Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3623)
Foto
(17453)
Firmy
(114)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(808)
Czateria
(52)
Opinie
(475583)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Rekord na nocnym maratonie pływackim
  • 2-4.06: Dni Krosna - impreza miejska
  • Historie z biurowca widmo [niesamowite zdjęcia]
  • ''Niektórzy'': jeszcze poezja nie zginęła
  • Strajkują ratownicy medyczni. Chcą równego traktowania

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 11191
  • Wszystkich wpisów: 475583
  • Zarejestrowanych użytkowników: 89926
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.40 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Niebezpiecznie na drogach. Pięć osób w szpitalu [film] (36)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (41)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (48)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Wypadek w Zręcinie: w szpitalu zmarł motocyklista (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Poród w szpitalu w Jaśle (28)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1464)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (54)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (91)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Szpital ma nowy echokardiograf (4)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Wigilia: szpital i urząd ma wolne (9)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Pediatryczna izba przyjęć - szpital w Krośnie (6)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Z nagłym bólem zęba teraz do szpitala (4)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Nocny incydent w szpitalu: dym na jednym z oddziałów (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    W piątek szpital pracuje jak w niedzielę (1)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (9)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (24)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (25)
    Szpital kompleksowo zadba o matkę i dziecko (23)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    W szpitalu chcą edukować rodziców (16)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Parking szpitalny (11)
    Szpital zaprasza na bezpłatne badania kolonoskopowe (10)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (10)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Audi wypadło z drogi. Trzy osoby w szpitalu (11)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Dwa wjazdy na czerwonym świetle, 9 osób w szpitalu [film] (11)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: mocnafala
    Data: 2011-04-13 23:13:14

    Kilka etatów - NIE ŻARTUJCIE - Lekarz w swoim PRYWATNYM gabinecie przyjmuje do 15:00 a pracę w szpitalu zaczyna o 14:00. I dlaczego lekarze nie mają kas fiskalnych ?

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: mocnafala
    Data: 2011-04-13 23:23:01

    Chciałabym pracować w państwowej inspekcji pracy, która nie wiem gdzie się chowa. Spacerowałabym po szpitalu z alkomatem.

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: wojj76
    Data: 2011-04-13 23:30:44

    @annna. Problem wakatow to problem dyrekcji szpitala. Jakos specjalnie bym sie tym nie przejmowal. Jezeli nie obsadzi kogos na stanowisku po powiedzmy roku wakatu to nalezy zwolnic dyrektora. Sam wakat przez krotki (2-3 kwartaly) nie jest nadzwyczajny.

    @ryszardo. Dzieki za podanie nazwiska. Jak pisalem w Krosnie mieszkam 2.5 roku wiec tego typu sprawy sa dla mnie nowe i jeszcze nie wiem do konca 'kto jest kto'. :)

    DYREKTORZE LESNIEWSKI! SMIALO ROZZARZONYM ZELAZEM WYPALAJ PAN PATOLOGIE!!!

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: 9linia
    Data: 2011-04-13 23:36:29

    Ze zdumieniem i obrzydzeniem obserwuję anarchię lekarzy ze szpitala w Krośnie.
    Tak zawsze zaczynam wątek o tej białej hołocie.
    Ale się uaktywnili kolesie ( rodzina )tej białej bandy
    Same dobre komentarze ( dyscyplina jak u komuchów )
    podpisuje sie pod tym hasłem
    DYREKTORZE LESNIEWSKI! SMIALO ROZZARZONYM ZELAZEM WYPALAJ PAN PATOLOGIE!!!
    DYREKTORZE LESNIEWSKI! SMIALO ROZZARZONYM ZELAZEM WYPALAJ PAN PATOLOGIE!!!


    przestańcie

    Skocz do wpisu


    Temat: Liczą na kroplę krwi. Będzie zbiórka
    Autor: baba
    Data: 2011-06-05 16:26:20

    szlachetny cel, ale byłam 2 razy w szpitalu naszym kochanym oddać krew i pocałowałam klamkę, bo mieli "full stan" śmiech i żenada szkoda gadać!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111
    11111111111

    Skocz do wpisu


    Temat: Liczą na kroplę krwi. Będzie zbiórka
    Autor: wajdzik
    Data: 2011-06-05 22:41:54

    fantazja, To z nadciśnieniem to mit. Mój wujek oddał już ponad 12 litrów, od kilku lat nie oddaje i jakoś żadnych problemów nie ma. Każdy lekarz Ci to potwierdzi. Bez różnicy czy oddajesz krew i jakich ilościach organizm produkuje nową z takim samym tempem. Poprostu krew jest na bierząco przez organizm wymieniania.
    baba, pytanie kiedy byłaś oddawać. Najwięszke zapotrzebowanie jest na wakacje, najmniejsze w grudniu. (w grudniu kończą się umowy z NFZetem w szpitalach więc jest mniej operacji)
    Badanie morfologiczne jest obowiązkowe. Raz na jakiś czas jest pobierana większa próbka krwi z łokcia, ale najczęściej z palucha kropelka.
    Docia, o takie rzeczy to pytaj w centrum. W sumie to nie widze problemu ze zwalnianiem się z pracy. To nie jest zwolnienie L4 tylko, "niezdolność do wykonywania pracy w danym dniu" i pracodawca ma obowiązek wypłacić pełną pensje za ten dzień (przy l4 jest chyba 80%) oraz nie ma prawa wyciągać żadnych konsekwencji.

    Skocz do wpisu


    Temat: Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu
    Autor: anhor
    Data: 2011-01-12 12:46:22

    Bronia,wykształceni ludzie w szpitalu,to nie są wyłącznie lekarze,ale również w wielu innych grupach zawodowych jest wiele osób wykształconych,choćby laboratoria,apteki.
    Tam też nie weźmiesz człowieka z ulicy,a praca wymaga konkretnej wiedzy i wykształcenia.

    Skocz do wpisu


    Temat: WOŚP, WOPR i Berat. XIX finał to już historia
    Autor: dawid392
    Data: 2011-01-10 17:48:57

    Tak kilka rakietek. Ale jeśli by się pojawiły fajerwerki to wtedy dopiero było by gadania, że dzieci w szpitalu chore leżą a miasto puszcza pieniądze z dymem. Ja już znam tę waszą śpiewkę.

    Skocz do wpisu


    Temat: Pediatra Anna Turczak
    Autor: bo28
    Data: 2011-06-20 12:49:21

    Z tego co się orientuję, to nigdzie nie przyjmuje prywatnie ani na NFZ. Jest tylko na oddziale w szpitalu, ale fakt, super lekarz!

    Skocz do wpisu


    Temat: Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu
    Autor: wiktor44
    Data: 2011-01-12 14:09:40

    Wszyscy jesteście bandą naiwniaków. Obiecanki cacanki a głupiemu radość.Nikt nie dostanie podwyżki.Szpital nie ma pieniędzy i nie będzie miał. Ślepo wierzycie w słowa dyrekcji i czekacie,ale na co czekacie?Chociaż jak to mówią

    Skocz do wpisu


    Temat: Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu
    Autor: elkam
    Data: 2011-01-12 19:11:52

    W szpitalu oprócz 120 lekarzy pracuje ogromna ilość innych wykształconych pracowników(laboranci,technicy,położne ,pielegniarki) i wielu innych odpowiednio wykształconych do swego stanowiska.Nikomu nie zazdroszczą,chcą tylko żyć , pracować i godnie zarabiać.

    Skocz do wpisu


    Temat: WOŚP 2011 w Krośnie
    Autor: Romciu
    Data: 2011-01-09 20:10:27

    Dla mnie papierowe serduszko od Owsiaka naklejone na szpitalny sprzęt znaczy więcej niż wszystkie głupie wpisy na temat WOŚP. A ponad 100 tyś. młodych z puszkami ( uśmiechniętych ) jest piękną sprawą. A smutne zgredy niech dalej siedzą przed klawiaturą i klepią głupoty.

    Skocz do wpisu


    Temat: WOŚP 2011 w Krośnie
    Autor: Lopo
    Data: 2011-01-08 14:25:42

    Robi to jeden dzień w roku...
    skrupulatnie rozliczają, udostępniają... nic nie kryją...

    setki osób jadą nas jak trzeba. codziennie 365 dni w roku 24/7...

    sam szatan z Owsiaka... sam szatan. Jeszcze ma czelność organizować jakieś zbiórki. Nikogo nie okrada - ludzie sami wrzucają - nikomu nikt nic nie karze.
    Nie wyłudza...

    dyszke można wrzucić... przynajmniej coś sprzętu do szpitali trafi... bo przecież jakby Państwo to miało opłacać... z reszta - widać jak jest. Niech WOŚP gra ile da rade Owsiak...
    I dajcie mu po prostu spokój. jak dla mnie to połowę tego co zbierze może sobie wziąć. I tak zrobi więcej w jeden dzień niż nasi kochani urzędnicy przez cały rok...

    Skocz do wpisu


    Temat: Podwyżka cen biletów MKS. Jest zgoda radnych
    Autor: odpad_atomowy
    Data: 2011-01-07 13:35:40

    Do "ryszardo"
    Ty naprawdę jak to powiedział klasyk „rżniesz głupa” czy tylko udajesz? To może oświecisz mnie na jakiej podstawie dzisiaj MKS świętuje? Wszystkie szkoły w Krośnie są dzisiaj otwarte, zdecydowana większość zakładów pracy także a MKS jeździ jak w soboty i Twoim zdaniem jest wszystko ok? Czym uczniowie mają się dostać do szkół? Czym osoby starsze mają dostać się powiedzmy do szpitala? Dzisiaj jest normalny dzień pracy ale widać aroganckie władze MKS o tym nie mają zielonego pojęcia. Ale jak mają takich popleczników jak Ty to nie ma się co dziwić. Tak trudno jest powiesić informację na przystankach? Bo nie wmówisz mi, że każdy kto ma dostęp do sieci codziennie śledzi strony MKS Krosno.
    Z niecierpliwością czekam na kolejną „konkretną i rzeczową” odpowiedź :-)

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PiS
    Autor: Nostradamus
    Data: 2011-01-06 10:45:38

    Dopiero w ostatnich dniach tego – już byłego – roku dowiedzieliśmy się o tym, co było największą iluzją (mają) polityczną, największym politycznym blefem 2010 roku. Kiedy w kwietniu 2010 roku Donald Tusk żegnał, w czasie pogrzebu, prezydenta Kaczyńskiego w Warszawie czy na Wawelu wiedział, że to były prezydent Polski Lech Kaczyński wydał rozkaz do startowania z lotniska w Warszawie do Smoleńska. I, że zrobił to, pomimo braku informacji o pogodzie na miejscu lądowania – w Smoleńsku. I choć pilot odmówił lotu, to generał Błasik rozkazał mu, w imieniu prezydenta, aby leciał. Kiedy w lipcu 2010 roku powiedziałem w jednej ze stacji telewizyjnych w Warszawie, że wszystko wskazuje na to, że „Lech Kaczyński ma krew na rękach „ i jest odpowiedzialny za straszna katastrofę, to zostałem odsadzony od czci i wiary, a bliski współpracownik premiera euro poseł Kaczmarek złożył do sądu partyjnego wniosek o wykluczenie mnie z PO. A przecież fragmentaryczna wiedza z zapisów w czarnych skrzynkach o obecności generała Błasika w kabinie w chwili lądowania, wiedza o zapisach rozmów pilotów z obsługą wieży w Smoleńsku, zwykły zdrowy rozsądek - podpowiadały, że tak właśnie być musiało. A jednak premier milczał. Więcej - budował i entuzjastycznie wspierał front obłudy w tej sprawie. Kiedy więc na kilka dni przed końcem roku szef rządu ostro skrytykował wstępny raport Mak-u, a więc międzynarodowej komisji w tej sprawie i oświadczył, że będzie się domagał zmiany sporej części fragmentów tego raportu, to zdałem sobie sprawę, że jeszcze przed końcem roku jakaś bomba polityczna zostanie ujawniona, ale już nie wybuchnie, bo właśnie została zdetonowana przez szefa rządu. I zaiste następnego dnia mieliśmy w prasie przeciek z raportu MAK-u , a tam informacje o tym właśnie, że prezydent kazał leciec pomimo braku prognozy pogody ze Smoleńska. Jest i pozostaje w mocy pytanie dlaczego premier okłamywał naród w tej sprawie? Dlaczego nie powiedział nam prawdy? A przecież wiedza o braku prognozy, to wiedza, którą minister Klich musiał dostarczyć na samym początku, tuż po katastrofie, bo to wiedza z polskiego lotniska.

    Przez kilka tygodni kwietnia Jarosław Kaczyński chodził prawie codziennie do szpitala w Warszawie gdzie leżała Jadwiga Kaczyńska – matka braci – i udawał, że jest Lechem. Zaprzyjaźniona politycznie Rzeczpospolita drukowała nawet fikcyjne numery gazety z informacjami o działalności prezydenta. Jarosław Kaczyński został w tym czasie kandydatem PIS-u w wyborach prezydenckich i twierdził, że jest innym człowiekiem. Mówił, że lubi Rosjan, że potrzeba pojednania, ze każdy może się zmienić. Może i tak się czuł po tych „seansach" z matką. Kiedy przegrał powiedział matce, że Lech nie żyje, a opinii publicznej, ze nic się nie zmieniło, a on mówił bzdury gdyż brał środki przeciw-lękowe i nie wiedział, co mówi. W sierpniu zaczął zdecydowanie krytykować szefów sztabu – Kluzik-Rostkowską i Poncyliusza, a następnie wyrzucił ich z partii. Wówczas też sformułował tezę, że Lech nie jest pochowany na Wawelu i ze ciało zostało podmienione. W reakcji na tę zmianę taktyki nikt w kraju nie zadał pytania; dlaczego stojąc na Wawelu w czasie pogrzebu towarzyszył trumnie z podmienionym ciałem? Dlaczego oszukał naród? Na Wawelu w teatrze obłudy stali ramie w ramie Tusk i Kaczyński. Stali pod czujnym okiem kardynała Dziwisza liczącego swoje korzyści w obliczu roli jaka odegrał w tym spektaklu. Oczywiście pomniejsi bohaterowie, a dziś twórcy PJN-u, którzy brali udział w tym wszystkim robili to z zimna krwią i w oczekiwaniu należnej im sławy w wypadku zwycięstwa. Legitymując zmianę Kaczyńskiego, trumnę Lecha, żałobę nas wszystkich.

    Sprawa zbliża się do końca; fragment samolotu jest w szacie matki boskiej w Częstochowie. Resztki „zwłok” TU-154 maja być, zgodnie z wolą premiera, „pochowane” w cytadeli Warszawskiej. Trochę się rząd pokłóci z ” tymi niedobrymi Rosjanami” o raport, tak aby cały naród miał pewność, ze władza stoi po dobrej stronie i po rocznicowych wielkich „wspominkach” i będzie można zamknąć to wieko na zawsze. A nam zostanie w sercach jak zwykle; iluzja, że zdarzyło się coś bardzo ważnego, symbolicznego, a nie, że po prostu znów ktoś się wygłupił i wydał idiotyczny rozkaz. W naszej ojczyźnie fałszywi bohaterowie są bezkarni. Prawdziwi – martwi!

    Janusz Palikot (08:00)


    Zdrowy rozsadek!!

    Skocz do wpisu


    Temat: Czy Zawodzie jest bezpieczne?
    Autor: drake
    Data: 2011-06-20 18:56:01

    Uważam ze jest bezpieczne. Kiedyś w parku przesiadywali smakosze wina ale teraz sa kamery i chyba ochrona i przeszło im przesiadywanie tam. Jest dość cicho choć teraz jak most zamknięty to dość duży ruch w godzinach szczytu ale potem już bardzo mały. Blisko jest szkolą muzyczna, 2 przedszkola, szkoła podstawowa, szpital tez dość blisko, 2xsklep spożywczy społem, centrum, blisko poczta. Ogólnie myślę ze to jedna z lepszych dzielić w krośnie

    Skocz do wpisu


    Temat: Masaż - masażysta w Krośnie
    Autor: optymit2008
    Data: 2011-01-07 18:30:16

    Przeciesz Sanocki uczył się masażu w Szpitalu od Żurka

    Skocz do wpisu


    Temat: Ranking krośnieńskich ginekologów
    Autor: sinu
    Data: 2011-01-07 23:58:36

    Jadwige Gierad-Pietrzkiewicz prowadziła moja ciążę która była zagrożona jest bardzo dobrym lekarzem. Bardzo troszczy się o mnie mimo że przyjmowała mnie na kasę chorych miałam bardzo dużo szczęścia że była zemną przy porodzie polecam prawdziwy lekarz z powołania.Po porodzie również interesowała się w szpitalu bez interesownie polecam każdej kobiecie takiego lekarza.

    Skocz do wpisu


    Temat: Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu
    Autor: ryszardo
    Data: 2011-01-13 08:19:42

    Ma szpital strate zaledwie około 160 tys. zł, to czemu jej nie zwiększyć, no nie szanowna dyrekcjo?

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: trini
    Data: 2011-01-13 13:50:37

    Na KTG jeździłam do szpitala w Krosnie. Na izbie przyjęć bez problemu mozna je zrobić bezpłatnie i bez skierowania. Potrzebna tylko legitymacja, karta ciąży i dowód osobisty. Jako powód możesz podać to, że słabo czujesz ruchy płodu i już leżysz na kozetce i "pukasz" :)

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej