Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3067)
Foto
(17402)
Firmy
(128)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(62)
Opinie
(468208)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Adwokat lub radca, kancelaria d/s kredytów frankowych
  • Czujniki czadu (edycja 2017)
  • Szybka pożyczka - Krosno (edycja 2017)
  • Narciarstwo biegowe
  • Usiadł za kierownicą kompletnie pijany

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10916
  • Wszystkich wpisów: 468208
  • Zarejestrowanych użytkowników: 87881
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.00 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Wypadek w Zręcinie: w szpitalu zmarł motocyklista (35)
    Niebezpiecznie na drogach. Pięć osób w szpitalu [film] (35)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Poród w szpitalu w Jaśle (28)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1461)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (52)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (91)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Szpital ma nowy echokardiograf (4)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Wigilia: szpital i urząd ma wolne (9)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Pediatryczna izba przyjęć - szpital w Krośnie (6)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Z nagłym bólem zęba teraz do szpitala (4)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Nocny incydent w szpitalu: dym na jednym z oddziałów (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    W piątek szpital pracuje jak w niedzielę (1)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (9)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (23)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (25)
    Szpital kompleksowo zadba o matkę i dziecko (23)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    W szpitalu chcą edukować rodziców (16)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Parking szpitalny (11)
    Szpital zaprasza na bezpłatne badania kolonoskopowe (10)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Audi wypadło z drogi. Trzy osoby w szpitalu (11)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Dwa wjazdy na czerwonym świetle, 9 osób w szpitalu [film] (11)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: Stop powodziom – WOŚP zagra w Krośnie
    Autor: anhor
    Data: 2010-07-03 20:20:52

    "...teraz jestem ciekawy ile z tych zebranych pieniędzy pójdzie dla powodzian, a ile dla organizatorów (jak ma to miejsce jeśli chodzi o tradycyjny WOŚP...")

    Temu panu tylu niechętnych patrzy na ręce,że jeśli byłyby jakieś przekręty,to szybko byłoby o tym głośno,a jakoś nic nie słychać.
    Natomiast zakupiony sprzęt jest widoczny
    w prawie każdym szpitalu w Polsce.

    Skocz do wpisu


    Temat: Szkoła to nie tylko nauka. W II LO to wiedzą
    Autor: MarcoPolo
    Data: 2014-03-28 17:53:50

    pawlitos0134

    Heh...wiedziałem że jesteś "jakiś biały kołnierzyk" pytanie czy "kitel" czy "garniak" do tego przyjezdny??? dlaczego ??? Czy w Krośnie brakuje lokalnych fachowców ??? ale ja nie o tym ... Wiesz fakt jeśli pracujesz np. dla sieciówki czy korporacji, budżetówki czyt. także szpitala na stanowisku kier czy managerskim lub lek. to jest inaczej ale ja znam też i przypadki docentów zap... na zmywaku w UE z powodu lokalnego nepotyzmu więc nie wciskaj mi kitu do niczego. Troszku w życiu widziałem aby dać wiarę fantasmagoriom.

    Skocz do wpisu


    Temat: Drzwi do internetowych przyjaciół
    Autor: anhor
    Data: 2010-03-29 17:48:05

    Czyżby zakaz odwiedzin ?
    Może jak w krosnieńskim szpitalu- z powodu biegunki?

    Skocz do wpisu


    Temat: Oczopląs u dzieci
    Autor: asia11
    Data: 2010-07-04 22:44:49

    doktor juha przyjmuje w osrodku w jedliczu albo w szpitalu na neurologi mam nr do rejestrscji do jedlicza 13432031

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: fen
    Data: 2010-07-05 08:26:53

    drogie przyszłe mamusie do szpitala zapakujcie sobie:
    przedewszystkim wodę!! i jakieś bułki zwykłe, na czas po porodzie ponieważ będzie się wam niezmiernie chciało pić a organizm będzie chciał zregenerować utratę energii po wysiłku jakim jest poród, dla dzidziusia pampersy, chysteczek nie polecam ponieważ skóra maluszka jest bardzo wrażliwa i można podrażnic chusteczkami nawilżanymi

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: fen
    Data: 2010-07-05 08:37:37

    jeśli chodzi o reżim laktacyjny to ja nic takiego niedoświadczyłam, nikt mnie nie namawiał na karmienie piersią ani nie naciskał na karmienie butlą, mój maluszek przez dwie doby właściwie wisiał na piersi, ogromnie chciałam karmić piersią a wtedy częste przystawianie na początku jest niezbędne, niestety kiedy spadek wagi był zbyt duży zasugerowano mi [a nie nakazano] podać butlę dwa razy, po czym nagromadziło mi się mleczko w piersiach i od tamtej pory karmię naturalnie, tak więc nie denerwujcie się przyszłe mamusie ponieważ podanie dziecku sztucznego mleka dwa czy trzy razy w szpitalu nie dyskwalifikuje przyszłego karmienia piersią

    Skocz do wpisu


    Temat: Dermatolog
    Autor: anhor
    Data: 2010-04-28 14:26:40

    Również polecam,zresztą przez wiele lat pracowała z dr Kucharzykiem w szpitalu w Jaśle.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: inka26
    Data: 2010-07-04 19:35:28

    Dziekuje za pare pozytywnych rad :-)mam nadzieje trafic na dobra zmiane w szpitalu jak bede rodzic,zyczliwe pielegniarki,itd.pozdrawiam wszystkie mamusie te juz po,i te przed rozwiazaniem.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: Niniak
    Data: 2010-07-04 12:18:24

    Bo to chyba tak jest że te negatywne przeżycia chętniej się opisuje...żeby się wyżalić, odreagować. Te z nas, które przez poród przeszły bez 'przygód' po prostu rzadziej tu zaglądają i się wypowiadają. Powiem tak, położne na porodówce w Krośnie są bardzo fajne - dużo słyszałam takich opinii i sama je podzielam!!! Według mnie najważniejsze jest dobre nastawienie i... obecność męża lub kogoś bliskiego. Trzeba przygotować się na ból porodowy to wiadomo i czasem przy szyciu chociaż mnie szycie nic nie bolało. Przy porodzie przy życiu trzymała mnie myśl o tym że zaraz poznam mojego skarba a jak już się urodził to nic innego nie miało wielkiego znaczenia.
    Na noworodkowym, zależy do zmiany. Radzę mieć silnie sprecyzowane plany w sprawie karmienia piersią bo na pewno któraś wciśnie butelkę - jak chcemy karmić to lepiej nie słuchać pielęgniarek tylko zapytać pediatrę - najlepiej ordynatora, czy jest potrzeba dokarmiania. Mnie pielęgniarki straszyły spadkiem wagi, tworzyły atmosferę psychozy przy każdym ważeniu (dla informacji 10% spadku wagi jest normalne u noworodków)a pediatra powiedziała że nie ma się czym martwić i butla niepotrzebna.
    Jeżeli chodzi o pomoc przy karmieniu to raczej kiepsko. Dobrze jest się samej wyedukować i nie poddawać się zbyt łatwo, u mnie wyglądało to tak że mały wisiał prawie cały czas na piersi, ale się opłaciło, karmię do dziś (10 m-cy). Polecam Forum gazeta.pl - karmienie piersią. Panie pielęgniarki mają taki fajny krem na bolące brodawki, można poprosić. Jak nie będzie to można zapytać w aptece, to jest taka żółta maź robiona na zamówienie - działa cuda.
    Zauważyłam, że tak do 24 godz po porodzie pielęgniarki chętnie reagują na dzwonek i pomagają, potem trochę mniej - ale pomoc uzyskasz zawsze. Ja nie miałam żadnych nieprzyjemnych sytuacji i pobyt w szpitalu wspominam dobrze.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: inka26
    Data: 2010-07-04 11:00:35

    Zgadzam sie z Amanda,ja mam termin na wrzesien i tez przegladam,czytam zeby sie cos dowiedziec bo to moja pierwsza ciaza,a piszecie o bolach(no wiadomo tego sie nie uniknie)ale cos pozytywnego moglybyscie napisac,zeby jeszcze bardziej sie nie stresowac,(bardzo boje sie porodu),w sumie sama nie wiem w ktorym szpitalu mam rodzic,slysze rozne opinie o Krosnie,Jasle i to mnie przeraza.moze cos poradzicie drogie mamusie

    Skocz do wpisu


    Temat: Do którego chirurga?
    Autor: nikita7476
    Data: 2010-07-04 12:31:42

    chirurg dr,Słaby super...........nie polecam Wołejszy ale na szczescie juz go nie ma w naszym szpitalu knoll od zył

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: fen
    Data: 2010-07-01 14:49:54

    witam,
    w związku z tym że na tym forum przeważają negatywne opinie o porodach w Krośnie chciałam napisać kilka słów, otóż urodziłam w kwietniu w krośnieńskim szpitalu, miałam poród rodzinny [z tego co wiem aby móc rodzić z osobą towarzyszącą potrzebne jest zaświadczenie ze szkoły rodzenia o przebytym kursie, ode mnie tego wymagano]i uważam że krośnieńska porodówka nie jest taka zła, a położne naprawdę miłe i uprzejme, nikt mnie nie obrażał, nie krzyczał, odnoszono się do mnie z szacunkiem, minusy to to że aby uzyskać jakiekolwiek informacje [już na oddziale poporodowym]to trzeba się wypytywać, z reszt ą trudno wymagać aby położne czy lekarze chodzili i szczegółowo rozmawiali z każdą, jak ktoś chce wiedzieć dokładnie to sie zapyta, dla mnie nie było to problemem, no i oczywiście największy mankament porodówki to stan łazienek poprostu makabra!

    chciałam podziękować położnej pani Krystynie T. [nie chce podawać nazwiska bez jej zgody] która była bardzo miła i pomocna, starała się mnie zagadywać podczas mocnych skurczy, a po wszystkim kiedy jeszcze byliśmy z mężem i córeczką na sali porodowej przyszła spytać jak sie czuje,z nią oraz przede wszystkim z moim mężem [którego wsparcie, obecność i poczucie bezpieczeństwa było najcenniejsze] przebrnęliśmy przez poród, który pomimo podania oksytocyny i dolarganu wspominam dosyć pozytywnie,

    muszę stwierdzić że byłam pozytywnie zaskoczona sytuacją na porodówce jak i na sali poporodowej, te panie naprawdę mają trudną pracę za którą je podziwiam ponieważ pacjentki mają wysokie wymagania a może nawet roszczenia a czasem wystarczy być po prostu miłym i uprzejmym a to samo dostaniemy w zamian

    Skocz do wpisu


    Temat: Tragedia pod Smoleńskiem - kto winny?
    Autor: roksanax
    Data: 2014-04-08 13:42:06

    skoro nawet Rydzyk zaczął olewać PiS to chyba czas przerzucić się na ludzi którzy mają coś więcej do zaproponowania niż machanie swoim członkiem, głaskaniem kota, strzelaniem w piżamie do kobiet z dziećmi http://www.tvn24.pl/zachowywal-sie-jak-w-amo[...] czy jeżdżeniem meleksami po wodzie. Ta partia skończyła się podobnie jak PO

    Skocz do wpisu


    Temat: Kto zostanie prezydentem Polski?
    Autor: Twoj_Cien
    Data: 2010-06-23 22:12:06

    Nie wpłynie, dopóki zaczniesz narzekać na brak pracy, na brak autostrad, na to, że operacji Ci nie zrobią w szpitalu itp. Jest takie powiedzenie: możesz się nie interesować polityką, ale polityka zainteresuje się Tobą...

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów
    Autor: DjCapone
    Data: 2014-04-08 19:52:25

    W tym szpitalu już nie istnieje zabieg (cesarskiego cięcia )na żądanie.Jeśli zachodzi ku temu wskazanie sprawa jest załatwiana od ręki..

    Skocz do wpisu


    Temat: Ostrzegam przed...
    Autor: zofia
    Data: 2010-04-01 10:15:53

    Dołaczam sie do poprzedniego postu,odnosnie przychodni stomatologicznej.Dzwonilam tam jakis miesiac temu z koszmarnym bólem zeba i pani recepcjonistka konsultujac z pania stomatolog czy mnie przyjmie,(niestety wszystko bylo slychac w sluchawce) jak powiedziala ku..wa oni wszyscy tu musza zeby wyrywac powiedz jej zeby sobie na szpital pojechala,ot tyle a sie reklamuja ze pacjenci z bolem sz przyjmowani tego samego dnia .Zaluje ze nie nagralam tej rozmowy.

    Skocz do wpisu


    Temat: Kto zostanie prezydentem Polski?
    Autor: lotnik
    Data: 2010-06-24 07:26:30

    Stajesz się Cieniu ze swoją demagogią podobny do tych, których "zwalczasz".
    Akurat w Polsce Prezydent niewiele może, a już bezpośrednio w sprawie autostrad i operacji w szpitalu to wielkie g.
    Nawet jak zawetuje słuszną ustawę ze złośliwości lub politycznej przynależności i poprawności, to Sejm ma ostateczne zdanie, a rolą zgłaszającego projekty jest zadbanie by mieć większość w głosowaniach.
    A tak na marginesie - dlaczego znikło ulubione słowo "komuch" we wszystkich jego odmianach, we wpisach zwolenników Jarosława K.?

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej