Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(179)
Anonse
(4286)
Foto
(16702)
Firmy
(156)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(847)
Czateria
(40)
Opinie
(450970)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Taka sytuacja: zielone dla pieszych i kierowców
  • Atak na portal. Ucierpiało całe Krosno
  • PWSZ promuje się filmem przygodowym
  • ''Bombowy żartowniś'' zatrzymany przez policję
  • Gdzie najlepszy węgiel?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 8818
  • Wszystkich wpisów: 450970
  • Zarejestrowanych użytkowników: 71899
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.41 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1336)
    Krośnieński szpital (663)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (97)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Protest w szpitalu (5)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Poród w szpitalu w Jaśle (7)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Parking szpitalny (11)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: Wszystko idzie źle. PiS-u program dla Krosna
    Autor: jacek33
    Data: 2010-11-09 12:52:15

    Jak PiS wygra to Karpaty pewnie będą w ekstraklasie i żużel też.Poprostu żenada i tyle szkoda że nie napisano jak szpital chciano zamykać dla PiSu w Krośnie już nie ma miejsca. Tej partii już dziękujemy.

    Skocz do wpisu


    Temat: Samorządne Krosno 2010 rozpoczyna kampanię
    Autor: grzesiek__21
    Data: 2010-10-27 00:32:02

    Poza tym jeśli ten ryszardo to nie jest ta osoba, którą ja z imienia i nazwiska ujawniłem to nadal nie wiadomo kim jest ryszardo a więc nie ma mowy o ujawnianiu czyichkolwiek danych. Co do radnego to wiadome są fakty, że: nie jest członkiem rady społecznej szpitala a radny Józefowicz jest i to może być powód jego osobistych wycieczek w stosunku do radnego PiS, w sprawie J. Hejnara może tyle pisać bo jest członkiem komisji urbanistyki i geodezji. I ostatni powód. Dlatego jeździł po wspomnianym J. Hejnarze bo ów ryszardo jest z opcji rządzącej czyli z opcji, która przegrała sprawę w sądzie z tymże przedsiębiorcą.

    Skocz do wpisu


    Temat: Stary Cmentarz: kolejne nagrobki będą zachowane
    Autor: anhor
    Data: 2010-11-10 11:49:00

    "...były czytelne i lepiej zachowane"...

    Ja widzę to inaczej, co rok więcej wyremontowanych nagrobków,niektóre bardzo piękne (np grobowiec pierwszego dyrektora krośnieńskiego szpitala).
    Po takiej wizycie i później poszperaniu,choćby w internecie można się sporo dowiedzieć
    o historii naszego miasta.

    Skocz do wpisu


    Temat: TESCO w Krośnie! Przyszłość czy porażka?
    Autor: meteor
    Data: 2010-11-11 23:43:04

    Dopowiem jeszcze jedno.Mają stołówkę, nie wiedziałem,że to pracownicza(ale dla każdego).Poszedłem jednak bo byłem głodny i z zewnątrz nie wyglądała tak źle.Co zastałem w środku:kontrola jak za komuny-proszę dać dowód osobisty..dałem, spisali !
    W środku niby wybór kilku dań ale wszystko zimne, a za szybą liczni palacze tesco..dobrze, że nie wylądowałem w szpitalu miejscowym.Dziękuję, wolę takich firm z kapitałem wyłącznie zagranicznym nie mieć w zasięgu nawet 100 km,wolę to co mam tutaj.

    Skocz do wpisu


    Temat: Wszystko idzie źle. PiS-u program dla Krosna
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-11-11 21:45:49

    Dziwię się, Cieniowi, że podnosi temat "obrony szpitala", bo to obciach i dla PiS, i dla PO, i dla Komitetu Samorządowego, i dla Przytockiego.
    Kto nie wierzy niech obejrzy zdjęcia z linek poniżej
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=37[...]
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=36[...]
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=36[...]
    Jest tam przegląd twarzy od Przytockiego do senatora Piotrowicza, ale pewnie ten post i tak za chwilę zniknie jako "wpis nie ma nic wspólnego z tematem":)

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: W wypadku w Holandii zginęli krośnianie
    Autor: odpoczatku
    Data: 2010-11-06 07:57:04

    Ktoś tu anonimowo stara sie namieszać.Bliscy lub rodziny wyjechali do Holandii do szpitali żeby być ze swoimi bliskimi tak długo jak tylko bedzie trzeba.Koszty ponosi pracodawca. Cały czas są na miejscu.Nikt jeszcze nie wrócił wiec nie rozumie o co chodzi w tym poście.

    Skocz do wpisu


    Temat: Krzyż pod Pałacem Prezydenckim w Warszawie
    Autor: MarekMarkiewicz
    Data: 2010-10-27 19:22:49

    Wczuj się w człowieka, który przeżywa żałobę, a ktoś podejdzie i powie mu takie zdanie:

    "Jarosław został brutalnie pozbawiony możliwości przeżywania osobistej tragedii na jarmarku..".

    Czy można zakazać decyzją prezydenta "przeżywania osobistej tragedii"?

    Czy można ukraść wiernym Krzyż?

    Można!

    Ale w imię czego można?

    Wierni jednak przynieśli nowy większy krzyż z wyrzeźbionym Chrystusem. A żałoba jakby jeszcze się nie zakończyła. Tragedia po tragedii. Rekolekcje narodowe trwają! Prezydent wysłucha w Łodzi kazania.

    Czy z sumienia ludzkiego można usunąć te cierpienia pod Krzyżem na Krakowskim Przedmieściu, te przypalanie niedopałkiem szyi modlącej się kobiecie, sikanie na znicze, opluwanie, kopniaki może śmiertelne (np. jak Pana Jana), wywożenie modlących się, (bezpodstawnie) do szpitala psychiatrycznego.

    A przepisy Kodeksu Karnego mówią o kilku latach więzienia za znieważanie uczuć ludzi wierzących.

    Skocz do wpisu


    Temat: Wojna polsko-polska
    Autor: iwanka
    Data: 2010-10-27 22:12:28

    No cóż, mogę tylko współczuć twoim Synom i życzyć im by nigdy nie musieli ani oni, ani ich dzieci korzystać z "in wiadro", bo to że będą się wstydzić za ojca i dziadka "in wiadro", to już się dzieje i pewne.

    Podobnie z usprawiedliwianiem przynależności do PZPRu i do PiSu Giertycha, czy Ryszarda Bendera z dodatkiem "czy był ktoś ludzki względem innych ludzi, czy wykorzystywał
    władzę, np. w celu uniemożliwiania modlitw w miejscach publicznych, zakazywał stawiania pomników dla bohaterów narodowych, wykreślał lektury patriotyczne i znieważał historię Polski, czy też zmniejszał swoimi przepisami Polakom środki do utrzymania się przy życiu, czy kierował ludzi z przyczyn politycznych do szpitala psychiatrycznego".
    Przykre to, ale nakręcanie nienawiści i zafałszowywanie historii, a właściwie jej budowanie jak kiedyś zalecił Prezes, trwa - czy ktoś o zdrowych zmysłach powyższy cytat z versailles może traktować poważnie?
    Szkoda że jeszcze w kontekście Bendera i Giertycha nie dodałeś np. Kryże z jego i jego ojca przeszłością w skazywaniu przeciwników politycznych.

    Dodam tylko, że ja nie neguję prawa udziału w życiu publicznym i politycznym byłym członkom PZPR, a tylko neguję ludzi takich, którzy pod znakiem Krzyża lub na trupach budują siebie, korzystają z usług tych których ponoć ścigają (u innych), a bywa że nawet zapominają skąd się wywodzą i zasług swych Ojców też dla PZPR nie raczą wspomnieć.

    Skocz do wpisu


    Temat: Jest nowy film promujący Krosno
    Autor: paulsen
    Data: 2010-10-30 16:02:14

    dawidek : Co buduje się w Krośnie? Pytam się co zakłady pracy się budują w Krośnie ? Czy tylko łatane są drogi i naprawiane i przerabiane ? Co się buduję rozrywkę w postaci stadionu na bursakach i RCKP które dawno było w planach jak i też hala sportowa na bursakach? Może jeszcze powiesz że szpital w Korczynie to też pomysł Przytockiego i ekipy? Co jeszcze sobie podepniesz pod obecne rządy ??

    Żal mam do takich krótko myślących ludzi jak ty co tylko wchłaniają co im sprzeda władza za piar cudowny. Braków w Krośnie jest wiele , wiele nie zostało zrobione przez te 8 lat rządów Przytockiego i jego samorządowych radnych. Oj wiele. Nie będę się powtarzał odnośnie Białobrzeg już więcej. Ale to najbardziej widoczne zaniedbanie w tym mieście!

    Skocz do wpisu


    Temat: In vitro
    Autor: TOMSLI
    Data: 2010-10-29 14:33:17

    Witam wszystkich.
    Taka mała propozycja z mojej strony, niech Ci wszyscy którzy są tak bardzo przeciwko in vitro i odbierają je jako ingerencję człowieka w życie.. popatrzą na siebie samych! co powiecie na wszelkiego rodzaju leki? operacje? kremy? odżywki? Ciekawe czy gdyby (tfu!) Waszemu dziecku np przydarzył by się wypadek i potrzebował by operacji, nie oddalibyście go do szpitala - bo to ludzka technologiczna ingerencja w życie? Postawcie się choć raz w sytuacji osób które nie mogą w sposób jak to zwiecie "po bożemu" otrzymać najpiękniejszego daru w życiu jakim jest potomstwo.. czy sami nie chcielibyście wtedy spróbować takiej metody? by mieć swoje własne.. z krwi i kości.. z Waszym wspólnym genotypem?
    Jak łatwo jest krytykować i odbierać prawo do szczęścia innym..
    Jestem jak najbardziej za! Jako szansa, lek, pomoc, spełnienie marzenia, dla wszystkich tych którzy pragną mieć rodzinę - jestem ZA!

    Skocz do wpisu


    Temat: Wojna polsko-polska
    Autor: MarekMarkiewicz
    Data: 2010-10-27 18:59:43

    Jeśli ktoś, pod szyldem przynależności do PZPRu i do PiSu umieścił; prof. Macieja Giertycha, czy prof. Ryszarda Bendera, to stracił u mnie wiarygodność!

    Sama przynależność do PZPRu, (do którego nie mogłem należeć), jeszcze nie przekreśla danego człowieka!!!

    Natomiast ważne jest, czy był ktoś ludzki względem innych ludzi, czy wykorzystywał
    władzę, np. w celu uniemożliwiania modlitw w miejscach publicznych, zakazywał stawiania pomników dla bohaterów narodowych, wykreślał lektury patriotyczne i znieważał historię Polski, czy też zmniejszał swoimi przepisami Polakom środki do utrzymania się przy życiu, czy kierował ludzi z przyczyn politycznych do szpitala psychiatrycznego.

    Za jakiś czas, może za takie decyzje rządząca teraz partia PO, będzie w podobny sposób traktowana, jak PZPR i nie przyjmą jej członków do startu w wyborach. Będzie może kojarzona: z cenzurą represyjną w mediach publicznych, ze zmniejszaniem nam środków do życia, z powszechnym obsadzaniem stanowisk kierowniczych, z nagonkami na opozycję i na ludzi modlących się, np. na Krakowskim Przedmieściu. Dla mnie nie jest tak bardzo ważne, do jakiej organizacji, ktoś należał, ale czy potrafił każdego dnia, coś dobrego zrobić dla Polski.

    Trzeba umieć przebaczać, ale tym, którzy potrafią przyznać się do błędów i zło potrafią nazwać po imieniu, jak syn marnotrawny. Można się przemienić, jak Jacek Soplica czy Kmicic.
    Gorzej jest z tymi, którym z programu PZPRu pozostała nadal walka z Kościołem, jak w SLD, którzy zapomnieli o tolerancji i o poszanowaniu ludzi modlących się.
    Ale w Krośnie nie zauważyłem by, ktoś z Listy PiS był w PZPRze. Przeważnie na liście tej są ludzie młodzi. Natomiast Samorządne Krosno ma członków SLD i m.in. nawet z aparatu
    PZPR-u.

    Szukam na listach, nie partyjniaków z pierwszych miejsc, ale kompetentnych ludzi z dużym doświadczeniem i z wyższym wykształceniem, np. ekonomistów i budowlańców, zamiłowanych do pracy na rzecz Krosna, takich którzy odnowią Radę i nasze miasto.

    Pozdrawiam wszystkich.

    Skocz do wpisu


    Temat: Oni chcą decydować o losach Krosna
    Autor: ryszardo
    Data: 2010-10-30 20:57:04

    Lista - linki vrilla:

    Pierwszy skreślony za - od liberalizmu Mikkego, przez "Nasz Głos", do fundamentalizmu w jaki zaczął sie bawić Jarek po traumie w zw. ze smiercią brata, co mu w tej traumie nie przeszkadzało malować twarz a la Rusek, a la Gierek, a la Oleksy itd., kto widzi ten wie.
    Ogólnie i szczególnie - piękna historia i tradycja rodzinna, a ostatni potomek zszedł na pis... mu morde lizał...

    Drugi już zaczyna z Zuchów wrastać, ale pomimo 35 lat znaczących osiągnięć osobistych, a szczególnie działalności na niwie społecznej brak, bo bycie kuratorem zawodowym to praca.
    Jednak gdyby był w moim okręgu, musiałbym się zastanowić nad wyborem, a jeszcze nie poznałem wszystkich chętnych.

    Trzeci - skreślony za dwulicowość, fałszywość itp.
    Nie wierzę że wykształcony, tak wysoko notowany w krosnieńskiej PO, nie wiedział o co walczy w "walce o szpital".
    Podczas kampanii powinien ciągle defilować z transparentem "ciemny lud wszystko kupi", choć to hasło też karierowicza, przywróconego do łask I bulteriera PiS, który znalazł dziadka w Wehrmachcie

    Czwarty - "+" za odwagę w podtrzymywaniu tradycji rodzinnych i skromność

    O tym z linki vrilla z 2010-10-30 11:28 szkoda gadać.
    Obraziłbym Drugiego gdybym jego osiągnięcia i działalność z Drugim przyrównywał.
    Wystarczy że film z jego spotkania zobaczyłem - y a u e - jestem taki prawie ja Przytocki tylko, że z "PiS.
    Taki obciach zrobić krewnym i znajomym...

    enricco też jakieś mięso armatnie PiS wskazał... i na tym poprzestańmy.

    A ja pewnie zagłosuję na Panią Gienię!
    http://www.piskrosno2010.pl/okreg-wyborczy-n[...]

    Prawie jak pani Sobecka..., chyba, że to mąż rozkazał - teraz Ty Gienia - to bardzo Panią przepraszam, nie zagłosuję na Panią, a Józek niech sobie dalej Markiewiczuje i versailluje.

    Grzsiu, Ty mój kochańeńki - tylko tyle, zawiodłeś mnie?!
    Lekceważysz Wyborców - gdzie odpowiedzi na moje pytania, gdzie odpowiedzi na pytania iwanki związane z Honorem w nawiązaniu do wcześniejszego pana wpisu?!
    Może nie zauważyłeś, ale Palikot to taki błazen nadworny, który intelektualnie, przemyślnie docierał do króla wskazując mu drogę. Niestety tean król do którego pił Palikot niczego nie zrozumiał, podobnie jak jego żołnierze.
    A swoją drogą to wystawił was do wiatru ten błazen - zaczął działać na własny rachunek.
    Jak wy teraz i czym będziecie strzelać do śmiertelnego wroga, skoro muszka wam z celu umknęła?

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: versailles
    Data: 2010-11-03 21:55:36

    Autor: MarekMarkiewicz Data: 2010-11-02 21:29 (... Przynależność do PO będzie kiedyś traktowana jak do PZPR! "Nielegalne kwiaty.., zakazany krzyż..." ...) Ona już jest tak traktowana przez SAMODZIELNIE myślących,a potwierdzają to takie wpisy jak ten: Mamy juz 21 lat programowego wyniszczania Polski - poczatkiem byla Magdalenka, rzad Mazowieckiego i prezydentura Jaruzelskiego. Ktos moze sie jeszcze ludzil, ktos inny ulegal propagandzie polskojezycznych mediow ..., ale przeciez po tylu latach dewastacji Kraju, w ktorym dominuje manipulacja, propaganda, afera i geszeft mozna bylo sie juz czegos nauczyc. Po aferze hazardowej, tragedii smolenskiej, powodzi, a teraz walce z krzyzem, nikt nic nie dostrzegl - nic nie zrozumial ???. Bezrobocie dochodzi w niektorych rejonach do 30% , nie ma pracy, polskie zaklady produkcyjne zastapily eskimoskie hurtownie. Drogi rozjezdzaja tiry, a plebs sie cieszy.... Kaczynski byl Premierem tylko 12 miesiecy, a szkoda - powinien byc min. 2 kadencje. Przestepcy i aferzysci zaczeli sie bac, nietykalni jak Jakubowska czy Rutkowski poszli siedziec, ale ..."stare - nowe" wrocilo. Teraz byla wielka szansa i chyba ostatnia dla Polski, wybory Prezydenckie i co ? plebs dal sie zmanipulowac, a skoro tak, niech ma co chcial, bezrobocie, wyprzedaz resztek Polski, galopujace zadluzenie Polski, sluzbe zdrowia "prywatna ale ...za darmo", - dobry chwyt na przejecie szpitali i klinik za psie pieniadze ... niech plebs teraz nie narzeka, sam wybral !!! Komorowski im dolozy - na razie dolozyl im wyzszy VAT, potem da im EURO po 400 na glowa - plebs i konfidenci beda urzeczeni. A moglo byc tak dobrze - normalnie, mogl byc polski Prezydent i zaraz wybory i polski Rzad - co teraz ? Teraz to juz jest po ptakach - bo co moze zdzialac niewolnik i do tego glupi...? Jesli wybory samorzadowe i kazde nastepne plebs wykona pod dyktando TVN24, Szkla Kontaktowego i Gazety Wybiorczej - to zycze plebsowi obfitych zbiorow szczawiu na lace. Jak slucham tych "polskich mediow" ogladam tych "polskich aktorow, rezyserow, dziennikarzy, to mam watpliwosc, czy Polska jeszcze istnieje...? a moze to juz jest tylko fikcja ? Ile jest jeszcze Polaka w Polsku???

    Skocz do wpisu


    Temat: Noworodek z Krosna walczy o życie
    Autor: anhor
    Data: 2010-10-27 14:30:08

    "m.in myszy i !koty na urologi, prusaki których zabiłem nocami chyba ze 100 na wewnętrznym"

    Kłamiesz,każdy kto zna szpital wie,że to nieprawda.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: janki
    Data: 2010-11-02 13:51:33

    Witam,
    Uczestniczyłam w zajęciach, które odbywały się w szkole nr 14 w Krośnie (bodajże 6 spotkań po 1,5h dwa razy w tygodniu - poniedziałek i środa). Kurs prowadzi pani oddziałowa z Krosna. Z kolei zajęcia przy szpitalu trwają godzinę i jest 8 spotkań w czwartki i piątki. Podobnie jak przedmówczyni, jestem zadowolona, ponieważ można nabyć wiele cennych informacji od tzw. "kuchni".

    Skocz do wpisu


    Temat: In vitro
    Autor: paniecospan
    Data: 2010-11-02 01:33:44

    Zapłodnienie pozaustrojowe, zapłodnienie in vitro (ang. in vitro fertilisation, IVF; (łac.) in vitro, dosł. "w szkle") – metoda zapłodnienia polegająca na doprowadzeniu do połączenia komórki jajowej i plemnika w warunkach laboratoryjnych[1], poza żeńskim układem rozrodczym. Zaliczana do technik rozrodu wspomaganego medycznie[2].

    Jest stosowana z szerokich wskazań jako sposób leczenia niepłodności[3][2][4] w wypadku, gdy inne metody wspomaganego rozrodu nie mają zastosowania lub nie przyniosły oczekiwanego rezultatu.
    czyli jesli to jest zle wg kosciola to w takim razie trzeba zamknac szpitale zlikwidowac apteki, bedzie tanie chorzy umra i bedzie spokuj,pojda do nieba,
    zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz co sobie mysla ksieza onanisci jak zabijaja niepotrzebnie tyle niewinnych plemnikow dla odrobiny grzesznej przyjemnosci ;-D, a co z kobietami ktore nie zachodza w ciaze co 10 miesiecy? co miesia z okresem wylewa sie po jednym zdrowym jajeczku wszystko do podpaski, jak tak mozna, trzeba spalic te okrytne baby na stosie,;-D

    Skocz do wpisu


    Temat: Samorządne Krosno 2010 rozpoczyna kampanię
    Autor: grzesiek__21
    Data: 2010-10-27 00:10:57

    Nie dostał się do rady społecznej szpitala to jeździ też po innym radnym.

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumFotoblogPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej