Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(4090)
Foto
(17122)
Firmy
(136)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(837)
Czateria
(46)
Opinie
(473609)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Firma Wu tex
  • Wyprawy rowerowe
  • Choroby weneryczne - czy to duży problem?
  • Opłata rekrutacyjna w PWSZ Krosno
  • Osoby poszkodowane przez dr. Zgrycha

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 9657
  • Wszystkich wpisów: 473609
  • Zarejestrowanych użytkowników: 78840
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.82 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (44)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1397)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (88)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Protest w szpitalu (5)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (8)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (22)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (24)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Poród w szpitalu w Jaśle (12)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Parking szpitalny (11)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    TV w szpitalu (18)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)

    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: piotrek2
    Data: 2011-05-05 18:47:44

    Mam nadzieję, że dzięki dr Słowikowi i dr Węklarowi sytuacja w szpitalu zmieni się na lepsze. Miałam rodzić w Strzyżowie ale skoro dr Słowik już tam nie pracuje to trzeba będzie rodzić w Krośnie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii
    Autor: carynska
    Data: 2011-05-06 07:24:54

    Kto wiedział najwcześniej, to sprawdż w temacie "poród w krośnieńskim szpitalu".

    Skocz do wpisu


    Temat: Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii
    Autor: carmager
    Data: 2011-05-06 07:25:41

    do lolka0909 jeśli byś cokolwiek wiedział na temat pracy położnych w szpitalu w Krośnie to nie pisałbyś tych steku bzdur i pomówień bo łatwo kogoś oczernić trudniej naprawić myślę że staropolskie przysłowie cudze chwalicie swego nie znacie ...jest odpowiednikiem tych pomówień co napisałeś i jeśli masz się tak wypowiadać to lepiej wcale

    Skocz do wpisu


    Temat: Firma Plastic Worx
    Autor: wxm
    Data: 2011-07-21 16:25:23

    A o FALI słyszeliście? Och zarobki(!) ale kosztem wielu nerwów i upokorzeń przez starszych pracowników.Nawet jeden z pracowników w szpitalu wylądował,bo sam zasuwał a starsi stali,śmiali się i nawet palety nie położą,bo oni "starszyzna".
    FALA,FALA I JESZCZE RAZ FALA. JAK TAM JEDZIESZ TO SIĘ NASTAW NA TAKIE UPOKORZENIA I ZAPIEPRZ ZA INNYCH, KTÓRZY UWAŻAJĄ,ŻE ZNALEŻLI OSŁA I TRZEBA NIM ORAĆ

    Skocz do wpisu


    Temat: Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk
    Autor: wiesiek098
    Data: 2011-06-09 21:06:25

    Zgadzam się z carynską ''Lady-20" kłamie.Przede wszystkim noworodka nie leczy się tam gdzie są pacjenci dorośli.Dzieci leczone są na oddziale.I faktycznie dziecko żyje dzięki jakiejś intuicji matki.Co do wyglądu zewnętrznego szpitala to każdy ma swój gust...

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: zuzia_xs
    Data: 2011-07-22 15:16:59

    Witam wszystkich zainteresowanych porodem w krośnieńskim szpitalu.
    Ja rodziłam rodzinnie wraz z mężem i polecam to wszystkim, bo wrazie jakiś nieprawidłowości położne były alarmowane na bieżąco.
    Niestety, jak sam poród wspominam bardzo dobrze, to 3-dniowy pobyt na położnictwie był dla mnie traumatycznym przeżyciem biorąc pod uwagę opiekę położnych i tych pań od noworodków. Nie wiem czy personel, który tam pracuje jest specjalnie szkolony, zeby uprzykrzyć pobyt i zniechęcić do rodzenia dzieci, czy jak? Może mi to ktoś wytłumaczyć? Oczywiście nie dotyczy to wszystkich pań, na 10 może 1 znajdzie się taka, co szanuje swoją pracę i nie traktuje jej jako coś "za kare"! A nocne zmiany to poprostu czsta formalność. Do wieczornej wizyty jeszcze można kogoś z personelu na korytarzu spotkać, ale tak ok. 22 idą panie spać i budzą się ok. 5 rano, kiedy już czas się do domu zbierać.
    Dobrze, że z moim maleństwem było wszystko dobrze i po 3 dniach mogliśmy wyjść do domu, bo w przeciwnym razie depresja poporodowa gwarantowana!

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: maja123321
    Data: 2011-05-05 17:51:17

    dr Pelc pracuje teraz podobno w brzozowskim szpitalu, niewiecie czy to prawda??

    Skocz do wpisu


    Temat: Przypadki świńskiej grypy w szpitalu
    Autor: kotkot
    Data: 2009-12-01 18:06:56

    BB39 pisze, że szpital musi spełniać specjalne warunki, by mieć oddział zakażny. Mogły je spełnić Jasło i Sanok, więc wstyd, że w Krośnie takiego oddziału nie mamy.

    Może za nowego dyrektora udałoby się go przywrócić :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Alergolog dziecięcy
    Autor: doniaaa
    Data: 2011-07-08 11:53:40

    Witam,ja ze swoim synem byłam tylko raz prywatnie u Ciółkowskiego, resztę badań czyli testy, usg zatok zlecił w szpitalu w Lesku i to juz było za darmo. Nie wiem wprawdzie jak teraz, bo to było ok 2 lat temu. Być może coś się zmieniło. Pozdrawiam

    Skocz do wpisu


    Temat: Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii
    Autor: dizelrogi
    Data: 2011-05-06 08:06:37

    wy tylko widzicie same minusy tego szpitala w krośnie,plusy też muszą jakieś być!!

    Skocz do wpisu


    Temat: Przypadki świńskiej grypy w szpitalu
    Autor: Romciu
    Data: 2009-12-01 17:44:15

    Wiem. Podpadnę. Medycy mówią, że w przypadku epidemii należy unikać m.in zgromadzeń. Kto organizował przed i szpitalu zgromadzenia?. W okresie zagrożenia taka nieostrożność!.

    Skocz do wpisu


    Temat: Wyprawka dla mamy i dziecka na porodówke w Krośnie
    Autor: evita
    Data: 2011-07-18 11:02:05

    Informacje aktualne-dla dziecka :pampersy,3-4 pieluchy tetrowe,jeżeli mama sobie życzy to mogą być też ubranka.W gorące dni panie chętnie ubierają dziecią kaftaniki, bo nie jest dziecią gorąco.Wychodzi się ze szpitala wzależności od stanu dziecka imatki,musi minąć 24 godz. od porodu żeby pobrać badania przesiewowe.Do wypisu-ubranko,czapeczka,fotelik albo gondolkę z wózka,1 pieluche tetrowa na buzie. Zresztą co wezmiecie w to panie piel. ubiorą

    Skocz do wpisu


    Temat: Siłownia w nowej hali sportowej
    Autor: sebastian
    Data: 2011-05-06 19:17:19

    Wie ktoś coś na temat nowej siłowni na starym szpitalu.Kiedy otwarcie ceny itd.

    Skocz do wpisu


    Temat: Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził
    Autor: Twoj_Cien
    Data: 2009-12-01 16:29:47

    dr_wojtek:

    Piszesz "mówić może każdy". No to idź do redakcji Podkarpacie i powiedz, że "Prezydent Krosna to pijak". Ciekawe, czy a) powiesz to, b) redakcja gazety ci uwierzy i opublikuje. Obie strony ryzykują odpowiedzialnością karną za mówienie i pisanie głupot. Więc ktoś kto coś powiedział o dyrektorze i ktoś kto to opublikował nie zrobili tego bezpodstawnie. Publikacje medialne to nie widzimisie trolli internetowych. Media ryzykują tez swoją reputacją.

    Przecież nikt nie pisał, że ktoś jest "złodziejem". Zostały podane tylko opisy pewnych zdarzeń i wypowiedzi.

    Podajesz przykład jakiejś Magdy. Magda to nie lekarz, Magda to nie dyrektor, Magda to nie jednostka, która decyduje o zdrowiu i życiu pacjentów, między Tobą a Magdą nie ma mediów. To jest strasznie gówniarzerski przykład. Znaj proporcje między Tobą a koleżanką i między szpitalem, władzą, polityką, lekarzami i mediami. Porównujesz nieporównywalne.

    Dyrektor zapewniał, że ma fachowców na miejsce lekarzy, którzy złożyli wypowiedzenia. Więc gdzie ci fachowcy? Kocój cały czas blefował, okłamywał radnych, władze wojewódzkie.

    k24:

    Świetne poczucie humoru poniżać kogoś... No to inny przykład. Poczytaj sobie jak dobijał psychicznie kierowniczkę Zakładu Diagnostyki Obrazowej. Więcej też przykładów w artykule Gazety Wyborczej: http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,730[...]

    Skocz do wpisu


    Temat: Przypadki świńskiej grypy w szpitalu
    Autor: detoxykator
    Data: 2009-12-01 16:22:03

    A Krosno to ma oddział zakaźny w szpitalu ?? Bo z tego co wiem to chyba w Jaśle jest i w Sanoku . A obiło mi się o uszy że w Krośnie rzekomo nie ma.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: blada19
    Data: 2009-11-29 23:09:30

    Nie zgadzam się z opinią że dr. Jurenko przy zagrożonej ciąży "za bardzo nie wie co robić". W tym momencie właśnie jestem w takiej ciąży (trzeciej) i gdyby nie pan dr. to pewnie dziecka już bym nie miała w sobie. W szpitalu nie "olewa" swoich i nie tylko pacjentek a wręcz przeciwnie interesuje się ich samopoczuciem, zdrowiem itd. Co do ceny wizyty w prywatnym gabinecie to chyba tylko pani dr. Nowakowa ma taniej (o ile dobrze się orientuję) bo koszt 50 zł to nie wygórowana cena za zdrowie własne i dziecka. A jeśli ktoś nie chce chodzić prywatnie to przecież może iść do przychodni publicznej nikt nie każe nikomu płacić tam za wizytę. Leki także wykupujesz jeśli chcesz a jak nie to recepta w kosz i masz z głowy, lub można zapytać o zamiennik. Osobiście uważam że dr. Jurenko jest b.dobrym lekarzem (a u kilku już byłam także mam porównanie) lecz jak to się mówi ile osób tyle opinii. Pozdrawiam serdecznie.

    Skocz do wpisu


    Temat: Przypadki świńskiej grypy w szpitalu
    Autor: BB39
    Data: 2009-12-01 16:53:21

    Tfujjj_cieniu Przestań ŚCIEMNIAĆ !!!! Dalej.... "Kocój. Zamiast rozwiązywać problemy chciał wygaszać oddziały" Daj już spokój Kocójowi ..... , to nie on zamknął Oddział Zakaźny !! Gwarantuję Ci , to !! Niestety dla O. Zakaźnych są takie wymagania, że naprawdę niewiele szpitali jest w stanie je spełnić !! Reszta Twojego wpisu, to niestety "BEŁKOT" ! A czy są dobrzy i fajni, to przeczytaj : http://www.wprost.pl/ar/180283/Przepraszamy-[...] Wystarczy ???

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej