Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4262)
Foto
(16975)
Firmy
(141)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(850)
Czateria
(6)
Opinie
(464940)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Balony 2015
  • U kogo najlepiej zrobić implant zęba i mostki?
  • Dlaczego zwolniły prace przy "obwodnicy"?
  • Zbrodnia w Hucie Pieniackiej – 28 lutego 1944
  • Pociągiem do Rzeszowa w godzinę?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9326
  • Wszystkich wpisów: 464940
  • Zarejestrowanych użytkowników: 76079
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.70 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1378)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Protest w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Poród w szpitalu w Jaśle (12)
    Parking szpitalny (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: wolski
    Data: 2009-12-01 21:14:11

    Nowy dyrektor krośnieńskiego szpitala na łamach"Nowin" o czytnikach czasu pracy i monitoringu:"Zmodyfikuję ten system.Nie może być narzędziem do szykanowania pracowników"
    Bez komentarza.

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: Twoj_Cien
    Data: 2009-12-01 20:37:16

    Oglądałem i jestem zbulwersowany tym materiałem.

    1. Dlaczego dziennikarze TVN nie pokazali, że czytnik pana Kocója oszukuje lekarzy? (wybija godzinę 15.05, nawet jeśli operują do 17-18). To jest ten zysk - by nie płacić nadliczbowym godzin?!

    2. Dlaczego dziennikarze TVN nie powołali się na niezależne badania, czy aby na pewno szpital dyrektor wyprowadził na finansową prostą, a może zastosował kreatywną księgowość i osiąganie zysków kosztem jakości usług medycznych?

    3. Dlaczego dziennikarze TVN nie zastanowili się nad tym, że to nie tylko lekarze protestowali przeciwko obecnemu dyrektorowi, ale także wszystkie miejscowe partie polityczne, organizacje pozarządowe, ludzie.

    Mnożą się pytania, bo materiał zrobiony jest po łepkach. Myślę, że będzie ciąg dalszy. Duch Koócuja ciągle żywy.

    Skocz do wpisu


    Temat: Chirurg szczękowy
    Autor: draka76
    Data: 2011-06-30 17:48:00

    Byłam i jestem... super hiper zadowolona, dostałam mega znieczulenie, robila mi Pani doktor Anna Guzik, która po 30 minutach elegancko wszystko zrobiła, nie musiałam mieć dłutowanego zęba, wyszedł w jednym kawałku :) No i nic nie płaciłam bo to w szpitalu na NFZ robiłam polecam wszystkim tych fachwoców i radzę nie iść do dentysty, któremu się wydaje, że uda mu się wyrwać zatrzymaną ósemkę. Teraz wcale nie jest źle. Jestem 8 godzin po zabiegu i czuję się dobrze, jeden ketonalik i da się żyć. Za 7dni mam iść do ściągnięcia szwów. Jestem happy i wreszcie wakacje... :)

    Skocz do wpisu


    Temat: WOŚP 2011 w Krośnie
    Autor: katia72
    Data: 2010-12-27 14:50:05

    http://www.podkarpacie24.pl/aktualnosci/6/22[...]

    Prawo pozwala w przypadku zbiórki publicznej na obcięcie tzw. kosztów własnych, przy czym odcinana kwota nie może być większa niż 40%. Wiele osób podaje, że to 10%, lecz tak naprawdę jest to 40% jeżeli chodzi o jednorazową zbiórkę. I teraz symulacja: orkiestra zebrała 40 mln pln, więc jej koszta mogą wynieść: 16 mln złotych. Wynoszą jednak 4 razy mniej. Z resztą rozliczenia WOŚP nie są skrupulatnie chowane przed opinią publiczną.

    Co na to "Solidarnościowo-katoliccy" publicyści?
    "Owsiak to złodziej", "Owsiak naciągacz"... itd. Ogólnie Owsiak im się nie podoba. Mi też się nie podoba, bo przez swoje okulary wygląda jak idiota. Mi Owsiak nie musi się podobać. Ważne, że podoba mi się co on robi. Serio. Wkład WOŚP w budżet służby zdrowia wynosi MNIEJ NIŻ PROMIL. Ważne jednak, że za te pieniądze w szpitalu jest sprzęt, bo bez WOŚP by go pewno nie było!
    Wróćmy jednak do tych "katolickich" publicystów i zwróćmy uwagę jaką instytucję charytatywną wskazują jako tą "właściwą". Oto proszę państwa CARITAS. Zajrzyjmy zatem do tej instytucji.

    Nikt oprócz Episkopatu Polski nie ma żadnego prawa do zaglądania w dane i rozliczenia Caritasu włączając w to kontrolę skarbową. Umożliwia to zatem następujące działanie: Wylała jedna z Polskich rzek. Caritas ogłasza zbiórkę pieniędzy dla powodzian. Datki podobnie jak w przypadku WOŚP płyną od osób fizycznych (ja, Ty czy "ktoś" coś tam wrzuci) oraz od osób prawnych (czyt. firm). Pieniądze zostają zgromadzone na koncie bankowym, a później teoretycznie przekazywane są potrzebującym. Napisałem teoretycznie, ponieważ ani ja czy Ty jako potencjalni darczyńcy nie mamy możliwości sprawdzić czy nasze pieniądze rzeczywiście trafiły do darczyńców, a jak tak to jaki tak naprawdę procent z nich trafił. Caritas w przeciwieństwie do WOŚP nie nakleja swoich etykietek na zakupy. Oczywiście czasem Caritas poda do informacji publicznej, że jakaś suma została komuś przekazana, jednak nie znamy nigdy zebranej kwoty finalnej tak jak w przypadku WOŚP.

    WOŚP prowadzi jedną bardzo przejrzystą zbiórkę w roku. Ile prowadzi Caritas? Ciężko oszacować, ale myślę, że przeciętny oddział Caritasu może ich robić troszkę ponad 20 rocznie. Użyłem słowa "myślę", ponieważ zadzwoniłem do jednego z oddziałów i zapytałem o ilość zbiórek. Usłyszałem, że sporo i są one na dożywianie dzieci, itd. i że jak chcę pomóc to mogę wpłacić pieniądze na numer konta podany na stronie. Przybliżona ilość zbiórek niestety pozostała niestety dalej tajemnicą. Przeglądając internet w tym temacie odnalazłem dane

    bopp.pozytek.gov.pl/140941.pdf

    Warto zobaczyć: Strona nr4 i punkt WYNAGRODZENIA. Caritas Gniezno wydał na wynagrodzenia grubo ponad milion złotych! Ciekawe ile rok w rok pochłaniają wynagrodzenia całego Caritasu?

    Komu zatem pomaga Caritas?
    Nie wiadomo. Dane nie są nigdzie publikowane. Może milion ludzi, może tysiąc, może setka, może nikt, a może większość stanowią pensjonariusze Domów Opieki Społecznej? Oni przecież, oddają swoje renty, swoje emerytury, za nich dodatkowo płaci jeszcze państwo, może im pomaga Caritas?

    Podsumowanie.
    WOŚP nie jest organizacją kościelną, ale wg. mnie jest znacznie bliżej prawd biblijnych, niż Caritas. Napiszę nawet bardziej dosadnie: Wg. mnie wpłata pieniędzy na Caritas w szczytnym celu jest marnowaniem tych pieniędzy. Już lepiej dać to wszystko na WOŚP. Przynajmniej Owisiak tak jak kler nie pali ostro jana, jak i również jego działalność jest bardziej wesoła i przyjemniejsza dla uczestnika... a Woodstok? No cóż... to też nie jest impreza komercyjna...

    http://theboss.pinger.pl/m/2500304

    Skocz do wpisu


    Temat: Karta miejska ze szkłem w tle. Zaprojektuj ją
    Autor: zigii
    Data: 2010-12-19 19:17:56

    Głupota..... Krosno jest zbyt małe na wielotysięczną inwestycje która totalnie się nie opłaci, nie zwróci ani nie poprawi warunków jazdy. Nie ma infrastruktury tramwajowej, nawet prymitywnego trolej-busa. Autobusy MPK w dużej mierze są stare, zgniłe i wysłużone a kursują nie częściej niż 2 razy na godzinę. Automat który pozwolił by na kodowanie KKM w jakimkolwiek punkcie Krosna znając chordy hołoty (wandali) która przetaczała by się codziennie obok takiego urządzenia długo by nie wytrzymał. Szczególnie że powszechne w użyciu są aparaty z ekranem dotykowym. Wprowadzenie karty miejskiej trudne jest do wprowadzenia w miastach takich jak Kraków czy nie tak dawno Wrocław. Ludzie niechętnie podchodzą do tego, coraz więcej osób podróżuje bez biletu. Liczba osób które w maluczkim Krośnie zdecydowała by się na wyrobienie nieporęcznej karty po to aby przejechać się kilka razy autobusem najczęściej do szkoły lub raz w tygodniu babcia na zakupy ewentualnie kursem do szpitala najprawdopodobniej nie przekroczyła by 5 tys a liczba regularnie kodujących nie przekroczyła by mniej więcej 3 tys. Proponuje zainwestować w poprawę jakości dróg w mieście lub najpierw usprawnić, zmodernizować i wymienić tabor MPK w Krośnie niż zastanawiać się nad ... za przeproszeniem pierdołami które utrudnią życie mieszkańcom miasta. Chyba obecne władze miasta chcą uświadomić jego mieszkańcom że dokonali złego wyboru.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ranking krośnieńskich ginekologów
    Autor: enula
    Data: 2010-12-22 21:11:22

    doktor Jadwige Gierad-Pietrzkiewicz spotkałam w szpitalu jak poroniłam pierwszą ciąże zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Przesympatyczna, życzliwa lekarka. Co do prowadzenia ciąży to nie słyszałam żadnych opinii na jej temat.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: czarnateczka
    Data: 2009-12-01 22:03:43

    <<Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: patriot

    Data: 2009-11-25 18:52:53

    Czarnateczka:
    Tam jest takie słowo - większość. I, absolutnie, nie miałem na myśli Ciebie. Piszesz, w maiarę rzadko, ale zaj......e treściwie. Jak, może zauważyłeś, i ja, i Ty, i BB39 raczej jesteśmy w temacie "konfliku" po jednej stronie...

    Temat dyskusji: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: patriot
    Data: 2009-12-01 21:15

    ...Sam widzisz, jak "niektórzy" rozumieją Twój "bełkot".>>

    No tak, tam byłem po właściwej stronie, nu nie, patriot?!:):):)

    Skocz do wpisu


    Temat: WOŚP 2011 w Krośnie
    Autor: anhor
    Data: 2010-12-27 11:05:18

    Nikt nikogo nie zmusza,żeby płacić,więc nie współczuj przynajmniej mnie na co wydaję ciężko zarobione,swoje,pieniądze.
    Sporo sprzętu z WOŚP jest również
    i w krośnieńskim szpitalu.

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Neurolog w Krośnie
    Autor: madahm
    Data: 2009-11-30 12:48:13

    pani dr Gołąb przyjmuje w szpitalu w poradni neurologicznej ale zarejestrowanie sie do niej graniczy z cudem.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: carynska
    Data: 2011-05-04 18:11:06

    Do Kika.
    Nastepne dzieci możesz rodzić w Krośnie. Dr Słowik jest ordynatorem krośnieńskiego położnictwa. Wrócił również do szpitala krośnieńskiego dr Węklar.

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: wojj76
    Data: 2011-04-13 13:52:00

    @gosia_0618
    RE: Sztuczna atmosfera skandalu:
    Narazil zycie pacjentki przez swoja niedbalosc? Narazil! Przyjal na klate odpowiedzialnosc? Nie przyjal - zwalil na instrumentariuszke. To go dyskwalifikuje.

    Dodaj do tego poprzednia dyscyplinarke, ponizsze informacje pisane przez byle pacjentki prowadzone przez lekarza Pelca oraz info o przyjmowaniu w innym miejscu podczas godzin, w ktorych powinien byc w szpitalu i masz powody.

    Trzeba skonczyc z tymi koteriami w Krosnie. Mnie sie bardzo podoba haslo niejakiego Dorna Ludwika: "Pokaz lekarzu co masz w garazu" w momencie, gdy prosisz o podwyzke.

    @ryszardo. No widze, ze mnie calkiem niezla imprezka ominela, ech. Kto to jest ten w kapeluszu? Przy okazji dziwie sie, ze ludzie glosowali na twarze na tych zdjeciach w ostatnich wyborach.

    Skocz do wpisu


    Temat: Kosmetyczka w Krośnie
    Autor: kulka11
    Data: 2011-05-04 16:46:47

    salon eco image miesci sie w budynku po przeciwnej stronie wjazdu do szpitala [na ulicy grodzkiej]w tym budynku jest równiez apteka,sklep S a wejscie do salonu znajduje sie z boku obok apteki mam nadzieje ze trafisz pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: rob1
    Data: 2009-11-29 00:18:11

    piszecie swoje opinie , a kto wysyła ludzi aby w skrótach filmowych zamieszczonych na portalu komentowali sytuacfję w szpitalu?ludzi których leczą i z nich grabią- żenujące

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: Alexandra
    Data: 2011-04-13 15:43:14

    Porodówka działa normalnie. Pytałam położne i lekarza w poradni K w szpitalu. Mówią, żeby się nie bać, jakby nawet zamknęli, to poród przyjmą albo odwiozą karetką gdzie indziej :)

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: tommy30
    Data: 2011-04-13 13:03:11

    No wreszcie jakies zmiany na ginekologi, cieszy mnie to bardzo ale wydaje mi sie ze troche za pozno!! Krosnienska ginegologia zbierała przez ostatnie lata najgorsze opinie nie tylko na podkarpaciu ale w dalszych regionach! wiec to o czyms swiadczy! A co do ordynatorów w naszym krosnienskim szpitalu to nic nowego. Pracuja na etacie ordynatora pozniej gabinety prywatne do poznych godzin nastepnie komisje i inne konsultacje łapia wszystkie sroki za ogon a potem normalne ze człowiek jest zmeczony i nie pracuje wydajnie i ze skupieniem i zaszywa w brzuchu rózne rzeczy np. chuste. Ordynator powinien zajmowac sie tylko oddziałem i nie dorabiac po godzinach pracy bo nie szanuje przede wszystkim pacjentów zajmujac sie nimi małostkowo. Z tego co sie orientuje to po ginekologi przyjdzie czas na chirurgie i inne odziały .

    Skocz do wpisu


    Temat: W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia
    Autor: adekada22
    Data: 2011-04-13 13:05:10

    A co miał dostać innego niż dyscyplinarkę? To nie jest jakis zwykły błąd, to jest narażenie ludzkiego życia i zdrowia. Zgadzam się z tym, że każdy popełnia błędy, ale błąd, a błąd to różnica. Tutaj w grę wchodzi odpowiedzialnośc za życie ludzkie i adekwatne do tego pieniądze. Gdy robotnik budowlany popełni błąd też zostaje zwolniony choć nie zarabia kilkunastu tysięcy złotych. W tym szpitalu większość lekarzy zachowuje sie tak jakby robili łaskę, że kogoś leczą, a przecież nie robią tego charytatywnie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: malpa_w_czerwonym
    Data: 2009-11-29 00:32:35

    Armani - współczuję ci śmierci twojej mamy i rozumiem twój żal, ale od chwili przyjęcia do szpitala w ratowanie twojej mamy zaangażowanych było wielu lekarzy i wiele środków, leków ,maszyn podtrzymujących życie, jednak choroba okazała się silniejsza. Nie pisz więc, że śpimy i okradamy pacjentów, bo jest to obrzydliwe, i tylko fakt że przezywasz ciężkie chwile może to tłumaczyć.

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej