Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4017)
Foto
(17224)
Firmy
(127)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(818)
Czateria
(58)
Opinie
(455713)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Krosno walczy o awans do Tauron Basket Ligi
  • Balony 2016: Tak je zapamiętamy
  • Od 15 lat ich pasją jest taniec współczesny
  • Który lokal w Krośnie polecacie na spotkanie z przyjaciółmi?
  • MOPR 500+

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10363
  • Wszystkich wpisów: 455713
  • Zarejestrowanych użytkowników: 84097
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 2.80 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (52)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1429)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (90)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Wigilia: szpital i urząd ma wolne (9)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Pediatryczna izba przyjęć - szpital w Krośnie (6)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    W piątek szpital pracuje jak w niedzielę (1)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (9)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (25)
    Poród w szpitalu w Jaśle (24)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    Parking szpitalny (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    W szpitalu chcą edukować rodziców (16)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Szpital w Brzozowie (1)

    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: BillyD
    Data: 2010-10-07 22:15:40

    Dr Żuraw-Wiśniewska przyjmuje na Fundusz codziennie w przychodni na Guzikówce, a na wizytę czekałam do 2 tygodni, tel.13 43 244 79- prosić por."K".Prywatnie miała swego czasu gabinet na ul. Krakowskiej w Carrefurze. Wem też, że ma godziny w przychodni w szpitalu. Polecam :):):)

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PiS
    Autor: MarekMarkiewicz
    Data: 2010-10-07 23:41:41

    PO stworzyła już państwo totalitarne, gdy wbrew Konstytucji RP, ale decyzją prezydenta ograniczano czas żałoby i modlenia się przed pałacem, gdy siłą przy użyciu policji, gazu i pałek, usiłowano zabrać krzyż, gdy dostęp do pałacu przysłaniały barierki jako symbol odgrodzenia od narodu. Wstyd na cały świat!!!
    Totalitarne państwo, to takie też, w którym niby z powodów politycznych, modlące się osoby kierowane są do szpitala psychiatrycznego. Podobne decyzje zapadały w ZSRR za czasów stalinowskich!!!

    Jedna partia PO zawładnęła wszystkimi stanowiskami, komisjami, instytucjami i prawie wszystkimi mediami oraz zaczęła czyścić ustawami nam kieszenie. Kompromitując się nawet ograniczeniem zasiłku pogrzebowego, podnoszeniem podatku, zabierając emerytom, rencistom 1% na zasłek opiekuńczy!
    Wstyd na cały świat!
    Co jeszcze może zlikwidować lub sprzedać albo odebrać?

    Totalna likwidacja!!!
    Czy pozostawiła ta peowska władza chociaż Krzyż przed pałacem!!!?

    PO PO PO i po wszystkim!!!

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PiS
    Autor: NiePOprawnyPOlitycz_
    Data: 2010-10-08 01:30:37

    A ten (Twój Cień) w kółko jak głupi "Nie dla PiSu" "PiS - najgorsza organizacja polityczna w historii Polski" A kogo interesuje "stanowcze nie" faceta, który nie nadąża za rzeczywistością.

    Nie ma się co bać myśleć, co by było, gdyby PiS z Jarkiem doszedł do jakiejkolwiek władzy. Pis Z Jarkiem nie dojdzie do władzy, bo władzę ma już jedyna odpowiedzialna partia i raz zdobytej władzy tak szybko nie odda. A zamiast martwić się o demokrację w wydaniu jednej z opozycyjnych partii może wartowałoby zobaczyć, że PO już dawno przebiła dokonania PiSu.

    Jak członkowie Platformy zjechali z całej Polski na Kongres wybierać Zarząd, który tydzień wcześniej uzgodnili już Tusk ze Schetyną - to była wzorowa demokracja?

    Jak w jednym czasie w całej Polsce do sklepów na rozkaz premiera wchodzą policjanci i rusza cała machina wymiaru sprawiedliwości - to co to jest. Gdyby PiS sobie na to pozwolił byłoby to już państwo policyjne - teraz jest to spełnianie woli narodu.

    Ziobro oceniając skorumpowanego lekarza przed wyrokiem sądu popełnił prawie zbrodnię. Ale premier Tusk może bez żadnych zahamowań mówić, że niesłuchający go obywatel będzie siedzieć. A w tym przypadku delikwent został dopiero zatrzymany przez Policję i prokuratura nawet nie zdążyła mu jeszcze postawić zarzutów.
    itd. itd...

    "A teraz porażające wieści." - No na pewno jest to porażające. Pytanie tylko ile razy można być tym samym porażonym. Temat wałkowany już od trzech lat. Już nawet prokuratura zdążyła go umorzyć. Ale GW musi czymś zająć swoich "inteligentnych" czytelników. Przecież taki Twój Cień nie będzie czytał o zadłużaniu państwa przez ekipę Tuska, o kiepskiej kondycji szpitali, o robieniu nas w bambuko przez Rosjan. Jest przecież tak wspaniale. No prawie wspaniale - bo jeszcze istnieje ten antydemokratyczny, pazerny na władzę PiS.


    Tak więc nie strasz już tym PiSem, bo widząc co wyprawiają aktualni rządzący to nikt rozsądny już na poważnie Twoich "ostrzeżeń" nie bierze.

    Złodziej, jak chce odwrócić od siebie uwagę to najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja".


    Skocz do wpisu


    Temat: Neurolog dziecięcy
    Autor: pati123
    Data: 2010-10-08 09:15:18

    Osobiście uważam że w Krośnie nie ma dobrego neurologa dziecięcego. I dlatego wszyscy chodzą tylko do dwóch w tym wspomnianej Pani W., której nie polecam. Byłam z dzieckiem u niej kilkakrotnie w przychodni w szpitalu. W czasie wizyty w gabinecie,oprócz tego że rozmawiała kilkakrotnie z komórki w sprawach prywatnych, to na każdej z wizyt udzielała mi sprzecznych informacji na temat mojego dziecka (na każdej wizycie co innego, raz było bardzo dobrze, raz było bardzo żle). Stwierdziłam, że sama osobiście bardziej pomogę swojemu dziecku i nie będę tracić czasu na udzielanie ksiażkowych porad, i odpowiadać na pytania tak naiwne że aż głupie. Wszystko co mi powiedziała na temat dziecka to dla mnie były to sprawy oczywiste i jasne. 2 miesiące prosiłam o wypisanie zaświadczenia o stanie zdrowia dziecka, i nie mogłam go uzyskać aż w końcu przy mnie Pani doktor wypełniła je w 5 minut. Słów brak. Być może prywatnie jest bardziej przystępna. Może inni nie zgodzą się z moją opinią, ale takie jest moje zdanie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: beetroot1
    Data: 2010-10-02 12:15:31

    ja się np nie zdołałam dodzwonić i wybrałam sie do szpitala, miałam szczęście bo trafiłam na położną która zajęcia prowadzi i od reki może zapisać, a jak nie to poda wszystkie informacje. zazwyczaj nowy cykl nauk w szkole rodzenia zaczyna się wraz z początkiem miesiąca więc lepiej już teraz się zapisać.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: norka
    Data: 2010-10-02 12:09:06

    Hej stokrotko :)
    W bardzo prosty sposób. Najlepiej jest zadzwonić i tam pani udzieli wszystkich informacji i zapisze Cię.Powie co i jak, gdzie, kiedy itp. :)
    http://www.krosno.med.pl/podstrony/id,14
    Tutaj masz stronę szpitala i tam znajdziesz telefon :)(zakładka: Szkoła Rodzenia)
    Można pewnie też osobiście jechać i się zapisać, ale telefonicznie łatwiej i szybciej.
    Ja chodziłam do szkoły rodzenia i jestem zadowolona z zajęć.
    Także polecam.
    Pozdrawiam :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: piotr29
    Data: 2010-09-24 11:53:26

    Ja chodziłam cała ciąże do Kuczy i jestem bardzo zadowolona , opieka dobra, troskliwy w szpitalu polecam

    Skocz do wpisu


    Temat: Logopeda, laryngolog dziecięcy
    Autor: cala
    Data: 2010-09-24 09:24:04

    Moja opinia na temat dr Jurczka jest bardzo podzielona. Z pierwszej prywatnej wizyty byłam zadowolona chociaż wiedziałam, że pan dr jest nie zawsze sympatycznym człowiekiem. Po oględzinach i wysłuchaniu doktor zapisał mi szczepionkę i inne leki i zapewnił że poradzi sobie z tym co się dzieje w organizmie. Poprawa nie nastapiła.Po kolejnym leczeniu i wizycie pan dr stwierdził że trzeba powtorzyć badania i szukać gdzie indziej. Wydałam sporo pieniędzy,a efektów nie było żadnych a na gardło choruje nadal;(
    Najgorsze jest zachowanie lekarza na każdej wizycie prywatnej pytanie: wie Pani za co mi płaca w szpitalu premie? za to żebym trzymał limity..ot dr Jurczak

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: 11S
    Data: 2010-09-24 14:13:47

    Witam,ja rodzilam 3 tygodnie temu,ogolnie porod wspominam dobrze aczkolwiek ostatnia faza byla ciezka,trafilam na nie mila zmiane poloznych,niezabardzo mi pomagaly,sama lezalam na lozku porodowym,odczasu do czasu zagladnely i sie zapytaly czy bardziej boli,jak sie zaczela faza parcia to zamiast pomagac to sie wydzieraly ze slabo prze,a ja juz nie mialam sil ale ich to nic nie obchodzilo,szycie bolalo -najbardziej koncowka juz powlok skornych(szyta bylam przez G-P)takze zmiana byla okropna,ciesze sie tylko ze w miare szybko postepowal porod,jesli chodzi o pozniejsza opieke-od noworodkow to tez zalezy od zmiany bo sa panie z powolania i sa tez takie co juz nie powinny zajmowac sie dziecmi!bardzo mila jest pani Krystyna K.pomocna jak juz sie lezy na sali poporodowej,usmiechnieta.bardzo dobrze ja wspominam!jesli chodzi o sale-4 osobowe,wyremontowane bez zastrzezen,lazienka to masakra-syf,brudno,kosze zapelnione,lignina na plytkach-szok,jesli bede rodzic ponownie 2 dziecko to napewno nie w krosnienskim szpitalu.pozdrawiam mamusie

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: cyganeczka
    Data: 2009-11-27 17:00:44

    cze woziwodo
    witam na portalu zapraszam w Bieszczady do mojej chaty, szampan się chłodzi, kawior czeka, kopnelismy w d kocójka, a z reszta zrobimy porządek- co nam tam jerzakowa, co nam tam biedroniowa, co nam tam szczudlakowa i odbycień-wysprzątamy szpital pozdro, pochwa.....lony czarny i czerwony aleluja i amen

    Skocz do wpisu


    Temat: Marszałek: sytuacja rozwiąże się 1 grudnia
    Autor: biedronka21
    Data: 2009-11-27 16:53:24

    Nie rozumiem skąd to oburzenie. Zamiast cieszyc się z tego, że szpital zostaje, że będzie miał nas kto leczyc, ciągle wylewacie żale i nienawiśc.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w szpitalu w Strzyżowie
    Autor: Blanka78
    Data: 2010-09-23 11:32:20

    Hej, na czas pobytu nie potrzeba żadnych ubranek, nawet jakbyś przyniosła swoje to na noworodkach i tak ubiorą dzidzie w ich ciuszki. Tylko na wyjście się przynosi i Panie maluszka już ubierają i w trakcie przekazują Ci najważniejsze informacje nt.szczepień i tego co maluszek miał robione podczas pobytu w szpitalu, to wszystko zapisane jest w książeczce zdrowia. Pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: zosia_samosia
    Data: 2011-03-16 06:45:32

    Chcę się wypowiedzieć na temat doktora Pelca. Miałam okazję poznać go w krośnieńskim szpitalu i muszę powiedzieć że jego zachowanie w stosunku do kobiety jest poniżej krytyki. Nie kwestionuję czy jest on dobrym lekarzem czy nie ale głupie teksty , mruganie okiem czy nieodpowiednie propozycje są chyba nie na miejscu biorąc pod uwagę że jest to lekarz który ma pomagać człowiekowi. Wydaje mi się że chyba zapomniał o tym od czego tam jest i za co mu płacą . Chamskie zachowanie - to jedyna rzecz jaka kojarzy mi się z tym Panem.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w szpitalu w Strzyżowie
    Autor: AGUSIA02
    Data: 2010-09-21 20:40:08

    Czy do szpitala w Strzyżowie brałyście ubranka dla dziecka na czas pobytu ???

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: magnero
    Data: 2009-11-27 17:21:29

    Cyganeczko zachwyciła mnie twoja inteligencja i dobór słów.Może wyjaśnisz ,ale bardziej cenzuralnymi słowami , kogo uważasz za resztę w szpitalu?
    Miłej zabawy.:))
    Ps. proponuje w menu na imprezie kaszankę, bo smak kawioru już znacie... SMACZNEGO !!!!

    Skocz do wpisu


    Temat: Biopsja - gdzie zrobić?
    Autor: rafalmariusz
    Data: 2010-09-22 00:53:04

    hey, nie panikuj od razu , lekarze zawsze mowia tak jak i mi czyli z gory o najjjj,,,, znajdz lekarza ktory zkieruje cie gdzies nie daleko morze byc rzeszow naprawde dorbrzy lekarze sa tam pamietaj ze wyniki sa bardzo wazne i lecznie musisz miec opieke 24h wiec naprawde rzeszow jesli dostaniesz wyniki zawsze mozesz je gdies przewiesc do innego szpitala gdzie ponownie przebadaja, ale mysle ze nie bedzie potrzeby pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PiS
    Autor: Nostradamus
    Data: 2010-09-24 21:53:48

    Dzis mam gotowca - (marzenie Versailles)

    Kaczystan, czyli Rzeczpospolita Kołtuńska
    Dawno nie pisałem ... Nie dlatego, że nie było o czym, ale dlatego że gdybym chciał regularnie komentować wydarzenia związane z ostatecznym usunięciem Krzyża spod Pałacu i zachowanie Jarkacza, to moje posty musiałyby składac się wyłącznie z siarczystych przekleństw ... Ale dziś naszła mnie pewna refleksja: wygląda na to że banda skupionych wokół Jarka oszołomów, rodzaj zacietrzewionej sekty w żaden sposób nie da się przywrócić do normalnego społeczeństwa, Może więc załóżmy im na skraju jakiegoś wschodniego województwa niewielkie państewko - Kaczystan, taką Rzeczpospolitą Kołtuńską.

    Stolicę nazwali by pewnie Kaczystan, albo Lechogród, a w centralnym miejscu przywalili 100 metrowy pomnik Lecha i 200 metrowy pomnik Jarka, nie mówiąc już o sporym Krzyżu przed każdym urzędem, szkołą, czy szpitalem. Naczelnym wodzem-dyktatorem byłby oczywiście Jarek. Szefem tajnej policji zostałby oczywiście "krwawy" Antek Macierewicz, a szefem propagandy Jan Pospieszalski.

    10 kwietnia byłby oczywiście dniem wolnym od pracy, a być może nawet wszystkie soboty ... mieszkańcom Kaczystanu i tak byłoby wszystko jedno, bo to głównie emeryci i bezrobotni na zasiłkach (no zasiłków by nie było, bo nie miałby kto na nie zarobić). Naturalnie tego dnia obowiązywałby post ścisły, pod karą wyrwania zębów i odcięcia języka.

    Kościół w obecnej formie nie pasuje już Jarkowi i nie podziela jego pogladów, więc w Kaczystanie przeprowadzono by schizmę. Pod przewodnictwem znanego toruńskiego watażki utworzono by Kościół Jarkokatolicki, w którym na wzór egipski naczelny wódz byłby jednocześnie bogiem, którego sekta mogłaby czcić.

    W Kaczystanie ze zrozumiałych powodów społeczność musiałaby się obywać bez ropy, czy gazu - ale za to widok Jarka grożącego palcem Putinowi - bezcenne, nawet w zimnej chałupie:)

    W Kaczystanie zabronione byłyby grzeszne rozrywki takie jak alkohol, papierosy, czy czasopisma typy Playboy. Obowiązywałby także bezwzględny zakaz sprzedaży prezerwatyw, egezkwowany pod karą smierci. Taka sama kara spotkałaby geja, czy lesbijkę, jak równiez żyda, który nieopatrznie zapędziłby się na terytorium Rzeczpospolitej Kołtuńskiej.

    W Kaczystanie mielibysmy także projekty innowacyjne - produkowanoby na przykład samoloty marki "Jar -154", które skrzydałami ścinałyby nagrubsze nawet drzewa, i które oczywiście stanowiłyby główny towar eksportowy państwa.

    Każdy obywatel musiałby przynajmniej raz w roku odbyć pieszą pielgrzymkę do Smoleńska, wskazany byłby jednak cykl comiesięczny. O godz 8.45 każdego dnia na ulicach wstrzymywano by ruch i rozlegałby się dzwięk syren.

    O takim kraju za pewne marzy fanatyczna sekta zebrana wokół Jarka, ale mam nadzieję że reszta społeczeństwa nie pozwoli nigdy na to, by tego typu pomysły realizowali w Polsce. A rząd nie powinien pozwolic na robienie rokoszu i szerzenia w kraju anarchii. Demokracja jest demokracją, a czasami pałka policyjna tez musi iść w ruch i mandaty sie posypać! Na Krakowskim Przedmieściu tego zabrakło, niestety. Zaczęto niepotrzebne dyskusje z bandą oszołomów, terrorystów, próbujących narzucić wolę garstki osób całemu narodowi. Więc panowie rządzący, albo zróbcie z pajacami porządek, albo zabierzcie stamtąd policję i pozwólcie nam tam iść i samemu ich wykopać raz na zawsze! Ja pójdę pierwszy, a rekę mam ciężką:)


    PS. Jak praca przy drewnie?, jest nadzieja?

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w szpitalu w Strzyżowie
    Autor: lucja
    Data: 2010-09-24 22:58:35

    W jakie dni tygodnia w Strzyżowskim Szpitalu wykonuje się umówione cesarki?

    Skocz do wpisu


    Temat: Wyrwać się z Krosna - porady krośnieńskich emigrantów
    Autor: fan
    Data: 2010-09-28 17:52:59

    "Na zmywaku zagranicą można zarobić na mieszkanie w Krośnie w 10 lat". Jedynie mieszkanie ? 150 tysięcy w 10 lat czyli wychodzi 1,5 złotych miesięcznie odkładania - przecież to śmiech na sali a nie pieniądze , dwie osoby zarabiające po 2200 netto są w stanie też w Polsce odłożyć w 10 lat na mieszkanie w Krośnie , zawsze też można kredyt wybrać i nie trzeba się męczyć w Anglii jak wy bo wy dopiero za 10 lat sobie kupicie mieszkanie.

    Życzę wam emigranci zdrowia i to dużo. Bo na starość w wieku 50 lat będziecie się jedynie leczyć po szpitalach i nie będzie "wrócę do tego miasta, żeby się w nim relaksować".

    Miałem kiedyś znajomego który pracował przez 15 lat w USA , zjechał do Krosna wybudował dom i otworzył firmę. Pożył sobie biedaczek 4 lata . Teraz jego żona prowadzi firmę i ledwo co ciągnie koniec z końcem. A dom wygląda teraz jak ruina.

    Lepiej wy nie planujcie co będzie za 10 czy 20 lat. Bo na razie to wy pracujecie na granicy ubóstwa i nie znacie dnia i godziny kiedy was Angol nie wywali z roboty i nie przyjmie Rumuna czy Litwina na wasze miejsce. Także wasze prognozy co do przyszłości co będziecie mieli a co nie zachował bym przy bajkach Andersera a nie realnych sprawach.

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej