Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4395)
Foto
(17010)
Firmy
(142)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(836)
Czateria
(33)
Opinie
(467756)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • ''Edubal'' - polski i matma na wuefie
  • 21.04-8.05: Wystawa prac dyplomowych absolwentów ''Plastyka''
  • Biegasz, bo lubisz? Przyjdź na stadion
  • S19 bliżej Krosna
  • Sondaż wyborczy - wybory prezydenta RP

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9425
  • Wszystkich wpisów: 467756
  • Zarejestrowanych użytkowników: 76897
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.66 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1383)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Protest w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Poród w szpitalu w Jaśle (12)
    Parking szpitalny (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: lucifer
    Data: 2011-04-13 10:05:27

    Popieram decyzje dyrektora. Miałam "przyjemnośc" bycia pacjentka p.Pelca...koszmar...dzięki jego niekompetencji i partactwu nie byłoby mnie juz na świecie!!!! Na szczęście trafiłam w pore do rzeszowskiego szpitala, gdzie uratowano mnie i moje dziecko. Może jest dobrym lekarzem jesli o ciąże bez problemów, jeżeli natomiast pojawia sie jakis problem to facet nie wie co robić!!!!!

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: 2211
    Data: 2011-04-13 10:11:03

    Bicie piany nic nie pomoże, to rząd Najjaśniejszej nie jest skory do zmian, pozoracja dla naiwnych i pranie mózgów w TVN, a zmian realnych w służbie zdrowia jak nie było tak nie ma, szpital traktowany jest jako odskocznia do działalności prywatnej, państwo płaci ZUS y , składki NFZ, podatki !!! a pieniądze trzepie się w gabinetach prywatnych ze zryczałtowanym podatkiem itp. szkoda się denerwować !

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: mocnafala
    Data: 2011-04-13 23:07:11

    Dlatego dla własnego bezpieczeństwa dobrze jest mieć znajomego pracownika w szpitalu ( najlepiej lekarza ) i na wszelki wypadek kopertę.

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: kilerus
    Data: 2009-11-28 14:43:52

    Oby nowy dyrektor zakończył to co rozpoczął jego poprzednik - rozbił tą lekarską klikę w naszym szpitalu. Mam nadzieję że śrubki nie popuści tym darmozjadom.

    Proponuję by zaczął od badań alkomatem lekarzy przed wejściem i wyjściem.

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: rogol
    Data: 2009-11-28 15:20:38

    Ktos tu na sile chce pokazac ze;w ta zadyme wmieszana jest jedna z partji a to walka nierobow z dyrektorem.Wyraznie widac ze;prowodyrami sa dwaj panowie z calej zalogi szpitala(wymienil ich dyrektor).Nie sadze by nowy dyrektor zmienil sposob zarzadzanie na "robta co chceta"jak chca ci panowie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: BB39
    Data: 2009-11-28 15:07:32

    BRAWO PAWLE ! W końcu mądre słowa i realne podejście do sytuacji !! Do tej pory sytuacja była 0-1 ! Nie wracajcie do tego ! Potraktujcie ten Szpital jako naszą "WSPÓLNĄ SPRAWĘ" , a wtedy ludzie będą po Waszej stronie.

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: mocnafala
    Data: 2011-04-13 23:23:01

    Chciałabym pracować w państwowej inspekcji pracy, która nie wiem gdzie się chowa. Spacerowałabym po szpitalu z alkomatem.

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: mocnafala
    Data: 2011-04-13 23:13:14

    Kilka etatów - NIE ŻARTUJCIE - Lekarz w swoim PRYWATNYM gabinecie przyjmuje do 15:00 a pracę w szpitalu zaczyna o 14:00. I dlaczego lekarze nie mają kas fiskalnych ?

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: Romciu
    Data: 2009-11-28 14:15:29

    Do małpa w czerwonym.
    Ja swoją wypowiedz traktuje jako pacjent, który nie musi znać niuansów. I to nie jest atak na medyków. Próbuję ( nieudolnie pod względem prawnym ) opisać stan rzeczy jak to widzi pacjent. Żaden z polityków " schodkowych " nie bił się w piersi że sknocił prawo ( jeżeli jest tak jak piszesz ). A oni przede wszystkim powinni o tym wiedzieć i mówić do zebranych prze szpitalem i telewidzów. Im brakuje odwagi, widać że przyjechali podpuszczać a nie łagodzić i wyjaśniać. I drugi problem: co jeżeli dyrektor (" nowy ", nadany przez tego samego co " stary " ) poprowadzi taką samą politykę i nie uwzględni cofnięcia wypowiedzeń?. Może nie wszystkim. Następny protest?. Ja traktuję wymianę poglądów na tym forum, również jako poznanie zdania stron dyskusji a nie wyrocznię. Dlatego unikam jak ognia wypowiadania się w liczbie mnogiej.

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: tommy30
    Data: 2011-04-13 13:03:11

    No wreszcie jakies zmiany na ginekologi, cieszy mnie to bardzo ale wydaje mi sie ze troche za pozno!! Krosnienska ginegologia zbierała przez ostatnie lata najgorsze opinie nie tylko na podkarpaciu ale w dalszych regionach! wiec to o czyms swiadczy! A co do ordynatorów w naszym krosnienskim szpitalu to nic nowego. Pracuja na etacie ordynatora pozniej gabinety prywatne do poznych godzin nastepnie komisje i inne konsultacje łapia wszystkie sroki za ogon a potem normalne ze człowiek jest zmeczony i nie pracuje wydajnie i ze skupieniem i zaszywa w brzuchu rózne rzeczy np. chuste. Ordynator powinien zajmowac sie tylko oddziałem i nie dorabiac po godzinach pracy bo nie szanuje przede wszystkim pacjentów zajmujac sie nimi małostkowo. Z tego co sie orientuje to po ginekologi przyjdzie czas na chirurgie i inne odziały .

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: Alexandra
    Data: 2011-04-13 15:43:14

    Porodówka działa normalnie. Pytałam położne i lekarza w poradni K w szpitalu. Mówią, żeby się nie bać, jakby nawet zamknęli, to poród przyjmą albo odwiozą karetką gdzie indziej :)

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: niunius
    Data: 2011-04-13 20:04:51

    znam też takie przypadki jak lekarz "pracujący" w naszym szpitalu kupuje np. meble to je ogląda niemal pod lupą przez pół godziny czy czasem jakiejś ryski nie ma zanim podpisze odbiór, a tu poco pacjenta sprawdzić ? od innych wymagają a sami odpier... dziadostwo

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: rysiekz
    Data: 2011-04-13 16:15:15

    Dobrze,że w narodzie taki duch walki o sprawiedliwość...a jacy wszyscy prawi i wyroki wydają..Sądzą na podstawie wpisów i fragmentów wypowiedzi..Serca roście!...Dobrze,że w tym zaścianku coś się czasem dzieje,bo można poczytać w jak "cudownych" czasach żyć nam przyszło...I już zaczynam drżeć na myśl o popełnionych błędach,bo a nuż ktoś opisze i znajdę się "na tapecie" tego "opiniotwórczego" portalu..W kwestii szpitala,ordynatora,dyrektora etc.,wypowiadać się nie ośmielę,bo zbyt mało danych jest w przekazie,ale gratuluję serdecznie wszystkim,co pierwsi rzucają kamieniami...hańba to czy chwała?Gubię się,bo wszelakie wartości dziś zdają się być przewrócone..

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: 9linia
    Data: 2011-04-13 18:51:41

    Ze zdumieniem i obrzydzeniem obserwuję anarchię lekarzy ze szpitala w Krośnie.ZWOLNIONYM LEKARZOM MÓWIMY WON. KRZYŻ NA DROGE

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: look7
    Data: 2011-04-13 19:59:40

    raz miałem taką sytuację w krośnieńskim szpitalu rok temu, musiałem się udać na SOR o 2 w nocy i lekarz przyjmujący nie pamiętam nazwiska był wielce oburzony "kto go śmie budzić" o 2 w nocy do nagłego przypadku, tak powiedział, a przecież jak rozumiem do jasnej ch... to jego obowiązek i przecież po to tam siedzi pełni dyżur i dostaje za to niemałą kase.

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: wojj76
    Data: 2011-04-13 13:52:00

    @gosia_0618
    RE: Sztuczna atmosfera skandalu:
    Narazil zycie pacjentki przez swoja niedbalosc? Narazil! Przyjal na klate odpowiedzialnosc? Nie przyjal - zwalil na instrumentariuszke. To go dyskwalifikuje.

    Dodaj do tego poprzednia dyscyplinarke, ponizsze informacje pisane przez byle pacjentki prowadzone przez lekarza Pelca oraz info o przyjmowaniu w innym miejscu podczas godzin, w ktorych powinien byc w szpitalu i masz powody.

    Trzeba skonczyc z tymi koteriami w Krosnie. Mnie sie bardzo podoba haslo niejakiego Dorna Ludwika: "Pokaz lekarzu co masz w garazu" w momencie, gdy prosisz o podwyzke.

    @ryszardo. No widze, ze mnie calkiem niezla imprezka ominela, ech. Kto to jest ten w kapeluszu? Przy okazji dziwie sie, ze ludzie glosowali na twarze na tych zdjeciach w ostatnich wyborach.

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: adekada22
    Data: 2011-04-13 13:05:10

    A co miał dostać innego niż dyscyplinarkę? To nie jest jakis zwykły błąd, to jest narażenie ludzkiego życia i zdrowia. Zgadzam się z tym, że każdy popełnia błędy, ale błąd, a błąd to różnica. Tutaj w grę wchodzi odpowiedzialnośc za życie ludzkie i adekwatne do tego pieniądze. Gdy robotnik budowlany popełni błąd też zostaje zwolniony choć nie zarabia kilkunastu tysięcy złotych. W tym szpitalu większość lekarzy zachowuje sie tak jakby robili łaskę, że kogoś leczą, a przecież nie robią tego charytatywnie.

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: ryszardo
    Data: 2011-04-13 13:35:10

    Jutro przed południem znowu będzie głośno na antenie radia Rzeszów.
    Czy będzie tam nasz prezydent Przytocki wraz z panem Zbigniewem Ungeheuerem z Komitetem Obrony Szpitala i lekarzami protestantami z areny poprzedniego cyrku nie wiem, ale wiem że Kocój pewnie zajadów ze smiechu dostaje.

    Gwoli przypomnienia jak to drzewiej bywało

    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=36[...]

    Osobiście polecam kliknąć na piątą od góry miniaturkę galerii, na tego gościa w kapeluszu, choć i dalsze są godne organizatorów protestu i jego popleczników.

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: tommy30
    Data: 2011-04-13 21:38:25

    Ludzie nie wiem skad tyle pozytywnych komentarzy na temat lekarzy naszych pewnie rodzina albo krewni pisza... moze ten incydent spowoduje wiecej pokory wsród lekarzy w naszym szpitalu. BO TO ONI SA DLA NAS I ICH ZAKICHANYM OBOWIAZKIEM JEST ZAJAC SIE GODNIE PACJENTEM BEZ RÓZNICY NA ZASOBNOSC JEGO PORTFELA!

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej