Ustaw Krosno24.pl jako strona startowa Zaloguj się
Kanał YouTube Ogłoszenia Wasze galerie Wizytówki firm
Filmy
(261)
Anonse
(3440)
Foto
(17368)
Firmy
(131)
Krosno24.pl - Krośnieński Portal Internetowy
Kartki  elektroniczne Katalog Czat Opinie
Kartki
(112)
Strony
(809)
Czateria
(10)
Opinie
(465648)

Mapa portalu: Centrum > Opinie > Wyszukiwanie opinii

Opinie

  • Przeglądaj opinie
  • Zaproponuj nowy temat
  • Wyszukiwarka opinii
  • Ranking popularności użytkowników
  • Ranking aktywności użytkowników


  • Regulamin
  • Najczęściej zadawane pytania

  • Nowe tematy

  • Policjanci uratowali 17-latkę. Chciała skoczyć z mostu
  • Z ''balonu'' zeszło powietrze. Awaria w Hali Krosno
  • Za rok przedświąteczne zakupy w VIVO! Krosno
  • Potrącenie na przejściu dla pieszych
  • Gdzie z dzieckiem na Mikołaja?

  • Użytkownicy

    Uwaga: Opinie przeglądać może każdy, ale własne poglądy wyrażać mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy

    Wpisz swój login:

    Podaj hasło:


  • Nie jesteś zarejestrowany? Zrób to
  • Zapomiałeś hasła?



  • Statystyki

  • Wszystkich tematów: 10824
  • Wszystkich wpisów: 465648
  • Zarejestrowanych użytkowników: 87321
  • Wyszukiwanie opinii

    Wyszukiwarka opinii

    Szukana fraza:
    szukane wyrazy odziel przecinkami np: powódź, 2005, straty

    Szukaj:
    we wszystkich wpisach
    w wpisach opublikowanych w przedziale czasowym
          od (DD-MM-RRRR): --
          do (DD-MM-RRRR): --

    Wyniki wyświetlaj według:


    Szukaliśmy dla Ciebie wpisów zawierających: szpital.
    Wyniki: 1021 - 1040 spośród 3000. Znaleziono w 3.02 sekund(y)


    Znalezione tematy: (w nawiasie podano liczbę wpisów)

    Spór w szpitalu: Podwyżki kosztem zwolnień (39)
    Będzie drugi konkurs na dyrektora szpitala (39)
    Jak mnie przyjęto w szpitalu (39)
    Płace w krośnieńskim szpitalu (36)
    Kolizja na rondzie. 18-latek w szpitalu (36)
    Szpital: Jest nowy ordynator ginekologii (40)
    Przychodnie specjalistyczne i Izba Przyjęć w krośnieńskim szpitalu (40)
    Nocne dachowanie. Cztery osoby w szpitalu (47)
    Poród w brzozowskim szpitalu (48)
    Szpital wychodzi na prostą? Tak twierdzą (47)
    Władze województwa: Weźcie sobie szpital (44)
    Szpital szuka sponsorów na remont ginekologii (42)
    Odwołanie prezydenta Przytockiego z funkcji Przew. Rady Społ. Szpitala (35)
    Niebezpiecznie na drogach. Pięć osób w szpitalu [film] (35)
    Podwyżki płac dla lekarzy w szpitalu (30)
    Nowy problem w szpitalu. Z sufitu odpada tynk (30)
    Biegunka w szpitalu - zakaz odwiedzin (29)
    Poród w szpitalu w Jaśle (28)
    Centrum medyczne i jednodniowy szpital (28)
    Dyrektor zadłużonego szpitala wziął kredyt na premie (30)
    Spaliło się mieszkanie. Dwie osoby w szpitalu (31)
    Wypadek w Zręcinie: w szpitalu zmarł motocyklista (35)
    Inwestycje w szpitalu: nowe karetki, lądowisko (35)
    Szpital ma już nowego dyrektora. Prawie (34)
    Bójka w centrum miasta. 13-latek w szpitalu (32)
    Nowy dyrektor szpitala (49)
    Outsourcing lekarstwem na bolączki szpitala? (49)
    Napięcie w szpitalu. Ginekologia zamknięta (205)
    Będzie demonstracja w obronie szpitala (253)
    Pat w szpitalnym sporze lekarzy i dyrektora (202)
    W szpitalu znów wrze. Zagrożona ginekologia (170)
    Wojewódzki Szpital Podkarpacki (137)
    Jak Mariusz Kocój ze szpitala odchodził (256)
    Demonstracja w szpitalu. Dyrektor wzbudza emocje (295)
    Poród w krośnieńskim szpitalu (1460)
    Konflikt lekarzy z dyrekcją szpitala (wrzesień 2009) (2772)
    Krośnieński szpital (667)
    ''PiS chce zlikwidować szpital w Krośnie'' (380)
    Ważą się losy szpitala. Polityka w tle (303)
    Platforma o planach. Szpital, droga, lotnisko (107)
    Pomocy lekarskiej szukaj nocą w szpitalu (106)
    Parkowanie pod szpitalem łatwiejsze, ale płatne (52)
    Motocyklista w szpitalu. Miał pierwszeństwo (68)
    Nowy dyrektor szpitala: Współpraca, nie konflikt (52)
    Kto odpowiada za długi krośnieńskiego szpitala (52)
    Trzy osoby w szpitalu, warzywa w śniegu (51)
    Losy Szpitala Wojewódzkiego w Krośnie (76)
    Szpital w Krośnie znów bez dyrektora (78)
    Szpital w Krośnie (102)
    Tylko dwie przychodnie z kontraktami. Tłok w szpitalu (96)
    Poród w szpitalu w Strzyżowie (90)
    Szpital: Parking płatny, ale jeszcze nie teraz (80)
    Wypadek na Tysiąclecia. Motocyklista w szpitalu (28)
    Kolizja na zetce. Jedna osoba w szpitalu (27)
    Oddział wewnętrzny szpitala w Krośnie (5)
    Terapia odwykowa w szpitalu (5)
    Protest w szpitalu (5)
    Z nagłym bólem zęba teraz do szpitala (4)
    Szpital ma nowy echokardiograf (4)
    Wysepka na jezdni koło szpitala (5)
    Lewatywa w szpitalu w Krośnie (5)
    Szymon Hołownia o krośnieńskim szpitalu (7)
    Wigilia: szpital i urząd ma wolne (9)
    Pediatryczna izba przyjęć - szpital w Krośnie (6)
    Dermatolog w szpitalu - jak długo czekać? (6)
    Nowa poradnia w szpitalu. Będą leczyć nowotwory (6)
    Prywatna kardiologia inwazyjna w Krośnieńskim szpitalu - co Wy na to? (4)
    Hospicjum przy przy starym szpitalu (3)
    Oddział dziecięcy w szpitalu w Krośnie (2)
    Operacja poprawy wzroku u dziecka w krośnieńskim szpitalu (2)
    W piątek szpital pracuje jak w niedzielę (1)
    Nocna i Świąteczna Opieka Medyczna przy szpitalu na Korczyńskiej (1)
    Szpital w Brzozowie (1)
    Szpital Specialistyczny w Rudnej Małej koło Rzeszowa (2)
    Co tam panie nowego w szpitalu? (2)
    Koszt pobytu w szpitalu (3)
    Czy są przypadki sepsy w krośnieńskim szpitalu? (3)
    Likwidacja Szpitala w Krośnie?! (3)
    Nocny incydent w szpitalu: dym na jednym z oddziałów (2)
    Poród w szpitalu Pro-Familia Rzeszów (9)
    Pobyt mamy i noworodka w szpitalu (9)
    Przypadki świńskiej grypy w szpitalu (21)
    Miliony na inwestycje w krośnieńskim szpitalu (21)
    Niewybuch pod szpitalem, saperzy w akcji (20)
    Chirugia ogólna - szpital w Brzozowie (19)
    TV w szpitalu (18)
    Nowa szefowa szpitala w Krośnie (21)
    Dzielna załoga i ich szpital na kółkach (22)
    Piotr Lenik dyrektorem szpitala w Krośnie (25)
    Awantura na Grodzkiej. Pobity zmarł w szpitalu (26)
    23-letnia kobieta porwała dziecko ze szpitala (23)
    Fałszywy telefon o bombie w szpitalu (23)
    Dymek papierosowy w szpitalu (22)
    W szpitalu brakuje krwi. Oddaj ją w piątek (18)
    W szpitalu chcą edukować rodziców (16)
    Kuchnia w krośnieńskim szpitalu (11)
    Parking szpitalny (11)
    Ortopedzi krośnieńskiego szpitala (10)
    Szpital zaprasza na bezpłatne badania kolonoskopowe (10)
    Nowy sprzęt w szpitalu. Kruszy kamienie (9)
    Audi wypadło z drogi. Trzy osoby w szpitalu (11)
    Planowana cesarka w krośnieńskim szpitalu (11)
    Co powstaje na terenie starego szpitala? (15)
    Protest w szpitalu a opieka nad pacjentami (14)
    Wypadek w Turaszówce. Mężczyzna w szpitalu (14)
    Co wziąć ze sobą na poród w szpitalu w Krośnie? (11)
    Staż lekarski w Wojewódzkim Szpitalu w Krośnie (1)

    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: anhor
    Data: 2010-11-18 12:42:32

    Już mają otwierać,a jeśli jest zamknięta to zawiozą Cię karetką z położną do innego szpitala.

    Skocz do wpisu


    Temat: Posłowie chcą pomagać. S-19, obwodnica, edukacja
    Autor: tubylec
    Data: 2011-02-03 12:32:08

    Nie ma sprawy: likwidacja Funduszu Kościelnego, likwidacja przynajmniej 1h religii, likwidacja IPN, likwidacja etatów dla księży w wojsku, policji, szpitalach, straży granicznej, urzędzie celnym, likwidacja programu "rodzina na swoim", reforma emerytur służb mundurowych i rolniczych, obcięcie wydatków na kancelarię Sejmu, Senatu, Prezydenta, Rady Ministrów, likwidacja stanowisk doradców politycznych przy każdym ministerstwie, zmniejszenie liczby ministerstw np. poprzez połączenie MEN z MNiSW, MSiT, MK z jedno, likwidacja stanowiska min. bez teki Julii Pitery, która właściwie nie wiadomo jest od czego, itp. Mało, czy jeszcze wymieniać?

    Skocz do wpisu


    Temat: Boisko przy ''Dziesiątce'' już gotowe
    Autor: paulsen
    Data: 2010-11-14 14:10:27

    Może oni zrozumieją jak muszą w kolejkach stać do lekarzy w szpitalu w Krośnie. I jak ten cały system się ma u nas w Krośnie którego chroniła Platforma Obywatelska przed niby likwidacją , którą pismaki z gazet podkręciły do granic możliwości a cała ta maskarada to był jedynie straszak podkręcany przez lekarzy i Platformę Obywatelską przeciwko PIS na ich dyrektora , bo faktycznie porządnie się zabrał za rozliczanie lekarzy.

    Proponuję pośledzić wcześniejsze wpisy jak niektóre lekarzyny w bezczelny sposób na forum k24 kpili z pacjentów i jak się uważali za bogów .

    Skocz do wpisu


    Temat:
    Autor:
    Data:

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: versailles
    Data: 2011-02-07 20:48:07

    List otwarty do posłanki PO Joanny Muchy, nawiązujący do jej skandalicznej wypowiedzi na temat służby zdrowia.

    Do Szanownej Pani Joanny Muchy
    Poseł na Sejm Rzeczpospolitej Polskiej


    Wielce Szanowna Pani Poseł!

    Przepraszam, że z niejakim opóźnieniem piszę do Łaskawej Pani tenże list, który traktuję jako otwarty - ponieważ dnia 27 stycznia po ciężkim i skomplikowanym złamaniu uda, znalazłam się w szpitalu publicznym. Jest to pierwszy w moim 61 letnim życiu pobyt w placówce służby zdrowia dlatego przyglądam się Światu i Otoczeniu z pozycji pacjenta. Opóźnienie wynika z faktu, że byłam poddana operacji, po której dochodzę obecnie do sił.

    Otóż była Pani uprzejma stwierdzić, iż starzy ludzie chodzą do lekarza z nudów. Oświadczam niniejszym Łaskawej Pani, że w moim przypadku i w przypadku wszystkich moich przyjaciół i znajomych, chodzenie do Lekarza z tzw. „nudów” nie ma miejsca, a przynajmniej nic mi o tym nie jest wiadome. Z usług personelu medycznego miałam przyjemność korzystać do tej pory wyjątkowo sporadycznie, mając na względzie sytuację służby zdrowia w Najjaśniejszej Rzeczpospolitej, której przyglądam się od kilkudziesięciu lat.

    I tutaj pozwolę sobie zadać pytanie Szanownej Pani, czy Pani cenne uwagi, które poczyniła Pani w mediach, dotyczą także Pani najbliższych?

    Na koniec Droga Pani chciałabym życzyć Pani wiele zdrowia i naprawy usług medycznych w naszym Kraju.

    A jako filolog chciałabym Pani zadedykować frazę „… a życie …A życie jest chwilką tylko!”. Tym zdaniem chcę Czcigodnej Pani uzmysłowić, że Szanowna Pani również się zestarzeje, szybciej niż się to wydaje.

    Pozostaję z wyrazami najwyższego szacunku,

    Hanna Foltyn-Kubicka, emerytka




    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: prawymOkiem
    Data: 2011-02-06 17:35:51

    Miro powraca !
    Załapie się na listę wyborcza PO, ten specjalista od ustawy hazardowej.

    Tylko czekać gdy miejsce na liście PO dostanie znakomity ekspert od prywatyzacji szpitali, pani Sawicka.

    Wiem wiem, zaraz czarnateczka po nowemu czyli ryszardo vel coś tam coś tam, napisze o PIS, zamiesza w to Rydzyka, ale

    wygląda to tak że PO naprawdę ma gdzieś obywateli, skoro daje miejsca na swoich listach wyborczych tak skompromitowanym ludziom. Tak jakby liczyli się dla nich tylko ich ludzie, oraz własne interesy a zasady moralne i zwykła ludzka godność i honor były czymś zbytecznym a wręcz niepotrzebnym.

    Skocz do wpisu


    Temat: W marcu zamykają most na Niepodległości
    Autor: xxyz
    Data: 2011-02-04 09:48:32

    No wreszcie tą droge zrobią ! jakby nie patrzec to główna droga dojazdowa do szpitala , powinna byc zrobiona juz dawno dawno temu !!a wzieli sie za nia dopiero jak sie koleiny porobily i lepione dziury jedna na drugiej

    Skocz do wpisu


    Temat: 29-latek walczy o życie. Uderzył w latarnię
    Autor: wariat00
    Data: 2011-02-02 19:17:55

    Kto nie zasmakowal nigdy motocykla nigdy nie zrozumie sensu "latania", nawet niech nie probuje...

    Trzeba byc prymitywem by kogos oceniac maja 2 zdjecia na krosno24.pl i kawalek artykulu. Nie ma oficjalnej przyczyny, nie wiadomo co spowodowalo wypadek. Chlopak w ciezkim stanie, walczy ozycie a to go "pociesza" expert drMengele uznajac za nienormalnego. Powinienes isc do szpitala go przeprosic pajacu.

    Zycze Ci zebys kiedy jeszcze pojezdzil, a Rometem sie nie przejmuj ;)

    Skocz do wpisu


    Temat: Ręka w nocniku wyborców PO
    Autor: MarekMarkiewicz
    Data: 2010-11-14 14:19:04

    Ważniaku!

    Co zostanie po PO, czy to, co po PZPR, UD, czy UW i wieczni posłowie, radni zmieniający wielokrotnie nazwę?

    Czy pusta kieszeń?
    Zamiast likwidować kryzys, to rząd PO sięga do naszych kieszeni, a na dodatek cenzura prewencyjna ze zwalnianiem z pracy, np. w TVP PR, itp.
    Widzę, że nawet na ulotkach PO, SLD, wielu wstydzi się partii!
    "Ludzie w rządzie mają za dużo czasu na bzdury".

    "Brudna polityka, afery, łapówki...."

    Na pierwszych miejscach w wiadomościach od tygodnia o zwolnieniu dwóch kobiet w PiS, a tysiącach zwolnionych z pracy z najważniejszych stanowisk, z powodów obsady przez PO, cisza!!! A tu:
    Pada strefa euro! Pada gospodarczo Irlandia!
    W wiadomościach cisza!

    Co ci pozostało na emeryturze?
    Walka z Kościołem?
    Nie pokonasz Boga!
    Zachwalasz spadkobierców PZPRu?
    Wstyd tylko!
    PO wg tego, co można wywnioskować ma jednakowe działanie jak SLD!
    Np. przeciwstawić się Kościołowi, Krzyżowi i zachwalać wszelkie podatki, ograniczyć w podręcznikach i w lekturach i manifestacjach patriotyzm, a umiłowanie ojczyzny nazwać mogą tylko faszyzmem!
    Zapominają, że byli tacy, którzy za Polskę przelewali krew.
    Nawet, gdybyś należał do innej narodowości, to jednak broń tej gałęzi, na której siedzisz, a przynajmniej tej obrony nie nazywaj faszyzmem.

    Jeśli nie ma w danej organizacji umiłowania nawet tej małej Ojczyzny, to nie będzie w niej troski gospodarczej o dany teren.

    SLD była już u władzy i się skompromitowała w walce z Kościołem, i z polskością, jako spadkobierca PZPRu, i nie wejdzie na II miejsce.

    Jedynie organizacja broniąca swój naród, i swojego terenu, ma największe szanse!
    Potrzeba nam fachowców, a nie likwidatórów Polski, czy Krosna.
    Otwórz oczy! Co się stało z Krosnem?
    Pusty Rynek! Bez sklepików! Same banki i telefonia, oraz kilka barów!
    O śmierci tych sklepików oraz upadłości KHS sygnalizowała trumna w manifestacji przy sprawie hipermarketów!!!
    A jakie stanowisko było PO przy sprzedaży najlepszego oddziału szpitalnego "nerki" w Krośnie, lub przy sprzedaży części terenów lotniska?
    (Przecież ten teren nieużytków, po wybudowaniu lotniska będzie droższy). Ale liczy się tylko decyzja partii PO!
    KIEROWNICZA ROLA ZJEDNOCZONEJ PARTII PO!

    POZDRAWIAM.

    Skocz do wpisu


    Temat: Powstaje coraz więcej ścieżek rowerowych
    Autor: Twoj_Cien
    Data: 2010-11-15 11:20:08

    paulsen, nie jestem kandydatem żadnym, nie jestem członkiem Platformy. Nie wiem, co ma szpital do do ścieżek rowerowych. Jakie to typowo PiS-owskie... Dialog wygląda tak:

    - Moim zdaniem 2x2=4.
    - Ty głupi jesteś, bo 7x8=46! A ty nie masz racji, bo nie jesteś filozofem!
    - Ale co sądzisz o 2x2?

    Skocz do wpisu


    Temat: USG genetyczne płodu
    Autor: furia
    Data: 2011-01-31 14:46:13

    ja robiłam :) wykonuje się je na ul. grodzkiej, obok starego szpitala - trzeba zadzwonić do doktora Pawła Guzika i on umawia na wizytę, bo trzeba czekać ok 3 tygodni. Usg robi dr Śliwa z Rzeszowa. Koszt to 180 zł, ale warto - można wykluczyć wszelkie wady u dzidziusia :)

    Skocz do wpisu


    Temat: Poród w krośnieńskim szpitalu
    Autor: ruda_wydra
    Data: 2010-11-18 00:23:13

    Dziewczyny (te co mają termin na teraz w czasie remontu w Krośnie), który szpital wybieracie jakby trzeba było? Który możecie polecić?

    Skocz do wpisu


    Temat: Endokrynolog w Krośnie
    Autor: Allman
    Data: 2011-02-02 11:35:56

    Witam. Polecam nową endokrynolog w Krośnie-przyjmuje w szpitalu od stycznia na Fundusz-po co jechać do Rzeszowa jak jest na miejscu-byłam i jestem zadowolona, jest rzeczowa i konkretna. Naprawdę polecam

    Skocz do wpisu


    Temat: Boisko przy ''Dziesiątce'' już gotowe
    Autor: dawid392
    Data: 2010-11-14 14:22:30

    Paulsen ja nie piszę o dyrektorze szpitala, bo on nie chciał go zamykać, ale o marszałku województwa, który... o kurcze ale się złożyło... pochodzi właśnie z PiS-u!

    Skocz do wpisu


    Temat: Przytocki i jego radni: ciąg dalszy rozwoju
    Autor: Night_Prowler
    Data: 2010-11-14 23:54:19

    No i sprobuj tu czlowieku miec wlasne zdanie :)
    Zaraz ci jakies Meskale czy inne zarzuca, zes krewny Przytockiego z Urzedu Miasta :)
    Nic to, ja przyzwyczajony jestem :)
    Swego czasu zarzucano mi, ze jestem lekarzem ze szpitala :)
    Meskalu drogi - wszystkie zdjecia ktore ci wylinkowalem, to Szanghaj.
    Szanghaj lezy w Chinach :)
    Moim zdaniem jest piekny, co zadaje klam twojemu stwierdzeniu ze nie ma w Chinach pieknych miast.
    Zreszta sam to posrednio przyznajesz, namawiajac Wojja na wyjazd do Szanghaju kilka postow pozniej.
    Masz jakies rozdwojenie jazni?

    Skocz do wpisu


    Temat: Powstaje coraz więcej ścieżek rowerowych
    Autor: paulsen
    Data: 2010-11-15 00:19:16

    Za to ty zostaniesz z PO wybrany , szczególnie za te twoje reklamowanie obrony szpitala przez PO. Może jesteś z któryś z tych tenorów co stali z PO ?

    Przyznaj się jak masz jaja jak inni jak kandydują przedstawić swoje imię i nazwisko .

    Skocz do wpisu


    Temat: Co ma sejmik wojewódzki do naszego miasta
    Autor: anabolic
    Data: 2011-01-30 18:48:40

    Gdyby pan Krzanowski miał jakąkolwiek wiedzę o samorządzie, to by przecież wiedział, że radny wojewódzki nie może kierować szpitalem podległym pod zarząd województwa.

    Skocz do wpisu


    Temat: Boisko przy ''Dziesiątce'' już gotowe
    Autor: paulsen
    Data: 2010-11-14 11:57:41

    Co jakiś czas tylko Platfusy przypominają na forum jak to bronili z Borczem i Oponiem - mieszkańców Krosna przed zagładą szpitala.

    hahahahahaha

    Jeżeli to jest Platformy jedyny program na te wybory to ja dziękuję wolę mój głos oddać na SLD.

    Skocz do wpisu


    Temat: Ginekolog w Krośnie
    Autor: amelka_25
    Data: 2011-02-09 15:28:45

    czy ktoś słyszał o tej kobiecie która niedawno zmarła po niewłaściwej diagnozie postawionej przez jednego z ginekologów, pracującego w Krośnieńskim Szpitalu."Zabił"nie tylko ją ale i jej dziecko.Była w 7 miesiącu ciąży...

    Skocz do wpisu


    «« Poprzednia strona | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] | Następna strona »»

    DrukujDrukuj
    Wyszukiwarka

    REKLAMA



    Partnerzy
    portalu:
    Stimo Sklep Sfera PC Radio Taxi 9626 PWSZ w KrośnieMedia Design
    Informacje  | WiadomościArchiwumPrognoza pogody
    Kultura  | Wydarzenia kulturalno-rozrywkoweArchiwum • Terminarze kin: Sokół, artKino
    Krosno  | O mieścieSamorząd
    Internet  | Katalog lokalnych stron
    Komunikacja internetowa  | Tablica ogłoszeńOpinieCzatKartki elektroniczne
    Informator:  | FinansePizza na telefonDania na telefon • Rozkłady: MKS, PKS, PKP, busyPolicjaKsiążka telefoniczna
    Kupuj:  | Bilety
    Archiwum wydarzeń 
    specjalnych
     
    | Biennale Lnu 2002 • Wybory samorządowe 2002, 2006, 2010, 2014Flash mob • Galicja Blues Festival: 2004, 2005, 2006, 2007Biennale Fotografii o Krośnie 2000-2005Zabytki poprzemysłowe PodkarpaciaFinał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 2005Wyprawy rowerowe 2005Zlot 4x4 2004-2006Plebiscyt na najpopularniejszego sportowca Krosna - 2005-2008Górskie Zawody Balonowe 2000-2009Kartki z wakacji 2003-2006

    Krośnieński Portal Internetowy Krosno24.pl. Istnieje od 2002 r. Wydawcą portalu jest firma SpeedArt.
    Uproszczona wersja portalu na telefon komórkowy: www.krosno24.mobi
    Kontakt z redakcją: e-mail - redakcja@krosno24.pl, tel. 13 493 44 44

    Nowości / Zespół / Prywatność / Prawa autorskie / Oglądalność portalu / Patronat medialny / Reklama / Kontakt / Więcej