kopca to mowilam ze nigdy przenigdy nie pojde tam jak juz skoncze IV klase, teraz nie mam czasu, bo jak juz jestem w krosnie to kopernik zamkniety na ferie swiateczne, ale tez odwiedzilam bym szkolne mury.. oj ile fajek wypalilo sie tam na przerwach w ubikacjach! jakis zjazd za nastepne 100 lat tez moglby by ciekawy, nie Slavek?:) pozdrawiam a mial/ma ktos lekcje z prof Martita Staron?:):):)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Slavek
    Data: 2003-12-25 12:30

    Do dipi, Paweł: do p. Bargieł nic nie mam :] Oto cytat: wtorek "...nie, nie możesz poprawiać oceny, wychodzi Ci taka i taką będziesz miał..." środa "...Slavek, czemu nie poprawiasz oceny, ja czekam aż się zgłosisz..." :P i jak tutaj nie być szczęśliwym A tak poza tym - liceum to najlepszy okres naszego zycia. Potem sa jeszcze studia, ale to inna bajka :] Nawiasem mówiąc, chętnie odwiedziłbym stare włości... :]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: motylek
    Data: 2003-12-25 12:12

    no coz kochani moge dodac? ostatnio zauwazylam pewien ciekawy wierszyk na jednej z lawek w chemicznej : "metan etan propan butan Stefa to jest orangutan" =) wesolych swiat i procentowego sylwestra

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Pawel
    Data: 2003-12-25 11:55

    A co chcesz od chemii z prof. Bargiel? Mnie się najbardziej podobał jej wywód: "Paweł, ty się nie lubisz uczyć, prawda? Ale ty sie uczysz, uczysz się, prawda?"

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: dipi
    Data: 2003-12-24 22:42

    ujac to pewnie moznaby bylo Slavek...na przyklad lekcje chemi z prof.bargiel (bylam w kl humanistycznej..;) czy kontrolowanie palaczy przez prof. pudle (bylam i jestem palaczem;) ale to byly zdecydowanie najlatwiesze lata mojego zycia. i na pewno nigdy nie zapomne naszej kochanej ksiazki zastepstw w ktorej czasem mozna bylo znalezc najmilsze wiadomosci dnia:):):) wesolych swiat, tak przy okazji:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: zigzaq
    Data: 2003-12-24 01:01

    WOW!!!! chylę czoła... i nic więcej nie dodam./pozdrawiam zigzaq

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: dipi
    Data: 2003-12-24 00:47

    nie sadzilam ze na taki topic sie zalapie na xq.owa szacowna placowke wychowawcza(jak zwyklismy o niej mowic) ukonczylam ani dumna z tego nie jestem ani mi z tego powodu wstyd, po prostu - normalka. w kopcu jest/bylo naprawde roznie rozniscie.pierwsza klasa to prawdziwa ksiega dzungli, dopiero potem zaczelo sie wszystko klarowac i normowac.czasem sie uczylam,czasem pilam w toalecie na 3p urodzinowa wodke.narzekalam na szkole jak kazdy.skonczylam w terminie,nawet z dobra srednia. odpaly profesowow sie zdarzaly - jak wszedzie. kujony sie zdarzaly - jak wszedzie. imprezy sie zdarzaly - jak wszedzie. z perspektywy czasu moge powiedziec, ze kopernik to piece of cake w porownaniu z tym co pozniej (praca,studia - w moim przypadku jednoczesnie) wiec nie ma co robic HALO o kopernika i rankingi. my rankingi zawsze mielismy w d.., nie nasza byla to zasluga (mowie teraz o klasie A 84 rocznik) i nie my odcinalismy od tego kupony. nie moge mowic, ze gdzie indziej jest lepiej czy gorzej, jest pewnie inaczej, ale nie mnie to oceniac, bo znam jedna tylko szkole srednia i jest to stety/niestety I LO im. M. Kopernika w Krosnie. zastanawiam sie tylko, czemu negatywne opinie padaja z klawiatur najwidoczniej nie-kopernikow i czy ci ludzie w ogole moga cokolwiek powiedziec na temat kopca.. kopernik uczy zycia, czyli kombinowania,walczenia o swoje, gdy mozna i oddawania walkowerem gdy trzeba, uczy ze na swiecie jest, bylo i bedzie niesprawiedliwie i nie zawsze sie ma to co by sie chcialo miec, a wierzcie mi taka nauka jest niezbedna, zeby sobie tylka nie potluc jak sie juz dostanie ten rozowy papier do reki i wypali ostatnia fajke z mikolajem. trzymajcie sie cieplo kopernicy i koperniczki,czy dobrze wybraliscie szkole srednia ocenicie sami, jak ja juz skonczycie i popatrzycie z lekkim dystansem.na razie nie dajcie sie zwariowac druzynie kazimierza m. (oj,to sie spisalam:)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: konkol
    Data: 2003-12-23 08:27

    JEszcze zadnego buraka tam nie widzialem Ps.Setny wpis

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: uczen1lo
    Data: 2003-12-22 22:59

    to najgorsza szkola w miescie do ktorej chodza prawie same buraki!!!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: chmurka
    Data: 2003-12-22 20:04

    Do m@ciory kl I fu (razem z MW)

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: Jenny
    Data: 2003-12-18 17:47

    hm... nio jush dlugo tu nie zagladalam i widze ,z e mam zaleglosci...no ladnie. ale sie nazbieralo tych "opinii" o mojej budzie, jejq. Szkoda tylko, ze ludzie ktorzy do niej nie chodza na co dzien, krytykuja ja w taki sam sposob (a czasami nawet w gorszy) nish ludzie, ktorzy codziennie pokonuja slawetne korytarze w drodze na zajecia. Ja-b.skromnie- stwierdze, ze ta szkola jest dla ludzi,jak wszystko z reszta,a to ze kraza o niej jakies tam glupie mity to chyba normalne. Zawsze tak bylo, jest i na pewno ebdzie, ze jezeli cos jest dobre (czytaj: lepsze od innych) to zawsze trzeba to odpowiednio skomentowac, co by nie bylo, ze jest spox. Nio co nie mam racji??? Wlasnie...ja chodze do tej szkoly, nie wstydze sie tego, wrecz przeciwinie, jestem z tego dumna. Mam czas na zabawe (o czym swiadczy chociazby moja frekwencja w rynkowych barach ;p )a co do tego to pozdro dla ludzi z Piccolo (sorki La Piazzy-dla mnie to zawsze bedzie Piccolo), Romy i Marhaby. 3mcie sie ludziska. A MY- "Kopernikanie", nie dajmy sie, bo gdzie znjadziemy taka szkole?

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: ddd
    Data: 2003-12-18 13:35

    MAdziula Ger]

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: WRRRRRRR
    Data: 2003-12-18 13:33

    ech ta ESKA. brak mi słow na jej temat.co za bachor niegrzeczny normalnie.nie no zartuje.dupa jak 102 na 100 huji czy hui

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: jajaja
    Data: 2003-12-18 13:30

    hmmmm no fiec w I nie ma takich dup jak w II !! ;D no bo w II jest taki na przykład Najpszystojniejszy w sfiecie TOMEK uliasz ;-) !! no ... on to jest dupa !! w kopcu nie mają szans !!

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    Autor: maicek
    Data: 2003-12-18 10:15

    ktos mnie wzywał?? słonoczko łot is jor nejm??

    Napisz swoją odpowiedź
    Zgłoś do skasowania
    Oceń wpis: Oceń ten wpis pozytywnie 0% (0) Oceń ten wpis negatywnie 0% (0)


    « 1 ... 165 166 167 [168] 169 170 171 ... 173 »


    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej