Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4147)
Foto
(16916)
Firmy
(140)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(846)
Czateria
(20)
Opinie
(460142)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Ptaki bombardują Pocztę Główną
  • Transplantacje: coraz więcej dawców i biorców
  • 114 litrów podejrzanego alkoholu na bazarze
  • Świąteczne Krosno. W sobotę Wigilia na Rynku
  • Jak wybrnąć z zadłużenia i założyć konto w banku?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9154
  • Wszystkich wpisów: 460142
  • Zarejestrowanych użytkowników: 74636
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.41 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1353)
    Krośnieński szpital (663)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (27)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Poród w szpitalu w Jaśle (12)
    Parking szpitalny (11)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    Szpital w Brzozowie (1)

    Temat: Marszałek: sytuacja rozwiąże się 1 grudnia
    Autor: romperstomper
    Data: 2009-11-27 22:53:59

    Mam szacunek do Przytockiego nie pokazywał się ani nic nie sugerował na tym portalu. Ja jego twarzy nie widziałem przed szpitalem. Nie zbijał na takiej sprawie politycznego poparcia. Dlatego mam szacunek do niego.

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: romperstomper
    Data: 2009-11-27 23:06:43

    Przestań już kpić dobra ? Racja jest jedna zrobił jedną porządną rzecz , wprowadził rozliczenia lekarzy z przepracowanych godzin w szpitalu. To się naprawdę większości społeczeństwa podobało. Jesteś nadal pewny siebie , przyznaj się z jakiej frakcji politycznych sępów głosów jesteś ? Ja nie jestem kolego zniewolony przez telewizję czy internet mam swoje zdanie . I nie jestem nierobem zapewniam cię jak politycy.

    Skocz do wpisu


    Temat: Marszałek: sytuacja rozwiąże się 1 grudnia
    Autor: romperstomper
    Data: 2009-11-27 22:51:44

    Fland : nie mąć tyle ci powiem. Politykę robisz i cyrk dla swoich potrzeb. Mijasz się kolego z prawdą ludziom w Krośnie podobał się system rozliczeń godzin przepracowanych w Szpitalu przez Lekarzy. Płacą podatki na takich nierobów jak ty z rady miasta czy sejmu , oraz na lekarzy i wymagają od lekarzy aby pracowali uczciwie. Bo my jakoś w firmach uczciwie pracujemy . Tobie polityczku się tylko wydaję dla mnie jesteś szmatą gdzie jest problem to ty szukasz głosów przy pokazaniu się. Ale poczekaj parę lat ludzie co raz mądrzejsi są.

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-10-19 06:21:51

    W tym przypadku panie Cieniu niczym się pana demagogia i mijanie się z prawdą nie różni do PiS.
    Na hasło 'zbiorowo na Podkarpaciu nie głosujemy na' z przekory aż sie chce zagłosować 'na'.
    "Zbiorowo" to Ty możesz sobie z rodziną i wszystkimi Twoimi znajomymi pójść najwyżej znowu pokrzyczeć, bo jak sam piszesz 'Do dziś nikt nie zrobił kontroli, nikt nie wyciągnął konsekwencji...".
    A gdzie się podziali ci obrońcy szpitala i komitet SROS?
    Jeśli nie znacie adresów instytucji kontrolnych to napiszcie do mnie na priv, a nie rozpętujcie znowu wojny dla idiotów.
    Takich łoborońców to tylko oSROS możne poważać i Twoi znajomi, ale nie wciskaj kitu, że tak myślą i dali sie na ten cyrk nabrać "wszyscy z Krosna i okolic'.


    Skocz do wpisu


    Temat: Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą
    Autor: Nikita_mk
    Data: 2014-06-02 12:30:03

    A jak się ma sprawa służby lekarza pacjentom w przypadku podpisywania tzw. "Deklaracji Wiary"? Czy w krośnieńskim szpitalu są tacy lekarze i czy poznamy ich nazwiska? Mogliby przynajmniej umieszczać informację na drzwiach gabinetu, albo plakietkę pod identyfikatorem, aby było jasne, że kierują się nie prawem stanowionym, przysięgą Hipokratesa, tylko sztucznie narzuconą ideologią wiary - wobec zdrowia i życia osób, które im ufają i oczekują pełnej opieki lekarskiej.

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: gordon
    Data: 2010-10-19 08:01:16

    Słusznie wszyscy powinnismy powiedzieć NIE w zblizajacych się wyborach naszym przedstawicielom których głosu brakło przy obronie przed zamknieciem szpitala w krosnietemu ze odeszło ponad 30 specjalistów lekarzy że jak ma sie chorego w rodzinie to trzeba jeździc do Brzozowa lub Rzeszowa Ja na pewno podziekuje...

    Skocz do wpisu


    Temat: Krośnieńscy lekarze
    Autor: goha123
    Data: 2010-10-17 14:29:29

    Pani dr jest profesjonalistką. Miałam usuwaną ósemkę przez Panią dr w szpitalu. Mogę polecić z czystym sumieniem. Powodzenia:)

    Skocz do wpisu


    Temat: Krośnieńscy lekarze
    Autor: Lady_20
    Data: 2010-10-17 13:41:53

    Witam. Chciałam zapytać, czy ktoś może miał do czynienia z chirurgiem stomatologii Anną Kustroś?? Muszę wyrwać zęba i zostałąm skierowana do tej Pani... co o niej sądzicie??? ;/ z reguły nie chodze do lekarzy na szpital bo juz sie na wielu przejechałam, a zwlaszcza na chirurgach ;/ lepiej iść do Rzeszowa albo Brzozowa.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: VERSAILLES
    Data: 2014-06-26 18:22:10

    Książka: "Donald Tusk. Pierwsza niezależna biografia" Sławomir Grabias, Wyd. Signum Temporis, 2011 - umożliwia czytelnikowi zrozumieć wiele "niepojętych rzeczy" jakie wyprawia obecny "władca Polski", rzeczy które nie mieszą się Polakom (nie dotyczy POlaków) w głowach. Bo też faktycznie to co wyprawia Tusk można tylko zrozumieć poprzez zaszczepioną mu w młodości nienawiść do Polskości z jednoczesnym teatralnym zakładaniem maski Polaka i patrioty.
    Jak tragiczne są tego skutki dla Polski, miliony Polaków odczuły to już na własnej skórze. A prawda jest szokująca i jest przeciwieństwem tego teatru, który odstawia Donald Tusk. Dziadek Tuska ze strony ojca był ochotniczo w hitlerowskim Wermahcie, brat dziadka ze strony matki, również służył w Wermahcie, natomiast babka ze strony matki, z domu Liebke, była rodowitą Niemką. Męska część rodziny zginęła w Rosji, na frontach I i II wojny światowej. Ciotka matki Donalda Tuska zginęła wraz z czwórką dzieci podczas ucieczki w styczniu 1945 r. na pokładzie słynnego "Wilhelma Gustloffa", storpedowanego przez Rosjan. Matka Donalda Tuska wspomina, że jej mama i babcia chciały uciekać po wojnie do Niemiec, bo "w końcu były Niemkami" . Babka Tuska, salowa, musiała odejść z pracy w szpitalu, bo była szykanowana ze względu na jej silny niemiecki akcent. To, że w rodzinie Tuska rozmawiało się po niemiecku, nie było tajemnicą (Grabias, str. 26). Donald Tusk zdawał sobie sprawę z problemów z tożsamością narodową swojej rodziny. Miał od dzieciństwa zaszczepioną nienawiść do nie niemców, szczerze nienawidził
    Polaków, bo był jako dzieciak wyzywany od hitlerowców na podwórku i w szkole. Jego wielką traumą jest chorobliwa nienawiść do Polskości oraz dla kariery wypieranie się własnego pochodzenia, udawanie, że jest kimś innym, niż jest naprawdę! Ten stres z zapierania siebie samego uformował psychopatyczną, bezwzględną psychikę Tuska, który nigdy nie wacha się rozpowszechniać obrzydliwych łgarstw na przeciwników politycznych
    czy też wyrzucać oddanych mu pracowników dla własnej kariery i stołków
    . Dlatego Polacy jako obywatele powinni wiedzieć, kogo wybierają na premiera czy na prezydenta i jakie jest jego pochodzenie. To jest normalnym prawem każdego narodu wybierającego swoich przywódców w USA, W.Bryt, czy Francji i innych demokratycznych państwach. Tusk doskonale wiedział, kim była jego rodzina, ale wypierał się i kłamał. Dlaczego więc kłamcy i oszustowi (podobnie jak "magistrowi" Kwaśniewskiemu) powierzono sprawowowanie w Polsce tak wysokiego urządu ? Dlaczego dopuszczono, żeby wyrządził tyle straszliwych szkód Polakom i Polsce łącznie z Zamachem Smoleńskim, totalnym zdemoralizowaniem i rozkładem "elit rządzących", oraz totalną międzynarodową kompromitacją Państwa Polskiego ?

    Odpowiedzią na ten stan UŚPIENIA polskiego społeczeństwa jest w pewnym sensie ten blog

    http://naszeblogi.pl/47738-uspieni

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: norka
    Data: 2010-10-15 10:17:41

    Hej :)
    Rozmawiałam z panią odziałową z ginekologii i to jeszcze nic pewnego. Decyzja ma być podjęta w pierszych dniach listopada. Owszem jest planowana dezynfekcja na odziale, ale trzeba cierpliwie czekać.
    A jak trzeba bdzie rodzić w innym szpitalu, to się urodzi jakoś :)
    Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy rodzące w tych dniach :D Kto wie może się spotkamy :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: mamuska2010
    Data: 2010-10-15 13:20:33

    polecam szpital w Brzozowie :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: patriot
    Data: 2009-11-27 23:13:08

    recepta-szkolenie w Hondurasie, recepta- szkolenie w Maroco, recepta - szkolenie w Jamajce, itd., itd., .... I, jeszcze płatne ze szpitala na podnoszenie kwalifikacji. Wolne dni, wolna ręka, zdechnięci pacjenci!

    Skocz do wpisu


    Temat: Proboszcz parafii Korczyna...
    Autor: kwas88
    Data: 2010-10-16 18:53:53

    hahaha i odezwała się mądra "awaa"
    Jakie dziwne pytania ? pytam się ludzi co myślą o biedronce po opływie pewnego czasu co w tym takiego dziwnego ?.
    A co do "Bociana123" uważam że dobrze napisał i sam podpisuje się pod tym apelem, gdyż temat się wyczerpał teraz piszą tylko dupki jak "awaa" i "josef" którzy wywołują bunty.
    Te "josef" idź zobacz czy cie czasem w szpitalu nie ma !!

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-10-19 13:41:51

    To z Twojej je.us wypowiedzi wynika, że jest gorzej niż było!
    Gdzie w takim razie są te związki zawodowe, lekarze którzy wtedy szpital ratowali razem z Cieniem, SROS'em i Przytockim?
    P.S.
    Jak sobie przypominam K.24 zapowiadało wtedy, że temat będzie kontynuowany, nowemu dyrektorowi i ZZ lekarzy, lekarzom będzie się "patrzeć na ręce" itp., i co?
    Cha, cha, cha - wyskoczyło mi "Proszę usunąć wulgaryzmy z wiadomości!", a chodzi o nick autora poprzedniego wpisu - zmieniam, napiszę je.us!

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: paulsen
    Data: 2010-10-19 19:54:00

    Widzę że ktoś odgrzał stary kotlet przed wyborami. Myśli sobie może Borcz i jego świta że coś ugra. Szczególnie ten Areczek Opoń co teraz kandyduje że ugra sobie na "obronie szpitala" głos do rady miasta , żeby się młody chłopaczek nie zdziwił. Strajk zrobili lekarze , i to im można podziękować za całą sytuację. Kocój był dobrym menadżerem bo patrzył na ręce ich. I tu nie chodzi o politykę po prostu jego działanie w zarządzaniu było ok. Platfusy chciały ugrać sobie na tym całym zamieszaniu . Dla mnie to żadna robota aby miał głosować na kogoś po wojence.

    Skocz do wpisu


    Temat: Znany lekarz - opinie o lekarzach
    Autor: czatka
    Data: 2010-11-23 18:57:39

    Jak we wszyskich zawodach - jest lekarz specjalista-człowiek, jest lekarz tylko specjalista. Jeżeli chodzi o lekarzy w krośnieńskim Szpitalu to tych specjalistów co pacjenta traktują jako cierpiącego człowieka jest naprawdę niewielu. Z obserwacji uważam, że tylko młodzi lekarze starają się pomóc choremu a dla starszych stażem najlepiej aby sale były puste to i dyżur dla nich jest łatwiejszy. Ma się wrażenie, że pracują za jakąś karę a nie z chęci pracy i pomocy chorym. Podobnie jest z pielęgniarkami. Może jednak jest potrzebna prywatyzacja aby zostali najlepsi i pracowali, szanowali pacjentów tak jak lekarze w prywatnych przychodniach czy klinikach.

    Skocz do wpisu


    Temat: Karetki mają garaż, ratownicy ciepło
    Autor: _lukasz_krosno
    Data: 2010-10-21 11:32:11

    Powolutku tereny starego szpitala robią się nie do poznania.... BRAWO!!!

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Gdzie dać nakrętki plastikowe?
    Autor: maniek54
    Data: 2014-11-19 12:18:32

    W szpitalu przy rejestracji,w ZUS-ie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009)
    Autor: szakirka1
    Data: 2010-10-21 14:35:26

    Do Twoj cien widzę, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Mówisz,że włożyłam wszystkich lekarzy do jednego wora a ja zaznaczyłam dokładnie w swojej wypowiedzi "chodziło o grupę nierobów lekarzy" GRUPĘ nie mówię ,że wszyscy.
    Co do cywilizowanych rozwiązań to widzimy ,że one nie skutkują a te z hali byłby odpowiednie...wg mnie jesteś lekarzem i nie chcesz być sprawdzany ile to faktycznie godzin pracujesz w szpitalu;/.
    Niebawem skończy wam się samowolka, nie mogę się doczekać kas fiskalnych w prywatnych gabinetach:]

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej