Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4367)
Foto
(16887)
Firmy
(135)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(69)
Opinie
(458315)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Słoneczka nie ma, to i świecić się nie będzie
  • Radość i rozczarowanie. Powyborcze komentarze
  • Dyniowe spotkanie z dzieckiem w Krośnie
  • Regeneracja hamulca najazdrowego
  • Praca w BWI jako spawacz

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9088
  • Wszystkich wpisów: 458315
  • Zarejestrowanych użytkowników: 74163
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.88 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1350)
    Krośnieński szpital (663)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (27)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Poród w szpitalu w Jaśle (12)
    Parking szpitalny (11)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    Szpital w Brzozowie (1)

    Temat: Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin
    Autor: anhor
    Data: 2010-03-29 17:09:23

    "...ze 3 lata temu to po oddziałach latały prusaki, myszy i koty goniące te powyżej"

    -każdy,kto był w krośnieńskim szpitalu,czy to jako pacjent,czy odwiedzajacy wie,ze to co napisano powyzej to po prostu nieprawda.
    Czemu słuzy swiadome pisanie nieprawdy?

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: gabi80
    Data: 2010-03-27 08:08:24

    oj, dr paszkowski.... miałam z nim przyjemność spotkać się dwa razy, gdy leżałam z zagrożoną ciążą i gdy szczęśliwie urodziłam. Pierwsze wrażenie? Podkasane rękawy fartucha...zresztą same sobie dopowiedzcie :) gdy leżałam z zagrożoną ciążą, przywieźli panią po łyżeczkowaniu. Wiadomo, kobieta dobudzając się, zaczęła popłakiwać i pytać, gdzie jest jej dziecko. Odpowiedź pana dr- cicho być, bo obudzi pacjentki. Boże, najgorsze, że położne podobnie się zachowały. Ale słyszałam, że już nie pracuje w szpitalu

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: andzia
    Data: 2010-03-23 12:43:41

    Witajcie chciałam się zapytać czy w szpitalu w Krośnie istnieje możliwość wynajęcia położnej do porodu??

    Skocz do wpisu


    Temat: Były szef drogówki uczestnikiem wypadku
    Autor: anhor
    Data: 2010-03-28 16:26:17

    Zatrzymanie w izbie kosztuje,czyli byłoby to na koszt nas,podatników.
    Kara tak,ale izba wytrzeźwień,po co?
    Niech trzeżwieje w domu.
    Przykłady dawaj rzetelne,bo np w twoim pierwszym,w który zaglądnąłem jest napisane tak:
    "Młody kierowca, podczas badania miał ponad dwa promile alkoholu w wydychanym powietrzu. Pasażer, a zarazem właściciel pojazdu był także nietrzeźwy, ponad dwa promile. Siła uderzenia była tak duża, że jedna z pasażerek została wyrzucona z pojazdu na jezdnię, druga z obrażeniami został wydobyta z pojazdu. Oprócz kierującego wszyscy pasażerowie doznali obrażeń ciała i trafili o szpitala".
    Przcież tu były ofiary,to zasadnicza różnica.

    Skocz do wpisu


    Temat: Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin
    Autor: kurnachata
    Data: 2010-03-29 15:19:46

    no to nic niezwykłego jest tam dosyć brudno, nie wiem jak po remoncie szpitala ale ze 3 lata temu to po oddziałach latały prusaki, myszy i koty goniące te powyżej

    Skocz do wpisu


    Temat: Psie kupy po zimie
    Autor: DZIWNY_TEN_KRAJ
    Data: 2010-03-13 14:25:55

    (w innych krajach juz dawno poradzili sobie z tym jak WAZNYM PROBLEMEM...) masz racje ale nie porownuj innych krajow do naszego. Najwiekszy problem Polski polega na tym ze wladze zajmuja sie nie tym co trzeba ja mysle ze ten temat to absurd w kraju ktory doprowadza sie do autodestrukcji.jesli masz choc troszke pojecia o tym co sie dzieje to wiesz o czym mowie a jesli nie to przedstawie ci kilka problemow krosna oczywiscie nie wszystkie wymienie gdyz zajelo by to ladnych pare stron :).1 wielu polakow wyjechalo z polski za chlebem mimo to bezrobocie jest ogromne -problem -0 miejsc pracy nie liczac powstajacych pseudo galerii w ktorych to mlodzi ludzie po studiach pracuje na pol etatu za 1000 zl.2 drogi- i nie mowie tu tylko o dziurach od dwoch dni pada sieg a odsiezania czy posypywania brak wniosek dzisiaj przed poludniem na trasie Krosno-Sanok 4 samochody w rowie policja tlumaczy to jak zawsze za duza predkoscia tak jak amortuzator ktory przebija karoserie :)PARANOJA.3 mega dlugie kolejki do specjalisty ,szpital w oplakanym stanie.4 strasi ludzie ktorzy maja do dyspozycji 700 zl na miesiac i w takiej sytuacji po oplaceniu swojego lokum ktore nie zawsze mozna nazwac mieszkaniem 2 opcje albo leki ratujace zycie i smierc z glodu albo pokarm i smierc przez chorobe ,jest dluga lista takich mega problemow na ktorej psia kupa zajmuje ostatnie miejsce. zyjesz chyba w jakims innym swiecie gdzie wysztstko jest jak byc powinno a psia kupa stanowi najwiekszy problem .pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: pani1945
    Data: 2013-08-24 12:04:55

    pewnie to głupie , ale może trzeba iść i za każdym razem osobiście podziękować panu dyrektorowi za warunki - chociaż - tak znając życie - on plaszczy d..ę w swoim gabinecie na skórach więc pewnie nie wie jakie warunki panują w "jego" szpitalu -

    Skocz do wpisu


    Temat: Dezynfekcja na krośnieńskiej porodówce 5.05 do 12.05. Gdzie rodzić?
    Autor: seneka_m
    Data: 2010-05-04 22:01:50

    Ja serdecznie polecam Jasło!ja rodziłam tam dwa razy, ostatnio 2 mies. temu i nie zamieniłabym na żaden inny szpital!!Fachowa opieka, życzliwe położne, oryginalny p.doktor od noworodków:)

    Skocz do wpisu


    Temat: Prezydent Krosna - Piotr Przytocki
    Autor: pasarzer
    Data: 2014-06-09 20:21:44

    a ja chcę podziękować Panu Prezydentowi i RADNYM za to że utrudniają nam dostęp do tańszej komunikacji prywatnej i PKS .polega to na tym że przystanki Rondo Plac Konstytucji Szpital mają być dostępne tylko dla ZMKS i to jest Państwo a raczej Miasto PRAWA sic. Do tego pojawił się znak 5T za rondem i nie dotyczy MKS.prywaciarze i PKS muszą zawracać , tylko mam pytanie , jeśli Miejską komunikacją samochodowa ( MKS ) jest np linia 2 do Potakówki to czemu prywaciarz do Turaszówki nie jest ? My Wyborcy też Wam udostępnimy następną kadencję JUZ NIEDŁUGO

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w szpitalu w Strzyżowie
    Autor: 579
    Data: 2010-06-07 10:40:36

    Dziwi mnie dyskusja nt gdzie ma nastąpić poród. Może jestem laikiem. Czy metody porodu są inne w Krośnie, Brzozowie, Strzyżowie ? Moja bratanica rodziła ostatnio właśnie w Strzyżowie, a przed porodem przebywała w szpitalu w Krośnie. Kto inny pielęgnuje roślinę, a kto inny zbiera owoce. Niech wszyskie rodzące kobiety szczerze napiszą ile "dają w łapę" lekarzom w Strzyżowie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Mieszkańcy Wisze: nic się u nas nie robi
    Autor: echo
    Data: 2010-06-09 08:14:24

    "ofie7" tu nie chodzi tylko o to, że im się nie chce. Poza tym problemem nie są tylko fosy wzdłuż posesji, ale rowy melioracyjne, a tych łopoatami nie zabardzo da rade. Poza tym dlaczego wciąż w Polsce chcąc czegoś co się należy (bo chociażby płacimy podatki), musimy zrobić to sami. Służba zdrowia ponoć bezpłatna, a wiemy jak jest. Owsiak musi wyposażać szpitale w sprzęt. To jest chore. W Krośnie podobno jest tak dobrze, rankingi na miasto, prezydenta, standard życia stawiają nas wysoko, to dlaczego dochodzi do takich sytuacji jak na Wiszach i innych zapomnianych zakątkach miasta. Są pieniądze na bzdurne przedsięwzięcia z których nic lub niewiele pożytku, a na to co istotne brakuje. I jeszcze jedno "ofie7", WIOCHA to nie miejsce pochodzenia i zamieszkania, ale to co jest w głowie, a co wyraża się sposobem m.in. wypowiadania się o innych ludziach.

    Skocz do wpisu


    Temat: Okuliści w Krośnie i w regionie
    Autor: kwiatek13
    Data: 2010-06-09 14:21:06

    Ja również polecam dr Bąka.
    Byłam u dwóch innych okulistów, którzy postawili złą diagnozę. Leczyłam się kilka miesięcy bez żadnych efektów.
    Dlatego zdecydowałam się na wizytę u dr Bąka. Postawił diagnozę, skierował na zabieg do szpitala i problem zniknął.
    Przyjmuje w kamienicy obok baru Monika na Grodzkiej.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-06-13 19:23:55

    Gotowiec z którym się zgadzam.

    "Jak PiS i Jarosław OSZUKUJĄ -FAKTY.

    Zacznijmy do pieniactwa PiS ws.powodzi ile TCHÓRZLIWY bojący sie debaty z Komorowskim ,Jarosław się nagadał o nieudolności obecnego rządu ale jak zwykle PiS prezio ma "amnezje" ale coś przypomnę
    - W 2007 roku, w przeddzień kampanii rząd PiS wpisał na listę projektów powodziowych projekty, na które nie było zapewnionego finansowania ? tylko po to, by przypodobać się wyborcom. Na listę projektów rząd PiS wpisał inwestycje o wartości 3,5 mld euro, gdy tymczasem Polska miała zagwarantowaną (dzięki negocjacjom rządu PiS) kwotę 530 mln euro (źródło MRR)

    Oczywiście Jarosław o tym NIC NIE MÓWI.

    Następna sprawa to domniemane prywatyzowanie szpitali przez PO a dokładnie za to samo KŁAMSTWO PiS musiał PRZEPRASZAĆ w 2007 r. po przegranej sprawie w sądzie ale mimo tego dalej PiS i Jarosław - OSZUKUJE i KŁAMIE.

    Ma p.Tusk całkowitą racje mówiąc - "Wygrana Jarosława Kaczyńskiego byłaby politycznym piekłem"
    To potwierdzają lata 2005-7 gdy Polska była kopią Polski Bieruta i Moczara a wszechobecna schiza agenturalna,polityczne aresztowania ,szukanie na siłę wroga,układów,szarych sieci była PiS codziennością.

    Prezydentura Jarosława to będzie powtórka obecnej sytuacji z Kirgistanu gdzie panuje bezprawie i strzela się do ludzi a znając Jarosława ten człowiek doprowadzi do zaostrzenia sytuacji w Polsce dla swojej chorej ambicji bycia dyktatorem tylko na większą skalę jako prezydent.

    Dowodem na to jest bezwzględny dyktat Jarosława w PiS gdzie podczas TAJNEGO zlotu sekty PiS zakazano samodzielnych wypowiedzi,mówienia o kuchni PiS,myślenia i wyciągania wniosków obecnie PiS to miniatura komunistycznego państwa z bezwzględnym dyktatem Jarosława.

    A ja i jak miliony Polaków NIE chcę prezydenta-dyktatora dla którego jest ważniejsze " Ja Jarosław" niż Polska i Polacy chcesz bezprawia i dyktatury głosuj na Kaczyńskiego.

    Alme (16:33)"

    Skocz do wpisu


    Temat: Polska - kraj smutku i martyrologii?
    Autor: nigol
    Data: 2010-06-12 11:27:55

    Wybory z 4 czerwca 89 to niestety dla większości naszego społeczeństwa nic pozytywnego nie przyniosły, zmieniły się tylko świnie przy korycie. WOŚP musi zbierać pieniądze na szpitale bo NFZ nie ma kasy. Samorządy są miejscem pracy zapewniającym ciepłe posadki dla znajomych i rodzin urzędników. Czy to są te pozytywne wydarzenia z których mamy się cieszyć? Kościół katolicki ma wpływ na wszystko co dzieje się w Pl, ale niestety dba tylko o księży i o wyciąganie pieniążków od państwa i wiernych. Wnioski:Polska to kraj smutku i martyrologii w którym każdy dba tylko o siebie i swój interes starając się dorobić wykorzystując innych(najlepszym przykładem są nasi krośnieńscy "biznesmeni" traktujący pracowników gorzej niż amerykanie murzynów na plantacjach bawełny)Polska to smutny kraj ale sami sobie jesteśmy winni.

    Skocz do wpisu


    Temat: Kościół w Polsce
    Autor: czakistrzelgola
    Data: 2013-08-14 16:03:17

    Czy "normalny"chrześcijanin może należeć do kościoła, który ma takie oto zasługi: kościół katolicki z kobiety czynił przez wieki całe istotę gorszą, niższą i nieczystą. I tak trzyma do dzisiaj, dobrze się maskując. Nowonarodzone i niczego nieświadome dzieci przywłaszcza sobie rytuałem zwanym chrztem, za co każe sobie płacić. Jego hierarchowie przez wieki całe czynili kobiecie krzywdę niewyobrażalną. I trwają w swoim uprzedzeniu do dzisiaj hołubiąc i broniąc swojego patriarchalnego tworu. Do perfekcji doprowadził sztukę fałszerstw, kłamstw, przeinaczeń, a przez wieki całe tworzył dogmaty, prawa - jakieś wynaturzone wmawiając maluczkim boskie w tym sprawstwo. Z boga uczynił pamiętliwego, złośliwego kata karzącego na lewo i prawo za wszystko i wszędzie i strącającego do wymyślonego przez kościół piekła bez opamiętania wszystkich, którzy mu pod rękę wpadną. Wymyślił celibat. Jeden z najbardziej chorych i wynaturzonych pomysłów, jaki sobie można tylko wyobrazić, którego nie przestrzega większość klechów! Posunął się nawet do super bzdury wymyślając niepokalane poczęcie:) Jeszcze do nie tak dawna prowadził krwawe krucjaty nawracając niewiernych krwawo ogniem i mieczem na łono jedynie słusznej wiary. Wsławił się takimi wynalazkami jak święta inkwizycja, palenie na stosach wolnomyślicieli, ludzi nauki, sztuki, oświecenia i postępu. Zapisał się niezwykłą wręcz chciwością i pazernością gromadząc majątki i dobra nieprzebrane nie ustając w tej działalności nigdy. Jest wszędzie. W prasie, telewizji, radiu. Jest w szkole, w urzędach i na ulicy. Wciska się do domu i łóżka. Nie można wysłuchać wiadomości bez informacji o poczynaniach biskupów, kardynałów, księży, papieża. Co tydzień jakieś ważne kościelne wydarzenie zajmuje łamy oficjalnych mediów. Co miesiąc jakaś ważna rocznica związana z JPII, a im dalej od śmierci JPII tym więcej cudów, których rzekomo był autorem. Wszędzie krzyże, pomniki, tablice upamiętniające, dzwony, święte relikwie, cudowne obrazy, płaczące Madonny, cuda na kominach, drzewach i na szybach w blokowych oknach. Kraj prześciga się w budowaniu coraz większych krzyży, pomników, dzwonów i świątyń. Pielgrzymka goni pielgrzymkę. Co druga ulica to ulica JPII. Prawie każda szkoła to szkoła JPII. Szpitale JPII lub prymasa tysiąclecia. Jak grzyby po deszczu rosną świątynie. Naród wydaje niewyobrażalne pieniądze na budowanie, co raz to wymyślniejszych i absurdalnych budowli sakralnych. Wszystkie decyzje polityczne, ekonomiczne i gospodarcze zaczyna podejmować się tylko w obecności hierarchów kościoła. Instytucje kościelne i przykościelne stoją poza prawem i nad prawem. Nie obowiązują ich żadne prawa państwa Polskiego. Nie płacą podatków. Nie muszą się rozliczać ze swoich dochodów, przychodów i wydatków. Decyduje o kształcie i formie oświaty i szkolnictwa, o życiu i zdrowiu kobiety ciężarnej. To proboszcz kształtuje kręgosłup moralny lokalnych społeczności. Zastępy dewotek i bigotów w moherowych beretach stanowią o wartościach moralnych społeczeństwa To, co wczoraj było po prostu śmieszne dzisiaj staje się normą społeczną.

    Krystyna DONOS-FOCH

    Skocz do wpisu


    Temat: Pediatra w Krośnie
    Autor: paula6
    Data: 2010-03-05 04:15:06

    Napisze coś o pani doktor Perz,jak ją tak zachwalacie - to mam pytanie nie leczyła waszych maluchów na grype żałądkową ja to przeszedłem z nią w szpitalu diagnoza w 100% nie trafiona i trwało to 2 tygodnie. Dzieciak ma się dobrze ale było ciężko, tego nie zapomne nigdy mam innego pediatre nie napisze kogo pada czasami jego nazwisko na forum

    Skocz do wpisu


    Temat: Endokrynolog w Krośnie
    Autor: enula
    Data: 2014-01-14 15:42:14

    Nie za bardzo jestem w temacie endokrynologa dla dzieci ale jest mało endokrynologów w Krośnie więc może być problem ze znalezieniem w ogóle endokrynologa dla dzieci przynajmniej w Krośnie.
    W Szpitalu jest Poradnia Maja i są tam specjaliści dziecięcy. Możesz tam zadzwonić i jak nawet nie rejestrować tam dziecka to zapytać o endokrynologów dziecięcych.

    W internecie znalazłam
    Poradnia Endokrynologiczna dla Dzieci
    ul. Korczyńska 57
    38-400 Krosno (woj.podkarpackie)
    013-4364110
    ale jak już szukałaś to pewnie już sama to znalazłaś

    Skocz do wpisu


    Temat: ZUS - siedziba Jasło
    Autor: vagina
    Data: 2010-06-02 13:40:09

    słuchajcie ale złotousty maruś ma się bardzo dobrze nic mu nie będzie, zawsze jak to g..o wypływał, teraz odpoczuwa i dlaczego zus nie weryfikuje jego zwolnienia lekarskiego? to to granda dobrze że go wywalili ze szpitala krosnieńskiego, tylko szkoda że tak poźno. Każdą chorobę mozna zweryfikować przez innego lub innych lekarzy ale spoza podkarpacia bo on ma ukłądy wszędzie tutaj

    Skocz do wpisu


    Temat: ZUS - siedziba Jasło
    Autor: cerebrum
    Data: 2010-06-03 14:40:09

    towarzysz marek s, absolwent krosnieńskiej naftówki, potam po studiach działacz ZHP,a potem w komitecie PZPR -wojewódzkim, chłopiec na posyłki, ale szybko uczył sie zycia działacza, potem pracownik wydziału zdrowia uw w krosnie, nastepnie dyrektor szpitala krosnieńskiego gdzie zapisał sie niechlubnie, wywalony przez aws zostaje zastepca kierwonika knajpy krosno na lwowskiej, nastepnie dyrekorem zus jasło, oraz członkiem radiokomitetu w rzeszowie. Zmienia sympatie polityczne czytaj przynalezności partyjne w zalezności od potrzeb jak czyscioszek skarpety. Co dalej towarzyszu sekretarzu? Z partyjnym pozdrowieniem

    Skocz do wpisu


    Temat: Ludzie, którzy przyczynili się dla rozwoju Krosna
    Autor: dzialka
    Data: 2010-06-05 12:39:38

    pamietamy i tych co chcieli krecic interesy na lotnisku i o tych co na portiusie i o tycg co na szpitalu,panie kutufaja

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej