Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4026)
Foto
(17137)
Firmy
(138)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(835)
Czateria
(33)
Opinie
(475218)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Falstart i masa błędów w ulotce o Krośnie
  • W sobotę casting do ''Jaka to melodia?''
  • Serwis randkowy Ashley Madison
  • Podkarpacka Izba Gospodarcza
  • Druk wieloformatowy

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9725
  • Wszystkich wpisów: 475218
  • Zarejestrowanych użytkowników: 79388
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.93 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (45)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1408)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (90)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Szpital w Brzozowie (1)
    W piątek szpital pracuje jak w niedzielę (1)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Poród w szpitalu w Jaśle (12)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Parking szpitalny (11)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)

    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: esilence
    Data: 2011-03-28 21:26:06

    Dziś byłam na KTG w szpitalu... brak słów by opisać co się tam dzieje. Nie wiem czy miałam takiego wyjątkowego pecha, czy to tak zawsze wygląda. Na badanie przyjechałam przed 9 rano a wyszłam stamtąd po 14. Inne kobiety, które były się przyjmować na oddział, bądź też tylko na samym badaniu tak jak ja, czekały podobnie. Jeden aparat i jeden pokój na tyle pacjentek... Mam nadzieję, że to tylko dziś tak wyjątkowo tłoczno tam było :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: pacjent30
    Data: 2011-03-28 21:50:20

    Jak Ci tak źle i tłoczno to wybierz się do prywatnego szpitala Profamilia w Rzeszowie- zpałacisz 150 PLN to będziesz zadowolona.

    Skocz do wpisu


    Temat: Film Mgła u Kapucynów. PiS o Sowietach
    Autor: depra
    Data: 2011-04-03 11:14:45

    Panowie Posłowie i Senatorowie może by się za WAŻNE dla miasta sprawy zabrali, a nie opowiadali bzdury,na które mało kto daje się już nabrać.Znów zaczynają się dziać złe rzeczy w szpitalu,ale kogo to obchodzi??Oni sobie pojada na Szaserów,jak będą w potrzebie,a reszta-co ich reszta interesuje.Dal PiS-uarów tylko martyrologia jest ważna,umartwianie się,podjudzanie do nienawiści,a co z tymi,którzy żyją?W dodatku nie myśla po PiS-owemu?

    Skocz do wpisu


    Temat: Śmierć autostopowiczki. Wyskoczyła z auta
    Autor: anhor
    Data: 2011-03-28 17:05:57

    Po pierwsze to nieistotne.
    Bycie po drugiej poza domem nie jest przestępstwem,nawet gdyby faktycznie były po alkoholu.
    Po drugie,każdy od czasu do czasu o tej porze jest poza domem,może wracać z podróży,może wracać z nocnej adoracji z kościoła,może wracać ze szpitala po nagłym zachorowaniu kogoś z rodziny.
    Tak,że w ten prosty sposób nie ma co uogólniać,szczególnie gdy ocenia się osoby,których się pewnie nie zna.
    Inna sprawa,że autostop w środku nocy to dość ryzykowne.

    Skocz do wpisu


    Temat: Kosmetyczka w Krośnie
    Autor: kulka11
    Data: 2011-05-04 16:46:47

    salon eco image miesci sie w budynku po przeciwnej stronie wjazdu do szpitala [na ulicy grodzkiej]w tym budynku jest równiez apteka,sklep S a wejscie do salonu znajduje sie z boku obok apteki mam nadzieje ze trafisz pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    Temat: Płace w krośnieńskim szpitalu
    Autor: nika21
    Data: 2011-09-14 22:22:37

    a no tak tylko zabrakło jeszcze jednego- a mianowicie pielegniarka jak cos dostanie to najwyzej bombonierke a lekarz wiadomo bO POdobno TyLKO RYBY NIE BIORA ha i nie mowcie ze aaaa to po co dajesz... jak bedziecie miec kogos w szpitalu tu czy np Strzyzow(o tym mowie) to sie przekonacie pozdr

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: carynska
    Data: 2011-05-04 18:11:06

    Do Kika.
    Nastepne dzieci możesz rodzić w Krośnie. Dr Słowik jest ordynatorem krośnieńskiego położnictwa. Wrócił również do szpitala krośnieńskiego dr Węklar.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: ryszardo
    Data: 2011-03-27 22:20:53

    Nikt nie podniósł tu tej kwestii, a mam odczucie "ręki w nocniku" przez to, że PO nie podnosi i nie wyjaśnia takich kwestii -

    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,802[...]

    - w nawiązaniu do uczestnictwa delegacji PiS u Kobylańskiego i też Rydzyka czy Kaczyńskich majątku:


    "...rodzina Wałęsy nie handlowała długami upadających szpitali na których można było "wyciągnąć" 260mln złotych w rok. Rodzina Wałęsy nie trudniła się ułaskawieniami przestępców, na życzenie własnej familii, nie są zamieszani w "znikniecie" 14 milionów złotych ze Skoków. Rodzina Wałęsy nie wyłudzała milionowych odszkodowań za katastrofę lotniczą . Rodzina Wałęsy nigdy nie pracowała dla komunistów. Rodzina Wałęsy nie była zamieszana w największą aferę w historii III RP, w aferę FOZZ. Rodzina Wałęsy nie umorzyła nigdy własnych długów, nie przejęła nielegalnie nieruchomości w Warszawie (ani nigdzie na świecie), rodzina Wałęsy nie zeświniła się współpracą z reżimem PRL..."


    http://eliza-dumoulin.blog.onet.pl/2,ID42423[...]

    Skocz do wpisu


    Temat: Co słychać na krośnieńskich ulicach?
    Autor: daewoo
    Data: 2011-05-01 15:32:11

    Taki spowalniacz, a raczej dwa takie spowalniacze przy uliczce radnego z Polaki, był ostatnio przyczyną wypadku.
    Starszy człowiek na rowerze po wywróceniu sie na nim, wylądował w szpitalu.
    Proponuję zamontować tam jeszcze ze dwa następne, żeby żyło się lepiej, radnemu, bo praktycznie, to tylko on i jego rodzina mieszka przy tej 100 metrowej uliczce.

    Skocz do wpisu


    Temat: Płace w krośnieńskim szpitalu
    Autor: sputnik
    Data: 2011-09-15 22:29:57

    Tak, byłem pacjentem tego szpitala i nie powiem nic złego na temat lekarzy tam pracujących.
    starali się jak mogli, bo moja maszyneria życia była świetna(nawet sam o tym nie wiedziałem- badania !). Byłem jednak chory i traciłem siły witalne, brałem po 4 kroplówki dziennie.
    N

    Skocz do wpisu


    Temat: Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii
    Autor: stefan114
    Data: 2011-05-05 17:36:38

    a sklepowa dzisiej mowiła że jej w krośnie zaszyli pantofla w brzuchu jak była na ślepom kiszkę. jak po wszystkiem wróciła do sklepu i brzuch jom bolał no i nie miała papucia. pojechała na zad do krosna do szpitala szukać i jak chodziła na czworaka i wszendzie zaglondała to jom wzieli na koze i jakosik do brzucha sie jej dostali i tego pantofla wydarli. potem wróciła do lubatowy i już ma dwa pantofle i jej już cieplo.

    Skocz do wpisu


    Temat: Referendum w sprawie kasyna jednak będzie?
    Autor: _Mash_
    Data: 2011-08-03 13:42:13

    http://wyborcza.pl/1,75248,10052617,Warszaws[...]

    "Powodzenie akcji PiS mnie nie dziwi, bo sama widziałam ich aktywność pod kościołami. Mnie też próbowali przekonać do złożenia podpisu, przekonując, że to referendum w sprawie prywatyzacji służby zdrowia - mówi prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz (PO)."

    To bardzo ciekawe, bo do mnie też przyszli do domu z listami (oprócz kasyna) dot. prywatyzacji szpitali, a także Lotosu. Ktoś pisał, że u nich też "zbieracze" mieli dodatkowe listy. Może wszędzie PiS ma metody takie same; tam ściema, to i tutaj, a podpisy złożone na innych listach, tak naprawdę zasilają tą, dotyczącą referendum? ;) Ciekaw jestem, czy ktoś to sprawdził...

    http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/[...]

    Co ciekawe, nie mogę znaleźć nic o protestach katolickich środowisk, klerze krzyczącym z ambony, Matkach Boskich, o tym, jakie to będą negatywne skutki dla lokalnego społeczeństwa. Dziwne.


    Skocz do wpisu


    Temat: Remont ul. Korczyńskiej i drogi objazdowe
    Autor: operator28
    Data: 2011-09-14 13:23:37

    witam. Jak się wam podoba teraz droga koło nowego szpitala. I wysepka która znajduje się zaraz przy wyjeździe od strony Korczyny. Bo to zostało chyba zrobione tylko po to żeby nie można było tam zbyt szybko jechać. Innej możliwości i wytłumaczenia tam nie widać. Rzadko kiedy narzekam na jakość wykonania drogi bo to jest Polska ale to już przesada żeby zrobić zatoczke w celu ominięcia wysepki na drodze

    Skocz do wpisu


    Temat: Jest stadion i boisko. Jeszcze SPA i baseny
    Autor: andrzej11635
    Data: 2011-09-20 11:03:13

    Zbych - nie pieprz głupot. Ci żebrzący ludzie o których mówisz to są alkoholicy zbierający na winko za 4.50zł, mniejszości narodowe ( chyba każdy wie o kim mowa ) - którzy i tak mają więcej niż nie jeden tutaj piszący, lub po prostu tacy którym się nie chce robić bo uważa że ma dwie lewe ręce do roboty i tylko czeka na łaskę ludzi, tylko zastanawia mnie dla czego taka osoba gdy jej się zaproponuje co innego niż pieniądze to albo tego nie weźmie albo wyrzuci do śmietnika ?!. Wielodzietne matki ? a kto im kazał narobić sobie dzieci ? ja nie mówię o takich rodzinach gdzie faktycznie stała się tragedia, mąż zginą podczas pracy, w drodze czy z problemów zdrowotnych, tylko o takich gdzie jest tzw. patologia, ojciec chleje, matka chleje a dzieci robią co chcą. Wspominasz coś opiece społecznej ? najpierw zadaj sobie pytanie komu oni faktycznie pomagają ? nie pamiętam w jakich dniach miesiąca wydają tą żywność ale jest taki budyneczek na Grodzkiej zaraz za starym szpitalem gdzie wydają te różne produkty, to zauważysz ilu tak na prawdę Twoim zdaniem jest potrzebujących a ile ma to załatwione przez znajomości, i wcale tam nie podjeżdżają pod ten punkt jakąś kolaską, tylko takimi autami gdzie 90% faktycznie potrzebujących mogła by sobie pomarzyć o takim samochodzie, bo albo nie mają wcale albo pełnoletni pojazd.

    Skocz do wpisu


    Temat: Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii
    Autor: maja123321
    Data: 2011-05-05 17:48:12

    dr Pelc podobno teraz pracuje w brzozowskim szpitalu

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PiS
    Autor: Twoj_Cien
    Data: 2011-07-31 19:40:13

    anhor, nie przesadzaj. Chyba jednak minimum różnic trzeba dostrzegać. To nie chodzi o "język nienawiści", ale o wizję Polski, o pewne wartości. Muszę używać krytycznego języka, żeby opisać zło. I to straszne zło ze strony PiS. A, że jakiś wyborca PiS pisze krytycznie o PO, to nie problem. Niech pisze, byle tylko użył argumentów. Ja się je staram przytaczać.

    A więc co dziś mamy na tapecie...

    PiS tak bardzo był wkurzony jak się go porównywało do sekty. Przypomnieć należy "religię smoleńską", którą stworzyli fanatycy Kaczyńskich po katastrofie smoleńskiej. Teraz dali popis, że są prawdziwą sektą wobec kościoła katolickiego.

    Oto bowiem w Rybniku jest kaplica przy nieczynnym szpitalu. Ma tam teraz powstać szkoła. Biskup zgodził się już na "desakralizację" miejsca, ale przeciwko temu protestuje lider PiS w sejmiku województwa śląskiego.

    Wniosek: PiS wie lepiej co jest święte i sprzeciwia się oficjalnemu stanowisku kościoła katolickiego! A to już niebezpieczne sekciarstwo, takie jak w definicji.

    http://wyborcza.pl/1,75478,10032749,PiS_wie_[...]

    PiS. Najgorsza organizacja polityczna w historii Polski

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: piotrek2
    Data: 2011-05-05 18:47:44

    Mam nadzieję, że dzięki dr Słowikowi i dr Węklarowi sytuacja w szpitalu zmieni się na lepsze. Miałam rodzić w Strzyżowie ale skoro dr Słowik już tam nie pracuje to trzeba będzie rodzić w Krośnie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak korzystać z energii słonecznej i dotacji
    Autor: slawekkrosno
    Data: 2011-03-08 18:31:08

    hmm. czyli jeśli wydaje na ogrzewaie wody ~350PLN rocznie to taka inwestycja zwróci się już po około 50 latach!!! :-) A jak dostane dotacje to po ~40 latach. No to lece i kupuje. Moje wnuki będą miały darmową ciepłą wodę. Hahahaha
    W sąsiednim kraju niemieckim też jest dofinansowanie na kolektory tylko że produkujące ENERGIE ELEKTRYCZNĄ.
    Wtedy to Zimą mamy stosunkowo niewielki spadek sprawności kolektora a energię elektryczną używamy do ogrzewania, oświetlenia itd. No i nie trzeba skomplikowanych i drogich instalacji c.o.
    POCZEKAMY NA DOFINANSOWANIE KOLEKTORÓW ELEKTRYCZNYCH. A TE TO MOŻE NA SZKOŁY LUB SZPITALE SIĘ NADAJĄ.
    pozdrawiam,

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: maja123321
    Data: 2011-05-05 17:51:17

    dr Pelc pracuje teraz podobno w brzozowskim szpitalu, niewiecie czy to prawda??

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: zosia_samosia
    Data: 2011-03-16 06:45:32

    Chcę się wypowiedzieć na temat doktora Pelca. Miałam okazję poznać go w krośnieńskim szpitalu i muszę powiedzieć że jego zachowanie w stosunku do kobiety jest poniżej krytyki. Nie kwestionuję czy jest on dobrym lekarzem czy nie ale głupie teksty , mruganie okiem czy nieodpowiednie propozycje są chyba nie na miejscu biorąc pod uwagę że jest to lekarz który ma pomagać człowiekowi. Wydaje mi się że chyba zapomniał o tym od czego tam jest i za co mu płacą . Chamskie zachowanie - to jedyna rzecz jaka kojarzy mi się z tym Panem.

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej