Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4528)
Foto
(16819)
Firmy
(147)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(845)
Czateria
(80)
Opinie
(454061)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Jakie będzie Krosno w 2022? Wyraź swoją opinię
  • Okradzione piwnice w Krośnie (2014.09)
  • Sklep/serwis komputerowy w jednej z galerii krośnieńskiej?
  • Studio Fryzur Wiera
  • Chustowanie dzieci

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8955
  • Wszystkich wpisów: 454061
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73205
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.41 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1347)
    Krośnieński szpital (663)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Protest w szpitalu (5)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Poród w szpitalu w Jaśle (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Parking szpitalny (11)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: Kardiolodzy w Krośnie
    Autor: 579
    Data: 2011-01-27 07:44:29

    Ilu kardiologów od nowego roku przyjmuje w poradni kardiologicznej szpitala krośnieńskiego ? Podobno chcąc się zarejestrować do tej poradni, to najbliższe terminy - III kwartał 2011 r.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w szpitalu w Strzyżowie
    Autor: chomka
    Data: 2011-01-26 13:27:13

    Dr Słowik jest najlepszym lekarzem w Krośnie. Doktor z powołania. Opieka w Strzyżowie super. Wiem bo byłam tam w szpitalu dwa tygodnie i się trochę naoglądałam i nasłuchałam.

    Skocz do wpisu


    Temat: Krośnieńska Spółdzielnia Mieszkaniowa
    Autor: anhor
    Data: 2011-01-29 11:21:33

    Dyskusja z pracownikiem spółdzielni,który ma za zadanie spisać liczniki nie ma sensu.
    To tak jakby w szpitalu zarzucać salowej,że kolejki i okres oczekiwania w poradniach jest zbyt długi.

    Skocz do wpisu


    Temat: Chciał skręcić, ale inny puknął go od tyłu
    Autor: Nikita_mk
    Data: 2011-01-29 23:17:37

    Asiak, na moje oko wszystko się zgadza.
    W kolizji udział wzięli:
    - 22-letni pasażer samochodu Seicento, mieszkaniec powiatu jasielskiego (przewieziony do szpitala),
    - kierujący Fiatem Ducato – 53-letni mieszkaniec powiatu krośnieńskiego,
    - kierujący Seicento – 22-letni mieszkaniec powiatu krośnieńskiego
    - kierujący ciężarowym Mercedesem – 24-letni mieszkaniec powiatu rzeszowskiego.
    Zdarzają się takie przypadki (może nie nagminnie), że w 1 samochodzie podróżuje 2 22-latków, 1 jest kierowcą, drugi pasażerem i są oni z 2 różnych powiatów (jakby nie patrzeć od wieków toczących ze sobą wojny).
    Tylko nie wiem, czy to potwierdza teorię "sora", że "autor njusa to chyba jakiś idiota"... ;]

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: piotr29
    Data: 2011-01-30 11:42:13

    Ja chodziłam do Kuczy jak dla mnie spoko doktor nie narzekam prowadził moja ciąże zagrożoną i w szpitalu sie bardzo interesował

    Skocz do wpisu


    Temat: Posłowie chcą pomagać. S-19, obwodnica, edukacja
    Autor: tubylec
    Data: 2011-02-03 12:32:08

    Nie ma sprawy: likwidacja Funduszu Kościelnego, likwidacja przynajmniej 1h religii, likwidacja IPN, likwidacja etatów dla księży w wojsku, policji, szpitalach, straży granicznej, urzędzie celnym, likwidacja programu "rodzina na swoim", reforma emerytur służb mundurowych i rolniczych, obcięcie wydatków na kancelarię Sejmu, Senatu, Prezydenta, Rady Ministrów, likwidacja stanowisk doradców politycznych przy każdym ministerstwie, zmniejszenie liczby ministerstw np. poprzez połączenie MEN z MNiSW, MSiT, MK z jedno, likwidacja stanowiska min. bez teki Julii Pitery, która właściwie nie wiadomo jest od czego, itp. Mało, czy jeszcze wymieniać?

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Operacja przegrody nosa i korekta nosa
    Autor: pigmalion
    Data: 2011-02-09 10:43:46

    witam,1 czerwca małem robioną plastykę podniebienia i korekte przegród.Byłem prywatnie u Pani Wrońskiej i od niej dostałem skierowanie do szpitala.Ona równiez robiła mi zabieg pod całkowita narkozą.Ból po plastyce podniebienia był koszmarem przez ponad 2 tygodnie(schudłem przez 14 dni 14kg),miałem wyrwane migdałki,podcięty języczek,oraz wycinane podniebieie miękkie i nie dałem rady nawet wody przełknąć...Natomist korekta przegrody nie była wcale taka straszna.Fakt,lała sie krew z nosa caly czas i trzeba bylo nosic tamponadę.Nieprzyjemne było równiez wyciąganie 2 metrów bandaża z nosa na żywca i wyciaganie blach stabilizujących równiez bez znieczulenia ale nie bylo to takie straszne:))Zdecydowałem sie na zabieg ponieważ bardzo mocno chrapałem,źle mi sie oddychało przez nos i miałem bezdechy nocne.Ogólnie rzecz biorąc:
    - korekte przegrody zrobiłbym jeszcze raz gdyby trzeba było bo nie było wcale tak boleśnie i strasznie.
    -natomiast co do plastyki podniebieia to musiałby mi ktoś duuuuzo zapłacić zebym to powtórzył(wcześniej zaopatrzyłbym sie w duze ilości tramalu bo tylko po nim troszke było mi lepiej)

    efekty po zabiegu:
    - przestałem chrapać
    - zero bezdechów nocnych
    - mogę swobodnie oddychać przez nos

    Uważam więc ze w sumie warto było troche pocierpieć bo teraz się wreszcie wysypiam i wstaje w dobrym humorze:)))

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: anhor
    Data: 2011-02-09 09:21:14

    Jest ordynatorem w szpitalu w Lesku.

    Skocz do wpisu


    Temat: Pandemia grypy na Ukrainie
    Autor: novka
    Data: 2009-11-25 16:49:21

    podobno w Krosnie w szpitalu lezy kobieta z podejrzeniem AHiN1 Wie ktos cos na ten temat??

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: amelka_25
    Data: 2011-02-09 15:28:45

    czy ktoś słyszał o tej kobiecie która niedawno zmarła po niewłaściwej diagnozie postawionej przez jednego z ginekologów, pracującego w Krośnieńskim Szpitalu."Zabił"nie tylko ją ale i jej dziecko.Była w 7 miesiącu ciąży...

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: norka
    Data: 2011-02-13 09:25:37

    Podpisuje sie pod tym co napisała viola. Też nie tak dawno, przebywałam w szpitalu i też lekarze zajeli się mną dobrze -właśnie mimo że mnie nie znali i ani do jednego nie chodziłam a opiekę miałam super.
    Niestety też nie polecam dr Płutniak- moja koleżanka do niej chodziła jakiś czas i masakra podobno.
    Osobiście też polecam dr Pelca i dr Łysikowskiego
    Pozdrawiam :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: viola1975
    Data: 2011-02-12 19:10:00

    to bardzo przykra sprawa,jednak nie wszystkich lekarzy trzeba stawiać pod jedną ścianą.Wiem bo sama ostatnio opuściłam szpital i lekarze zajęli sie tam mną bardzo dobrze pomimo że do ani jednego z nich nie chodzę.tak pielęgniarki jak i lekarze mili-Pan ord.Pelc i Kucza bardzo dobrzy lekarze polecam paniom które szukają dobrych ginekologów.Natomiast p. Płutniak chroń Boże jej pacjentki

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: versailles
    Data: 2011-02-07 20:48:07

    List otwarty do posłanki PO Joanny Muchy, nawiązujący do jej skandalicznej wypowiedzi na temat służby zdrowia.

    Do Szanownej Pani Joanny Muchy
    Poseł na Sejm Rzeczpospolitej Polskiej


    Wielce Szanowna Pani Poseł!

    Przepraszam, że z niejakim opóźnieniem piszę do Łaskawej Pani tenże list, który traktuję jako otwarty - ponieważ dnia 27 stycznia po ciężkim i skomplikowanym złamaniu uda, znalazłam się w szpitalu publicznym. Jest to pierwszy w moim 61 letnim życiu pobyt w placówce służby zdrowia dlatego przyglądam się Światu i Otoczeniu z pozycji pacjenta. Opóźnienie wynika z faktu, że byłam poddana operacji, po której dochodzę obecnie do sił.

    Otóż była Pani uprzejma stwierdzić, iż starzy ludzie chodzą do lekarza z nudów. Oświadczam niniejszym Łaskawej Pani, że w moim przypadku i w przypadku wszystkich moich przyjaciół i znajomych, chodzenie do Lekarza z tzw. „nudów” nie ma miejsca, a przynajmniej nic mi o tym nie jest wiadome. Z usług personelu medycznego miałam przyjemność korzystać do tej pory wyjątkowo sporadycznie, mając na względzie sytuację służby zdrowia w Najjaśniejszej Rzeczpospolitej, której przyglądam się od kilkudziesięciu lat.

    I tutaj pozwolę sobie zadać pytanie Szanownej Pani, czy Pani cenne uwagi, które poczyniła Pani w mediach, dotyczą także Pani najbliższych?

    Na koniec Droga Pani chciałabym życzyć Pani wiele zdrowia i naprawy usług medycznych w naszym Kraju.

    A jako filolog chciałabym Pani zadedykować frazę „… a życie …A życie jest chwilką tylko!”. Tym zdaniem chcę Czcigodnej Pani uzmysłowić, że Szanowna Pani również się zestarzeje, szybciej niż się to wydaje.

    Pozostaję z wyrazami najwyższego szacunku,

    Hanna Foltyn-Kubicka, emerytka




    Skocz do wpisu


    Temat: Mariusz Kocój złamał prawo pracy
    Autor: birkut
    Data: 2009-11-25 17:45:18

    O ile dyrektor złamał prawo to powinien ponieść tego konsekwencje- nareszcie coś normalnego. Nieprzestrzeganie prawa pracy w krośnieńskich firmach to chleb powszedni (wystarczy przeglądnąć forum i uznać,ze 30% z tego to prawda) to jest oczywiście oferta dla PiP. Ale mimo wszystko chylę czoło przed PiP że udało im się takie przestępstwo wykryć w szpitalu. Szkoda, że inspektorzy PiP nie skontrolują jak w krośnieńskich zakładach pracy chronionej pracują inwalidzi. Czy przypadkiem zamiast 7 nie pracują 10 godz itp.

    Skocz do wpisu


    Temat: W marcu zamykają most na Niepodległości
    Autor: xxyz
    Data: 2011-02-04 09:48:32

    No wreszcie tą droge zrobią ! jakby nie patrzec to główna droga dojazdowa do szpitala , powinna byc zrobiona juz dawno dawno temu !!a wzieli sie za nia dopiero jak sie koleiny porobily i lepione dziury jedna na drugiej

    Skocz do wpisu


    Temat: Mariusz Kocój złamał prawo pracy
    Autor: asytnik
    Data: 2009-11-25 17:27:50

    Forumowicze - zastanówcie się dobrze,co tu wypisujecie.Jak można obrażać lekarzy-przemawia przez Was zazdrość,zawiść i nienawiść jednocześnie.Gdybyście nie dawali lekarzom-na pewno by nie brali.Ale z tymi łapówkami jest różnie i nie wierzę,że wszyscy są tacy. Tymi swoimi nierozważnymi wypowiedziami dajecie poparcie dla dyrektora,który się nie sprawdził.Już najwyższa pora,żeby się pożegnał z Krosnem.Przecież szpital to nie jest fabryka,że musi przynosić zyski?Skąd to wszystkim do głowy przyszło,że dyrektor jest świetnym menadżerem.Jeśli tak jest-to w bankach takich potrzebują,niech startuje na prezesa -banku.Właśnie w PeKaO S.A prezes Bielecki zwalnia miejsce-można startować.A lekarzom dać spokój niech robią co do nich należy.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: prawymOkiem
    Data: 2011-02-06 17:35:51

    Miro powraca !
    Załapie się na listę wyborcza PO, ten specjalista od ustawy hazardowej.

    Tylko czekać gdy miejsce na liście PO dostanie znakomity ekspert od prywatyzacji szpitali, pani Sawicka.

    Wiem wiem, zaraz czarnateczka po nowemu czyli ryszardo vel coś tam coś tam, napisze o PIS, zamiesza w to Rydzyka, ale

    wygląda to tak że PO naprawdę ma gdzieś obywateli, skoro daje miejsca na swoich listach wyborczych tak skompromitowanym ludziom. Tak jakby liczyli się dla nich tylko ich ludzie, oraz własne interesy a zasady moralne i zwykła ludzka godność i honor były czymś zbytecznym a wręcz niepotrzebnym.

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej