Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4501)
Foto
(16800)
Firmy
(148)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(843)
Czateria
(83)
Opinie
(453600)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Zjazdowa bez przejazdu do połowy przyszłego roku
  • Ubezpieczenia grupowe uczniów w krośnieńskich szkołach
  • Szyberdach w samochodzie
  • Co dalej z galeriami?
  • Neurolog dziecięcy spoza Krosna

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8934
  • Wszystkich wpisów: 453600
  • Zarejestrowanych użytkowników: 73071
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.72 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1347)
    Krośnieński szpital (663)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Protest w szpitalu (5)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Poród w szpitalu w Jaśle (11)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Parking szpitalny (11)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: ruda_wydra
    Data: 2010-11-18 00:23:13

    Dziewczyny (te co mają termin na teraz w czasie remontu w Krośnie), który szpital wybieracie jakby trzeba było? Który możecie polecić?

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: janki
    Data: 2010-11-02 13:51:33

    Witam,
    Uczestniczyłam w zajęciach, które odbywały się w szkole nr 14 w Krośnie (bodajże 6 spotkań po 1,5h dwa razy w tygodniu - poniedziałek i środa). Kurs prowadzi pani oddziałowa z Krosna. Z kolei zajęcia przy szpitalu trwają godzinę i jest 8 spotkań w czwartki i piątki. Podobnie jak przedmówczyni, jestem zadowolona, ponieważ można nabyć wiele cennych informacji od tzw. "kuchni".

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: versailles
    Data: 2010-11-03 21:55:36

    Autor: MarekMarkiewicz Data: 2010-11-02 21:29 (... Przynależność do PO będzie kiedyś traktowana jak do PZPR! "Nielegalne kwiaty.., zakazany krzyż..." ...) Ona już jest tak traktowana przez SAMODZIELNIE myślących,a potwierdzają to takie wpisy jak ten: Mamy juz 21 lat programowego wyniszczania Polski - poczatkiem byla Magdalenka, rzad Mazowieckiego i prezydentura Jaruzelskiego. Ktos moze sie jeszcze ludzil, ktos inny ulegal propagandzie polskojezycznych mediow ..., ale przeciez po tylu latach dewastacji Kraju, w ktorym dominuje manipulacja, propaganda, afera i geszeft mozna bylo sie juz czegos nauczyc. Po aferze hazardowej, tragedii smolenskiej, powodzi, a teraz walce z krzyzem, nikt nic nie dostrzegl - nic nie zrozumial ???. Bezrobocie dochodzi w niektorych rejonach do 30% , nie ma pracy, polskie zaklady produkcyjne zastapily eskimoskie hurtownie. Drogi rozjezdzaja tiry, a plebs sie cieszy.... Kaczynski byl Premierem tylko 12 miesiecy, a szkoda - powinien byc min. 2 kadencje. Przestepcy i aferzysci zaczeli sie bac, nietykalni jak Jakubowska czy Rutkowski poszli siedziec, ale ..."stare - nowe" wrocilo. Teraz byla wielka szansa i chyba ostatnia dla Polski, wybory Prezydenckie i co ? plebs dal sie zmanipulowac, a skoro tak, niech ma co chcial, bezrobocie, wyprzedaz resztek Polski, galopujace zadluzenie Polski, sluzbe zdrowia "prywatna ale ...za darmo", - dobry chwyt na przejecie szpitali i klinik za psie pieniadze ... niech plebs teraz nie narzeka, sam wybral !!! Komorowski im dolozy - na razie dolozyl im wyzszy VAT, potem da im EURO po 400 na glowa - plebs i konfidenci beda urzeczeni. A moglo byc tak dobrze - normalnie, mogl byc polski Prezydent i zaraz wybory i polski Rzad - co teraz ? Teraz to juz jest po ptakach - bo co moze zdzialac niewolnik i do tego glupi...? Jesli wybory samorzadowe i kazde nastepne plebs wykona pod dyktando TVN24, Szkla Kontaktowego i Gazety Wybiorczej - to zycze plebsowi obfitych zbiorow szczawiu na lace. Jak slucham tych "polskich mediow" ogladam tych "polskich aktorow, rezyserow, dziennikarzy, to mam watpliwosc, czy Polska jeszcze istnieje...? a moze to juz jest tylko fikcja ? Ile jest jeszcze Polaka w Polsku???

    Skocz do wpisu


    Temat: Wyprawka dla mamy i dziecka na porodówke w Krośnie
    Autor: marika
    Data: 2010-11-18 11:42:14

    na wyjscie ze szpitala gondola? a moze fotelik samochodowy?

    Skocz do wpisu


    Temat: W wypadku w Holandii zginęli krośnianie
    Autor: odpoczatku
    Data: 2010-11-06 07:57:04

    Ktoś tu anonimowo stara sie namieszać.Bliscy lub rodziny wyjechali do Holandii do szpitali żeby być ze swoimi bliskimi tak długo jak tylko bedzie trzeba.Koszty ponosi pracodawca. Cały czas są na miejscu.Nikt jeszcze nie wrócił wiec nie rozumie o co chodzi w tym poście.

    Skocz do wpisu


    Temat: Przytocki i jego radni: ciąg dalszy rozwoju
    Autor: Night_Prowler
    Data: 2010-11-14 23:54:19

    No i sprobuj tu czlowieku miec wlasne zdanie :)
    Zaraz ci jakies Meskale czy inne zarzuca, zes krewny Przytockiego z Urzedu Miasta :)
    Nic to, ja przyzwyczajony jestem :)
    Swego czasu zarzucano mi, ze jestem lekarzem ze szpitala :)
    Meskalu drogi - wszystkie zdjecia ktore ci wylinkowalem, to Szanghaj.
    Szanghaj lezy w Chinach :)
    Moim zdaniem jest piekny, co zadaje klam twojemu stwierdzeniu ze nie ma w Chinach pieknych miast.
    Zreszta sam to posrednio przyznajesz, namawiajac Wojja na wyjazd do Szanghaju kilka postow pozniej.
    Masz jakies rozdwojenie jazni?

    Skocz do wpisu


    Temat: Boisko przy ''Dziesiątce'' już gotowe
    Autor: dawid392
    Data: 2010-11-14 14:22:30

    Paulsen ja nie piszę o dyrektorze szpitala, bo on nie chciał go zamykać, ale o marszałku województwa, który... o kurcze ale się złożyło... pochodzi właśnie z PiS-u!

    Skocz do wpisu


    Temat: Linowy Park Przygody na Zawodziu hitem
    Autor: anhor
    Data: 2010-11-13 21:49:26

    "Dziś w Iwoniczu-Zdroju otwarto park linowy. Park jest usytuowany na zboczu pomiędzy Krakowiakiem a szpitalem uzdrowiskowym Excelsior. Władze gminy wydały na jego budowę 40 tys. zł".

    Drugi park dość blisko,można porównać.

    Skocz do wpisu


    Temat: Wszystko idzie źle. PiS-u program dla Krosna
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-11-11 21:45:49

    Dziwię się, Cieniowi, że podnosi temat "obrony szpitala", bo to obciach i dla PiS, i dla PO, i dla Komitetu Samorządowego, i dla Przytockiego.
    Kto nie wierzy niech obejrzy zdjęcia z linek poniżej
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=37[...]
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=36[...]
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=36[...]
    Jest tam przegląd twarzy od Przytockiego do senatora Piotrowicza, ale pewnie ten post i tak za chwilę zniknie jako "wpis nie ma nic wspólnego z tematem":)

    Skocz do wpisu


    Temat: TESCO w Krośnie! Przyszłość czy porażka?
    Autor: meteor
    Data: 2010-11-11 23:43:04

    Dopowiem jeszcze jedno.Mają stołówkę, nie wiedziałem,że to pracownicza(ale dla każdego).Poszedłem jednak bo byłem głodny i z zewnątrz nie wyglądała tak źle.Co zastałem w środku:kontrola jak za komuny-proszę dać dowód osobisty..dałem, spisali !
    W środku niby wybór kilku dań ale wszystko zimne, a za szybą liczni palacze tesco..dobrze, że nie wylądowałem w szpitalu miejscowym.Dziękuję, wolę takich firm z kapitałem wyłącznie zagranicznym nie mieć w zasięgu nawet 100 km,wolę to co mam tutaj.

    Skocz do wpisu


    Temat: Rehabilitacja w Krośnie
    Autor: ona_czyli_ja
    Data: 2010-11-13 20:53:16

    Każdy ma swoje zdanie... ja osobiście nie polecam pana Jarka... po jego masażu kregosłup mnie boli jeszcze bardziej...w ogole nie jest delikatny.. tak jakby czucia nie mial...podczas masazu czulam jak kazdy kreg mi ''chrupie'' masakra..;// a przy tym straszny bol :((( za to polecam panią Alicję z zakladu rehabilitacji w Szpitalu w Krosnie... masaz wykonuje dokladnie i delikatnie...i przy tym bol ustepuje.. wedlug mnie jest godna polecenia ! :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Boisko przy ''Dziesiątce'' już gotowe
    Autor: paulsen
    Data: 2010-11-14 11:57:41

    Co jakiś czas tylko Platfusy przypominają na forum jak to bronili z Borczem i Oponiem - mieszkańców Krosna przed zagładą szpitala.

    hahahahahaha

    Jeżeli to jest Platformy jedyny program na te wybory to ja dziękuję wolę mój głos oddać na SLD.

    Skocz do wpisu


    Temat: Boisko przy ''Dziesiątce'' już gotowe
    Autor: paulsen
    Data: 2010-11-14 14:10:27

    Może oni zrozumieją jak muszą w kolejkach stać do lekarzy w szpitalu w Krośnie. I jak ten cały system się ma u nas w Krośnie którego chroniła Platforma Obywatelska przed niby likwidacją , którą pismaki z gazet podkręciły do granic możliwości a cała ta maskarada to był jedynie straszak podkręcany przez lekarzy i Platformę Obywatelską przeciwko PIS na ich dyrektora , bo faktycznie porządnie się zabrał za rozliczanie lekarzy.

    Proponuję pośledzić wcześniejsze wpisy jak niektóre lekarzyny w bezczelny sposób na forum k24 kpili z pacjentów i jak się uważali za bogów .

    Skocz do wpisu


    Temat: Stary Cmentarz: kolejne nagrobki będą zachowane
    Autor: anhor
    Data: 2010-11-10 11:49:00

    "...były czytelne i lepiej zachowane"...

    Ja widzę to inaczej, co rok więcej wyremontowanych nagrobków,niektóre bardzo piękne (np grobowiec pierwszego dyrektora krośnieńskiego szpitala).
    Po takiej wizycie i później poszperaniu,choćby w internecie można się sporo dowiedzieć
    o historii naszego miasta.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: MarekMarkiewicz
    Data: 2010-11-14 14:19:04

    Ważniaku!

    Co zostanie po PO, czy to, co po PZPR, UD, czy UW i wieczni posłowie, radni zmieniający wielokrotnie nazwę?

    Czy pusta kieszeń?
    Zamiast likwidować kryzys, to rząd PO sięga do naszych kieszeni, a na dodatek cenzura prewencyjna ze zwalnianiem z pracy, np. w TVP PR, itp.
    Widzę, że nawet na ulotkach PO, SLD, wielu wstydzi się partii!
    "Ludzie w rządzie mają za dużo czasu na bzdury".

    "Brudna polityka, afery, łapówki...."

    Na pierwszych miejscach w wiadomościach od tygodnia o zwolnieniu dwóch kobiet w PiS, a tysiącach zwolnionych z pracy z najważniejszych stanowisk, z powodów obsady przez PO, cisza!!! A tu:
    Pada strefa euro! Pada gospodarczo Irlandia!
    W wiadomościach cisza!

    Co ci pozostało na emeryturze?
    Walka z Kościołem?
    Nie pokonasz Boga!
    Zachwalasz spadkobierców PZPRu?
    Wstyd tylko!
    PO wg tego, co można wywnioskować ma jednakowe działanie jak SLD!
    Np. przeciwstawić się Kościołowi, Krzyżowi i zachwalać wszelkie podatki, ograniczyć w podręcznikach i w lekturach i manifestacjach patriotyzm, a umiłowanie ojczyzny nazwać mogą tylko faszyzmem!
    Zapominają, że byli tacy, którzy za Polskę przelewali krew.
    Nawet, gdybyś należał do innej narodowości, to jednak broń tej gałęzi, na której siedzisz, a przynajmniej tej obrony nie nazywaj faszyzmem.

    Jeśli nie ma w danej organizacji umiłowania nawet tej małej Ojczyzny, to nie będzie w niej troski gospodarczej o dany teren.

    SLD była już u władzy i się skompromitowała w walce z Kościołem, i z polskością, jako spadkobierca PZPRu, i nie wejdzie na II miejsce.

    Jedynie organizacja broniąca swój naród, i swojego terenu, ma największe szanse!
    Potrzeba nam fachowców, a nie likwidatórów Polski, czy Krosna.
    Otwórz oczy! Co się stało z Krosnem?
    Pusty Rynek! Bez sklepików! Same banki i telefonia, oraz kilka barów!
    O śmierci tych sklepików oraz upadłości KHS sygnalizowała trumna w manifestacji przy sprawie hipermarketów!!!
    A jakie stanowisko było PO przy sprzedaży najlepszego oddziału szpitalnego "nerki" w Krośnie, lub przy sprzedaży części terenów lotniska?
    (Przecież ten teren nieużytków, po wybudowaniu lotniska będzie droższy). Ale liczy się tylko decyzja partii PO!
    KIEROWNICZA ROLA ZJEDNOCZONEJ PARTII PO!

    POZDRAWIAM.

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: fen
    Data: 2010-07-05 08:26:53

    drogie przyszłe mamusie do szpitala zapakujcie sobie:
    przedewszystkim wodę!! i jakieś bułki zwykłe, na czas po porodzie ponieważ będzie się wam niezmiernie chciało pić a organizm będzie chciał zregenerować utratę energii po wysiłku jakim jest poród, dla dzidziusia pampersy, chysteczek nie polecam ponieważ skóra maluszka jest bardzo wrażliwa i można podrażnic chusteczkami nawilżanymi

    Skocz do wpisu


    Temat: In vitro
    Autor: paniecospan
    Data: 2010-11-02 01:33:44

    Zapłodnienie pozaustrojowe, zapłodnienie in vitro (ang. in vitro fertilisation, IVF; (łac.) in vitro, dosł. "w szkle") – metoda zapłodnienia polegająca na doprowadzeniu do połączenia komórki jajowej i plemnika w warunkach laboratoryjnych[1], poza żeńskim układem rozrodczym. Zaliczana do technik rozrodu wspomaganego medycznie[2].

    Jest stosowana z szerokich wskazań jako sposób leczenia niepłodności[3][2][4] w wypadku, gdy inne metody wspomaganego rozrodu nie mają zastosowania lub nie przyniosły oczekiwanego rezultatu.
    czyli jesli to jest zle wg kosciola to w takim razie trzeba zamknac szpitale zlikwidowac apteki, bedzie tanie chorzy umra i bedzie spokuj,pojda do nieba,
    zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz co sobie mysla ksieza onanisci jak zabijaja niepotrzebnie tyle niewinnych plemnikow dla odrobiny grzesznej przyjemnosci ;-D, a co z kobietami ktore nie zachodza w ciaze co 10 miesiecy? co miesia z okresem wylewa sie po jednym zdrowym jajeczku wszystko do podpaski, jak tak mozna, trzeba spalic te okrytne baby na stosie,;-D

    Skocz do wpisu


    Temat: Oni chcą decydować o losach Krosna
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-10-30 20:57:04

    Lista - linki vrilla:

    Pierwszy skreślony za - od liberalizmu Mikkego, przez "Nasz Głos", do fundamentalizmu w jaki zaczął sie bawić Jarek po traumie w zw. ze smiercią brata, co mu w tej traumie nie przeszkadzało malować twarz a la Rusek, a la Gierek, a la Oleksy itd., kto widzi ten wie.
    Ogólnie i szczególnie - piękna historia i tradycja rodzinna, a ostatni potomek zszedł na pis... mu morde lizał...

    Drugi już zaczyna z Zuchów wrastać, ale pomimo 35 lat znaczących osiągnięć osobistych, a szczególnie działalności na niwie społecznej brak, bo bycie kuratorem zawodowym to praca.
    Jednak gdyby był w moim okręgu, musiałbym się zastanowić nad wyborem, a jeszcze nie poznałem wszystkich chętnych.

    Trzeci - skreślony za dwulicowość, fałszywość itp.
    Nie wierzę że wykształcony, tak wysoko notowany w krosnieńskiej PO, nie wiedział o co walczy w "walce o szpital".
    Podczas kampanii powinien ciągle defilować z transparentem "ciemny lud wszystko kupi", choć to hasło też karierowicza, przywróconego do łask I bulteriera PiS, który znalazł dziadka w Wehrmachcie

    Czwarty - "+" za odwagę w podtrzymywaniu tradycji rodzinnych i skromność

    O tym z linki vrilla z 2010-10-30 11:28 szkoda gadać.
    Obraziłbym Drugiego gdybym jego osiągnięcia i działalność z Drugim przyrównywał.
    Wystarczy że film z jego spotkania zobaczyłem - y a u e - jestem taki prawie ja Przytocki tylko, że z "PiS.
    Taki obciach zrobić krewnym i znajomym...

    enricco też jakieś mięso armatnie PiS wskazał... i na tym poprzestańmy.

    A ja pewnie zagłosuję na Panią Gienię!
    http://www.piskrosno2010.pl/okreg-wyborczy-n[...]

    Prawie jak pani Sobecka..., chyba, że to mąż rozkazał - teraz Ty Gienia - to bardzo Panią przepraszam, nie zagłosuję na Panią, a Józek niech sobie dalej Markiewiczuje i versailluje.

    Grzsiu, Ty mój kochańeńki - tylko tyle, zawiodłeś mnie?!
    Lekceważysz Wyborców - gdzie odpowiedzi na moje pytania, gdzie odpowiedzi na pytania iwanki związane z Honorem w nawiązaniu do wcześniejszego pana wpisu?!
    Może nie zauważyłeś, ale Palikot to taki błazen nadworny, który intelektualnie, przemyślnie docierał do króla wskazując mu drogę. Niestety tean król do którego pił Palikot niczego nie zrozumiał, podobnie jak jego żołnierze.
    A swoją drogą to wystawił was do wiatru ten błazen - zaczął działać na własny rachunek.
    Jak wy teraz i czym będziecie strzelać do śmiertelnego wroga, skoro muszka wam z celu umknęła?

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: anykom
    Data: 2010-11-23 20:49:44

    Czy dr. Piotr Wajda lub dr. Agata Nowak pracują na oddziale ginekologiczno-położniczym w szpitalu w Krośnie ?

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej