Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4453)
Foto
(16862)
Firmy
(141)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(843)
Czateria
(37)
Opinie
(456153)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Program Przytockiego. ''Chcemy poprawić jakość życia''
  • Październik: DKF ''16mm''
  • Winny, niewinny, w więzieniu przecież siedział
  • Hałaśliwa noc na Guzikówce
  • Seniorzy znów w szkolnych ławach

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9030
  • Wszystkich wpisów: 456153
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73746
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.67 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1350)
    Krośnieński szpital (663)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Parking szpitalny (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Poród w szpitalu w Jaśle (12)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Szpital w Brzozowie (1)

    Temat: Jest nowy film promujący Krosno
    Autor: paulsen
    Data: 2010-10-30 16:02:14

    dawidek : Co buduje się w Krośnie? Pytam się co zakłady pracy się budują w Krośnie ? Czy tylko łatane są drogi i naprawiane i przerabiane ? Co się buduję rozrywkę w postaci stadionu na bursakach i RCKP które dawno było w planach jak i też hala sportowa na bursakach? Może jeszcze powiesz że szpital w Korczynie to też pomysł Przytockiego i ekipy? Co jeszcze sobie podepniesz pod obecne rządy ??

    Żal mam do takich krótko myślących ludzi jak ty co tylko wchłaniają co im sprzeda władza za piar cudowny. Braków w Krośnie jest wiele , wiele nie zostało zrobione przez te 8 lat rządów Przytockiego i jego samorządowych radnych. Oj wiele. Nie będę się powtarzał odnośnie Białobrzeg już więcej. Ale to najbardziej widoczne zaniedbanie w tym mieście!

    Skocz do wpisu


    Temat: Oni chcą decydować o losach Krosna
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-10-30 20:57:04

    Lista - linki vrilla:

    Pierwszy skreślony za - od liberalizmu Mikkego, przez "Nasz Głos", do fundamentalizmu w jaki zaczął sie bawić Jarek po traumie w zw. ze smiercią brata, co mu w tej traumie nie przeszkadzało malować twarz a la Rusek, a la Gierek, a la Oleksy itd., kto widzi ten wie.
    Ogólnie i szczególnie - piękna historia i tradycja rodzinna, a ostatni potomek zszedł na pis... mu morde lizał...

    Drugi już zaczyna z Zuchów wrastać, ale pomimo 35 lat znaczących osiągnięć osobistych, a szczególnie działalności na niwie społecznej brak, bo bycie kuratorem zawodowym to praca.
    Jednak gdyby był w moim okręgu, musiałbym się zastanowić nad wyborem, a jeszcze nie poznałem wszystkich chętnych.

    Trzeci - skreślony za dwulicowość, fałszywość itp.
    Nie wierzę że wykształcony, tak wysoko notowany w krosnieńskiej PO, nie wiedział o co walczy w "walce o szpital".
    Podczas kampanii powinien ciągle defilować z transparentem "ciemny lud wszystko kupi", choć to hasło też karierowicza, przywróconego do łask I bulteriera PiS, który znalazł dziadka w Wehrmachcie

    Czwarty - "+" za odwagę w podtrzymywaniu tradycji rodzinnych i skromność

    O tym z linki vrilla z 2010-10-30 11:28 szkoda gadać.
    Obraziłbym Drugiego gdybym jego osiągnięcia i działalność z Drugim przyrównywał.
    Wystarczy że film z jego spotkania zobaczyłem - y a u e - jestem taki prawie ja Przytocki tylko, że z "PiS.
    Taki obciach zrobić krewnym i znajomym...

    enricco też jakieś mięso armatnie PiS wskazał... i na tym poprzestańmy.

    A ja pewnie zagłosuję na Panią Gienię!
    http://www.piskrosno2010.pl/okreg-wyborczy-n[...]

    Prawie jak pani Sobecka..., chyba, że to mąż rozkazał - teraz Ty Gienia - to bardzo Panią przepraszam, nie zagłosuję na Panią, a Józek niech sobie dalej Markiewiczuje i versailluje.

    Grzsiu, Ty mój kochańeńki - tylko tyle, zawiodłeś mnie?!
    Lekceważysz Wyborców - gdzie odpowiedzi na moje pytania, gdzie odpowiedzi na pytania iwanki związane z Honorem w nawiązaniu do wcześniejszego pana wpisu?!
    Może nie zauważyłeś, ale Palikot to taki błazen nadworny, który intelektualnie, przemyślnie docierał do króla wskazując mu drogę. Niestety tean król do którego pił Palikot niczego nie zrozumiał, podobnie jak jego żołnierze.
    A swoją drogą to wystawił was do wiatru ten błazen - zaczął działać na własny rachunek.
    Jak wy teraz i czym będziecie strzelać do śmiertelnego wroga, skoro muszka wam z celu umknęła?

    Skocz do wpisu


    Temat: Marszałek: sytuacja rozwiąże się 1 grudnia
    Autor: k1
    Data: 2009-11-27 16:45:58

    To teraz nowy Dyrektor Szpitala powinien usadzić tych lekarzy. Zobaczymy czy lekarzom przeszkadzał charakter dyrektora czy ukrócenie przywilejów. Top teraz panowie lekarze do roboty, pozaszywać kieszenie i pilnować zegarka !!!

    Skocz do wpisu


    Temat: In vitro
    Autor: mixtet
    Data: 2010-10-29 13:16:55

    ... a wiec do rzeczy :
    1. gdzie? - w szpitalach , klinikach , zakladach opieki
    2. za ile? - za darmo

    Skocz do wpisu


    Temat: Wojna polsko-polska
    Autor: iwanka
    Data: 2010-10-27 22:12:28

    No cóż, mogę tylko współczuć twoim Synom i życzyć im by nigdy nie musieli ani oni, ani ich dzieci korzystać z "in wiadro", bo to że będą się wstydzić za ojca i dziadka "in wiadro", to już się dzieje i pewne.

    Podobnie z usprawiedliwianiem przynależności do PZPRu i do PiSu Giertycha, czy Ryszarda Bendera z dodatkiem "czy był ktoś ludzki względem innych ludzi, czy wykorzystywał
    władzę, np. w celu uniemożliwiania modlitw w miejscach publicznych, zakazywał stawiania pomników dla bohaterów narodowych, wykreślał lektury patriotyczne i znieważał historię Polski, czy też zmniejszał swoimi przepisami Polakom środki do utrzymania się przy życiu, czy kierował ludzi z przyczyn politycznych do szpitala psychiatrycznego".
    Przykre to, ale nakręcanie nienawiści i zafałszowywanie historii, a właściwie jej budowanie jak kiedyś zalecił Prezes, trwa - czy ktoś o zdrowych zmysłach powyższy cytat z versailles może traktować poważnie?
    Szkoda że jeszcze w kontekście Bendera i Giertycha nie dodałeś np. Kryże z jego i jego ojca przeszłością w skazywaniu przeciwników politycznych.

    Dodam tylko, że ja nie neguję prawa udziału w życiu publicznym i politycznym byłym członkom PZPR, a tylko neguję ludzi takich, którzy pod znakiem Krzyża lub na trupach budują siebie, korzystają z usług tych których ponoć ścigają (u innych), a bywa że nawet zapominają skąd się wywodzą i zasług swych Ojców też dla PZPR nie raczą wspomnieć.

    Skocz do wpisu


    Temat: Wiadomo co dolega najmłodszym krośnianom
    Autor: anulaja
    Data: 2010-12-07 12:10:16

    oby jeszcze wykorzystywać ten sprzęt w 100% państwowo (a nie prywatnie na szpitalnych urządzeniach za dużą odpłatnością) i aby ludzie płacący, systematycznie całe życie, składki nie musieli czekać pół roku na określone badanie....

    Skocz do wpisu


    Temat: Decyzja Jaruzelskiego o stanie wojennym
    Autor: czarnateczka
    Data: 2010-01-10 12:54:37

    Tym nie potrzeba było żądnej destabilizacji kraju, żadnej decyzji o stanie wyjątkowym - dla władzi zdolni byli w imię "Prawa i Sprawiedliwości" niszczyć ludzi bez sądów, w aresztach wydobywczych trzymać bez końca, pomawiać, wyzywać itd. wszystkich kto nie z nimi.

    - "Ja, Zbigniew Ziobro, przepraszam Pana dr Mirosława Garlickiego za wypowiedzenie pod jego adresem słów - już nikt nigdy przez tego Pana życia pozbawiony nie będzie - które naruszyły cześć Pana dr Mirosława Garlickiego"

    http://www.rp.pl/artykul/2,417449.html

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,807[...]

    ...Akcja CBA

    W lutym 2007 r. CBA zatrzymała ordynatora kardiochirurgii ze szpitala MSWiA w Warszawie, a dwa dni później aresztował go sąd. Informację i film z zatrzymania ujawniono na wspólnej konferencji Ziobry i szefa CBA Mariusza Kamińskiego. Lekarzowi zarzucono m.in. korupcję i zabójstwo pacjenta. Mówiąc o aresztowaniu Ziobro oświadczył, że "już nikt nigdy przez tego pana życia pozbawiony nie będzie".

    Lekarz spędził w areszcie trzy miesiące, po których sąd apelacyjny nakazał zwolnienie go, uznając zarzut zabójstwa za wątpliwy. Śledztwo w tej sprawie jest prawomocnie umorzone - sąd stwierdził, że kardiochirurg nie chciał zabijać, lecz ratował pacjentów...

    http://wiadomosci.onet.pl/2108320,11,ziobro_[...]

    I 150 tys. panie "Gwoździu_dowód_bryła_lodu" poszło się .....
    Ponoć Jarek K. obiecał zbiórkę - partiocie_staryKomuchu itp. dałeś datek?

    Skocz do wpisu


    Temat: Ranking Newsweeka: gratulacje dla Piotra Przytockiego
    Autor: czarnateczka
    Data: 2010-01-08 19:47:29

    O - mój kochany moto_rower się odnalazł!
    Pomijając twoje uwagi o ogradzaniu lotnisk, które nie Przytocki wymyślił, chyba będziemy sprzymierzeńcami w wyborach samorządowych.
    Fakty są takie, że choć przez dwie kadencje Przytocki dobrze się zapisał w historii Krosna, teraz jak każda władza zazwyczaj, zużył sie.
    Coraz nowe wieści mam o prywacie nie tylko głównych rządzących /prym w załatwianiu wiedzie taki jeden baran, który uwierzył, że orłem jest/, ale i niby zwyczajnym radnym bufon bije!
    Czas na zmiany, tylko nie pozwólmy obecnej władzi, by zrobiła następnej prezent w postacie przejęcia szpitala, na którym przy okazji się usadowi.

    P.S.
    Moto - niezły byłeś kilka lat temu, gdy Wojtka Rowerowicza /?/ do sejmu wybierałeś, byłeś przeciw Kaczorom, ale potem diametralnie zmieniłeś zdanie gdy w "kalicję" Romek i Jądrek z Jarrkiem weszli:)
    To wtedy naPiSałeś - "to najlepszy rząd od 1939 roku"?

    Skocz do wpisu


    Temat: Marszałek: sytuacja rozwiąże się 1 grudnia
    Autor: detoxykator
    Data: 2009-11-27 16:49:51

    Sprawiedliwe będzie pozostawienie tych samych warunków rozliczania z godzin przepracowanych w szpitalu. To jest najważniejsze. Jak nie będzie to dalej przestrzegane to jaki problem wnieść skargę do marszałka że prywata nadal nad państwowym się tworzy.

    Skocz do wpisu


    Temat: Samorządne Krosno 2010 rozpoczyna kampanię
    Autor: grzesiek__21
    Data: 2010-10-27 00:10:57

    Nie dostał się do rady społecznej szpitala to jeździ też po innym radnym.

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Endokrynolog dziecięcy
    Autor: troll
    Data: 2010-10-22 13:58:51

    Dzięki wszystkie rady, okazało się że dr Dudek przyjmuje w Rzeszowie w przychodni na Zenitowej 2.rejestracja z dwutygodniowym wyprzedzeniem. w szpitalu na NFZ do niego są zapisy na ....2012r!!!

    Skocz do wpisu


    Temat: Marszałek: sytuacja rozwiąże się 1 grudnia
    Autor: czarnateczka
    Data: 2009-11-27 20:10:31

    No i proszę - jeszcze nikt go na oczy nie widział, a już jest "be"!
    Sądziłeś, dantte, że Wołejszę prawny "właściciel" szpitala postawi na miejsce Kocują, czy może od razu Udeha... jakóś tam, bo Przytocki jak na razie jeszcze jest Prezydentem?

    Skocz do wpisu


    Temat: Samorządne Krosno 2010 rozpoczyna kampanię
    Autor: paulsen
    Data: 2010-10-24 12:35:45

    Miejsc z problemami jest wiele po Krośnie. Na przykład skrzyżowanie na Szpital Krośnieński w Korczynie koło tego Spa . Dlaczego tam nie ma ronda ?? Lub nawet świateł ?? Tam w pierwszej kolejności powinno być rondo a nie budowanie ronda koło Intermarche. Takich przykładów jest wiele , że w tym miejscach co zostały zrobione pewne sprawy obeszły by się te miejsca. A tam gdzie naprawdę jest problem nic nie jest robione.

    Skocz do wpisu


    Temat: Karpaty Krosno w III lidze
    Autor: sebuseusz2
    Data: 2010-10-24 20:51:54

    Stal Poniatowa 0-2 Karpaty Krosno
    Byłem na meczu byłem
    Momentami mecz wyrównany z lekką przewagą Karpat
    Z bardzo dobrej strony pokazał się Śliwiński
    27 minuta gol Buczka po ładnej akcji z kontry
    w meczu padło wiele nie potrzebnych kartek żółtych i czerwonych obie 2 grały po 10 zawodników. Szkoda tyko Pawła Fydrycha który po brutalnym faulu musiał jechać do szpitala. Druga Bramka Szymańskiego dla Karpat na skale bramki rundy świetny LOB w którym Szymański zachował zimną krew. Wygrać jeszcze z Polonią u siebie i na ostatnim meczu rundy w Tarnobrzegu i mamy czołówkę tabeli.

    Skocz do wpisu


    Temat: Samorządne Krosno 2010 rozpoczyna kampanię
    Autor: grzesiek__21
    Data: 2010-10-25 19:19:27

    Chętnie się ujawnię bo wszystko co tu piszę to piszę wszystko zgodnie z moją wiedza i co najważniejsze,z faktami. Jednak oczekuję od Ciebie również ujawnienia swoich danych personalnych.Aha,jeszcze jedno,czemu to ryszardo tak brzydko mówisz o swoim koledze Stanisławie? I co masz do radnego B. Józefowicza? Czyżby to miało jakiś związek ze szpitalem?

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-10-21 17:49:58

    Jesteś nie mniej nawiedzony i śmieszny niż moherowa armia Jarosława:)
    Powtarzam, przeczytaj swoje wcześniejsze posty i nie brnij w ślepy zaułek jak Jarek K.
    A cóż poprzedni rząd miał robić, skoro uznawał że jeszcze na VAT dla lekarzy za wcześnie i na to pozwalała mu Ustawa?
    Zresztą podobnie postąpił rząd PO i tylko Trybunał zmusił go do pracy, a ten i tak maksymalnie przeciągał sprawę.
    Hahaha - "Trzymajmy się rozsądnych ram dyskusji :)Przypomnieć ci?"
    Chłopie Ty się lecz jeśli nie potrafisz nic zrozumieć nawet z tego co pisałeś i inni piszą.
    Mówimy o Twoich pokretnych "działaniach" w sprawie "ratowania szpitala" i lekarzach w tym temacie, ale Ty biedaku i tak nic z tego nie rozumiesz albo jesteś tak zakłamany jak Kaczyński ze swoją "armią"

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: kedar
    Data: 2009-11-27 20:12:15

    woziwoda ręce precz od doktorów ,którzy nie pozwolili soba manipulować .Daję ci namiary do najlepszego lekarza swiata,pana grabarza przy Wyszyńskiego.Tam cię wyleczą z wszystkich chorób ,które masz .Po kie licho masz iśc aż do 9 których wyliczyłeś.
    Jak jesteś tak dokładnie ponformowany co ,gdzie ,kiedy to napisz listę tych pseudoobronców szpitala żebyśmy wiedzieli jak ich omijać żeby nie cuchnąc nienawiścia do bliźniego tak jak oni to czynią .Idą świeta ciekawe kto im da rozgrzeszenie .?

    Skocz do wpisu


    Temat: Endokrynolog dziecięcy
    Autor: sabina216
    Data: 2010-10-21 14:48:03

    Cześć ja chodzę do niego z dzieckiem do szpitala, w Rzeszowie, z tego co wiem, nie przyjmuje prywatnie ale jak ja się orientowałam to znalazłam info, że w Kolbuszowej przyjmuje prywatnie. Spróbuj, jak będziesz mieć problem to napisz.

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: szakirka1
    Data: 2010-10-21 14:35:26

    Do Twoj cien widzę, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Mówisz,że włożyłam wszystkich lekarzy do jednego wora a ja zaznaczyłam dokładnie w swojej wypowiedzi "chodziło o grupę nierobów lekarzy" GRUPĘ nie mówię ,że wszyscy.
    Co do cywilizowanych rozwiązań to widzimy ,że one nie skutkują a te z hali byłby odpowiednie...wg mnie jesteś lekarzem i nie chcesz być sprawdzany ile to faktycznie godzin pracujesz w szpitalu;/.
    Niebawem skończy wam się samowolka, nie mogę się doczekać kas fiskalnych w prywatnych gabinetach:]

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej