Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3835)
Foto
(17181)
Firmy
(129)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(823)
Czateria
(37)
Opinie
(488739)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Jest nowy p.o. komendanta krośnieńskiej policji
  • Kamera nagrała wizytę rysia. Zwabiły go sarny
  • Zajezdnia PKS i biurowiec sprzedane
  • Walka z otyłością olbrzymią
  • Czy w Krośnie istnieją jakieś firmy graficzne zajmujące sie modelowaniem 3D ?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10103
  • Wszystkich wpisów: 488739
  • Zarejestrowanych użytkowników: 82370
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 4.03 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1425)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (52)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (90)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Wigilia: szpital i urząd ma wolne (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)
    W piątek szpital pracuje jak w niedzielę (1)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Parking szpitalny (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Poród w szpitalu w Jaśle (12)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu chcą edukować rodziców (16)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: Dworzec bez kasy i ławek. Poseł pisze list
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-12-05 16:27:56

    valderama, ty naprawdę sądzisz, że poseł Babinetz list do ministra napisał w trosce o Krosno i jego mieszkańców, a nie dla własnego pijaru?
    Czyżby nie wiedział czyją własnością jest dworzec, kto ma prawo na takich obiektach podejmować decyzje, inwestować w nie itd., że list pisze do ministra, a nie podejmuje żadnych działań faktycznie mających na celu chociażby przejęcie dworca przez Miasto?
    Jeśli tak, to taki z niego poseł jak ten z Bydgoszczy co na prezydenta startował obiecując, że wszystko załatwi i "żeby nie było nic".
    Hutę już ratował, pod krośnieńskim szpitalem ramię w ramie stał z Przytockim (największa plama Przytockiego) ratując go przed prywatyzacją przez Cholewińskiego..., a teraz za dworzec sie bierze w tym samym stylu.
    Panie Babinetz, nie z nami te numery, nawet "ciemny lud" tego nie kupi.

    Skocz do wpisu


    Temat: Dworzec bez kasy i ławek. Poseł pisze list
    Autor: Twoj_Cien
    Data: 2010-12-05 22:06:27

    Ja to wytłumaczę.

    Pisanie listu w sprawie kasy i koszy to chyba jeden z pierwszych przejawów aktywności posła PiS w Krośnie. Trochę mało jak na jakieś 10 tys. zł miesięcznie diety od 3 lat.

    Wielkie poruszenie posła w sprawie kasy i ławek przypomina mi sytuację, jakby radny gminy Pcimia Dolnego alarmował władze województwa, że koni już nikt nie hoduje w wioskach i nie ma jak się na targ dostać i jak węgla przywieźć...

    Innymi słowy. Ławki i kasa to pikuś w porównaniu do pewnych tendencji, które mają miejsce, a chodzi o zubożenie Podkarpacia, brak polityki w kwestii rozwoju komunikacji, brak właściwego nadzoru nad kolejami, brak inwestycji itp. Gdyby były inwestycje, torowiska, maszyny, pomysł na rozwój turystyczny, to ławki i kasa same by powstały, nie trzeba by żadnych liścików :)

    I tu poseł powinien wykazać się inicjatywa, pomysłami. Jak PiS był u władzy to jakie działania przeprowadził dla swojej kolebki? Z tego co pamiętam to żadnych ludzkich konkretów PiS na Podkarpaciu nie załatwił.

    Analogia krytykowania działań Przytockiego jest nie na miejscu. Bo Wy krytykujecie duperele wobec tego co Przytocki robi w Krośnie. Obrazowo - piszecie, że są korki w mieście nie widząc, że w tym czasie Przytocki remontuje drogi, buduje kanalizację i pracuje nad obwodnicą... I dlatego część ulic jest zablokowana.

    PiS jeszcze nic w Polsce, a na pewno w Krośnie nie zrobiło konkretnego. Niestety, PiS raczej blokował inicjatywy niż cokolwiek zrobił czy wspierał. Nie dla RCKP, nie dla Łukasiewicza II, nie szpitala w Krośnie, nie dla tego i owego.

    PiS ma z prawem, sprawiedliwością, patriotyzmem, budową ojczyzny tyle wspólnego, co ja z namiętną miłością do Jarosława Kaczyńskiego.

    PiS - najgorsza organizacja polityczna w historii Polski.

    Skocz do wpisu


    Temat: Wiadomo co dolega najmłodszym krośnianom
    Autor: anulaja
    Data: 2010-12-07 12:10:16

    oby jeszcze wykorzystywać ten sprzęt w 100% państwowo (a nie prywatnie na szpitalnych urządzeniach za dużą odpłatnością) i aby ludzie płacący, systematycznie całe życie, składki nie musieli czekać pół roku na określone badanie....

    Skocz do wpisu


    Temat: Bronisław Komorowski - PeOwski kandydat na prezydenta Polski
    Autor: lyterat
    Data: 2015-05-14 20:57:56

    Wpadka Dudy: Poszedł na protest pielęgniarek, a pytał o salowe

    Mordercza kampania może bardzo zmęczyć, ale żeby nie wiedzieć, na czyj protest się przyszło? W ramach spotkań z obywatelami przed drugą turą wyborów Andrzej Duda (43 l.) pojawił się we wtorek na proteście pielęgniarek i położnych w Krakowie. I zaliczył kompromitującą wpadkę. Stojącą obok niego pielęgniarkę kandydat PiS pytał o protestujące... salowe.
    Od spotkania do spotkania. I tak przez kilkanaście godzin dziennie. Tak wyglądają ostatnie tygodnie Andrzeja Dudy. We wtorek kandydat PiS pojawił się na krakowskim rynku na proteście pielęgniarek i położnych. Nie przygotował się jednak dobrze i nie wszystko przebiegło po jego myśli. Nie dość, że część pielęgniarek przywitała go buczeniem i ostentacyjnie opuściła protest – nie chcąc, by był wykorzystywany w kampanii prezydenckiej – to jeszcze na początku protestu Duda zaliczył dużą wpadkę!
    Próbował szybko dowiedzieć się więcej o proteście. Zapytał stojącą obok niego pielęgniarkę, czy biorą w nim udział także salowe. Pielęgniarka nie kryła zdziwienia. – Nie ma salowych, tylko my, pielęgniarki, jesteśmy. Niech się pan nawet nie przyznaje do tego – poradziła kandydatowi zaskoczona.
    Różnica między salowymi a pielęgniarkami jest oczywista. Salowe dbają o porządek na szpitalnych salach. Podlegają pielęgniarce oddziałowej i pomagają jej czasami np. w umyciu pacjenta, podaniu mu nocnika... Do wykonywania pracy salowej nie potrzebne jest żadne wykształcenie medyczne. Salowe zarabiają znacznie mniej od pielęgniarek.

    http://www.fakt.pl/polityka/wpadka-dudy-podc[...]

    Skocz do wpisu


    Temat: Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu
    Autor: elkam
    Data: 2011-01-12 19:11:52

    W szpitalu oprócz 120 lekarzy pracuje ogromna ilość innych wykształconych pracowników(laboranci,technicy,położne ,pielegniarki) i wielu innych odpowiednio wykształconych do swego stanowiska.Nikomu nie zazdroszczą,chcą tylko żyć , pracować i godnie zarabiać.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: kukartka
    Data: 2015-02-06 20:01:32

    Ja chodzę do dr Stanisława Kuczy. Za wizytę zawsze płacę 70 zł chyba, że robi dodatkowe jakieś badania np. cytologia to wtedy 100 zł. Jeśli trafi się do szpitala to zawsze okazuje zainteresowanie, ale nie tylko swoim pacjentkom - co mu się chwali.
    Jedyne co mnie zawsze ale to ZAWSZE u niego denerwuje, to brak organizacji przyjęć. Rejestruje na daną godzinę, a w poczekalni okazuje się, że kto pierwszy, ten lepszy - kiedyś weszłam 2 godz. po swoim czasie. Nie było to też jednorazowe niestety. Być może za wizytę nie bierze dużo ale to nie usprawiedliwia tego bałaganu z przyjęciami.
    Ps. Chodzę do niego już od paru dobrych lat więc nie wiem czy dla nowych pacjentek ma te same czy wyższe stawki.

    Skocz do wpisu


    Temat: Gdzie przyjmuje okulista dr Bąk
    Autor: marc17
    Data: 2011-07-13 10:51:13

    Czy ktoś może dać mi jakieś namiary na dr. Bąka? Dzwoniłem nie wiem czy do gabinetu czy szpitala i podobno tam już nie przyjmuje.Może ktoś wie czy zmienił gabinet?

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: versailles
    Data: 2011-07-12 21:30:59

    A tak Anatolu on - ten przyrost - wygląda zapewne w całej Polsce,nie tylko w Warszawie!

    Gronkiewicz-Waltz i jej armia biurokratów
    (...W ciągu prawie pięciu lat rządów Hanny Gronkiewicz-Walz ponad 1,8 tys. urzędników dostało zatrudnienie w ratuszu, a drugie tyle w warszawskich szpitalach - pisze "Życie Warszawy"...)
    http://niezalezna.pl/13165-gronkiewicz-waltz[...]

    Skocz do wpisu


    Temat: Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu
    Autor: Night_Prowler
    Data: 2015-01-04 23:35:01

    Nie wnikam kto ma racje - kazdy ma swoje argumenty. Ale jedna rzecz mnie zastanawia.
    Jak to jest, ze Porozumieniu Zielonogorskiemu leczyc sie nie oplaca, narzekaja tez na zbyt krotki czas na zbadanie pacjenta a pozostalym 85% lekarzy z Polski sie jakos oplaca.
    A w skali mikro - jak to jest, ze w Krosnie prawie wszystkim sie nie oplaca (sa tylko dwa podmioty ktorym sie oplaca) a juz w osciennych gminach jakos sie oplaca.
    Na narzekania o krotkim czasie na badanie pacjentow tez mam recepte panowie i panie z Porozumienia Zielonogorskiego. Wydluzcie czas pracy w przychodniach i miejscie je otwarte codziennie. Jesli macie z tym problem to sie zdecydujcie. Albo praca jako lekarz pierwszego kontaktu na swoim albo etacik w szpitalu. Jednego z drugim raczej polaczyc sie nie da, choc niektorzy z was probuja i pracuja po 36 godzin na dobe. Tp prawdziwy cud.

    Skocz do wpisu


    Temat: Iwonickie sanatoria
    Autor: kasia0493
    Data: 2011-07-13 16:04:21

    Niestety, ale o Ekscelsjorze nic nie wiem, poza tym, że większość przebywających tam kuracjuszy, to osoby niepełnosprawne. Kiedyś był to szpital-sanatorium i chyba tak zostało.

    Skocz do wpisu


    Temat: Iwonickie sanatoria
    Autor: Bogdano
    Data: 2011-07-13 19:12:23

    Sawusia a (sorry za wcześniejsze przejęzyczenie)tutaj masz informacje o Excelsiorze: http://www.uzdrowisko-iwonicz.com.pl/obiekty[...]

    Skocz do wpisu


    Temat: Wyprawka dla mamy i dziecka na porodówke w Krośnie
    Autor: pigi
    Data: 2011-07-18 08:07:43

    aha a dla mamy to wez kilka koszul na zmiane bo strasznie duszno jest na salach, poza tym recznik papierowy(bedzie bardziej higieniczny), majtki siatkowe, podklady poporodowe(w szpitalu daja lignine, ale zawsze mozesz miec swoje), przybory toaletowe, kapcie itd

    Skocz do wpisu


    Temat: Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu
    Autor: julie
    Data: 2015-01-04 11:13:42

    ab10, jaki "boży zamysł"?? To człowiek zawiaduje swoim organizmem, taką rolę m.in. spełnia psyche, a nie jakikolwiek bóg. Z takim myśleniem wiele osób po prostu oddaje się w ręce losu, nie biorąc odpowiedzialności za swoje własne zdrowie, nie wiedzą, że sami o własnych siłach mogą odwrócić proces choroby. A ta faktycznie pojawia się w momencie kryzysowym, w momencie nieradzenia sobie z emocjami, pojawia się konflikt wewnętrzny (emocjonalne przyczyny raka - dowiedzione!) po to żeby zacząć walczyć, zmienić nastawienie do życia. Żaden bóg nie skazuje na chorobę... z propagowaniem takiego myślenia, kolejki w przychodniach i szpitalach zamiast maleć będą rosnąć, bo ludzie uwierzą, że skoro coś z zewnątrz (bóg) skazał, to i z zewnątrz ktoś (lekarz) ma moc wyleczyć. Ani jedno, ani drugie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Janusz Korwin-Mikke i jego nowa partia UPR-WiP
    Autor: karramba
    Data: 2011-07-12 19:53:23

    Komu oddamy? Ile oddamy? Kiedy oddamy? Z czego oddamy? Na jakiej podstawie oddamy?

    może trochę źle sformułowane stwierdzenie: chodzi o to że ich nie będą na siłę pobierać i każdy przeznaczy je tak jak chce

    To już jest tak absurdalne, że nawet nie wiem jak się do tego odnieść.

    Normalnie, każdy wie co jest dla niego najlepsze i nikt inny - jeżeli chce się zniszczyć to niech to zrobi a potem niech się leczy za swoje pieniądze a nie moje. Powiedz czemu takie trucizny jak alkohol, nikotyna, coca cola jest powszechnie dostępna - wystarczy mieć pieniądze.

    Wiadomo, że duża część wypasionych ludzi na socjalu który mamy się nie odnajdzie jeżeli przyszłyby reformy i dlatego nic się tutaj nie zmieni, aż do upadku. Ale sumienie też ważne - dlatego JKM ma mój głos.

    a i jeszcze jedno Skmat:
    Nie mogę zgodzić się z poglądem, że prawo do leczenia ma być towarem ekskluzywnym i dostępnym tylko dla ludzi, których na to stać.

    A nie jest teraz eksluzywne? ile trzeba czekać w kolejkach żeby sie doczekać, mamę mojej znajomej - która była bardzo chora - wyśmiano po tym jak poprosiła o przewiezienie do szpitala - jak się potem okazało słusznie chciała. Efekt jest taki, że za dostęp do leczenia i tak trzeba normalnie zapłacić z portfela, a nie ze składki.

    Widać też, że Mikke jest dobrze demonizowany w mediach, a przecież normalne że on nie zmieni wszystkiego w ciągu jednego dnia bo skończyłoby się to przewrotem w kraju. Raczej reformy będą wprowadzane stopniowo (tak żeby były jak najmniej odczuwalne) ale będą wprowadzane a nie skończy się na super obietnicach.

    Skocz do wpisu


    Temat: Janusz Palikot w Krośnie
    Autor: Skmat
    Data: 2011-07-12 10:20:13

    Problem naszej służby zdrowia leży przede wszystkim po stronie złego zarządzania. NFZ jest po prostu źle zarządzanym przedsiębiorstwem i pomimo zwiększania nakładów na służbę zdrowia nie rośnie jakość świadczonych usług. Należałoby przede wszystkim przeprowadzić reformy administracyjne i nie pozwolić na to, żeby środki podatników były całkowicie przejadane przez biurokrację. Ruch Palikota nie jest również przeciwnikiem prywatyzacji szpitali, natomiast nie pozwoli na pozbawienie obywateli podstawowych darmowych świadczeń medycznych.

    Skocz do wpisu


    Temat: Czy kasyno to ''zło''? Nie taki diabeł straszny
    Autor: _Mash_
    Data: 2011-07-05 16:35:17

    Jesteś pewien, że ta druga lista dotyczyła prywatyzacji szpitala? U mnie też był zbieracz z dwiema, ale u mnie ta druga to przeciwko sprzedaży Lotosu ;)

    Skocz do wpisu


    Temat: Czy kasyno to ''zło''? Nie taki diabeł straszny
    Autor: Nikita_mk
    Data: 2011-07-05 16:31:53

    Czy do waszych mieszkań też przychodzą zbierać podpisy? Wczoraj był zbieracz z aż dwiema listami - jedna przeciwko kasynu, druga przeciwko prywatyzacji szpitala. Podobno wyraźne "nie" nie wystarcza, przepytują o powód dlaczego ktoś nie chce podpisać listy.

    Skocz do wpisu


    Temat: Pochowano dzieci zmarłe przed narodzeniem
    Autor: smoczyca
    Data: 2011-07-04 10:23:05

    A ja bardzo chciałabym podziękować organizatorom.
    Sama doświadczyłam tego smutnego wydarzenia 4 lata i 7 miesięcy temu. Nie dane mi było pochować mojego dziecka. W szpitalu nawet o tym nie wspomnieli. Teraz dzięki ludziom, którzy włożyli wiele wysiłku mam miejsce do którego mogę przyjść. Mogłam uczestniczyć w pogrzebie mojego dziecka, choć tylko symbolicznym. Dziękuję bardzo. Cieszę się, że taka uroczystość miała miejsce.

    Skocz do wpisu


    Temat: Czy kasyno to ''zło''? Nie taki diabeł straszny
    Autor: Nikita_mk
    Data: 2011-07-05 16:47:33

    Tak :) jestem pewna, że chodziło o prywatyzację szpitala. Przy czym jest więcej takich zbieraczy i więcej akcji, jak widać.

    Skocz do wpisu


    Temat: Alergolog dziecięcy
    Autor: doniaaa
    Data: 2011-07-08 11:53:40

    Witam,ja ze swoim synem byłam tylko raz prywatnie u Ciółkowskiego, resztę badań czyli testy, usg zatok zlecił w szpitalu w Lesku i to juz było za darmo. Nie wiem wprawdzie jak teraz, bo to było ok 2 lat temu. Być może coś się zmieniło. Pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej