Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4480)
Foto
(16850)
Firmy
(146)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(57)
Opinie
(455586)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Adwokat - prawo pracy - odszkodowanie
  • Trycholog
  • Chrzciny w Elwicie
  • Ubezpieczenia na życie
  • Rehebilitantka mgr Zofia Gorczyca

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9017
  • Wszystkich wpisów: 455586
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73649
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.88 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1350)
    Krośnieński szpital (663)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Parking szpitalny (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Poród w szpitalu w Jaśle (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Szpital w Brzozowie (1)

    Temat: Finał WOŚP: przyda się pomoc przy organizacji
    Autor: reaktywator
    Data: 2013-10-29 08:30:08

    Tego ile kasy poszło na każdą z tych komisji chyba nie wie nikt, nawet Rostowski.
    No chyba że Hofman w jakimś ułamku chciałby policzyć i powiedzieć o nakładach chociażby na imprezy terenowe i partyjne z smoleńskim podtekstem oraz na parlamentarzystów, wszystkich członków zespołu Macierewicza, ekskluzywnego zespołu PiSowców, których jedynym dorobkiem i efektem już ponad dwuletniej kadencji są historie od mgły do "piijiii, bziuuu!"
    Natomiast ile kasy poszło na WOŚP dane są ogólnodostępne i "namacalne" chociażby w każdym szpitalu.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ortopeda dziecięcy
    Autor: agusia33331
    Data: 2010-03-15 12:44:51

    Ja jestem zadowolona z dr Najbara. Mój synek utykał na nogę. W szpitalu dr od razu zrobił usg i kazał przyjść na rtg. Natomiast na Guzikówce mojej córeczce nie dał poduszki, pokazał jak nosić i układać i za 6 tygodni na kolejne usg. Dr jest rzeczowy i konkretny, ma podejście do dziecka

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w szpitalu w Jaśle
    Autor: kwiateczek84
    Data: 2010-03-17 20:45:21

    Witam. Chciałam się dowiedzieć coś więcej na temat szpitala w Jaśle. Dokładnie chodzi mi o poród, tzn. jaka tam jest opieka itp. Z góry bardzo dziękuję:)

    Skocz do wpisu


    Temat: Renowacja (polerowanie) lakieru
    Autor: zurek
    Data: 2010-03-16 13:50:59

    Polecam firmę AUTO-POLER jadąc do Korczyny za szpitalem po lewej stronie jak miniesz tablice Korczyna. Naprawdę jestem zadowolony po odświeżeniu lakieru w tamtym roku po zimie w mojej Toyocie. Cena normalna - płaciłem wtedy ok.150 zł. Polerowanie trwa cały dzień musisz autko zostawić. Mam tel. 0 661 267 144 lub 0 725 115 068

    Skocz do wpisu


    Temat: Ortopeda-fachowiec
    Autor: asistar2
    Data: 2010-03-22 08:54:09

    A ja w dzieciństwie mialam powazny uraz kregoslupa i niestety zaden ortopeda ze szpitala w Krosnie mi nie pomogl. A dr dudek stwierdzil ze kregoslup boli mnie bo rosne i nie drazyl sprawy. Zostalam wybrana na rzadanie. Pojechalismy do dr Lubasia. Jest bardzo dobrym specjalistą. Badal mnie tak dlugo az w koncu rozpoznal co mi jest. Gdyby nie on bylabym teraz niepelnosprawna. Pomogl tez mojemu bratu ktory w dziecinstwie mial pertesa. Lekarze z Krosna nie rozpoznali u niego tej choroby. Polecam. To prawdziwy lekarz.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ortopeda dziecięcy
    Autor: asistar2
    Data: 2010-03-22 08:56:45

    A ja w dzieciństwie mialam powazny uraz kregoslupa i niestety zaden ortopeda ze szpitala w Krosnie mi nie pomogl. A dr dudek stwierdzil ze kregoslup boli mnie bo rosne i nie drazyl sprawy. Zostalam wybrana na rzadanie. Pojechalismy do dr Lubasia. Jest bardzo dobrym specjalistą. Badal mnie tak dlugo az w koncu rozpoznal co mi jest. Gdyby nie on bylabym teraz niepelnosprawna. Pomogl tez mojemu bratu ktory w dziecinstwie mial pertesa. Lekarze z Krosna nie rozpoznali u niego tej choroby. Polecam. To prawdziwy lekarz.

    Skocz do wpisu


    Temat: Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin
    Autor: iwanka
    Data: 2010-03-29 22:31:35

    Twój cien powiedzialby Ci, że i tak mialaś szczęście.
    Za poprzedniego dyrektora miałabyś na pewno poważniejsze problemy, lącznie z zamieszaniem i stresem, bo jak twierdził ten Portal i za nim Cień, tamten PiSowski dyrektor chciał szpital sprywatyzować!

    Skocz do wpisu


    Temat: Przy ul. Tysiąclecia spaliła się kawalerka
    Autor: kicia132
    Data: 2013-12-06 20:59:17

    czy ktoś może wie gdzie w chwili obecnej znajduje się Kuba bo w szpitalu go nie ma

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: megih
    Data: 2010-03-31 13:10:52

    trzeba sie rejestrowac ,nigdzie z marszu nie bedziesz przyjeta ale warto sprobowac na hucie do Dr.Pietrzkiewicz lub na przeciw huty do Nowakowej.zycze powodzenia w rejestracji.w szpitalu mozna na termin do Dr. Wajdy i Paszkowskiego.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: Marqs721
    Data: 2010-03-31 16:27:09

    czy Pani dr. Nowak oprócz pracy w przychodniach pracuje także w szpitalu w Krośnie ?

    Skocz do wpisu


    Temat: Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin
    Autor: Matti81
    Data: 2010-04-01 09:34:29

    Nagłówek"Biegunka w szpitalu"jest niesamowity.Nie robimy paniki ale ją robimy;).każdy z nas chyba wie co to jest sraczka...

    Skocz do wpisu


    Temat: Ostrzegam przed...
    Autor: kocur
    Data: 2010-03-31 18:24:13

    Ostrzegam przed leczeniem kanałowym u doktóra M.Miczka jest kiepski i drogi. Firma M- dent ul grodzka koło starego szpitala

    Skocz do wpisu


    Temat: Martwą małżonkę przywiózł do przychodni
    Autor: mientus
    Data: 2013-12-09 14:29:58

    Szkoda, że pielęgniarka a nie potrafi pojąć podstawowych rzeczy ... tak dyspozytor wyśle, ci lekarza z kierowcą jeśli to pogotowie świadczy usługi nocnej i świątecznej opieki zdrowotnej. W Krośnie chyba od 1 marca takie usługi świadczy szpital. Więc jeśli zadzwonisz na 999 to dyspozytor jedynie pouczy cie na jaki numer masz zadzwonić ;)

    Skocz do wpisu


    Temat: Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin
    Autor: kromka
    Data: 2010-03-29 19:11:24

    a w tym szpitalu to co rusz jakasz epidemia jest:-/
    Tak sie przstrzega zasad higieny....

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: gabi80
    Data: 2010-03-27 08:08:24

    oj, dr paszkowski.... miałam z nim przyjemność spotkać się dwa razy, gdy leżałam z zagrożoną ciążą i gdy szczęśliwie urodziłam. Pierwsze wrażenie? Podkasane rękawy fartucha...zresztą same sobie dopowiedzcie :) gdy leżałam z zagrożoną ciążą, przywieźli panią po łyżeczkowaniu. Wiadomo, kobieta dobudzając się, zaczęła popłakiwać i pytać, gdzie jest jej dziecko. Odpowiedź pana dr- cicho być, bo obudzi pacjentki. Boże, najgorsze, że położne podobnie się zachowały. Ale słyszałam, że już nie pracuje w szpitalu

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: andzia
    Data: 2010-03-23 12:43:41

    Witajcie chciałam się zapytać czy w szpitalu w Krośnie istnieje możliwość wynajęcia położnej do porodu??

    Skocz do wpisu


    Temat: Były szef drogówki uczestnikiem wypadku
    Autor: anhor
    Data: 2010-03-28 16:26:17

    Zatrzymanie w izbie kosztuje,czyli byłoby to na koszt nas,podatników.
    Kara tak,ale izba wytrzeźwień,po co?
    Niech trzeżwieje w domu.
    Przykłady dawaj rzetelne,bo np w twoim pierwszym,w który zaglądnąłem jest napisane tak:
    "Młody kierowca, podczas badania miał ponad dwa promile alkoholu w wydychanym powietrzu. Pasażer, a zarazem właściciel pojazdu był także nietrzeźwy, ponad dwa promile. Siła uderzenia była tak duża, że jedna z pasażerek została wyrzucona z pojazdu na jezdnię, druga z obrażeniami został wydobyta z pojazdu. Oprócz kierującego wszyscy pasażerowie doznali obrażeń ciała i trafili o szpitala".
    Przcież tu były ofiary,to zasadnicza różnica.

    Skocz do wpisu


    Temat: Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin
    Autor: kurnachata
    Data: 2010-03-29 15:19:46

    no to nic niezwykłego jest tam dosyć brudno, nie wiem jak po remoncie szpitala ale ze 3 lata temu to po oddziałach latały prusaki, myszy i koty goniące te powyżej

    Skocz do wpisu


    Temat: Drzwi do internetowych przyjaciół
    Autor: anhor
    Data: 2010-03-29 17:48:05

    Czyżby zakaz odwiedzin ?
    Może jak w krosnieńskim szpitalu- z powodu biegunki?

    Skocz do wpisu


    Temat: Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin
    Autor: anhor
    Data: 2010-03-29 17:09:23

    "...ze 3 lata temu to po oddziałach latały prusaki, myszy i koty goniące te powyżej"

    -każdy,kto był w krośnieńskim szpitalu,czy to jako pacjent,czy odwiedzajacy wie,ze to co napisano powyzej to po prostu nieprawda.
    Czemu słuzy swiadome pisanie nieprawdy?

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej