Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3810)
Foto
(17230)
Firmy
(127)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(818)
Czateria
(42)
Opinie
(456886)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Szczur ugryzł kobietę. Wbiegł jej do mieszkania
  • Szli przez parking, urywali lusterka
  • Dzień Dziecka: jak i gdzie go spędzić?
  • Odkryto fundamenty dawnej restauracji
  • Szpital ma nowy echokardiograf

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10412
  • Wszystkich wpisów: 456886
  • Zarejestrowanych użytkowników: 84424
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 2.85 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (52)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1430)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (90)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Pediatryczna izba przyjęć - szpital w Krośnie (6)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (9)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Szpital ma nowy echokardiograf (4)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)
    W piątek szpital pracuje jak w niedzielę (1)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Wigilia: szpital i urząd ma wolne (9)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Poród w szpitalu w Jaśle (26)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (25)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Parking szpitalny (11)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu chcą edukować rodziców (16)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: USG genetyczne płodu
    Autor: furia
    Data: 2011-01-31 14:46:13

    ja robiłam :) wykonuje się je na ul. grodzkiej, obok starego szpitala - trzeba zadzwonić do doktora Pawła Guzika i on umawia na wizytę, bo trzeba czekać ok 3 tygodni. Usg robi dr Śliwa z Rzeszowa. Koszt to 180 zł, ale warto - można wykluczyć wszelkie wady u dzidziusia :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Endokrynolog w Krośnie
    Autor: Allman
    Data: 2011-02-02 11:35:56

    Witam. Polecam nową endokrynolog w Krośnie-przyjmuje w szpitalu od stycznia na Fundusz-po co jechać do Rzeszowa jak jest na miejscu-byłam i jestem zadowolona, jest rzeczowa i konkretna. Naprawdę polecam

    Skocz do wpisu


    Temat: 29-latek walczy o życie. Uderzył w latarnię
    Autor: wariat00
    Data: 2011-02-02 19:17:55

    Kto nie zasmakowal nigdy motocykla nigdy nie zrozumie sensu "latania", nawet niech nie probuje...

    Trzeba byc prymitywem by kogos oceniac maja 2 zdjecia na krosno24.pl i kawalek artykulu. Nie ma oficjalnej przyczyny, nie wiadomo co spowodowalo wypadek. Chlopak w ciezkim stanie, walczy ozycie a to go "pociesza" expert drMengele uznajac za nienormalnego. Powinienes isc do szpitala go przeprosic pajacu.

    Zycze Ci zebys kiedy jeszcze pojezdzil, a Rometem sie nie przejmuj ;)

    Skocz do wpisu


    Temat: Posłowie chcą pomagać. S-19, obwodnica, edukacja
    Autor: tubylec
    Data: 2011-02-03 12:32:08

    Nie ma sprawy: likwidacja Funduszu Kościelnego, likwidacja przynajmniej 1h religii, likwidacja IPN, likwidacja etatów dla księży w wojsku, policji, szpitalach, straży granicznej, urzędzie celnym, likwidacja programu "rodzina na swoim", reforma emerytur służb mundurowych i rolniczych, obcięcie wydatków na kancelarię Sejmu, Senatu, Prezydenta, Rady Ministrów, likwidacja stanowisk doradców politycznych przy każdym ministerstwie, zmniejszenie liczby ministerstw np. poprzez połączenie MEN z MNiSW, MSiT, MK z jedno, likwidacja stanowiska min. bez teki Julii Pitery, która właściwie nie wiadomo jest od czego, itp. Mało, czy jeszcze wymieniać?

    Skocz do wpisu


    Temat: Co ma sejmik wojewódzki do naszego miasta
    Autor: anabolic
    Data: 2011-01-30 18:48:40

    Gdyby pan Krzanowski miał jakąkolwiek wiedzę o samorządzie, to by przecież wiedział, że radny wojewódzki nie może kierować szpitalem podległym pod zarząd województwa.

    Skocz do wpisu


    Temat: Leczenie żylaków
    Autor: 1604
    Data: 2011-01-30 18:27:27

    Witam ,moge polecić P.Jacka Bieńkowskiego ,on przyjmuje na Starej Wsi prywatnie i jeszcze na kasę chorych w Brzozowie w szpitalu .Ja usunęłam u Pana doktora właśnie zastrzykami ,póniej nosilam ponczochę i jest ok .Długo zwlekałam ze strachu itp a naprawde nie było co się zastanawiać ,teraz sie z siebie śmieję ale wiadomo jak to jest .Także polecam ,pełen profesjonalizm .

    Skocz do wpisu


    Temat: Kardiolodzy w Krośnie
    Autor: 579
    Data: 2011-01-27 07:44:29

    Ilu kardiologów od nowego roku przyjmuje w poradni kardiologicznej szpitala krośnieńskiego ? Podobno chcąc się zarejestrować do tej poradni, to najbliższe terminy - III kwartał 2011 r.

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w szpitalu w Strzyżowie
    Autor: chomka
    Data: 2011-01-26 13:27:13

    Dr Słowik jest najlepszym lekarzem w Krośnie. Doktor z powołania. Opieka w Strzyżowie super. Wiem bo byłam tam w szpitalu dwa tygodnie i się trochę naoglądałam i nasłuchałam.

    Skocz do wpisu


    Temat: Krośnieńska Spółdzielnia Mieszkaniowa
    Autor: anhor
    Data: 2011-01-29 11:21:33

    Dyskusja z pracownikiem spółdzielni,który ma za zadanie spisać liczniki nie ma sensu.
    To tak jakby w szpitalu zarzucać salowej,że kolejki i okres oczekiwania w poradniach jest zbyt długi.

    Skocz do wpisu


    Temat: Chciał skręcić, ale inny puknął go od tyłu
    Autor: Nikita_mk
    Data: 2011-01-29 23:17:37

    Asiak, na moje oko wszystko się zgadza.
    W kolizji udział wzięli:
    - 22-letni pasażer samochodu Seicento, mieszkaniec powiatu jasielskiego (przewieziony do szpitala),
    - kierujący Fiatem Ducato – 53-letni mieszkaniec powiatu krośnieńskiego,
    - kierujący Seicento – 22-letni mieszkaniec powiatu krośnieńskiego
    - kierujący ciężarowym Mercedesem – 24-letni mieszkaniec powiatu rzeszowskiego.
    Zdarzają się takie przypadki (może nie nagminnie), że w 1 samochodzie podróżuje 2 22-latków, 1 jest kierowcą, drugi pasażerem i są oni z 2 różnych powiatów (jakby nie patrzeć od wieków toczących ze sobą wojny).
    Tylko nie wiem, czy to potwierdza teorię "sora", że "autor njusa to chyba jakiś idiota"... ;]

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: piotr29
    Data: 2011-01-30 11:42:13

    Ja chodziłam do Kuczy jak dla mnie spoko doktor nie narzekam prowadził moja ciąże zagrożoną i w szpitalu sie bardzo interesował

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: norka
    Data: 2011-02-13 09:25:37

    Podpisuje sie pod tym co napisała viola. Też nie tak dawno, przebywałam w szpitalu i też lekarze zajeli się mną dobrze -właśnie mimo że mnie nie znali i ani do jednego nie chodziłam a opiekę miałam super.
    Niestety też nie polecam dr Płutniak- moja koleżanka do niej chodziła jakiś czas i masakra podobno.
    Osobiście też polecam dr Pelca i dr Łysikowskiego
    Pozdrawiam :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: viola1975
    Data: 2011-02-12 19:10:00

    to bardzo przykra sprawa,jednak nie wszystkich lekarzy trzeba stawiać pod jedną ścianą.Wiem bo sama ostatnio opuściłam szpital i lekarze zajęli sie tam mną bardzo dobrze pomimo że do ani jednego z nich nie chodzę.tak pielęgniarki jak i lekarze mili-Pan ord.Pelc i Kucza bardzo dobrzy lekarze polecam paniom które szukają dobrych ginekologów.Natomiast p. Płutniak chroń Boże jej pacjentki

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: anhor
    Data: 2011-02-14 21:28:09

    "Szefowie Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego oraz Wojewódzkiego Zespołu Specjalistycznego w Rzeszowie złożyli dzisiaj rezygnacje z zajmowanych stanowisk. Jutro zarząd województwa zdecyduje, czy je przyjąć. - Rzeczywiście, zarówno dyrektor Bernard Waśko, jak i dyrektor Mariusz Kocój złożyli rezygnacje"

    Nie do wiary.Sam złożył rezygnację.
    Myślałem,że tego zrobić nie potrafi.

    Skocz do wpisu


    Temat: Eurocash Krosno - opinie
    Autor: trufel111
    Data: 2011-02-15 19:31:44

    To jest duży problem. Ale cała firma przez takie słabe zarządzanie firma się sypie.
    Ludzie sa zwalniani i dyrektorowi to nie przeszkadza. On nie utożsamia sie z firmą. Czemu ludzie nie dostali w dużym stopniu premii za styczeń choć ciężko pracowali??? To nie sa pomówienia tylko fakty.
    Ludzie cięzko pracują bo w Krosnie nie ma wielu mozliwości ale co traktuje się ich jako robole za 1000 zł tylko czekać kiedy zwykli pracownicy będa zarabiac tyle ile salowe w krosniejskim szpitalu. Apel dyrektorzy i władze Eurocash nie bierzcie po 20-25 tys złotych z premią czy bez dajcie innym zarobić aby spokojnie mogli rodziny utrzymać.

    Skocz do wpisu


    Temat: Wymuszenie i zderzenie. Wypadek w Turaszówce
    Autor: kuliczek13
    Data: 2011-02-19 12:42:04

    Powiem Wam moi drodzy tylko tyle. Kobieta która tam jechała jest moją siostra. Leży cały czas w szpitalu. Czy ta aby kobieta za kółkiem spowodowala ten wypadek? Jechała prawidłowo prostą drogą i to właśnie facet zajechał jej drogę? Nie miała na to wpływu więc teraz zadaje pytanie? Czy można powiedziec na nią złe słowo? Kto okazał się gorszym kierowcą, kobieta czy mężczyzna??

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: amelka_25
    Data: 2011-02-09 15:28:45

    czy ktoś słyszał o tej kobiecie która niedawno zmarła po niewłaściwej diagnozie postawionej przez jednego z ginekologów, pracującego w Krośnieńskim Szpitalu."Zabił"nie tylko ją ale i jej dziecko.Była w 7 miesiącu ciąży...

    Skocz do wpisu


    Temat: Operacja przegrody nosa i korekta nosa
    Autor: pigmalion
    Data: 2011-02-09 10:43:46

    witam,1 czerwca małem robioną plastykę podniebienia i korekte przegród.Byłem prywatnie u Pani Wrońskiej i od niej dostałem skierowanie do szpitala.Ona równiez robiła mi zabieg pod całkowita narkozą.Ból po plastyce podniebienia był koszmarem przez ponad 2 tygodnie(schudłem przez 14 dni 14kg),miałem wyrwane migdałki,podcięty języczek,oraz wycinane podniebieie miękkie i nie dałem rady nawet wody przełknąć...Natomist korekta przegrody nie była wcale taka straszna.Fakt,lała sie krew z nosa caly czas i trzeba bylo nosic tamponadę.Nieprzyjemne było równiez wyciąganie 2 metrów bandaża z nosa na żywca i wyciaganie blach stabilizujących równiez bez znieczulenia ale nie bylo to takie straszne:))Zdecydowałem sie na zabieg ponieważ bardzo mocno chrapałem,źle mi sie oddychało przez nos i miałem bezdechy nocne.Ogólnie rzecz biorąc:
    - korekte przegrody zrobiłbym jeszcze raz gdyby trzeba było bo nie było wcale tak boleśnie i strasznie.
    -natomiast co do plastyki podniebieia to musiałby mi ktoś duuuuzo zapłacić zebym to powtórzył(wcześniej zaopatrzyłbym sie w duze ilości tramalu bo tylko po nim troszke było mi lepiej)

    efekty po zabiegu:
    - przestałem chrapać
    - zero bezdechów nocnych
    - mogę swobodnie oddychać przez nos

    Uważam więc ze w sumie warto było troche pocierpieć bo teraz się wreszcie wysypiam i wstaje w dobrym humorze:)))

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej