Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4451)
Foto
(16843)
Firmy
(144)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(50)
Opinie
(455193)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Gdzie zainwestować pieniądze ze sprzedaży mieszkania?
  • Pomoc w na pisaniu wniosku do PIG na firmę
  • Praca w nowej galerii w Miejscu Piastowym
  • Kawiarnie w Krośnie
  • Zderzenie porsche z oplem na ul. Podkarpackiej

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9005
  • Wszystkich wpisów: 455193
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73546
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 4.07 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1350)
    Krośnieński szpital (663)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Parking szpitalny (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Poród w szpitalu w Jaśle (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Szpital w Brzozowie (1)

    Temat: Mariusz Kocój złamał prawo pracy
    Autor: kinia8
    Data: 2009-11-25 20:52:57

    Od kilku dni czytam co tu się wypisuje i dochodzę do wniosku,że to Krosno to jednak zaścianek Polski,w którym nie można dojść do porozumienia nawet w tak ważnej sprawie jak szpital.Osobiście popieram p.Dyrektora.Każdy z nas pracuje i wymaga się od nas dyscypliny pracy,tzn.pracujemy od..do.Jakoś to nam nie przeszkadza,nie protestujemy,nie rządamy odwołania szefów.To co prezentują krośnieńscy lekarze to "obraz nędzy i rozpaczy".Kompromitują się na oczach całej Polski.Prawda jest taka, że tylko dwie grupy społeczne u nas w kraju są tak uprzywilejowane:nauczyciele no i lekarze.Powinni od zwykłych pracujących ciężko ludzi i zarabiających marne grosze nauczyć się pokory i dyscypliny.Mam nadzieję,że Dyrektor da radę i się nie podda.

    Skocz do wpisu


    Temat: Mariusz Kocój złamał prawo pracy
    Autor: Bodzio1
    Data: 2009-11-25 20:49:55

    KOmentarz do "Oni" - ze wszystkich relacji nie za bardzo widać poparcie pielęgniarek dla lekarzy. Ten sam problem dotyczy manifestacji przeciw lekarzom. Czy łatwo jest stanąć oko w oko z kimś kto być może w niedługim czasie pochyli się nad Tobą ze skalpelem. Krosno to jednak grajdół, gdzie każdy zna każdego. Więc nie budzi we mnie zdziwienia fakt braku odwagi u pielęgniarek czy pacjentów. Ponadto uważam iż w szpitalu pracują nie tylko źli lekarze ale również z powołania.

    Skocz do wpisu


    Temat: 29-latek walczy o życie. Uderzył w latarnię
    Autor: wariat00
    Data: 2011-02-02 19:17:55

    Kto nie zasmakowal nigdy motocykla nigdy nie zrozumie sensu "latania", nawet niech nie probuje...

    Trzeba byc prymitywem by kogos oceniac maja 2 zdjecia na krosno24.pl i kawalek artykulu. Nie ma oficjalnej przyczyny, nie wiadomo co spowodowalo wypadek. Chlopak w ciezkim stanie, walczy ozycie a to go "pociesza" expert drMengele uznajac za nienormalnego. Powinienes isc do szpitala go przeprosic pajacu.

    Zycze Ci zebys kiedy jeszcze pojezdzil, a Rometem sie nie przejmuj ;)

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: anhor
    Data: 2011-02-09 09:21:14

    Jest ordynatorem w szpitalu w Lesku.

    Skocz do wpisu


    Temat: Operacja przegrody nosa i korekta nosa
    Autor: pigmalion
    Data: 2011-02-09 10:43:46

    witam,1 czerwca małem robioną plastykę podniebienia i korekte przegród.Byłem prywatnie u Pani Wrońskiej i od niej dostałem skierowanie do szpitala.Ona równiez robiła mi zabieg pod całkowita narkozą.Ból po plastyce podniebienia był koszmarem przez ponad 2 tygodnie(schudłem przez 14 dni 14kg),miałem wyrwane migdałki,podcięty języczek,oraz wycinane podniebieie miękkie i nie dałem rady nawet wody przełknąć...Natomist korekta przegrody nie była wcale taka straszna.Fakt,lała sie krew z nosa caly czas i trzeba bylo nosic tamponadę.Nieprzyjemne było równiez wyciąganie 2 metrów bandaża z nosa na żywca i wyciaganie blach stabilizujących równiez bez znieczulenia ale nie bylo to takie straszne:))Zdecydowałem sie na zabieg ponieważ bardzo mocno chrapałem,źle mi sie oddychało przez nos i miałem bezdechy nocne.Ogólnie rzecz biorąc:
    - korekte przegrody zrobiłbym jeszcze raz gdyby trzeba było bo nie było wcale tak boleśnie i strasznie.
    -natomiast co do plastyki podniebieia to musiałby mi ktoś duuuuzo zapłacić zebym to powtórzył(wcześniej zaopatrzyłbym sie w duze ilości tramalu bo tylko po nim troszke było mi lepiej)

    efekty po zabiegu:
    - przestałem chrapać
    - zero bezdechów nocnych
    - mogę swobodnie oddychać przez nos

    Uważam więc ze w sumie warto było troche pocierpieć bo teraz się wreszcie wysypiam i wstaje w dobrym humorze:)))

    Skocz do wpisu


    Temat: Dowcip i humor
    Autor: DjCapone
    Data: 2011-02-21 18:43:09

    Wpadło mi parę żartów"


    Przychodzi kobieta do lekarza, wszędzie jest niebieska i zielona...
    - O Boże, co się pani stało?
    - Panie doktorze, już nie wiem co mam dalej robić? Za każdym razem kiedy mój mąż przychodzi do domu pijany, tłucze mnie.
    - Hmm znam jeden absolutnie pewny i efektywny środek; w przyszłości, kiedy pani mąż przyjdzie pijany do domu, weźmie pani filiżankę herbaty rumiankowej i niech pani płucze gardło i płucze i płucze....
    2 tygodnie później:
    - Panie doktorze, wspaniała rada! Za każdym razem, kiedy mój mąż dobrze wcięty wtacza się do mieszkania, ja płuczę i płuczę gardło a on nic mi nie robi!
    - Widzi pani, trzeba po prostu trzymać pysk zamknięty...
    * * * * *
    Kierowca TIR-a prowadząc ciężarówkę późną nocą nieco przysnął i wjechał w pobliski dom, wprost do sypialni małżonków. Otworzył drzwi ciężarówki i nie wiedząc co powiedzieć zapytał:
    - Przepraszam, czy do Poznania dobrze jadę?
    Mężczyzna w sypialni zaskoczony jednak jasno odpowiedział:
    - Tak, ale przez kuchnię byłoby bliżej.
    * * * * *
    Mąż, aby przyblokować trochę swoją rozrzutną żonę, polecił jej prowadzenie zeszytu ze wszystkimi wydatkami.
    Wieczorem poprosił ją o pokazanie zapisków. Żona podała mu kajecik, w którym widniały następujące pozycje:
    - karma dla kota - 5 zł 69 gr
    - sianko dla chomika - 3 zł 20 gr
    - inne - 1025 zł 45 gr
    * * * * *
    Wchodzi facet do sklepu zoologicznego i mówi:
    - Chciałbym kupić tego żółwia z wystawy, który stepuje.
    - Stepujący żółw?! O ku**a! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku!
    * * * * *
    Kolega opowiada koledze:
    - Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.
    - Zażyłeś ten środek?
    - Zażyłem.
    - I co, kaszlesz?
    - Nie mam odwagi...
    * * * *
    Co robi artysta - malarz, aby przeżyć?
    - Francuz - pije szampana i maluje pejzaze.
    - Włoch - pije wino i maluje kobiety.
    - Polak - pije bimber i maluje pokoje.
    * * * * *
    Rozmawiają dwie przyjaciółki. Jedna mówi:
    - Mam wspaniałego męża: nie pije, nie pali, nie zdradza mnie, nie lubi piłki nożnej, a nawet mnie nie bije.
    Na to druga:
    - Dawno go sparaliżowało?
    * * * * *
    - Mamooooooo, a czemu tatuś chce z balkonu skakać?
    - Nie mam pojęcia, synku. Doprawiałam mu rogi a nie skrzydła.
    * * * * *
    - Panie doktorze, mój mąż strasznie mnie obraził.
    - I dlatego musi mnie pani budzić w środku nocy?
    - Tak, bo teraz trzeba go pozszywać.
    * * * * *
    przychodzi facet do sklepu monopolowego:
    - Dzień dobry, nazywam się Antoni Kluska i chciałbym kupić pół litra wódki czystej.
    - Proszę bardzo - mówi sprzedawczyni. I wcale nie musi mi się Pan przedstawiać!
    Ależ droga pani, ja nie jestem anonimowym alkoholikiem!
    * * * * *
    Prosze pana, dlaczego pan ciągle za mna lazi?!!
    - Wie pani, jak juz sie pani odwrocila, sam sobie zadaje to pytanie.
    * * * * *
    Lecą komandosi na akcje.. Już przed samym miejscem zrzutu kapral przypomina:
    - Panowie, za chwile wyskakujecie.. Oczywiście zaraz po opuszczeniu samolotu proszę pociągnąć za prawy uchwyt- otworzy się spadochron.. gdyby się nie otworzył - proszę pociągnąć za lewy - otworzy się zapasowy.. Po wylądowaniu będą na Panów czekały rowery, którymi udacie się w kwadrat D7..
    Komandosi wyskakują, jeden leci, pociągnął za prawy uchwyt - nic, pociągnął za lewy uchwyt - nic.. Spada dalej i myśli:
    -O Boże, żeby chociaż te rowery były...
    * * * * *
    Tata prosi Jasia:
    - Jasiu, pomaluj okna.
    - Tak tato.
    Po godzinie Jasio przychodzi i pyta tatę:
    - A ramy też???
    * * * * *
    Do wytwórni pasztetów przyjechała kontrola z SANEPID-u.
    Inspektor SANEPID-u pyta:
    - Czy ten pasztet z zająca jest naprawdę z zająca?
    - Tak, ale prawdę mówiąc dodajemy jeszcze koninę.
    - A w jakich proporcjach?
    - Pół na pół... jeden zając, jeden koń.
    * * * * *
    Dentysta schyla się nad pacjentem i ma zamiar rozpocząć borowanie, nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie:
    - Czy mi się tylko wydaje, czy też trzyma pan rękę na moich jądrach?
    Pacjent spokojnym głosem:
    - To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to, byśmy sobie ból zadawali... Prawda, panie doktorze?
    * * * * *
    poproszę dwa wina!
    białe czy czerwone?
    nieważne, to dla ślepego!
    * * * * *
    Rozprawa sądowa.
    SĘDZIA: Czy przyznaje się pani do zabicia męża ?
    OSKARŻONA: Zabicia ? To była raczej eutanazja, akt łaski. Od wielu miesięcy obserwowałam jak mój mąż, całymi dniami, objadając się, wegetuje przed telewizorem, a tego wieczoru, podczas transmisji meczu, wyraźnie poprosił, a nawet krzyczał, bym mu pomogła.
    SĘDZIA: A co konkretnie powiedział ?
    OSKARŻONA: Strzelaj, kur*a, strzelaj !
    * * * * *
    Komisja egzaminacyjna na studiach przepytuje kandydata na przyszłego prawnika:
    - co Pana skłoniło do tego, żeby zdawać na wydział prawa do naszego uniwersytetu ?
    - no cos Ty tato.... nie wygłupiaj się.
    * * * * *
    Początkowy wykład z japonistyki. Profesor do studentów w auli:
    - W dniu dzisiejszym cały wykład poświęcimy zagadnieniu, jak rozpoznać, gdzie jest góra, a gdzie dół podręcznika.
    * * * * *
    Mały Jasio wraca do domu posiniacznony i zakrwawiony i szlocha rozpaczliwie.
    - Co sie stało? - pyta mama.
    - Łowiliśmy z tata ryby i trafiła mu sie naprawdę wielka, ale kiedy zaczął ją wyciągać, to sie zerwała i uciekła.
    - Daj spokój, Jasiu. To nie jest powód do płaczu. Powinieneś sie raczej śmiać z tego.
    - I tak właśnie zrobiłem, mamusiu.
    * * * * *
    Co robi kobieta, dowiedziawszy się, że jej mąż poszedł do opery z inną kobietą?
    Przygotowuje koncert w domu.
    * * * * *
    Wania złowił złotą rybkę.
    - Rybka: puść mnie spełnię twoje życzenie
    - Ok
    - Willę chcesz?
    - Nie
    - Mercedesa chcesz?
    - Nie
    - Medal za męstwo chcesz?
    - oooo taaaak !!!
    Huknęło, zadymiło się i Wania znalazł się prosto na polu bitwy z dwoma granatami w ręku. Patrzy a na niego napierdziela 10 czołgów. Wania wkurzony przez zaciśnięte zęby:
    - K...wa, pośmiertny dała!!!
    * * * * *
    Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola.
    - To nie nasze dziecko - mówi przedszkolanka.
    Jadą do drugiego.
    - Nie znamy pana synka - słyszy w drugim.
    Jadą do trzeciego, czwartego... wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka.
    W końcu młody nie wytrzymał:
    - Tato, zaliczamy jeszcze tylko jedno przedszkole i jedziemy do szkoły, bo się w końcu na lekcję spóźnię!
    * * * * *
    Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie.
    Ordynator odpowiedział:
    - Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę.
    - Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek.
    - Nie - powiedział ordynator- normalna osoba pociągnęłaby za korek.
    Chce pan pokój z widokiem czy bez?
    * * * * *
    Jedzie facet samochodem. Obok siedzi żona. Dopuszczalna prędkość 100km/h. Facet jedzie mniej więcej z tą prędkością. Nagle żona rozpoczyna monolog:
    - Już cię nie kocham... Po dwunastu latach po ślubie chcę rozwodu.
    Mąż nic nie mówi, tylko przyspiesza do 110 km/h. Żona mówi dalej:
    - Pokochałam twego najlepszego przyjaciela- Kazia.
    Mąż nic nie mówi, tylko dalej przyspiesza do 120 km/h. Żona przystępuje do rozważania warunków rozwodu:
    - Chcę dzieci!
    Mąż nic nie mówi, tylko przyspiesza do 130 km/h.
    - Chcę dom i samochód!
    Mąż dalej nic nie mówi, ale przyspiesza do 140 km/h.
    - Chcę, aby wszystkie karty kredytowe i akcje był na moje nazwisko.
    Mąż dalej nic nie mówi, ale przyspiesza do 150 km/h.
    - A czego ty chcesz?
    - Ja już mam wszystko, czego potrzeba!
    Mąż przyspiesza do 200km/h.
    - A co masz?!
    Mąż skręca na przeciwny pas jezdni i cedzi przez zęby:
    - Poduszkę powietrzną!!! ;)


    Skocz do wpisu


    Temat: Mariusz Kocój złamał prawo pracy
    Autor: mobilny371
    Data: 2009-11-25 20:20:15

    ludzie zlitujecie się .....
    ileż razy można wam tłumaczyć co to jest kreatywna księgowość...
    Pan Dyrektor tak mówiąc po ludzku wziął kredyt kosolidacyjny -szpital będzie mógł go dłużej spłacać ,ale wyskokość pozostała

    to tak jak nasz rząd - myśli ,że Unia Europejska jest głupia ,
    zamiast zwiększyć dofinansowanie ZUS z budżetu ,każe mu brać kredyt komercyjny żęby nie zwiększyć deficytu....ha,ha naiwniacy

    tyle ,że tu PIS a tam PO

    Skocz do wpisu


    Temat: Mariusz Kocój złamał prawo pracy
    Autor: Antek
    Data: 2009-11-25 20:04:35

    TYLU BYŁO DYREKTORÓW I KAŻDY NAROBIŁ DŁUGÓW CZEMU WTEDY NIE PIKIETOWALIŚCIE ?????????????????????????????
    ??? A JAK CZŁOWIEK PRZYJECHAŁ DO SZPITALA WIECZOREM Z JAKIMŚ URAZEM, TO TRZEBA BYŁO CZEKAĆ GODZINĘ, ŻEBY LEKARZ PRZYJECHAŁ, BO ON W DOMU JEST NA DYŻURZE. MOCHERKI PRZYSZŁY MANIFESTOWAĆ,  BO KSIĄDZ KAZAŁ,  A CIEKAWE CZY JAK ZA NIEDŁUGO PRZYJDZIECIE TAM LEŻEĆ I NIKT SIĘ NIE BĘDZIE WAMI INTERESOWAŁ, TO WTEDY POWIECIE KSIĄDZ KAZAŁSŁUŻBA ZDROWIA WCHODZI BEZ KOLEJEK DO SPECJALISTÓW A WY MUSICIE JESZCZE CZEKAĆ W KOLEJCE BO JEDNA PANI DOKTOR PRZYSZŁA Z CZŁONKIEM RODZINY TO JEST FAIR?? ??

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: enula
    Data: 2011-02-23 00:18:25

    chciałam się zapytać czy po porodzie w szpitalu można chodzić w spodenkach i koszulce czy jest obowiązek (nacisk) na noszenie koszul. Pytam się ponieważ ja osobiście nie mam żadnej koszuli i nie lobię w niech chodzić.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: enula
    Data: 2011-02-23 13:44:20

    dzięki dziewczyny za odpowiedz no i przy okazji dostałam odpowiedz na to nad czym się również zastanawiałam czy do porodu dają koszule szpitalną :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: magnero
    Data: 2009-11-25 19:55:31

    Ciekawy jestem , czy Ci "popierańcy" (wybacz Czarnateczko, że używam twojego określenia , ale bardzo mi sie spodobało), po powiedzmy odwołaniu Kocója, pójda pod szpital , kiedy sie okaże ,że grupa, którą tak popierali robi sobie co chce, wychodzi kiedy chce(czyli ogólnie mówiąc- wraca sielanka z przed restrukturyzacji)

    Skocz do wpisu


    Temat: USG na ul. Grodzkiej
    Autor: agnieszka_16_92
    Data: 2011-02-20 18:34:32

    Co sądzicie o prywatnym USG na ul. Grodzkiej koło Starego Szpitala?

    Skocz do wpisu


    Temat: Wymuszenie i zderzenie. Wypadek w Turaszówce
    Autor: kuliczek13
    Data: 2011-02-19 12:42:04

    Powiem Wam moi drodzy tylko tyle. Kobieta która tam jechała jest moją siostra. Leży cały czas w szpitalu. Czy ta aby kobieta za kółkiem spowodowala ten wypadek? Jechała prawidłowo prostą drogą i to właśnie facet zajechał jej drogę? Nie miała na to wpływu więc teraz zadaje pytanie? Czy można powiedziec na nią złe słowo? Kto okazał się gorszym kierowcą, kobieta czy mężczyzna??

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: viola1975
    Data: 2011-02-12 19:10:00

    to bardzo przykra sprawa,jednak nie wszystkich lekarzy trzeba stawiać pod jedną ścianą.Wiem bo sama ostatnio opuściłam szpital i lekarze zajęli sie tam mną bardzo dobrze pomimo że do ani jednego z nich nie chodzę.tak pielęgniarki jak i lekarze mili-Pan ord.Pelc i Kucza bardzo dobrzy lekarze polecam paniom które szukają dobrych ginekologów.Natomiast p. Płutniak chroń Boże jej pacjentki

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: amelka_25
    Data: 2011-02-09 15:28:45

    czy ktoś słyszał o tej kobiecie która niedawno zmarła po niewłaściwej diagnozie postawionej przez jednego z ginekologów, pracującego w Krośnieńskim Szpitalu."Zabił"nie tylko ją ale i jej dziecko.Była w 7 miesiącu ciąży...

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: norka
    Data: 2011-02-13 09:25:37

    Podpisuje sie pod tym co napisała viola. Też nie tak dawno, przebywałam w szpitalu i też lekarze zajeli się mną dobrze -właśnie mimo że mnie nie znali i ani do jednego nie chodziłam a opiekę miałam super.
    Niestety też nie polecam dr Płutniak- moja koleżanka do niej chodziła jakiś czas i masakra podobno.
    Osobiście też polecam dr Pelca i dr Łysikowskiego
    Pozdrawiam :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: anhor
    Data: 2011-02-14 21:28:09

    "Szefowie Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego oraz Wojewódzkiego Zespołu Specjalistycznego w Rzeszowie złożyli dzisiaj rezygnacje z zajmowanych stanowisk. Jutro zarząd województwa zdecyduje, czy je przyjąć. - Rzeczywiście, zarówno dyrektor Bernard Waśko, jak i dyrektor Mariusz Kocój złożyli rezygnacje"

    Nie do wiary.Sam złożył rezygnację.
    Myślałem,że tego zrobić nie potrafi.

    Skocz do wpisu


    Temat: Eurocash Krosno - opinie
    Autor: trufel111
    Data: 2011-02-15 19:31:44

    To jest duży problem. Ale cała firma przez takie słabe zarządzanie firma się sypie.
    Ludzie sa zwalniani i dyrektorowi to nie przeszkadza. On nie utożsamia sie z firmą. Czemu ludzie nie dostali w dużym stopniu premii za styczeń choć ciężko pracowali??? To nie sa pomówienia tylko fakty.
    Ludzie cięzko pracują bo w Krosnie nie ma wielu mozliwości ale co traktuje się ich jako robole za 1000 zł tylko czekać kiedy zwykli pracownicy będa zarabiac tyle ile salowe w krosniejskim szpitalu. Apel dyrektorzy i władze Eurocash nie bierzcie po 20-25 tys złotych z premią czy bez dajcie innym zarobić aby spokojnie mogli rodziny utrzymać.

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: USG genetyczne płodu
    Autor: furia
    Data: 2011-01-31 14:46:13

    ja robiłam :) wykonuje się je na ul. grodzkiej, obok starego szpitala - trzeba zadzwonić do doktora Pawła Guzika i on umawia na wizytę, bo trzeba czekać ok 3 tygodni. Usg robi dr Śliwa z Rzeszowa. Koszt to 180 zł, ale warto - można wykluczyć wszelkie wady u dzidziusia :)

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej