Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3793)
Foto
(17290)
Firmy
(127)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(804)
Czateria
(5)
Opinie
(460989)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • W sobotę Bieszczadzki Żaczek pojedzie na Słowację
  • Nie będzie zadymiał Zawodzia. Rozbiorą komin
  • Gigantyczna pieczarka wyrosła na podwórku
  • Kierowca dostawczaka zasnął podczas jazdy
  • Skład węgla PKS Jasło

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10596
  • Wszystkich wpisów: 460989
  • Zarejestrowanych użytkowników: 85847
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 2.84 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Poród w szpitalu w Jaśle (28)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1440)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (52)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (90)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Protest w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Pediatryczna izba przyjęć - szpital w Krośnie (6)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Z nagłym bólem zęba teraz do szpitala (4)
    Szpital ma nowy echokardiograf (4)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)
    W piątek szpital pracuje jak w niedzielę (1)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Wigilia: szpital i urząd ma wolne (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (9)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (25)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Parking szpitalny (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    W szpitalu chcą edukować rodziców (16)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: Noworodek z Krosna walczy o życie
    Autor: andrzej11635
    Data: 2010-10-26 19:35:03

    Jak zwykle siejecie propagandę i jojczycie tak jak by cały szpital był zakażony i właśnie przez takich ludzi jak Wy jest ta cała akcja z sepsą.

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: kedar
    Data: 2009-11-30 14:41:38

    To jak znasz takie przypadki to zgłoś ,bedzie to przestroga dla innych.
    Musimy wreszcie wspólnymi siłami wytępić to zło panujace w naszym szpitalu.
    Z tej całej sprawy wyciągnąłem wniosek ,że teraz nie dam "wodzić się za nos" .

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: mundek20
    Data: 2009-12-02 11:34:51

    Czerwonasukienko ty chyba oglądałaś inne fakty hahaha. Ehh prawda taka ze stolica z nas sie śmieje cała Polska zresztą też co widać we wszystkich informacjach w dziennikach. Daliśmy sie sterroryzować i nie podołalismy wyzwaniu:( wstyd za takie władze miejskie. Zobaczymy o co znowu będą walczyc lekarze i położą sie plackiem przed drzwiami szpitalnymi...hmm może "wakacje na karaiby inaczej składamy wymówienia!"

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Karpaty Krosno w III lidze
    Autor: sebuseusz2
    Data: 2010-10-24 20:51:54

    Stal Poniatowa 0-2 Karpaty Krosno
    Byłem na meczu byłem
    Momentami mecz wyrównany z lekką przewagą Karpat
    Z bardzo dobrej strony pokazał się Śliwiński
    27 minuta gol Buczka po ładnej akcji z kontry
    w meczu padło wiele nie potrzebnych kartek żółtych i czerwonych obie 2 grały po 10 zawodników. Szkoda tyko Pawła Fydrycha który po brutalnym faulu musiał jechać do szpitala. Druga Bramka Szymańskiego dla Karpat na skale bramki rundy świetny LOB w którym Szymański zachował zimną krew. Wygrać jeszcze z Polonią u siebie i na ostatnim meczu rundy w Tarnobrzegu i mamy czołówkę tabeli.

    Skocz do wpisu


    Temat: Samorządne Krosno 2010 rozpoczyna kampanię
    Autor: grzesiek__21
    Data: 2010-10-25 19:19:27

    Chętnie się ujawnię bo wszystko co tu piszę to piszę wszystko zgodnie z moją wiedza i co najważniejsze,z faktami. Jednak oczekuję od Ciebie również ujawnienia swoich danych personalnych.Aha,jeszcze jedno,czemu to ryszardo tak brzydko mówisz o swoim koledze Stanisławie? I co masz do radnego B. Józefowicza? Czyżby to miało jakiś związek ze szpitalem?

    Skocz do wpisu


    Temat: Samorządne Krosno 2010 rozpoczyna kampanię
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-10-25 22:29:26

    Cieszę się niezmiernie grzesiu ty mój kochanieńki, że swoim czy nawet waszym zwyczajem tak pięknie przyPiSujesz komuś jakiegoś kolegę, ale to już taka wasza natura.
    Jeśli ci chodzi o Stanisława Cz. jako kandydata na radnego, to ani on mój kolega, ani w życiu nie będzie moim kandydatem na radnego, choć chociażby tylko z publikacji w regionalnej prasie, uznaje go o niebo lepszym kandydatem niż ty. On jednak coś robi oprócz plucia, a ty nawet nie masz odwagi cywilnej się ujawnić, choć chcesz być radnym!
    Ja gdybym startował na jakiekolwiek stanowisko publiczne, to w pierwszym rzedzie bym się ujawnił, a nie pod nick'iem pisał takie brednie i głupoty jak ty.
    Zobacz na temat SLD - tam przed chwilą zobaczyłem, że P. Braja startując na stanowisko publiczne, ujawnił się na forum i jak rozumiem za swoje słowa bierze odpowiedzialność.
    Niestety, obawiam sie że takich grzesiów obszczymórków co zza węgła będą gryźli po kostkach będzie więcej i niech sobie myślą, że tym sobie wyborców zdobędą.
    PiSze taki obszczymurek - "ryszardo tak brzydko mówisz o swoim koledze Stanisławie? I co masz do radnego B. Józefowicza? Czyżby to miało jakiś związek ze szpitalem?"
    I co od takiego ewentualnego - broń nas Panie Boże - radnego można więcej wymagać poza pluciem i insynuacjami?
    Dobrze ci radzę grzesiu, zajmij się ty lepiej tym co najlepiej potrafisz, czyli pluj sobie w swoim stylu, a może nawet się dostaniesz na jakiś stołek przy PiS pośle, jeżeli jeszcze kiedyś taki będzie?

    P.S.
    I takich wam towarzyszy potrzeba jak aaakk - "nie zagłosuje na nikogo z list Samorządowców, bo Krosno24 to portal który ma za zadanie przedstawiać w pięknym świetle ekipe Piotra Przytockiego" -
    no nie grzesiu?!

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: MarekMarkiewicz
    Data: 2010-10-26 09:37:39

    Piszę o czyszczeniu nam bezgranicznie kieszeni przez rząd PO, a Kewin1: „Czy uważasz, że protesty mogą zmniejszyć deficyt budżetowy lub pomniejszyć zadłużenie kraju?"

    Przecież absurdalnych i nie ekonomicznych posunięć władzy PO, nie można w inny sposób powstrzymać tylko przez zgodne z prawem protesty!

    Mamy najgorsze na świecie prawo wyborcze, gdzie głosy na szczeblu OKRĘGU liczą tylko "powołani" przez rządzących (sami swoi z PO?) z jednej grupy zawodowej, bez określenia dostępu (zakresu czynności) mężów zaufania. Sondaże są też tubą zakłamanej propagandy PO!

    Popatrz o ile wzrosło zadłużenie za rządów PO a o ile za rządów PiS!

    Przeczytaj, czy zadłużenie zmniejszy się przez zmniejszenie pieniędzy na rynku? Takie ograniczenia hamują produkcję i doprowadzają do upadku zakładów pracy!

    Potrzeba nam mądrych ekonomistów,
    a nie wiecznych posłów czy radnych nie znających się na gospodarce.

    Odciągasz o tematu i zwracasz uwagę na pomnik.
    Czy da się porównać budowę pomnika, który przyciągnie nie tylko turystów, ale wiernych z zahamowaniem mechanizmu rozwoju Polski i bezgranicznym zabieraniem nam pieniędzy?

    Jeśli tu ktoś, coś wybuduje to wzbogaca Polskę, gorzej, jeżeli ktoś wyprowadza pieniądze za granicę, lub wysprzedaje majątek narodowy lub rujnuje zakłady pracy. A kiedy nie ma, co likwidować, to likwiduje nie tylko szpitale, ale nie swoje krzyże, pomniki, ogranicza w czasie i w miejscu, okazywanie żałoby po poprzedniku, niszczy opozycję.





    Skocz do wpisu


    Temat: Wszystko idzie źle. PiS-u program dla Krosna
    Autor: agent
    Data: 2010-11-09 13:12:26

    Jak to czytam na 2 tygodnie przed wyborami to mi się przysłowiowy nóż w kieszeni otwiera (uwaga PiS-owscy badacze internetu: nie chcę na nikogo napadać...)

    Gdzie byli ci wszyscy ludzie przez ostatnie lata? Nagle działaczami się stali? Ja przypomnę im ich wyczyny:

    Jak protestowali przeciwko rozbudowie domu kultury:
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=85[...]

    Jak protestowali przeciwko Tesco i nie potrafili odczytać płyty CD:
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=16[...]

    Jak PiS chciał doprowadzić do likwidacji szpitala w Krośnie:
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=36[...]
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=36[...]

    Ten dziennikarzyna z Naszego Głosu to jakiś przekręt jest. Jak można jeszcze niedawno opisywać sprawę w mediach swojego kolegi - również kandydata z PiS? Przecież to nieetyczne. Prawo i Sprawiedliwość? Raczej Ponuro i Straszno. Wszystko im źle.

    Skocz do wpisu


    Temat: Marszałek: sytuacja rozwiąże się 1 grudnia
    Autor: romperstomper
    Data: 2009-11-28 00:17:09

    Nie lubię papki politycznej kierowanej na problemach poważnych politykierzy lokalni niestety stworzyli sobie poletko do zbijania głosów od ludzi. Dobrze że tylko mohery i rodziny lekarzy skłóconych tylko z nimi stanęła i słuchała ich bełkotu. A prawdziwi stanęli z boku. Ale już swoje facjaty w gazetach przedstawili , nie będę już pisał ale to stara gwardia znana od lat w Krośnie. Brakowało jeszcze tylko walki o mikrofon i walki o jeszcze lepsze ujęcia do kadru do telewizji czy zdjęcia do gazety. Najlepiej to się zachowała pewna pani z PIS po oświadczeniu Kocója - "że zwolnienia lekarzy są pozorne i że nie grozi szpitalowi ewakuacja". Może pamiętasz tą akcję jak szedł do góry Kocój. Jak mu chyba bębenki w uszach poszły. Widać że niektórzy muszą wykorzystać dobrze czas antenowy w telewizji na promocję.

    Skocz do wpisu


    Temat: Endokrynolog w Krośnie
    Autor: oliwia7777
    Data: 2011-02-27 23:38:31

    mam pytanie czy jest w Krośnie jakiś endokrynolog, który przyjmuje prywatnie,bo z tego co wiem to do szpitala trzeba długo czekać

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: BB39
    Data: 2009-11-28 15:07:32

    BRAWO PAWLE ! W końcu mądre słowa i realne podejście do sytuacji !! Do tej pory sytuacja była 0-1 ! Nie wracajcie do tego ! Potraktujcie ten Szpital jako naszą "WSPÓLNĄ SPRAWĘ" , a wtedy ludzie będą po Waszej stronie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: ruda_wydra
    Data: 2011-03-04 11:12:56

    Ja miałam cesarkę w listopadzie 2010 r., nie planowaną. Muszę przyznać, że choć się bałam to wcale nie było tak strasznie. Miałam znieczulenie podpajęczynówkowe więc dziecko od razu mi pokazali po wyciągnięciu :) Najgorszy moment to pierwsze wstanie z łózka, naprawdę boli ale do wytrzymania. A z każdym kolejnym wstaniem i dniem jest lepiej. Ja już 4 dnia nie brałam żadnych przeciwbólowych zastrzyków, więc naprawdę nie jest tak źle. Wyciągnięcie szwu u mnie nie bolało w ogóle, nawet się nie zorientowałam, że to już ;) Opieka położnych jest spoko, w większości panie są miłe i pomocne. Panie od noworodków za to różnie: te młodsze naprawdę miłe i pomocne, te starsze nie wszystkie. Jak ja leżałam, to na praktykach były dziewczyny z PWSZ i jak jeszcze nie wstałyśmy to one bardzo ochoczo zajmowały się dzieciakami, przynosiły nam do karmienia, przewijały i naprawdę były bardzo pomocne. Aha. Poproś sama o podanie dziecka do karmienia po przyjechaniu na salę, bo raczej ci tego nie zaproponują.
    Ogólnie pobytu w szpitalu nie wspominam źle, choć wiadomo że do domu się tęskni i chce się jak najszybciej wracać.
    Trzeba się nastawić pozytywnie i będzie dobrze. Życzę powodzenia :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: rogol
    Data: 2009-11-28 15:20:38

    Ktos tu na sile chce pokazac ze;w ta zadyme wmieszana jest jedna z partji a to walka nierobow z dyrektorem.Wyraznie widac ze;prowodyrami sa dwaj panowie z calej zalogi szpitala(wymienil ich dyrektor).Nie sadze by nowy dyrektor zmienil sposob zarzadzanie na "robta co chceta"jak chca ci panowie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak korzystać z energii słonecznej i dotacji
    Autor: slawekkrosno
    Data: 2011-03-08 18:31:08

    hmm. czyli jeśli wydaje na ogrzewaie wody ~350PLN rocznie to taka inwestycja zwróci się już po około 50 latach!!! :-) A jak dostane dotacje to po ~40 latach. No to lece i kupuje. Moje wnuki będą miały darmową ciepłą wodę. Hahahaha
    W sąsiednim kraju niemieckim też jest dofinansowanie na kolektory tylko że produkujące ENERGIE ELEKTRYCZNĄ.
    Wtedy to Zimą mamy stosunkowo niewielki spadek sprawności kolektora a energię elektryczną używamy do ogrzewania, oświetlenia itd. No i nie trzeba skomplikowanych i drogich instalacji c.o.
    POCZEKAMY NA DOFINANSOWANIE KOLEKTORÓW ELEKTRYCZNYCH. A TE TO MOŻE NA SZKOŁY LUB SZPITALE SIĘ NADAJĄ.
    pozdrawiam,

    Skocz do wpisu


    Temat: Nefrolog w Krośnie
    Autor: dog333
    Data: 2011-02-27 13:21:43

    Witam . Na szpitalu jest poradnia nefrologiczna . Polecam doktor Wajdową .

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: guess21
    Data: 2009-11-29 13:57:10

    Myślę że zaistniała sytuacja w krośniejskim szpitalu oraz jej finał jest dobrym przykładem dla innych zakładów pracy!!! LUDZIE JAK WAM SIĘ NIE PODOBA ATMOSFERA PRACY, TO ŻE MUSICIE PRACOWAĆ OD DO złóżcie wszyscy rezygnacje i szantażem walczcie o swoje. Pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: 11S
    Data: 2011-02-23 19:25:12

    Sloneczko24-polecam ci doktora Warchalowskiego!przemily,sympatyczny,wszystko ci wytlumaczy,mozesz go o wszystko zapytac,jesli chodzi a samo badanie to bardzo delikatny.Prowadzil moja ciaze,ja do niego chodze i nie zamiezam zmieniac na innego lekarza.Szkoda tylko ze go nie ma w szpitalu.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: enula
    Data: 2011-02-23 13:44:20

    dzięki dziewczyny za odpowiedz no i przy okazji dostałam odpowiedz na to nad czym się również zastanawiałam czy do porodu dają koszule szpitalną :)

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej