Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3635)
Foto
(17416)
Firmy
(121)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(67)
Opinie
(470308)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • 175 miejsc w miejskim żłobku. Zapisy od 6 marca
  • 1.04: Beata i BAJM - koncert w hali MOSiR
  • Uczniowie ''Kopernika'' budują minisatelitę
  • A może zamiast łącznika większy park?
  • Gdzie można kupić jelita na kiełbasę?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10981
  • Wszystkich wpisów: 470308
  • Zarejestrowanych użytkowników: 88403
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.28 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Wypadek w Zręcinie: w szpitalu zmarł motocyklista (35)
    Niebezpiecznie na drogach. Pięć osób w szpitalu [film] (35)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Poród w szpitalu w Jaśle (28)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1461)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (52)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (91)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Szpital ma nowy echokardiograf (4)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Wigilia: szpital i urząd ma wolne (9)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Pediatryczna izba przyjęć - szpital w Krośnie (6)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Z nagłym bólem zęba teraz do szpitala (4)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Nocny incydent w szpitalu: dym na jednym z oddziałów (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    W piątek szpital pracuje jak w niedzielę (1)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (9)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (23)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (25)
    Szpital kompleksowo zadba o matkę i dziecko (23)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    W szpitalu chcą edukować rodziców (16)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Parking szpitalny (11)
    Szpital zaprasza na bezpłatne badania kolonoskopowe (10)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Audi wypadło z drogi. Trzy osoby w szpitalu (11)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Dwa wjazdy na czerwonym świetle, 9 osób w szpitalu [film] (11)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: Krosno odwiedził szef chirurgów polskich
    Autor: oskar66
    Data: 2010-07-06 08:52:36

    Krosno rowniez ma wspaniale odziały i lekarzy-jednym z nich jest "intensywna kardiologia"-przy Szpitalu na Korczyńskiej-super warunki , super fachowcy!!Tak trzymać-proszę...

    Skocz do wpisu


    Temat: Krosno odwiedził szef chirurgów polskich
    Autor: Twoj_Cien
    Data: 2010-07-06 11:40:08

    Iwanka, zanim, coś napiszesz, zastanów się czy to odpowiedzialne co piszesz. A poza tym, to nie pokój szpitalny tylko mała sala operacyjna.

    Skocz do wpisu


    Temat: Radio Maryja - Heavy Metal Station
    Autor: iwanka
    Data: 2010-07-07 21:50:30

    Ewa Sołowiej - zaślubiona ojcu Tadeuszowi

    "Kiedy byłem w szpitalu i nie byłem w swoim biurze poselskim przez trzy miesiące, pracownicy TV Trwam w Rzeszowie swoje potrzeby fizjologiczne w moim biurze załatwiali do doniczek z pięknymi kwiatami, powodując niesamowity smród" - napisał w czerwcu tego roku były lider LPR Zygmunt Wrzodak w liście do redaktor naczelnej "Naszego Dziennika" Ewy Sołowiej.

    Artur Zawisza, dziś polityk i doradca Prawicy RP. Na początku redaguje tzw. numery zerowe, które nie idą do kiosku. To normalna procedura przed wejściem gazety na rynek.

    - Zostałem zaproszony do redakcji przez samego ojca Rydzyka - wspomina Zawisza. - Z rozmowy wnioskowałem, że ojciec dyrektor będzie patronem gazety, a wydawca ma pełnić rolę formalną. Byłem przekonany, że mam wpływ na kształt pisma i dobór dziennikarzy, a konsultować muszę się najwyżej z ojcem. Jakież było moje zdziwienie, kiedy pani Ewa zaczęła traktować mnie jak podwładnego. Nie była partnerem, ale zachowywała się jak właściciel.

    - Poskarżył się pan księdzu Rydzykowi?

    - Chciałem, ale ojciec schodził z linii strzału. Mówił: "Gazeta ma wydawcę. Nie chcę się wtrącać".

    Ewa zawsze wygrywa

    Zawisza nie kryje, że na początku współpracy z Ewą był nią zauroczony.

    - Potrafi zrobić świetne pierwsze wrażenie. Wydaje się bardzo sympatyczna, ciepła, ma ujmujący, szeroki, uśmiech. Czuć, że jest niezwykle z ojcem dyrektorem zbliżona, jest jego powiernicą. Mają głęboki, wewnętrzny kontakt. Gdzieś odchodzą na bok, szeptem dyskutują. To mi imponowało.

    - O co się poróżniliście?

    - Po czasie dostrzegłem, że mamy inną wizję świata. Wydawało się, że łączy nas światopogląd katolicki i antyliberalny. Jednak po bliższym poznaniu Ewy doszedłem do wniosku, że jest jej bliski światopogląd gnostycki. Sposób myślenia, w ramach którego istnieją siły zła i dobra jako takie.

    - Może pan to wyjaśnić?

    - Siły dobra zawsze są dobre i tylko słusznie postępują. Radio Maryja jest siłą dobra, nie może więc być krytykowane, nie popełnia błędów, wszystko, co jest powiedziane na antenie, z założenia jest pozytywne. "Gazeta Wyborcza" to siła zła. Wszystko, co znajduje się na jej łamach, jest złe. Nigdy nie stanie się dobre. Pamiętam zebranie, podczas którego omawialiśmy próbę zarejestrowania związku narodowości ludności śląskiej. Ministrem spraw wewnętrznych był wtedy Leszek Miller, a więc z założenia Ewy człowiek zły. Jednak właśnie ten Miller przeciwstawił się rejestracji związku Ślązaków, w założeniu naruszającego integralność Polski. Ja mówię: "Ewa, chwalimy go, ma zdrowe stanowisko". Ewa złapała się za głowę: "Millera chcesz chwalić? Po moim trupie!".

    http://dziennik3rp.blogspot.com/2008/10/ewa-[...]

    http://pl.wikipedia.org/wiki/Ewa_So%C5%82owi[...]

    Skocz do wpisu


    Temat: Endokrynolog w Krośnie
    Autor: Blanka78
    Data: 2010-07-14 10:29:57

    Do Amadeus: pytanie było "kogo polecasz z Rzeszowa z endokrynologów", więc napisałam swoją propozycję i Panią dr Florek ze względu na to, że jeśli ja miałabym się na kogoś zdecydować to właśnie na nią (oczywiście też leczy jodem). Nic złego nt.dr Zuzaka nie napsiałam, przeczytaj uważnie, tylko całą prawdę jest dobry, sympatyczny, od lat się zajmuje endokrynologią, ale specjalizację dopiero zda co tak naprawdę wielkiego znaczenia też nie ma. Ponieważ mam w rodzinie kilku lekarzy pracujących poprostu w szpitalu na Lwowskiej w Rzeszowie stąd mam takie informacje są z pierwszej ręki, i sprawdzone. Dużo zdrowia życzę. Pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: politykierka
    Data: 2010-07-18 13:25:38

    Tak sobie przeglądam wpisy na tym politycznym forum i zdumiewa mnie jak co POniektórzy - iwanki,many,działki i inne enostra... - mają WYPRANE mózgi przez wiadome "przekaziory"jedynie słusznej opcji POlitycznej niczym w PRL-u.
    Jak bardzo nienawidzą skromnego i uczciwego do bólu człowieka jakim jest J.Kaczyński.
    A przecież POlityka PO to nic innego jak odwdzięczanie się układowi "spod okrągłego stołu".
    Tak zwane "rządy" PO zaniechały wszelkich coraz pilniejszych reform,gwarantując dotychczasowy "kapitalizm dla wybranych",a skazując liczne rzesze rodaków na wegetację w PRL-owskiej "resztówce".
    Bezrobocie w Polsce oficjalnie przekracza 10%,a nie brak opinii,że jest o 3% wyższe i dotyczy zwaszcza ludzi młodych,tych wykształconych jak i "wykształciuchów".
    "liberałowie" z PO ani myślą o obniżeniu podatków(co nakręciłoby koniunkturę).
    Natomiast koszty biurokracji państwowej sięgają ok 24 miliardy rocznie.
    A do czego zmierzają z "reformą"służby zdrowia?
    Wmawiają "komercjalizację",a to oznacza w praktyce,że niezależnie od zabieranej pracownikowi co miesiąc przymusowej"składki" rzekomo na "bezpłatne lecznictwo",musiałby on dopłacać ekstra do każdego pobytu w szpitalu.
    Na ogół tak bywa,że rządy nieudolne i uzależnione od pozakonstytucyjnych ośrodków władzy starają się kneblować opinię publiczną,maksymalnie kontrolować społeczeństwo(jest dzisiaj w Polsce 7 służb specjalnych),zastępować prawdę propagandą i mnożyć urzędnicze stołki do rozdawania - jako swoiste "łapówki" - swoim poplecznikom.
    Bo czego dowodzi projekt ustawy o CBA autorstwa PO?, na totalną inwigilację społeczeństwa!!!
    I pomyśleć,że nie tak dawno to PiS-owi zarzucali ci pseudoliberałowie takie zapędy...
    Żal mi Polaków żyjących wśród Polactwa

    Skocz do wpisu


    Temat: Dezynfekcja na krośnieńskiej porodówce 5.05 do 12.05. Gdzie rodzić?
    Autor: cores
    Data: 2010-05-06 11:19:05

    czy ktoś może mi napisać co trzeba zabrać dla dziecka rodząc w szpitalu w Strzyżowie

    Skocz do wpisu


    Temat: Dr Węklar i poród
    Autor: 579
    Data: 2010-07-22 15:50:34

    Drogie Panie, przyszłe matki, dziwi mnie dyskusja czy lepiej będzie rodzić w szpitalu w Krośnie, Strzyżowie czy w Brzozowie. Czy lepszym lekarzem "do spraw rodzenia" jest Słowik, Węklar czy jakiś Kowalski, Iksiński. Metoda porodu jest jedna (jak świat istnieje). Urodziłem się ponad 50 lat temu, na wsi. Poród odebrała stara babcia (i wiele innych), akuszerka. Nie było żadnego problemu. Teraz chcecie, aby było bez bólu, z udziałem męża, w izolatce,itd. Uważam, że za owoce miłości trzeba trochę pocierpieć.

    Skocz do wpisu


    Temat: Dr Węklar i poród
    Autor: Blanka78
    Data: 2010-07-22 16:34:22

    Nie przecze pewnie i masz rację, ale skoro mamy wybór i XXI wiek a medycyna wciąż idzie do przodu to czego nie mamy z tego skorzystać :-) trzeba się cieszyć, że można wybrać lekarza, szpital, położną dla własnego komfortu psychicznego a cierpieć i tak będziemy, nie martw się, kogo byśmy nie wybrały. Napewno jakbyś podejmował tak ważną życiową decyzję a mógł dokonać wyboru, jestem pewna, że też zebrałbyś wywiad co, gdzie i jak, żeby było jak najlepiej :-)

    Skocz do wpisu


    Temat: Ranking krośnieńskich ginekologów
    Autor: sia
    Data: 2010-07-23 14:03:50

    Myślę, że dr Jurenko, żałuję, że sama do niego nie chodziłam. Miałam z nim kontakt tylko na zajęciach szkoły rodzenia i w szpitalu. A rozmawiałam ze znajomymi i są zadowolone. No i pracuje na krośniensiej porodówce;).

    Skocz do wpisu


    Temat: Kiedyś chłodziły ulice, teraz roszą tor
    Autor: depra
    Data: 2010-07-23 15:52:53

    Ja zapraszam pana Marka Toropolskiego do siebie,do pracy (szpital).Temperatury powyżej 30 stopni tam, gdzie powinno być max 24.Jak się siedzi w klimatyzowanym biurze,to pewnie,że nie jest najgorzej....

    Skocz do wpisu


    Temat: Dezynfekcja na krośnieńskiej porodówce 5.05 do 12.05. Gdzie rodzić?
    Autor: seneka_m
    Data: 2010-05-04 22:01:50

    Ja serdecznie polecam Jasło!ja rodziłam tam dwa razy, ostatnio 2 mies. temu i nie zamieniłabym na żaden inny szpital!!Fachowa opieka, życzliwe położne, oryginalny p.doktor od noworodków:)

    Skocz do wpisu


    Temat: Dr Węklar i poród
    Autor: Blanka78
    Data: 2010-07-22 13:37:41

    Ile osób tyle opini i każdy może się spotkać z różnym potraktowaniem czy to w Strzyżowie, Jaśle, Brzozowie czy Krośnie. Napewno nie mogę zgodzić się z tym, że dr Węklar traktuje w taki sposób swoje pacjentki jakby ich nie znał. Nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło ani znajomym osobą, które do niego chodzą, tak samo zresztą, żeby "odpowiedział milczeniem" na zadawane pytania, więc może jak każdy człowiek miał gorszy dzień. Nie twierdze, że jest kryształowy, bo takich ludzi nie ma, napewno wiedzę i doświadczenie ma a opinie nt.porodu i personelu w szpitalu w Strzyżowie można sobie poczytać, są ok. Nigdy jednak nic nie wiadomo, wypowiem się nt.potraktowanie mnie w Strzyżowie, po porodzie, czyli już wkrótce :-) Pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    Temat: Dezynfekcja na krośnieńskiej porodówce 5.05 do 12.05. Gdzie rodzić?
    Autor: Martynka2
    Data: 2010-05-06 14:55:18

    czy jest ktoś po terminie lub z terminem do 12 maja???
    podobno jak się przyjedzie do krosna to karetką bedą odwozić do innego szpitala, ja chyba pojadę sama jak się zacznie, bo przynajmniej trafię tam gdzie chcę jechać a nie tam gdzie mnie zawiozą.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ludzie, którzy przyczynili się dla rozwoju Krosna
    Autor: jerzy
    Data: 2010-05-06 15:47:51

    To dobry pomysł by stworzyć listę zasłużonych dla Krosna. Dopisuję do tej listy kolejne nazwiska :
    1.Edward Kłeczek - racjonaliator , wieloletni Dyrektor WSK PZL KROSNO.
    2.Tadeusz Opoń - wieloletni Dyrektor Szkoły Muzycznej.
    3.Stanisław Kochanek - artysta malarz.
    4.Józef Barud - wieloletni Dyrektor ZUN "Naftomet".
    5. Władysław Sęp -wieloletni Dyrektor FOS "POLSPORT" , animator kultury.
    6. Jan Czajkowski - lekarz, wieloletni Dyrektor krośnieńskiego szpitala.
    7. Wiktor Łącki - zasłużony animator kultury, Kierownik b. Domu Kultury Górnika Naftowca.
    8. Józef Kucza - uczestnik kampanii wrześniowej, oficer AK, wieloletni Dyrektor LO im. Kopernika.
    9. Adolf Marczak - wieloletni Dyrektor LO im. Kopernika, Przewodniczący Miejskiej Rady Narodowej , I Sekretarz Komitetu Miejskiego PZPR.
    10.Aleksander Pogonowski - b.oficer WP, długoletni pracownik przemysłu naftowego.

    Zachęcam do uzupełniania listy. Nie pozwólmy zapomnieć ludzi, którzy przyczynili się do rozwoju naszego miasta.

    Skocz do wpisu


    Temat: Do radnych miasta Krosna
    Autor: iwanka
    Data: 2010-07-19 07:50:27

    daewoo, przecież im chodzi tylko o szum, a nie o jakieś wspólne dobro.
    Gdyby tak było, że podejrzewają jakieś nieprawidłowości w tym zakładzie, to by np. tam zlecili zewnętrzny audyt albo i dokonali zawiadomienia odpowiednich organów.
    "przewodniczący rady miasta powinien sprawę skierować do prokuratury w sprawie tego "przecieku" - a niby dlaczego przewodniczący, a nie jakaś tam pani i pan radny którzy są wymienieni jako zdumieni w artykule i w tym uczestniczyli?
    Każdy obywatel ma prawo, a czasem i obowiązek zawiadomienia o popełnionym przestępstwie, a radny z mocy prawa już na pewno jeżeli o takim przestępstwie dowiedział się w związku z pełnieniem obowiązków radnego!
    Przewodniczący chyba nie jest od tego by z siebie robił idiotę na życzenie opozycji.
    Oczywiście że od tego jest opozycja by "patrzyła na ręce", ale to za mało - opozycja powinna też być konstruktywna.
    Co chciała z listu (czytaj - testowania przez podkablowanie) do Pitery uzyskać?
    Pewnie Pitera miała Staszka zwolnić albo na dywanik wezwać, albo CBA na niego nasłać - może by się zastrzelił?!
    To jest g. nie opozycja, która zamiast działać gdy powzięła wiadomość i miała ewentualnie przesłanki do skierowania sprawy do Prokuratury, swoim zwyczajem ośmiesza się jak to drzewiej bywało z pyłem hamulcowym z tarcz.
    Ale rozumiem, zbliżają się wybory i już pracuje sztab. Niestety, taktyka błaznowania na forach tylko określa poziom intelektualny tej opozycji, ale nie zaszkodzi tym do których niby ma być skierowana.
    Wątek z atakiem na konkretnych księży za znajomość ze "Staszkiem" też trafnie powzięty, jak na taką opozycję przystało, hahaha.
    Najśmieszniejsze był jak niedawno opozycja ramię w ramię ze "Staszkiem" broniła krośnieńskiego szpitala przed ????
    Może to i dobrze, nie chciałbym by stryjek zamienił siekierkę na kijek.
    Teraz możecie mnie zaatakować, tak przecież macie w zwyczaju i genach rodem z dobrych czasów PiS, przed przedostatnią przemianą szefa:)

    Skocz do wpisu


    Temat: Tysiąclecia węższa, "bo tak bezpieczniej"
    Autor: krajan
    Data: 2010-07-19 18:17:48

    Anaw, już tak nie narzekaj na Lki na Tysiąclecia. Dużo gorzej jest na Podwalu, Tkackiej i dalej w kierunku starego szpitala. Na Tysiąclecia nie ma aż tak wielkiego ruchu i ciągłej linii na całej drodze. Fakt, że powinno zrobić się lewoskręt do WORDu. Tam będzie jedna wielka masakra.
    Co do srętu do sklepu (i banku) - nic się nie zmieni - będzie jak dawniej.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: nangu86
    Data: 2010-07-21 18:18:15

    Witam
    Mam pytanie odnośnie karmienia w szpitalu.Jeśli konieczne jest karmienie butelką-to czy trzeba mieć własną butelkę i mleko czy dają?

    Skocz do wpisu


    Temat: Okuliści w Krośnie i w regionie
    Autor: kwiatek13
    Data: 2010-06-09 14:21:06

    Ja również polecam dr Bąka.
    Byłam u dwóch innych okulistów, którzy postawili złą diagnozę. Leczyłam się kilka miesięcy bez żadnych efektów.
    Dlatego zdecydowałam się na wizytę u dr Bąka. Postawił diagnozę, skierował na zabieg do szpitala i problem zniknął.
    Przyjmuje w kamienicy obok baru Monika na Grodzkiej.

    Skocz do wpisu


    Temat: Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą
    Autor: pigmalion
    Data: 2014-06-02 14:04:12

    Oczywiście wszystko źle,jakie zmiany by nie nastąpiły dalej źle...Kazdy z Was przecież najlepiej się nadaje na dyrektora szpitala,każdy jest najmądrzejszy,każdy by zaprowadził porządek JUŻ od następnego dnia swojego panowania.Ludzie,jeśli chcecie coś zacząć zmieniać to zacznijcie od siebie...to tyle w tym temacie...dobranoc.

    Skocz do wpisu


    Temat: Warsztaty samochodowe w Krośnie
    Autor: axa
    Data: 2010-05-07 11:00:39

    mechanika pojazdowa
    ul.korczyńska
    przed nowym szpitalem

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej